19. juli 2021

Engelsk komiker ramt af woke-kampagne, undskylder: “I’m sorry that black guys are bad at penalties.”

Forleden bragte Kontrast.dk et interview med komiker Brian Mørk, der i flere år har været forhadt af den yderste venstrefløj, og i skrivende stund er udsat for en feministisk shitstorm. I sidste ende kan overdrevets kampagner koste ‘folks indtægtsgrundlag’. Er man ikke woke (nok), så er man udsat, og problemet rammer særligt komikere. Her en historie fra England, hvor komiker Andrew Lawrence har mistet både agent og job efter et par sjove kommentarer om de tre fodboldspillere, der kostede England Europamesterskabet i fodbold.

Fra Metro.co.uk – Comedian Andrew Lawrence dropped by agent and has shows cancelled after ‘racist’ tweets aimed at England players.

“Comedian Andrew Lawrence has been dropped by his agent and has had several of his upcoming gigs cancelled after making ‘racist’ comments about England’s Black footballers following last night’s Euro 2020 final.

… Weighing in on England’s defeat, Lawrence had tweeted: ‘All I’m saying is, the white guys scored.’ In a subsequent post, he added: ‘Equality, diversity, s*** penalties.’

Lawrence later said: ‘I can see that this has offended a lot of people, and I’m sorry that black guys are bad at penalties.’

A number of venues have decided to cancel Lawrence’s shows following his tweets and he has since deleted his profile on the microblogging site.”

(Andrew Lawrence på Twitter, efter EM-finalen, 2021)

“On 25 October 2014, Lawrence wrote a lengthy post on his official Facebook page drawing attention to a perceived rise in ”political’ comedians cracking cheap and easy gags about UKIP, to the extent that it’s got hack, boring and lazy very quickly’ and described such comedians as being “out of touch, smug, superannuated, overpaid TV comics with their cosy lives in their west-London ivory towers taking a supercilious, moralising tone, pandering to the ever-creeping militant political correctness of the BBC’. … he qualified his political beliefs in a post on his website, stating that ‘I’ve noticed a number of journalists in comedy have taken to labelling me a ‘right-wing comedian’… I don’t subscribe to any political ideology and I am not in any way affiliated with any political organisation.’ However, he also acknowledged that he has ‘certainly been very critical of the resurgent hard-left wing in British politics’ and ‘critical of left-wing hysteria on the internet, and the left-wing establishment in comedy‘.” (Wikipedia)

Oploadet Kl. 12:38 af Kim Møller — Direkte link13 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/120413/trackback

13 Comments »

 1. Alle racer har deres styrker!

  Negrene er fysisk stærke og udholdende, men med generel lav intelligens!

  Hvide er langt mere teknisk og taktisk funderede…og befinder sig i reglen mindst 30-40 points over negrenes IQ!

  Asiater er generelt en anelse mere intelligente end hvide, men besidder i reglen ikke evnen til at gå selvstændigt!

  Negre er bare ikke så dygtige til straffespark åbenbart, hvis det ikke skyldes præstationspres! Her stilles der jo krav om teknisk kunnen!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 19. juli 2021 @ 13:36

 2. Har kigget i KRYSTALKUGLEN. Og fået fat i en udskrift fra fremtidens historiebøger, som først udkommer om nogle år:

  Europa modstod i flere århundreder muslimernes og islamisternes stormløb. Og med den store sejr ved Wien i 1683 hvor 100.000 angribere forsynet med kanoner og alle slags håndvåben, blev jaget på flugt af polske dragoner, lykkedes det at skaffe Europa over 200 års fred for flere store angreb og invasioner fra Tyrkiet og andre muhammedaner lande. Frem til omkring år 1980, hvor feminiseringen af Europa var så vidt fremskreden, at rødradikal politik og pladderhumanisme for alvor fik vind i sejlene.

  Og da verden var nået et lille stykke ind i det nye årtusind besluttede den tyske kansler mfl. at de åbne/afskaffede landegrænser skulle være så åbne, at alverdens muslimer og islamister fra Afrika og Mellemøsten bare kunne slå sig ned i Europa, hvis de havde lyst til det.

  Og det var der millioner af kulturfremmede der fik lyst til, for på forhånd blev de garanteret gratis boliger, gratis alting og arbejdsfri indtægter. Tonsvis af penge blev sat af til deres forplejning.

  Derefter blev Europa og Skandinavien hurtigt afrikaniseret og islamiseret, og alle mulige former for woke, feministisk, kortsynet og kommunistisk politik og lovgivning vandt indpas, og da man nåede frem til 2030-2050 var magten i Europa i de fleste lande gledet over til de kulturfremmede, og den hvide kristne kultur og civilisation blev hurtigt udskiftet med fremmed, afrikansk og arabisk dominans.

  Det kom til at betegne afslutningen på de hidtil fredelige, demokratiske, civiliserede og frihedsorienterede tilstande i Europa, og det næste kapitel blev blodigt og tragisk. På mange måder var det Romerrigets undergang, version 2.

  Dette var blot et lille kig ind i fremtiden, men min krystalkugle plejer at været ret pålidelig. Dog kan man stadig håbe på et af de mirakler som sommetider har optrådt i verdenshistorien.

  (En vis arbejdsindsats plejer at forbedre chancerne for mirakler)

  Kommentar by BENT A — 19. juli 2021 @ 13:58

 3. “he has since deleted his profile on the microblogging site.”

  Så han HAR altså valgt at BØJE SIG for de “progressive” tosser, selvom han ER blevet “aflyst”, trist.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. juli 2021 @ 14:44

 4. Fremtidens historiebøger vil forhåbentlig påpege, at beslutningen om at skabe en muslimsk indvandringsstrøm til Europa begyndte længe inden Merkel. Allerede in 1960’erne var denne indvandring særdeles synlig i både England og Frankrig.

  Udskamningen af modstandere af denne indvandring strækker sig ligeså langt tilbage. Således blev en af de førende engelske politikere, Enoch Powell, allerede i 1968 efter sin “Rivers of Blood” speach, gjort til hadeobjekt af såvel medierne som det politiske establishment – anført af den senere Premiereminister, Edward Heath.

  Skønt eftertiden (altså nutiden) til fulde har bevist at manden havde ret, så ødelagde den voldsomme smædekampagne hans politiske liv og fremtid.

  Den uhæmmede politiske vilje til og enighed om at skabe en muslimsk indvandring til Europa går altså meget længere tilbage, end mange nu om dage tænker over.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 19. juli 2021 @ 15:16

 5. Det er rigtigt at dem fra Mellemøsten og Afrika begyndte at sive ind i Europa allerede for mange år siden. Men det er dog først i de senere år at indvandringen har udviklet sig til en FLODBØLGE, en kæmpestor tsunami som på kort tid kan skylle hele den europæiske kultur ud med badevandet eller ned i rendestenen. Se blot videoerne med kæmpefærger der bringer 5-10.000 afrikanere ad gangen til Italien og Grækenland. Og se dem som viser kraftige gummibåde og motorbåde som på et minut landsætter 2-300 afrikanere og arabere på badestrande i Spanien og Frankrig osv.

  I Danmark er der nu langt over en million invasorer/asylanter. Vi er på vej til at blive løbet over ende. At en slags guerilla-krig mod danskerne er begyndt, er hyklernes højborg også ligeglad med.

  Kommentar by BENT A — 19. juli 2021 @ 15:37

 6. Det var så den karriere… Ærlighed kommer man ikke langt med nu om dage, kun spin og fup tæller.

  Kommentar by LarsB — 19. juli 2021 @ 17:00

 7. I Danmark er der nu langt over en million invasorer/asylanter.

  Kommentar by BENT A — 19. juli 2021 @ 15:37

  Har vi i virkeligheden 1.000.000 negre og muslimer i Danmark, eller er det bare et rundt tal at smide ud uden dokumentation?!?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 19. juli 2021 @ 17:01

 8. Har vi brug for statistikker og tal på papir? Snart hver anden man møder i både små og større byer rundt om i landet, er araber eller afrikaner. Mon ikke vi bedre kan stole på vores egne øjne end på Danmarks statistik!?! Deres tal har jo tidligere vist sig at være totalt misvisende.

  Kommentar by BENT A — 19. juli 2021 @ 19:45

 9. Hvis aldersfordelingen blandt invasorerne var som danskernes, da ville de udgøre 1 million.

  Der sidder nok i størrelsesordenen 1 million gamle danskere, som stort set aldrig ses i gadebilledet, og efterhånden som de kradser af, dukker den grumme demografiske sandhed frem.

  Kommentar by Træt — 19. juli 2021 @ 21:06

 10. Selv i Danmarks forbandede løgn og Statistiks publikationer vil den grumme demografiske sandhed komme for dagen, med mindre de opfinder en endnu mere langsøgt definition på “af dansk herkomst” end den nuværende, der skjuler 3.de-generation som danskere.

  Kommentar by Træt — 19. juli 2021 @ 21:14

 11. Jeg tror, at Bent A.’s skøn på omkring en million indvandrere og efterkommere fra Afrika og Mellemøsten er et rigtigt godt bud. Et officielt tal findes naturligvis ikke, da myndighederne gør alt for at skjule det.

  Omkring 1970, da P-pillen for alvor slog igennem, var vi i runde tal fem millioner danskere. På grund af lave fødselstal lige siden er der i mellemtiden ikke blevet flere af os. Alligevel er befolkningstallet i dag på knap 6 millioner.

  Hvor mon den sidste million mennesker kom fra?

  Kommentar by Henrik Wegmann — 20. juli 2021 @ 13:52

 12. @ Ole Mejlstrøm — 19. juli 2021 @ 13:36

  Det må være en joke, hvis ikke, så er du seriøst stupid. Tag det fra en sømand der har været vidt omkring!

  Kommentar by Santor — 20. juli 2021 @ 15:45

 13. “Rivers of Blood” findes skam, her i Bangla Desh

  Happy Eid-al-Adha
  https://publish.twitter.com/?query=https%3A%2F%2Ftwitter.com%2FAmyMek%2Fstatus%2F1031766938534522880&widget=Tweet
  In 2016, “Rivers of Blood” flowed through the street of Bangladesh for Eid-al-Adha👉a major Muslim”Holiday” where animal throats are cut, but not deep enough to kill them instantly, just enough so they thrash around, bleeding out in pain as they lay dying.

  Kommentar by tavsen — 20. juli 2021 @ 19:29

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper