19. juli 2021

Muslimske skoleelever er generelt dårligt integrerede, men “… eleverne i friskolerne har bedre trivsel”

I islamiske kredse knuselsker de et nyligt arbejdspapir fra Rockwoolfonden, formentligt på grund af vinklingen. Muslimer på friskoler er måske nok ‘lige så velintegrerede’ som muslimer i folkeskoler, men problemet er jo at muslimer ikke er integreret i fornødent omgang. Muslimske friskoleelever er lige så dårligt integrerede, som muslimske folkeskoleelever. Forældreinddragelse gør dem til mere muslimsk, men ikke bedre integreret.

Rapporten giver intet til multikulturalisterne. Eleverne på islamiske friskoler føler at de ‘har bedre trivsel’ (blandt trosfæller), og et ‘bedre forhold’ til deres (muslimske) lærere. De er mere religiøse, og er mere islamiske/fordomsfulde i deres syn på kønsroller og homoseksualitet. Selvvalgt segregation plejer ikke at være en succeshistorie, og det er heller ikke tilfældet her.

Fra Rockwoolfonden.dk – Muslimske friskoleelever lige så velintegrerede som muslimske børn i folkeskolen.

“Der er er kun små forskelle på, hvor godt elever i muslimske friskoler og elever med tilsvarende baggrund i folkeskolen er integreret i det danske samfund. Og på de få områder, hvor der er forskelle, klarer friskoleeleverne sig som regel bedst.

Det fremgår af en ny undersøgelse af ‘medborgerlig integration og trivsel’ som er foretaget af forskere fra Aarhus og Aalborg Universitet, hvor man har sammenlignet 9.-klasser i friskoler med muslimske elever (‘muslimske friskoler’) med muslimske elever i folkeskoler, hvor mindst en femtedel af eleverne har indvandrerbaggrund.

Undersøgelsen, der er en del af et større projekt om trivsel blandt børn af immigranter, er støttet af ROCKWOOL Fonden. De små eller manglende forskelle mellem de to grupper kommer til udtryk, både når det gælder identifikation med det danske nationale fællesskab, elevernes sociale og politiske tillid, fordomme over for danskere og holdninger til homoseksuelle og kvindelige ledere. …

Når man sammenligner begge grupper af muslimske elever med elever med dansk oprindelse i de folkeskoler, der har deltaget i undersøgelsen, er forskellene i medborgerlig integration i øvrigt små.

(Rockwoolfonden, Arbejdspapir 60, 2021)

“Undersøgelsen konkluderer ikke på, hvad der er årsagen til, at friskoleeleverne skiller sig positivt ud på enkelte mål. Den viser imidlertid:… at eleverne i friskolerne har bedre trivsel og lidt bedre forhold til deres lærere.”

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/120410/trackback

11 Comments »

 1. Vi andre trives sjovt nok også godt hvor der ingen muslimer er.Når mennesker kan vælge ,- læs har råd og økonomi til det ,-prioriteres børnenes skolegang og boligområde altid som det allerførste. Det er ALDRIG multikulti der foretrækkes. Underligt nok. Multikulti er spændende.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 19. juli 2021 @ 12:04

 2. Vi andre trives sjovt nok også godt hvor der ingen muslimer er.
  Tommy , Robin & søn. — 19. juli 2021 @ 12:04

  Så bare lyt til diverse ønskeprogrammer i DR radioen.

  ALDRIG et muslimsk navn som deltager, og da slet ikke Giro 413. De kunne aldrig drømme om at give penge til noget vantro, selvom de gerne modtager i den anden ende, som med Julehjælpen

  Kommentar by tavsen — 19. juli 2021 @ 12:28

 3. Og i går lød der helt andre toner, som Rockwoolfonden burde kigge på

  https://www.dr.dk/nyheder/indland/tvang-overvaagning-og-psykisk-vold-boerns-vilkaar-oplever-flere-henvendelser-om
  Tvang, overvågning og psykisk vold: Børns Vilkår oplever flere henvendelser om negativ social kontrol

  Flere børn og unge kontakter Børnetelefonen om negativ social kontrol.”

  Kommentar by tavsen — 19. juli 2021 @ 12:41

 4. Samme dyr, forskellige miljøer. Bare spørg Darwin!

  Kommentar by Santor — 19. juli 2021 @ 13:00

 5. Det er vel meget tvivlsomt om Rockwool Fonden er på danskernes side? Er de ikke bare politisk “korrekte” hele vejen igennem?

  Kommentar by BENT A — 19. juli 2021 @ 13:14

 6. Det tror da pokker de har bedre trivsel, der er jo ingen der udfordre deres livssyn og fordomme, de kan fortsætte med at leve deres muslimske liv, uden at skulle forholde sig til samfundet udenfor! Der er ingen sammenhørighed mellem dem og os! Og det er hovedsageligt deres skyld!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. juli 2021 @ 13:40

 7. MIN PÅSTAND:
  99% af alle muslimer er en udgift for Danmark

  Kommentar by Bjarne Jensen — 19. juli 2021 @ 13:46

 8. Uanset hvad, så er og bliver det altså ingen statslig opgave at sørge for at understøtte muslimske privatskoler eller kristne eller hinduistiske eller andet!!!
  Det er også indvandreres og “flygtninges” egen pligt at integrere sig, så de kan glide ind i samfundet!
  De skal endda ikke integreres, men assimileres!
  Hvilket ikke kan gøres pga deres fremmedartede kultur, egenart og generelt lave intelligens!

  Let´s get real and say it out loud & clear!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 19. juli 2021 @ 13:55

 9. Tænk at Danmark efter så mange års muslimsk masseinvasion, modsat al anden indvandring, stadig ikke kan få disse kulturelt uintegrerbare voldelige nassere integreret i samfundet, det viser vel tydeligt at den ene kultur er problematisk og umulig for vestlige samfund at indlemme da værdier og opdragelse er stik modsat vestlige. Så uanset hvor meget det forsøges og hvor længe, det kan ikke lade sig gøre, fordi muslimer ikke selv vil eller kan. De kulturelle og religiøse forskelle gør forskellen, men de politiske magthavere nægter at forholde sig til virkeligheden og adlyder kun ordrer udefra ang. masseindvandring.

  Kommentar by LarsB — 19. juli 2021 @ 17:07

 10. # LarsB: Folkemordstinget regner ikke vi danskere for andet end gulvmåtter, de kan trampe rundt på og tørre deres beskidte og blodige sko og støvler af i. De regner os ikke for noget. Og hvorfor skulle de også det? Er danskerne flest ikke nogle nokkefår ligesom svenskerne? Iflg. snaphanen og andre netaviser er Sverige allerede fortabt.

  Kommentar by BENT A — 19. juli 2021 @ 20:03

 11. “Selvvalgt segregation plejer ikke at være en succeshistorie, og det er heller ikke tilfældet her.”

  Jeg vil da foretrække “selvvalgt segregering”. Arabere og afrikanere for sig. Danskere for sig.

  Kommentar by Peter Nielsen — 20. juli 2021 @ 02:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper