13. juli 2021

Faaborg: Udlænding voldtog 14-årig dansk pige, “… var på det nærmeste slave for den 21-årige”

Natten til mandag udspillede der sig en større politiaktion i Store Heddinge (3.513 indbyggere). ‘En kun 14-årig pige’ var ifølge politiet blevet ‘bortført af tre mænd og bragt til en lejlighed’, hvor de forgreb sig på hende. Der er foreløbigt ikke sat etnicitet på den anholdte, og de to eftersøgte.

Såvidt Stevns. Her en historie fra Faaborg (6.966 indbyggere), gengivet fra BT der har fået aktindsigt – 14-årig holdt under slavelignende forhold: 21-årig havde voldtog hende fire gange ugentligt.

“En 21-årig mand fra Faaborg havde gennem mere end et år voldtaget en blot 13-14 årig pige tre til fire gange ugentligt. Flere gange på trods af hendes tilkendegivelser om, at hun ikke ville.

… Pigen blev desuden udsat for anden fysisk vold i form af blandt andet slag i ansigtet, grove trusler, psykisk vold og stærkt kontrollerende adfærd og var på det nærmeste slave for den 21-årige, som havde seksuelt samkvem med den mindreårige pige i perioden fra september 2019 til oktober i fjor.

Det mener anklagemyndigheden ved Fyns Politi, der i denne uge kører sagen ved Retten i Svendborg mod manden, som står til årelang fængselsstraf og eventuel udvisning af Danmark med indrejseforbud, hvis han findes skyldig i tiltalen.

Ifølge tiltalen var den 21-årige så kontrollerende over for pigen, som er etnisk dansk og som boede hos ham, at han forhindrede hende i at tage i skole.”

(Faaborg, bindingsværk, stokroser og gentagne voldtægter af mindreårig pige; Foto: Flickr)

Oploadet Kl. 10:32 af Kim Møller — Direkte link48 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/120291/trackback

48 Comments »

 1. ENDNU ET OFFER for Christiansborgs politik. Siden 1983 har de gamle partier haft så travlt med at udlevere fredelige og sagesløse danskere til voldelige og krigeriske kulturfremmede, at pigen her vel er offer nr. 25.000 eller 50.000? Hvis indirekte negative konsekvenser af masseimporten af fremmede regnes med, er vel over en million danskere blevet belastet eller skadet af partiernes ambitiøse og verdensomspændende humanisme og næstekærlighed.

  Men pyt, danskerne skal jo alligevel udskiftes og udrenses.

  Kommentar by BENT A — 13. juli 2021 @ 11:12

 2. HVOR ER KVINFO og alle de “empatiske” kællinger i folketinget? Skyldes deres tavshed de selv drømmer om at få samme behandling? Kan der være anden forklaring på deres tavshed?

  Søstersolidaritet er en sagablot. Der burde komme en evaluering på kvinfo, om de fortjener statsstøtte, når de mener muslimske kvinders frigørelse ikke fortjener kvinfolkenes opbakning.

  Kommentar by tavsen — 13. juli 2021 @ 11:13

 3. Er pigen forældreløs, eller er det noget med en enlig mor? Eller er hun et “anbragt” barn? Hvad mener mon “børnenes minister”?

  Kommentar by BENT A — 13. juli 2021 @ 11:15

 4. Tilladt af folketinget. Er det muslimer er sex tilladt med børn.
  En undskyldning er på sin plads og et klækkeligt beløb.

  Kommentar by P — 13. juli 2021 @ 11:53

 5. Hvorfor har BT journalisten JENS ANTON HAVSKOV HANSEN (som skrev artiklen om pigen) snorksovet!? Hvorfor har journalisten ikke styr på væsentlige informationer; såsom: Hvor er pigens forældre/værge? Hvor er reaktionen fra pigens skole, kommunen, naboer, venner og bekendte, osv.?

  Hvorfor, satan i helvede, spørger journalisten ikke ansvarlige myndigheder om hvordan dette kan foregå i Danmark i en periode over flere måneder, alt uden at nogen griber ind?

  Jeg tror vi kender svaret: Det er fordi JENS ANTON HAVSKOV HANSEN og hans dagblad BT, tilsyneladende er en samling uduelige plattenslagere, som over en kam, ikke har skyggen af talent til blot at nærme sig en seriøs avisredaktion!

  Kommentar by T. Flodur — 13. juli 2021 @ 12:14

 6. Børnenes minister har ikke tid til at bekymre sig og kulturberigernes ofre – der er sikkert en islamist, der er blevet kaldt hættemåge af en fulderik – se DET er noget man skal føle sig krænket over – unge danske voldtægtsofre betyder i den sammenhæng intet for Mette Frederiksen.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 13. juli 2021 @ 12:15

 7. Der er mere info i fyens artiklen, som jeg skrev i anden tråd

  “Tiltalt for at holde 14-årig som sexslave i et år: 21-årig risikerer lang fængselsstraf og udvisning

  Sexsagen oprulles i disse dage ved retten i Svendborg. En 21-årig mand risikerer lang fængselsstraf for sexuelle og psykiske overgreb mod den 13-14-årig pige.

  Manden står desuden tiltalt for vold og trusler mod venner til pigen og mod vidner i den omfattende sag

  pigen pludselig insisterede på at gå med tørklæde og ville konvertere til islam.

  Den 21-årige mand har opholdt sig i Danmark i tre år, siden han som flygtning blev indkvarteret på det daværende asylcenter på Præstekærgård i Horne”

  Vi takker politikerne for endnu en ødelagt dansk pige i mangfoldighedens hellige navn.

  https://fyens.dk/artikel/tiltalt-for-at-holde-14-årig-som-sexslave-i-et-år-21-årig-risikerer-lang-fængselsstraf-og-udvisning

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 13. juli 2021 @ 12:20

 8. Al den kriminalitet (mord, vold, voldtægt mv.), som bliver begået af de fremmede kunne være forhindret ved ALDRIG at have lukket dem (eller deres forældre) ind i Danmark.

  Men det er åbenbart vigtigere for politikerne, at vi har fremmede her i landet end at danskerne kan leve trygt i vores eget land.

  Kommentar by Peter Nielsen — 13. juli 2021 @ 12:49

 9. OT Igen er Valby Station livsfarlig.

  Men er det en sort muslimsk mand og to hvide, kristne kvinder, det er spørgsmålet?

  En mand, der også overfaldt en 19-årig kvinde, er sigtet for grov vold.
  E 29-årig kvinde slap med livet i behold, efter at hun mandag aften blev overfaldet og skubbet ned på skinnerne på Valby Station af en 34-årig mand.

  Det fortæller central efterforskningsleder ved Københavns Politi Kenneth Jensen tirsdag morgen.

  Episoden fandt sted omkring klokken 22.30 mandag. Her begyndte manden ifølge Kenneth Jensen at chikanere to kvinder på perronen, inden han overfaldt dem begge med flere slag.

  – Han er meget udadreagerende og råber og skriger, mens der står to personer i nærheden. Den ene bliver slået først, inden han også slår den anden, hvorefter han også skubber hende ned på skinnerne, mens der er et S-tog på vej ind på perronen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 13. juli 2021 @ 12:53

 10. I er sgu skøre herinde. Alt hvad der står i Bumse Tidende er sgu da løgn

  Kommentar by Svend — 13. juli 2021 @ 12:58

 11. @ kl. 12:53

  Jo, han er skam fra Jordan:

  https://ekstrabladet.dk/krimi/vidne-hun-blev-naermest-kastet-ud-paa-skinnerne/8697575

  Kommentar by Michael — 13. juli 2021 @ 13:06

 12. Danskernes situation og fremtidsudsigter er ikke noget som interesserer hyklernes højborg ret meget. De kære politikere går meget mere op i hvad EU, FN, DR, DI og godhedsindustrien siger og mener. Derfor smuldrer rets- og velfærdsstaten. Når danske kvinder dræbes i fodgængerfelter, på fortove eller cykelstier af vanvidsbilister, er straffen oftest en lillebitte smule café-tjeneste.

  Når hjemløse danskere må sove på et papstykke i bidende kulde er det deres eget problem. Ingen opvarmede telte til dem. Når forbrydere udvises, må de gerne blive alligevel. Når kvinder smides i havnen eller ned på togskinner, finder man nærmest altid frem til meget formildende omstændigheder.

  Når DR er mikrofonholder for Enhedslisten, de Radikale og SF osv. handler det altid om hvor synd det er for dem i eller fra Afghanistan, Pakistan og Afrika osv. INTET har disse røde partier til overs for danskerne, andet end hykleri.

  Kommentar by BENT A — 13. juli 2021 @ 13:06

 13. Muligvis lang faengsels straf med mulig udvisning er vi bleven en nation af hovedloese flokdyr under ledelse af et komplet udueligt,,folkevalgt management, ren og skaer slendrian og det synes at blive vaerre.

  Kommentar by dunk — 13. juli 2021 @ 13:20

 14. Tak kære politikere tusind tak, fordi i har fjernet trygheden for danskerne! Enhver med teenagebørn, specielt hvis man har piger, ved godt hvor farlige unge mennesker med rødder i MENAP landene og Tyrkiet er. Kort sagt så drejer det sig om muslimer!
  Man skal vist være småt begavet, hvis man benægter tingenes tilstand.
  Tusind tak kære journalister, fordi I holder fakta hemmeligt for os! Ingen journalist går i dybden med Danmarks Statistik årlige beretning om indvandring, i stedet manipuleres fakta, så det ikke ser så galt ud, som det er!
  Tusind tak kære politikere og domstole, fordi I ikke har skabt en lovgivning, så vi kan slippe af med de kriminelle og fordi der ikke dømmes til kanten af lovgivningen!
  Tusind tak kære politikere fordi I kun lytter til de højtråbende i hovedstaden og ikke tager resten af landet alvorligt!
  Tusind tak kære politikere fordi I fører os i retning af svenske tilstande.

  Kommentar by Den Nervøse — 13. juli 2021 @ 13:29

 15. Kommentar by Michael — 13. juli 2021 @ 13:06

  Ja, det var en muslim, som ikke engang hans egen kone kunne holde ud. Hvorfor er han i Valby og ikke i Jordan, hvor der ikke er krig?

  Manden fortalte, at han kom til Danmark fra Jordan for et år siden med henblik på familiesammenføring, men at hans kone kort tid efter smed ham ud. Siden har han sovet hos venner og bekendte, og han har ikke nogen indkomst.

  Han er ikke tidligere straffet, men han har to sigtelser fra henholdsvis 7. og 11. juli i år for vold og forsøg på vold, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 13. juli 2021 @ 13:55

 16. Og i folketingsvalg kredsen er der 6437 stemmeberettigede. Af dem stemte 5283. Heraf var det kun 13,2 % der stemte imod yderligere slamisering. Må jeg ikke anbefale pigens forældre/værge, at den næste af deres naboer de møder, pander de bare ned uden varsel? – Der er ca 80 % chance for, at de rammer en af dem der har stemt for pigen skulle voldtages.

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 13. juli 2021 @ 13:57

 17. link til valget…

  https://kmdvalg.dk/FV/2019/F608430007.htm

  Kommentar by Asger Baunsgaard — 13. juli 2021 @ 13:58

 18. Interessant, men næppe overraskende, at læse at vores allesammens Svend (12.58) ikke tror på historien.
  Den 21-årige udlænding er sikkert meget taknemmelig for Svends åndelige støtte.

  Kommentar by bjarne binee — 13. juli 2021 @ 14:11

 19. Mener BENT A har fokuseret på at finde data og statistik på netop Valby Station, hvor muslimer har uppet ant’en ved at bruge kørende tog som drabsvåben på de sagesløse, hvide danskere, der netop på Valby skubbes i døden som en del af muslimernes hverdagsjihad, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 13. juli 2021 @ 14:27

 20. Her er en forvaringsdom vel på sin plads

  Kommentar by Bjarne Jensen — 13. juli 2021 @ 14:37

 21. Her er en forvaringsdom vel på sin plads

  IKKE PÅ VILKÅR! IKKE I DANMARK!!!

  Hvis han kan holdes i forvaring i Rwanda eller et andet Ungabungaland i Afrika MED GARANTI FOR, AT HAN ALDRIG GÅR FRI ELLER KOMMER TIL DANMARK, så lad gå, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 13. juli 2021 @ 14:41

 22. Så længe de Konservative, Venstre og Socialdemokraterne ikke vil være med til at stramme udlændingeloven er der ikke så meget vi kan gøre via den demokratiske proces

  https://www.youtube.com/watch?v=QIDdQLvPMNw&t=4s&ab_channel=Liberalis

  Husk at det er vigtigt at sætte sit kryds rigtigt
  At stemme borgerligt er ikke nok

  Kommentar by Bjarne Jensen — 13. juli 2021 @ 16:39

 23. Vi kan ikke slippe af med bavianerne, så længe vi ikke har opsagt konventionerne! Og mainstream politikerne vil ikke opsige konventionerne!

  Kommentar by Den Nervøse — 13. juli 2021 @ 16:47

 24. Den Nervøse — 13. juli 2021 @ 16:47

  KORREKT men de oldgamle utidssvarende konventioner er hellige. Ikke røre den rosin.

  Kommentar by tavsen — 13. juli 2021 @ 17:04

 25. “Wellcome to shithole Portland Oregon”, og wellcome to shithole Chicago osv. Democrats har skabt kaos, anarki, brand i gaden og rekorder i narkohandel og mord.

  Kommentar by BENT A — 13. juli 2021 @ 17:19

 26. Drabsforsøg: Arabisk indvandrer skubber kvinde ud foran tog

  De naive politikere er skyld i, at danskerne endnu engang bliver ramt af de kolossale problemer med indvandringen fra Mellemøsten.

  Denne gang bliver to kvinder udsat for grov vold og et drabsforsøg, da en 34-årig araber skubber et af ofrene ud foran et kørende tog i København.

  Den 34-årige indvandrer forfølger en 19-årig teenagepige omkring klokken 22.30 mandag aften. Araberen skubber kvinden i ryggen, da hun er på vej ned ad trappen på Valby Station.

  Den mørklødede gerningsmand slår teenagepigen i hovedet. Han rammer det ene øje og derefter øret. Herefter regner adskillige slag nedover offerets krop.

  Indvandreren er på udkig efter et nyt offer, og han bevæger sig mod perronen. Her opsøger han en 29-årig kvinde, som migranten først træder på den ene fod og derefter sparker over skinnebenet.

  Kort tid efter slår den aggressive indvandrer sit kvindelige offer på halsen. Den 29-årige kvinde kæmper imod og prøver at skubbe voldsmanden væk fra sig.

  Pludselig bliver kvinden, ifølge vidner, kastet ud på skinnerne. Et vidne på togstationen forklarer, at det så ud som om, at kvinden fløj vandret ud på skinnerne og ramte med hovedet først.

  Det næste, den 29-årige kvinder ser, er et tog, der heldigvis har lavet en nødstandsning. Situationen er tæt at udvikle sig til drab på det, der ligner et tilfældigt offer.

  Den arabiske gerningsmand kommer fra det muslimske land, Jordan, hvor der ikke er krigshandlinger eller sultkatastrofer.

  Den arabiske voldsmand er angiveligt kommet til Danmark fra Jordan i 2020 med henblik på familiesammenføring. På nærmest ironisk vis har den danske stat netop tabt en retssag ved Den Europæiske Menneskerettighedsdomstol i Strasbourg, hvor det blev slået fast, at muslimske migranter fra Stormellemøsten og Afrika har udvidede rettigheder i forhold til familiesammenføringer.

  Den arabiske indvandrer er arbejdsløs, han har ingen indkomst, og han har ingen fast adresse i Danmark, hvor han alligevel kan opholde sig uden problemer. Gerningsmanden har i den seneste periode sovet hos venner og bekendte.

  Da den 34-årige araber bliver fremstillet i grundlovsforhør, må de danske skatteydere betale en tolk.

  Herefter beskylder den mellemøstlige gerningsmand sit kvindelige offer for at være den aggressive part i voldsomhederne på togstationen. Araberen nægter at have slået kvinden, og han fortæller, at han skubbede den 29-årige i en slags nødværge for at holde hende væk.

  Den 34-årige araber afviser at have skubbet kvinden ud foran toget. Indvandreren opholdt sig, ifølge sin forklaring, på togstationen for at ‘shoppe’.

  Det kommer yderligere frem i retten, at den kriminelle indvandrer har to sigtelser for vold og forsøg på vold, der skulle være begået 7. og 11. juli 2021.

  Den 34-årige sigtede araber bliver varetægtsfængslet i tre uger. Dommeren mener, at der er særlig bestyrket mistanke mod velfærdsmigranten.

  Den kriminelle indvandrer prøver nu at få omstødt afgørelsen, så han kan slippe for at komme bag tremmer.

  Ingen selvgode politikere har taget afstand fra den ufattelige kvindevold, hadforbrydelse og drabsforsøg, der ramte som et lyn mandag aften. Den ære tilkommer kun ofre med mørke hudfarver.

  Hvilken kriminel araber skal lykkes med en familiesammenføring næste gang?

  *

  Læs om flere eksempler, hvor indvandrere skubber danskere ud foran toget:
  https://www.document.dk/2019/07/30/hverdagsterror-paa-danske-togstationer-migranter-skubber-danskere-ud-foran-toget/, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 13. juli 2021 @ 17:26

 27. utidssvarende konventioner, da de blev lavet kunne der ikke forudses specielt 2 faktorer som

  1. Mobiltelefon, der lynhurtigt kan give melding om lukrative velfærdsydelser i fjerne lande

  2. Transportmuligheder er blevet hurtigere og billige. Dengang konventioner blev lavet, blev der indsat muligheder, så nabolande ikke skulle gå i krig med hinanden grundet flygtninge.

  Kommentar by tavsen — 13. juli 2021 @ 17:27

 28. Hverdagsjihad er hverdagsterror, når de grimme og klamme muslimer overfalder og angriber os, de hvide, smukke mennesker, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 13. juli 2021 @ 17:47

 29. Iflg. nettet er EU-dommen UGYLDIG og ULOVLIG. Men Enhedslisten, de Radikale og SF osv. presser hårdt på for at den alligevel skal bruges til at accelerere indstrømningen.

  Kommentar by BENT A — 13. juli 2021 @ 17:50

 30. Prøv at tænke på hvor tit det sker uden anmelderser der når pressen. Nåh men hvis alt er som det plejer at være så sidder der en rødmosset alkoholiker på dommerbænken, og nede på kommunen venter kællingerne ivrigt på at udstede førtidspensioner til overgrebsmanden. Pigen får 10000 i erstatning.

  Kommentar by Flaskeposten — 13. juli 2021 @ 17:53

 31. endnu en ødelagt pige , sandsynligvis dansk underklasse ,. der allerede – ikke er noget værd overhovedet,- for nogen. Tak til det danske socialdemokrati , den samlede venstrefløj , radikale venstre , venstre og konservative for så villigt og gerne , at prisgive en i forvejen prisgivet dansk underklasse. Bliv ved , I kan meget hurtigt blive endnu dygtigere til at prisgive underklassens pigebørn ,- end de er i England ,- og der er de ellers MEGET dygtige til det.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 13. juli 2021 @ 18:38

 32. # 14.
  Jeg tror det er bedre at sige tak via en stemmeseddel. Det gælder både valget til Folketinget hhv. valget mere lokalt. Sådan går det når regeringen som jeg faktisk oplever, i forhold til de etniske danskere som det nu om stunder kaldes – SUK, at have gode hensigter. Men regeringen er i lommen på “politikere” hhv. partier der klart vil noget andet. Igen, igen og igen, vi kan takke os selv for nuværende tilstande.

  Kommentar by NED MED ALTING — 13. juli 2021 @ 18:49

 33. Mærkeligt at voldtægtsofret er en 14-årig pige. Forbryderens ligesindede etniske handyr plejer ved enhver modgang at skrige: “jeg knepper din mor, din far, din cykel” og intet andet.
  Migranter er sandelig et underligt folkefærd; de truer med én forbrydelse, men udfører en anden værre.
  Om man er psykisk syg eller muslim synes at være ét fedt – hvis man skal tro de godtænkendes menighedsblade med typenavnet MSM.

  Kommentar by Gustav Jensen — 13. juli 2021 @ 19:27

 34. # JEA 17.26: Den ca. 2 år gamle artikel linket henviser til, omtaler SYV MORDFORSØG på danskere som stod på en perron og ventede på toget. Sidenhen er vi vel kommet op på 25-35 mordforsøg mere og 2-3-4 vellykkede mord? Tog er åbenbart blevet til mordredskaber.

  Det er ikke en hverdagsterror som domstolene/ politikerne og journalisterne tager alvorligt. De morderiske migranter som skubber folk ned på skinnerne når toget er på vej ind, slipper tit med ca. 3 til 6 måneders fængsel. Det er ikke meget for et regulært mordforsøg på en sagesløs. (og udvist bliver de ikke)

  En danskers liv betyder efterhånden næsten ingenting for juristerne/ anklagerne/ dommerne. Man håner ofrene.

  Overalt i Europa vinder denne form for terror frem. For kort tid siden blev en soldat og en politibetjent dræbt af en flok migranter ved at blive skubbet ned på skinnerne foran tog . Blot eet eksempel af mange, mange flere.

  Kommentar by BENT A — 13. juli 2021 @ 19:39

 35. #32
  50 år er gået med masseimmigration og falske nationale partier såsom DF som lod landsforræderen Lars Løkke underskrive immigrationstraktat i Marokko i slutningen af forrige borgerlige regerings periode. Næste gang vil vi stadig se DF støtte en forræderisk borgerlige regering. Tror du selv på at det system der har skabt problemet også kan løse problemet? NB bliver præcis det samme: kontrolleret opposition.

  Kommentar by Torsten — 13. juli 2021 @ 20:22

 36. Er der nogen der kan huske hvordan venstrefløjen nærmest jublede og brugte det østriske monster josef fritzl som et sandhedsbevis på at “den slags ting blev gjort af fede hvide mænd”?

  Virkeligheden er ikke en af venstrefløjens spidskompetencer!

  Lad Os vente og se om det islamiske monsters straf kommer blot i nærheden af hvad svinet josef fritzl fik!

  Kommentar by Santor — 13. juli 2021 @ 20:37

 37. Så blev det også bekræftet, at den anholdte fra voldtægtssagen i Store Heddinge er kulturberiger. Fra Ekstra Bladet:

  “Mandag blev en 22-årig mand fremstillet i sagen. Via arabisk tolk blev den 22-årige gjort bekendt med sigtelsen.”

  Kommentar by Michael — 13. juli 2021 @ 20:49

 38. # TORSTEN 20.22: Ja, det er næsten ubegribeligt at danskerne kan være så naive at tro at de kan overleve ved at være passive og lade stå til. Som terroren på togstationer og mange andre steder viser, er en guerilla-krig mod danskerne allerede begyndt. DF lader umuliussen Tullesen fortsætte som formand, og må derfor betragtes som et uroværdigt og værdiløst parti. Og NB vil ikke alene kunne ændre ret meget. Hvorfor i alverden starter man ikke et dansk-sindet parti med kant, til at supplere NB??

  Tiden er ved at løbe ud. Men måske danskerne er fast besluttet på at følges med Sverige ned i afgrunden?

  Kommentar by BENT A — 13. juli 2021 @ 20:58

 39. # TORSTEN 20.22: Ja, det er næsten ubegribeligt at danskerne kan tro at NB alene kan redde dem.

  Kommentar by BENT A — 13. juli 2021 @ 21:07

 40. De kan også på den anden side af sundet. Og så endda en udvisning!:

  En 21-årig man döms för att ha våldtagit två flickor i Skåne och sexuellt ofredat en flicka i Lysekil. Alla tre flickorna var under 15 år vid övergreppen.

  Domen har nu fallit i Uddevalla tingsrätt och mannens straff blir 3,5 års fängelse, utvisning ur landet och ett skadestånd på sammanlagt 320 000 kronor.

  Kommentar by Michael — 13. juli 2021 @ 21:14

 41. Via arabisk tolk blev den 22-årige gjort bekendt med sigtelsen.”

  Kommentar by Michael — 13. juli 2021 @ 20:49

  Jeg forstår ikke, hvorfor SAMTLIGE Lamestream medier ikke er i gult BREAKING NEWS over denne sindssyge, horrible forbrydelse mod en 13-14-årig hvid, dansk pige?!?!?

  Selv ræverøde journalister har sguda også 13-14-årige døtre, der skal beskyttes mod islam og sindssyge, liderlige muslimer?!??

  Og hvor fanden var pigens mor og far og myndighederne og kommunen henne?

  Jeg håber, det muslimske svin bliver langsomt halalslagtet i spjældet, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 13. juli 2021 @ 22:01

 42. # TORSTEN 20.22: Skrev svar til dig , nr. 38, men det er awaiting m.

  Kommentar by BENT A — 13. juli 2021 @ 22:10

 43. 12 årig voldtaget af 2 Iranere ved et solcenter i Aalborg!
  14 årig gruppevoldtaget!
  Cyklist stopper en mørk mand i værd med at befamle en kvinde i Odense!
  14 årig holdt som slave i 1 år af ung arabisk mand!
  Jordansk araber skubbede 2 kvinder om kuld på S togstation i Valby, den ene faldt ned foran et kørende tog, der dog nåede at nødstoppe!
  Vores politikere kan åbenlyst ikke forsvare danskerne mod agressive, voldlige mellemøstlige voldtægtsmænd. Hvad værre er de vil heller ikke! Med sommerens utallige episoder er det nu helt tydeligt at vores politikere vægter hensynet til voldsmanden og konventionerne højere end danskernes sikkerhed!

  Kommentar by Den Nervøse — 13. juli 2021 @ 22:37

 44. Spastikkeren vil have flere her til danmark, via familiesammenføring.

  Kommentar by Charles Nielsen — 13. juli 2021 @ 23:18

 45. Ud med lortet nu,det er jo ikke en paen maade men naar nu kriminal statistiken viser en overvaegt af vold mod lokale Danskere begaaet af anden etnisk herkomst end Dansk ,igen igen,skulle man saa ikke proeve at formindske antallet af grovheder hvordan skal man udtrykke sig for at “juraen” fatter et dyk af hvad de har med at goere

  Kommentar by dunk — 14. juli 2021 @ 12:12

 46. Bjarne Jensen — 13. juli 2021 @ 16:39:

  De såkaldt “national-konservative” partier (NB/DF) taler ALDRIG om de helt nødvendige masse-udsendelser af de fremmede, så pt. er der INGEN partier, som er klar til at gøre det nødvendige for at redde nationen.

  Kommentar by Peter Nielsen — 14. juli 2021 @ 14:42

 47. Torsten — 13. juli 2021 @ 20:22 skrev:

  “NB bliver præcis det samme: kontrolleret opposition.”

  Præcis! NB mener, at man kan “blive dansker” ved at have de rette “værdier” og “papirer” (statsborgerskab), bare man er “selv-forsørgende”, klovne-snak.

  NB er tilsyneladende skabt for at kunne kanalisere danskernes (berettigede!) frustrationer UDEN at stoppe “Den Store Udskiftning”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 14. juli 2021 @ 14:47

 48. …Og lokalredaktøren fra Censuravisen Fyens Stifttidende; den enest eavis på Fyn, får det nærmest til at lyde som om asylshopperen reddede småpigen fra hendes forældre… Det er hvad SF-støtter bruger deres indflydelse til?

  Kommentar by Hul igennem? — 15. juli 2021 @ 17:15

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper