7. juli 2021

Meningsmåling: Black Lives Matter-bevægelsen og Thunbergs klimakamp har ikke folkelig opbakning…

Halvdelen af de hurtige historier på en gennemsnitlig dag har en woke-vinkel, og Berlingske drager da heller ikke de oplagte konklusioner af deres Kantar Gallup-undersøgelse om danskernes holdning til ‘#Metoo, Black Lives Matter og Greta Thunberg’. Når man ser på tallene, så står det klart, at overskriften ikke skulle være: ‘Det er hos ungdommen, vi finder idealismen’. Hvad med: Manglende livserfaring gør unge modtagelige overfor radikale ideer.

Der er ikke flertal for værdigrundlaget hos Black Lives Matter eller Greta Thunberg, og selv de 18-35 årige er forbeholdne. Omkring hver tredje unge støtter BLMs ‘antiracisme’ og Thunbergs klimakamp. Medregner man overvejende enig, så er der til gengæld flertal i alle tre aldersgrupper for det værdimæssige udgangspunkt i ‘#MeToo’-kampagnen. Det stemmer fint overens med mine iagttagelser. Twitter er ikke Danmark. Langt de fleste unge er ikke rablende Social Justice Warriors. Mediebranchen er tættere på de unge røde, end danskerne er.

Fra Berlingske – Black Lives Matter, #metoo og Greta Thunberg høster markant større støtte blandt unge: ‘Det er hos ungdommen, vi finder idealismen, inden den med alderen eroderes af hverdagen og systemets betingelser’.

“Der er #metoo, der skyllede over landet som en bølge, da Sofie Linde berørte sexisme i sin monolog til Zulu comedy galla. Der er Black Lives Matter, der opnåede opmærksomhed overalt i verden, efter politidrabet på George Floyd. Og så er der Greta Thunberg, der med sin skolestrejke, satte klimaaktivisme på skemaet for unge over hele verden.

De tre sociale bevægelser har en del tilfælles: De har alle udløst demonstrationer, dedikeret opmærksomhed og en glødende debat. Debat, fordi ikke alle er enige i de værdigrundlag, bevægelserne hviler på.

En ny Kantar Gallup-undersøgelse foretaget for Berlingske tegner et mønster af netop dette. Den viser, at cirka hver tredje af de adspurgte 18- til 35-årige er enige med bevægelsernes grundlag. Derimod gælder dette i nærheden af hver tiende adspurgte i aldersgrupperne 36 til 59 år og 60+-år.

Dog nærmer generationerne sig mere hinanden, når man ser på, hvem der er overvejende enige i bevægelsernes grundlag. Her svarer eksempelvis over 40 procent af de 36-60+-årige ja til at de overvejende enige i #MeToo-bevægelsens værdigrundlag. Ligesom at lidt over 30 procent af samme aldersgruppe svarer ja til, at de overvejende enige i Greta Thunbergs værdigrundlag.”

(‘antiracisten’ Asta Selloane Sekamane på Instagram, 9. april 2021)

Når man har stemt på rød blok så mange gange, uden at der kommer reelle forandringer, så mister man tiltroen til systemet. … Min tiltro til det politiske system er ikke særlig stor. Jeg har stemt på rød blok i al den tid, jeg har kunnet stemme, men jeg kan jo se, at også mine stemmer bliver brugt til at indføre stramning efter stramning. Så bliver man desillusioneret, det er klart.” (Asta Selloane Sekamane, ‘antiracist’, Berlingske, 6. juli 2021)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/120190/trackback

77 Comments »

 1. Mange har nok set eksperimenterne med ganske små børn,som klart foretrækker sine egne racefæller. Hvis vi må snakke om hunderacer,kaninracer med mere. Hvorfor er det så forbudt at tale om menneskeracer? Hvorfor fanden i hede hule helvede har vi været så dumme at underlægge os en lov,der forbyder os at tale racistisk eller at håne denne eller hin gruppe af individer? Jeg taler naturligvis om den infame paragraf 266. Den og så den nu ophævede blasfemilov er da mere end så mange andre paragraffer i klar strid mog grundlovens paragraf,der siger at censur ingensinde kan genindføres.
  Men sådan har det altid været med de snyltende taburetklæbere. De skider højt og flot på Den Danske Grundlov næsten hver gang de vedtager nye love. Som i virkeligheden KUN tjener til at befordre deres egne interesser.

  Kommentar by Nielsen — 7. juli 2021 @ 01:59

 2. Fejl nr. 1. Det er hos ungdommen man finder idealismen! Hvem har sagt at BLM har noget med idealisme at gøre? En sort vaneforbryder omkommer under en arrestation på den anden side af jorden og pludseligt går den danske venstrefløj amok, en uopdragen sort dame Bwalya Sørensen udgyder sin galde over de danskere, som betaler hendes pension! Hun er for syg til at arbejde, men rask nok til stå for en organisation. Oprigtigt talt det har jeg ikke meget respekt for!
  Det den danske venstrefløj burde være fortørnet over er at to Iranske unge mænd voldtager en tolv årig pige i Aalborg! Det er tæt på, det vedkommer os, og i modsætning til George Floyd er hun 100% uskyldig!
  Fejl 2. Hvem har sagt at Greta Thunberg er idealist? Og at hendes bevægelse har noget med idealisme at gøre? Problemet er ikke klimaforandringerne, men venstrefløjen! I modsætning til hvad der påstås, så er der ingen videnskabelig konsensus omkring at klimaforandringerne er menneskabte! Det er bare venstrefløjens måde at erobre dagsordenen på! Diskutionen burde aldrig have været politisk, den burde have været videnskabelig! Så den akutte klimakrise er aflyst.
  I det hele taget er det rart at se at befolkningen er mere fornuftige end de røde journalister!

  Kommentar by Den Nervøse — 7. juli 2021 @ 05:16

 3. Såfremt alle mennesker døde er det spørgsmålet om der ville være store ændringer nok til at fjerne den udvikling klimaet nu engang har.
  Jeg tror, der vil være tale om ubetydelige afvigelser fra en vej der er ret fastlagt af årsager mennesker ikke vil kunne ændre.
  Eksperimentet er svært at udføre…

  Den Nervøse er ikke nervøs nok- befolkningen er ikke fornuftig nok til at vælge repræsentanter, der repræsenterer deres synspunkter.

  Kommentar by Peter Buch — 7. juli 2021 @ 07:11

 4. Vi få se hvordan danske journalister reagerer på nedskydning af Peter de Vries.
  Han blev tilsyneladende offer for en kriminel indvandrers kugle, fordømmelsen må hagle ned over de fremmede.

  De får det nok vinklet sådan at det var hans egen skyld.

  Venstrefløjen er fuld af tomme løgnagtige paroler som “plads til alle” og “vi er alle lige”. I virkeligheden ønsker de en verden hvor kun deres holdninger gælder.

  Kommentar by k.m. — 7. juli 2021 @ 07:24

 5. Meningsmålingen blev i første omgang præsenteret med tallene for “enig”. Hvis man lægger “enig” og “overvejende enig” sammen, ser det meget værre ud. Her er vanvidsbarometeret:

  ME TOO
  18-35 årige: 69 %
  36-59 årige: 60 %
  60+ årige: 56 %

  BLACK LIVES
  18-35 årige: 63 %
  36-59 årige: 46 %
  60+ årige: 35 %

  THUNBERG
  18-35 årige: 54 %
  36-59 årige: 44 %
  60+ årige: 40 %

  Kommentar by Crass Børsting — 7. juli 2021 @ 07:48

 6. Black Life Matters er en racistisk organisation, som kun næres af Kristen hvid samvittighed, selvom der burde peges af arabisk muhammedansk i den forbindelse også. Men man kan ikke exslusivt tage en hudfarve ud og mene den betyder noget i forhold til alle andre, uden at det er racistisk. Ungdommen er let at forføre.
  Thunberg burde have gået i skole istedet for at holde en forkællet tale i FN. Hun burde være glad for livet. Trumpf holdt en mere relevant og bedre tale i FN om menneskesmugling. Tror hun blev misbrugt af forældrene til dette tema. Ungdommen er let at forføre.
  Mee Too er en rimelig organisation for de kvinder der er blevet afpresset til sex med ældre mænd, men de fleste af dem har også selv et klart ansvar til at sige fra, og hvor mange der har fået Deres karriere igang med sex de selv gik med til er íkke til at vide. Det er trist, hvis det hele munder ud i bonnert sexforskrækkelse. Så hellere Madonna, hvis talent og karriere jeg kun kan forklare med sex. Har en form for medlidenhed med marillyn Monroe, da jeg ved hun var med i en pornofilm, før hendes karriere gik igang. Ungdommen er let at forføre.
  Maoismen? Ungdommen er let at forføre. Hitlerjugend? Ungdommen er let at forføre. IS? Ungdommen er let at forføre. etc

  Kommentar by Michael Unna — 7. juli 2021 @ 08:11

 7. Støt SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk. God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 7. juli 2021 @ 08:13

 8. Hvor er det en dejlig info, at den fede sorte racist ikke har opbakning fra de rigtige danskere

  Kommentar by Bjarne Jensen — 7. juli 2021 @ 08:39

 9. Ung og naiv, gammel og klog…

  Kommentar by Revser — 7. juli 2021 @ 09:00

 10. Og, det er netop grunden til at valgretsalderen skal sættes til MINDST 25 og gerne 30.

  Menneskets hjerne er først færdigudviklet omkring de 25 år men man er basalt set uden erfaring medmindre man har tjent til sit eget ophold i nogle år.

  Kommentar by Santor — 7. juli 2021 @ 09:25

 11. Kommentar by Santor — 7. juli 2021 @ 09:25

  Fuldstændig enig. Jeg ville heller ikke have ladet mig selv stemme som 18-årig, nul putte, glem det!

  Kommentar by Kimski — 7. juli 2021 @ 09:37

 12. WHITE GIRLS MATTER.

  Kommentar by Bastardo — 7. juli 2021 @ 09:47

 13. – except Greta Thunberg.

  Kommentar by Bastardo — 7. juli 2021 @ 09:48

 14. KOMMUNISME, RØD OG BLÅ FASCISME/SOCIALISME, OG FALSK/RADIKAL HUMANISME, ender altid og hver gang i korruption, undertrykkelse, politisk kriminalitet, store lidelser og massedød.

  Man kan kun beskytte sig mod organiseret dumhed og ondskab hvis man har viden om historie og politik. Har man studeret verdenshistorien 1600-2021 har man et godt udgangspunkt for at blive en klog og fornuftig vælger.

  Med historisk viden kan man gøre sig selv immun mod indoktrinering og hjernevask. Så vil man vide at muslimerne allerede i 1683 søgte at storme Wien og Europa. Man vil vide at nazi-socialisterne slog sig op som et arbejderparti der lovede fred, brød og arbejdspladser, man vil vide at kommunisterne i Rusland og Kina og Cambodia osv. myrdede over 50 millioner uskyldige mennesker, og man vil vide en masse om politisk lusk og ondskab.

  Men kommunister og radikalt rakkerpak har siden 1968 sørget for at fjerne historieundervisningen mv. fra læseplanerne. I stedet er eleverne blevet fyldt med propaganda. Som har hjernevasket mange af dem til at tro på EU, på “berigelse”, på dansk racisme, på BLM og Anti-fa, på co2-løgnen, på Greta Tunfisk, på diverse dommedagstrusler, på at lille Danmark skal belære, finansiere og redde hele verden.

  Og de voksne danskere er af tv, radio, papiraviser og partier blevet fyldt med alle mulige former for vildledende snik-snak og kvarte sandheder.

  Det er især derfor vores samfund i dag er et skørt, sygt og perverst samfund langt hen ad vejen. Asocial, anti-dansk, menneskefjendsk, familiefjendsk, feministisk, tåbelig, uretfærdig, korrupt og altødelæggende politik er kommet til at fylde så meget, at det kan ende i en katastrofe af ufatteligt og ubegrænset omfang.

  Kommentar by BENT A — 7. juli 2021 @ 10:15

 15. PS: VIDEN OM ISIS/ISILS GRUSOMHEDER i deres byer og landområder i Mellemøsten og Afrika, vil nok også være med til at beskytte en mod godheds-og indvandringsindustriernes radikale propaganda om at multi-kulti er vejen til berigelse og harmoni.

  Kommentar by BENT A — 7. juli 2021 @ 10:23

 16. PS: HUSK nu at alle de “borgerlige” partier også har fyldt os med løgn og valgflæsk om deres hensigter. DF og VK er nok de bedste/værste eksempler.

  Kommentar by BENT A — 7. juli 2021 @ 10:28

 17. Selloane Sekamane: “Min tiltro til det politiske system er ikke særlig stor.”

  Her er jeg faktisk rimelig enig med Selloane Sekamane. Uanset hvem vi stemmer på, så er de ikke-vestlige fremmede her stadig!

  Ingen af de nuværende partier taler om de helt nødvendige massive hjemsendelser. Så min tiltro til det politiske system er også begrænset.

  Kommentar by Peter Nielsen — 7. juli 2021 @ 11:48

 18. I starten af 1917 var der 22.000 bolsjevikker blandt 90 mio. russere, men er man dedikeret nok, kan man få stor indflydelse… Men alle samfund har radikale mindretal. De egentlig skyldige er og bliver kædens svageste men “ansvarlige” led, mainstream-politikerne og medier der (ligesom i 1968) alt for let giver efter.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 7. juli 2021 @ 11:51

 19. BLM er en Anti-Hvid hadorganisation og det er yderst bekymrende, at så mange hvide mennesker har købt løgnene og støtter dette modbydelige foretagende.

  BLM burde forbydes i hvide lande. White Lives Matter.

  Kommentar by Peter Nielsen — 7. juli 2021 @ 11:54

 20. AT SÅ MANGE DANSKERE er enige eller delvis enige i Metoo’s, BLM og Greta Thunbergs klima-holdninger, viser at det er let for massemedierne at trække borgerne/vælgerne rundt ved næsen. Alle tre bevægelser er ekstreme, kommunistiske og samfundsundergravende, men når MSM påstår noget tit nok og længe nok og med store bogstaver, så lader den typiske naive og historieløse/ uvidende dansker sig overbevise om nærmest hvadsomhelst.

  Når man ikke véd noget om hvor rablende vanvittige og løgnagtige politiske grupperinger kan være, har de færreste fantasi til at forestille sig at staten, systemet, partierne og medierne kan være propfulde af løgn, hykleri, ondskab og systematisk manipulation og vildledning.

  Læsning af bøger om rædselsregimer i Sovjetunionen, Kina, Mellemøsten, Fjernøsten og Afrika vil nok kurere de fleste for deres naivitet.

  Kommentar by BENT A — 7. juli 2021 @ 12:18

 21. Negere gør, hvad negere altid gør: DRÆBER.

  Haitis præsident Jovenel Moise er blevet dræbt af skud i sit hjem i Port-au-Prince, skriver nyhedsbureauet Reuters.

  Landets fungerende premierminister Claude Joseph oplyser onsdag, at en gruppe uidentificerede mænd trængte ind i præsidentens private hjem natten til onsdag og skød ham, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 7. juli 2021 @ 12:26

 22. Rettelse: i Metoo’s, BLMs og Gretas holdninger, viser at

  Kommentar by BENT A — 7. juli 2021 @ 12:28

 23. Campingture i Atlasbjergene er en bedre kur. TÆNK, hvis vi havde haft seriøse medier på statsstøtte til at give reel oplysning i stedet for at reklamere for Fredens religion, så ville de 2 piger aldrig have brugt et regnbuetelt.

  WHITE GIRLS MATTER. (tak for den)

  Det er længe siden medierne har brugt deres pin-up pige Bwalya. Var der for mange smittede ved hendes aktioner?

  Kommentar by tavsen — 7. juli 2021 @ 12:37

 24. Uroligt, at så store dele af befolkningen er hjernevasket af Donald Trump og Victor Orban.

  Kommentar by CCC — 7. juli 2021 @ 12:41

 25. Chicago er en dejlig by, med en herlig borgmester! der flytter vi til hvis det bliver for slemt i Danmark

  https://hannity.com/media-room/cities-spiral-150-killed-in-hundreds-of-shootings-over-fourth-of-july-holiday-weekend/

  “In Chicago alone, 83 people were shot with 14 people killed.”

  Kommentar by k.m. — 7. juli 2021 @ 12:44

 26. # CCC 12.41: Kan du forklare lidt mere? Mener du at democrats og BLM i USA bringer landet fremad, og tror du på hvad DR fortæller om Ungarn?

  Kommentar by BENT A — 7. juli 2021 @ 12:49

 27. På Grønland har man samlet ind og opstille en statue af præsten Hans Egede.
  De statsstøttede medier i Danmark hæfter sig ved en episode, hvor ukendte hærværkspersoner har trakteret statuen med rød maling.

  Kommentar by Henning — 7. juli 2021 @ 12:54

 28. @BENT A
  Ironi er ikke din stærke side som spam indlæg.

  Kommentar by CCC — 7. juli 2021 @ 13:38

 29. CCC — 7. juli 2021 @ 13:38:

  Jeg regnede også med at dit indlæg var ironi, men der er desværre kommet flere globalistiske og zionistiske trolle her i kommentarfeltet, så jeg har forståelse for, at Bent A. kunne være i tvivl …

  Kommentar by Peter Nielsen — 7. juli 2021 @ 14:01

 30. https://www.youtube.com/watch?v=4akOKS80DFM
  The left demonizes anyone who dares celebrate America

  Og democ(rat)s besøgte Maduro i Venezuela i dagene omkring 4.juli
  måske for at få gode råd til hvordan man smadrer et land rent politisk.

  Kommentar by k.m. — 7. juli 2021 @ 14:41

 31. https://www.breitbart.com/europe/2021/07/07/left-lawmaker-solidarity-burn-it-all-down-activist-church-burnings-continue/
  A far-left member of the Ontario Parliament has expressed “solidarity” with an activist who wrote “burn it all down” after a surge of church fires across Canada.

  Kommentar by k.m. — 7. juli 2021 @ 14:58

 32. Er det en muslim?

  Mand kendt skyldig i voldtægt af 16-årig pige

  En 19-årig syrisk mand er i Østre Landsret fundet skyldig i voldtægt af en dengang 16-årig pige på Frederiksberg i 2019. Det oplyser Statsadvokaten i København på Twitter.

  Manden er idømt 2,5 års fængsel, og han er udvist af Danmark med et indrejseforbud i 12 år, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 7. juli 2021 @ 15:14

 33. UDVISNINGS-SYSTEMET ER BRUDT SAMMEN. GROVE FORBRYDERE UDVISES, men får lov til at blive alligevel. Og får lov til at husere og hærge videre.

  Istedet kunne man holde dem i arbejdslejre med 12 timers arbejde pr. dag, indtil de frivilligt forlader Danmark. Og man kunne skærpe grænsekontrollen med gendarmer til fods og til hest som i gamle dage.

  Men intet vil ske i den retning, for ALLE de gamle partier er tilhængere af Merkels Marokko traktat.

  Kommentar by BENT A — 7. juli 2021 @ 15:58

 34. Er det en muslim?

  HERNING Mandag aften ved 19-tiden flygtede en 28-årig kvinde ind i 7-Eleven-kiosken på banegården i Herning.

  Kvinden, der er fra Bording, blev overfaldet af sin ekskæreste. Han slog hende flere gange, fortæller lokalpolitiet i Herning.

  En 40-årig mand ville lægge sig imellem. Det fik den ophidsede ekskæreste til at trække en foldekniv og true vidnet.

  Voldsmanden er en 29-årig mand fra Kærshovedgård. Han blev anholdt og vil blive fremstillet i et grundlovsforhør ved Retten i Herning senere i dag.

  Manden er sigtet for at have gennembanket ekskæresten, for trusler mod livet overfor den 40-årige, der ville beskytte kvinden, for at have den ulovlige foldekniv og for at have 0,8 gram hash og nogle ulovlige piller på sig.

  Den 29-årige stod også foran en dommer i sidste uge. Han var mistænkt for at være medskyldig i et røveri på Markedspladsen i Herning, hvor en 42-årig mand torsdag blev truet med kniv til at udlevere penge og mobiltelefon. Retten bestemte da, at der ikke var grund til at varetægtsfængsle den 29-årige mand fra Kærshovedgård, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 7. juli 2021 @ 16:04

 35. Jeg hader, hader, hader politisk korrekte, kultur-venstreorienterede Berlingske.

  Kommentar by Realisten — 7. juli 2021 @ 16:48

 36. OT Former President Donald Trump, who has complained about censorship by social media giants, plans to announce class action lawsuits today against Facebook CEO Mark Zuckerberg and Twitter CEO Jack Dorsey, sources tell Axios.

  Why it matters: It’s the latest escalation in Trump’s yearslong battle with Twitter and Facebook over free speech and censorship. Trump is completely banned from Twitter and is banned from Facebook for another two years.

  Details: Trump is scheduled to make an announcement at a press conference today at 11 am, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 7. juli 2021 @ 16:50

 37. Jeg hader alt der ikke er højreorienteret, nationalistisk og danskervenligt

  Kommentar by Bjarne Jensen — 7. juli 2021 @ 17:20

 38. Jeg hader alt der ikke er højreorienteret, nationalistisk og danskervenligt

  Kommentar by Bjarne Jensen — 7. juli 2021 @ 17:20

  Hvilket dansk medie er højreorienteret, nationalistisk og danskervenligt i 2021?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 7. juli 2021 @ 17:26

 39. *Jens Erik Andersson 17:26
  Kontrast.dk

  Kommentar by Den Nervøse — 7. juli 2021 @ 17:41

 40. “Sjovt” som venstrefløjserne vælger andres kampe, på trods, at det handler om folk, som bor i tusindevis af km herfra (BLM fx.)
  I Sverige, myrdes en ung mand, en betjent, men her er ingen medfølelse. Han passede jo bare sit arbejde. Men næ nej, når det handler om en fed vanekriminel i Usa, så knæler selv landsholdet.

  Kommentar by Revser — 7. juli 2021 @ 17:51

 41. Kontrast.dk

  Kommentar by Den Nervøse — 7. juli 2021 @ 17:41

  Er Kontrast.dk helt 100 procent gratis og anonymt og uden krav om Facebook eller registrering?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 7. juli 2021 @ 18:13

 42. Tænk på agenda21/30 Ida Auken : you own nothing, and you will be happy

  Nu smider jeg et par spørgsmål I ikke behøver svare på, det er kun for at sætte tankerne i gang.

  Bill Gates har snakket om depopulation through forced vaccination (sovereign independent.com 2011)
  Han opkøber enorme landområder til dyrkning af GMO planter, til fødevarer og biobrændsel
  climatesciencenews.com
  The farmland acquired by Gates appeared to be earmarked for genetically engineered corn and soy crops – the base foods for what will become synthetic ultra-processed products like synthetic meat.

  Den danske venstrefløj fik nedlagt minkerhvervet, og de vil have store dele af Danmark lagt ud i vild natur. Er Gates planer starten på enden af animalsk fødevareproduktion?

  Blackrock opkøber ejendomme i stor stil. Er det slut med at bo i eget hus eller ejerlejlighed ? det passer jo med Ida Aukens drøm, :du ejer ingenting.
  Bliver fremtiden sådan at befolkningen presses sammen som lejere/slaver, i kæmpe boligblokke ejet af megarige kapitalfonde ?

  Det påstås at vaccine indeholder graphene oxide nanotubes, et stof der måske kan påvirkes af 5G netværk.
  Sortseere frygter det kan blive enden på menneskeheden som vi kender den. At en magtgal elite gør mennesker til slaver der kan styres og kontrolleres gennem mindcontrol.

  Velkendt medicin der måske kunne være brugt mod corona blev nærmest forbudt at tale om, alt drejer sig om den nødgodkendte vaccine.

  Nu bilder de os ind at Delta variant er en så stor trussel, at det kan være nødvendigt med et 3. stik.
  Er det ikke kun for at “deep state” og den enormt indflydelsesrige medicinalindustri kan sælge endnu flere doser vaccine ?

  I Østrig meldes om forskellige bivirkninger ved vaccine, kvinder oplever ændring i menstruation.

  Den massive mobning og censur af corona/vaccinekritikere er ikke tilfældig. Alex Jones blev forbandet ned i det dybeste helvede herinde for et par dage siden.

  Dansk politik er fuldstændig udvandet, der er næsten ingen forskel på den borgerlige fløj og venstrefløjen, hvad pønser de på? medierne kører vaccinereklame døgnet rundt 24/7, som om det hele er eet stort planlagt kommunist magtovertagelse

  Kommentar by k.m. — 7. juli 2021 @ 18:43

 43. BØR DET IKKE være et krav at debatterne her skal foregå på dansk? Hvad mener andre?

  Læs: “MSM og CNN news fjerner alt om Ivermectin og Hydroxyklorokin”, “Invasive planter i Danmarks have er noget snavs”, “Vi tyranniseres med falske kriser”.

  Kommentar by BENT A — 7. juli 2021 @ 18:50

 44. Rettelse: MSM og Fox news….

  Kommentar by BENT A — 7. juli 2021 @ 18:52

 45. # K.M. 18.43: Tror at du har fat i noget. Det er vel ikke uden grund at LÆGER, VIROLOGER OG NOBELPRISMODTAGERE igen og igen har advaret om at vaccinerne er farlige, om at de indeholder nano-partikler og “spions”, om at de ikke er normale vacciner, om at der kan opstå meget alvorlige bivirkninger, om at de kan skade det naturlige immunforsvar, om at det ville være meget bedre at bruge Ivermectin-medicinen mv. Der findes snesevis af hodja-videoer om det.

  I forvejen véd vi at de fleste røde politikere og journalister er ret ligeglade med om danskerne lever eller dør. Ellers ville de jo ikke fortsætte med masseindvandringen, folkeudskiftningen og andre folkefjendske tiltag.

  Vi véd også fra v-historien at skruppelløse regimer ikke sjældent har myrdet løs på deres egne befolkninger.

  Læs bøgerne “De intellektuelle” af Paul Johnson”, “Kommunismens sorte bog”, “1984”, “Kammerat Napoleon”, “D-dag”, “Barbarossa” og andre af Antony Beevor. Og så har PragerU en masse gode videoer.

  Kommentar by BENT A — 7. juli 2021 @ 19:16

 46. Bent
  Jeg lover ikke at holde alle kommentarer på dansk. Jeg gør mig umage med at angive kilde til et citat, så læsere har adgang til originalartikel. Håber det går så længe det er engelsk eller tysk.

  Kommentar by k. m. — 7. juli 2021 @ 19:19

 47. Jamen korte citater på fremmedsprog er jo helt i orden. Jeg tænkte mere på de alenlange indlæg på 25-200 linjer som bare er flyttet ind fra en eller anden netside. (copy-paste)

  Kommentar by BENT A — 7. juli 2021 @ 19:40

 48. PS: K.M.: Havde heller ikke set dit indlæg da jeg skrev 18.50.

  Iøvrigt var der for et par måneder siden noget om at forældre havde frabedt sig at deres børn blev gjort til forsøgskaniner for corona-vaccinerne. Men siden ikke et ord om det nogen steder.

  Kommentar by BENT A — 7. juli 2021 @ 19:46

 49. Er Kontrast god og gratis?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 7. juli 2021 @ 20:09

 50. Mon Greta Thunberg og alle Rødgardister i FT tør være solidariske med en fransk skolepige?

  Her lawyer Richard Malka said Mila has received some 100,000 threatening messages, including death threats, rape threats, misogynist messages and hateful messages about her homosexuality.

  Mila måtte forlate skolen og hjemstedet sitt, og begynte på en ny skole. Men også der ble hun gjenkjent, og måtte bytte skole igjen. Nå lever hun under politiets beskyttelse.

  https://www.document.no/2021/07/07/franske-mila-16-fornaermet-islam-na-er-11-domt-for-hets-og-drapstrusler-mot-henne/

  Kommentar by tavsen — 7. juli 2021 @ 20:11

 51. Alt hvad MSM rører ved bliver til skrald og aske, død og pine, Knold og Tot, Gøg og Gokke, sludder og vrøvl, løgn og latin, fordummelse og idioti, papegøjesnak og eftersnak, lort og lakrids, muggent og råddent, edder og gift, Greta og tunfisk, Merkel og Macron, SleepyJoe og kamelen.
  Tro aldrig MSM længere end du kan kaste et 50 tons lokomotiv.

  Kommentar by Gustav Jensen — 7. juli 2021 @ 20:56

 52. Er det muslimer?

  En 29-årig mand blev onsdag aften bevidst påkørt og jagtet af tre mænd med knive i Aalborg.

  Det oplyser Nordjyllands Politi, der har anholdt tre mænd i sagen.
  – Manden bliver påkørt på Vesterbro ved Cimbrertyren. Efter påkørslen stiger tre mænd ud af bilen og jagter ham med kniv, fortæller politiets vagtchef Henrik Beck.

  To politipatruljer var i nærheden og får i løbet af et-to minutter fat i offeret.

  – Men han er ikke særligt meddelsom, lyder det fra vagtchefen.
  Tre mænd er blevet anholdt, men politiet mener, at der kan have været fire mænd i bilen.

  – Den forurettede og de anholdte er fra to forskellige grupperinger i Aalborg, som vi kender i forvejen, siger politiets vagtchef.

  Det er onsdag aften uvist, om de tre anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør torsdag, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 7. juli 2021 @ 21:09

 53. 18:43 Alex Jones er verdens største helt. Uden at følge Infowars dagligt ved man intet :)

  Kommentar by Svend — 7. juli 2021 @ 21:57

 54. Alex Jones er en dømt, kriminel forbryder, der har fået fjernet sin forældremyndigheder over sin børn, fordi han har truet et kongresmedlem og opfordret til revolte mod den føderale, amerikanske regering, og så er en tosse uden hjerne, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 7. juli 2021 @ 22:14

 55. 22:14 Forbyd kommunister som dig på Uriasposten

  Kommentar by Svend — 7. juli 2021 @ 22:19

 56. Alex og Svend, to totalitære tosser på tur, totale looney tunes, forbyd hjernedøde imbecile og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 7. juli 2021 @ 22:24

 57. Du er så meget en smatjournalist og en dum perker, som ikke kan dansk grammatik

  Kommentar by Svend — 7. juli 2021 @ 22:26

  Hvor har jeg stavet forkert eller lavet grammatiske fejl?

  Det skal du dokumentere med links og direkte citater, ellers dømmes dine injurier ubeføjede og ulovlige, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 7. juli 2021 @ 22:43

 58. 22:43 The Dunning–Kruger effect is a hypothetical cognitive bias stating that people with low ability at a task overestimate their ability

  OT – Brian Stelter / CNN
  ALEX JONES (1ST HOUR) WEDNESDAY 7/7/21 • ANDREW TORBA – GAB, NEWS, REPORTS & ANALYSIS • INFOWARS
  bitchute sJAVd3n8k4g7

  Kommentar by Svend — 7. juli 2021 @ 22:47

 59. 22:43
  22:14: sin forældremyndigheder .. og så er en tosse

  Kommentar by Svend — 7. juli 2021 @ 22:49

 60. HVIS NOGEN HENVISER til Alex Jones, som de vel har lov til, kan folk jo selv se AJs videoer og selv bedømme ham. Hvorfor har JEA så travlt med at starte store og lange skænderier om en udenlandsk radiovært? Det er da ret meningsløst.

  Kommentar by BENT A — 8. juli 2021 @ 00:16

 61. 00:16 Bombemaskinen angribes først af flak, når den er over målet

  “For Chomsky and Herman “flak” refers to negative responses to a media statement or program. The term “flak” has been used to describe what Chomsky and Herman see as efforts to discredit organizations or individuals who disagree with or cast doubt on the prevailing assumptions which Chomsky and Herman view as favorable to established power (e.g., “The Establishment”). Unlike the first three “filtering” mechanisms—which are derived from analysis of market mechanisms—flak is characterized by concerted efforts to manage public information.”

  (fra wikipedia dot org artikel vedr.: “Propaganda model”)

  Kommentar by Svend — 8. juli 2021 @ 00:45

 62. BENT A — 8. juli 2021 @ 00:16:

  JEA forekommer at være en zionistisk troll, som primært er her for at skabe splittelse iblandt danske nationalister.

  Kommentar by Peter Nielsen — 8. juli 2021 @ 00:54

 63. Kommentar by BENT A — 8. juli 2021 @ 00:16

  hvorfor har JEA så travlt med at starte store og lange skænderier [om hvad som helst]

  For at intimidere andre kommentatorer, og dominere kommentarersporet.
  Generelt ødelægge stemningen.

  Kommentar by Træt — 8. juli 2021 @ 08:29

 64. Hvorfor har JEA så travlt med at starte store og lange skænderier om en udenlandsk radiovært? Det er da ret meningsløst.
  Kommentar by BENT A — 8. juli 2021 @ 00:16

  For at intimidere andre kommentatorer, og dominere kommentarersporet.
  Generelt ødelægge stemningen.

  
Kommentar by Træt — 8. juli 2021 @ 08:29

  Jeg er en højreorienteret nationalist og islamHADER, og jeg vil til min dødsdag kæmpe for et hvidt Danmark.

  Men jeg vil ligeledes til min dødsdag kæmpe for, at en psykopatisk løgnhals, Goebbels agtig propagandist og kriminel forbryder som Alex Jones altid afsløres som konspirationstosse, således at ingen i Danmark tager denne dømte wacko seriøst.

  Vi kan være enige om islam og indvandringens svøbe, men det skal altid være baseret på realisme og virkelighed og ikke den frie fantasi om regnbuer og enhjørninger og kognitiv dissonans i frontallapperne på en overvægtig radiovært i Austin, TX, SANDHEDEN FØRST, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 8. juli 2021 @ 09:49

 65. Hvorfor tillader Kim Møller denne Jens-Kommunist-Tosse, som tydeligvis er antifa, perker og dum som snot, men har travlt med at slette Alex Jones, siden jeg startede med at skrive herinde for over 10 år siden?

  Hvorfor tror Kim Møller at WTC blev væltet af en pose arabere?

  Hvad er en honey-pot?

  Hvem er Antifa og hvem er Lenin?

  09:49 Hvad er det Alex Jones har løjet om?

  Kommentar by Svend — 8. juli 2021 @ 10:20

 66. Ikke fordi jeg tillægger ordet “racist” en skid betydning. Det rager mig 100%, hvem der ikke kan lide andre “racer”, da racer ikke eksisterer, men hvis nogen udgiver sig for at være racist og det har en eller anden betydning i verden uden mig, så er denne JEA da verdens største “racist”

  Kommentar by Svend — 8. juli 2021 @ 10:26

 67. 09:49 Hvad er det Alex Jones har løjet om?

  Kommentar by Svend — 8. juli 2021 @ 10:20

  Alt, der kommer ud af munden på Alex Jones, er beviseligt, dokumenterbart, certificeret løgn, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 8. juli 2021 @ 10:26

 68. DER VAR TO PASSAGERFLY som blev fløjet ind i de to tårne. Hvem var det mon som sad ved styregrejerne i disse fly? Kan det have været andre end dem som tror på de 72 rosiner?

  Kommentar by BENT A — 8. juli 2021 @ 10:33

 69. Alex Jones enestående holdning til den såkaldte epidemi bliver bekræftet hver eneste dag, ligesom alt andet han har sagt. Senest er man begyndt at analysere indholdet af Phizer’s dødssprøjte

  Jeg vil anbefale Stew Peters, The Highwire og UK Column News, hvis man vil begynde at fatte, hvad der foregår mht det pågående folkmord

  Kommentar by Svend — 8. juli 2021 @ 10:36

 70. folkemord

  Kommentar by Svend — 8. juli 2021 @ 10:37

 71. 10:26 Det skal du dokumentere med links og direkte citater, ellers dømmes dine injurier ubeføjede og ulovlige

  Kommentar by Svend — 8. juli 2021 @ 10:38

 72. 10:33 Det er tvivlsomt om der var nogle fly, faktisk

  Kommentar by Svend — 8. juli 2021 @ 10:40

 73. 10:33 Der væltede 3 bygninger. WTC7 var 47 etager – indeholdt alt om Enron skandalen og mange andre vigtige CIA/FBI arkiver

  Kommentar by Svend — 8. juli 2021 @ 10:44

 74. Svend — 8. juli 2021 @ 10:26 skrev:

  “racer ikke eksisterer”

  Seriøst Svend, har du købt venstrefløjens påstande om, at racer er en “social konstruktion”? Virkelig? Trist og skuffende.

  Lad mig stille dig et par spørgsmål:

  Hvorfor tror du, at medicinalfirmaer i nogle tilfælde producerer særlig medicin til bestemte racer, hvis “racer ikke eksisterer”?

  Hvorfor tror du, at organ-donorer i de fleste tilfælde skal være fra etniske gruppe som modtageren af organerne, hvis “racer ikke eksisterer”?

  Hvem tror du globalisterne og venstrefløjen angriber, når de taler om “White Privilege”, “White Fragility”, “White Rage” etc? En gruppe, som ikke eksisterer?

  Jeg vil anbefale dig at læse bogen: “Making Sense of Race” skrevet af Edward Dutton.

  Kommentar by Peter Nielsen — 8. juli 2021 @ 18:19

 75. 18:19 Ja, de findes ikke. Vi består af en race, som man siger, en menneskehed, alle af samme menneskerace. Der findes forskellige genpools, men de er alle blandet op, således at hvem som helst kan indeholde lidt af hver pool. På moderne sprog, efter slutningen af 1800-tallet kalder man dem haplo-grupper, så vidt jeg husker. Racer, racisme og racister er et propagandabegreb fra 20ernes USSR

  (Wikipeden Danmark: “En haplogruppe (fra græsk: ἁπλούς, haploûs, “enkel eller simpel”) er en kombination af alleler på forskellige kromosomområder, som er tæt forbundne og har tendens til at blive nedarvet sammen. Det er en gruppe af individuelle organismer, som indenfor molekylær evolution, deler en fælles afstamning – en genetisk linje af afstamning dokumenteret med bestemte enkeltnukleotidpolymorfi (SNP) mutationer. Eftersom at haplogrupper består af lignende haplotyper, så er det typisk muligt at forudsige et tilhørsforhold til en haplogruppe ud fra haplotyper”)

  Kommentar by Svend — 8. juli 2021 @ 21:56

 76. OM der er een eller flere racer er et definitions-spørgsmål. Og alle kan jo definere som de vil. Man kan også sige at der kun er een hunderace eller hesterace, men de fleste vil nok mener at en sct. Bernhardshund er så forskellig fra en pekingeser, at der er to forskellige forskellige racer. Og en tunfisk er vel også en anden race end en ål eller rødspætte?

  Kommentar by BENT A — 8. juli 2021 @ 22:44

 77. 22:44 Det er lidt afgørende om vi anser hinanden for at være forskellige underarter, da biologien så begynder, at have betydning for om vi blander os med hinanden. Men fortæl mig om, hvilke racer der findes. Det må vi da først kunne definere.

  Hvis det er som videnskaben har sagt i århundreder, så er vi alle blandet ind i hinandens haplo-grupper i kontinuerte overgange, når du ser på populationerne. Nogen mere end andre.

  Men altså for raceteorierne, fortæl mig hvilke racer der eksisterer?

  Kommentar by Svend — 9. juli 2021 @ 10:10

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper