8. juli 2021

Holland: Journalist skudt, efterforskede ‘Hollands farligste mand’, en 43-årig marokkansk bandeleder…

Flere medier beretter, at den 64-årige hollandske topjournalist Peter R. de Vries tirsdag blev skudt på åben gade i Amsterdam. Journalisten har ifølge DR Online fungeret som rådgiver for et frafaldet bandemedlem ‘Nabil B’, der vidner i en sag mod en ‘formodet narkobaron’. En 43-årig marokkaner ved navn Ridouan Taghi, der sammen med Said Razzouki ledede den såkaldte ‘Mocro Mafia’. Fra Gulf News – Arrested in Dubai, Ridouan Taghi ordered ‘killings like cups of coffee’ (2019).

“The ringleader of the ‘Angels of Death’ gang was shocked when police raided his Dubai villa and arrested him this week, an official told Gulf News on Tuesday.

The announcement of the arrest of Ridouan Taghi — described as ‘the Netherland’s most dangerous man’ — was made on Monday, with Dutch police praising their Dubai counterparts for their cooperation.

Taghi, 41, a notorious Moroccan-born Dutch drug trafficker who is wanted in connection with a string of assassinations in Holland, had entered Dubai using a different identity, under a passport and visa issued before the time of an Interpol arrest warrant. …

Police in Holland who monitored chats between the two suspects said these hits were ordered as casually as if they were ‘cups of coffee’.

The most audacious of their hits was the murder of prosecution lawyer Derk Wiersum, 44, in Amsterdam in September, who was gunned down in front of his wife. He was the lawyer of Nabil B, a former member of Taghi’s gang, who had turned informer and was expected to testify against Taghi and Razzouki. …

In 2018, the Public Prosecution Service put Taghi and his right-hand man Said Razzouki on an international investigations list. … Taghi remained elusive, changing his looks every few months and using false passports and visas.”

(Peter R. de Vries, misdaadverslaggever; Indsat: Ridouan Taghi og Said Razzouki)

Oploadet Kl. 00:41 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/120203/trackback

27 Comments »

 1. Det er nogle sjove flygtninge, vi har taget. Måske var der en grund til at de var forfulgte i hjemlandet?

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 8. juli 2021 @ 01:45

 2. Det bliver mere og mere indlysende, at landende syd for ækvator simpelthen bare har set en oplagt mulighed, til at få tømt deres fængsler for menneskeligt(?) affald.

  Kommentar by Kimski — 8. juli 2021 @ 03:36

 3. Jeg har kun hørt En (1) omtale af mordforsøget i dansk radio.
  De tier, fordi det ikke er en sort narkoman der mister livet, men een af deres egne, der falder for de kriminelle indvandrere.

  Medierne fortsætter til gengæld jagten på Trump.
  Han stævner Facebook, og msn skriver :”Trump mistede muligheden for at kommunikere via de store medier tidligere i år, efter at han gentagne gange havde fremsat falske påstande om, at hans valgnederlag skyldte omfattende svindel.” citat slut

  Sandheden kommer altid frem. Vi får se hvor længe mediernes påstande om Trump holder

  Kommentar by k.m. — 8. juli 2021 @ 07:39

 4. aftenposten.no (kræver login) :”På eet år er de fleste Honkkong journalister kneblet. Noen få holder fortsatt stand”

  Det kunne måske rykke noget, hvis danske medier og journalister beskæftiger sig lige så meget om knægtelse af ytringsfriheden som med corona og vaccine.

  Det er måske ingen problem for DR og TV2, at Kina lukker munden på systemkritikere i Hong Kong.

  Kommentar by k.m. — 8. juli 2021 @ 08:58

 5. MEDIERNES RØDE OG FORRYKTE JOURNALISTER ER KØBTE OG BETALTE AF POLITIKERNE, i Holland såvel som i Danmark, Sverige og flere andre af de 27 EU lande. Og hvad angår alle disse mange overfald og mord på hollandske, svenske og andre borgere og europæere, kan vi konstatere at de fleste af politikerne er meddelagtige.

  Hvad enten det skyldes at indvandringsindustrien har korrumperet dem, eller de bare er for dumme til at forstå at de fører Europa mod det frygteligste blodbad nogensinde i verdenshistorien.

  Ikke bare de få journalister og politikere som tillader sig at kæmpe for sandhed og ret, for fædrelandet og civilisationen, er i fare. Nej, ALLE borgere i hele Europa er truet af vold og død.

  Hver eneste almindelig familie i Danmark er nu i alvorlig risiko for at miste en søn eller datter, en far eller mor, en bror eller søster, sin kæreste eller ægtefælle, til den af Christiansborg iværksatte invasion og besættelse.

  Både i byerne og på landet, i skolerne og på hospitalerne, i butikkerne og i egne hjem, må danskerne nu leve i de kolde skygger som tåbelige, kortsynede og kyniske politiske udskejelser kaster hen over dem.

  Volden, truslerne, voldtægterne, stenkastene, vanvidskørslerne, de afbrændte biler og huse, mordene og mordforsøgene m.m., foregår nu overalt i landet. Danmark er på vej til at indhente Sverige.

  Kommentar by BENT A — 8. juli 2021 @ 09:00

 6. Der skal være forbudt at skyde journalister ned, og straffen herfor skal være altid være dødsstraf, da journalister sikrer oplysning og sandhed i vores samfund.

  Nederlandenes kong Willem-Alexander udtaler i den forbindelse: — Det er et angreb på selve journalistikken, en hjørnestenen i vores retsstat. Og som sådan er det et angreb på vores forfatningsmæssige orden, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 8. juli 2021 @ 09:31

 7. “Da journalister sikrer oplysning og sandhed i vores samfund”

  Hvorfor så rase imod Tucker Carlson, Alex Jones og alle de andre, der risikerer livet ved at afsløre Main Stream Mediers løgne og halve sandheder

  Hvis JAE´s påstand gøres til virkelighed, skal China Communist Party nedlægges, det er jo dem og deres meningsfæller der udfører censur på anderledestænkende.

  Kommentar by k.m. — 8. juli 2021 @ 09:56

 8. I DR Morgen giver en “presseekspert” højrefløjen skylden for drabet. Det skyldes ifølge denne, at højrefløjen driver hets mod journalisterne, og beskylder dem for at udsende Fake News. De muslimske mafialedere, der står bag drabet, kan jeg ikke forestille mig skulle være inspireret af højrefløjen. Mon ikke denne teori netop er et eksempel på Fake News.

  Nu rammes journalisterne åbenbart selv af konsekvenserne af den masseinvasion af uintegrerbare, overkriminelle muslimer, som de har støttet i årevis. Jeg vil gå så vidt som at sige at uden mediernes hjernevask af vælgerne, så havde denne invasion aldrig fået lov til at ske.

  Kommentar by JC — 8. juli 2021 @ 09:56

 9. De islamiske lande har tømt deres fængsler for kriminelle, og sendt dem op til de vantro.

  Kommentar by JC — 8. juli 2021 @ 10:00

 10. Ja, CCC skal afvikles og fjernes som i Sovjet i 1990, og Kina skal sættes fri og indføre frie valg med alle mulige partier at stemme på.

  Men jeg vil simpelthen IKKE acceptere en psykopatisk løgnhals, propagandist og kriminel forbryder som Alex Jones, at hans ulovlige udgydelser vinder indpas på en seriøs side som Uriasposten, derfor kommer jeg til at intensivere min afsløring af Alex Jones, indtil han ikke længere benyttes som sandhedsvidne på Uriasposten, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 8. juli 2021 @ 10:09

 11. #6 Jens-Erik Andersson

  “da journalister sikrer oplysning og sandhed i vores samfund.”
  Ha-ha-ha-ha-ha-ha. Den var god.

  Altså Jens-Erik, hvornår skal du ind til din plejer og have din medicin ?

  Kommentar by Danskeren — 8. juli 2021 @ 10:12

 12. Jeg vil ikke finde mig i, at Uriaspostens gode navn, ry og rygte sværtes af übertossen Alex Jones, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 8. juli 2021 @ 10:28

 13. Nogen påstår Joe Biden har verdens største samling af børneporno.
  Er det noget sandhedssøgende journalister interesserer sig for ?

  Kommentar by k.m. — 8. juli 2021 @ 10:47

 14. Kommentar by JC — 8. juli 2021 @ 09:56.

  “Nu rammes journalisterne åbenbart selv af konsekvenserne af den masseinvasion af uintegrerbare, overkriminelle muslimer, som de har støttet i årevis.”

  Hvilket absolut er fuldt ud rimeligt, eftersom de fleste journalister reelt er aktivister i dag, der naivt tror at konsekvenserne af deres aktivisme altid lander hos andre.

  Det gjorde de så ikke denne gang, og det ser jeg meget gerne endnu mere af, til et punkt hvor de til sidst jagtes gennem gaderne.

  Og mon ikke det også kommer, på et eller andet tidspunkt, i en ikke så fjern fremtid..

  Kommentar by Kimski — 8. juli 2021 @ 10:48

 15. “Indtil han ikke længere benyttes som sandhedsvidne på Uriasposten”

  Hvad fanden er det for en gang venstreorienteret meningsdiktatur?

  Jeg henviser til Alex Jones, hvis jeg får lyst, lige som jeg kan citere Nicolas Maduro. Den rådne venstrefløj i USA vil hellere besøge ham end fejre 4.juli

  Kommentar by k.m. — 8. juli 2021 @ 11:10

 16. Burde JEA ikke i LANGT HØJERE GRAD rette skytset mod politikere fra Enhedslisten, de Radiale og andre partier, som undergraver samfundet og danskernes fremtid. Eller hvad med at skrive om danske mediers propagandister, løgnhalse og übertosser? I stedet kaster JEA sig over en radiovært over 4000 km. fra Danmark. En afledningsmanøvre eller hvad?

  Kommentar by BENT A — 8. juli 2021 @ 11:20

 17. Muhamedanermordere – what’s new?

  Kommentar by Bastardo — 8. juli 2021 @ 11:37

 18. Alex Jones kan heller ikke lide muslimer. Dog bruger han ikke al sin tid på at generalisere over alle muslimer, som JEA

  Kommentar by Svend — 8. juli 2021 @ 11:58

 19. We´ll convert your children
  https://www.infowars.com/posts/video-gay-choir-admits-they-are-targeting-your-children/

  Er der noget at sige til, at Ungarn siger nej til det perverse angreb på kernefamilen med far, mor og børn ?

  Kommentar by k.m. — 8. juli 2021 @ 12:44

 20. Alex Jones kan heller ikke lide muslimer. Dog bruger han ikke al sin tid på at generalisere over alle muslimer, som JEA

  Kommentar by Svend — 8. juli 2021 @ 11:58

  Svend, din perkerelsker, hyg dig med dine kælemuslimer bare jeg og min familie bliver fri, fordi man skal netop generalisere over alle muslimer, fordi når hårdt kommer til hårdt, og deres imam eller nabomuslim siger til selv den mest intregreret, kultiverede, sekulære muslim, at han får valget mellem at halshugge Svend nu, eller selv blive halshugget om tre minutter, så følger muslimen altid ordren og sin pervertrede krigsmanual, kaldet kranen, sliber krumsablen og skiller Svends hoved fra resten af kroppen, eksemplerne er legio, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 8. juli 2021 @ 13:04

 21. Han burde indstilles til en nyoprettet pris kaldet Vittorio Arrigoni prisen
  Opkaldt efter den pro-palæstinensiske italienske aktivist der blev hængt af… palæstinensere

  Den Iranske venstrefløj skulle også have haft en del dinglende kandidater til prisen efter at de hjalp Islamisterne til magten

  https://www.independent.co.uk/news/world/middle-east/idealistic-blogger-was-more-palestinian-criminals-who-killed-him-2268635.html

  Kommentar by geden — 8. juli 2021 @ 13:09

 22. IFØLGE MSM er det i strid med EUs samt Merkels, Ursulas og Ylvas hellige og grundlæggende værdier, at Ungarn, Polen og Tjekkiet ikke vil tillade at bøsser, lesbiske, transvestitter, pædofile og andre kønsforvirrede driver propaganda overfor skolebørn.

  EU er fornærmet over at Victor Orban mfl. ikke synes at 1% af befolkningen skal have lov til at presse deres abnorme og perverse lyster ned over de mere normale 99%.

  Kommentar by BENT A — 8. juli 2021 @ 13:42

 23. 13:04 Det er dig der er perker: ” .. min familie og jeg (rettet) .. .Fordi (manglende punktum) .. integrerede (rettet) … perverterede (rettet) .. Koranen (rettet) ..

  Du er velkommen. Nu kan du vise det til dine røde venner på redaktionen og hævde, at du kan dansk grammatik og stavning

  Kommentar by Svend — 8. juli 2021 @ 15:30

 24. Jeg skriver konsekvent kranen om lortebogen, der IKKE fortjener at nævnes med sit rette navn på islamhadende sider som Uriasposten, og da slet, slet IKKE med stort K, forbyd kranen i Danmark og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 8. juli 2021 @ 17:25

 25. 17:25 Går du så også sammen med min gode ven, Rasmus og brænder den etc?

  Kommentar by Svend — 8. juli 2021 @ 17:48

 26. Jens-Erik Andersson — 8. juli 2021 @ 13:04 skrev:

  “Svend, din perkerelsker, hyg dig med dine kælemuslimer bare jeg og min familie bliver fri, fordi man skal netop generalisere over alle muslimer”.

  Ville du være OK med at nogen skrev:
  “Jens-Erik Andersson, din jøde-elsker, hyg dig med dine kæle-jøder bare jeg og min familie bliver fri, fordi man skal netop generalisere over alle jøder”.

  Eller er det dit hykleri og dine dobbelte standarder, som er på spil igen?

  Kommentar by Peter Nielsen — 8. juli 2021 @ 18:03

 27. Hvad jeg hørte,er der blevet pågrebet 3 mulige gerningsmænd. Jeg synes de skal tildeles samme skæbne som de påførte journalisten.

  Kommentar by Nielsen — 8. juli 2021 @ 22:39

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper