8. juli 2021

BLM-knælerne 2 – Danmark 1: “And when England took the knee, the Danes remained standing…”

I modsætning til England knælede Danmark ikke for Black Lives Matter under EM, og valgte som flere andre lande ‘en blød landing’. Hvis politiseringen af fodboldsporten fortsætter, så vil kommende slutrunder blive mindre interessante. BLM-knælen og LGBT-flag er politik, og det hører ikke hjemme i sport. Fra The Sun – Which Euro 2020 teams have taken the knee and did Denmark kneeling against England?.

“England. England have continued to take the knee during Euro 2020, as they’ve been doing since the murder of George Floyd last year. The team have stated that they believe the gesture is not a political one and designed simply to show support for racial equality. Gareth Southgate said: ‘I think we have got a situation where some people seem to think it is a political stand that they don’t agree with. …'”

“Belgium were the only non-British team to take the knee throughout Euro 2020. Romelu Lukaku said of any negative reactions: ‘I don’t care. I fight for diversity. Not only for the black community, also for the women. Colour, sexuality, faith, it doesn’t matter. Everybody should be respected.”

“Hungary. … The Hungarian FA were the first association to confirm they would not take the knee at Euro 2020. In a statement they said they view the knee as a political gesture in defiance of Uefa and Fifa rules.”

“Denmark. England’s semi-final opponents took the knee against the Three Lions last autumn, but have not done so at any of their Euro 2020 matches. And when England took the knee, the Danes remained standing and applauded the gesture, as they did against Wales and Belgium earlier in the tournament.”

(Englænderne knæler for Black Lives Matter, danskerne forbliver stående)

Oploadet Kl. 01:51 af Kim Møller — Direkte link58 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/120211/trackback

58 Comments »

 1. “Christian Eriksen: At knæle skal overhovedet ikke være et problem”
  https://www.tv3sport.dk/sport/fodbold/nyheder/christian-eriksen-at-knaele-skal-overhovedet-ikke-vaere-et-problem

  Man kan ikke beskylde Allah for at have belønnet slaven.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 8. juli 2021 @ 01:57

 2. Det er nogle besynderlige representanter dagens forskellige ismer vaelger sig og hvad har det i det hele taget med fodbold at goere

  Kommentar by dunk — 8. juli 2021 @ 02:30

 3. Jeg nægter at deltage i virtue kryberiet, før racismen fra Arabere og Afrikanere mod hvide mennesker bliver et accepteret faktum.
  Indtil da, kan de alle sammen rende mig noget så eftertrykkeligt..

  Kommentar by Kimski — 8. juli 2021 @ 03:45

 4. Hyklere….knælet for en død narkoman de ikke kender og skriver hilsener på Eriksen trøje for åbme kameraer. Når kampen så går igang er det med albuer i ansigtet, trøjegreb, filmese straffespark og publikum følger op med laser penne i hivedet på danskerne. Føj for helvede siger jeg bare

  Kommentar by redneck — 8. juli 2021 @ 08:05

 5. Black Lives Matter….but danish eyes dont
  https://www.bt.dk/em/nettet-er-ved-at-smelte-sammen-lagde-du-maerke-til-detaljen-ved-england-straffespark

  Kommentar by redneck — 8. juli 2021 @ 08:06

 6. Det var en god kamp.-May the best win- og det var de bedste der vandt. Danskerne kunne ikke angribe mere den sidste tid, imens Engænderne høvlede på. Vi kunne have håbet på en straffesparkskonkurrence. Mere ikke. Men vi faldt med ære. Det frisparksmål vi (Michael Damsgaard) lavede….wauww, og målmanden (Schmechiel). Han har nået sin fader højde. Foretrækker Ungarns udtalelse: Vi knæler kun når vi skal fri og vor vores land.
  Støt SIAD:
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk (Dem knæler jeg gerne for :-)). God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 8. juli 2021 @ 08:46

 7. HVORFOR I ALVERDEN skulle vi danskere dog knæle for BLM og en hjemmerøver og narkoman som døde af en overdosis??

  Det er kun godt når man tager afstand fra kommunisternes, pladderhumanisternes og LGBTPQ-bevægelsens forsøg på at sylte alt ind i racisme, kønshysteri og falsk humanisme.

  Kommentar by BENT A — 8. juli 2021 @ 09:10

 8. Det er ubegribeligt at fodboldverdenen fortsætter med det fjollede knæleri. Det er en demonstration mod hvide mennesker og et knæfald for det multietniske, multikulturelle kaos. Det er et faktum at de fleste sorte bliver dræbt af andre sorte. At en enkelt sort forbryder beklageligvis er død under anholdelse, gør ikke at de sorte generelt er særligt truede af de hvide. Hvis de er særligt udsatte for politiets bevågenhed, skyldes det deres markante overkriminalitet.

  Kommentar by JC — 8. juli 2021 @ 09:42

 9. Og pludselig blev det mere interessant hvem der knæler og hvem der ikke knæler end hvem der vinder fodboldskampen.

  Det røde svineri kryber ind over alt.

  Kommentar by Santor — 8. juli 2021 @ 09:49

 10. KNÆLERE, er det ikke en flok insekter?

  Kommentar by tavsen — 8. juli 2021 @ 09:59

 11. Hvad med den svenske betjent, som blev myrdet forleden. Hvorfor mindes han så ikke.?

  Kommentar by Revser — 8. juli 2021 @ 10:01

 12. BLACK CRIMINALS MATTER.

  Kommentar by Bastardo — 8. juli 2021 @ 10:40

 13. Det danske landshold skulle have smidt sig på grønsværen, og højlydt jamret, ‘I can’t breathe!’, bare for at pisse hele flokken af hyklere endnu mere af.

  “Never apologise, it’s a sign of weakness.”
  ~ John Wayne.

  Kommentar by Kimski — 8. juli 2021 @ 10:55

 14. MSM har ført os bag lyset, både mht. knæleriet, berigelsen, BLM, LGBTPQ, EU og FN og 1000 andre ting. Kan vi nu heller ikke stole på WHO, verdens sundheds organisation? Indien har nu anlagt sag mod en stats- eller stadslæge som frarådede brugen af Ivermectin, med det resultat at antallet af corona-dødsfald blev mangedoblet. Document fortæller at brugen af de hasteudviklede corona-vacciner muligvis er en forbrydelse mod menneskeheden, i stil med nazi-lægers overgreb på raske fanger. (Dr. Mengele mfl.)

  Nægtes corona-syge danskere behandling med Ivermectin? Er Mette F. og co. måske helt på vildspor med deres politik overfor virussen? Er Serum- og Sundheds-styrelsens strategi måske helt forfejlet fra starten af?

  Kommentar by BENT A — 8. juli 2021 @ 11:08

 15. 09:59 Mener den kvindelige knæler skærer hovedet af manden efter de de har forplantet sig

  Kommentar by Svend — 8. juli 2021 @ 11:29

 16. FAKTA TJEK: En knæler (Latin: Mantodea) er et ikke planteædende insekt, dvs. et rovdyr. Knæleren har en lang slank krop med hjerteformet hoved. Knæleren har fået sit navn, fordi den ligner en bedende i hvilestilling.

  Hunnen kan under parring bide hovedet af hannen, fordi der findes et hormon i hovedet, der hæmmer parringen fra hannens side. Så snart hunnen har bidt hovedet af hannen, vil han derfor parre sig uafbrudt, indtil hun efterhånden har ædt ham helt op fra forenden af, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 8. juli 2021 @ 12:07

 17. Det er sørgeligt, at venstrefløjen nu også langsomt, men sikkert, begynder at gnaske løs af sporten. Blm, regnbuer, og mænd, der føler sig som kvinder og får lov til at stille op i sport, som kvinder. Jeg brækker mig.! Hold jer væk fra sporten.!!!

  Kommentar by Revser — 8. juli 2021 @ 12:26

 18. Victor Orbans kommentar til BLM-knæleriet: Ungarere knæler for Gud og Fædrelandet, og når de skal fri til den elskede.

  Kommentar by Ole Madsen — 8. juli 2021 @ 12:46

 19. Med udgangspunkt i landsholdets seneste fodboldkampe, har DRs lige bragt en 45 minutter lang udsendelse på P1 som for Gud véd hvilken gang illustrerede og understregede at DR er Danmarks førende medie mht. fordummelse, forråelse og vulgær åndsformørket journalistik.

  Dem som deltog var et udsøgt selskab af udvalgte marxister og andre tosser. (måske med en enkelt undtagelse?)

  De utallige Kvinfo-feministiske udsendelser om og med sexisme, metoo-vrøvl, BLM-reklamer, hvidheds-krænkelser og mandesvins-julefrokoster og mange andre platte og woke indslag, beviser at DR er en rendestens-radio, et næsten hele vejen igennem perverst og anti-dansk foretagende. Til over FIRE MILLIARDER KR. om året.

  Kommentar by BENT A — 8. juli 2021 @ 13:12

 20. Er det muslimer? Er det en islamisk krumsabel, de har lavet i spjældet?

  Tre ansatte i Nyborg Fængsel skulle tages som gidsler af fanger i Nyborg Fængsel. Det skulle ske som led i en terroraktion bag murene og et flugtforsøg, mener politiet og PET.

  1. juli blev fire indsatte på 34, 29, 30 og 25 fremstillet i et lukket grundlovsforhør ved Retten i Svendborg, hvor de blev sigtet for forsøg på terrorisme efter straffelovens § 114.

  Men dommer Henrik Riis Andreasen fandt politiets bevismateriale så spinkelt, at han afviste at varetægtsfængsle de fire indsatte.

  Kendelsen blev kæret af anklagemyndigheden, men stadfæstet i Østre Landsret onsdag.

  Landsretten vurderede ligeledes PET´s beviser som så spinkle, at der ikke er grundlag for varetægtsfængsling af de indsatte på en begrundet mistanke om terrorisme.

  Flyttet til andre fængsler
  De fire indsatte fortsætter derfor med at afsone deres domme, og ifølge Ekstra Bladets oplysninger er de nu flyttet til andre fængsler.

  Det fremgår af en kendelse fra Retten i Svendborg, der er afsagt for åbne døre, at grundlovsforhøret efterfølgende skulle finde sted for lukkede døre af hensyn til et vidnes sikkerhed og af hensyn til efterforskningen i sagen.

  Den 34-årige mistænkte er syrer og dømt IS-terrorist, der afsoner 12 års fængsel i Nyborg Fængsel for forsøg på terror. I 2016 planlagde han sammen med en 21-årig syrer at dræbe tilfældige mennesker i København med køkkenknive og en eller flere bomber.

  Den 30-årige mistænkte er iraker og afsoner en dom for drabsforsøg på en kvinde.

  Alle fire indsatte nægter sig skyldige i det formodede terrorforsøg i Nyborg Fængsel.

  Ekstra Bladet erfarer fra kilder med kendskab til sagen, at der i forbindelse med PET´s aktion i fængslet i sidste uge er fundet flere knive.

  Det ene våben skal være et slags hjemmelavet sværd, men dette er ikke bekræftet af officielle kilder, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 8. juli 2021 @ 13:35

 21. supchina.com
  WeChat terminates LGBT+ accounts of Chinese college students in overnight crackdown
  Society & Culture
  One of the few bright spots for civil liberties in China in recent years has been a growing public and official acceptance of the LGBT+ community. But the government now seems determined to put a stop to that.

  Det må rød/radikale EU politikere klage over – eller tier de stille når det gælder CCP?

  Kommentar by k.m. — 8. juli 2021 @ 13:45

 22. Næste trin på evolutionen hedder Covid Sapiens

  Kommentar by k.m. — 8. juli 2021 @ 13:53

 23. 13:45 EU er en del af CCP, eller også er det omvendt

  Kommentar by Svend — 8. juli 2021 @ 14:03

 24. Hvorfor har dømte, kriminelle muslimer lov og ikke mindst adgang til at fremstille mordvåben som sværd og knive indenfor i fængslet til brug ved terroranslag mod og kidnapning af hvide danskere?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 8. juli 2021 @ 14:03

 25. Hvorfor kommer mine opslag ikke op.?

  Kommentar by Revser — 8. juli 2021 @ 14:18

 26. Transgender vinder Miss Nevada

  det er da et nederlag for biologiske kvinder, at de også skal konkurrere på skønhed – og tabe til en mand

  Kommentar by k.m. — 8. juli 2021 @ 14:28

 27. Big Tech, vennetjenester, valgsvindel, Trump, Biden
  https://unitefor45.com/blogs/news/biden-s-pentagon-just-rewarded-big-tech-allies-who-won-him-the-election
  According to many, Bezos used the WaPo to further a progressive agenda while paving the way for his other business interests at the same time.

  Jeff was taking the unholy union of news and commerce to lethal levels. The president saw this and continually brought attention to it.

  He also brought accountability in ways the swamp had not done before.

  Trump fought while his Republican “allies” did nothing to help him. Big tech giants like Bezos and Amazon declared open war on President Trump and essentially handed Joe Biden the election.

  Now it’s time for Joe’s friends to get rewarded handsomly.

  Joe can’t hand over piles of cash to his friends. That would bring too much attention. It would be too obvious for him to give them lavish high profile assignments to exotic locations.

  The way that Joe rewards his friends is by giving them massive government contracts worth billions of dollars.

  Kommentar by k.m. — 8. juli 2021 @ 14:43

 28. Når man knæler, skal man lige kigge efter om der er en dopet negerbasse i klemme.

  Kommentar by Kunta — 8. juli 2021 @ 14:51

 29. @ k.m. — 8. juli 2021 @ 14:28 sandsynligvis et mix af tidens trend og det faktum at fedme udvisker kønsforskellene. Se blot på dagens (fede) unge mænd, store slaskede baller og lår og sovsepatter der snilt kan fylde en b-skål ud.

  Hipsterskægget er til dels kommet for stadig at kunne kende forskel på hanner og hunner….

  Kommentar by redneck — 8. juli 2021 @ 14:53

 30. De skide antifascistiske engelske ungdomsklovne skulle have været fejet af banen.
  Heldigvis kom der noget godt ud af cirkuset: DbU blev gjort til grundigt til grin.
  Jeg er ikke ofte fjendsk mod andrre danskere,men når det kommer til boldspillere,politikere eller bankfolk,er målet nået.
  Det var sjovt at opleve Michael Laudrups Ramadanradio stunt i et studie opsat af de samme sataner,som synes Danmark skal være som nordtyskland,region nord eller det xxnte medlem af forenede nationer.
  Alle idræts sammenhænge har direkte hold i socialdemokratiet og dets venner til venstre og højre.
  Sport er blevet en del af skuespillet,som vi skal spise brød til.

  Kommentar by Nielsen — 8. juli 2021 @ 15:37

 31. Det var en fornøjelse at se kampen mellem Italien og Spanien. Ikke en eneste neger var på banen. Meget usædvanligt.

  Kommentar by kartoffeldansker — 8. juli 2021 @ 15:42

 32. @Kim Møller: Er det i øvrigt ikke lidt risikabelt for dig når JEA kopierer hele Ritzau-baserede avisnotater ind i stribevis, er det ikke imod god citatskik, især når de konsekvent er uden kildeangivelse?

  Kommentar by Træt — 8. juli 2021 @ 16:01

 33. Hvorfor er den syriske knivsmed fra Nyborg Statsfængsel ikke i en fængselscelle i Damaskus, Aleppo eller Homs, og hvorfor er den irakiske sværdsmed fra Nyborg Statsfængsel ikke i en fængselscelle i Bagdad, Najaf eller Al-Fallujah?!?, forbyd muslimer i danske fængsler [de SKAL afsone al straf i UDLANDET], og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 8. juli 2021 @ 17:31

 34. “Hvis politiseringen af fodboldsporten fortsætter, så vil kommende slutrunder blive mindre interessante.”

  Alene det at man tillader afrikanere og arabere (med Europæisk statsborgerskab) at spille på såkaldte “landshold” fjerner meningen med denne type turneringer.

  Et såkaldt “Europa Mesterskab”, hvor afrikanere (med Europæisk statsborgerskab) kan spille imod hinanden er jo en joke.

  Kommentar by Peter Nielsen — 8. juli 2021 @ 17:48

 35. Er det muslimer, når Berlingske skriver, at unge i Brøndby brænder andre folks biler af?

  BERLINGSKE: Unge brænder biler af i »magtkamp« mod politi og kommuner på Vestegnen: Hildur troede først, at de »små knald« var fyrværkeri

  Biler brænder i hobetal på Københavns Vestegn, og politiet melder om en »kaosteori«, hvor unge vil vise »magt« mod kommuner, boligselskaber og politi. I Brøndby mistede Hildur en uerstattelig gave, da hendes bil brændte.

  Hildur Raagaard lå og ammede sin nyfødte datter en februarnat sidste år.

  Der var mørkt, koldt og roligt uden for vinduerne i hendes lejlighed ved Daruplund i Brøndby.

  I ly af natten begyndte Hildur Raagaard at høre flere »små knald«. Hun troede først, at det var fyrværkeri, men knaldene blev hyppigere og hyppigere. Til sidst kiggede hun ud ad vinduet. Her så Hildur ikke festlige farver på nattehimlen, men røg og flammer fra parkeringspladsen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 8. juli 2021 @ 18:52

 36. ==> Jens-Erik Andersson:

  Kan du ikke variere dit evindelige “Er det muslimer?” en anelse? – For eksempel med “Er vand vådt?” eller “Er paven katolik?”…

  Du må være den eneste i dette land, der ikke har anammet, at når MSM ikke udtrykkeligt anfører at en gerningsmand / mænd er “pæredanske”, ja så er det altså muslimer.

  Kommentar by Voldposten — 8. juli 2021 @ 20:10

 37. BILER BRÆNDES AF I TUSINDVIS. I både Frankrig, Sverige, Holland, Belgien, Tyskland og England mv. er det blevet en sport blandt “unge” at sætte ild til folks biler. Også huse, butikker, gårde, skoler og kirker går op i flammer. Hvem kan de unge brandstiftere dog være? Det kan jo ikke være dem fra Afrika og Mellemøsten, for hjernekirurger, atomfysikere, matematikprofessorer og raketforskere går jo ikke rundt og ødelægger folks biler og boliger osv. Uanset hvor unge de er. Men hvem kan det så være ?????

  Kommentar by BENT A — 8. juli 2021 @ 20:10

 38. Ifølge de svenske fodboldkommentatorer- hvoraf en var dommer med 30 års dommererfaring- var der ikke straffe De protesterede øjeblikkeligt højlydt.. Han undrede sig over, at dommeren ikke øjeblikkeligt så på hjælpeskærmen, og at den danske landstræner ikke krævede det. Hvis der blev klaget til uefa ville de afvise, at der var straffespark. Han fortalte iøvrigt at ved forlænget spilletid var kravet til straffe skærpet.- Så kampen på en svensk tv kanal. Hjulmand kunne godt trænge til et skvæt trumph powerdynamik

  Kommentar by dansker — 8. juli 2021 @ 20:15

 39. VIDEO: “KAN MAN STOLE PÅ WHO?? Nu tager sorte får til genmæle”

  Kommentar by BENT A — 8. juli 2021 @ 20:19

 40. Kommentar by Voldposten — 8. juli 2021 @ 20:10

  Jeg tror, de fleste har forstået pointen, men jeg bliver ved, indtil Lamestream Media i Danmark skriver hver evig fucking eneste gang, at den mistænkte, den anholdte, den tiltalte og den dømte kriminel er en muslim i Danmark.

  For det er af afgørende betydning for at forstå perkersvinenes usandsynligt omfattede kriminalitet indenfor drab, drabsforsøg, voldtægt, pædofili, grov vold samt alverdens plat og svindel med coronahjælpepaker, told, skat og moms, leasingbiler, plat med sukkerafgifter, pantsystemet, fødevarer og Smiley attester osv, osv, osv, osv, osv, osv, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 8. juli 2021 @ 20:33

 41. coronahjælpepaklker

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 8. juli 2021 @ 20:35

 42. og narkokriminalitet og vanvidskørsel i store, V8 drevne Mercedes-AMG Og BMW M-Serie luksuskøretøjer, som alle koster en, to og op til fem millioner kroner for den allerstørste modeller, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 8. juli 2021 @ 20:37

 43. ==> Jens-Erik Andersson, som skriver: Jeg bliver ved, indtil Lamestream Media i Danmark skriver hver evig fucking eneste gang, at den mistænkte, den anholdte, den tiltalte og den dømte kriminel er en muslim i Danmark.>/em>

  Jamen Herre Jemini, det er jo lige netop det de gør: Nul ethnicitet = muslim.

  Kommentar by Voldposten — 8. juli 2021 @ 21:04

 44. ==> Jens-Erik Andersson, som skriver:

  Jeg bliver ved, indtil Lamestream Media i Danmark skriver hver evig fucking eneste gang, at den mistænkte, den anholdte, den tiltalte og den dømte kriminel er en muslim i Danmark.>/em>

  Jamen Herre Jemini, det er jo lige netop det de gør: Nul ethnicitet = muslim.

  Kommentar by Voldposten — 8. juli 2021 @ 21:05

 45. JEA GLEMMER at han ikke kan gennemtvinge nogetsomhelst overfor hverken partierne eller MSM. Men med skænderier og ved sine evindelige gentagelser om “forbyd islam” og “er det muslimer?” mv., kan han jage en masse læsere væk, så UPs politiske indflydelse bliver mindre og mindre.

  Kommentar by BENT A — 8. juli 2021 @ 21:57

 46. Bent 21:57
  “Jage læsere væk”!
  Det er måske planen. JEA’s mærkelige faktatjek og udfald mod ægte systemkritikere virker mistænkeligt, angreb der også rammer flere her.

  Kommentar by k. m. — 8. juli 2021 @ 22:15

 47. Jemini. Godt der er andre fora.

  Kommentar by Nielsen — 8. juli 2021 @ 22:24

 48. Det var også stilen i hans tidligere inkarnationer. At foregive modstand mod menap-masseindvandring, for umærkeligt at dreje det over imod personlig kritik af de øvrige kommentatorer, med stadigt stigende perfiditet. Ud af det blå kom så en hidtil uset klakør, med lidt mindre agressivt sprog, og nogen gange var det som om at han havde glemt at han var logget ind som klakøren, og kom til at skrive i sin egen stil.

  Kommentar by Træt — 8. juli 2021 @ 23:08

 49. Hvad folk IKKE forstår er, at JEA tiltrækker nye læsere til Uriasposten hver evig eneste dag, folk som kommer for at sandheden om muslimers hærgen i Danmark, og de kommer IKKE for at møde tåbeligheder fra en eller anden ligegyldig nullitet i Austin om, at drikkevandet fra vandværket har gjort alle frøer til homoseksuelle, og næste forsøgsdyr er mennesket, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 8. juli 2021 @ 23:34

 50. -> Jens-Erik Andersson

  I lighed med Bent A, så spammer du kommentarsporet. Er det noget du ikke har en holdning til?

  Kommentar by Kim Møller — 9. juli 2021 @ 02:11

 51. OK. Fremtidige fodboldkampe må kun føres med hovedet imod Mekka, og en undskyldning fra hvide spillere over Deres hudfarve……Lyder det ikke Politisk korrekt godt ? :-) :-) :-) God weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. juli 2021 @ 08:49

 52. HVORFOR MENER K.M. at jeg spammer kommentarsporet, i lighed med JEA?? Og må man høfligst spørge om hvorfor 4-5 ironiske/satiriske eller humoristiske kommentarer har været gjort usynlige i snart lang tid?

  Kommentar by BENT A — 9. juli 2021 @ 10:49

 53. ÆRLIG TALT fatter jeg ikke hvorfor den dansksindede og nationalkonservative systemkritiker K.M. er så negativ overfor en anden dansksindet og nationalkonservativ systemkritiker??

  Kommentar by BENT A — 9. juli 2021 @ 10:53

 54. 10:53 I og med at du har stillet spørgsmålet, har du jo sådan set også svaret

  Kommentar by Svend — 9. juli 2021 @ 13:42

 55. Hellere 1 BENT A og 1 JEA end 10 Svend.
  Hellere 10 BENT A og 10 JEA end 1 Svend.

  Kommentar by bjarne binee — 9. juli 2021 @ 14:04

 56. 14:04 Det er klart .. jeg rammer en nerve hos alle dem, der lader som om de (ikke) ved noget og slet ingenting fordår

  Kommentar by Svend — 9. juli 2021 @ 15:04

 57. Hellere alle andre end JEA og hans alenlange komplette Ritzaucitater, kombineret med aggressive udfald mod alle andre kommentatorer

  Kommentar by Træt — 9. juli 2021 @ 22:04

 58. Træt — 9. juli 2021 @ 22:04: Enig!

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. juli 2021 @ 01:05

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper