22. juli 2021

Ang. Sara Omar: ‘Et maskefald af medie- og kulturbranchens higen efter den polerede præmieperker’

Forleden kunne Frihedsbrevet afsløre, at forfatteren Sara Omar ikke talte sandt, når hun vidt og bredt fortalte at hun levede under PET-beskyttelse. En fortælling, der spiller en central rolle i hendes højtbesungne forfatterskab. Geeti Amiri kommenterer på B.dk – Den angivelige afsløring af Sara Omar er også et maskefald for den kreative klasses higen efter den polerede præmieperker (kræver login).

“Sara Omar har derfor angivelig pyntet sig med lånte fjer, og dermed har hun tegnet et forvrænget billede af virkeligheden, som ellers er grum nok. Det tjener ingen – da slet ikke kvinder og børn, der lever med vold og undertrykkelse – at foregive noget.

Ej at forglemme, at forfatterens fiktive virkelighed, er en hån mod de mænd og kvinder, der dagligt kæmper for et liv frit fra undertrykkelsens lænker, og som må leve under konstant politibeskyttelse, der altså ikke er hyret af private vagtfirmaer, men tildelt af PET.

Medmindre Sara Omar kan tilbagevise dokumentationen, som sår tvivl om hendes faktuelle omstændigheder, må man trist konstatere, at hun lider af en ny gren af Münchausen by Internet Syndrome, som er en stigende tendens hos mennesker, der lader sig blive duperet af likes og virtuelle klapsalver, der kommer med følgere.

… Sara Omars påstand om at leve under politibeskyttelse, når der angiveligt ‘bare’ er tale om private vagter, hyret af forlaget, bør mane til refleksion. Er vi for dårlige til at udøve kildekritik, så snart stemmen kommer fra lukkede miljøer?

Hvis svaret er ja, er den tilsyneladende demaskering af Sara Omar også et maskefald af medie- og kulturbranchens higen efter den polerede præmieperker.

(Geeti Amiri giver en interessant anedote, 22. juli 2021; Foto: Facebook)

“Frihedsbrevet er kommet i besiddelse af materiale fra en uudgivet dokumentarfilm om Sara Omar, forfatter til de prisbelønnede bestsellere Dødevaskeren og Skyggedanseren. Materialet indeholder flere optagelser, hvoraf det fremgår, at Sara Omar – i strid med, hvad hun gennem flere år har fortalt offentligheden – ikke lever under politibeskyttelse.

… Sara Omar giver også mange interviews, hvor hun lægger fiktionen til side og fortæller sin egen historie, ligesom mediedækningen af hende ofte er fokuseret på hendes personlige historie og den kritiske sikkerhedssituation omkring hende. Det er især hendes personlige historie om social kontrol og et liv under jorden, der giver hende massiv gennemslagskraft i den offentlige debat…” (Frihedsbrevet, 18. juli 2021)

Oploadet Kl. 12:49 af Kim Møller — Direkte link9 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/120488/trackback

9 Comments »

 1. Du kan tage muslimen ud af det løgnagtige Mellemøsten, men du kan ikke tage det løgnagtige Mellemøsten ud af muslimen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 22. juli 2021 @ 13:07

 2. Pointen er vel om Sara Omar ligesom en masse andre bliver truet af voldlige muslimer eller ej?
  Har hun brug for vagter/politi lever hun vel med trusler?

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 22. juli 2021 @ 13:56

 3. @2jørgen Nielsen. Jeg er meget e og. I samfundsdebatten/Den offentlige samtale , overses det ofte , at truslen/Volden når den først ER indarbejdet i den almindelige kultur , ligger som en meget indforstået og uudtalt dynamik. Vold virker. Det gør truslen om Volden også . Det gør truslen om truslen om truslen om vold også.Ofte gives der besked indirekte , og på en varm venlig behagelig måde,- hvor volden/truslen end ikke a tydes ,- alligevel rettes der ind. Rettes der op. Vold virker. Vores lovgivning ta’r slet ikke højde for et omdrejningspunkt i Volden, hvor HELE samfundet er bygget op om det- Volden. Vores lovgivning og bedste dyder er tværtimod det bedste aktiv imod os selv og vores kultur, når der sættes ind fra en fjendtlig,parasiterende og aggressiv kraft som islam.Vi er bygget til at lade os spise op indefra i hænderne på en islamisk indvandring.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 22. juli 2021 @ 14:09

 4. PROOF THAT THE MEDIA *IS* THE CIA!
  bitchute channel: The Kurgan Report

  Kommentar by Svend — 22. juli 2021 @ 14:09

 5. @2+3 Jeg er meget enig ….skulle der stå som indledning.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 22. juli 2021 @ 14:10

 6. The truth, the whole truth, and nothing but the truth.

  Hvem og hvad er hun specifikt bange for når Sara Omar er nødt til at lyve om PETs indblanding i hendes sikkerhed?

  Et kvalificeret, jeg anser mig selv som sådan, gæt må være hendes islamiske familie relationer eftersom jeg aldrig har hørt om hendes kvaler før hendes forsøg på at indgå i offergruppen muslima/i Danmark/ med hadefulde Danskere.

  Fortæl fortæl, Sara!

  Kommentar by Santor — 22. juli 2021 @ 14:53

 7. Frihedsbrevet kaprer mange nye skribenter, der skriver gammelkendte “nyheder”

  https://journalisten.dk/medarbejderflugt-paa-ekstra-bladet-tillidsmand-kalder-det-en-aareladning/
  Medarbejderflugt på Ekstra Bladet – tillidsmand kalder det en “åreladning”
  I alt 13 fastansatte chefer, mellemledere og journalister er stoppet eller har annonceret stop på Ekstra Bladet siden udgangen af april”

  Mon den nye chefredaktør
  sidder løst på stolen, ingen ny leder i dag. Det burde ellers være påtrængt, i dagens anledning. ;-)

  Kommentar by tavsen — 22. juli 2021 @ 15:03

 8. Sara Omar og andre offenlige talende muslimkvinder hader partier der ligger til højre for midten, de partier der råber op om kvindenedgørelse i de muslimske familier. Så vidt jeg husker ville Sara Omar ikke være i sammen med Lars Hedegaard ved et debatmøde. Hvad vil de kvinder egentlig her? Efterhånden vel ikke andet end at se mig.

  Kommentar by IES — 22. juli 2021 @ 15:06

 9. Hverken “Sara Omar”, “Geeti Amiri” eller nogen af de mange andre fremmede hører til i Danmark. Danmark tilhører danskerne.

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. juli 2021 @ 01:40

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper