2. juli 2021

Sverige: Politimesterens råd til Malmøboerne: Tænk ikke på kriminaliteten, “… fokusera på det goda”

Onsdag aften blev en 33-årig betjent skuddræbt, da han patruljerede med sin ‘knallert’ (sic) i Gøteborg-ghettoen Biskopsgården. Ekstra Bladet fortæller, at mordet kan være en henrettelse, en mulig hævnaktion for fængslinger relateret til indvandrerbanden ‘A-Falangen’. Det anslås at der er 175 aktive kriminelle i området, og i skrivende stund huserer banderne ‘Södra Yngre’ og ‘Nye Norra’. Det nye Sverige er meget lidt svensk.

Stefan Löfven er fortid, men ikke på grund af den fortløbende islamisering, og politisk kæmpes der lige nu med at få dannet en regering uden at tage Sverigedemokraternes mandater med i regnskabet. Politiet er en integreret del af problemet, som man fornyligt kunne læse i Sydsvenskans interview med Malmøs politimester Petra Stenkula. Her citeret fra Samnytt – Nya polismästarens råd till Malmöborna: Tänk inte på brottsligheten – fokusera på det goda.

“Stenkula anser att Malmöborna inte ska grubbla för mycket över utvecklingen och definitivt inte oroa sig utan istället fokusera på det goda med Malmö såsom restaurangbesök och bekvämligheten med att att resa ned till Centraleuropa.

– Det är viktigt att Malmöborna fortsätter att trivas i sin stad, och känner sig trygga. De kriminella ska inte få ta för stort utrymme – fokusera på allt det goda, restaurangliv, föreningsliv och närheten till kontinenten, säger Petra Stenkula.

Stenkula får frågan om Malmöborna kan lita på polisen om att det är en liten risk att drabbas av gängvåldet som breder ut sig på gatorna med militärvapen. Stenkula svarar genom att tona ned risken och passar på att belysa att man löper större risk att vara med om en olycka.

– De här kriminella har inga begränsningar och bryr sig inte om eventuella konsekvenser. Men det är ändå en större risk att drabbas av trafikolyckor och annat, historiskt sett har riskerna varit små. Men det finns alltid en risk när det går av en sprängladdning för någon som råkar gå förbi, säger Stenkula.

Vidare får Stenkula en fråga om det växande hatet mot polisen som även visar sig bland barn i staden. Det är något som Stenkula känner sig väldigt ledsen över och trycker på att patrullerande polisers bemötande av invånare är väldigt viktigt. Hon lovar att myndigheten ska fortsätta arbeta med bemötandet.”

(Svensk politibetjent hylder Black Lives Matter, Stockholm, 2020)

Oploadet Kl. 10:48 af Kim Møller — Direkte link77 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/120142/trackback

77 Comments »

 1. De Svenske politikvinder der hylder indvandring, imens de har arbejde hvor man operer med ikke at sende kvinder ud visse steder.

  Er jo helt fra den..

  Kommentar by KineserSnot — 2. juli 2021 @ 10:50

 2. Det var på tide, den fik sin egen tråd, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 2. juli 2021 @ 11:12

 3. SVERIGE ER ET MATRIARKAT, ET GENNEMFEMINISERET LAND. Og her har vi så en kvindelig politimester med sød og kærlig forståelse for de kulturfremmede kriminelle. Hun bortforklarer og bagatelliserer naturligvis at Sverige nu er det farligste land i Vesteuropa at opholde sig i. Trygheden og friheden er pist væk.

  Her i Danmark er det endnu ikke så slemt. Blot stenkast mod studenter, studiner og biler på vejene, blot nogle vanvidskørsler med dødelig effekt, blot diverse hverdagsterror og lidt småmyrderier.

  Men snart kan tiden komme hvor enhver bolig, skole, lægepraksis, hospitalsafdeling, butik, gågade, villa eller boligblok kan komme til at mærke hvad humanistisk berigelse betyder i praksis.

  Kommentar by BENT A — 2. juli 2021 @ 11:14

 4. Video af genoplivsningsforsøg

  https://twitter.com/johangillman/status/1410364834630320130

  Læg mærke til hvor mange åndsforladte svenskere der bare går forbi. Fucking liberalister.

  Kommentar by KineserSnot — 2. juli 2021 @ 11:22

 5. Som tidligere betjent, kan jeg bekræfte kollapset blandt svensk politi. Vi i DK troede, at vi havde svage ledere, men i Sverige er det helt vanvittigt. Vi havde en svensk kollega på besøg, som fortalte om problemet. Enhver der kritiserer eller stiller spørgsmål, slåes der hårdt ned på. Det medfører naturligvis, at kritiske betjente samles og hvisker sammen. Opdages sådanne grupper, udråbes de straks til nazister, selvom de blot er kritiske over for ledelsen, politiets svage ledere og et samfund på vej i afgrunden.
  Sverige er i voldsomt forfald, og ikke engang Sverigesdemokraterne, med fuld magt, ville kunne vende skuden. Kun meget hård politik, massive hjemsendelser, ville kunne dæmpe den gigantiske udfordring.
  Skræmmende, når de er vores naboer

  Kommentar by Jan — 2. juli 2021 @ 12:00

 6. Det billede vil for altid symbolisere det svenske ophoers-udsalg…

  Kommentar by krassisten — 2. juli 2021 @ 12:03

 7. Jubel og fyrværkeri efter likvideringen:

  https://samnytt.se/jubel-och-fyrverkerier-efter-polismordet-knulla-ainas-mamma-smattra-horbarnen/

  Kommentar by Michael — 2. juli 2021 @ 12:06

 8. Det foto med en, på alle måder, knælende politifeminist, naturligvis fra den host host: Humanistiske stormagt Sverigestan, minder en del om hende “kræmme Charlotte”. Hende husker i sikkert. Stik mig en brækspand. OT: Det er grove løjer at ham den svenske “social demokrat”, fra sit elfenbenstårn sender en SMS til den dybt sørgende far til den på gaden henrettede svenske politimand. FØJ for pokker.

  Kommentar by NED MED ALTING — 2. juli 2021 @ 12:18

 9. @4 Kinesersnot

  I mine øjne ser det ikke ud til at være Jönsson, Persson eller andre etnisk svenske der går forbi som om intet er hændt, de ligner mere nogle Abdullah’er Ali’er o.s.v.

  Og lad os så få sprængt Øresundsbroen i luften, så de ikke kommer herover alle sammen.

  Etniske svenskere som stemmer på SD er naturligvis velkomne!

  Odd.

  Kommentar by Odd S. — 2. juli 2021 @ 12:26

 10. Sverige er kanariefuglen og Vi kan kun vente og se hvad der sker og forhåbentlig lære af deres dyrt købte erfaringer.

  @ Jan — 2. juli 2021 @ 12:00

  Vel sagtens det der skete med den gruppe “ekstreme” politifolk i Tyskland for ikke så længe siden.

  For at overleve bliver Vi vel nødt til at holde kæft og bare være parate den dag hele lokummet vælter. Alt andet er Pt. social selvmord.

  Som spejderne siger : Vær beredt!

  Kommentar by Santor — 2. juli 2021 @ 12:45

 11. Havde han være dansker havde han være Radikal.
  Men magen til ubegavet sludder skal man lede længe efter! Enhver politikers første pligt er at sørge for befolkningens sikkerhed! Det er måske ikke så væsentligt om man kan komme på restaurant eller let til kontinentet, hvis ens piger bliver voldtaget og ens drenge bliver slået ned!

  Kommentar by Den Nervøse — 2. juli 2021 @ 13:06

 12. Tænk ikke på dræbte landsmænd. Se mod den fremmede,som møder dig med et smil.
  Husk på at en fremmed er en ven du endnu ikke har mødt.
  Uanset hvor galt livet dig stiller,skal du huske på at de svenske politikere KUN har DINE interesser for øje. Alt de gør,gør de for DIG.

  Kommentar by Nielsen — 2. juli 2021 @ 13:13

 13. Som før nævnt, så håber jeg at muslimerne giver sig rigtig, rigtig god tid med de blødende hjerters klub, når turen kommer til dem.

  De har så overvældende til fulde fortjent det, med deres fuldstændigt vanvittigt selvdestruktive eksemplificering af Darwin’s Lov, som for det meste foregår på vegne af alle andre end dem selv.

  Og hvorfor er det lige, at vi andre lader dybt psykotiske mennesker administrere det her, når vi godt ved hvad det fører til?

  De ender jo altså med at få os alle sammen slået ihjel, hvis det her fortsætter, det er der allerede 56 andre, totalt smadrede lande som bevis på.

  Historien er stopfuld af fortilfælde på, at befolkningen tiltrænger sig adgang til magtens højborge, og slæber de ansvarlige ud i gaderne til en afsluttende omgang hamperebs-dans, så hvor er det lige at filmen er knækket i dette tilfælde?

  Kommentar by Kimski — 2. juli 2021 @ 13:35

 14. Det er ligesom efter terrorangrebene med lastbiler… vi skal “stå sammen imod mørkets kræfter der voldtager fredens religion”… vi er så også nemmere at ramme for den næste lastbil

  Kommentar by redneck — 2. juli 2021 @ 13:44

 15. I et multikulturelt samfund er politiet bare en konkurrerende bande.

  Kommentar by traveler — 2. juli 2021 @ 14:00

 16. OT: Khader krænkede en kvinde inde i Etisk Råd – Det er ret imponerende – især valg af gerningssted.

  Kommentar by traveler — 2. juli 2021 @ 14:29

 17. 14:29: Tre af kvinderne står frem med navn. Psykologen og en kvinde, der i 1999 var ansat i Det Etiske Råds sekretariat, er unavngivne i artiklen. Naser Khader var fra 1998 til 2001 medlem af Det Etiske Råd.

  DR har kontaktet flere, der på de pågældende tidspunkter var kolleger eller bekendte til kvinderne, i et forsøg på et verificere kvindernes udsagn. DR har også søgt at verificere oplysningerne gennem blandt andet e-mails, sms’er og Facebook-beskeder.

  Blandt andet bekræfter Berit Faber, der i 1999 var konstitueret kontorchef i Det Etiske Råd, at hun fik en henvendelse fra en ansat om en »ubehagelig oplevelse« med Khader, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 2. juli 2021 @ 14:47

 18. Lad os håbe Khader er færdig i politik. Jeg har aldrig været vild med ham.
  Muslimer hører ikke til i Danmark, slet ikke i Folketinget.

  Kommentar by k.m. — 2. juli 2021 @ 15:28

 19. 14:47 Fint nok, at du skærer gerningen ud i pap – det kan vi alle læse i MSM. Gab. Men pointen er Khaders valg af gerningssted, der er så, ja imponerende. Etisk Råd – af alle steder. På et eller andet plan har Khader en humor af en anden verden.

  Kommentar by traveler — 2. juli 2021 @ 15:31

 20. Det er det mest tragikomiske jeg nogensinde har hørt fra konsekvenserne af Den Politisk korrekte psykose i Sverige.

  Kommentar by Michael Unna — 2. juli 2021 @ 16:18

 21. Efter min mening har Khader gjort mere mod islamiseringen af samfundet end så mange andre, der har svigtet eklatant på deres vagt. Det kan iagttages ved, hvor upopulær og hadet han er på venstrefløjen og blandt muslimer.

  Man kan måske endda gå så langt at mene, at krænkelsessagerne måske var blevet talt ned i MSM, hvis han var en hardcore muslim.

  Kommentar by traveler — 2. juli 2021 @ 16:30

 22. Danmark og Skåne kan indgå en win-win aftale. Skåne genforenes med Danmark efter 300 års svensk undertrykkelse og udviser samtlige muslimer i Skåne til Sverige, så Skåne samtidig bliver muslimfrit. Til gengæld lover Danmark, at Skåne holdes muslimfrit for evigt.
  Den svenske regering vil være taknemlig, idét Sverige slipper for det usvenske Skåne og Sverige modtager med glæde de 200.000 muslimer i den nye svensk-islamiske republik.

  Kommentar by Gustav Jensen — 2. juli 2021 @ 17:00

 23. “Sæt jer så ned på de forbandede fortovscaféer og hyg jer! Luk røven og ignorer projektilerne, som fløjter jer om ørerne!”…
  Jeg aner en lidt skinger tone hos de rigtig gode ovre i den humanitære stormagt. De resterende svenskere må være på noget kraftigt medicin eller i besiddelse af veludviklet galgenhumor for at overleve i det shithole.

  Kommentar by Lider af danskhed — 2. juli 2021 @ 17:01

 24. Jeg tror ikke en skid på anklagerne mod Khader.

  Som traveler skriver:

  Kommentar by traveler — 2. juli 2021 @ 16:30

  Efter min mening har Khader gjort mere mod islamiseringen af samfundet end så mange andre, der har svigtet eklatant på deres vagt. Det kan iagttages ved, hvor upopulær og hadet han er på venstrefløjen og blandt muslimer.

  Man kan måske endda gå så langt at mene, at krænkelsessagerne måske var blevet talt ned i MSM, hvis han var en hardcore muslim.

  Kommentar by Træt — 2. juli 2021 @ 17:18

 25. At man i Sverige nægter at samarbejde med et parti der lovligt er opstillet, ligeså fik en masse stemmer, det viser niveauet i den humanistiske stormagt. Her er det set ifm. DF og FRP. Der er intet galt med de “politikere” der har en sådan holdning, der er noget galt med de der afgiver stemmer til sådanne “politikere”.

  Kommentar by NED MED ALTING — 2. juli 2021 @ 18:18

 26. Sveriges (måske) ex-statsminister Stefan Löfven udtaler igen (citat):

  “At de daglige muslimske bombesprængninger, voldtægter og likvideringer af politifolk absolut intet har at gøre med den muslimske befolkningsovertagelse i Sverige. Absolut intet. Absolut intet.”

  Löfven er selvmordspsykopat.

  Kommentar by Thomas M. — 2. juli 2021 @ 19:21

 27. Bispegården og Brämaregården i Göteborg er muslimske gangster-ghetto-helveder, hvor politi-likvideringen bliver fejret med dyttende bilhorn, flag og fyrværkeri.

  I venstre udkant af Keillers Park (omkring Ramberget) ligger nu Göteborgs Moske:
  https://www.google.dk/maps/@57.7151414,11.9382571,1172m/data=!3m1!1e3

  Kommentar by Thomas M. — 2. juli 2021 @ 19:34

 28. Kommentar by Gustav Jensen — 2. juli 2021 @ 17:00

  Fint indlæg igen, Gustav

  Kommentar by Thomas M. — 2. juli 2021 @ 19:38

 29. https://ekstrabladet.dk/krimi/maskerede-maend-begik-voldelige-overfald-paa-unge-i-greve/8663742

  Kommentar by Thomas M. — 2. juli 2021 @ 19:51

 30. Meget grimt billede, hvor en politibetjent udtrykker en klar politisk holdning (marxist)
  De er skammeligt at se en betjent gøre dette, da de skal fremstå neutrale. Det var ihverfald det jeg lærte på politiskolen og efterfølgende levede op til, når jeg var til demonstrationer som betjent. Nazi, antifa, osv, demonstrationer.

  Kommentar by Jan — 2. juli 2021 @ 19:55

 31. #5 kl.12 by jan. en meget klar besked og indsigt i det svenske samfunds tilstand. er det egentligt et militærovertag nu , der ville være løsningen?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 2. juli 2021 @ 20:17

 32. Det land er totalt færdigt.

  Kommentar by Flaskeposten — 2. juli 2021 @ 20:24

 33. Huskede galt: Bispegåden = Biskopgården.
  https://www.expressen.se/gt/krim/har-poserar-gangledare-med-k-pist-och-pistoler/

  Kommentar by Thomas M. — 2. juli 2021 @ 21:08

 34. Tommy

  Næ, tror sagtens kan klare det, hvis kursen i korpset blot ændres og de tilføres tilpas mandskab.

  Da jeg i sin tid var betjent, bestemte vi fuldstændigt i gaderne. Var der ballade på et værtshus, lukkede vi det for resten af natten, gik folk ikke, hvis de fik besked på det, blev de revet rundt og anholdt. I ghettoerne jagtede vi kriminelle og pustede de sig op, vendte vi ghettoen på hovedet. Enhver der ikke hørte efter, blev behandlet hårdt. Alt dette med ledelsen opbakning og meget ofte efterfulgt af en dom i retten. Det var fantastisk. Idag er det helt anderledes, og det er bestemt ikke fordi den enkelte betjent er en kylling. Det er udelukkende pga ledelsesstilen bevæger sig i retning af den svenske.

  Kommentar by Jan — 2. juli 2021 @ 22:05

 35. Er det muslimen der er kommet op i Kahder, eller er det venstreradikale der vil stække islamkritikkere? Da jeg hørte at det var en kunstner, der var initiativtager, fik jeg lidt mistanke til det sidste, men han er araber og det gør mig mistænksom!
  På mange måder håber jeg at han er uskyldig, for hvis ikke, så kan man aldrig stole på nogen araber overhovedet!

  Kommentar by Den Nervøse — 2. juli 2021 @ 22:07

 36. Kommentar by Den Nervøse — 2. juli 2021 @ 22:07.

  Det kunne også være, at man bare forsøger at luske noget politisk ligestilling ind i $MeToo debatten, hvor venstrefløjen jo noget så eftertrykkeligt har fået understreget, at det nok ikke lige var dem der skulle have startet den.

  Kommentar by Kimski — 2. juli 2021 @ 22:25

 37. BORGERKRIG

  Kommentar by Holger D. — 2. juli 2021 @ 22:41

 38. *Kimski 22:25
  Er han virkelig bare endnu en rollemodel, der er fejlet?
  Vi ser muslimske rollemodeller en masse fejle, de bliver hædret af parnasset, som klynger sig til dem, og vi ser striber af dem, sælge narko, begå vold, blive voldtægtsmænd eller bare almindelige røvere eller tyve!
  Næsten alle politikere undtagen DF og NB har deres muslimske rollemodeller, og uhyggeligt mange af den falder igennem! Det er så mange at de burde lade undlade at have disse rollemodeller! For når de falder igennem udstiller de bare politikernes naivitet!

  Kommentar by Den Nervøse — 2. juli 2021 @ 22:47

 39. Meddelt, efterhånden utallige og mange gange : stol aldrig på en ARABER. Er der nogen der lytter. ?

  Kommentar by Jsch. — 2. juli 2021 @ 23:30

 40. *jsch 23:30
  Suk – Ja du har nok ret, den sidste illusion røg der!

  Kommentar by Den Nervøse — 3. juli 2021 @ 00:29

 41. Kommentar by Den Nervøse — 2. juli 2021 @ 22:47

  Khader har gået på vandet fordi man satte ham op på en piedestal som præmieperker. Nu er tiden løbet ud, personligt tror jeg feministerne fik nok, da han med sin historik i mente spillede plat på samtykkeloven.

  Kommentar by KineserSnot — 3. juli 2021 @ 00:40

 42. Medierne er allerede begyndt at gøre politimordet til ‘en gal mands værk’.

  Kommentar by Martin — 3. juli 2021 @ 01:19

 43. * Martin 01:19
  Naturligvis, MSM kan ikke leve med, at der er tale om en likvidering!
  Tidlige hed det sig, at det er unge mennesker, nu hedder det sig, at det er psykisk syge.
  Derimod hedder det sig aldrig, at det er muslimer!

  Kommentar by Den Nervøse — 3. juli 2021 @ 04:44

 44. Er fjæsbogen begyndt at lægge udspionerende filer ind på folks computere? Bliver de lokket til at sige ja til at få disse filer lagt ind, under påskud af at deres fjæsbog ellers ikke vil fungere optimalt, eller ikke kan oprettes?

  Kommentar by BENT A — 3. juli 2021 @ 07:12

 45. Har i den senere tid flere gange oplevet at mine indlæg blokeres. Vi må da ikke håbe at ytringsfriheden også er ved at blive indskrænket her. Vil der fremover blive lagt et sådant pres på net-aviserne at der snart kun vil være plads til politisk korrekte “sandheder”, eller tandløse/ligegyldige kommentarer?

  Kommentar by BENT A — 3. juli 2021 @ 07:18

 46. “hvorfor er det lige, at vi andre lader dybt psykotiske mennesker administrere det her?” (kimski)
  Det er fordi vi af løgnepressen har fået fortalt,at vi skal stemme på en af to (som regel),som begge kun har danskeres behov på sinde. De fleste ved at de lyver,men vi lader os besnære af snedige journalister,som ved hvordan de skal få den evnesvageste politiker til at svare det rigtige. Nogen gange går det ikke lige som beregnet. Sten Nørskov blev udstillet af Tommy Robinson,da han havde planlagt et karaktermord ala det som Martin Krasnik begik på Lars Hedegaard. Der er også flere og flere velmenende (i egentlige betydning) som gennemskuer journalistisk venstrepartis parole,og nægter at svare på dobbelttydige spørgsmål.
  Nej Den Nervøse (13:05) en politikers pligt,er at blande sin grimme næse udenom danskeres liv og levned. Hvis du godtager løgnen,at en politiker har pligt,akcepterer du samtidig hans ret til at tage hvad han lyster fra dig og dine.

  Kommentar by Nielsen — 3. juli 2021 @ 08:04

 47. > Traveler 15:31
  Ikke alle læser main stream mediummer. Nok kan du sammenligne Jens-Erik og k.m. med balde Lars,men men men.

  Kommentar by Nielsen — 3. juli 2021 @ 08:30

 48. Ufatteligt, at ikke skåningerne smider svearne ud af det gamle danske kerneland, Skåne. Svearne erobrerede ikke Skåne, men fik Skåne foræret som løn for fransk krigstjeneste – 3 gange sørgede Frankrig for, at Sverige skulle have Skåne. I 1660, 1679 og i 1720. Alle 3 gange forærede de hovne og arrogante frøædere Skåne kvit og frit til svearne, som tak for krigsgale svenske kongers militære einsatz i Tyskland som Frankrigs krigskøter.

  Gad vide om det ikke er Frankrig og Tyskland, som via EU, forærer Sverige væk til de krigsgale islamiske horder, kvit og frit? Sådan noget hedder Nemesis.

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. juli 2021 @ 08:35

 49. Jan — 2. juli 2021 @ 12:00

  Jeg har i mange år undret mig over de typer, som I valgte til tillidsmænd, det valg er også en stor del af problemet.

  Kommentar by tavsen — 3. juli 2021 @ 08:37

 50. Hørt over localradioen . -(Et eller andet. jeg gætter på uefa) har anbefalet VW og andre annoncøre o.a helt at droppe Regnbuefarver under kampen i Azerbajan….Altså ikke noget med Regnbuereklamer Der eller andre -Følsomme- steder :-) :-) :-). Men selvfølgelig skal Ungarn mobbes af EU. Ud af EU, som ikke respektere landenes mangfoldigheder. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 3. juli 2021 @ 09:06

 51. > Gustav Jensen
  Jeg ttror ikke meningen med broen var at vi skulle tilbageerobre syd Sverige,så tal ikke imod Odds forslag 12:26.
  Sverige udvikler sig i øjeblikket til en muslimsk stat, Så vi må og skal tage afstand til dem,selv om vi elsker dem som broderfolk.
  Man vinder ikke land ved politisk palaver,men gennem kamp.
  Og måske vi lige skulle tage og vinde Danmark (med Grønland) tilbage,før vi gør indhug i nord Tyskland og Norge

  Kommentar by Nielsen — 3. juli 2021 @ 09:10

 52. Du er altså nogen gange svær at forstå Michael Unna. Du er nok den jeg er mest enig med i de fleste spørgsmål,så vær venlig at skrive pænt.

  Kommentar by Nielsen — 3. juli 2021 @ 09:20

 53. ups
  -ikke i de fleste,men i dem alle sammen.

  Kommentar by Nielsen — 3. juli 2021 @ 09:28

 54. Politiets tillidsmænd er desværre en del af ledelsen. Sådan opfatter mange af os dem som. Vores fagforening er svag og har altid været det.

  Kommentar by Jan — 3. juli 2021 @ 10:05

 55. 09:06: Fredag fortæller en af turneringens sponsorer, den tyske bilproducent Volkswagen, at man af Det Europæiske Fodboldforbund (UEFA) er blevet bedt om at droppe regnbuefarver i Aserbajdsjan og Rusland.

  Volkswagen og andre sponsorer har til kampe i andre lande flankeret sine reklamebannere med regnbuefarver, som er et symbol på LGBTQ+-rettigheder.

  -På grund af UEFAs bekymring om de juridiske rammer for arenaer i Rusland og Aserbajdsjan har forbundet informeret os, at det ikke er muligt med regnbuefarvede reklamer i Sankt Petersborg og Baku, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 3. juli 2021 @ 10:34

 56. SOM EN FREDELIG, CIVILISERET OG DEMOKRATISK NATION SYNGER SVERIGE NU PÅ SIDSTE VERS. Det er nok det samme med Danmark. Tjekkiets statsminister forudsiger hos Gravitas at både Sverige og Danmark bliver muslimske lande om kort tid.

  Både i Sverige og Danmark er borgernes frihed, rettigheder, familieliv, ytringsfrihed og økonomiske frihed på vej mod afskaffelse.

  Børnene bliver statens, kontanter afskaffes, overvågningssamfundet realiseres, og “1984”/Kafkaske tilstande tager over.

  Dertil kommer censur og et regime som vil tyrannisere, udsuge og straffe borgerne på alle mulige måder. Oveni igen kommer hverdagsterror og guerillakrig.

  Danmark vil blive forvandlet til ukendelighed.

  Kommentar by BENT A — 3. juli 2021 @ 11:21

 57. OK 51) og tak for præciseringen 353) – Jeg selv hørte det kort i farten…. Tænkte på hykleriet.

  Kommentar by Michael Unna — 3. juli 2021 @ 11:33

 58. 53) :-)

  Kommentar by Michael Unna — 3. juli 2021 @ 11:33

 59. 54) Sverige måske i nogle områder….Men lad os endnu ikke male fanden på væggen. Vi kan nå at ændre det.

  Kommentar by Michael Unna — 3. juli 2021 @ 11:35

 60. Sakariye Ali Ahmed arrested for police murder of Andreas Danman
  https://gatesofvienna.net/2021/07/a-citizen-of-somalia-and-sweden/

  Kommentar by k.m. — 3. juli 2021 @ 11:46

 61. https://www.youtube.com/watch?v=LxpQAusCw20
  How immigration changed the nature of Sweden

  Kommentar by k.m. — 3. juli 2021 @ 12:11

 62. > k.m. Kan det være,at muhammedanere er flere om at begå mord? Og at polisen der ovre vælger den gerningsmand,der passer dem bedst,bare han hedder ali eller mustafa?
  Screw You Tube.

  Kommentar by Nielsen — 3. juli 2021 @ 12:54

 63. Nielsen
  kan være du skulle finde noget fornuftigt at skrive !

  Kommentar by k.m. — 3. juli 2021 @ 13:18

 64. SPEKULERER PÅ om min deltagelse i UP debatterne muligvis også synger på sidste vers? Har flere indlæg som i lang tid har været i fængsel, altså har været blokeret og spærret af filtret. Uden at jeg forstår hvorfor. Et par var ironiske, men ironien var så tydelig at den ikke kunne misforstås. Alligevel blev de efterfølgende gjort “usynlige”. Det er ren censur efter min opfattelse. Sørgeligt hvis ytringsfriheden også her er på vej mod afskaffelse.

  Kommentar by BENT A — 3. juli 2021 @ 13:35

 65. Det var overraskelse at politimorderen i Göteborg hedder Sakariye Ali Ahmed. Jeg kunne ellers læse mellem linjerne i svenske Aftonbladet, at gerningsmanden sandsynligvis var en gammel, svensk bonde fra Dalarna, eller en hidsig Islænding. At det var en ung mand tilhørende fredens religion kunne man næsten udelukke. Det er synd for Satanary Ali Ahmed at hans karriere som raketforsker nu er sat på stand by.

  Kommentar by Thor — 3. juli 2021 @ 13:47

 66. Sverige er blevet et forfærdeligt lorte araber perker land. Elendige nosseløse lassire faire politiker bærer skylden herfor. Føj et skod land.

  Kommentar by Tor — 3. juli 2021 @ 15:35

 67. Kommentar by BENT A — 3. juli 2021 @ 13:35

  Jeg har også prøvet at få blokkeret indlæg og links. Men skide værd med det Bent – og lad os komme videre. Tusind tak for dine mange andre fine indlæg. Lad os sammen få den store sten til at rulle. Jeg ved, at det er op ad bakke, men vi må prøve så godt vi kan.

  Husk: Korte og præcise indlæg om emnet gør tråden lettere at læse for de danskere og politikkere, som læser med på Uriasposten.

  Forsæt gerne med sarkasme og ironi, hvilket er mest effektivt :-)

  Kommentar by Thomas M. — 3. juli 2021 @ 18:08

 68. > 10:05
  Fagforeninger er noget Vladimir Lenin og Louis Pio har opfundet. Deres mål er flere penge. –Imagine that.

  Kommentar by Nielsen — 3. juli 2021 @ 19:04

 69. # THOMAS M, 18.08: Tak for svar.

  Hvis man ser sådan på det at UP er en netavis hvor alle sider og aspekter af den hykleriske højborgs udskejelser og nedbrydning af samfundet bør kunne belyses, så er det lidt svært at sluge at mange aspekter alligevel ikke må belyses. Jeg forstår godt at et debat oplægs valgte emne ikke straks skal afspores med andre emner, men langt nede i striben burde der gives mere og mere plads til en åben diskussion om hvad der ligger bloggerne på sinde. Det ville UP ikke blive ringere af, tværtimod.

  Og mange emner kommer aldrig op, hvis bloggerne ikke må være med til at bestemme hvad der skal sættes lys på.

  Danmark er et truet land, og danskerne et truet folk. For hver uge bliver det mere og mere risikabelt/frustrerende/ stressende og deprimerende at være dansker. Danskerne udsættes endda for decideret fattiggørende og livsfarlige politiske eksperimenter. Derfor er det ærgerligt og kan blive skæbnesvangert hvis den demokratiske debat stækkes og censureres.

  Om indlæg skal være korte eller lange, er lidt en smagssag. Men ALLE mine kommentarer er relativt superkorte, fordi jeg kunne have skrevet en bog på 500 sider om emnet, men nøjes med ret få linjer. :)

  ………

  PS: Det er en uskik når nogle aviser kræver kommentarer gennem fjæsbogen. Hvem siger at navne og adresser på alle deltagere ikke ryger videre til en kafkask myndighed nu eller senere? Tænk på Skov Høpner som sad indespærret i fem måneder for nærmest ingenting. Hun blev straffet langt hårdere end vanvidsbilister der begik trafikmord i fodgængerfelter.

  Kommentar by BENT A — 3. juli 2021 @ 19:29

 70. Som femtenårig angreb denne kulturberiger passagererne i en sporvogn med lang kniv. Politibetjenten aflivede han med pistol. Når han er på gaden igen om ét år, så er det nok en Kalashnikov han vifter med. Det kan en stærkbrygget, svensk dialogkaffe ikke forhindre.

  Kommentar by Thor — 3. juli 2021 @ 20:25

 71. Kommentar by BENT A — 3. juli 2021 @ 19:29

  Bent, jeg læser alle dine daglige indlæg – og er jo stort set enig. De ting du får blokkeret er de fleste af os sikkert 100% enige i eller vidende om. Blood Under The Bridge. Videre.

  Ja, det er da OK med noget Red Alert eller OT i sluttråden. Jeg mener at huske, at du havde et forslag til Kim Møller om at åbne en daglig “White Post”, hvilket jeg tror er den bedste ide. Bare et billede af Churchill eller Pol Pot – og så fri debat og links.

  Jeg interesserer mig fx. ikke for mink- og corona-snak i trådene – og jeg tænker andre tænker det samme. Ingen links til psykopaten Alex Jones’s ormekur eller UFO’er. 99% af befolkningen står retmæssigt fra.

  Brug max. 5-10 linjer på god humor, sarkasme, ironi. Ellers overlever vi sgu ikke at kigge ind i det sorte fremtid. Det er videnskabeligt bevist, at latterliggørelse er den teknik, som virker bedst.

  Hvis UP ikke skal blive et ekkokammer – så skal trådene være så læsevenlige og korte som mulige – således at hr. og fru Danmark samt politikkerne på 10 min. kan blive opdateret via en post med nogle barske daglige sandheder og realiteter … lige i panden ;-)

  Kommentar by Thomas M. — 3. juli 2021 @ 21:09

 72. Tænk på det gode: Shawarma, kebab, cous-cous,billige pizzaer. Hvordan skulle vi kunne leve uden. Vi må være taknemmelige for berigelsen.

  Kommentar by JC — 4. juli 2021 @ 00:20

 73. #16 NK har nok bare misfortolket ordet “råd”? 🙄

  Kommentar by Bjovulf — 4. juli 2021 @ 01:31

 74. > k.m.
  Ok. Godt ord igen. Jeg oplevede også selv,at det var at fiske i rørte vande. Men det ændrer ikke på de fakta at Kennedy ikke blev skudt af Lee Oswald og at WTC ikke styrtede til jorden.

  Kommentar by Nielsen — 4. juli 2021 @ 07:51

 75. Tænk på det gode: Shawarma, kebab, cous-cous,billige pizzaer. Hvordan skulle vi kunne leve uden. Vi må være taknemmelige for berigelsen.

  Kommentar by JC — 4. juli 2021 @ 00:20

  Ja, det svært at finde indvandringens berigelser. DR radio 1 havde i firserne et ugentlig program, kaldet Regnbuen, hvor en ung dansker stillede spørgsmål ved, om det skulle være nødvendigt at komme i mindretal i boligblokkene for at få de højtbesungne “berigelser”. De negative vil ALTID overtrumfe de få “berigelser”.

  Her på Vestegnen blev vi overplastret med pizzariaer. Med muslimsk hygiejne. Den værste stod jeg altid og “beundrede”. Begyndte de så at gøre rent? Næh, de blændede bare vinduet af. Og sundhedsmyndighederne oprettede Smiley-systemet. For på Nørrebro var de blevet jaget ud af en brødknivssvingende muslim. Det så hylende morsom ud. Og viste. hvad der ventede nydanskerne. GOOD LUCK

  Kommentar by tavsen — 4. juli 2021 @ 12:27

 76. Fokuser på de gode 5%, glem de 95% dårlige… Den svenske måde at løse problemer med islam og muslimsk kultur på. :/

  Kommentar by LarsB — 5. juli 2021 @ 18:00

 77. Malmøs politimester Petra Stenkula:

  “Måske din søn bliver overfaldet en aften og din datter bliver voldtaget en anden aften … men tænk på alle de dage, hvor det ikke sker, vær nu lidt positiv!”

  KLOVNEVERDEN

  Kommentar by Peter Nielsen — 5. juli 2021 @ 18:48

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper