6. juli 2021

Pro-LGBT’er: Køn ikke er en følelse eller en aktiv handling, “… ikke noget man kan til- eller fravælge”

Dagens Radio4-stikprøve gav mig en debat med overskriften: ‘Skal vi indrette samfundet mere kønsneutralt?’, og havde der ikke været et par ‘no nonsense’-mænd, der ringede ind, så havde det være spil til et mål. I slutningen læste vært Ida-Sofie Sellerup en sms op fra ‘Sarah’, der argumenterede varmt for det kønsneutrale samfund. Køn er ikke en følelse eller en forestilling, det er ikke en ‘aktiv handling, du selv vælger’, og derfor skal vi ikke behandle kønsidentiteter, som noget man kan ‘til- eller fravælge’. Den lader vi stå et øjeblik.

‘Sarah’: Jeg bider mærke i, at mange af dem der melder sig ind i debatten om kønsneutralitet, og som ikke synes at det er et særligt stort problem, at kønnene er stærkt opdelte i vores samfund, selv er CIS-kønnede. Og jeg kan høre, eksempelvis Claus, der siger: ‘Du er født med et køn, og så kan det være at du føler dig som et andet køn, men du er stadigvæk det køn som du er født som’. Den holdning er hovedet på sømmet i forhold til hvorfor diskussionen om transkønnede er uværdigt for de transkønnede. At opfattelse er, at hvis du ikke identificerer dig med det køn du er født som, ja, så er det bare noget du føler, og noget ud forestiller dig. Jeg tror at vi skal til at forstå, at det ikke er en følelse, at det ikke er en forestilling. Ligesom det heller ikke er en forestilling eller en følelse, at være CIS-kønnet. Så at vedkende sig, at køn ikke er en aktiv handling, du selv vælger. Det er ikke en beslutning, og derfor skal vi heller ikke behandle kønsidentiteter som noget man kan til- eller fravælge.

(Andrea Di Giovanni, sanger med en flydende kønsidentitet, ‘ikke en aktiv handling, du selv vælger’)

Oploadet Kl. 02:27 af Kim Møller — Direkte link41 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/120171/trackback

41 Comments »

 1. Hva’ fa’en betyder cis kønnede?

  Kommentar by Nielsen — 6. juli 2021 @ 02:34

 2. ‘Skal vi indrette samfundet mere kønsneutralt?’

  Ja, hvorfor skal det være en grøn Mand, der giver tilladelse til at gå over gaden?

  Kommentar by tavsen — 6. juli 2021 @ 04:08

 3. Om et årti eller to er vi forhåbentlig vendt tilbage til normalen. Hvor overstående bliver anset som en psykisklidelse.

  Kommentar by KineserSnot — 6. juli 2021 @ 05:41

 4. Selvfølgelig er køn ikke noget man vælger, man fødes med et køn. Seksualiteten vælger man selv, herunder ens såkaldte “kønsidentitet”

  Kommentar by Svend — 6. juli 2021 @ 06:46

 5. Kommentar by Svend — 6. juli 2021 @ 06:46

  Nogle fødes som hermafroditter eller som man kalder det idag intersex. Men det under 1% af alle mennesker der fødes sådan.

  Transseksuelle har dog et mentalt brist.

  Kommentar by KineserSnot — 6. juli 2021 @ 06:58

 6. @Nielsen
  Det er skam bare os helt normale mennesker.
  Vil du virkeligt pisse LGBTABCDEFG+ segmentet af, så identificer dig som super straight.

  Kommentar by G — 6. juli 2021 @ 07:08

 7. Nå men Tavsen og andre. Jeg har før givet udtryk for at vi har brug for en grundlov.
  Der i skal blandt andet stå at ingen lov kan vestages uden konsensus.

  Færdelsloven har naturligvis intet med loven at gøre. Den lever sit helt eget liv. Styret af alskens revl og krat i socialdemokratiet.

  Altså ingen lov kan vedtages uden en anden sløjfes/annullerres/afskaffes

  Kommentar by Nielsen — 6. juli 2021 @ 07:37

 8. FØR I TIDEN VAR DET LÆGER SOM STLLEDE DIAGNOSERNE, men sidenhen begyndte politikerne at være meget klogere på sygdomme end lægerne. Læs selv Palle Juul Jensens bog “I statens tjeneste” om sammenstød med Yvonne Herløv Andersen og andre afvigere.

  Iøvrigt er der ifølge et væld af overlæger, avisartikler og selv DR noget helt galt mange steder i sundhedsvæsnet. Og sundhedsstyrelsen, styrelsen for patientsikkerhed, seruminstitutet, patientklagesystemet m.m. fungerer ikke godt. Dels pga. talrige nedskæringer, besparelser og forringelser, dels på grund af at klagesystemet fungerer ad H til, så sjusk og slendrian, fejlmedicineringer, overgreb og skandaler kan fortsætte i årevis.

  Læs selv “Sundhedsvæsnet er noget vi leger med”, “S-Vs storhed og fald”, “Mordet på psykiatrien”, “Sundhedsplatformen koster liv” osv.

  Kommentar by BENT A — 6. juli 2021 @ 08:31

 9. Der var lige et sekunds tid der, hvor jeg var 100% overbevist om, at jeg sad og så på Jens Philip Yazdani. Ikke at det ville have overrasket mig det mindste.

  Kommentar by Kimski — 6. juli 2021 @ 08:44

 10. “Så at vedkende sig, at køn ikke er en aktiv handling, du selv vælger. Det er ikke en beslutning, og derfor skal vi heller ikke behandle kønsidentiteter som noget man kan til- eller fravælge.”

  Det kan vi jo så sammenholde med, hvad en Harald Toksværd, blot to posteringer tidligere, skrev om nationalidenditet;

  “Det er definitionen på Noam Chomskys konstruerede samtykke – ingen fejring, ingen mærkedag kan slippe fra at skulle legitimere nationalstaten med al den bagage, der dertil hører. Fra fødslen indskrives man ufrivilligt i det kunstige, reaktionære fællesskab, man så kan bruge resten af livet på at kæmpe sig fri af.”

  A pro pos “konstrueret samtykke”: Jeg husker masser af tilfælde, hvor tilhængerne af multikulti har talt om deres projekt som noget de skulle have fået samtykke til, bl.a. fra mig. Der i mod huske jeg ingen tilfælde af, at jeg er stødt på dem mens de har været ude og indsamle disse samtykker, eller at jeg selv er blevet bedt om at give et samtykke til sligt.

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 6. juli 2021 @ 08:46

 11. SAMFUNDET/SYSTEMET er kommet så langt ud i masse-psykose, at partierne og medierne konstant fylder os med propaganda for at ½ procent af befolkningen som er afvigere og med i LGBTPQ-bevægelsen, skal repræsentere og bestemme over de 99½ procent. Den ½ % udråbes til at være de normale, mens resten omtales som homofobiske, intolerante, kønsfascistiske, primitive og dårligt uddannede borgere.

  Køns”forskningen” er gået fuldstændig amok. Ifølge politiken er woke og feministiske “forskere” nået frem til at der er et sted mellem 100 og 1000 forskellige køn. Og man er nærmest sær og abnorm hvis man ikke er regnbuefarvet.

  De røde medier stiller det næsten op som om bøsser, lesbiske og transvestitter mv. er de normale, som om de udgør 50 eller 55% af befolkningen. Det er marxistisk og samfundsundergravende løgnepropaganda.

  Kommentar by BENT A — 6. juli 2021 @ 08:50

 12. Ifølge Politiken er woke….

  Kommentar by BENT A — 6. juli 2021 @ 08:51

 13. Det er det glade vanvid. Det svarer til at “have en debat” med veganere og frugtarer om, hvad der skal være på menukortet på samtlige restauranter i Danmark – med henblik på at “inkludere mindretallet”.

  Stop det. Hold op med at høre efter.

  Kommentar by BE — 6. juli 2021 @ 09:10

 14. Kommentar by BENT A — 6. juli 2021 @ 08:50.

  Når man sætter folk, der i forvejen ikke er skruet rigtigt sammen på den øverste etage, til at udføre “forskning”, så skal man ikke komme bagefter og undre sig over, at de resultater de når frem til, er endnu mere rablende end de selv er.

  Nu må du snart få det lært. Bent. Selvfølgelig vil det nye Utopia afspejle dets grundlæggere, og deres tankegang ligner til forveksling en blanding mellem Neros og Caligulas, i al deres ‘oplyste’ og historieløse idioti.

  ‘Some people just want to see the World burn’..

  Kommentar by Kimski — 6. juli 2021 @ 09:13

 15. Kunne vi ikke bare skabe lidt glæde over vores køns forskellighed? Det er da dejligt med erotisk tiltrækningskraft og fornøjelse. Så må dem der føler sig anderledes end det, da gerne finde sammen og nyde livet på Deres præmisser. Helt fint med det. De skal bare ikke sætte krav til alle os andre, og såkaldte sexistiske reklamer må da meget gerne forekomme med humor og selvironi. Kan huske min barndoms/ungdoms biografture. Der var en biografreklame, som fremviste-: Man ser en blå himmel og skyer som ligger lidt under i billedet. Så høre man en jetmotorlarm, som nærmer sig- og op af skyen skyder et (Braun) krøllejern med 4 yndige kvindelige (selvfølgelig) Stewardesser ridende på…..- og som en kammerat sagde til mig, – så er det nu du skal klemme din kærestes hånd :-) :-) :-). God tirsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 6. juli 2021 @ 09:13

 16. # Kimski 09.13: Ja, det er virkelig som om en genopførelse af Romerrigets undergang er sat på skinner. Caligula-, Nero-, Elagabalus-, Commodus-, Vitellius- og Sulla-typer synes at være genopstået, for at de sammen kan bringe død og fordærv, grusomhed og vanvid, opløsning og undergang fra den mørke oldtid tilbage til den moderne nutid.

  Meget tyder på at danskernes og europæernes fremtid kan blive lige så afsindig og barbarisk som den fjerne fortid.

  Bogen “Romernes Kejsere” beretter om den uvidenhed, galskab og korruption som endte i undergang og blodbade.

  Kommentar by BENT A — 6. juli 2021 @ 09:58

 17. Jeg identificerer mig som “HAN”-køn.

  Han – skal staves med stort H,
  så jeg kan kræve at andre tiltaler mig med “De og Dem” samt med tiltaleformen “Hr.” Alt andet er fobisk, krænkende og i mod menneske rettighederne.

  A-et i “HAN” er også stort, da jeg trods min alder stadig føler mig og er som en dominerende “Alfa-han”.

  N-et i “HAN” skal også være stort, for jeg har National-etnisk seksuel identifikation og tiltrækning.

  Hvornår får vi HANNER egen pride-march, flag samt statslig og international anerkendelse (også fra UEFA)

  Kommentar by Oppenheimer fan — 6. juli 2021 @ 10:07

 18. Jeg opfatter mig selv som Elefant ( Hint : se Mit Nick. ) og kræver derfor et toilet på minimum 80 kvadratmeter med tykke tremmer og halm på gulvet så jeg kan lade mit vand og dumpe min afføring på gulvet i fuld offentlighed hvorefter en ansat kan rengøre mit toilet til næste gang jeg eller andre Elefanter skal bruge det.

  Det er alt sammen kun et spørgsmål om personlighed og selvforståelse, eller noget!

  Kommentar by Santor — 6. juli 2021 @ 10:13

 19. Debatten om de alternative kønsopfattelser vedrører i virkeligheden kun ganske få mennesker, og fred være med dem. Ikke desto mindre tværes den ud i medierne, og danske skatteydere betaler for vanvittig kvasi-akademisk “forskning” om emnet.

  Debatten om islam og indvandring vedrører alle uden undtagelse.

  Kommentar by Crass Børsting — 6. juli 2021 @ 10:14

 20. LIGESOM FOLKEMORDSTINGET har startet en (stedfortræder) krig mod danskerne, har DR startet en (verbal) krig mod mændene. I dag en udsendelse 10-11, “Dillermænd og urtekusser”, om hvor klamme, lumre, bøvede, vulgære, primitive og afskyelige mænd er. Og Sofie Linde som startede den lange, lange serie af P1-radioudsendelser om julefrokoster for 10 og 20 år siden, blev gjort til en stor heltinde og befrier af kvindekønnet.

  KVINFO og andre rabiate feminist-sekter synes fuldstændig at have overtaget DR. Hetz mod mænd er nu nærmest DRs hovedformål. En stor del af de over fire milliarder kroner bruges ihvertfald på nedrakning af mænd. Mændene er fulde af fejl, kvinderne er fejlfri. Og de er aldrig vulgære eller tarvelige.

  Op med kvinderne, ned med mændene, er DR i en nøddeskal.

  I sidste ende handler det om op med rødt diktatur og ned med civilisationen.

  Kommentar by BENT A — 6. juli 2021 @ 10:45

 21. Hvorfor dog egentlig være så optaget af sin identitet.
  Det er tegn på dum og uinteressant selvoptagethed at fokusere på identitet frem for relationen.

  Det er da relationen, der er væsentlig.

  Kommentar by traveler — 6. juli 2021 @ 10:46

 22. Muslimske syrere og en række frivillige danskere har protesteret mod udsigten til, at Danmark vil sende syrere tilbage til deres muslimske hjemland, hvor Bashar al-Assad stadig regerer. Forfatteren Kristina Stoltz fik nogle af de tilstedeværende muslimer til at nedfælde deres personlige tanker, som beskrives i dagens kronik.

  »Da vi flygtede ud af Syrien, lovede jeg, at jeg altid ville beskytte dem. Hvert eneste sekund brænder jeg som et lys for at lyse vejen op for mine børn. Jeg brænder, så de kan få en fremtid. I må forstå, at mine børn har tilbragt det meste af deres barndom her. Danmark er deres hjem. Danmark er deres håb og fremtid,« lyder det bl.a. fra en muslim.

  UUUUUD BLEV DER SAGT, og bliv væk fra Danmark for evigt, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 6. juli 2021 @ 11:30

 23. Det har nu i mange år ikke kun været noget med, hvordan vi hver især som enkeltpersoner kan være hensynsfulde overfor transkønnede.

  Der kommer hele tiden vildere og vildere krav om, hvad vi overhovedet må sige til hinanden – og hvordan fælles faciliteter skal indrettes. Og gerne med en vilje til at arrangere shitstorms og udskamme transfober, som ikke øjeblikkeligt holder kæft og retter ind.

  Jeg forventer med tiden et eller andet backlash som følge af den adfærd og strategi. Og jeg vil efterhånden hilse det velkomment.

  Kommentar by BE — 6. juli 2021 @ 11:38

 24. Den ligner Mickey Mouse!

  Kommentar by Den Nervøse — 6. juli 2021 @ 12:14

 25. Kommentar by Jens-Erik Andersson — 6. juli 2021 @ 11:30.

  Muslimen glemte vist helt at afslutte klagesangen med det obligatoriske, ‘jeg knepper din mor, allahu akbar!’
  Pudsigt, som de har det med at glemme den remse, hver gang der er noget mere de vil opnå..

  Kommentar by Kimski — 6. juli 2021 @ 12:25

 26. 17) Herligt….ud og demonstrere til fordel for 17) :-) :-) :-) :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 6. juli 2021 @ 12:38

 27. #23. Kl12.14.by Den Nervøse. Helt enig .

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 6. juli 2021 @ 12:51

 28. Hvad gør muslimer ved flydende køn?
  Kan en kvinde der betragter sig som mand, sætte sig til bøn sammen med
  mænd under fredagsbønnen ?

  Kommentar by k.m. — 6. juli 2021 @ 12:59

 29. JEA kl. 11.30: Er dit indlæg ikke lidt TVETYDIGT? Først noget følelsesporno om hvor rørende en indvandrer/asylant passer på sine børn, og så skriver du UUUUUD BLEV DER SAGT.

  Kommentar by BENT A — 6. juli 2021 @ 14:20

 30. ANDREA DI GIOVANNI er en bøsse eller tvekønnet lige efter EUs smag. Han minder ihvertfald meget om “den skæggede dame” som vandt det af EU arrangerede melodi grand prix for nogle år siden.

  Kommentar by BENT A — 6. juli 2021 @ 14:24

 31. Globalisterne ønsker at nedbryde og udviske alle naturlige grænser, definitioner og forskelle imellem køn, racer, nationer etc.

  Vi skal alle sammen være lysebrune, kønsløse, rodløse, identitetsløse, historieløse og nemt kontrollerbare forbrugere i det grænseløse globale supermarked.

  Kommentar by Peter Nielsen — 6. juli 2021 @ 14:42

 32. Kommentar by BENT A — 6. juli 2021 @ 14:20

  Det var et citat fra Jyllands-Komposten, kun alt fra UUUUUD og fremdeles er mine ord, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 6. juli 2021 @ 15:34

 33. det af EU arrangerede melodi grand prix for nogle år siden.

  Kommentar by BENT A — 6. juli 2021 @ 14:24

  FAKTA TJEK: Det er European Broadcasting Union, EBU, der er en organisation, der er komplet adskildt fra EU, der afholder den årlige Eurovision Song Contest, kaldet Melodi Grand Prix på dansk, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 6. juli 2021 @ 15:38

 34. Denne tid er den mest vanvittige jeg har oplevet, og jeg tror ikke det bliver bedre. F.eks har Wales fået verden første non-binære borgmester, 23 år Owen Hurcum.

  Kommentar by IES — 6. juli 2021 @ 17:29

 35. JEA 15.34 og 15.38: Det var dig der bragte citatet ind her. Og hvad EU og EBU angår, er formel adskillelse ikke det samme som ægte uafhængighed.

  Kommentar by BENT A — 6. juli 2021 @ 17:44

 36. IES — 6. juli 2021 @ 17:29:

  Jeg tror “roligt” at du kan regne med, at det kun bliver (meget) værre end det er nu.

  Når selv de mest “national-konservative” partier i Danmark (DF/NB) stadig ikke taler om de nødvendige massive hjemsendelser, så har en løsning lange udsigter.

  Kommentar by Peter Nielsen — 6. juli 2021 @ 22:03

 37. Kommentar by Peter Nielsen — 6. juli 2021 @ 22:03

  Pernille siger, muslimer udvises ved første dom.

  JEA siger, muslimer udvises hver den første i måneden, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 6. juli 2021 @ 22:47

 38. Ja UUUUUD med muslimerne. De skaber død og ødelæggelse omkring sig hvor end de kommer.
  Der er vi nok særdeles enige Poul-Erik Andersson.

  Kommentar by Nielsen — 7. juli 2021 @ 01:47

 39. Jens-Erik Andersson — 6. juli 2021 @ 22:47 skrev:
  “Pernille siger, muslimer udvises ved første dom.”

  1) Nej, hun taler ikke specifikt om “muslimer”. Hun taler om kriminelle “udlændinge”, herunder selvfølgelig arabere og afrikanere.

  2) Hvorfor vente til EFTER første dom, hvor de måske allerede HAR skadet etniske danskere via vold, voldtægt, mord?

  3) Vi har brug for MASSIVE masse-hjemsendelser, hvis vi skal nå at stoppe den katastrofale befolkningsudskiftning og det taler INGEN af de nuværende partier i folketinget om.

  Kommentar by Peter Nielsen — 7. juli 2021 @ 12:10

 40. Denne her er stadig god:

  https://www.youtube.com/watch?v=dRGqERKwAN4

  Kommentar by Hodja — 7. juli 2021 @ 15:27

 41. Dr. McHugh also reported that there are “misguided doctors” who, working with very young children who seem to imitate the opposite sex, will administer “puberty-delaying hormones to render later sex-change surgeries less onerous – even though the drugs stunt the children’s growth and risk causing sterility.”

  Such action comes “close to child abuse,” said Dr. McHugh, given that close to 80% of those kids will “abandon their confusion and grow naturally into adult life if untreated ….”

  “’Sex change’ is biologically impossible,” said McHugh. “People who undergo sex-reassignment surgery do not change from men to women or vice versa. Rather, they become feminized men or masculinized women. Claiming that this is civil-rights matter and encouraging surgical intervention is in reality to collaborate with and promote a mental disorder.”

  https://www.cnsnews.com/article/national/michael-w-chapman/johns-hopkins-psychiatrist-transgender-mental-disorder-sex

  Kommentar by Hodja — 7. juli 2021 @ 15:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper