13. juli 2021

Blinde vinkler på Radio4, om sørgelige folk, der frygter ‘andre farver’: “Hvad er det de er bange for?”

I dagens udgave af ‘Verdens lykkeligste arbejdsmarked’ på Radio4 var emnet ‘De arbejdende fattige’, og forringelser i regi virksomheder såsom Volt. Billig udenlandsk arbejdskraft underbød danskerne, og det gik eksempelvis ud over ‘Benny’, der i en menneskealder var ansat af Coop. Jeg har tidligere nævnt Benny og her på siden, i en post med overskriften: “… 80 procent af de nye, fastansatte på nat i år har ikke-danske navne.”.

Tidligere på morgenen hørte jeg det meste af ‘Ring til Radio4’, hvor emnet (atter engang) var ‘tonen på sociale medier’. En muslim ville lovgive imod generaliseringer, og det kom hurtigt frem, at polariseringen særligt var fremherskende i forhold til udlændingepolitikken. Helt i slutningen forklarer en konstruktiv lytter, at der måtte være en grund til at folk var frustrerede: “Hvad er det egentligt der er problemet?” Værten Ida-Sofies svar kom uden vaklen: “Der er flere terapeuter, der har fortalt mig, at når man skriver de her ting på nettet, så er det også fordi at man har det ret sørgeligt indeni.” Og således undgik man at forholde sig til sagens kerne.

De røde er ligeglade med masseindvandringen, hvis blot indvandrerne er medlem af en fagforening. Medierne vil gerne diskutere indvandring, men altid med udgangspunkt i tonen/racisme, aldrig med udgangspunkt i den gennemsnitlige danskers nutid og fremtid. Tilbage er jubel-liberalisterne. Forleden hørte jeg ‘Selskabet’, ligeledes Radio4, hvor panelet var enige om behovet for udenlandsk arbejdskraft. Fra lørdagens afsnit, hvor en virkelighedsfjern kvinde (der sælger dyre højhælede sko), foldede sig ud: “Hvad er det de er bange for?”

Frederikke Antonie Schmidt, Roccamore shoes: Hvis vi bliver ved med at lukke os om os selv, så er det jo begrænset hvor megen talent vi kan tiltrække udefra. Størstedelen af mit talent kommer fra virkelig mange kulturer. Vi har atten fuldsansatte, og vi har ni-ti nationaliteter. … vi må have talent ind udefra. … Jeg synes vi skal åbne lidt op. Jeg er enormt træt af, at man for at blive dansk statsborger skal have to danske venner. Det synes jeg simpelthen er så begrænsende. … men helt ærligt, er det det vigtigste. … Nu er min egen mand italiener, og nu kan jeg se hans omgangskreds, hvad de kommer med, og hvor hurtigt de flytte videre.

Jens Christian Hansen, Radio4-vært: … du taler ind i en politisk hvepserede. Socialdemokraterne har bevæget sig over mod Dansk Folkeparti, nu kan vi ligeså godt sige det som det er. Frygten for fremmede, og i hvertfald frygten for andre farver… (afbrydes)

Frederikke Antonie Schmidt: – Hvad er det de er bange for?

Radio4-vært: – Det ved jeg ikke. Jeg tænker bare, at man ligesom må forholde sig til den frygt der er, og jeg tror meget det er frygten for fremmede. Altså frygten for det anderledes(afbrydes)

Frederikke Antonie Schmidt: – Det ukendte!

Radio4-vært: For det ukendte, nogle der ser anderledes ud. … Alle i Dansk Industri er jo enige, råber ‘åbn nu de grænser’, få nu de polske håndværkere ind i landet igen. Alle, fra hele verden, uanset hvad farve man har.

(Collage: Frederikke Antonie Schmidt, grundlægger af Roccamore Shoes)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/120261/trackback

19 Comments »

 1. Altså de kællinger i det her land…de vil ikke fatte hvad det handler om og det har intet med farver at gøre…nååå jo den røde socialistiske farve…den er satme grim og uhyggelig og den er jeg bange for!!

  Kommentar by Black Watch — 13. juli 2021 @ 00:36

 2. Mange af de POLITISERENDE KVINDER er så hjernedøde, at det virker skræmmende. Der er tale om et så uforklarligt fænomen at selv psykiatrien og videnskaben må give op. Før i tiden havde man åndssvaghed og sindssyge, men her er der tale om en ny og helt tredje kategori.

  Og mange af disse kvinder er ovenikøbet så veltalende, at de umiddelbart virker intelligente. Som f.eks. Rosa Lund, Pernille Skipper, Sofie Carsten, Mai Villadsen, Zenia Stampe, Victoria Velasque
  og Johanne Smith Nielsen mv.

  Er de zombier som i hemmelige laboratorier eller partilokaler har fået deres forstand udskiftet med kunstig intelligens helt uden følelser og samvittighed?? De er jo alle iskoldt ligeglade med Danmarks og danskernes videre skæbne.

  Kommentar by BENT A — 13. juli 2021 @ 01:35

 3. “… 80 procent af de nye, fastansatte på nat i år har ikke-danske navne.”

  Befolkningsudskiftningen kører i højeste gear. Og Rødgardister er stoppet med at kritisere arbejdsgivernes profitbegær.

  Kommentar by tavsen — 13. juli 2021 @ 04:31

 4. Skomager, bliv ved din læst!

  Kommentar by T. Flodur — 13. juli 2021 @ 05:24

 5. Er der mere om gerningsmand og tilhør?
  https://www.bt.dk/krimi/tog-maatte-noedbremse-for-kvinde-skubbet-ned-paa-skinnerne

  Kommentar by P — 13. juli 2021 @ 06:36

 6. Kommunistsvin hader og frygter “tonen” på de sociale medier, fordi de ikke forstår dem. Opvokset i en boomer-boble er de vant til at Systemet Politiken svinger taktstokken, og når de så konfronteres med en anderledes debatkultur, bliver de bange for det nye og fremmede.

  Kommentar by Felix Krull — 13. juli 2021 @ 07:35

 7. Projektering af højeste grad. Marxisterne snakker altid om hvad det er vi er bange for, når det i bund og grund handler om deres egen frygt.

  Kommentar by T — 13. juli 2021 @ 07:44

 8. fastansatte på nat i år? natholdet?

  Kommentar by BENT A — 13. juli 2021 @ 08:01

 9. Jeg vil kun tale for mig selv.
  (Mediefolk og linselus har det med at tale for andre, med skidt resultat).

  Jeg er IKKE “bange for” udlændinge. Men enkelte udenlandske kulturtræk bryder jeg mig ikke om.
  Det er IKKE italienske ægtemænds talenter, jeg tager afstand fra. Det kan siges ganske kort: Jeg bryder mig ikke om Islam – og dermed heller ikke om sande muhamedanere.

  Kommentar by Bastardo — 13. juli 2021 @ 08:41

 10. Den stigende eksport fra fattige taberlande, med galopperende formeringsvanvid, af overflødige klimabelastere, til lande med umætteligt behov for gratis arbejdskraft – er den primære årsag til verdens suicidale kurs mod den globale demografiske tragedie.

  Kommentar by Gustav Jensen — 13. juli 2021 @ 08:54

 11. Det har ikke en skid med farve at gøre….Det er bare den politisk korrekte dekadente DR moral der vil male det derhen, for at misbruge racismenavnet til heksejagt (Jeg hader DR for det)….Det har intet med Racisme at gøre. Det har ALT MED KULTUR OG RELIGION AT GØRE!!!!

  Kommentar by Michael Unna — 13. juli 2021 @ 09:40

 12. https://www.bt.dk/samfund/hver-tredje-i-vollsmose-og-gellerup-har-ikke-booket-vaccinetid

  Kommentar by P — 13. juli 2021 @ 09:42

 13. Michael Unna — 13. juli 2021 @ 09:40

  “Det har ALT MED KULTUR OG RELIGION AT GØRE!!!!”

  Så du har altså ikke have noget imod at etniske danskere bliver udskiftet med fremmede, hvis bare de fremmede har den rigtige “kultur” og “religion”?

  I modsætning til dig ønsker jeg IKKE, at etniske danskere bliver udskiftet med fremmede UANSET de fremmedes “kultur” og “religion”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 13. juli 2021 @ 13:09

 14. Det er jo kun hvide der kan være racister (kritisk raceteori) https://www.rt.com/sport/528431-dembele-griezmann-japan-racism-apology/ japanerne/asiaterne er uenige..

  Kommentar by anno — 13. juli 2021 @ 16:14

 15. “Blinde vinkler på Radio4,”

  Mediestøtten skaber mange blinde medier.

  “I de blindes rige er de enøjede konger”

  Kommentar by tavsen — 13. juli 2021 @ 18:01

 16. Hvad er vi bange for?
  14 gruppevoldtaget i Store Heddinge, arabiske gerningsmænd!
  12 voldtaget af 2 Iranske unge mænd i Aalborg. Det blev optaget på video og florerer nu på nettet i indvandrekredse!
  14 årig holdt som gidsel og voldtaget gennem et år i Fåborg, gerningsmanden Syrisk araber!
  29 årig kvinde smidt ud foran S Tog i Valby, gerningsmanden Jordansk araber!
  Cyklist afværgede en sexualforbrydelse i Odense!gerningsmanden mørk i huden!
  Bare en uges tids høst af sommerforbrydelser!
  Som far til 2 piger er jeg ikke bange, jeg er rædselsslagen!

  Kommentar by Den Nervøse — 14. juli 2021 @ 06:47

 17. DR = Danmarx Ramadanradio.

  Kommentar by bjarne binee — 14. juli 2021 @ 09:55

 18. I de to første linjer er der glemt henholdsvis 14 årig og 12 årig! Beklager

  Kommentar by Den Nervøse — 14. juli 2021 @ 16:10

 19. Talent udefra????

  Den madamme skal vist have noget seriøs genopdragelse og skolepengene tilbage!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 15. juli 2021 @ 15:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper