9. juli 2021

Lektor om ‘konspirationsteori’: “Nogle vil gå ud og skyde folk”, “Andre vil… stemme for politiske tiltag”

Journalisten der fortæller om Trump-fløjens ‘påståede udskiftning af den hvide, amerikanske befolkning’ var nomineret til Cavlingprisen i 2018, og det siger alt om niveauet. Han har ikke læst Samuel P. Huntington, og ikke bidt mærke i vendingen ‘From diversity to dominance’: The Hispanic Challenge (Foreign Policy, 2009).

“Adskillige forskere har manet teorien til jorden.”, noteres det om befolkningsudskiftningen, men måske er det lønnen der blokerer for banale matematiske lovmæssigheder. I artiklen nævnes Rasmus Jarlov og Pia Kjærsgaard, og som lektor Milan Obaidi diskret indfletter, så risikerer man at folk stemmer for ‘politiske tiltag’, der gør livet surt for muslimer. Hvis man er bekymret over den igangværende masseindvandring, og ikke gider muslimer, så er man lidt nazist, og potentiel massemorder. Tidligere var det kun venstremilitante, der ikke skelnede mellem legitime ‘holdninger’ og illegitime ‘handlinger’. Nu er det nået universiteterne: AFA-paroler oversat til universitetslingo.

Fordummende artikel på Information.dk – Ny forskning: Konspirationsteori om muslimsk befolkningsudskiftning kan føre til vold og had.

“Nu har forskere påvist, at blot det at tro på konspirationsteorien kan føre til voldelig adfærd og forfølgelse af etniske minoriteter. Studiet er netop blevet publiceret i det anerkendte tidsskrift Group Processes & Intergroup Relations. …

Milan Obaidi har sammen med tre forskere fra Oslo Universitet, Aarhus Universitet og California State University gennemført to studier blandt i alt 380 ikkemuslimske danskere. Deltagerne blev spurgt, om de mener, at Danmark er ved at blive overtaget af muslimer, og om de af den årsag føler sig fremmedgjorte i deres eget land.

Dernæst svarede deltagerne på en række spørgsmål om, i hvor høj grad de er villige til at bruge vold for at forsvare ikkemuslimske danskere, om de vil støtte lovgivning, som forfølger muslimer med vold, og om de i det hele taget helst holder sig væk fra muslimer.

Studiet viser, at de, der tror på Den store udskiftning, i højere grad har voldelige intentioner, støtter vold mod muslimer og giver udtryk for islamofobiske holdninger.

‘Hvis man tror, at ens egen gruppe bliver erstattet, fordi der kommer andre til fra andre lande, fører det til fjendtlige holdninger,’ siger Milan Obaidi.

Selv om de to studier kun undersøger deltagernes intentioner, og altså ikke om de rent faktisk begår vold, så er der forskningsmæssigt belæg for at sige, at intention ofte fører til handling, mener han.

det samlede resultat af de tre studier er klart, mener Milan Obaidi: Udbredelsen af teorien om Den store udskiftning fører til mere had og risiko for vold mod muslimer.

‘Hvis man dyrker det her falske narrativ om, at der sker en befolkningsudskiftning, er der selvfølgelig nogle mennesker, der bliver bekymrede over det. Nogle vil gøre noget ved det. Nogle vil gå ud og skyde folk. Andre vil blive mere fjendtlige over for minoriteter og stemme for politiske tiltag, som gør livet surt for dem. Det skaber mere ulighed og mere polarisering i samfundet, og det påvirker os alle sammen på længere sigt,’ vurderer han.”

(Collage: Dagbladet Informtion, 8. juli 2021, s. 4-5)

“Increased immigration and demographic changes have not only resulted in political pushback, but also in violent attacks against immigrants. Several recent terrorist attacks committed by White supremacists invoke rhetoric around a deliberate attempt to make Whites extinct and replace them with non-Western immigrants. Yet, while it is widely acknowledged among extremism researchers that this perception of orchestrated extinction or replacement has tremendous potential to lead to violent extremism, its consequences have not yet been directly examined. Using the Scandinavian context (e.g., Denmark and Norway), in two correlational studies and one experiment, we provide evidence that this perception is associated with the persecution of Muslims, violent intentions, and Islamophobia. Further, we demonstrate that these associations are mediated by symbolic threats. Conspiracy beliefs that one’s group is being replaced seems to drive hostile intergroup attitudes. We discuss the societal implications of this finding (i.e., generating fear, polarization and hostile public opinion towards immigrants).” (Abstract)

(Artikel af Milan Obaidi, Jonas Kunst, Simon Ozer og Sasha Y. Kimel, SAGE, 2021)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/120220/trackback

97 Comments »

 1. Journalisten der fortæller om Trump-fløjen, hedder han Sebastian osv.? Har Misinformations journalister aldrig lært at stave?

  Er Milan Obadi fra Afrika eller Mellemøsten? Er han forsker? Mere end kassedamen hos Aldi eller Muhammad fra Afghanistan eller Centralafrika, eller kalder han sig bare forsker, som så mange andre “forskere” og “eksperter”?

  Befolkningsudskiftningen har allerede ført til vold og had, vel at mærke fra indvandrernes side. Og i Sverige har indvandrerne allerede påbegyndt en guerilla-krig eller lav-intensiv borgerkrig mod svenskerne.

  Milan Obadi vil hellere opstille teorier om hvad danskerne kan finde på. Men han kan tage det helt roligt. Danskerne finder ikke på nogetsomhelst. De er så totalt bedøvede af MSM, at de 80-90% er bedøvende ligeglade med folkeudskiftningen. Mange har endnu ikke opdaget den, men tror bare at det er omgivet af turister.

  De sidste 10-20% foretager sig heller ingenting. De kan end ikke finde ud af at uddele løbesedler om at læse netaviserne. Eller de tør ikke. Og er der endelig nogle som demonstrerer at de er utilfredse med samfundet, bliver de fanget med det samme og puttet i fængsel, lige som Nanna Skov Høpner, der fik en dom på to års fængsel for to ord.

  Danskerne er som grydeklare kyllinger. Og Europæerne er som grydeklare kyllinger. Feminiseringen er slået 100% igennem. Man finder sig i alt, og kommer til at finde sig i endnu mere.

  Som Piphans skriver, er Europa og Danmark-Sverige områder så totalt fordummede, at der ikke er mere at gøre.

  Obadi & co. kan tage det helt roligt. Folkeudskiftningen vil skride fremad, til der ikke er mere at udskifte. Og derefter vil ro og fred, glæde og tilfredshed sænke sig over Europa.

  Den totale harmoni og idyl venter forude.

  Kommentar by BENT A — 9. juli 2021 @ 03:20

 2. “Nu har forskere påvist”

  En masse teoretiske påstande, som kun matcher muslimers ædle gerninger.

  En beboer her i ejendommen gik ud på altanen for at ryge en smøg. Så smasker der en kugle ind i træværket. Han skyndte sig ind, og jeg grinte himmelhøjt, da jeg læste det. Enhver ved det er farligt at ryge og at have muslimer i nabolaget.

  Gerningsmanden i Christchurch havde rejst intenst i Europa og tilsyneladende været mere observant end alle “journalister” tilsammen.

  Mon ikke DF og NB skulle bruge nogle millioner af de statslige subsidier til at oprette et forskerteam?

  Kommentar by tavsen — 9. juli 2021 @ 03:31

 3. PS til 03.20 : Var der virkelig nogle der sagde at de ville gå ud at skyde folk? Eller er det Obadis egen opfindelse? Har han anmeldt vedkommende?

  Kommentar by BENT A — 9. juli 2021 @ 03:35

 4. Betegnelsen af etniske danskere som “hvide”, og følgeligen nationalbevidste som “white supremacists”, er folkemordsretorik i et indledende stadie.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 9. juli 2021 @ 03:59

 5. Sjovt nok er beskyldninger om “konspirationsteori” altid knyttet til “højrefløjens” anskuelser – aldrig den modsatte vej. Tag for eksempel Karl Marx – her ligger anklager om konspirationsteori lige for – hvilket dog aldrig påpeges til trods for Marx videnskabelige uredelighed; fuskeri med tal og historiske fakta. Da grundlaget for venstrefløjens tankegang allerede i udgangspunktet er uredeligt er det klart at uredeligheden spreder sig med tiden gennem Lenin, Gramsci, Frankfurterskolens såkaldt “kritiske teori” til deres mere praktiske udøvere såsom Stalin, Pol Pot, Mao, Kim il Sung, Ho Chi Minh og deres aflæggere i vestlige akademiske miljøer og medier. Propagandaen i ovenstående kommunistisk agit-prop er jo et skønt eksempel på disse forhold og ikke mindre totalitær i sin tankegang.

  Kommentar by Limewoody — 9. juli 2021 @ 07:16

 6. Milan Obaidi kom i 1997 som 16 årig fra Afghanistan til Danmark fra Afghanistan.

  Lever nu af at fabrikere konspirationsteorier forklædt som forskning – og det giver jo altid godt udbytte og profit hos universiteter o.l.
  Det lidt jeg har læst af Milan Obaidi, fremstår som almen psykologisk viden og erfaring, pustet op med PHd-sprog og postuleret statistik.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 9. juli 2021 @ 07:40

 7. Vi lever under tyrani af fup-forskere.
  Det er næsten altid de samme rollemodeller, og gruppen af “Kloge Åge”, DR og TV2 hiver frem.

  Det er nemt at narre en hel befolkning, når 90% har slået hjernen fra.
  Emner som klima, flygtninge, corona/vaccine, grøn omstilling, der behøver medierne kun en RUC forsker til at få befolkningen til at marchere i takt – ud over afgrundens rand.

  Kommentar by k.m. — 9. juli 2021 @ 08:10

 8. Medier er rød blok´s håndlangere, det er dem befolkninger lytter til uden at tænke over hvad de hører

  https://www.document.no/2021/07/09/tucker-jeg-hater-a-bruke-ordet-men-vi-har-flere-hundre-politiske-fanger-i-usa/
  Ifølge Biden-administrasjonen har 67 prosent av amerikanerne tatt vaksinen. Hvordan få resten til å ta den? Woke-mediene nøler ikke med å agitere for tvang. Som i Norge merker myndighetene at det «butter». Det er en motstand mot å ta vaksinen og det uroer myndighetene. De liker ikke motstand. Mediene hjelper dem å overvinne motstanden. Denne rollen er noe nytt og illevarslende.

  Jack Chancely, mannen med bisonhatten, denne uken fikk forlenget sin fengsling. Han har sittet seks måneder i isolat i Washington.

  Kommentar by k.m. — 9. juli 2021 @ 08:17

 9. Det gælder om at skabe et fjendebillede, for at retfærdiggøre total overvågning. Bandit i habit, mænd som kvinder sidder i EU

  De er vores fjende

  https://www.document.no/2021/07/08/eu-gir-politiet-tilgang-til-alle-private-e-poster-uten-begrunnet-mistanke/
  Ylva Johansson er ansvarlig EU-kommisjonær for et vedtak som åpner for massiv overvåkning av private e-poster og chatter.

  Kommentar by k.m. — 9. juli 2021 @ 08:26

 10. Det er sgu da klart. Soleklart. så dumme er gennemsnittet af befolkningen ikke. Islam er en useklulær diktatorreligion med et Førerprofetideal. Ala Hitler, KIm Il Sung eller Mao. Vi taler om en religion som hader alt der ikke ligger inden for dens religiøse selvforståelses univers. Den hader den frihed vi tillader at have udenom dens selvforståelse, som den ikke tillader at have for den selv. Især kvinder og børn bliver undertrykt. For den er det en forbrydelse imod Gud. Den tolker hele verden ned i dens Koran og hadith univers. Muhammedanismen kaldte man den, før vi blev politisk korrekt fordummet. Et Imam citat eksembel “Munhammed var syndsfri. For hvis Han havde syndet, havde Gud gjort synden til en pligt”. Dens had til vantro, gør at den tilhængere kommer i en mental spændetrøje, fordi de ikke må tænke som dem. Det er klart jeg ikke gider at remse alt den krig, terror, fordummelse, undertrykkelse den historisk og samtidsmæssigt den direkte er skyld i. Det ville tage for lang tid og kræve for mange bytes.
  Derfor er det sygeligt konstruerede ord -Islamafobi- et sundhedstegn, hvis man vil have frihed og demokrati til sine børn og børnebørn. VI HAR SENDT SOLDATER TIL UDLANDET FOR AT BEKÆMPE KONSEKVENSEN AF DEN IDIOTRELIGION, SÅ TROR DA POKKER BEFOLKNINGEN SKAL VÆRE PARAT TIL AT FORSVARE SIG, NÅR POLITIKERNE ER SÅ UENDE LIG DIPLOMTISK FEJE,KRYSTER OG KUJONAGTIGE, AT DE LEFLER DEN RELIGION VI SÆTTER SOLDATERS LIV PÅ AT BEKÆMPE I UDLANDET, MEN ÅBENBART UFATTELIGT UPROBLEMATISK LADER KOMME TIL HERHJEMME. JEG KAN IKKE BESKRIVE MIN FORAGT FOR SAMTIDENS LEFLEN OG TOLEREN FOR DETTE IDIOTMONSTER AF EN RELIGION. Hvis det fortsætter vil jeg sige til samtiden at de kan gå af helvede til (og kommer til det). Bevares jeg følger med, men vil så nyde livet bedst muligt.
  Det er friheden det drejer sig om. Så kan forskere med pilrådden politisk “korrekt” (i mangel af bedre dækkende ord) moral (Radikale, Enhedslisten, Frie Radikale(grønne), Alternativet, syndig Forvirring, hoppe og danse for oliepenge. De rager mig en papand. Hjertelig tak til DF, Nye Borgerlige, DDF oa alle andre der gør en indsats for at bekæmpe denne idiotreligiøse civilisations ødelæggende monster.
  Støt Siad og frafalden.
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk

  God fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. juli 2021 @ 08:45

 11. Latterlig undersøgelse.

  Selvfølgelig er man mere bekymret over for en trussel, som man har opdaget, end hvis man enten er (u)lykkeligt uvidende eller fornægter den.

  Og med bekymring over erkendt trussel følger selvfølgelig tanker om, hvad man kan/bør gøre for at gøre noget ved den.

  Og derefter – forhåbentlig – også handlinger.

  Det siger sig selv.

  Konklusionen på hele tankerækken er, at

  “MATEMATIKERE BLIVER VOLDELIGE MOD MUSLIMER”

  Det må gøre multikultierne bekymrede. Men deres løsning kan blive

  “FORBYD LOMMEREGNERE OG REGNING I SKOLEN !”

  Kommentar by egon olsen — 9. juli 2021 @ 08:51

 12. Venstrefløjen ville have danske tropper hjem fra Afghanistan.
  Nu vil vi ikke høre dem klage, når Taleban trækker det Islamiske mørke ned over befolkningen, med kvindeundertrykkelse og bombning af pigeskoler.

  citat fra document.no :”Politiet slår alarm om ny overgrepstrend, men nekter å si hva eller hvem sakene dreier seg om. Document kan nå avsløre at en av de siktede er afghaneren Ajmal S. (22). Han sitter fengslet siktet for overgrep mot flere mindreårige jenter.”

  Kommentar by k.m. — 9. juli 2021 @ 08:51

 13. *egon olsen 08:51
  Ja befolkningsudskiftning er ikke en konspirationsteori! Det er en matematisk kendsgerning!
  PEV Institute har lavet en meget forsigtig fremskrivning af befolkningssammensætnningen i 2050! Den er nok noget mere troværdig en Danmarks Statistik’s, der i 2008 lavede en tilsvarende fremskrivning. Den skød så meget ved siden af at 2050 tallet, blev nået allerede i 2018 efter bare 10 år og 32 år før beregnet, så enten kan de ikke regne hos Danmarks Statistik, og det er ikke godt, eller også er de tendentiøse, og det er mange gange værre!

  Kommentar by Den Nervøse — 9. juli 2021 @ 09:57

 14. Det er vel også ultimativt Marxisternes intentioner med deres konstante had og agiteren af europæere. De vil have en konfrontation, dog har stohedsvanviddet lullet dem til at tro at det munder ud i en sejr til dem…

  Kommentar by ET — 9. juli 2021 @ 10:19

 15. Måske lidt irrelevant mht. emnet, og dog – tankerne går til Sverige. Det er mærkelig udgave af Stockholmssyndromet eller nymasochisme den svenske Riksdag befinder sig i. De genindsætter svejseren Löfven, og tør ikke presse på med nyvalg i efteråret. Löfven har også travlt med at løse Corona-krisen, – eller er det Koran-krisen? Det er han dygtig til. 1.500 coronadødsfald per million indbyggere, kun 8,5 gange flere end i Finland og 10 gange flere end i Norge. Mord og dødelig vold er der kun ca. 3-4 hver uge .. ikke noget at hidse sig op over, .. og pyt, måske er der små børn, gravide kvinder og en enkelt politimand med i statistikken en gang imellem …og hvad så? Men kan det virkelig passe, at over halvdelen af de folkevalgte i den svenske Riksdag er nogle fuldblodsidioter?

  Kommentar by Thor — 9. juli 2021 @ 10:22

 16. PS TIL 03.20: NÅ JA, ØSTEUROPA ligger endnu ikke under for Merkels, Ursulas og Ylvas menneskefjendske og kommunistiske idéer, men læg mærke til hvor hårdt EU nu farer frem mod Ungarn, Polen, Slovakiet, Tjekkiet og Bulgarien. I EU ser man med himmelvendte øjne på at Ungarn og Polen mv. vil beskytte små børn og skolebørn mod LGBTQP-bevægelsens perverse tilbøjeligheder.

  Og nu går kommissæren og fuldblodsfeministen Ylva Johansson ind for total overvågning af alle Europæeres ytringer. Naturligvis med henblik på censur, straf og forfølgelse af alle som ikke mener nøjagtig det samme som Ylva & co.

  Ødelæggelsen af Sverige har ikke givet stof til eftertanke, men har tværtimod givet blod på tanden.

  Læs iøvrigt “Kan man stole på WHO”?!!!, “FN domineres af røde og islamistiske grupperinger”, “Iran på vej til at få atombomber”, “Danskerne er ved at blive udskiftet og udrenset”, “Ingen smertelindring til danskere med uudholdelige smerter”. “Infrastrukturen er kun en skygge af sig selv efter et utal af besparelser, lukninger og nedskæringer/forringelser”. “Feminismen/pladderhumanismen vil udskifte civilisation med barbari”.
  Hodja og PragerU etc. har videoer om emnerne.

  Kommentar by BENT A — 9. juli 2021 @ 10:32

 17. SOM IES skrev: Så vanvittige tider som nu har hun aldrig oplevet før.

  Kommentar by BENT A — 9. juli 2021 @ 10:36

 18. Weekendavisen har i dag (9.7.) en forsideartikel med cirka samme vinkel på samme materiale. I næste uge får vi at se, om der kommer et lille modpip, måske et læserbrev om, at befolkningsudskiftningen ikke blot er en farlig teori, men også en dødsensfarlig realitet.

  Kommentar by Crass Børsting — 9. juli 2021 @ 10:36

 19. De her forskere har på ingen måde definitionsretten til ordet “befolkningsudskiftning”. Hvis man mener, at ordet er en dækkende betegnelse for en igangværende og uønsket udvikling – så er det gyldigt. Og man må bruge det som man har lyst til.

  Kommentar by BE — 9. juli 2021 @ 10:41

 20. OT og idiotien fortsætter.

  Det er en krænkelse af menneskerettighederne, at flygtninge, der kommer til Danmark og får såkaldt midlertidig beskyttelsesstatus, skal vente tre år på at få ret til familiesammenføring.

  Det har Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol i Strasbourg fredag afgjort. Dermed taber den danske stat sagen til en syrisk flygtning.

  Det var en næsten enig domstol, der kom frem til afgørelsen. 16 stemte for, mens en var imod, forbyd islam i EMRK og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 9. juli 2021 @ 10:48

 21. Jeg scrollede lige CIA´s terrorliste igennem og ud af 71 terrorgrupper er der 5 – 6 der er IKKE-islamiske. De 5 – 6 stk. er så alle kommunistiske i en eller anden form, måske lige med undtagelse af en enkelt som KUN operere i deres eget hjemland.

  At gøre Danskere der vil forsvare deres land til konspirationsteoretikere ( og med våben i hånd til en terror entitet ), er da vist lige at skære kagen for skarpt men det er selvfølgelig den eneste måde Tosserne kan retfærdiggøre deres latterlige “videnskab”.

  Danskernes ret til Danmark kan IKKE anfægtes af nogen og da selt ikke af pseudo-forskere med en uærlig politisk vinkel. Et frit Danmark er et Danmark hvor Danskerne bestemmer.

  Kommentar by Santor — 9. juli 2021 @ 10:51

 22. MIS- Information

  Kommentar by Bastardo — 9. juli 2021 @ 11:20

 23. # JEA 10.48: MEN DANSKE MÆND HAR IKKE RET til familiesammenføring, hvad de har ret til er retsløshed, tålt ophold i deres eget hjem, og til i titusindvis af tilfælde at blive udsat for skilsmisse-systemets kommunistiske/feministiske politik overfor mænd og børn.

  Danskernes menneskerettigheder fjernes og minimeres, mens indvandrere fra dag 1 har langt større rettigheder end landets egne borgere.

  Det passer unægtelig fint sammen med Christiansborgs planer for danskernes fremtid.

  Kommentar by BENT A — 9. juli 2021 @ 11:20

 24. Hvad med om fine akademikere lavede et studie, hvor de adspurgte muslimer i Vesten, om de ønskede at kolonisere Vesten og om de er parat til med vold, at 1)indføre islam som eneste religion og 2)gøre vestens folk til ‘dhimmier’.

  Studiet skulle gennemføres ‘anonymt’ af 2 hold akademikere. Et ‘hvidt’ kristent hold og et muslimsk hold, uafhængigt af hinanden og uden at samkøre deres resultater.
  Se det ville være et temmelig interessant studie.

  Kommentar by Gustav Jensen — 9. juli 2021 @ 11:21

 25. Er det muslimer?

  To unge fra en svensk bande idømmes fredag af Østre Landsret fængsel i 16 år i sagen om et dobbeltdrab i Herlev. De var begge 17 år på gerningstidspunktet.
  (…)
  Tre andre, der var over 18 på gerningstidspunktet, idømmes fængsel på livstid.

  Afgørelsen med hensyn til de to yngste er en ændring i forhold til byrettens dom. Den lød på fængsel i 20 år, som er absolut maksimum.

  »Det er en meget grov forbrydelse, I har begået,« siger retsformanden, Annette Dam Ryt-Hansen, henvendt til de fem mænd, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 9. juli 2021 @ 11:42

 26. Sagen er, at udover at bankerne stort set ejer pengene, statsadministrationerne herunder militæret, politiet, undervisningen, sundhedsvæsenet, hele den farmaceutiske industri, medierne, jorden, husene, forskerne, parlamenterne, eksperterne, underviserne, forskerne, den øvrige industri og teknologien, så er de også godt i gang med at eje menneskernes forestillinger om, hvad der betyder noget

  Kommentar by Svend — 9. juli 2021 @ 11:44

 27. “NOGLE VIL gå ud og skyde folk”, hedder det sig i Obaidis skriblerier.

  I Chicago er det ikke teori, men blodig virkelighed. Den uduelige kvindelige borgmester har sammen andre democrats defunded/nedlagt politiet i stor udstrækning, og resultatet er OVER 2000 MORDOFRE!!! bare på det halve år siden årsskiftet.

  Kommentar by BENT A — 9. juli 2021 @ 11:54

 28. 11:44 Vedrørende at bankerne næsten ejer vores sjæl, så fortæller det os, at den bedste, vigtigste profession vedrørende menneskets liv, ikke er lægerne, de er faktisk satanisternes allervigtigste brik til at tyrannisere os med og respekten for lægerne må placeres på et meget lille sted

  Vi skal betragte lægerne (udover indvandrene, kvinderne, de homoseksuelle, de woke, nysgerrige naboer og forstyrrede offentlige ansatte karens), som bundskrabet af menneskeheden, nazisterne og satanisternes højre hånd, mens vi må elevere advokatstanden op, som menneskehedens bedste ven og en absolut uundværlig partner i den enkelte persons samfundsliv

  Kommentar by Svend — 9. juli 2021 @ 12:02

 29. Og idag dømte menneskerettighedsdomtolen så imod DK, så familiesammenføringerne accelererer i hastighed. Så befolkningsudskiftningen kommer nu til at foregå endnu hurtigere. Gud bevare DK

  Kommentar by Revser — 9. juli 2021 @ 12:29

 30. Man kan lige høre det for sig en egohumanistisk forsker forklare: “Altså, matematik har aldrig være min stærke side, men den der om befolkningsudskiftning er da den rene konspirationsteori”

  Eller en humanistlærer spørger lille Menap: “Hvad er 2+2?”. Lille Menap svarer “3”. Humanistlæreren: “Fantastisk. Du er så tæt på. Der gemmer sig en sand matematiker i dig. Nu er du kun 2 ved siden af det rigtige svar”.

  Kommentar by traveler — 9. juli 2021 @ 12:56

 31. Kim Møller skriver “Fordummende artikel på Information.dk” Jamen undskyld, er der artikler på Information.dk der ikke er fordummende?

  Kommentar by bjarne binee — 9. juli 2021 @ 13:56

 32. Endnu engang slettes et af mine indlæg, et relevant indlæg endda…????
  Er denne debat kun for specielt udvalgte? Det virker som om, at kun få udvalgte har adgang.?

  Kommentar by Revser — 9. juli 2021 @ 14:41

 33. Selvfølgelig vil en muslim afvise folketælling som konspirationsteori. Vantro hunde forstår sig ikke på muslimsk agenda. LÆS KORANEN

  Og i udlændingestyrelsen sidder der også muslimer, der importerer flere muslimer. Hvad ellers? Når nu koranen påbyder de rettroende at kolonisere den vestlige verden.

  Mon udlændingestyrelsen også fik familiesammenført kone og børn til en syrisk mand, der sidder indespærret for grov kriminalitet, som han er UDVIST for. Mon kone og børn hænger frit svævende, for muslimer er jo ikke kendt for at kunne brødføde sig selv.

  Det er kun i deres hjemlande de regnes for tiggere, hvis de ikke kan brødføde sig selv. Her i Danmark tiljubles de med statslige lønninger.

  GOOD LUCK NYDANMARK med det niveau, der her fremlægges.

  Kommentar by tavsen — 9. juli 2021 @ 15:06

 34. 15) Sverige er det ultimative politisk korrekte stockholmssyndroms psykose. (Løfgren igen? Uendelig trist svensk tragedie). God weekend. Trods alt. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 9. juli 2021 @ 15:47

 35. ALT SOM IKKE ER RADIKALT, WOKE OG POLITISK KORREKT, er selvfølgelig konspirationsteorier, racisme, hadtale, kvindeundertrykkelse, sexisme og hvid kolonialisme. Det sidste med 3-400 års tilbagevirkende kraft.

  Det er vel også en konspirations-teori at corona-vaccinerne er fulde af nano-partikler der kan nedbrydes ens helbred og immunforsvar. Men den sidste nye video hos hodja fortæller ting man nok gør klogt i at tænke nærmere over. Ja, der er tre virus-videoer i dag, bl.a. en som fortæller opsigtsvækkende ting om Indien og Ivermectin mv.

  Kommentar by BENT A — 9. juli 2021 @ 16:59

 36. Hvad vil statsmagten gøre, hvis muslimerne i Storkøbenhavn samlede alle koner med barnevogne med børn sammen, organiserede dem i 5 kolonner og lod dem marchere ind på Christiansborg slotsplads. Hvis de af deres mænd så fik ordre om at besætte Christiansborg med deres egne børn som gidsler, turde kvinderne nok ikke andet end adlyde.

  Med Christiansborg besat af 20.000 muslimske kvinder og børn og politikerne fulde af neurotisk angst for hvad en syg verden vil tænke, kan muslimerne nu stort set kræve alt af regeringen. Den svage EU-styrede regering i Danmark tør ikke bruge magt for at smide islam ud af landet.

  Kommentar by Gustav Jensen — 9. juli 2021 @ 17:04

 37. Parnasset benægter “den store udskiftning” men de udbreder fake news. Længe holdt de fast ved at antallet var omkring 300.000, men da det blev for åbenlyst at det ikke passede, lavede man pludselig nye og anderledes beregninger og vupti så var der 750.000. Nu ved enhver ædruelig at der er pænt over millionen.
  Den måde vi snydes på er at indvandre meget hurtigt regnes, som danske i statistikkerne, hvis Fatima har opnået dansk indfødsret og bliver gift med fætter Ali fra den anatolske højslette, og de får børn, så regnes disse børn som danske, helt på linje med dig og mig, selvom vi kan fører vores stamtavle tilbage til 1500, så figurerer de altså som pæredanske, selvom de kun taler et ghettodansk!
  Hvis fødselsraten for etniske danskere er 1,7 barn pr. kvinde så vil 100 danskere blive til 61 på bare 3 generationer, hver generation sættes til 30 år altså år 2111.
  Hvis de muslimske indvandreres fødselsrate sættes til 2,6 så bliver de på de samme 90 år til 286. Vi sætter deres generationer til 20 år for de får børn væsentligt tidligere end os! Altså vil der år 2111 være 2745000 af os, hvis vi siger at der er 4,5 mio i dag!
  De vil være 2860000, hvis vi siger at der i dag er 1 mio.
  Dvs. At et eller andet tidspunkt omkring næste århundredskifte vi de blive flere end os!
  Altså hvis alt fremtidig indvandring sættes til nul! Naturligvis forudsætter mine tal også at fødselsraterne forbliver hvad de er nu, samt at generationerne vedbliver at have deb længde jeg har forudsat. Der er på den måde en del usikkerhed, men alle tidligere forudsigelser har skudt under de reelle tal, så det er næppe helt ved siden af.
  Det er sjovt at ingen overhovedet ingen journalist forholder sig til disse forudsigelser!
  De tør ikke, og vil helst tie sandheden ihjel!

  Kommentar by Den Nervøse — 9. juli 2021 @ 17:58

 38. ALLE TIDLIGERE FORUDSIGELSER OM DOMMEDAG HAR VÆRET TIL GRIN. Men nu har vi atom- og brintbomber som kan forvandle storbyer til askedynger på tre sekunder. Den største raketbårne brintbombe vil kunne udslette hele Frankrig. Desuden ser vi nu politiske “eliter” og partier som mest består af sinker og sindssyge.

  Aldrig har vanviddet været større end nu. Magthavere i en lang række lande synes at være gået fra forstanden. Ondskaben lader også til at være uden grænser. Måske er vi vidne til civilisationens sidste krampetrækninger? Det er slet ikke umuligt.

  Flere lande er på kort tid gået fra velstand, velfærd, sammenhold, frihed, fred, demokrati, fornuft og sikkerhed til noget med kaos, splid, kollaps, bankerot, idioti, tyranni, barbari og rygende galskab.

  Mænd og kvinder er spillet ud mod hinanden, børn er gjort til statens ejendom, sære kliker tager børnene som gidsler, i skolerne er undervisningen udskiftet med hjernevask, kafkaske tilstand breder sig og hele den brede befolkning føres der stedfortræder-krig imod.

  Det er måske ikke de sidste tider for jordkloden som sådan. Men det kan godt være de sidste tider for europæerne og andre folkeslag. Og hvis de vanvittige også får magt over verdens atomarsenaler, kan det også være de sidste tider for hele menneskeheden.

  At holde styr på verdens tusinder af atombomber og raketter mv. kræver at der er styr på millioner af detaljer. Overlades den slags til tosser og galninge vil det før eller siden ende med ragnarok.

  Men det forstår den typiske vælger vel heller ikke.

  Kommentar by BENT A — 9. juli 2021 @ 19:52

 39. Konspirationsteori får gerne lov at køre et stykke tid med massiv faktatjek og censur, indtil fakta tager over.
  Nu snakkes der om vaccine til gravide og ammende.
  En kvindelig Kloge Åge siger på TV2Nord, at det er godt for de gravides psyke, at blive vaccineret, så de ikke sidder og bliver deprimeret derhjemme mens deres omgangskreds har fået noget af det sociale liv tilbage.
  Det er netop coronapas, der skaber A og B hold, så opfordringen til vaccine er politisk, ikke sundhedsfaglig begrundet.
  Tag stikket og du får friheden tilbage.

  Læs her, hvordan Gates og en lille hård kerne laver hemmelige aftaler uden om regeringer og andre der evt kan forstyrre deres frygtelige planer.
  https://fcpp.org/2020/07/19/gates-who-and-abortion-vaccines/?fbclid=IwAR1Btw3r8skgCkMXwkvFYTzO7LHBRHdt1AV8VzTfeAaLMOlAZ8SPGO4Pcro

  On May 5, 2009, Bill Gates called a meeting in Manhattan with a “Good Club” of fellow billionaires.6 Gates impressed the need to curb world overpopulation with George Soros, Oprah Winfrey, David Rockefeller, Warren Buffett, Ted Turner, Michael Bloomberg,7 and Eli and Edyth Broad, whose combined wealth was $125 billion.

  According to Times Online, the group “discussed joining forces to overcome political and religious obstacles to change.”8 An anonymous attendee told the paper, “They need to be independent of government agencies, which are unable to head off the disaster we all see looming,” and added, “They wanted to speak rich to rich without worrying anything they said would end up in the newspapers, painting them as an alternative world government.”

  The Guardian reported that the billionaires agreed to tackle population growth as a threat to industry, society, and the environment.9 Gates’ Ted Talk in 2010 was certainly in this vein. He warned that too many living people would endanger the earth due to carbon emissions. He explained, “The world today has 6.8 billion people. That’s headed up to about nine billion. Now, if we do a really great job on new vaccines, health care, reproductive health services, we could lower that by, perhaps, 10 or 15 percent.”10

  Kommentar by k.m. — 9. juli 2021 @ 20:02

 40. Sleepy Joe tager æren for at bringe Bin Laden to Gates of Hell
  https://www.youtube.com/watch?v=sY_sBC569Mg
  Joe Biden ‘rewriting history, yet again’: Panahi
  Joe Biden advised against Bin Laden raid, Barack Obama writes

  Kommentar by k.m. — 9. juli 2021 @ 20:29

 41. Hvornår vågner i op? Hvor længe vil i forsvare og tro på jeres falske demokrati/folkestyre? Hvor længe vil i forklare det med tilfældigheder/naturligheder? Når der er en jødisk konspiration imod os? Alle pile peger den vej lige meget hvor man kigger (kommunisme, kapitalisme, homoseksualitet, pædofili, hollywood, feminisme osv osv)

  Kommentar by Torsten — 9. juli 2021 @ 21:02

 42. kilde:infowars
  British rock star Richard Ashcroft immediately cancelled a scheduled appearance at a music festival after organisers decided to make the event part of the government’s Events Research Programme, meaning only those who have been ‘double jabbed’ or tested negative for COVID can attend, and must submit to further government tracking after the event.

  Ashcroft withdrew from the Tramlines Festival in Sheffield, England, noting that he refuses to be a part of any “government experiment” or events that impose restrictions.

  og videre :
  A Maryland healthcare worker who had just accepted a job with the prestigious John Hopkins Hospital reportedly died after receiving a Covid-19 vaccine required for employment.

  Appearing skeptical, 45-year-old mom Robin Spring Saunders wrote on social media that she received her first jab on June 21 and that it was mandated by her place of work.

  Kommentar by k.m. — 9. juli 2021 @ 21:08

 43. # DEN NERVØSE 17.58: Når den danske befolkning bliver MINDRE OG MINDRE, skyldes det jo i høj grad den familiefjendske politik som kommunisterne og de radikale har stået for siden 1970.

  En politik som har sørget for at hetze, manipulere og skubbe unge kvinder og husmødre væk fra hjemmet og familien og over i erhvervslivet/kommunale jobs. Kvinderne er nu i snit meget ældre inden de stifter familie. Noget som ikke er godt for børnenes sundhed. Desuden havde der været en million danskere flere, hvis det ikke var fordi de røde gjorde det moderne at slå ubekvemme børn ihjel.

  Oveni har de rødradikale feminister importeret pænt over en million kulturfremmede. Hvis den folkefjendske politik fortsætter, vil danskerne miste deres land og få samme skæbne som jøderne og armenerne og de kristne i Afrika og Mellemøsten.

  Kommentar by BENT A — 9. juli 2021 @ 21:57

 44. OT: ALLE “VACCINER” synes at have meget store mængder af nano-partikler med det giftige “graphine oxid” i sig, siges det i en hodja-video i dag.

  Kommentar by BENT A — 9. juli 2021 @ 22:21

 45. * BENT A 21:57
  Jeg er mindre bekymret over at den etniske danske befolkning skrumper, det gør den i hele den vestlige verden! I Japan er man kommet til den konklusion, at det kan man godt leve med! Det er i alle tilfælde bedre end den hovedløse indvandring, vi har set navnligt i VestEuropa!
  Det bekymre mig derimod alvorligt, at vi har tilladt et enormt eksperiment, ved at tillade vel over en million uintegrerbare hovedsageligt muslimer at komme til landet! De vil os det ikke godt, de vil erobre vores land!

  Kommentar by Den Nervøse — 10. juli 2021 @ 00:08

 46. *BENT A 22:21
  Vi bliver nok aldrig enige om det med vaccinerne!
  Jeg har bekendte, der har været ramt af sygdommen, og det er alt om at gøre at undgå at blive syg! Og ligesom vi tager influenzavaccine, vaccine mod børnesygdomme, calmetten og poliosukkerknallen, så bør vi også tage denne!

  Kommentar by Den Nervøse — 10. juli 2021 @ 00:12

 47. Det mest groteske er at flere mainstream-medier har skrevet artikler, hvor de hylder og fejrer at andelen af hvide mennesker i Vestlige lande bliver mindre og mindre.

  Men hvis man udtaler sig kritisk om samme demografiske udvikling, så er det lige pludselig en “farlig højre-ekstrem konspirations-teori”.

  Det er helt vildt at de på een gang kan hylde og benægte samme statistik alt efter HVEM, som taler om den.

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. juli 2021 @ 01:01

 48. Bloggen er kun for de få udvalgte. Det virker som om, at kun få har adgang til kommentarsporet. Er det ikke ligesom Facebook, som du ofte kritiserer Kim.?

  Kommentar by Jane — 10. juli 2021 @ 01:57

 49. Nogen er udstyret med ringe, eller slet ingen samvittighed.
  Det kan være medfødt, eller de er hjernevasket til opføre sig på en bestemt måde.

  Det er let at lyve og begå kriminalitet når det moralske kompas ikke signalerer stop.

  Kommentar by k.m. — 10. juli 2021 @ 07:33

 50. # DEN NERVØSE 00.12: Prøv i det mindste at læse hvad der skrives om vaccinerne, om Ivermectin, om nano-partiklerne og graphine oxid.

  De vacciner du nævner er normale vacciner. Men corona-vaccinerne er IKKE normale vacciner.

  Læs også om Indiens erfaringer med Ivermectin. Og se videoen hvor det fortælles at dødstallet steg til det ti-dobbelte eller mere, da man pga. en bestemt myndigheds beslutning gik væk fra Ivermectin.

  Og spørg evt. dig selv, om du ikke finder det underligt at danskere tilsyneladende ikke får den bedst mulige behandling hvis de bliver syge af corona-virussen? (og hvorfor smertelindrende behandling ofte ikke gives til patienter med frygtelige og uudholdelige smerter?)

  Har du læst “Sundhedsvæsnet er noget vi leger med”, Svigt af kræftpatienter, “Mordet på psykiatrien”, “S-V storhed og fald”, “S-platformen koster liv”, Hospitaler skal spare milliarder på i forvejen slunkne budgetter, Forældet udstyr og manglende rengøring, Falske læger og skræklæger kan fortsætte i årevis, Klagesystemet er brudt sammen, så fejlmedicinering og fejlbehandlinger fortsætter, med dødsfald til følge. Osv. (har du læst om dødssyge reformer 1990-2020?)

  Kommentar by BENT A — 10. juli 2021 @ 08:28

 51. Ingen ønsker at blive syg, men sygdom og død hører til livet.

  Jeg kan sagtens forstå Den Nervøse, men Mette Frederiksens ønske om at eet dødsfald er eet for meget, har nok kostet liv i den anden ende.

  Ældre borgere blev tvangsisoleret i månedsvis, hvor mange af dem tror I der døde af ensomhed? Kun få unge i England er døde af coronasygdommen, men langt flere har taget deres eget liv som følge af nedlukninger og indespærring.

  Vi kan også forlange at ingen må få kræft eller sykkersyge, men det sker.

  Tænk også på om alt med corona og vaccine var planlagt som led i fanatiske filantropers drøm om at styre hele verden. Hvorfor nægter man at bruge medicin der formentlig er effektiv om voronavirus, og hvorfor er næsten hele internettet blokeret af faktatjek, der lukker munden på corona/vaccine skeptikere? Det beviser efter min mening at deep state har onde planer som befolkninger ikke må kende til eller stille kritiske spørgsmål ved.

  Jeg ser det her som et globalt komplot, hvor megarige forretningsmænd og korrupte regeringsledere(plus deres embedsværk) leger Gud for at skabe en helt ny menneskehed.

  Venstrefløjen manipulerer mennesker. De råber: magten til folket, men drømmer i virkeligheden om magten til staten.
  I deres verden skal staten styre alt, borgerne er kun slaver uden rettigheder.

  Fejlen er bare at staten kun kan bestå af få magthavere, så 99,9% af dem der stemmer rødt, ender som slaver af deres egen politiske drøm.

  Kommentar by k.m. — 10. juli 2021 @ 09:00

 52. Den ikke-konspirationsteoretiske konspirationsteori:
  WHY THE VAXXED ARE ACTING STRANGE BY MIKE R
  bitchute 9uS2mu1TawXM

  Kommentar by Svend — 10. juli 2021 @ 09:02

 53. 09:00 Der var aldrig nogen sygdom. Man omdøbte almindelig forkølelse og influenza for de 99% idioter, som ingen hjerne har for at initiere dem ind i zombie-apokalypsen

  Kommentar by Svend — 10. juli 2021 @ 09:05

 54. Den europæiske menneskeretsdomstol har også en konspirationsteori:

  Den går ud på at hvide civiliserede mennesker i Europa gør modstand mod den islamiske folkeudskiftning af europæerne. Domstolen må anse modstand mod importen af billige enfoldige muslimer i store horder, som subversion og oprør mod det ufejlbarlige “Merkel & Macron A/S”, som lige nu behersker EU.

  Den europæiske islamoretsdomstol tror fuldt og fast på, at uønskede elementer i Europa mere tænker på sig selv end på at underkaste sig islam i Europa. Det tangerer forræderi mod planen om udskiftning af europæerne – og skal slås ned med mere Jihad.

  Kommentar by Gustav Jensen — 10. juli 2021 @ 09:14

 55. Konspirationsteori om befolkningsudskiftning.

  Eksisterer Europa? med selvstændige lande vi har ret til at disponere over? (folkestyre), eller er det kun et område hvor alle og enhver må slå sig ned på vores bekostning.

  Corona bremsede flygtningestrømmen, men nu tager den til igen, efter der slækkes på restriktioner.

  Menneskerettighedssomstolen underkendte dansk lov (treårs reglen) for familiesammenføring. Det vil sige globalisterne åbner for endnu flere fremmede til Europa og Danmark. Venstrefløjen jubler igen –
  nu kan Abdul få hele den pukkelryggede til Danmark, hvor de kan sidde for nedrullede gardiner og se arabisk tv, mens understøttelsen ryger ind på kontoen hver måned.

  Kommentar by k.m. — 10. juli 2021 @ 09:15

 56. Siden 2001 har det stået klart, at menneskeheden er for banal og lider kollektivt hårdt under Dunning-Kruger-effekten. Alle mener, at de er helt klar over, hvad der foregår i verden, selvom de altid har vist sig at tage fejl, og selvom de aldrig har sat sig ind i selv de simpleste ting, som de kunne have slået op

  Kommentar by Svend — 10. juli 2021 @ 09:21

 57. https://thecovidblog.com/2021/04/03/sara-holub-40-year-old-wisconsin-teacher-dead-four-days-after-facebook-vaccinated/

  Vaccine dræber, og vi ser kun toppen af isbjerget.
  Man har åbenbart besluttet sig for at skjule sandheden. Dansk tv kunne lægge det her link på tekst-TV, eller henvise til siden i middagsradiovisen, men nej, der kører pro vaccine hjernevask i døgndrift.

  Kommentar by k.m. — 10. juli 2021 @ 09:48

 58. BLM og jagten på den hvide mand
  https://thefederalist.com/2021/07/07/the-biden-administration-banned-me-from-small-business-funds-because-im-a-white-man/

  Kommentar by k.m. — 10. juli 2021 @ 10:06

 59. 09:48
  Which Gov Will Be First in Mandating the Shot? New Zealand?
  https://www.youtube.com/watch?v=HjPneRGyPso

  Kommentar by Svend — 10. juli 2021 @ 10:16

 60. Bloggen er kun for de få udvalgte. Det virker som om, at kun få har adgang til kommentarsporet. Er det ikke ligesom Facebook, som du ofte kritiserer Kim.?

  Kommentar by Jane — 10. juli 2021 @ 01:57

  KORREKT

  bortset fra, at alle kan deltage, men afholder sig fordi en lille håndfuld fylder det hele, og VIL fylde det hele. INGEN selvkontrol overhovedet. Der skrives lystigt lige hvad der lystes, selvom Off Topic tråden eksisterer. Sørgeligt der er så lidt respekt for Kim’s enorme arbejde.

  http://www.uriasposten.net/nye-tips

  Kommentar by tavsen — 10. juli 2021 @ 10:24

 61. 10:24 Bs, hvis folk har skriveadgang, og så vælger ikke at skrive noget, så er det fandeme da deres egen skyld. Skal vi der skriver noget have skylden for at andre stadig er døvstumme og komplet passive?? Liberal logik i en nøddeskal. I tosser vender altid årsagssammenhængen på hovedet

  Vil som sædvanlig påpege, at der er masser af plads, og skulle der stå for meget til ens læseevner, så springer man bare de kommentarer over der skrives af signaturer, som man ikke gider høre igen ved at læse den sidste linje i hver enkelt kommentar først (kaldes at skimme for afsender-nick)

  Kommentar by Svend — 10. juli 2021 @ 10:28

 62. vi der skriver noget”

  MEGET, et debatforum afhænger af de debattører, der fylder kommentarsporet og fremtræder de samme navne konstant uafbrudt, hæmmer det lysten til at ytre sig for alle dem, der blot læser.

  Svend, hvad stemte du selv på, efter Danmarks gravskrift blev underskrevet i 1983 ???????????

  Kommentar by tavsen — 10. juli 2021 @ 10:37

 63. -> tavlen

  Jeg godkender ikke Svends mange bitchute-indklip, godtager ikke folkedrabsopfordringer, ufiltreret jødehad fra førstegangsdebattører, og holder JEA og Bent A i kort snor. Godtager ikke indklippede artikler (copyrightbrud), og havde jeg mere tid, så ville jeg nok tage et opgør med spammerne en gang for alle. Ti velgennemtænkte kommentarer under en tråd er bedre end 73 gange personfnidder baseret på en OT-kommentar skrevet tre minutter efter jeg postede send.

  Kommentar by Kim Møller — 10. juli 2021 @ 10:44

 64. Tavsen

  Jane skal ikke holde sig tilbage, og jeg mener ikke Uriasposten “kun” er for de få udvalgte.

  Er der mere selvkontrol og “frit valg på alle hylder” på en stærk venstreorientet blog?

  Det er fint med off-topic menuen. Den svigter tit af uforklarlige årsager, så man fristes til at poste en kommentar i Kim´s indlæg, men også her er det svært at trække grænsen for hvad der ligger inden for emnet.

  Politisk undertrykkelse, løgnepressen, censur, – mange ting hænger sammen, især vaccinespørgsmålet er ved at blive en bombe under vores frihed, som Svend linker til i 10:16.

  Til nu har vi diskuteret ofre for indvandrervold. Har vi ikke lov at være kritisk over for skruppelløse magthavere der vil tvinge medicin i raske mennesker mod deres vilje ? Det er da overgreb der vil noget

  Kommentar by k.m. — 10. juli 2021 @ 10:48

 65. -> Revser

  Jeg ved ikke hvorfor filteret pludselig satte nogle af dine kommentarer i moderationsbakken. Kan være det er løst permanent efter (ny) godkendelse.

  Kommentar by Kim Møller — 10. juli 2021 @ 10:49

 66. Men folk kommer her efter kommentarer. Der er noget galt med jeres logik. Uden debat så var der ikke noget uriaspost. Med censur så er der heller ikke noget. Men jeg skal da gerne lave et sted der erstatter dette, på en mere hensigtsmæssig måde. Er sgu også trær af det her lille fnatsted

  Kommentar by Svend — 10. juli 2021 @ 10:50

 67. trær = træt

  Kommentar by Svend — 10. juli 2021 @ 10:50

 68. Kim Møller — 10. juli 2021 @ 10:44

  TAK

  At indlæg skal godkendes tager selvfølgelig brummen af de flittigste gentagelser. Og kan måske få Jane og andre til at deltage

  Kommentar by tavsen — 10. juli 2021 @ 10:51

 69. Uriasposten er ikke andet end kontrolleret opposition alligevel. Det er de sædvanlige cirkler der styrer dette sted, som alt andet. Der er ingen ægte konservatisme herinde, og da slet ikke fra fuglemanden Kim

  Der er intet mistet ved ikke at læse eller debattere på uriasposten, sikkert vil det være en stor gevinst for ægte nationalkonservative at holde op med at læse med herinde

  Kommentar by Svend — 10. juli 2021 @ 10:54

 70. 10:37 Jeg har altid være modstander af at stemme. Enkelte gange har jeg gjort det for øjeblikkeligt efter valget at konstatere, at jeg var blevet 100% svindlet, og det havde været spild af tid, ja, at jeg faktisk netop havde legitimeret gangstere, plattenslagere og svindlere at le mig op i ansigtet, mens de stjal alt

  Kommentar by Svend — 10. juli 2021 @ 11:08

 71. Kommentar by Svend — 10. juli 2021 @ 10:28

  Vil som sædvanlig påpege, at der er masser af plads, og skulle der stå for meget til ens læseevner, så springer man bare de kommentarer over der skrives af signaturer, som man ikke gider høre igen ved at læse den sidste linje i hver enkelt kommentar først (kaldes at skimme for afsender-nick)

  Jeg har før foreslået at afsenderens navn skal stå øverst, så man let og elegant kan scrolle forbi, uden at gå frem og tilbage.

  Bent A’s forslag om en tydelig markering mellem hver kommentar ville hjælpe yderligere.

  Når nu den forældede platform ikke tilbyder funktionen “ignorer bruger” .

  Kommentar by Træt — 10. juli 2021 @ 11:47

 72. Holder med Svend og K.M. hvad angår de senere kommentarer om debatten. For hvad er det dog for noget pjat og billigt vrøvl at påstå at det er slemt og frygteligt forstyrrende at der ind i mellem er nogle OT kommentarer med. De giver afveksling og tit nyttige oplysninger.

  Kommentar by BENT A — 10. juli 2021 @ 13:41

 73. Har lagt en kommentar hos Information:

  Søren Ferling
  10. juli, 2021 – 14:48
  Den rette og saglige betegnelse for, hvad denne aktivistiske forsker kalder ’teori’, er fremskrivning, pronose eller ekstrapolering. Om begivenhederne har noget at gøre med en konspiration er et helt andet spørgsmål, men en teori er det bestemt ikke.

  Af andre fejl forskeren begår kan nævnes at DST’s fremskrivninger ikke er relevante, da de med tiden kategoriserer efterkommere som danskere og dermed undervurderer deres antal.

  En anden fejl er at han vurderer tilvæksten ud fra børn per kvinde. Det er demografisk ukorrekt, fordi man derved ignorer aldersfordelingen i grupperne, hvor indvandrerne har langt flere unge. Som illustration kunne man se på Kina, der i et par årtier efter indførelsen af étbarnspolitikken blev ved med at have en voksende befolkning – p.gr.a. de mange børn og unge.

  En anden form for illustration kunne være indlægget fra – Sören Tolsgaard 10. juli, 2021 – 03:04 – hvor man bl.a. ser på andel af grupper blandt børn i skolen.

  Samlet set er der altså tale om manipulerende sprogbrug (konspirationsteori) og en ukvalificeret eller manipuleret analyse af den kommende udvikling.

  Kommentar by Søren Ferling — 10. juli 2021 @ 15:08

 74. Ang. manglende/ikke viste kommentarer.

  Det er i de fleste tilfælde på brugerens egen side – Din egen pc eller netværksforbindelse – og IKKE Kim´s “censur”. Jeg er naturligvis klar over at Kim er stram over for et par bestemte kommentatorer men anser ikke mig selv som en af dem.

  Jeg oplever det selv en gang i mellem og det hænger sammen med min opsætning af ad-blokker og løs internet forbindelse hvis jeg tilfældigvis strejfer net kablet.

  Vær lidt Zen og lær jeres maskine at kende ( Pun Intended )

  Kommentar by Santor — 10. juli 2021 @ 15:44

 75. Santor: Hvorfor frigives kommentarerne så ikke, trods flere opfordringer. Og hvorfor kommer de ikke på, selvom der kvitteres for modtagelsen? Og hvorfor kan de blive blokeret, når ens pc fungerer korrekt? Det ligner censur.

  Kommentar by BENT A — 10. juli 2021 @ 15:52

 76. @ BENT A — 10. juli 2021 @ 15:52

  Kunne det tænkes at du er blevet sat i skammekrogen?

  Hvis det var min site var du blevet udelukket på livstid!

  Kommentar by Santor — 10. juli 2021 @ 15:58

 77. Demograf http://www.uriasposten.net/archives/102300

  Kommentar by anno — 10. juli 2021 @ 18:15

 78. # SANTOR, kan du ikke forklare lidt nærmere hvorfor du har skrevet en så fjendtlig kommentar 15.58? Er du i virkeligheden lidt mærkelig eller forvirret? Hvad er det helt nøjagtigt jeg har skrevet, som du synes fortjener en dom på livstid? Kan du komme med nogle citater?

  Kommentar by BENT A — 10. juli 2021 @ 19:05

 79. Enig med anno 18:15 og tak for linket. Som nævnt i linket af undertegnede er det det demografiske befolknings fremskrivninger viser: “Etniske danskere kommer i mindretal omkring år 2065”. Det kan enhver regne ud på deres lommeregner. Hvorfor skal der stadig stille spørgsmål ved det? Det har været barnelærdom doceret af de førende demografer i ½ hundrede år eller mere.

  Kommentar by Amad — 10. juli 2021 @ 21:09

 80. Ja, linket 18.15 er da værd at se. Men hvis indvandringen accelereres, og meget tyder på at det vil den blive, kan vi danskere så ikke have mistet magten over vores land om meget kort tid, og kan vi ikke komme i mindretal allerede om 10-15 år? Danmarks statistik har tidligere skudt helt, helt ved siden af. 30-50 år ved siden af!

  Kommentar by BENT A — 10. juli 2021 @ 21:24

 81. Det er en meget skræmmende udvikling. Sådan vil det danske samfund sandsynligvis udvikle sig. Der er ikke meget der tyder på at den vil blive stoppet af vælgerne. Måske vil antallet og alvorligheden af konflikter mellem etniske dansker og indvandrere øges inden demografien når så vidt.
  Billedet af en demografisk udvikling med faldende befolkningstal hos de etniske europæiske bfolkninger fortsætter og befolkningen i vesten vil udgøre en stadig mindre del af jordens befolkning. Det kan, efter mening, ikke undgå at få politiske konsekvenser både i DK, i Europa og globalt. Det er en tidsindstillet bombe, men uret tikker langsomt efter demografiens love.

  Kommentar by Amad — 10. juli 2021 @ 22:00

 82. Amad — 10. juli 2021 @ 21:09 skrev:
  ““Etniske danskere kommer i mindretal omkring år 2065”. Det kan enhver regne ud på deres lommeregner. Hvorfor skal der stadig stille spørgsmål ved det?”

  Hvis man er glad for denne demografiske udvikling, så statistikken ifølge medierne fakta.

  Men hvis man er kritisk overfor nøjagtig samme udvikling, så er statistikken lige pludselig en “farlig højre-ekstrem konspirations-teori”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 10. juli 2021 @ 22:29

 83. @ BENT A — 10. juli 2021 @ 19:05

  Jeg er ikke fjendtlig. Jeg prøver blot at forklare dig at du måske skulle oprette din egen blog. Du har tydeligvis meget på hjertet, mere end uriasposten lige umiddelbart kan rumme, hvilket Kim Møller i øvrigt har påpeget adskillige gange.

  Personligt læser jeg sjældent dine kommentarer, alene på grund af volumen og din konstante OT-snak.

  Kommentar by Santor — 10. juli 2021 @ 22:42

 84. Hvad fanden tror de røde tosser at Breivik gik amok for, det var da selvfølgelig fordi de norske politikere var og er lige så forræderiske, som alle andre vestlige er det. Denne tydelige befolkningsudskiftning skal naturligvis standes, det er ingen naturlig udvikling for et lille land som f.eks. Danmark, at få i tusindvis af kulturelt uintegrerbare masser hertil. Sjovt i øvrigt, når visse ord understreges med rødt når man skiver f.eks. her eller på Facebook, ord som magteliten ikke kan lide får en rød streg som undskyldning for ’stavefejl’, bl.a. Trump, Breivik, befolkningsudskiftning, uintegrerbare, osv. lol

  Kommentar by LarsB — 10. juli 2021 @ 23:49

 85. Og lige for en sikkerheds skyld, skal det lige ‘understreges’ om man så må sige, jeg finder ikke de metoder den ellers vakse ABB brugte for okay.

  Kommentar by LarsB — 10. juli 2021 @ 23:52

 86. Enig Peter Nielsen 22:29. Jeg undrer mig over at tilhængerne af befolkningsudviklingen ikke jubler. Det går jo mod et multikulturelt og multireligiøst DK. Hvorfor spiller de ikke med åbne kort?
  I et demokratisk samfund må det være tilladt at tage til genmæle imod den udvikling uden at blive svinet til af de venstreorienterede forskere og deres medier. Men desværre er ytringsfriheden nok multikulturens første offer?

  Kommentar by Amad — 11. juli 2021 @ 08:57

 87. Vi har her et pragteksemplar på, hvordan Virkeligheden kolliderer med Narrativet.

  Virkeligheden er, at den danske befolkning udskiftes. Ethvert forsøg på at stoppe indvandringen fra MENAPT bliver bekæmpet af EU, konventioner, fremmede domstole og venstrefløjen. Om danskerne bringes i mindretal i 2065 eller 2090 er teknikaliteter, men de voldsomme følgevirkningerne af denne udvikling vil blive mærkbart mange år forinden.

  Parallelt med virkeligheden er der opbygget et fuldfedt narrativ om ’Konspirationsteorien om befolkningsudskiftningen’. Det kan virke meget besynderligt, men dette narrativ trumfer altså virkeligheden, og gør det politisk umuligt at forholde sig til virkeligheden.

  Nu senest på WAs forside er der en stort opslået artikel om ”Breiviks arvtagere”, hvilket skulle være en gruppe farlige højreekstreme, der pusler med højreekstreme ideer om, at den oprindelige befolkning udskiftes, og sådanne ideer er ekstremt farlige, fordi de kan føre til nye terrorangreb a la Breiviks. Derfor mener den norske efterretningstjeneste, at risikoen for højreekstrem terror er ligeså stor som islamisk terror.

  Her ser man, hvordan narrativet lever sit helt eget monsterliv langt ind i statsapparatet og dermed udkonkurrerer det egentlige problem, nemlig at statsapparatet langsomt undermineres af netop befolkningsudskiftningen, som nærmeste nabo, Sverige, er et godt skræmmeeksempel på.

  Kommentar by traveler — 11. juli 2021 @ 11:07

 88. Alle veje fører til Rom

  https://www.friatider.se/litauen-varnar-eu-ny-invandrarvag

  Nu grips cirka 100 illegala invandrare varje dag när de tar sig över gränsen till Litauen.

  En stor del av invandrarna kommer från Irak och många förmodligen från afrikanska länder, enlige premiärministern. Den gemensamma gränsen mellan Vitryssland och Litauen är cirka 700 kilometer lång.

  Kommentar by tavsen — 11. juli 2021 @ 11:21

 89. DET ER NU LET AT SE HVORFOR DET VAR SÅ NEMT for kommunisterne i 1917-18 i Rusland, og for nazisterne 1927-33, at afskaffe demokratiet og overtage magten. Propaganda virker. Når den store fortælling (narrativet) er at indvandring er berigelse, er at venstrefløjen er de gode og dem til højre de onde, er at der ingen udskiftning finder sted og at intet folkemord er i sigte…..

  så sluges den store fortælling råt af massevis af vælgere, som derfor bliver ved med at stemme på de partier der er ved at ruinere og ødelægge deres land og fremtid.

  Ifølge DR og Week-end Avisen osv. er politikerne fra Enhedslisten, Radikale og SF mv. alle dygtige og velmenende, især kvinderne, og de har styr på det hele. Økonomien, vind og vejr, regn og solskin, co2 molekylerne og kina-virusserne, erhvervslivet, landbruget, sundhedsvæsnet, skolerne, familieværdierne, landegrænserne, konventionerne, digitaliseringen og meget, meget mere.

  Sandheden er at de ikke har styr på ret meget andet end den fortsatte destruktion af det samfund der er bygget op gennem 1000 år.

  Gud bevare Danmark, siger dronningen i nytårstalerne. Men Gud er måske begyndt at betragte danskerne som en flok nihilister, kommunister, tåber og selvdestruktive zombier, som selv vil mørket og undergangen, hvorfor han har udvalgt Danmark til at blive det næste Sodoma og Gomarra i rækken af riger der gik til grunde ved egen dårskab og ondskab.

  Kommentar by BENT A — 11. juli 2021 @ 11:43

 90. BENT A — 11. juli 2021 @ 11:43

  Jeg har endnu til gode at se noget nyt fra dig til afveksling fra dine lange tirader. Kig på Off Topic, hvor bl.a. anno leverer links til megen godt læsestof.

  Kommentar by tavsen — 11. juli 2021 @ 13:20

 91. Enig traveler 11:07. Virkeligheden er, at den danske befolkning udskiftes. Fremragende beskrivelse af tingenes tilstand pt.
  Hvorfor gør de det? De venstreorienterede samfundsforskere og deres politiker og medier? F.eks som nævnt Week-end Avisen med ‘advarslen’ om ”Breiviks arvtagere”, hvilket skulle være en gruppe farlige højreekstreme, der pusler med højreekstreme ideer om, at den oprindelige befolkning udskiftes”. Kan de ikke se det selv ved at regne det ud på deres egen lommeregner? Den danske befolkning udskiftes. Etniske danskere kommer i mindretal omkring år 2065 (plus/minus 10 år).
  Måske vil antallet og alvorligheden af konflikter mellem etniske danskere og indvandrere øges inden demografien når så vidt? Det må forventes.

  Kommentar by Amad — 11. juli 2021 @ 15:48

 92. Det er altså slet ikke nemt at være forsker. Altid denne brandslukning:

  Først benægter forskerne, at det danske folk eksisterer – at det bare er en kikset idé fra Romantikken, trods overvældende historiske beviser over et spænd på mindst 1000 år. Derefter benægter forskerne, at det danske folk forsvinder, trods enkle gennemskuelige fremskrivninger.

  Først bruger forskerne alle metoder for at ‘bevise’ at MENAPT-indvandrerne ikke er mere kriminelle end danskerne, at islamisk terror skyldes psykisk syge, og at islam iøvrige slet ikke eksisterer. Derefter advarer forskerne om, at danskere bliver ligeså kriminelle og terroristiske som islamister, hvis de fik at vide, at de forsvinder som folk.

  osv.

  Kommentar by traveler — 11. juli 2021 @ 16:00

 93. # TAVSEN, nr. 89, 13.20: Har du nogensinde læst en rigtig bog? (vi ser bort fra pixie bøger) Hvis ja, har jeg medlidenhed med dig. For det må have været en åndfortærende og meget psykisk belastende oplevelse for dig. For bogen har vel været på flere sider og mere end fem linjer. Du har vel traumer endnu.

  Bortset fra det må du meget undskylde at vi ikke allesammen er lige så geniale og underholdende som dig. Nogle af os har svært ved at forklare meget komplicerede ting på under to linjer. Og hvorfor skriver du ikke et indlæg hvor du skoser og latterliggør de mange forfattere hvis bøger er på mellem 300 og 1200 sider.

  Når du nu kræver at alting skal være nyt, nyt, nyt, hvorfor er det så lige mig du overfalder? Der er da adskellige andre bloggere som ikke altid bringer nyt, men blot varierer deres kommentarer. Men skulle det ikke også være godt nok?

  Kommentar by BENT A — 11. juli 2021 @ 17:32

 94. Tavsen, er det 11.43 du er sur over?

  Kommentar by BENT A — 11. juli 2021 @ 17:36

 95. BENT A — 11. juli 2021 @ 17:36

  LÆR AT LÆSE fortsat god søndag

  Kommentar by tavsen — 11. juli 2021 @ 17:48

 96. Amad — 11. juli 2021 @ 08:57 skrev:

  “Hvorfor spiller de ikke med åbne kort?”

  De ved vel, at der er en naturlig modstand i befolkningen og den vil de ikke risikere at vække (for hurtigt).

  Det er som historien med frøen, som bliver kogt så langsomt, at den ikke mærker det, før det er for sent, den når aldrig at hoppe ud.

  Kommentar by Peter Nielsen — 11. juli 2021 @ 18:22

 97. Hvis man går tilbage via Tavsens link, bør man læse 11.07 skrevet af Traveller. Det handler om den folkeudskiftning som er i fuld gang, men som benægtes af Week-end avisen, Pølletiken, DR osv.

  Kommentar by BENT A — 24. oktober 2021 @ 18:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper