22. juli 2021

Chr. Egander Skov om Kraka-rapport (Politiken-forside): “… hvis vi kniber øjnene sammen og håber”

Tænketanken Krakas direktør er tidligere politisk kommentator på Politiken, og det undrer ikke at der fifles med definitionerne, for at give en Twitter-venlig overskrift i Politiken, så status quo-partierne har lidt at skyde med når virkeligheden rammer. Da jeg blev født i 1971 var der under 5 mio. indbyggere i Danmark, og her 50 år efter er indbyggertallet 5,84 mio. Vi er således blevet en lille million flere, selvom danskerne på intet tidspunkt i perioden har haft en fertilitetskvotient over 2,0. Man kan opgøre statistik på på mange måder, som Christian Egander Skov skriver på Kontrast.dk – Hvad nu hvis over 20 procent af Danmarks befolkning har udenlandsk baggrund?

“For nyligt udgav tænketanken Kraka en rapport om integrationen blandt efterkommere i Danmark. Rapporten fik en del omtale, fordi den fortalte, at integrationen går meget bedre, end vi turde håbe. Faktisk ligner efterkommere folk med dansk oprindelse.

I hvert fald, hvis vi lige skærer toppen og bunden af grupperne. Det vil sige, hvis vi kniber øjnene sammen og håber, så ligner det, at integrationsproblemerne nærmest løser sig selv. Glimrende.

Man kunne måske også sige: Vi ligner hinanden meget, hvis vi undlader at se på dem, der ikke ligner hinanden.

Det mest interessante greb i Krakas rapport er imidlertid, at man valgte at anvende en anden definition af efterkommere end Danmarks Statistik. Gruppen bliver bredere. På den måde får man allerede inden analysen en population, der med statistisk nødvendighed kommer til at ligne majoritetsbefolkningen mere. Det er jo smart. …

Sagt på en anden måde ville vi eksempelvis med den tyske definition stå med et billede af demografien, hvor 19,4 procent af den danske befolkning har udenlandsk baggrund. Med den nederlandske definition ender vi på 21,4 procent, hvis vi tager tredje generation med.

Disse tal indeholder, ligesom de 13,7 procent, som vi kender, både vestlige og ikke-vestlige. De er ikke i sig alarmistiske, men de giver et markant andet billede af indvandringens forvandling af Danmark de sidste lidt mere end 40 år. Et Danmark, der bliver, undskyld mit franske, stadig mindre dansk i nogen hidtil genkendelig forstand.

(Kraka, 17. juni 2021: Efterkommere af indvandrere fra muslimske lande ligner i høj grad andre danskere)

“Mens store udenlandske virksomheder i stigende grad ønsker at være antiracistiske, har danske arbejdspladser svært ved at forstå betydningen af strukturel racisme. … selv om en analyse fra tænketanken Kraka forleden viste, at efterkommere i næsten lige så høj grad er til stede på arbejdsmarkedet som danskere, er det for eksempel betydeligt sværere at få et job, hvis man har et arabisk klingende navn eller går med tørklæde, viser studier fra både Aarhus og Københavns Universitet.” (Frauke Giebner, Poliken, 27. juli 2021)

“Tænketanken Krakas påståede forsøg på at nuancere indvandrerdebatten bliver en mundkurv til alle os andre, der har levet livet og mærket smerten både på krop og sjæl. … Virkeligheden er, at de 10-20 pct., som Kraka forsøger at feje under gulvtæppet, har skabt så mange problemer, at vi som samfund de sidste årtier er blevet tvunget til at blande os. Disse problemer har gennem årene været med til at løfte sløret for parallelsamfundet og os beviste om, at de danske værdier er truet. … Vælger vi kun at tale om pengene, svigter vi alle de unge mennesker, der hver dag forsøger at råbe om hjælp. Dem, der kæmper for et bedre og friere liv med udgangspunkt i danske værdier og det enkelte individs ret til at vælge selv.” (Ahmad Mahmoud, Jyllands-Posten, 28. juli 2021)

“At en stor del af de ikkevestlige efterkommere ifølge Kraka er på vej til at blive økonomisk integreret, forsvarer ikke indvandring. Hvis nogen mener, at vi har brug for arbejdskraft udefra, må det ske ved indvandring af folk, der umiddelbart er efterspørgsel efter på arbejdsmarkedet. Ikke ved at acceptere indvandring af en generation af forældre, der i vidt omfang skal forsørges (og kalder sig flygtninge, selv om de undervejs har været igennem adskillige sikre lande), for at deres børn med tiden kan komme ind på arbejdsmarkedet. Det er ærgerligt, at Kraka tillader sig et sådant tunnelsyn.” (Frede Vestergaard, Berlingske, 29. juni 2021)

(Politiken, 14. juni 2021: Kraka: Integrationen har det fint)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/120474/trackback

35 Comments »

 1. Manden bag Kraka er den islamofile smørhårscharlatan fra Greve Strand, Peter Mogensen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 22. juli 2021 @ 11:47

 2. Der er kun én god politisk leder til at klare integrationen og det er Pernille Vermund fra Nye Borgerlige

  Stem NB og red Danmark !!

  https://i.pinimg.com/originals/75/17/81/751781f9336e53f8aed865e1c15e469d.jpg

  Kommentar by Bjarne Jensen — 22. juli 2021 @ 11:50

 3. Det værste er at venstrefløjen vil bruge dette fikfakseri i debatten de næste par år…..

  Kommentar by Kinesersnot — 22. juli 2021 @ 11:57

 4. Danske kvinder kender svaret på fremtiden. Siden 1970 har de fået aflivet over en million af deres døtre og sønner ved abort. Hvis vores forfædre havde opført sig, som danskerne har gjort i de sidste 50 år eksisterede det danske folk ikke.

  Kommentar by dansker — 22. juli 2021 @ 12:00

 5. Har hejst flaget som hyldest til Breivik.

  Kommentar by dansker — 22. juli 2021 @ 12:02

 6. Kraka tænketank har alle dage været utroværdigt blodrødt makværk. Utroligt mange nuller i deres regnskab. Er der også nulliteter i bestyrelsen?

  https://www.proff.dk/regnskab/fonden-kraka/k%C3%B8benhavn-k/pleje-og-omsorgstjenester/GTKLZFI10K7/

  Finansielle indtægter 0 0
  Finansielle udgifter -49 -50

  Kommentar by tavsen — 22. juli 2021 @ 12:05

 7. Har hejst flaget som hyldest til Breivik.

  Kommentar by dansker — 22. juli 2021 @ 12:02

  God joke. Ironi er en svær balancegang, men du nailer den her, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 22. juli 2021 @ 12:08

 8. “De er ikke i sig alarmistiske”
  Jeg læste en gang at 5% af en befolkning potentielt set er nok til at overtage magten i et land.

  Kommentar by T — 22. juli 2021 @ 12:13

 9. Muslims are a relatively small minority in Europe, making up roughly 5% of the population. However, in some countries, such as France and Sweden, the Muslim share of the population is higher. And, in the coming decades, the Muslim share of the continent’s population is expected to grow – and could more than double, according to Pew Research Center projections, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 22. juli 2021 @ 12:16

 10. Man kan ikke redde et folk, hvis ledelse har besluttet sig for, at deres selvmord skal være en kollektiv ting.
  Med en 85% opbakning ved sidste valg, erklærede befolkningen sig enig i den beslutning, i stedet for ar afsætte ledelsen.

  Nogen gange er man bare nødt til at lade stupiditet køre linen helt ud, når det som nu ser ud til, at det er den eneste måde man lærer noget på.

  Men derfor behøver man jo ikke deltage i vanviddet, og endnu mindre være enig.

  Kommentar by Kimski — 22. juli 2021 @ 12:17

 11. >by dansker — 22. juli 2021 @ 12:00

  Det er jeg enig I

  Fri abort bruges som præventionsmiddel. Men er egentlig at ligestille med mord

  Kommentar by Bjarne Jensen — 22. juli 2021 @ 12:18

 12. Jeg har aldrig forstået notationen om at Vi partout skal være 5 millioner her i Danmark.

  Vis Vi “kun” var 2.5 millioner ( 3 mill, 4 mill, vælg selv ) ville alting, som i ALTING, være nemmere, billigere og bedre på ALLE fronter.

  Mere plads, billigere og bedre boliger med mere “safe space”, bedre råvarer fra landbruget, bedre arbejdsforhold, mere i løn, højere/bedre uddannelser også til de lidt langsommere, bedre og mere omsorgsfuld behandling af børn – syge og ældre, mindre forurening, mindre spild og splid, mindre bilos og larm i det hele taget bare LANGT bedre.

  Hvis Vi havde behov for et eller andet ville en højt uddannet arbejdsstyrke kunne løse problemerne via teknologi og hvis ikke, kunne Vi importerer arbejdskraft på kontrakt, selvfølgelig under ordentlige forhold ( og IKKE som barbariske arabere ) til at løse opgaver der ikke lige var Danskernes kop te/spidskompetencer.

  Så hvorfor skal Vi trækkes med en udenlandsk underklasse der suger resurserne, I ved dem der ikke er for mange af, ud af en Dansk arbejdsstyrke som så oven i købet skal forholde sig til deres ultra voldelige, nærmest psykopatiske mentalitet?

  Det ku vær så godt men nu det faktisk skidt!

  Til alle de der die hard “hjælpsomme” sjæle der ikke kan se et negerbarn uden sko før de bryder sammen i gråd og udvikle livsvarige traumer så stå det jer frit for at rejse ud og hjælpe resten af verden på jeres egen bekostning, Vi andre ville have det så meget bedre hvis i ikke involverede Os i jeres “hjælpsomhed”, det ville så i øvrigt give jer bedre indsigt og bedre selvværd så jeres mentale velbefindende ville stå mål med jeres ambitioner.

  Kommentar by Santor — 22. juli 2021 @ 12:26

 13. > Kommentar by Bjarne Jensen — 22. juli 2021 @ 11:50

  “Der er kun én god politisk leder til at klare integrationen og det er Pernille Vermund fra Nye Borgerlige

  Stem NB og red Danmark !!”

  Okay, og jeg har en strandgrund med havudsigt til salg i Ikast bymidte, som jeg eventuelt vil sælge til dig til en rigtig god pris.

  Er du klar til at gøre en god handel?

  NB er lige som DF var det: En blindgyde, så danskerne kommer til at betale en meget høj pris for.

  NB ønsker ikke en mindre andel af fremmede, muslimer, negere, rollemodeller eller andre beriger-typer i Danmark. NB ønsker, at de mange tilvandrede og de mange flere der vil tilvandre i fremtiden, skal have fast arbejde og overholde politikernes love og regler. At urbefolkningen, “danskerne”, får dårligere og dårligere liv interessere ikke NB.

  Hvis NB bestemmer, så må du gerne komme til Danmark, hvis 1) du har fast arbejde, som du 2) får løn for og 3) betaler skat af, samt 4) at du ikke er straffet for kriminalitet (af en vis alvor) i Danmark. Det har ingen betydning om dit faste arbejde er i et industrivaskeri, hvor ejeren er stråmand for en bandekriminel og at du betaler returkommision af din løn til en bagmand/menneskehandler. At du er korantro muslim er heller ikke en hindring for dit fremtidige ophold i Danmark, blot du endnu ikke er blevet ramt af “SJS” (Sudden Jihad Syndrome).

  NBs politik er med andre ord: S.l.a.p. som en våd karklud!

  Kommentar by Polka — 22. juli 2021 @ 13:10

 14. DE KALDER SIG TÆNKETANKE, men er i realiteten propaganda foretagender. Og propagandaen er som regel stærkt venstreorienteret.

  DR er i sandhed ingen tænketank, men bare en debil propaganda-station.

  Forsknings-analyser viser at DR kan opdeles i tre forskellige dele:

  Først er der kommunist-delen, der udgør 75% procent.

  Dernæst er der kvindesags-delen, igen 75% procent.

  Det tredje område er besat af godheds- og indvandringsindustrien, igen 75%.

  Fjerde område er udsendelser hvor hovedvægten er lagt på fordummelse, løgn, vrøvl, vås, pjat og pjank. Ca. 80%.

  Endelig er der gode og oplysnde udsendelser, ca. 5%.

  Ialt 310%. Det lyder selvfølgelig underligt, da man normalt ikke kan komme over 100%. Men dels har matematikken nok alligevel ikke svaret på alt, eller DR har sprængt matematikkens rammer, eller der kan være tale om overlappende udsendelser??

  Under alle omstændigheder viser forsknings-resultaterne at DR er en mellemting mellem en gylletank og en løgnefabrik.

  Kommentar by BENT A — 22. juli 2021 @ 13:22

 15. Både Polka, Santor, Kimski, K.M., Bjarne Jensen og flere andre har ret i det de skriver. I en sådan grad at det burde risle danskerne koldt ned ad ryggen. Men de fleste danskere har knapt opdaget net-avisernes eksistens og læser dem ikke. Den typiske danske vælger er utroligt uvidende og historieløs.

  Bortset fra det, så er det 100% sikkert at NB, (selvom det er et hundrede gange bedre parti end alle de øvrige tilsammen) ikke alene kan redde Danmark fra at ryge ned i afgrunden sammen med Norge og Sverige. Det har Polka fuldstændig ret i.

  Enten stifter og opbygger vi endnu et ægte nationalkonservativt parti ledet af mænd og patrioter, til at supplere NB, eller Titanic-Danmark synker. Ikke med 99%’s sikkerhed, men med 100%’s sikkerhed.

  Kommentar by BENT A — 22. juli 2021 @ 13:35

 16. Enten stifter og opbygger vi endnu et ægte nationalkonservativt parti ledet af mænd og patrioter, til at supplere NB, eller Titanic-Danmark synker. Ikke med 99%’s sikkerhed, men med 100%’s sikkerhed.

  Kommentar by BENT A — 22. juli 2021 @ 13:35

  Det parti er jo skabt; Det hedder Partiet Danmark Først, der har har 31 stillere.

  Hvor mange herinde er stillere for Partiet Danmark Først, om jeg må spørge?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 22. juli 2021 @ 13:41

 17. 13.41: Partiet “Danmark først” er næppe et parti som nogensinde vil få tilslutning af ret mange. Ihvertfald er starten noget famlende og amatøragtig og vist mest baseret på tilslutning fra syge, gamle, hjemløse og arbejdsløse. I sig selv nok smukt og socialt, men det er vel ikke lige det man skal starte med. Se selv partiets video hos you tube. Det vil nok også være bedst med et parti hvor det ikke er svage kvinder eller kvindagtige typer der er i spidsen.

  De to kvinder i spidsen af DF, Pia og Tulle, viste sig ihvertfald at være svage og komplet uduelige da det kom til stykket.

  Kommentar by BENT A — 22. juli 2021 @ 14:09

 18. >by Santor — 22. juli 2021 @ 12:26

  Den holdning deler jeg. Hvis der ikke er så mange behøver hjulene heller ikke at dreje så hurtigt rundt

  Kommentar by Bjarne Jensen — 22. juli 2021 @ 14:24

 19. PS: Man kan selvfølgelig spørge om partiet bør hjælpes i gang med penge og mandskab. Navnet er vel godt. Men hvordan undgår vi infiltration af kommunister og feltmadrasser?

  Kommentar by BENT A — 22. juli 2021 @ 14:30

 20. KRAKS “undersøgelse” fjerner ikke bare godt 20% af bunden hos indvandregruppen. De fjerner også knap 20% i gruppen af etniske danskere. Det er faktisk meget når man skal sammenligne løn og skattebidrag. 20% af toppen står for 50% af statens indtægter fra indkomstskat. Dem har man taget ud af “undersøgelsen”.

  Kommentar by CCC — 22. juli 2021 @ 15:06

 21. > Polka 13:10
  Jeg er helt enig. De er lige så meget varm luft og falske løfter som alle de andre snyltere i fjolsetinget.
  Hjemsendelser nu.

  Kommentar by Nielsen — 22. juli 2021 @ 15:36

 22. Citat fra Kraka rapporten: “Efterkommere af indvandrere fra muslimske lande ligner i høj grad andre danskere”

  Det er vistnok de færreste, som tror på, at intelligenskvotienten automatisk stiger fra 70 til 100 – bare ved at man fødes som anden generations efterkommer af migranter fra lande med lav gennemsnitlig IQ.
  Især når indvandrere fra muslimske lande praktiserer indavl, som får IQ til normalt at falde.
  Kraka lyver derfor lodret, hvad angår gennemsnitlig IQ. Der vil efterkommerne aldrig komme til at ligne hvide mennesker.
  Prøv at se på landenes gennemsnitlige IQ på internettet.

  Kommentar by Gustav Jensen — 22. juli 2021 @ 16:05

 23. >by Polka — 22. juli 2021 @ 13:10

  Okay… hvem stemmer vi så på ??

  Kommentar by Bjarne Jensen — 22. juli 2021 @ 16:25

 24. Winston Churchill: Jeg stoler kun på en statistik jeg selv har forfalsket!
  Magen til kolbøttefabrik skal man lede længe efter og magen til fifleri skal man ligeledes lede længe efter.
  Påstandene og konklusionerne er så langt ude at der mere er tale om propaganda end oplysning! Det er præcis sådan populisme ser ud! Joseph Goebbels sagde at hvis du skal fortælle en løgn, så skal løgnen være så stor, at ingen kunne forestille sig, at du ville sige sådan noget, hvis ikke det var sandt! Det er vel sådan cirka der vi er!

  Kommentar by Den Nervøse — 22. juli 2021 @ 16:41

 25. > Kommentar by Bjarne Jensen — 22. juli 2021 @ 16:25

  Jammen, hvis man vælger at deltage (dvs. stemme) og dermed give demokraturet legitimitet – hvilket man nok bør – så skal man stemme på den kandidat, som tjener fædrelandet og folkets interesser bedst uanset om vedkommende er fra NB, DF, SK eller er uden for de etablerede partier.

  Ved at gøre det, så presser du partierne og kandidaterne til – hvis de vil vælges eller subsidiært, hvis de vil genvælges, at tjene fædrelandet og danskerne frem for egeninteresser.

  Når partierne, som det var tilfældet med DF, tror at de ejer “deres” vælgere og vælgerne dermed er ’stavnsbåndet’, så tjener partierne – og i særdeleshed den politiske ledelse – alene sig selv. Den glidebane er NB også på vej hen imod, hvorfor de skal holdes til ilden. Erklæringerne om “evig loyalitet og troskab” tjener ABSOLUT intet gavnligt formål.

  For lover man evig loyalitet og troskab, så skifter partiets fokus fra at fastholde vælgerbasen til at udvinde denne, da der jo følger så utroligt mange dejlige skatteyderkroner med… Og så ender vi igen i symbolpolitik som med DF eller onelinere som: Udvisning ved første dom, hvilket er et absurd fatamorgana, hvis man ikke gør noget ved anklagemyndigheden og dommerstanden.

  DF kunne have udrettet en masse, men ville hellere tjene sig selv. I flæng kan nævnes:

  – Pia K. blev formand for folketinget og fik stillet en stor herskabslejlighed kvit og frit til rådighed og fik et ganske generøst tilskud til lønnen oven i hatten.

  – Pia K’s mand, Henrik Thorup, blev bl.a. statsrevisor og i kombination med diverse øvrige politiske ben, opbyggede han en årlig bijob-indkomst på en lille million…

  – Søren Espersen blev bl.a. kommitteret for hjemmeværnet, noget man modtager en lille halv million kroner for om året. Espersens hustru, Yvette Espersen, sendte myreflittigt ’små’ faktura til partiet for grafisk arbejde…

  Og sådan kan man egentlig blive ved…

  Hvad kunne DF have byttet disse lukrative ben for af udlændingepolitiske indrømmelser? Måske intet, måske en hel masse.

  DF er et lorteparti, men enkelte (dvs. meget få) af deres folkevalgte er ok, og nogle er deres vælgere er også helt ok.

  Vi skal ikke sælge os selv, som billige skøger fra nigeria, det lader vi de radigale og kommunistiske kællinger om.

  Kommentar by Polka — 22. juli 2021 @ 17:16

 26. >Kommentar by Polka — 22. juli 2021 @ 17:16

  Okay men hverken min frisør – bartenderen nede fra bodegaen eller taxachaufføren, der køre mig hjem stiller op. Så jeg er lidt på herrens mark

  Har du nogle navne der kan virke legitime ??

  Kommentar by Bjarne Jensen — 22. juli 2021 @ 17:24

 27. > Kommentar by Bjarne Jensen — 22. juli 2021 @ 17:24

  Hvis vi er reduceret til det niveau, så kan jeg helt sikkert ikke være behjælpelig.

  Kommentar by Polka — 22. juli 2021 @ 17:41

 28. >by Polka — 22. juli 2021 @ 17:41

  Du skriver en kommentar i datid om fejlene i DF – Dem kan vi alle se og du kommentere på mit forslag om Pernille Vermund som helt hul i hovedet så er det jeg spørger efter nogle legitime navne for i min verden er Pernille Vermund et bedre bud end Rosa Lund

  Kommentar by Bjarne Jensen — 22. juli 2021 @ 17:52

 29. >Kommentar by Bjarne Jensen — 22. juli 2021 @ 17:52

  “.. i min verden er Pernille Vermund et bedre bud end Rosa Lund”

  Hvis det de to valgmuligheder du står overfor, så er jeg fuldstændig enig.

  Postulatet om, at hvis man blot stemmer NB, så reddes fædrelandet er alarmerende naivt – eller som du selv skriver: Hul i hovedet.

  Men jeg tror ikke rigtigt, at vi kommer videre.

  Kommentar by Polka — 22. juli 2021 @ 18:09

 30. >by Polka — 22. juli 2021 @ 18:09

  Citet: “Men jeg tror ikke rigtigt, at vi kommer videre.”
  Det har du nok ret i – Du skyder forslag ned men kommer ikke med et andet

  Det er en flot dans – Polka

  Kommentar by Bjarne Jensen — 22. juli 2021 @ 18:13

 31. “Nye Borgerlige” er ikke engang begyndt at TALE om de absolut nødvendige MASSIVE udsendelser/hjemsendelser af de fremmede.

  NBs tre hovedkrav er i sig selv OK, men de er LANGT FRA tilstrækkelige til at vende udviklingen.

  Udvisning skal således ikke ske “ved første dom”, hvor etniske danskere kan være blevet overfaldet, voldtaget eller slået ihjel. Udvisning skal ske FØR nogen etniske danskere er kommet til skade.

  DF og NB ser ud til at være en slags godkendt opposition, som skal opsuge frustrationen hos danskerne UDEN at det reelt truer den nuværende agenda.

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. juli 2021 @ 01:31

 32. Som dansker ønsker jeg ikke at danskerne bliver udskiftet med fremmede UANSET, hvor meget de ligner os i forhold til arbejde, økonomi, kultur, kriminalitet etc. De hører ikke til her!

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. juli 2021 @ 01:48

 33. Demografi er skæbne. I dag er der kun 4½ mio etniske danskere i DK. Det skyldes at etniske danske kvinder i gns føder ca. ½ barn for lidt. Den etniske danske befolkning begyndte at gå tilbage i antal i 1990’erne og nedgangen fortsætter.

  Som der står, er det danske befolkningstal i dag 5,84 mio. Ca. 1.34 mio er derfor ikke etniske danskere. Mange af disse ‘fremmede’ er muslimer, der registreres som ‘etniske danskere’, f.eks fordi de er født her.

  ‘Befolkningsudskiftningen’ kan derfor ikke registreres i statistikken. Det er ‘forbudt’ at registrere personers etnisk-religiøse tilhør og oprindelse. I princippet kan hele den etnisk danske befolkning derfor ad åre udskiftes med muslimer, uden at vi kan se det i statistikken. Keine Hexerei nur Behändigkeit!:-)

  Kommentar by Amad — 23. juli 2021 @ 15:47

 34. Det er ‘forbudt’ at registrere personers etnisk-religiøse tilhør og oprindelse.

  Hvorfor er det forbudt? Hvilken lovgivning forbyder det?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 23. juli 2021 @ 19:20

 35. ->Jens-Erik Andersson 19:20. Ja, hvorfor er det ‘forbudt’? Det kan man gætte på. Det findes ikke.

  Såvidt jeg ved, må man simpelthen ikke i CPR registrere personers etniske eller religiøse tilhør. Derfor er der ingen der ved, hvor mange muslimer, der er i Danmark. Derfor skændes ‘fløjene’ hele tiden om det.

  Det er vist noget med forbud mod ‘diskrimination’? Jeg kender ikke loven bag. Hvis den faktisk findes klart formuleret er der måske andre, der kender ‘juraen’ bag, hvis der er nogen?

  Kommentar by Amad — 23. juli 2021 @ 21:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper