24. juli 2021

Utøya-overlever: Den ikke-voldelige højrefløj er stadig imod masseindvandring, samme ‘tankegods’

‘Ord skaber virkelighed’ postulerer den yderste venstrefløj, og henviser til Anders Breivik, der ville bekæmpe masseindvandingen ‘med alle midler’. ‘By all means nessacary’ var pudsigt nok AFA-leder Pelle Dragsteds antidemokratiske parole, før han blev folketingsmedlem for Enhedslisten. Hvis ord skaber handling, så skulle man nok se nærmere på Islams tekstgrundlag: “O Muslim! There is a Jew hiding behind me, so kill him.” (Bukhari 2926) Jeg har aldrig hørt Sikandar Siddique bruge ‘ord skaber virkelighed’-argumentet i forhold til Islam.

Selvom den danske venstrefløj og muslimer taler om Breiviks terror i de her dage, så fortæller de ikke hele historien. Der har ikke været et eneste terrorangreb mod venstrefløjen eller muslimer i Danmark siden Breivik, og heller ikke før. Hvis frygten er reel, så er den irrationel, et resultat af mainstream-mediers overfokusering, SoMe-ekkokamre og lignende. Personligt tror jeg, at det er en iskold strategi, lidt ligesom da Antifascistisk Aktion i 1990’erne kaldte aldrende frihedskæmpere i Den Danske Forening for nazister, før de gik til angreb. Breivik-kortet er blot er et moderniseret nazi-kort. Et politisk holdkæft-bolscher.

Muslimer udgør kun en brøkdel af Danmarks befolkning, men der har formentligt været flere terrorsigtede muslimer, end danskere der åbent har ytret støtte til Breiviks udåd. Breivik var i en enhver henseende det forskere kalder ‘en enlig ulv’, men hvis sympatisørerne forsamlede sig i et Breivik’sk-kulturhus, ville det blive brændt ned af Siddiques vælgere, før politiet anholdt kulturhusets brugere. Tidligere på måneden kunne Berlingske fortælle, at man kan få SU til ‘islam- og kulturuddannelser i Tyrkiet’. Der er forskel på folk.

At ‘ord skaber virkelighed’ ikke er andet end et angreb på højrefløjens ytringsfrihed, burde stå klart for alle der ikke er ideologisk hæmmet. Forleden var det ordet ‘befolkningsudskiftning’, der ville få danskere til at skyde muslimer, og ’stemme for politiske tiltag, som gør livet surt for dem’. Det tegner sig et klart mønster.

(Selverklæret antifascist kommenterer undertegnede, Facebook, 2021)

Tilbage i 1998 tog en AFA-forgrening bussen til Kruså, og besatte en ubemandet grænseovergang. De overmalede en grænsebygning med slagord såsom ‘Asyl til alle’, og ‘Luk røven – Åbn grænsen’. Er den sidste parole ikke 1:1, det Utøya-overlever Kristian Kragh Lundø plæderer for i nedenciterede TV2-interview? At den del af højrefløjen, der er imod masseindvandring skal ‘lukke røven’, så befolkningsudskiftningen kan fortsætte.

I en tid hvor forskere fortæller, at Islamisk Stat-krigere med dansk pas skal ‘demobiliseres’, så de ikke mere bifalder ‘vold som legitim politisk udtryksform’, så skal den gennemsnitlige demokratiske højrefløjser accepterere masseindvandring, og i øvrigt skrive pænere på Facebook.

Kristian Kragh Lundø overlevede Utøya, og fortæller her ti år efter om sine frustrationer desangående. Han havde håbet på at Breiviks angreb ville mane til eftertanke, og få politikerne til at tale multikulturen op. I stedet ser han at ‘fremmedfjendske opdateringer’ på sociale medier ‘nærer de ekkokamre’ som Anders Behring Breivik ‘blev inspireret af’. Fra TV2.dk – Dansk overlevende fra Utøya savner opgør med Breiviks ideologi.

“- Efter 22. juli sagde vi, at vi skulle tage et opgør med tankegodset. Det, man i stedet gjorde, var at stramme sikkerhedssituationen, mener Kristian Kragh Lundø.

… opgøret med den højreekstremistiske ideologi, som Breivik var en del af, udeblev ifølge den overlevende dansker. …

– Man bliver ved med at stigmatisere befolkningsgrupper til et punkt, hvor det bliver normalen. Og så går der politik i det, mener Kristian Kragh Lundø og henviser til et politisk billede i Danmark, hvor han synes, at politikere fra midterpartier har overtaget en retorik og ideologi, der tidligere var forbeholdt det yderste højre. …

– Der var mange, der ikke var enige i Breiviks måde at angribe indvandringen på – men der var også mange, der var enige i budskabet, siger Kristian Kragh Lundø.

Og det er det budskab, vi ifølge den danske overlever skal gøre op med. Han håber, vi som samfund vil tage et tage et opgør med tankegodset, at vi kan lære at håndtere de ydre fløje i det politiske landskab.”

(Utøya, hvor Anders Behring Breivik myrdede 69 ungsocialister for ti år siden; Foto: Wiki)

Konkret skal vi moderere vores sprogbrug. Det er ikke en befolkningsgruppes fejl, når noget går galt et sted. Vi er en globaliseret verden, vi bor her alle sammen.” (Kristian Kragh Lundø)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/120535/trackback

190 Comments »

 1. Breivik har overhovedet ingen “ideologi” med mindre man vil påstå at schizofreni er en ideologi

  Kommentar by BB — 24. juli 2021 @ 11:28

 2. Forstår godt Breivik når en flok unge kommunister kan samles for at planlægge ødelæggelsen af det fremtidige samfund. Intet blev tabt på Utøya. Breivik sikrede Norge flere år til at klargøre sig invasionen.

  Kommentar by DeadCommies — 24. juli 2021 @ 11:33

 3. Two teams of court-appointed forensic psychiatrists examined Breivik before his trial.

  The first team diagnosed Breivik with paranoid schizophrenia but after this initial finding was criticized, a second evaluation concluded that he was not psychotic during the attacks but did have narcissistic personality disorder and antisocial personality disorder, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. juli 2021 @ 11:36

 4. Islam er en voldelig usekulær diktator -(med et profetideal uden sidestykke- lidt ala Hitler med Mein kampf og Mao og Den lille røde)- religion. Den er voldelig både i ord og handling. Virkeligheden er mit vidne.
  Venstrefløjen og dens pilrådne moral, hviler på nogle lighedsidealer, som virkeligheden og erfaring, forlængst har indhentet. Vi skal alle være lige, hvilket skal ske i en process, som den mener er historisk uåndgåelig i religiøs overbevisning (Der er kun en sand Kommunisme og Karl Marx er dens profet), som med den Marxistiske term- proletariatets diktatur- kun har skabt åndelig undertrykkelse og stilstand, imens dens formynderiske teori kun har skabt diktaturer der søgte at overleve længst muligt (Læs anarkisten Michael Bakunin). Men dens pilrådne moral lyver den en højrefløj frem, som en modpart til den selv, som den lægnfuldt kalder Racistisk, når det udelukkende handler om kultur og især Islamisk kultur, som voldeligt erobre områder indternt i de europæiske lande, således at Politi og hæren bliver overbebyrde, og som Politisk (Korrekt) fejheds diplomati ikke vil gøre noget ved eller røre. Venstreløjens løgnfulde rådne moral er afstumpet blind overfor islams ofre, som andre advare imod, og søger at gøre noget ved f.eks Generation Identitær, og Venstrefløjens pilrådne løgnfulde moral støtter Islam som nyttig idioter, imens de lyver ondt på Islams modstandere-f.eks SIAD, Pegida, DenDanskeForening, Paludan etc. Venstrefløjens og De kulturradikale drømmerier (fra Den verdenfjerne idealistisk fløj i Radikale, Alternativet, De frie Grønne-som er befængt med en shariaislamist der bruger Taqyiiaa (løgn)), som ikke har et jordnært forhold til virkeligheden men gerne vil skønmale en septitank og dens indhold, får selvfølgelig støtte hos DR1 og TV2 og Politiken og en del andre MSM, med undtagelse af Den Korte Avis. Vil selvfølge anbefale at mans støtter SIAD:
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk, og ellers hjertelig tak til NB og DF for Deres arbejde i Folketinget.
  Venstrefløjen og Kulturradikale kan gå af Helvede til med Deres drømmeidealer. Trods alt. God sommer(ferie) og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 24. juli 2021 @ 11:40

 5. rettelse til 8 linje (i 4)) – som den løgnfuldt kalder racistisk-

  Tillæg: Venstrefløjens løgnfulde moral er en trussel for ytringsfriheden og en støtte til Islamisk undertrykkelses diktatur med brug af drømmeidealer uden at forholde sig til virkeligheden her og nu.

  Kommentar by Michael Unna — 24. juli 2021 @ 11:46

 6. Menneskelige røde FLOKDYR er en vederstyggelighed. Gentager det samme som den røde Fører siger.

  Undrer mig til stadighed over, at de IKKE ønsker at forholde sig til årsagen til den uønskede stemmeafgivning

  Kommentar by tavsen — 24. juli 2021 @ 11:56

 7. 4 rettelsen gjaldt 3) Undskyld fejlen.

  Tillæg. for ligesom at sætte en særlig begrundelse til mit had (Ud over Islam og alt dens væsen og alt dens modbydelighed) til Venstrefløjen og kulturradikale , som blindt sætter Ret foran magt.
  Så skal det lige nævnes at vi har sendt soldater i kamp (og døden) for at bekæmpe konsekvensen af Islam og dens undertrykkende modbydelighed, for det Venstrefløjen og Kulturradikale lefler for. Vi burde og bør spærre grænserne af for Islam, og så smide den ud af vores frie lande.
  Inden den overtager magten ud fra den løgnfulde rådne moral. For vores børn og børnebørns skyld.

  (Når nu Afghanistan har været spildt energi. Her burde vi have indført kristendom, buddhisme, eller Julemanden, imens vi havde magt til det, så at friheden kunne have en chance. Det kan den selvfølgelig ikke når Islam skal være der….og fri os for Bidens citater over Radioen, at USA fortsat vil støtte Afghanistan-senile idiot).

  Kommentar by Michael Unna — 24. juli 2021 @ 12:01

 8. Sende soldater til udlandet for at bekæmpe konsekvensen af det vi lefler for herhjemme……Kan ikke begrunde dybere min afgrundsdybe foragt for nutidens Politiske løgnfulde moral. Føj for den lede.

  Kommentar by Michael Unna — 24. juli 2021 @ 12:03

 9. ‘Ord skaber virkelighed’

  1400 år gamle hadtaler trækker tråde til nutidens OL

  for 20 timer siden — Kæmpe OL-skandale: Nægter at møde israeler. Af politiske årsager nægter judokæmperen Fethi Nourine fra Algeriet at konkurrere mod en israeler”

  Kommentar by tavsen — 24. juli 2021 @ 12:11

 10. MANGE SOM ER ANSATTE I INDVANDRINGSINDUSTRIEN, eller som er fortalere for den, mangler al realitetssans og jordforbindelse. I det hele taget er mange venstrefløjsere hjernedøde eller sindssyge.

  Som man kan se af deres afsindige vrøvl om at kønnet er en politisk og social konstruktion. Noget som “forskere” angiveligt har konstateret. De kunne lige så godt påstå at solen, månen og planeterne er skabt af et samarbejde mellem MARX, MAO, POL POT, LEGO OG DANFOSS.

  Som man kan se af deres gøren Greta Tunfisk til indbegrebet af visdom og viden. Som man kan se af de woke/ nyopvågnede kvinders huseren i kunst- og mediekredse . Som man kan se af kvindesagskvindernes evige jamren over danske mænds brutale og forfærdelige undertrykkelse af alle Danmarks kvinder.

  Og som man kan se af Enhedslistens, de Radikales og SFs forrykte og katastrofale politik. Osv.

  De fleste venstrefløjsere synes at leve i en rablende fantasiverden hvor naturen og virkeligheden er uden betydning.

  Kommentar by BENT A — 24. juli 2021 @ 12:12

 11. Jeg tror mere, det er muslimer, der er hjernedøde eller sindssyge, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. juli 2021 @ 12:17

 12. Den udtalte mangel på ro i sig selv, selvsikkerhed, og selvhad, der får svage mennesker til at læne sig op af flokmentaliteten, er vel nok det kendetegn, der bedst definerer den yderste venstrefløj, og tilsvarende laverestående primater.

  Kommentar by Kimski — 24. juli 2021 @ 12:20

 13. Breivik blev vel inspireret af, alle de muslimske terrorangreb og deres racistiske og antisemitiske hverdags jihad, der bliver begået hver eneste evige dag.

  Kommentar by Hans peteresen — 24. juli 2021 @ 12:21

 14. Jeg tror desværre, at kulsorte og lortebrune mennesker i Danmark er kommet for at blive.
  Jeg kan ikke se, hvordan pokker vi skal slippe af med dem, der allerede er her, så Danmark kan ligne dig selv som et hvidt og kristent smørhul som det så ud anno 1950, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. juli 2021 @ 12:31

 15. Venstrefløjen skyr ingen midler og har ingen skam når de skal fremfører en politisk dagsorden. En stor fejl, at de er blevet mødt af en meget lam borgerlig anstændighed som reelt set har troet på, at en fornuftig og velargumentende samtale baseret data kan ændre dem. Det sker ikke. De er sekteriske i deres verdensanskuelse og man spilder reelt set tiden hvad, at tro de kan nås rationelt.

  Kommentar by CCC — 24. juli 2021 @ 12:39

 16. Skriver man det man tænker bliver man straffet i Danmark

  Kommentar by Bjarne Jensen — 24. juli 2021 @ 12:40

 17. Kommentar by Bjarne Jensen — 24. juli 2021 @ 12:40.

  Præcist derfor jeg afholder mig fra at udtale mig om Breivik og Utøya.

  Kommentar by Kimski — 24. juli 2021 @ 12:44

 18. Nutidens venstrefløjen er et svar på et spørgsmål der aldrig er blevet stillet eller en holdning til en begivenhed der aldrig har fundet sted.

  En navlebeskuende, selvmedlidende og selvforherligende diskussion som de fører med sig selv og deres psyke, hvilket udmønter sig i at alt hvad de foretager sig er nyttesløst og ligegyldigt, uden rod i virkeligheden og i kontakten med deres meningsmodstandere kun bliver udtrykt med skældsord og vold. Ingen forståelse for andre holdninger.

  Set i et samfundsperspektiv er venstrefløjen unødvendig og ubrugelig og direkte ødelæggende for ethvert åbent og frit samfund.

  Kommentar by Santor — 24. juli 2021 @ 12:52

 19. så hvis man er politisk uenig med dig og giver sig til kende i en debat
  så hvis man er politisk uenig med dig og IKKE vil slå dig ihjel
  så er man “LIGESOM BREIVIK”

  FUCK DIG

  OG DET ER ÅBENLYST AT BREIVIKS TERROR PÅ UTØYA AF PRESSEN
  OG VENSTREFLØJEN FRA DAG 1 ER BLEVET FORSØGT ANVENDT PÅ DEN MÅDE!

  men så skal jeg da bruge samme samme syllogisme mod dig,
  det er jo ren “LilleMor = en Sten”-kortslutning.

  https://denstoredanske.lex.dk/syllogisme

  Der er tale om et logisk set uholdbart argument.

  Pol Pot var venstreorienteret, du er venstreorienteret,
  du er en potentiel massemorder af folk med briller.

  Hvor er retorik-professorerne henne når sådan en gang
  sygt bræk flyder fra den dybt intolerante venstrefløj?

  Ja, vi nationalkonservative ved udmærket godt at I vil
  forbyde vort tankegods med henvisning til Breivik, Hitler og så videre.

  Men jeg vil ikke finde mig i det, om så Breivik havde slået
  6 millioner ihjel den dag på Utøya så skal det ikke lykkes
  for jer at forbyde nogle af de tanker manden tilfældigvis
  gik rundt med.

  Naturligvis er det forfærdeligt at Holocaust skete, naturligvis
  er det forfærdeligt at Utøya skete, men jeg vil sgu ikke
  have min ret til at være imod massemigration og islamisering
  af Vesten nedgjort/forbudt af sådan en hjernedød idiot som dig!

  Samme gælder kritikken af den internationale socialisme (trotskisme)
  Samme gælder kritikken af den internationale kapitalisme (liberal globalisme)

  Men I prøver på det, I prøver på at:
  forbyde kritik af globalisme
  (kritik af åbne grænser/fri migration)

  forbyde modvilje mod multikultur

  I bruger en tragisk hændelse til at lukke en generel debat nede,
  man kan sige at I “trækker Breivik-kortet”
  og jeg har gennemskuet jer!

  Jeg vil til min død kæmpe kampen mod massemigration,
  mod multikultur, mod værdirelativisme, mod Islams indtog i Vesten.

  Jeg har en national-konservativ position, men jeg vil bekæmpe jer
  med argumenter og ikke med en frømandsdragt og et maskingevær.

  Forstår du ikke at sondre mellem ord og ytringsfrihed på
  den ene side og på den anden side voldelige midler,
  så er diskussionen død.

  Men det er fint, det har været undervejs længe, dagligt
  trækkes Hitler-kortet mod kritikere af massemigration på Politiken,
  Danmarks Radio og hos andre internetmedier på FaceBook.

  Retoriske tricks som Hitler og Breivik parkerer enhver videre
  debat i traume/tabu-hjørnet og skubber behændigt egentlig, velfunderet kritik af venstrefløjen ud af kommentarsporet.

  Men mærk jer mine ord kære “refugees welcome”, “venligboere”,
  radikale, frie grønne, sf/enhedsliste-folk:

  Kampen fortsætter mod det samfund I vil trække ned over hovedet på
  os, kampen fortsætter mod det samfund Venstres og Socialdemokratiets
  ungdomsorganisationer vil trække ned over hovedet på os.

  Kampen bliver kæmpet med statistik.
  kampen bliver kæmpet med ord som sammenhængskraft.
  Kampen bliver kæmpet af alle patrioter.
  Kampen slutter aldrig!

  At jeg må tale så ophidset og i disse fraser
  på 10-året for Utøya kan I takke jer selv for.

  I kan bare ikke lade være med at forsøge at profitere
  politisk på massakren.

  Medfølelse til dem der mistede familie
  for 10 år siden har jeg naturligvis,
  men jeg har stadigvæk lov til at være politisk uenig med
  ofrene fra Utøya.

  JEG HAR LOV TIL AT VÆRE POLITISK UENIG MED OFRENE FRA UTØYA!

  – god weekend!

  Kommentar by konservativ — 24. juli 2021 @ 12:55

 20. 12 radioavisen i dag havde en “Frankrig-kender” i studiet, der ikke mente de mange demonstranter udgjorde en trussel mod Macron.
  Han mener det er mærkelig at Frankrig har en regering, men at politik afgøres på gaden.

  Sådan blåstempler DR, Macron´s vaccinediktatur.

  Mener DR virkelig, at befolkningen skal acceptere alt hvad en gal regering befaler ? siden den håner demonstranter der viser deres utilfredshed

  Kommentar by k.m. — 24. juli 2021 @ 12:58

 21. Instrumentaliseringen af Breivik viser, at “guilt by association” også fungerer helt uden “association”. Men man kan finde “ligheder” mellem alle politiske holdninger, og disse overtager de virkelige forbindelsers plads. Men jeg har aldrig accepteret logikken i, at ord eller handlinger fra nogen kan kontaminere andre selvstændige personer. Argumentet vandt særlig frem i forbindelse med Glistrup, at hans angivelige udskejelser gjorde det umuligt for “anstændige”/”seriøse” at tale for det samme. Det er jo kun en fiktiv forbindelse, der knyttes i den slavebundnes hoved. Og træder kun i kraft over for visse personkredse og holdninger. At der er ekstremister inden for fx dyre- og miljøbeskyttelse fører jo ingen til den konklusion, at dyre- og miljøbeskyttelse som sådanne er af det onde.

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 24. juli 2021 @ 12:59

 22. TOSSER OG TÅBER har der altid været en vis del af befolkningen. Som grækerne beskrev det for 3-4000 år siden. Og som Shakesspeare gengav det for 400 år siden i sine fantastiske skuespil.

  Men i de sidste 100 år er det som om antallet af tosser og tåber (og forbrydere) er vokset eksplosivt. Pga. indoktrinering og historieløshed. Pga. opløste, splittede og faderløse familier, slik, pommefritter, computerspil og underlødig underholdning. Pga. statslig opdragelse af børnene og store dele af ungdommen.

  I vore dage behøver man ikke at være født idiot. Man kan være blevet gjort til idiot af det omgivende samfund.

  Når hjernevasken med feminisme starter allerede med en enlig mor eller i børnehaven, når den fortsætter i skolerne med en blanding af kommunisme og woke nonsens ……… og når ensretningen og vildledningen fortsætter hver eneste gang man tænder for radioen, tv’et eller åbner en papiravis, så ender man jo med en befolkning hvor næsten alle er præget af misinformation og vildfarelser.

  Hertil kommer computerspil m.m. som sluger utrolige bunker af tid, hvor børnene kunne have læst gode og oplysende bøger. Og hvor kvalitetsbøger tidligere ingen mangelvare var, kan man i dag se hvordan boghandlere og især supermarkeder lader romantik-romaner og rumfarts-, underholdnings- og kriminalhistorier fylde næsten det hele. Noget som folk ikke bliver klogere af at læse.

  Om Kristian Kragh Lundø er født som idiot eller sidenhen er blevet gjort til idiot og rødfascist af sine omgivelser, er svært at afgøre. Men at han har mistet jordforbindelsen og er blevet fantast, er sikkert.

  Vi må håbe at de mange utopiske fantaster ikke sejrer ad helvede til, for så er det en kafkask og stalinistisk rædsels-fremtid vi har foran os.

  Kommentar by BENT A — 24. juli 2021 @ 13:00

 23. Rettelse til 1. linje: Tosser og tåber har altid udgjort en vis del….

  Kommentar by BENT A — 24. juli 2021 @ 13:03

 24. Breivik har mere tilfælles med en typisk ’skoleskyder’ end en tosset højreekstremist.. forbyd koranen og kritisk raceteori mm

  Kommentar by anno — 24. juli 2021 @ 13:04

 25. Sjovt så mange selvmordsjøder, der findes. Både Ben og Jerry er fødte jøder og nu milliardærer, der nu bruger BDS til at nægte at sælge deres is i Israel til støtte for nogle arabiske muslimer, der en gang har fået en kæmpe pose penge for deres skøder og land, forbyd BDS og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. juli 2021 @ 13:27

 26. At jeg må tale så ophidset og i disse fraser
  på 10-året for Utøya kan I takke jer selv for.

  I kan bare ikke lade være med at forsøge at profitere
  politisk på massakren.
  konservativ — 24. juli 2021 @ 12:55

  TAK for dit indlæg. Hvis vi fulgte de snævertsynedes logik, stoppede vi med at spise med kniv og gaffel, for det gjorde national-socialisten Hitler også, som Glistrup så fint pointerede for en menneskealder siden.

  Kommentar by tavsen — 24. juli 2021 @ 13:31

 27. Demokrati og masseindvandring. Er indvandring f.eks til Danmark ikke noget, der er omfattet af folkestyret? Hvis ja, hvad er så problemet med, at der er politiske modstandere af indvandring? Hvis nej, hvorfor er det ikke omfattet af folkestyret?

  Kommentar by Amad — 24. juli 2021 @ 13:32

 28. Det er ganske vist en ringe trøst, men den yderste venstrefløj er dem der først ryger op og hænge, når muslimerne overtager et land.

  Så fornuftige er de trods alt, at de godt er klar over, at det er en sindssyg dårlig idé at lade landsforrædere overleve et systemskifte.

  Kommentar by Kimski — 24. juli 2021 @ 13:36

 29. “DET ER G ALSKAB AT IMPORTERE ISLAM IND I DET 21. ÅRHUNDREDE”. Og så er der trusler mod Vesten: “Fornuft om nedlukninger og politik”, fortæller hodja. Se også gra vitas: “Kina truer Japan med krig”.

  Kommentar by BENT A — 24. juli 2021 @ 13:37

 30. Nu 2 gange awaiting

  Kommentar by BENT A — 24. juli 2021 @ 13:38

 31. Man kan spørge hvor mange drab, vores statsmedier indirekte er skyld i.
  Der er ikke meget public service tilbage over de store statsmedier.
  De er nærmere politiske magtfaktorer, der fylder publikum med rød ensrettet propaganda.

  Medierne hylder multikultur og fri indvandring. Det er mange af de mennesker der overfalder og myrder etniske vesterlændinge.

  Statsmedierne går stille med oplysninger om indvandrerkriminalitet
  https://www.document.no/2021/07/10/kaldblodige-mordere-pa-rekke-og-rad/

  Kommentar by k.m. — 24. juli 2021 @ 13:42

 32. Det er netop venstrefløjens måde at argumenterer på, pådutte modstanderen holdninger og synspunkter han/hun ikke har, for derefter at bekæmpe disse synspunkter med stor entusiasme! Det er det man kalder en stråmand! På fuldstændigt samme måde kan jeg at der er mange på venstrefløjen der ikke var enige med Blekingegadebandes måde at støtte PLFP på, men der er rigtig mange der er enige i at de skulle støttes! Og det er støtten vi skal gøre op med!
  At Breivik skulle være specielt højreorienteret, er da i den grad op til diskussion! Nok heilede han, men det var med kommunismens knyttede hånd og i hans forvirrede skrift erklærede han sig som alt fra tempelridder til støtte for Stalin!
  Nu skal vi så lige være opmærksom på at Breivik begik sin udåd, i Norge, men Blekingebanden begik deres i Danmark!
  Hvis vi gør op hvad der siden 2001 har været bevægegrunden for terror, så er regionale løsrivelsesbevægelser dem, der begår flest terrorangreb, men der er ikke så mange ofre. Islamisk terror er et klart nr. 2 med rigtigt mange ofre, specielt Frankrig har været hårdt ramt, nr. 3 er venstreradikal terror og sidst med ganske få højreradikal terror!

  Kommentar by Den Nervøse — 24. juli 2021 @ 13:45

 33. Jeg troede ellers, at Kontrast, Document og Frihedens Stemme i 2021 skulle være Danmarks svar på FOX News som de danske medier, der stærkt kritiserer og problematiserer multikultur, fri indvandring, islam og BLM.

  Eller hvad?!?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. juli 2021 @ 13:58

 34. I Danmark har vi Rasmus Paludan. En ramsaltet politiker, som jeg ikke støtter.
  Men bemærk, at det er advokat Paludans modstandere, der angriber det danske demokrati, og de giver også anledning til store politi-udgifter.

  Kommentar by Henning — 24. juli 2021 @ 14:02

 35. Bjarne Jensen @ 12:40
  og Kimski @ 12:44
  ..tror dere virkelig at noen kommer til å straffe for eksempel
  DeadCommies @ 11:33 for å skrive sin mening?

  Forøvrig tar han feil, Norge ble ikke sikret flere år ved Breiviks angrep men tapte derimot flere tiår angående folks oppvåkning.
  Når det gjelder motstand mot fremmedkulturell masseinvandring generelt og islamisering spesielt er det INGEN som har skadet denne motstanden mer enn Breivik.

  Det kan faktisk føles som om vår norske terrorist kom «som bestilt» på en eller annen måte, det bestående/venstresiden hadde i høyeste grad bruk for han og har også brukt han for det han er verdt.

  ..og, «DeadCommies»: du bør holde dine meninger for deg selv hvis/når du omgås nordmenn, de yngste som ble drept var 14 og 15 år gamle, selv hadde jeg en perifer bekjent som ble sprengt til døde i regjeringskvartalet.

  Kommentar by Oslo/Norge — 24. juli 2021 @ 14:04

 36. Til september er det 20 år siden, at 9/11 massakren fandt sted. Det er nærliggende at sammenholde mediernes dækning af Utøya med, hvordan de til den tid vil omtale de muslimske massemordere, som udførte angrebne i USA med deres fire kaperede fly.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 24. juli 2021 @ 14:12

 37. Kommentar by Henrik Wegmann — 24. juli 2021 @ 14:12

  Hvordan man end vender og drejer det, så var 9/11 en muslimsk, terroristisk genistreg. USA i knæ og hele verden chokeret. Her 20 år senere taler folk stadig om Usama bin Laden trods det, at han har været død og borte i ti år.

  Jeg er den første til at dokumentere muslimers indavlede hjerner, og det piner mig voldsomt, at FBI og andre U.S. law enforcement agencies via inkompetence og krav om jurisdiktion gjorde, at rapporten om muslimske pilotelever trænede alle kompentencer i et cockpit for sikkert at styre et fly, men IKKE viste nogen som helst interesse i at lære at lande et fly først blev læst af rette vedkommende den 12. september 2001, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. juli 2021 @ 14:20

 38. Jens-Erik Andersson @14:20

  Den offisielle historien om 9/11 stinker, f.eks: hvorfor raste bygning nr 7?
  Hvorfor ble Able Danger lagt ned rett i forkant? Hvorfor fikk ingen i noen alfabetbyråer sparken etterpå?
  Hvor mye har amerikansk våpenindustri tjent på krigene i de snart 20 år som har gått?

  At Bin Laden og de andre huleboerne i Tora Bora planla aksjonen tviler jeg ikke på, men det utelukker ikke at andre aktører la sine planer samtidig.

  Ellers tror jeg at du har rett, vi bør ikke forvente oss de store markeringer, ihverfall ikke utenfor N.Y.

  Kommentar by Oslo/Norge — 24. juli 2021 @ 14:41

 39. Jeg tror jeg vil lave en T-shirt med en lettere omskrivning af teksten ” Gale katte får revet skind “.

  Jeg overlevede Utøya. Jeg holdt mig væk!

  Er det for meget, for tidligt?

  Kommentar by Santor — 24. juli 2021 @ 14:46

 40. Santor @ 14:46
  …ikke bruk den i Norge, den kan få deg lynsjet eller muligens arrestert.

  Hvor mye «Fjotolf Hansen» faktisk skadet den patriotiske siden her kan nesten ikke overdrives.

  …nå tar jeg en tur ut i mitt elskede Oslo, så jeg sjekker ikke dette kommentarfeltet før utpå kvelden.

  Kommentar by Oslo/Norge — 24. juli 2021 @ 14:52

 41. Her 10 år senere er Breivik ikke en tryllestav, som man kan stå og svinge med og skrige “Breivik, Breivik, Breivik…”. Hvorefter den brede befolkning vil være helt pjattede med multikulti og indvandring. Det kommer ikke til at ske. Ikke mindst pga. udviklingen øst for Norge.

  Det her med Breivik er overstået på et par uger. Og så kan vi komme videre.

  Kommentar by BE — 24. juli 2021 @ 15:18

 42. “så skal den gennemsnitlige demokratiske højrefløjser accepterere masseindvandring, og i øvrigt skrive pænere på Facebook”
  Bare rolig stupide snothvalp. Hvis vi nationalister skriver ét eneste fornuftigt ord på faecesbook,bliver det bortcensureret med det vuns.
  Og hvis du synes danskere ikke har ret til Danmark,kan du trøste dig med at din fremtidsdrøm er ved at blive til virkelighed.
  To lyslevende eksempler er Finn Nørgaard og Dan Uzan.

  Kommentar by Nielsen — 24. juli 2021 @ 15:20

 43. Jeg kan godt lide koranen; især hvis man skifter ordene om jøder, kristne og vantro ud med islamister.
  Islams dage i Europa er talte. De vil forsvinde, truet ud, flygte fra fattigdom, hjem til Mekka.
  Det er begyndt; ingen vil betale for dem, ingen kan lide dem, ingen vil fodre på dem, ingen vil hjælpe dem med deres totalitære voldsregime- de er færdige. Vi ser bare de sidste vanvittige dage nu… De kommer til at uddø i deres egen uduelighed.

  Kommentar by Hul igennem? — 24. juli 2021 @ 15:33

 44. 14:41
  BIDEN’S WORST ENEMY…AMERICANS
  Bitchute hash /video/bLiqnDke5VrQ/

  Kommentar by Svend — 24. juli 2021 @ 15:48

 45. 13.27 og 13.35 er stadig awaiting?

  Kommentar by BENT A — 24. juli 2021 @ 16:00

 46. Hvorfor er det ikke ok at uddybe UPs oplysninger med henvisninger?

  Kommentar by BENT A — 24. juli 2021 @ 16:01

 47. Kommentar by Oslo/Norge — 24. juli 2021 @ 14:04.

  Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at skulle PET rette sit søgelys mod mig, med efterfølgende anholdelse i anden sammenhæng, så bliver hele min kommentar historie på nettet brugt som skyts imod mig. Og dermed også eventuelle sympati-tilkendegivelser overfor Breivik medtaget, såfremt jeg skulle have luftet sådan nogen.

  Men dog ret underholdende, at lige efter du har skrevet din kommentar til Bjarne Jensen og undertegnede, så understreger du overfor Santor, at en t-shirt kan få ham lynchet eller arresteret i Norge.

  Hvordan synes du selv at din argumentering hænger sammen?

  Fordi herfra hvor jeg sidder og betragter tingene, der har muslimerne for længst overgået Breivik i død og ødelæggelser, og det er der ikke en kæft der råber op om.
  Prioriteringerne halter gevaldigt i Skandinavien, hvis vi skal diskutere terrorister, synes du ikke selv det?

  Kommentar by Kimski — 24. juli 2021 @ 16:07

 48. Nu 2 gange awaiting

  BENT A — 24. juli 2021 @ 13:38

  BENT A — 24. juli 2021 @ 16:00

  BENT A — 24. juli 2021 @ 16:01

  Stop nu det klynkeri / spam.
  Er du virkelig så egoistisk, at du mener Kim skal sidde klinet til computeren for din skyld?

  Hvorfor må han ikke have et privatliv? Har du politiker ambitioner, siden du tonser løs?

  Kommentar by tavsen — 24. juli 2021 @ 16:15

 49. “Man bliver ved med at stigmatisere befolkningsgrupper til et punkt, hvor det bliver normalen.”

  Det her beskriver meget godt mainstream-kulturens adfærd i forhold til danske nationalister. Medier, universitetsfolk, meningsdannere, politikere mfl. forsøger konstant at stigmatisere os som værende onde, hadfyldte, snæversynede terrorister.

  Man forsøger tydeligvis at legitimere enhver chikane, overfald og tilsvininger ved at hjernevaske folk med, at det er OK, for det er jo kun de “onde fascister”, som det går udover.

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. juli 2021 @ 16:25

 50. OT – #LIVE Anti Lockdown Freedom Rally 24th l Trafalgar Square
  8.793 seere lige nuStreamen blev startet for 2 timer siden
  YT –
  https://www.youtube.com/watch?v=J2jEC8dFKmg

  Kommentar by Svend — 24. juli 2021 @ 16:27

 51. CCC — 24. juli 2021 @ 12:39 skrev:

  “En stor fejl, at de er blevet mødt af en meget lam borgerlig anstændighed som reelt set har troet på, at en fornuftig og velargumentende samtale baseret data kan ændre dem.”

  Jeg tvivler stærkt på at disse “anstændigt borgerlige” reelt har troet på at dialog ville ændre noget som helst.

  Jeg tror langt mere på, at de har været kujoner, som heller vil lade nationen gå ned i flammer end risikere at blive kaldt “racist” eller lignende tomme udskamninger.

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. juli 2021 @ 16:33

 52. Peter Nielsen — 24. juli 2021 @ 16:25

  Der slog du mig med flere minutter, var på vej med det samme citat.

  For jeg har flere gange fået at vide for flere år siden på Nationen, at jeg som DF-vælger slet ikke havde nogen eksistensberettigelse. Inklusion? Nej, direkte stigmatisering. Sjovt som Rødgardister er totalitære demokratifornægtere, når det kommer til stykket.

  Kommentar by tavsen — 24. juli 2021 @ 16:34

 53. 39 Oslo/Norge.– Dagen efter d 23.juli 2011 skulle jeg hente konens bil hos citroen. Den var ikke færdig, så jeg måtte vente i kunderummet med kakao og kaffemaskinen. Ind kom 2 ret unge norske turistfamilier med 4-5 børn hver. Den ene families bil gjorde knuder.Jeg sagde et eller andet neutralt om begivenheden og de likviderede. Svaret var hårdt og kontant: ” Quislingedritten.

  Kommentar by dansker — 24. juli 2021 @ 16:40

 54. Hvis Breivik havde mejet unge ned på Fremskridtspartiet sommerlejr, var han PROMPTE blevet erklæret for syg og alverdens omsorg var strømmet ind til ham fra alverdens marxister og pladderhumanister. Den ene psudoforsker efter den anden ville finde legitime og forståelige årsager til hans handlinger, som var blevet trigget af højrefløjens udbredte racisme og had. Hans ansigt ville endvidere optræde på t-shirts, plakater og andet antikapitalistisk merchendice, sammen med venstrefløjens andre massemordere.

  Ja Breivik er syg i roen, men ikke mere syg end det overvældende flertal af socialister, som med legitime midler og pøblens accept, benhårdt arbejder på at udrydde vestlig historie og kultur.

  Kommentar by Bilka — 24. juli 2021 @ 17:17

 55. “– Man bliver ved med at stigmatisere befolkningsgrupper til et punkt, hvor det bliver normalen. Og så går der politik i det, mener Kristian Kragh Lundø…”

  ‘Man’ omfatter også muslimer, ellers er det jo ikke ‘man’. Man – og altså også muslimer, stigmatiserer befolkningsgrupper! Disse af muslimer stigmatiserede befolkningsgrupper må jo også være de kristne – hvem ellers? Når muslimerne så blive mange nok, går der politik i det, mener Kristian Kragh Lundø.
  Her i Danmark står vi så med en muslimsk befolkningsgruppe, som stigmatiserer de kristne indtil det er normalt. Hvad skal de kristne stigmatiserede danske så gør ved dette?
  Et rimeligt forslag vil være at smide muslimerne ud fra Danmark, så kan de stigmatisere i Bumfuckingstan lige så tosset de vil. Ingen danskere har lyst til at blive stigmatiseret af intellektuelle undermålere.

  Kommentar by Gudstav Jensen — 24. juli 2021 @ 17:18

 56. TAVSEN, du har en livlig fantasi. 1: Jeg har ingen politikerambitioner, 2: jeg skrev blot “nu 2 gange awaiting” fordi 2 korte kommentarer røg i filtret. Hvad klynk er der sætningen: Ingen! Det var blot for at det skulle være lettere at opdage den antagelig tekniske fejl. 3: Jeg forlanger ingenting. 4: Syntes bare at det var ærgerligt hvis min henvisning ikke blev læst. 5: Er du lidt af et surt brokkehoved, selvom du tit skriver gode kommentarer?

  Kommentar by BENT A — 24. juli 2021 @ 17:52

 57. Nyt forkortet forsøg: “Det er GALSKAB at importere islam ind i det 21. århundrede”

  Kommentar by BENT A — 24. juli 2021 @ 18:12

 58. OT – LIVE: Clashes erupt in Paris between police and protesters against newly-introduced COVID restrix

  8.321 seere lige nu
  Streamen blev startet for 77 minutter siden
  https://www.youtube.com/watch?v=W67vfNcfdxE

  Kommentar by Svend — 24. juli 2021 @ 18:20

 59. @ #1
  BB skrev ganske rigtigt: Breivik har overhovedet ingen “ideologi” med mindre, man vil påstå, at schizofreni er en ideologi.

  Lad Anders Behring Breivik leve det mest ringe og det mest forfærdelige liv i resten af dagene her på jorden og gerne også hensides.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 24. juli 2021 @ 18:25

 60. Jeg er fuldstændig uenig med hr. Møller om at Breivik er i besiddelse af en politisk holdning. I givet fald, vis mig hvem der erklærer sig enig med Breivik. Breivik er en psykisk syg person der bedst tåler sammenligning med amerikanske skoleskydere. Bare det at skrive et manifest på over 1000 sider antyder at der er en skrue løs.

  Kommentar by Michael — 24. juli 2021 @ 18:35

 61. Skønt at se National Gendarmerie slå perkerdemonstranterne i hovedet med staven og pumpe tåregas i krydderen på muslimerne og skylle muslimerne hen ad brostenene på Avenue des Champs-Élysées, hvor jeg genkender som min stamcafe i Paris den med den røde markise lige ved Louis Vuitton flagship store, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. juli 2021 @ 18:40

 62. Kristian Kragh Lundø har intet forstået, eller han er så besat af egen godhed at virkeligheden preller af. ABB er psykopat, derom ingen tvivl. Mht. hadefuld retorik er venstrefløjen ganske godt med, f. eks. hedengangne VS med meget mere. Så er der Blekingegadebanden, det er/var vold så det basker. Er der nogen der skal lukke for et vist hul, da er det venstrefløjen.

  Kommentar by NED MED ALTING — 24. juli 2021 @ 18:42

 63. # 55 og # 58.
  Skønne optagelser, her en myndighed der giver igen. Ingen dialog kaffe eller ditto bænke, som hende fra SF har travlt med, naturligvis på skatteborgernes bekostning.

  Kommentar by NED MED ALTING — 24. juli 2021 @ 18:45

 64. Vi SKAL da bestemt lære noget af episoden på Utøya.

  Vi skal lære, at masse-indvandring og multi-kultur er ødelæggende for et samfund og at der derfor vil komme uhensigtsmæssige reaktioner i forhold til det.

  Den eneste måde at undgå mere af den slags er at reservere Europa for europæerne. Europa tilhøre europæerne.

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. juli 2021 @ 18:47

 65. Synes vi skal undlade at være så hykleriske, som vi med rette beskylder fremmedimportørerne og andre følelsesstyrede venstreorienterede for at være.

  Breiviks manifest indeholder som jeg har forstået omtalen af det alt det forsvarerne af fædrelandene må være enige i, så vil man tage afstand fra Breivik må man nøjes med at være uenig i hans strategiske overvejelser om at bruge terror for at vække folk. Ellers må man udpege hvad andet end terrornødvendigheden for at redde de oprindelige folk det er i hans manifest man ikke mener er klogt.

  Kommentar by perhag — 24. juli 2021 @ 19:11

 66. Saa vidt jeg husker, havde teenage-ungerne paa den socialistiske ungdoms lejr paa Utøya nogle timer tidligere demonstreret til fordel for jøders udryddelse. Man kunne se billeder af dem bære skilte med tekster som: Støt Hamas, Ned med Israel, Dræb Jøderne osv. At de saa derpaa blev skudt af en terrorist et par timer senere kan man vel kalde skæbnens ironi.

  Naar man selv gaar ind for at nægte politiske modstandere i at trække vejret, kan man ikke klage naar samme bruges mod en selv.
  Har undt af de unger der omkom, men de forældre der bevidst sendte deres unger paa socialist lejr for at blive skolet i terrorisme, bølle teknik og volds romantik, faar ingen medlidenhed herfra.

  Kommentar by grove city, ohio — 24. juli 2021 @ 19:22

 67. Hvor mange har fulgt Datoen for den islamiske massakre i Paris på en natklub? Eller angrebet på et Jødisk supermarked? Hvor Mange har holdt dagen hellig på Beslan massakren (Skole massakre i rusland), eller teatret i Moskva, eller massakren i Londons undergrund, eller Madridmassakren?, eller massakren i Bombay? Eller 11 september 2001? Nej vel? Gider ikke spilde tid på at mindes massakren på Utoya. Det skulle aldrig være sket, men jeg forstår godt motivet, selvom det ikke kan retfærdiggøre det.

  Kommentar by Michael Unna — 24. juli 2021 @ 19:31

 68. # 63 Du skriver: Saa vidt jeg husker, havde teenage-ungerne paa den socialistiske ungdoms lejr paa Utøya nogle timer tidligere demonstreret til fordel for jøders udryddelse. Man kunne se billeder af dem bære skilte med tekster som: Støt Hamas, Ned med Israel, Dræb Jøderne osv. At de saa derpaa blev skudt af en terrorist et par timer senere kan man vel kalde skæbnens ironi. Præcis rigtigt, men at henrette så mange hhv. at udøve terror (bomber)) i Oslo, er bestemt ikke vejen frem. Her i lille Danmark har flere venstrefløjspartier haft vold/terror i deres politiske program(mer), Se f. eks. VS og EL med flere. Blekingegadebanden gik endda videre. Du kan også GOOGLE det norske arbejderparti, der findes et “herligt” foto fra omkring 19035, med Hammer og Segl flag på væggene. Ligeså grov terror mod daværende integrationsminister´s privatbolig.

  Kommentar by NED MED ALTING — 24. juli 2021 @ 19:57

 69. Jeg er dødtræt af, at høre om Utøya. Det er selfølgelig tragisk at der blev skudt så mange unge mennesker, og efterhånden sidder man tilbage med den følelse, at de overlevende nærmest skal helgenkåres.
  Ligesom i Danmark, var det norske socialdemokrater der overhovedet ikke kunne se et problem i den massive indvandring af muslimske velfærds shoppere, og derved undergravede de etniske nordmænd og danskere.
  Jeg kan huske lige efter massakren, at der på øen var linet op med nedgøring af israel + jøder, og palæstinensere blev nærmest hyldet som helte. Disse billeder kan jeg ikke finde på nettet mere.

  For at sætte det hele lidt i perspektiv, skal vi så se hvad de hjernedøde muslimer bedrevet siden 22.juli 2011:

  2011:
  Alexandria/Egypten (1.1.2011), på Nytårsdag, 21 koptere dræbt og 83 sårede under messen.
  Mogadishu/Somalia (01.01.2011), 19 dræbt + 25 sårede af al-Shabaab.
  Spin Boldak/Afghanistan (07.01.2011), 17 sjæle sendes op til Allah og 23 såret efter selvmordsbombe.
  Advokat/Yemen (07.01.2011), 13 soldater dræbt af al-Qaida.
  Abyei/Sudan (09.01.2011), 20 dræbt + 30 såret af muslimsk milits.
  Abyei/Sudan (11.01.2011), 10 dræbt + 18 såret af arabiske stammefolk.
  Bannu/Pakistan (12.01.2011), 20 dræbt + 14 såret af en Fedayeen-selvmordsbomber.
  Baghlan/Afghanistan (16.01.2011), 9 dræbt af bombefly fra Taliban.
  Hangu/Pakistan (17.01.2011), 18 dræbt + 9 sårede af islamister.
  Tikrit/Irak (18.01.2011), 66 dræbt + 160 sårede af en selvmordsbomber.
  Baqubak/Irak (19.01.2011), en sprængstoffyldt ambulance bruges til at dræbe 15 og såre 64.
  Karbala/Irak (20.01.2011), 51 shiamuslimer dræbt og 182 sårede af sunnier.
  Karbala/Irak (24.01.2011), 14 shiapilgrimme dræbes og 164 såret af sunni bilbombe.
  Lahore/Pakistan (25.01.2011), 10 dræbt + 70 såret af en 16-årig sunni selvmordsbomber.
  Bagdad/Irak (27.01.2011), 48 dræbt + 121 såret ved en begravelse af en sunni selvmordsbomber.
  Peshawar/Pakistan (02.02.2011), 10 dræbt + 26 sårede af en sunni bombe på et marked.
  Kirkurk/Irak (09.02.2011), tre bilbomber dræber 11 + sårer 104.
  Mardan/Pakistan (10.02.2011), selvmordsbomber dræber 31 og sårer 50.
  Duiail/Irak (10.02.2011), en sunni bilbombe dræber 9 + sårer 39.
  Samarrah/Irak (12.02.2011), 36 shia pilgrimme dræbes + 64 såret af sunni selvmordsbomber.
  Kandahar/Afghanistan (12.02.2011), Feedayeen-krigere angriber politistation og dræber 21 + sårer 45.
  Jalalabad/Afghanistan (19.02.2011), selvmordsbomber på tankstation, dræber 42 + sårer 71.
  Kunduz/Afghanistan (21.02.2011), selvmordsbomber dræber 31 + sårer 40 der står i kø for identiteskort.
  Mogadishu/Somalia (21.02.2011), 14 dræbt + 35 sårede af al-Shabab til fodboldkamp.
  Frankfurt/Tyskland (02.03.2011), 2 ubevæbnede amerikanere dræbt+ 2 sårede af muslim under råbet ”Allak akbar.”
  Nowshera/Pakistan (04.03.2011), 10 dræbt + 37 sårede af sunnier ved en sufi moske.
  Basra/Irak (06.03.2011), 8 dræbt + 12 sårede i bus.
  Faisalabad/Pakistan (08.03.2011), islamister detonerer en bombe på en tankstation, 32 dræbes og 125 forbrændes.
  Cafe Argana/Marrakesh/Marokko (april 2011), to trykkogere bragt til sprængning, 17 dræbt.
  Damaturu/Nigeria (4.-05.2011) 150 dræbt (Boko Haram).
  Khandarhar/Afghanistan (14.07.2011), 4 dræbt i en moske. Bomben smuglet ind i en turban!
  Khandahar/Afghanistan (27.07.2011), Khandahars borgmester dræbt af en selvmordsbomber.
  Eliat/Israel (18.08.2011), arabiske snigskytter dræber 8 og sårer 30.
  Jamrud/Pakistan (19.08.2011), en selvmordsbomber dræber 56 + sårer 123 ved moske.
  Cherchell/Algeriet (26.08.2011), 2 al-Qaida selvmordsbomber dræber 18 og sårer 26.
  Kabul/Afghanistan (20.09.2011), tidligere krigsherre for Nord-Alliancen og tidligere præsident Burnahuddin Rabbani dræbt (Taleban-bombe i turban).
  Cairo/Egypten (11.10.2011), 26 koptere dræbt og mindst 213 sårede.
  Teheran/Iran (29.11.2011), britiske ambassade angrebet med benzinbomber og raseret.
  Kabul/Afghanistan (06.12.2011), mere end 60 dræbt i shia moske.
  2012:
  Northwest Toulouse/Frankrig, (2012), en lærer og tre af hans elever skudt i den jødiske skole Ozar Hatorar af muslim.
  Baidoa/Somalia (09.04.2012), 12 kvinder og børn sendes ”til Allah” af al-Shabaab på en markedsplads.
  Damaskus/Syrien (27.04.2012), en selvmordsbomber udløser den på en vej og dræber 10 + sårer 28.
  Kano/Nigeria (29.04.2012), 16 kristne kirkegængere dræbt + 22 sårede, flere skudt i ryggen, da de prøvede at bringe sig i sikkerhed.
  Jalingo/Nigeria (30.04.2012), en Fedayeen selvmordsbomber dræber 11 + sårer 26.
  Makhatchkala/Dagestan (03.05.2012, redningsmandskab og civile dræbt af selvmordsbomber, 12 dræbt og mindst 110 sårede.
  Saàda/Yemen (03.06.2012), 66 dræbt + 50 sårede ved sammenstød mellem shia + sunni.
  Benghazi/Libyen (11.9.2012), 4 amerikanske diplomater dræbt af muslimer ved det amerikanske konsulat.
  2013:
  Frederiksberg/Danmark (5.2.2013), attentat på forfatteren + journalisten Lars Hedegaard i sit hjem, forsøgt udført af en muslim.
  Hazara/Quetta/Pakistan (16.02.2013), 84 dræbt, 190 sårede.
  Woolwich/London/England (22.5.2013), soldaten Lee Rigby fra Royal Regiment of Fusiliers, slagtet udenfor sin kaserne med kødøkse og kniv af to muslimer (Michael Adebolajo + Michael Adebowale).
  Vollsmose/Odense/Fyn/Danmark (23.05.2013), 59-årig (Ib Johannes Hansen) hundelufter slået ned, udsat for røveri og grov vold, i en sådan grad, at han er invalideret for livstid, udført af muslimer.
  USA/Boston Marathon (2013), 3 dræbt, 260 hårdt kvæstede af 2 muslimske brødre.
  Westgate/Nairobi/Kenya (21.9.2013), 67 dræbt + mange sårede af al-Shabaab.
  Handelsgade i Bagdad/Irak (12.10.2013), 13 dræbt + mindst 32 sårede efter bilbombe.
  Sanaaa/Yemen (05.12.2013), 52 dræbt, 167 sårede med en bilbombe og angreb på et militær hospital.
  2014:
  Kunming/Xinjiang-regionen/Kina (01.03.2014), 31 tilfældige buspassagerer hakket ihjel med knive, og mindst 130 sårede af kinesiske muslimer (uighurer/tyrkisk talende).
  Chibok/Nigeria (14.04.2014), 250 skolepiger kidnappet (Boko Haram).
  Gamboru Ngala/Nigeria (07.05.2014), 150 dræbt (Boko Harem).
  Det Jødiske Museum i Bruxelles/Belgien (24.05.2014) angrebet af muslim, 4 dræbt.
  Mpeketoni/Kenya (15.06.2014), mindst 60 dræbt i et 3-dages angreb på en politistation og et hotel (al-Shabaab).
  Padborg/Danmark (19.07.2014), 21-årige Kamilla Hantusch dræbt af sin afghanske kæreste Samayullah Mohammad Asef.
  Marokko/Atlasbjergene (24.09.2014), en fransk bjergguide Hervé Gourdel henrettet af IS ved halshugning.
  Kadhimiyah by/Bagdad/Irak (11.10.2014), 15 dræbt + mindst 32 sårede ved selvmordsangreb.
  Herbergvejen/Brønshøj/København/Danmark (31.10.2014), 65-årig taxachauffør (Johnny Hansen) slået ned, død dagen efter, udført af unge muslimer.
  Peshawar/Pakistan (16.12.2014), mindst 132 skole børn dræbt af Pakistansk Taliban på en militær skole.
  Kehilat Bnei Torah synagoge/Jerusalem/Israel (18.11.2014), to palæstinensere fra PFLP myrder 4 rabbinere med knive/økser/skydevåben.
  2015:
  Embajadores tog station/Madrid/Spanien (primo januar 2015), en spansk politibetjent (Francisco Javier Ortega) bliver skubbet og trukket ned på skinnerne af en somalisk indvandrer, og dræbt.
  Charlie Hebdo/ Paris (7.1.2015), 12 dræbt, 11 sårede af muslimer, bl.a. brøderne Chérif og Saïd Kouachi.
  Deli-Marked/Paris/Frankrig (09.01.2015), en politikvinde skudt i ryggen, de flygtede til det jødiske Deli-marked, hvor de træbte 4 jødiske mænd.
  ”Kalifatet”/Syrien (04.02.2015), nedskudt jordansk pilot (Muath al-Kasaesbeh) brændt levende i et bur af IS!
  Krudttønden på Østerbro, 1 dræbt og 3 sårede (14.2.2015) af en muslim (Omar El-Hussein).
  Synagogen i København (14.2.2015), 1 dræbt (Dan Uzan) og 2 sårede, af en muslim (Omar El-Hussein).
  Libyen (februar 2015), 21 koptere (egyptere) henrettet af IS.
  Grand-Bassam/Elfenbenskysten (14.3.2015), 18 dræbt og 26 sårede ved terrorangreb af al-Qaeda.
  Det tunesiske nationalmuseum (18.3.2015), 19 dræbte, 38 sårede af muslimer
  Sana/Yemen (20.3.2015), mindst 140 dræbt, mindst 350 sårede i shia moske (IS).
  Gulshan-e-Iqbal/Lahore/Punjab-provinsen/Pakistan (27.3.2015), 52 dræbt, 150 sårede ved selvmordsbombe udført af Taliban mod kristne, flest kvinder + børn.
  Garissa/Kenya (2.04. 2015), 152 kristne dræbt + 79 sårede på universitetet i Garissa, (al-shabaab).
  Sirte/Etiopien, 34 kristne dræbt af IS på stranden nær Sirte.
  Port El kautaoui/Sousse/Tunesien (26.06.2015), masseskyderi på hotel, 38 dræbt og 40 sårede, de fleste englændere. Angrebet foretaget af en enkelt terroist på stranden.
  Lyon/Frankrig (26.6.2015), en IS-sympatisør halshugger en mand.
  Sousse/Tunesien (26.06.2015), 38 turister dræbt på strand hotel (IS).
  Kuwait By/Kuwait (26.06.2015), 27 dræbt og mindst 220 sårede i en shia moske (IS).
  N`Djamena/Chad (10.07.2015), 15 dræbt af en selvmordsbomber (Boko Haram).
  Suruc/Tyrkiet (20.7.2015), 33 dræbt, fortrinsvis kurdere.
  Frankrig (21.8.2015), i toget mellem Amsterdam-Paris skyder en mand med en automatriffel, men overmandes.
  To bomber dræbte 103 muslimer i Ankara (10 oktober 2015), dræbt af andre muslimer (IS? eller magthaverne).
  Sinai/Ægypten (31.10.2015), russisk fly A321 terrorbombet, 229 personer dræbt.
  Burj al-Barajneh/Beirut/Libanon (12.11.2015), 81 dræbt ved en terrorbombe (IS) og mindst 181 sårede ved to selvmordsangreb.
  Paris (13.11.2015), mindst 130 dræbt + ca.350 såret ved selvmordsbomber (IS).
  Bamako/Mali (19.11.2015), 27 dræbt på Hotel Radisson.
  Moske angrebet i Yola/Nigeria, 27 dræbt, 97 sårede, dræbt af Boko Harem, før denne var en moske i Maiduguri (hovedstad i delstaten Borno), her blev 28 dræbt (Boko Harem).
  San Bernardino/Californien (03.12.2015), 14 dræbte, 21 kvæstede af et muslimsk ægtepar.
  2016:
  Hadithah/Irak (04.01.2016), 112 dræbt med sprængstof.
  Paris/Frankrig (7.1.2016), en IS-sympatisør angriber en politistation men dræbes af politiet.
  Istanbul nær Den Blå Moske + Haga Sophia/Tyrkiet (12.1.2016), 12 dræbte turister og 22 sårede, udført af muslimer/IS.
  Dalori/Nigeria (30.01.2016), 88 dræbt i landsbyen Dalori (Boko Haram).
  Mosul/Iral (07.02.2016), 300 civile og sikkerhedsstyrker henrettet (IS).
  Sadr City/Bagdad/Irak (11.05.2016), 52 dræbt + mindst 80 sårede ved bonbe angreb.
  Gnanvill ris/Frankrig (13.06.2016), politiægtepar fik skåret struben over af muslim for øjnene af deres lille søn.
  Jarkata/Indonesien (13.01.2016), 7 dræbt af muslimer/IS.
  Ouagadougou/Burkina Faso (13.01.2016), 23 dræbt af muslimer (Al-Qaeda).
  Mölndal/Sverige (14.01.2016), 22-årig svensk kvinde myrdet med kniv af en 15-årig muslim.
  Universitet i Charsadda/Pakistan (19.1.2016), mindst 30 dræbt af muslimer (Taleban).
  Cizre/Sirnak/Tyrkiet (28.-29.01.2016), tyrkere mod kurdere (PKK), mellem 170-660 dræbt.
  FN-militær lejr/Mali (12.02.2016), 2 dræbt og 30 sårede, dræbt af militante islamister.
  Ankara/Tyrkiet (17.02.2016), 30 dræbt (heraf 28 soldater) af bilbombe, og endnu flere sårede (60?), TAK (Kurdistans Frihedsfalke) /PKK tog ansvaret.
  Diyarbakir/Tyrkiet (18.02.2016), militærkonvoj ramt af bombe, 6 soldater dræbt.
  Ben Guerdane/Tunesien (7.3.2016), 13 militærfolk og 7 civile dræbt , da islamister angreb en kaserne tæt på Libyen.
  Kizilay/Ankara/Tyrkiet (13.3.2016), 37 dræbt og mindst 125 sårede, dræbt af PKK/TAK ifølge tyrkiske myndigheder.
  Istiklal Street/Istanbul (19.3.2016), 4 dræbte + mindst 36 sårede, 3 af de 4 dræbte var jøder.
  Zaventem lufthavn/Bruxelles/Belgien (22.3.2016) og
  Maalbeek metro-station/Bruxelles/Belgien (22.3.2016), 35 dræbte, mindst 300 personer sårede ved de to angreb.
  Pakistan (27.03.2016), 74 kristne + over 400 sårede ved selvmordsbompe, en taleban relateret gruppe har taget ansvaret.
  al-Asriya/Bagdad/Irak, 41 dræbte og mindst 105 sårede ved selvmordsangreb.
  Kabul/Afghanistan (19.4.2016), Taleban dræber 28 og sårer mindst 320 ved selvmordsangreb.
  Mosul/Irak (21.04.2016), 250 kvinder henrettet (IS).
  Nord for Bagdad/Irak 08.06.2016), 30 dræbt og ca.52 sårede ved en shiamuslimsk helligdom.
  Orlando/Florida/USA (12.6.2016), muslim (fra Afghanistan) dræber 50 og sårer 53 på en bar (natklubben Pusle).
  Magnaville/Frankrig (13.6.2016), muslim dræber et politi ægtepar.
  al-Qaa/Libanon (27.6.2016), muslim dræber 4 kristne ved selvmordsangreb.
  Atatürk-Lufthavn/Istanbul (29.6.2016), 41 dræbt og 239 sårede, Islamisk Stat?
  Cafeen Holy Artisan Bakery/Dhaka/Bangladesh (2.7.2016), 20 dræbt af islamister.
  Karrada/Bagdad (3.7.2016), mindst 200 dræbt af IS?
  Bagdad/Irak (03.07.2016), 283 dræbt ved selvmordsbombe (IS).
  Promenade des Anglais/Nice/Frankrig (16.7.2016), 87 dræbt + 202 sårede under råbet ”Allahu Akhbar.”
  Würzburg/Bayern/Tyskland (18.7.2016), 17-årig pakistaner (Riaz Khan Ahmadzai-alias Muhammad Riyad) amok i regional tog med kniv + økse, sårer 5 de 3 alvorligt under råbet ”Allahu akhbar.”
  Indkøbscenteret Olympia/München/Tyskland (22.7.2016), iraner dræber 9 og sårer 27.
  Kabul/Afghanistan 23.7.2016), 80 dræbt og mindst 231 sårede ved tre selvmords angreb.
  Ansbach/Bayern/Tyskland (24.7.2016), 1 død + 12 sårede af 27-årig afvist asylansøger fra Syrien.
  Reutlingen/Stuttgart/Tyskland (24.7.2016), kvinde dræbt med machette.
  Saint-Etienne-du-Rouvroy/Rouen/Frankrig (26.7.2016), 84-årig katolsk præst fik under gudstjeneste skåret halsen over af to muslimer, medens der blev råbt ”Allahu akbar.”
  Istanbul/Tyrkiet (28.07.2016), 47 dræbt ved bombeangreb.
  Hawijah/Irak (04.08.2016), 97 gidsler henrettet (IS).
  Quetta/Baluchistan/Pakistan (8.8.2016), 70 dræbt af selvmordsbombe (Taliban).
  Kabul/Afghanistan (08.08.2016), mindst 40 politikadetter + civile dræbt.
  Malmø, Stockholm, Norrköping, Gøteborg og andre svenske byer (uge 33/2016), biler sat i brand i indvandrerkvarterer. I første halvdel af 2016 sat ild til 2.027 køretøjer.
  Elazig/Tyrkiet (18.8.2016), tre bombeangreb mod politi/militær, mindst 10 dræbte og over 200 sårede.
  Pajut/Syd Sudan (19.08.2016), 283 skudt, civile + soldater (SPLM-IO).
  Cizre/Sirnak-provinsen/Tyrkiet (26.8.2016), bilbombe mod politistation, dræbte mindst 11 og sårede 78.
  Aden/Yemen (29.8.2016), 45 dræbt ved selvmordsbombe.
  Giro distriktet/Afghanistan (05.09.2016), 80 dræbt (Taliban).
  Kabul/Afghanistan 05.09.2016), dobbelt selvmordsangreb dræber 24 og indst 91 sårede.
  Barari/Irak (12.09.2016), 100 dræbt ved bilbombe mod politiet (IS).
  Manhattan/New York (17.9.2016), 29 sårede af bombe (amerikansk statsborger af afghansk herkomst.
  Sct.Clouds/Minnesota/USA (17.09.2016), somalisk mand amok i et indkøbscenter med kniv, 10 personer sårede han, medens han råbte ”Allah.”
  Uri/Kashmir/Indien (18.09.2016), 17 dræbt på en militær forlægning af militante JeM styrker.
  Hammam/Irak (03.10.2016), 190 politi + soldater henrettet (IS).
  Kunduz/Afghanistan (03.10.2016), 154 henrettet (Taleban).
  La Grande Borne/Viry-Chatillon/S-for Paris/Frankrig (08.10.2016), 15 unge muslimer angreb 2 franske betjente med brandbomber, medens de sad i deres tjenestebil, begge alvorligt forbrændt.
  Chah Anjeer/Afghanistan (11.10.2016), 90 soldater + politiofficerer henrettet (Taliban).
  Freiburg/Tyskland (16.10.2016), 19-årig tysk kvinde myrdet af en afghaner.
  Mosul/Irak (21.10.2016), 284 civile henrettet (IS).
  Den amerikanske Bagram-base/Afghanistan (12.11.2016), 4 amerikanere dræbt og 16 sårede ved selvmordsbombe af Taleban.
  Grænseposter mellem Burma og Bangladesh (13.10.2016) angrebet af muslimske oprørere, 9 politifolk dræbt.
  Hammam al-Alil (28.10.2016), 100 politiofficerer henrettet (IS).
  Hammam/Irak (29.10.2016), 130 politiofficerer kidnappet og henrettet (IS).
  Kabul/Afghanistan (21.11.2016), mindst 32 dræbt i moske ved selvmordsbombe af Taleban.
  Bria/Car (23.11. 2016), 85 civile dræbt ved Bria hospitalet (FPRC).
  Shomali/Irak (24.11.2016), 98 pilgrimme dræbt ved selvmordsbombe (IS).
  Mogadishu/Somalia (26.11.2016), 10 dræbt af en bilbombe.
  Palmyra/Syrien (10.12.2016), 433 dræbt ved selvmords bombe, 12 gidsler henrettet 19.01.2017.
  Istanbul/Tyrkiet (10.12.2016), 38 dræbt og mindst 155 dræbt ved Vodafone Arena af PKA.
  Kairo/Egypten (10.12.2016), 27 dræbt, og 65 sårede ved den koptiske al-Boutroseya- Kirke af IS.
  Kairo/Egypten (11.12.2016), vejsidebombe dræber 6 betjente og sårer 3.
  Istanbul/Tyrkiet (19.12.2016), den russiske ambassadør skudt af en muslim.
  Breitscheidplatz/Berlin (19.12.2016), bil ført af tunesisk ”flygtning” (Anis Amri), kørt ind i julemarked som i Nice, 12 døde og 48 sårede.
  2017:
  Istanbul/Tyrkiet (01.01.2017) skudmassakre på natklubben Reina, 39 dræbt og mindst 68 sårede.
  Jerusalem/Israel (08.01.2017), palæstinenser kørt ind i en gruppe soldater, 4 dræbt mindst 17 sårede.
  Melbourne/Australien (19.01.2017), car-jihad under råbet ”Allahu akbar”, 3 døde, 25 sårede.
  Mogadishu/Somalia (25.01.2017), bilbombe dræber 28 + sårer mindst 43.
  Sehwan/Sindh-provinsen/Pakistan (16.2.2017), 72 personer dræbt ved helligdom for islamisk sufisme-IS taget ansvaret.
  N-Pakistan (21.2.2017), 7 dræbt + 15 sårede ved et tredobbelt selvmordsangreb af pakistansk Taleban.
  Lahore/Pakistan (23.2.2017), 5 dræbt og mindst 15 sårede på det lokale marked ved eksplosion.
  Militær hospital i Kabul/Afghanistan (8.3.2017), 49 dræbt og 63 sårede af IS.
  Gamle bydel i Damaskus/Syrien (11.03.2017), 44 dræbt ved to bomber /vejside/og selvmords.
  Damaskus/Syrien (15.03.2017), mindst 30 dræbt ved et dobbelt selvmordsangreb i Justitspaladset.
  Orly lufthavnen/Paris/Frankrig (18.03.2017), skyderi i lufthavn af muslimsk terroist.
  Westminster Bridge + Parlamentet/London/England (22.03.2017), 4 dræbt og mindst 20 kvæstet ved skyderi og påkørsel med bil.
  Metrostation i Sankt Petersborg/Rusland (03.04.2017), 14 dræbt + mindst 50 sårede ved selvmords bombe .
  Paris/Frankrig (04.04.2017), 65-årig jødisk kvinde (Sarah Halimi) smidt ud af sit vindue af sin 27-årige muslimske nabo (Kabili Traore), under råbet ”Allah akbar.”
  Åhléns Varehus/Stockholm/Sverige (07.04.2017) påkørsel ind i menneskemængde, 5 dræbt + mindst 8 sårede.
  Koptisk kirke/Alexandra/Egypten (09.04.2017), 11 dræbt + og mindst 33 sårede ved selvmordsbombe.
  Mar Girgis kirken/Tanta/Egypten (09.04.2017), 25 dræbt + mindst 60 sårede ved selvmordsbombe.
  Aleppo/Syrien (15.04.2017), mindst 126 dræbt (heraf 68 børn) ved selvmordsangreb.
  Fresno/Californien/USA (19.04.2017), 3 dræbt + 1 såret efter skud under råbet ”Allahu Akbar.”
  Champs Elyées/Paris/Frankrig (20.04.2017), 1 betjent dræbt + 2 alvorligt sårede efter skuddrama.
  Afghanistan (21.04.2017), over 140 dræbt på militærbase af Taleban.
  Kabul/Afghanistan (03.05.2017), 8 dræbt 3 sårede ved selvmordsangreb mod NATO-personel.
  Manchester Arena/England (22.05.2017), 22 dræbte + 59 sårede ved selvmordsangreb af jihadisten Salman Abedi og hans bror Hashem Abedi.
  Marawi/Filippinerne (23.05.2017) hundredevis af muslimske terroister (IS) angriber byen.
  Minya-Provinsen/ægypten (26.05.2017), 28 dræbt + mindst 22 sårede koptere ved angreb på bus af IS-jihardister. Terroister gik rund og spurte: ”-are you muslim or Christian.?
  Kabul/Afghanistan (31.05.2017), 150 dræbt, over 460 sårede ved bilbombe i ambassade-kvarteret.
  London Bridge/London/England (03.06.2017), 7 dræbt og 48 sårede ved selvmordsangreb.
  Musayab/Irak (09.06.2017), 30 dræbt og 35 sårede efter selvmordsbombebælte på marked (IS).
  Mogadishu/Somalia (15.06.2017), 19 dræbt af al-Shabab.
  Hurghada/Egypten (14.07.2017), 2 dræbt + 4 sårede.
  Edeka-supermarked/Hamborg/Tyskland (28.07.2017), 1 dræbt og flere sårede efter knivstik under råbet ”Allahu Akhbar.”
  Hamborg/Tyskland (04.08.2017), 1 dræbt + 7 sårede med kniv i supermarked af palæstinenser.
  Konstanz/Tyskland (06.08.2017), 1 dræbt + flere sårede, da en iraker med en maskinpistol skød ind i en natklub.
  Sydøstlige Nigeria (06.08.2017), 11 kirkegængere dræbt + 18 sårede.
  Paris/Frankrig (09.08.2017), 6 soldater forsøgt kørt ned, 3 sårede alvorligt.
  Maiduguri/Kenya (15.08.2017), 27 dræbt + 83 sårede ved selvmordsangreb (Boko Harem).
  La Rambla/Barcelona/Spanien (17.08.2017), 13 dræbte + mindst 100 sårede.
  Turku/Finland (18.08.2017), 2 dræbt + 6 sårede ved knivstikkeri under råbet ”Allahu Akhbar.”
  Surgut/Rusland (19.08.2017), 7 personer såret heraf 2 alvorligt efter knivstikkeri.
  Helmand/Afghanistan (23.08.2017), 5 dræbt + 38 sårede (mange børn) af Taliban.
  Myanmar og Bangladesh (25.08.2017), angreb af muslimske terroister på 30 grænseposter og en militærforlægning, mange dræbt.
  Kabul/Afghanisten (26.08.2017), 20 dræbt + mindst 50 sårede af Taliban.
  N-Cameroun (25.08.2017), 11 dræbt + 8 kidnappet samt 50 huse brændt ned af Boko Harem.
  NØ-Nigeria (01.09.2017), 18 knivdræbt af Boko Harem.
  London/England (15.09.2017), bombe i Metro, 30 sårede.
  Marseilles/frankrig (01.10.2017), 2 knivdræbt under råbet “Allahu Akhbar.”
  Cairo/Egypten (14.10.2017), koptisk biskop dræbt af knivstik.
  Mogadissio/Somalia (14.10.2017), 358 dræbt og over 100 sårede af bomber.
  Kandahar/Afghanistan (18.10.2017), politi-og efterretningschefer dræbt + 2 amerikanere såret.
  Kabul/Afghanistan (20.10.2017), 39 dræbt ved selvmordsbombe.
  Ghor-provinsen/Afghanistan (20.10.2017), 20 dræbte + 10 sårede ved moske angreb.
  Kabul/Afghanistan (21.10.2017), 15 rekrutter dræbt ved selvmordsangreb.
  2018:
  Kabul/Afghanistan (27.01.2018), 63 dræbt og 163 sårede ved bombeangreb.
  Tyskland (12.03.2018), 17-årig ung kvinde myrdet med 14 knivstk af sin afghanske kæreste.
  Paris/Frankrig (23.03.2018), 85-årig jøde, overlevende fra kz-lejrene (Mireille Knoll) knivstukket 11 gange af to mænd, som råbte ”Allahu Akbar”, bagefter blev lejligheden stukket i brand.
  Vadsø/Finmark/Norge (14.07.2018), 18-årig norsk mand knivdræbt af afgansk asylansøger.
  Lübeck/Tyskland (20.07.2018), 14 buspassagere dolket af iraner.
  Toronto/Canada (23.07.2018), pakistaner dræbt en 8-årig og 18-år.
  Somali-region/Etiopien (04.08.2018), 15 præster henrettet og 10 kirker sat i brand.
  Gush Etzion/Israel (19.09.2018), 17-årig palæstinenser stikker og dræber en 45-årig israeler.
  Ahvaz/Iran (22.09.2018), 29 dræbt + mindst 70 sårede ved skudsalver fra terrororganisationen ASMLA, deraf mange soldater.
  Nørretoften/Osted/Sjælland/Danmark (02.10.2018), pakistanske Kamran Khan tæsker sin danske 34-årige kone Aya Bonde Jensen) til døde, efter vold med økse, baseballbat, strømpistol, øre revet af. Nuværende navn: Abdul Wahab Kahn.
  Afghanistan (15.10.2018), over 20 soldater dræbt af Taleban i det N-Afghanistan.
  Holbæk/Danmark (05.10.2018), syrer påkører dansk mand overlagt på en tankstation.
  La Defency-byggeriet/Paris/Frankrig (05.12.2018), Den irske lærer John Dowling fra Leonardo da Vinci universitetet knivdræbt af pakistaner.
  Strasbourg/Frankrig (11.12.2018), 4 dræbt + 12 sårede efter skyderi på julemarked.
  Ilbil/Atlasbjergene/Marrakech/Marokko (fundet 17.12.2018), en dansk og en norsk ung kvinde slagtet med kniv, hals skåret over, af IS-sympatisører, medens de råbte: ”dette er hævn for vore brødre i Hajin.” Hajin, var en af Islamisk Stats’s sidste højborge i Syrien, der netop er generobret af syriske regerings styrker.
  Klosterkirke Maria Immaculata/Strebersdorf/Wien/Østrig (27.12.2018), 1 klosterbroder dræbt + 5 sårede.
  Giza/Egypten (28.12.2018), 4 turister dræbt + 11 sårede ved vejside bombe.
  Amberg/Bayern/Tyskland (31.12.2018), 12 etniske tyskere kvæstet i et voldsorgie foretaget af 4 asylansøgere.
  Manchester tog station/England (31.12.2018), 3 tilfældige mennesker dolket af muslim under råbet ”Allahu akbar” (Allah er størst).
  Schophol lufthavn/Holland (31.12.2018), under råbet ”Allahu akbar” truede en muslim med at sprænge en bombe.
  2019:
  Gothersgade/København/Danmark (01.01.2019), 19-årig ung mand umotiveret knivdræbt med 4 stik, og 3 sårede, af en formentlig muslim.
  Floddalen øst for Eufrat/Syrien (06.01.2019), 23 dræbt ved selvmordsangreb.
  Qadis/Afghanistan (06.01.2019), sunnier dræber 14.
  Jani Khel/Afghanistan (07.01.2019), en Taleban bonbe dræber 10 + sårer 13.
  Amstetten/Østrig (08.01.2019), 40-årig kvinde myrdet af tyrker.
  Badghes/Afghanistan (10.01.2019), Taleban dræber 16.
  Bad Kreuznach/Tyskland (11.01.2019), afghansk asylansøger knivstikker gravid kvinde, barnet dræbt, kvinden alvorligt såret.
  Jena/Tyskland (11.01.2019), 87-årig tysk kvinde dræbt af afghansk asylansøger.
  Wiener Neustadt/Østrig (13.01.2019), 16-årig pige myrdet af syrer.
  Westland/Naiobri/Kenya (15.01.2019), terrorangreb på hotellet DusitD2, 21 dræbt + 28 sårede.
  Østrig (15.01.2019), 21-årig etioper knivdræbt af sin bror.
  Menaka/Mali (15.01.2019), Jihadister angriber to byer og dræber 20 mennesker,
  Manbij/Nord-Syrien (16.01.2019), 16 dræbt, iblandt 4 amerikanske soldater, IS stod bag.
  Oslo/Norge (18.01.2019), 25-årig norsk kvinde i respirstor, knivstukket af islamterroist.
  Maidan Wardak/Afghanistan (21.01.2019), over 100 mennesker dræbt (soldater), og mange sårede af Taliban.
  Tulln/Østrig (21.01.2019), 32-årig kvinde stukket ned af makedonier.
  Kabul/Afghanistan (21.01.2019), 36 dræbes + 58 sårede ved selvmordsangreb mod en militærbase.
  Jolo/Philipinerne (27.01.2019), 27 dræbes + 111 såredes af muslimske terroister i katolsk kirke,
  Ran/Nigeria (28.01.2019), 60 mennesker dræbt af Boko Harem.
  Nürnberg/Tyskland (ultimo januar 2019), 3 drenge skubbet ned foran et ankommende tog, af migranter fra Tyrkiet + Grækenland, de to af drengene dræbt.
  Dornbirn/Voralberg/Østrig (07.02.2019), mand i socialforvaltning knivdræbt af 34-årig tyrkisk-kurder.
  Amarenda/Tripura/Indien (05.02.2019), 20 indiske soldater dræbt + 4 sårede.
  Pulwama/indien (14.02.2019), 40 dræbt fra CRPF sikkerheds styrkerne.
  Maiduguri/NØ-Nigeria (16.02.2019), 11 dræbt i moske af Boko Haram.
  Østerbro/Vangehusvej//Danmark (07.03.2019), 81-årig dansk kvinde dræbt (05.02.2019) af 26-årig afrikaner (Sudaneser/Lual Yai Fayin Lual-senere navneforandring til James Schmidt), senere viste det sig, at han har dræbt yderligere 2, en 80-årig mand den 02.03.2019, og en 83-kvinde den 07.03.2019, i juni 2020 for to mord, da mordet 05.02. ikke kunne bevises, da vedkommende var kremeret. Dommen anket til Østre Landsret, der 26.03.2021 kendte ham skyldig i alle 3 mord, altså kan han betegnes som seriemorder!
  Kajuru/Nigeria (9.-10.03.2019), 32 kristne dræbt af radikale muslimer. CBN News rapporterede i 2017, at hundredevis af kristne i Nigeria var dræbt af hyrdefolket Fulani. Ifølge Global Terroism Index, har Fulanihyrderne dræbt over 60.000 siden 2001.
  Worms/Tyskland (10.03.2019), 21-årig tysk kvinde knivdræbt af tunesisk asylansøger under råbet ”Allahu akbar.”
  Cabo Delgado provinsen/Mosambique (14.03.2019), 13 dræbt af islamister og mindst 200 dræbt siden oktober 2017.
  Centrale Mali (17.03.2019), 16 soldater dræbt af jihadister med bånd til al-Qaeda.
  Utrecht/Holland (18.03.2019), 3 døde og adskellige såret (5?) efter skyderi af tyrkisk mand.
  Mogadishu/Somalia (23.03.2019), 5 dræbt i en regeringsbygning af al-Shabaab.
  Burkina Faso (april 2019), 62 dræbt af terroister.
  Kabul/Afghanistan (20.04.2019), 7 dræbt ved angreb på Informationsministeriet.
  Sri Lanka/Colombo (21.04.2019), mindst 359 dræbt + over 600 kvæstet ved bombeangreb i kirker og luksushoteller forskellige steder på øen (Negombo/Batticaloa/Dehiwela). 3 danske børn dræbt.
  Kuda/NØ-Nigeria (29.04.2019), 21 kristne dræbt af Boko Haram.
  Sinai-Halvøen/Egypten (05.06.2019), 8 politi-og militærfolk dræbt ved check points.
  Burkino Faso (maj 2019), 4 kristne dræbt under en katolsk søndagsgustjeneste.
  Arbinda/Burkina Faso (09.06.2019), 19 dræbt og 13 sårede af muslimske terroister.
  Namentenga-provins/Burkina Faso (10.06.2019), 10 dræbt af terroister.
  Centrale Mali (17.06.2019), 62 dræbt af terroister.
  Belehede/Burkina Faso (19.06.2019), 17 dræbt under natligt angreb af terroister.
  Tunis (27.06.2019), 1 dræbt flere sårede ved 2 selvmordsangreb.
  Kabul/Afghanistan (01.07.2019), 11 dræbt + 105 sårede ved Talebans selvmordsangreb.
  Kismayo/Somalia (13.07.2019), 26 dræbt i angreb på hotel af al-Shabaab.
  Voerde/Tyskland (20.07.2019), 34-årig mor + hendes 13-årige søn skubbet ud foran et tog af en serber, begge dræbt.
  København/Danmark (23.07.2019), betjent dræbt af vanvidsbilist (Mohamed Ahmad Samaleh), der tilhører den dybt kriminelle somaliske Samaleh-klan.
  Rom/Italien (26.07.2019), betjent umotiveret knivdræbt af 2 nordafrikanere.
  Ringsted/Sjælland/Danmark (28.07.2019), tyrkisk dreng myrder sin danske mor med adskellige knivstik.
  Frankfurt/Tyskland (29.07.2019), 40-årig mor og hendes 13-årige søn skubbet ud foran et IC-tog af nordafrikaner, sønnen dræbt og moderen kvæstet.
  Kabul/Afghanistan (29.07.2019), bombeangreb hvor 20 blev dræbt + mindst 50 sårede.
  Cairo/Ægypten (05.08.2019), 20 dræbte og mindst 47 sårede af bilbombe.
  Kabul/Afghanistan (07.08.2019), 14 dræbte + mindst 145 sårede efter bilbompe ved politistation.
  Kabul (i Dubai City)/Afghanistan (17.08.2019, 63 dræbt og mindst 182 sårede af Islamisk Stat.
  Koutougou/Burkina Faso (19.08.2019), 24 dræbes + 12 sårede af IS angreb mod en sikkerhedspatrulje
  Lyon/Frankrig (31.08.2019), afghaner dræbt en og sårede 9.
  Kabul/Afghanistan (05.09.2019), 10 dræbt + 45 sårede ved bilbombe i ambassade kvarter.
  Burkina Faso (08.09.2019), mindst 29 dræbt og mange sårede i to bombeangreb i N del af landet.
  Kabul/Afghanistan (17.09.2019), 48 dræbt og mange sårede efter to bombeangreb.
  Politihovedkvarteret/Paris/Frankrig (03.10.2019), ansat dræber 4 politifolk med kniv og sårer to, den ene alvorligt.
  Bizerte/Tunis (14.10.2019), fransk turist dræbt af muslimsk ekstremist.
  Nangarhar-provinsen/Haska Mina-distriktet/Afghanisten (18.10.2019), mindst 32 dræbt + 55 sårede ved bombeangreb under fredagsbøn i moske.
  Limburg/Hessen/Tyskland (25.10.2019), tunesisk mand dræbte sin kone med 5 øksehug i halsen.
  I sidste uge af oktober 2019 blev 76 regeringssoldater dræbt i Afghanistan, ifølge New York Times.
  Ban Tung Sadao/Provinsen Yala/Thailand (06.11.2019), 15 dræbt fra et frivilligt borgerværn og 4 sårede ved håndgranater og automatvåben af musimske terroister.
  Jerash/Jordan (06.11.2019), fire turister stukket ned med kniv, flere alvorligt såret.
  Kabul/Afghanistan (nov.2019), mindst 12 dræbt da minivan med sprængstof blev aktiveret.
  Amys Park/England (27.11.2019), 17-årige Jodie Chesney umotiveret knivdræbt af afrikaner.
  London Bridge/England (29.11.2019), 2 knivdræbt + 3 sårede af muslim.
  Haag/Holland (29.11.2019), flere sårede i forretningsgade (Grote Markstraat).
  Hantoukoura/Burkina Faso (01.12.2019), 14 dræbt og mange sårede under protestantisk gudstjeneste.
  Sahel-regionen/Niger (09.12.2019), militærbase angrebet af IS, over 70 soldater dræbt.
  Pensacola-basen/Florida/USA (06.12.2019), saudiarabisk officer dræber 3 amerikanske soldater på basen.
  Augsburg/Bayern/Tyskland (06.12.2019), tysk brandmand på aftentur slået ned og dræbt af indvandrer, med statsborgerskab i Tyrkiet + Libanon.
  Gislaved/Sverige (14.12.2019), 60-årig svensker stukket ned af 3 ”kulturberigere” med machete-ligende knive, da han ville forhindre et røveri.
  Mogadishu/Somalia (28.12.2019), ca.80 dræbt og mindst 54 sårede ved en lastbilbombe.
  MERE END 1000 KRISTNE DRÆBT I NIGERIA I 2019, se The Christian Post/Saterday, December 14/2019.
  2020:
  Villejuif/Paris/Frankrig (03.01.2020), 1 knivdræbt + 3 sårede, den ene alvorligt.
  Lamu-regionen/Kenya (05.01.2020), 3 amerikanere dræbt på militærbase + 2 sårede af al-Shabab.
  London/England (02.02.2020), 3 mennesker stukket ned med kniv/økse af netop løsladt muslim.
  Tawari/Nigeria (03.01.2020), Fulani mercenaries nedbrænder landsby, 20 dræbt.
  Sourou/Burkina Faso (04.01.2020), en gruppe kæmpende for sharia, stopper en skolebus og dræber 14 + sårer 9.
  Kulben/Nigeria (08.01.2020), militante muslimer angriber en landsby og dræber 19 og sårer 1.
  Chinagsdrar/Niger (09.01.2020), lokal sikkerhedsbase angribes og 89 dræbes + 30 såres.
  Madina/DRC (09.01.2020), 30 meldes dræbt + 70 sårede efter angreb af ADF.
  Silgadji/Burkina Faso (25.01.2020), 39 landsbybeboere nedslagtet af militante islamister.
  Sokolo/Mali (26.01.2020), ved et overraskelsesangreb blev 24 politifolk dræbt og 5 sårede.
  Sønderborg/Danmark (05.02.2020), bosnisk mand (Mirsad Kasum) myrdet sin danske hustru med kniv i brystet, slag med hammer og som afslutning halshugning.
  Kabul/Afghanistan (11.02.2010), mindst 6 dræbt + 5 sårede ved bombeeksplosion.
  Burkina Faso (17.02.2020), 24 mennesker herunder en præst, dræbt i angreb på kirke (EB,18.02.20).
  Volkmarsen/Hessen/Tyskland (24.02.2020), 29-årig konvertit kørte sin bil ind i et karnevaldsoptog, 61 kvæstede, herunder 20 udklædte børn.
  Kabul/Afghanistan (06.03.2020), ved begravelse af en shia-leder dræber IS 32 + sårer mindst 180,
  Kabul/Afghanistan (25.03.2020), 25 dræbt dræbt ved sikh-tempel og 8 sårede (EB, 26.03.2020).
  Romans-sur-Isere/Syd for Lyon/Frankrig (03.04.20), mindst 2 dræbt og 6 sårede (sudanesisk emigrant) alvorligt ved knivangreb, under råbet ”Allauh akbar,” (DKA, 04.04.2020). En far fik skåret halsen over, i overværelse af kone og barn (Ekstra Bladet, 12.04.2020 s.20).
  København/Danmark (07.06.2020), sudaneser (Lual Lual/James Schmidt) dømt livstid for 2 mord, det tredje offer kunne ikke bevises. Hans register i DK omfatter vold, kvælning og voldtægt.
  Forbury Gardens/Reading/England (20.06.2020), 3 knivdræbt + 3 hårdt sårede af 25-årig asylsøgende libyer (Khairi Saadallah).
  Nigeria (10.07.2020), 22 kristne, mest kvinder og børn dræbt.
  Nigeria (11.07.2020), 10 kristne kvinder, en baby og en ældre mand brændt til døde i deres hjem.
  Nigeria (19.07.2020), mindst 32 dræbt ved en bryllups ceremoni.
  Nigeria (22.07.2020), 5 skudt (3 af dem kristne) af islamiske terroister med ordene: ”bismillah” (i Allahs navn).
  Mogadishu/Somalia (08.08.2020), 8 soldater dræbt og 14 sårede på militærbase (al-Shabaab).
  Mogadishu/Somalia (16.08.2020), 15 dræbt og mindst 28 sårede ved eksplosion ved Elite Hotel.
  Neukölnn/Berlin/Tyskland (18.08.2020), irakisk asylansøger påkører en bil + 3 motorcykler-6 personer såret, tre af dem alvorligt. Efter udåden råbte han ”Alahu Akbar.”
  Filippinerne (24.08.2020), 15 dræbt af to kvindelige selvmordsbombere (jihadistgruppen Abu Sayaaf).
  Birmingham/England (05.09.2020), 1 knivdræbt og 7 sårede (2 alvorligt).
  Sousse/Tunesien (06.09.2020), 1 politiand dræbt og hans kollega såret af 3 islamiske terroister.
  Como/Italien (16.09.2020), præst knivdræbt af 53-årig tuneser (Ridha Mahmoudi). ”Snaphanen” 17.09.20.
  Nær Charlie Hebdo/Paris/Frankrig (25.09.2020), 2 personer såret med en kødøkse, den ene alvorligt, af en pakistaner og en fra Algeriet.
  Nivå/Nordsjælland/Danmark (03.10.2020), 3 muslimer dræber 55-årig med kniv under råbet ”Jeg dræber dig, Allahu akbar.”
  Dresden/Tyskland (04.10.2020), en 55-årig etnisk tysker knivdræbt, en anden hårdt såret af en 20-årig syrisk ”flygtning” (Abdullah al H.H.) på ”tålt ophold” i Tyskland.
  Champigny-sur-Marne/Paris/Frankrig (11.10.2020), ca.40 muslimer angreb politistation med sprængstof, projektiler, jernstænger, petanquekugler. I Val-dÒise Herblay gik 3 muslimer til angreb på 2 betjente, tog deres pistoler, og skød dem i begge i benene!!!
  Eragny/NV for Paris/Frankrig (16.10.2020), 47-årig gymnasielærer (Samuel Paty) halshugget af tjetjener (Abdullakh Anzorov) under råbet ”allahu akbar.”
  Kabul/Afghanistan (27.10.2020), 3 dræbt + 14 sårede ved indenrigsministeriet.
  Nortre Dame Katedralen i Nice/Frankrig (29.10.2020), 3 dræbt (en forsøgt halshugget) og flere sårede ved knivangreb af den 21-årige tuneser Brahim Aouissaoui under råbet ”Allahu akbar.”
  Peter Bangsvej/Valby/Danmark (28.10.2020), den 21-årige iraker og dybt kriminelle Helmi Mossa Hameed kører hensynsløst og dræber en 5-årig pige.
  Reumannplatz i Wien/katolske Sct.Anton von Padua/Østrig (29.10.2020), 30-50 unge tyrkere stormede kirken og smadrede skriftestole og kirkebænke under råbet ”Allahu akbar”.
  Lyon/Frankrig (31.10.2020), græsk ortodoks fransk præst skudt i sin kirke.
  Wien/Østrig (02.11.2020), 4 dræbt og andre såret (17?), ved et angreb nær synagogen, af en Nordmakedonier (Kujtim Fejzula) med sympati for IS.
  Kabul/Afghanistan (02.11.2020), 35 dræbt og mindst 50 sårede på Kabuls Universitet af tre angribere der skød vildt omkring sig (IS).
  Mueda/Mozambique (06.-08.11.2020), 50 halshugget af militante islamister (IS) under råbet ”Allahu akbar.”
  Bamiyan/centrale Afghanistan (24.11.2020), 14 dræbt +45 sårede ved bombeangreb.
  Koshobe/nær Maiduguri/Nigeria (28.11.2020), mindst 110 civile dræbt ved at få skåret halsen over af Boko Haram.
  Ghazni/Afghanistan (29.11.2020), mindst 30 sikkerhedssoldater dræbt og 24 sårede ved en selvmordsbombemand i bil.
  Muidumbe/Mozambique (29.11.2020), 25 lokale soldater afvæbnes og dræbes af lokale islamiske fundamentalister.
  Trier/Tyskland (01.12.2020), 5 dræbt og mindst 15 sårede ved bildrab i gågade.
  Toumour/Niger (12.12.2020), kristen landsby angribes og nogle brændes levende, 27 dræbt + 12 sårede.
  Imam Sahib/Afghanistan (13.12.2020), væbnede fundamentalister dræber 10 og sårer 6 (sikkerhedspersonale).
  Galkayo/Somalia (18.12. 2020), en selvmordsbomber dræber 15 og sårer 10.
  Kabul/Afghanistan (20.12.2020), IS sprænger en bombe, 10 dræbt + 20 sårede, kvinder og børn.
  Kabul/Afghanistan (22.12.2020), 5 dræbt deraf 4 læger ved en bilbombe (Taliban).
  Ash-Shola/Syrien (24.12.2020), IS stopper en bus og dræber 10 og sårer 5.
  Pemi/Nigeria (24.12.2020), terroister brænder og en kirke, 11 dræbes og 7 såres under råbet ”Allahu akbar”.
  Shula/Syrien (30.12.2020), bus angrebet af IS loyalister, 37 dræbt + 12 sårede.
  Aden/Yemen (30.12.2020), gruppem Ansar Allar laver et raketangreb mod lufthavn, 26 dræbes + 84 sårede.

  2021:
  Tchombangou og Zaroumdareye/Niger (02.01.2021), 2 landsbyer angrebet af militante islamister, ca.100 dræbt og ca.75 sårede.
  Kabul/Afghanistan (17.01.2021), 2 kvindelige højesteretsdommere skudt.
  Diffa/Niger (18.01.2021), 4 dræbt + 8 sårede af Boko Haram (landmine).
  Baghdad/Irak (21.01.2021), 32 dræbt + 110 sårede af selvmordsbomber på marked.
  Bagdad/Irak (21.01.2021), 32 dræbt og over 100 sårede ved 2 selvmordsbomber.
  Tikrit/Irak (23.01.2021), 11 dræbt + 10 sårede af IS.
  Gurmana/Nigeria (26.01.2021), 6 dræbt ved en række angreb af Boko Haram.
  Balad/Somalia (28.01.2021), 14 dræbt + 10 sårede af vejsidebombe.
  Raqqa/Syrien (30.01.2021), 7 dræbt + 10 sårede i bus af IS.
  Nangarhar/Afghanistan (30.01.2021), 12 dræbt + 15 sårede af selvmordsbomber.
  Almar/Afghanistan (31.01.2021), 2 dræbt + 14 sårede ved Taliban morter angreb.
  Mogadishu/Somalia (31.01.2021), 9 dræbt + 10 sårede af selvmordsbomber.
  Boni/Mali (03.02.2021), 10 dræbt + 5 sårede af militante islamister.
  Tap-e-Akhtar (05.02.2021), 16 dræbt + 2 sårede af Taliban.
  Ndalya/DRC (14.02.2021), 16 dræbt af ADF.
  Pul-e-Sangi (15.02.2021), 13 politifolk dræbt af to kollegaer.
  Jalalabad/Afghanistan (16.02.2021), 5 dræbt + 4 sårede af Taleban.
  Zawar/Pakistan (18.02.2021), 5 grænsevagter skydes af Tehreek-e-Taliban.
  Bandiagara/Mali (18.02.2021), Jihadister dræber 9 + sårer 3.
  Damboa/Nigeria (18.02.2021), 6 halshugget af Boko Haram.
  Tokabangou/Burkina Faso (19.02.2021), 9 dræbt + 9 sårede af Boko Haram.
  Muthanna/Irak (20.02.2021), 2 børn dræbt af landmine.
  Balad/Somalia (21.02.2021), en selvmordsbomber dræber 2 og sårer 4.
  Mirah/Pakistan (22.02.2021), 4 kvinder dræbt.
  Hesarak/Afghanistan (22.02.2021), 9 dræbt af Taliban.
  Kisima/DRC (23.02.2021), ADF-islamister dræber 11.
  Maiduguri/Nigeria (24.02.2021), 10 dræbt + 47 sårede af Boko Haram.
  Boyo/DRC (27.02.2021), 6 dræbt af ADF.
  Vetlanda/Småland/Sverige (03.03.2021), 8 mennesker angrebet og såret (de 3 alvorligt) af-22-årig afghaner (Tamin Sultani) der råbte Allahu akbar. Han skulle have været udvist i 2020!
  Sorkhord/Afghanistan (03.03.2021), 7 teglværksarbejdere bundet og derefter dræbt.
  Aden/Yemen (04.03.2021), 3 dræbt + 7 sårede af en Ansar Allah bilbombe.
  Taloqa/Afghanistan (04.03.2021), 9 lokale betjente dræbt.
  Lab-e-Nahr/Afghanistan (05.03.2021), 7 dræbt + 4 sårede (sikkerhedsvagter).
  Taiz/Yemen (05.03.2021), 3 børn dræbt og 10 sårede af shiitter.
  Bosaro/Somalia (05.03.2021), 7 fængselsvagter dræbt + 3 sårede.
  Rahim Yar Khan/Pakistan (05.03.2021), 5 hinduister dræbt af islamiske fundamentalister.
  Mogadishu/Somalia (06.03.2021), 20 dræbt + 30 sårede af Fedaueen selvmordsbomber.
  Balkh/Afghanistan (07.03.2021), 8 lokale politifolk dræbt og 6 sårede af sunnier.
  Wulgo/Nigeria (09.03.2021), 30 soldater dræbt i konvoj + 7 sårede af 2 selvmordsbomber.
  Kadha/Yemen (14.03.2021), 18 dræbt og 6 sårede af missil fra Ansar Allah.
  Surobi/Afghanistan (14.03.2021), 5 FN-ansatte dræbt af Taliban.
  Tessit/Mali (16.03.2021), 33 dræbt + 14 sårede af Jihardister.
  Tillaberi/Niger (16.03.2021), 66 knivdræbt med koldt blod af jihardister.
  Abyan/Yemen (18.03.2021), 12 dræbt af spærreild fra al-Qaida.
  Kushk Rabat Sangi/Afghanistan (21.03.2021), 6 grænsevagter dræbt
  Boulder/Colorado/USA (22.03.2021), muslim (Ahmad al-Aliwi/Issa) skyder 10 mennesker i et King Soopers marked.
  Intazayene, Bakorat, Wistane/Niger (23.03.2021), jihadister på motorcykler dræbte 137 personer i en række koordinerede angreb.
  Beni-Mbau/DRC (23.03.2021), 15 landsbybeboere dræbt + 10 sårede af ADF-islamister.
  Lafey/Kenya (24.03.2021), 5 buspassagerer dræbt + 21 sårede af islamiske terroister.
  Palma/Mozambique (24.-27.03.2021), 48 dræbt + 13 sårede, nogle ved halshugning af militante islamister.
  Dabanga/Cameroun (28.03.2021), 4 dræbt af Boko Haram.
  Sade/Nigeria (30.03.2021), 1 brændt ihjel for at fornærme Muhammed.
  Katsina/Nigeria (30.03.2021), 7 dræbt da militante muslimer skyder ind i en kirke.
  Beu Manyama-Moliso/DRC (30.03.2021), 29 dræbt af ADF-islamister.
  Shindad/Afghanistan (31.03.2021), 4 dræbt af en Shahid selvmordsbomber.
  Gør Du/Burkina Faso (01.04.2021), 6 dræbt og 1 såret af jihardister.
  Lashkar Gah/Afghanistan (02.04.2021), 5 dræbt og 7 sårede af en sunni bomber.
  Aguelhok/Mali (02.04.2021), mujahideen dræber 4 FN-folk og sårer 19.
  Kongressen/Washington/USA (02.04.2021), 2 dræbt + 1 sårede, da 25-årig muslim (Noah Green) kører ind i 2 betjente, for efterfølgende at stå ud af bilen, og løbe efter dem med en kniv under råbet ”Allah akbar.”
  Bariire/Somalia (03.04.2021), selvmordsbomber angriber lokal sikkerhedsbase og dræber 9 + sårer 20.
  Ishkamish/Afghanistan (06.04.2021), 6 dræbes af Taliban.
  Tanwatbougou/Burkino Faso (06.04.2021), 8 dræbes og 2 sårede af jihardister.
  Palma/Mozambique (08.04.2021), ligene af 12 hvide mennesker fundet bundet + halshugget efter angrebet den 24.-27.03.2021.
  Waziromanda/Afghanistan (06.04.2021), 10 dræbt + 12 sårede af Taliban.
  Kaduna/Nigeria (06.04.2021), 4 dræbt + 4 sårede i en bus.
  Shuhayl/Syrien (07.04.2021), 5 dræbt + 2 sårede af ISIS.
  Mausa-Abad/Afghanistan (8 dræbt + 11 sårede af Taliban.
  Benue/Nigeria (09.04.2021), 11 dræbt af jihadister.
  Oicha/DRC (09.04.2021), 7 dræbt af ADF.
  Baidoa/Somalia (10.04.2021), en Shahid-selvmordsbomber dræber 6 + sårer 7 på restaurant.
  Damasak/Nigeria (10.04.2021), islamister dræber 8 på et FN-lager.
  Kwapre/Nigeria (10.04.2021), 5 dræbt + 30 sårede af Boko Harem.
  Balkh/Afghanistan (10 dræbt + 8 sårede på en forpost.
  Damasak/Nigeria (13.04.2021), islamister skyder vildt omkring sig, dræber18 og sårer 21.
  Lahore/Pakistan (14.04.2021), visning af tegnefilm om Muhammed afstedkommer flere dages oprør og optøjer, 2 dræbt og mindst 520 sårede!
  Balad/Somalia (14.04.2021), 17 dræbt + 4 sårede i minibus.
  Gaigorou/Niger (17.04.2021), 19 dræbt + 6 såred af islamiske terroister.
  Alvesta/Småland/Sverige (17.04.2021), 38-årig statsborger (Oumar Sessoko) fra Mali, skærer halsen over på en kvinde, inden da, spark i hovedet + slag på krop, 15 vidner overværer!
  Rambauillet/forstad til Paris/Frankrig (23.04.2021), 49-årig kvinde (mor til 2) ansat i politiet, dræbt med en kniv i halsen, under råbet ”Allahu akbar,” af en 36-årig tuneser (Jamel Gorchene).
  Geidam/Nigeria (23.04.2021), 11 dræbt i deres hjem af jihardister.
  Gumal/Nigeria (24.04.2021), 10 dræbt + 20 sårede af muslimske militante.
  Marib/Yemen (24.04.2021), 26 dræbt i et 2-dages angreb.
  Mainok/Nigeria (25.04.2021), 31 dræbt ved raketangreb.
  Maiwand/Afghanistan (25.04.2021), 5 dræbt + 4 sårede af selvmordsbomber.
  Mohammad Agha/Afghanistan (25.04.2021), Taliban tilbageholder biler langs motorvej og dræber 7 + sårer 3.
  Kunar/Afghanistan (26.04.2021), 21 sårede ved et Taliban raketangreb, heraf 16 børn.
  Afghanistan (30.04.2021), mindst 30 dræbt af Taliban i et bombeangreb mod militsmedlemmer.
  Dasht-e-Barchi/Kabul/Afghanistan (08.05.2021), shiamuslimsk skole bombeangrebet af Taliban, 58 dræbt (heraf 50 piger), og mindst 150 kvæstet.
  Nørretorv/Horsens/Danmark (11.05.2021), 22-årig dansk mand (Tobias Jødal) mishandlet til døde, af 4 ikke-vestlige danskere, kørende i en BMW.
  Boga og Tchabi/DRC (31.05.2021), mindst 78 mennesker dræbt under 3 angreb af den islamistiske gruppe ADF.
  Solhan/Burkina Faso (05.06.2021), mindst 160 dræbt af bevæbnede islamister.
  Baghlan-e-Markazi/Afghanistan (08.06.2021),10 mineryddere dræbt + 14 sårede af Taliban.
  Sinjar/Irak (08.06.2021), grav med 11 Yazidi ofre for IS fundet.
  Mbatyula/Nigeria (09.06.2021), 6 landsbybeboere dræbes af militante muslimer.
  Ishkamisk/Afghanistan (09.06.2021), 4 sikkerhedsfolk dræbes i baghold + 2 såret.
  Marib/Yemen (10.06.2021), 8 dræbt + 27 såret af Ansar Allah.
  Bagh-e-Shamal (10.06.2021), 6 dræbt + 10 såret ved et Shahid-selvmordsangreb.
  Zongo-Akiki/Nigeria (10.06.2021), 5 dræbt + 5 såret af muslimske terroister.
  Zairia/Nigeria (10.06.2021), 1 dræbt + 10 såret af militante muslimer.
  Kart-e-Naw (11.06.2021), 6 civile dræbes af Mujahideen.
  Tse-jemin (Nigeria (11.06.2021), 6 dræbes af militante muslimer.
  Grænse/Elfenbenskysten (12.06.2021), jihardister dræber 3 fra en sikkerhedspatrulje og sårer 4.
  Kirkurk/Irak (12.06.2021), en IS-snigskytte dræber en betjent.
  Tulk/Afghanistan (12.06.2021), 19dræbt efter Talibanangreb + 20 sårede.
  Kabul/Afghanistan (12.06.2021), sunnier dræber 6 og sårer 2 fra Sjia-mindretal.
  Kuro/Nigeria (13.06.2021), militante muslimer dræber 10 + sårer 5.
  Mogadishu/Somalia (15.06.2021), en Feedayeen-selvmordsbomber dræber 15 + sårer 10.
  Mardyan/Afghanistan (19.06.2021), Taliban dræber 16 og sårer 14.
  Palmyra/Syrien (19.06.2021), IS dræber 12.
  Sukhnah/Syrien (20.06.2021), IS angriber en byggeplads og dræber 5.
  Wadi al-Abyad (21.06.2021), IS dræber 12 + sårer 4.
  Maiwand/Afghanistan (22.06.2021), en Taliban landmine dræber 5 + sårer 18.
  Marib/Yemen (24.06.2021), 28 sikkerhedspersonale dræbes + 24 såret af Ansar Allah.
  Parwan/Afghanistan (25.06. 2021), 5 sikkerhedsvagter dræbes + 5 såret.
  Woolworths Magasin/Würzburg/Tyskland (25.06.2021), 3 knivdræbt + 6 sårede (3 alvorligt) af 24-årig somalier (Abdirahman J.) under råbet ”Allahu akbar.” Se også 18.07.2016.
  Hariparigam/Indien (27.06.2021), 3 dræbt i bil af militante islamister.
  Wisil/Somalia (27.06.2021), 30 dræbt + 40 sårede af et al-Shabaab selvmordsangreb.
  Bula Yobe/Nigeria (28.06.2021), 2 dræbt + 5 sårede af Boko Harem.

  DETTE SIGER VEL ALT, OG SÅ KAN GUTMENSCHEN KOMME MED AL DERES OMSVØB, DENNE LISTE TALER SIT TYDELIGE SPROG.

  Kommentar by der Adler — 24. juli 2021 @ 20:36

 70. Kim Møllers indledning til denne blogpost og der Adlers arkiv siger alt.

  Kommentar by Ole Madsen — 24. juli 2021 @ 21:33

 71. Tak for indsatsen, Adler.

  Men under 2001 mangler 9/11. Mere end 3.00 dræbt på få timer i USA. Altså mere end 30 gange så mange som på Utøya. Dræbt af muslimer i et ubeskriveligt modbydeligt terrorangreb. I et blindt had til den vestlige Verden. Og vågnede vi op? Nej. Så man må spørge sig selv – hvad skal der så til, før vi vågner?

  Og lad os se, med hvilke let hånd medier og politikere på 20-årsdagen referer til denne monumentale udåd.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 24. juli 2021 @ 21:34

 72. Er det muslimer?

  Utilpassede og kriminelle beboere, der optræder uforudsigeligt og går tæt på politiet, har sat fynske politibetjente i et konstant alarmberedskab i den belastede bydel Vollsmose. I en konkret hændelse blev betjente presset til at »overtræde grænsen« for derefter at blive filmet af beboere.

  Sådan lød nogle af opråbene fra patruljerende betjente, da Arbejdstilsynet var forbi Fyns Politi den 13. januar i år.

  Her fortalte patruljerende betjente også, at de »ugentligt bliver filmet af borgere, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. juli 2021 @ 21:38

 73. Kommentar by der Adler — 24. juli 2021 @ 20:36.

  Bravo!

  Kommentar by Kimski — 24. juli 2021 @ 21:41

 74. Og vågnede vi op? Nej. Så man må spørge sig selv – hvad skal der så til, før vi vågner?

  Kommentar by Henrik Wegmann — 24. juli 2021 @ 21:34

  Fra og med 2001 til og med 2021 er der dræbt 529.000 muslimer i Irak og Afghanistan; disse muhamedanere kan ALDRIG mere såre og dræbe os hvide, og de 529.000 døde muslimer kan IKKE forplante sig og skabe muslimer, der kan såre og dræbe os hvide.

  529.000 døde muslimer er det, jeg og alle muslimhadere kalder en solid og meget god begyndelse, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. juli 2021 @ 21:45

 75. Henrik Wegmann — 24. juli 2021 @ 21:34 skrev:

  “Nej. Så man må spørge sig selv – hvad skal der så til, før vi vågner?”

  Masserne vågner aldrig op. Selv når deres egne børn bliver overfaldet og voldtaget, så har de travlt med at sige, at de ikke er “racister” og at deres offer-historie ikke skal “misbruges af højre-ekstreme” til at skabe “fremmedhad” etc.

  Kommentar by Peter Nielsen — 24. juli 2021 @ 21:53

 76. Kommentar by Peter Nielsen — 24. juli 2021 @ 21:53

  Sådan er jeg slet ikke.

  Men jeg ser gerne, at vi kommer snart kommer igang med ekspedere 529.000 muslimer, der er uønskede her i vores hvide EU, videre, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. juli 2021 @ 21:58

 77. Kommentar by der Adler — 24. juli 2021 @ 20:36

  Din liste skal KUN omhandle hvide ofre.

  Det er kun dejligt, at muslimer gør, hvad muslimer altid har gjort: De slår hinanden ihjel, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 24. juli 2021 @ 22:22

 78. ET FLOT OG MEGET OPLYSENDE INDLÆG fra der Adler. Alle disse eksempler på islamistisk terror BURDE gøre indtryk på Enhedslisten og de Radikale osv. For de kan ikke bortforklare dem. Men selvfølgelig vil de ignorere og fortie dem. Argumenter og eksempler preller af på dem som vand på en gås. Fordi alle de danskere som er tilhængere af masseindvandring, afrikanisering og islamisering, tilsammen ikke er klogere end en gås. Eller de er bundkorrupte.

  Folkemordstinget af i dag er som een stor gåsefarm, som eet stort hønsehus, som een stor galeanstalt. Kun NB skiller sig ud.

  Men hvis danskerne tror at næste valg vil redde Danmark, ved at NB går frem til fire, fem eller syv dobbelt størrelse, er de nok alt for naive eller optimistiske. For det vil ikke være nok til at forhindre svenske tilstande.

  Og foreløbig vil situationen bare blive værre og værre. Overfaldene, indstrømningen og forringelserne/nedskæringerne osv. vil fortsætte.

  Kommentar by BENT A — 24. juli 2021 @ 22:51

 79. PS: “Fornuft om nedlukninger og politik” handler om hvordan FT i stigende omfang tyranniserer os.

  Kommentar by BENT A — 24. juli 2021 @ 23:07

 80. Der Adler. Flot arbejde. Naturligvis er tragedien på Utøya stor, ABB psykopat. Som andre har skrevet kunne man se diverse potentielle norske politikere på Utøya hylde Palæstina samt stærkt nedgøre Israel, som både stat hhv. den Israelske befolkning. Noget lignende er set på Rådhuspladsen i København. Her lød råbene noget a lá. Det Jødiske blod under vore fødder, leve Palæstina. Ingen gjorde noget for at stoppe disse ganske, på vor regning, velnærede berigere. Direkte pinligt.

  Kommentar by NED MED ALTING — 24. juli 2021 @ 23:17

 81. – Bent A

  Uriasposten er ikke din private opslagstavle. Drop nu de der evindelige henvisninger til noget du har læst andetsteds.

  Kommentar by Kim Møller — 24. juli 2021 @ 23:36

 82. Kommentar by der Adler — 24. juli 2021 @ 20:36
  Dyb respekt!
  Det er en imponerende liste med enkeltstående tilfælde.

  Kommentar by Lider af danskhed — 24. juli 2021 @ 23:40

 83. der Adler — 24. juli 2021 @ 20:36

  TAK, et imponerende dokument er nu gemt her https://archive.md/c5cvg

  Hold øje med Afghanistan. Det vil blive blodigt. Menneskeliv har ingen betydning i islam. Rejste der i mine unge år. Og snakkede med mange unge pakistanere i Quetta. Var forbløffet over, de ville tilsluttes Afghanistan. Forklaringen kom med Khomeini, der virkelig fik sat ild til det muslimske had mod Vesten. Quetta er tæt på Kandahar, hvor al den ekstreme islam kommer fra.

  On 14 May 2021, twelve people were killed, including an imam, and 15 others were wounded when a bomb exploded inside a mosque in Shakardara District

  3. jul. 2021 — Hundredvis af Taliban-krigere blev dræbt i hårde kampe med regeringsstyrker over flere provinser i Afghanistan, sagde embedsmænd lørdag

  6. jul. 2021 — Flere dræbt i eksplosion på militærbase i Afghanistan.

  16. jul. 2021 — Fotojournalisten Danish Siddiqui fra nyhedsbureauet Reuters er blevet dræbt i forbindelse med hans dækning af kampe mellem afghanske sikkerhedsstyrker

  for 2 dage siden — En uhyggelig video, der dukkede op, syntes at vise Taliban dræbe erobrede … afghanske regeringstropper i den sydlige by Kandahar

  mener, det var 12 regeringstropper, der blev henrettet med nakkeskud, men kan ikke finde det igen.

  Kommentar by tavsen — 24. juli 2021 @ 23:54

 84. Kimski @ 16:07
  Du har selvfølgelig rett i det du skriver, men jeg mener fremdeles at mine argumenter henger bra sammen.
  22 juli er på en måte en «man bites dog» hendelse i forhold til muslimsk motivert terror, men dette har sin begrensning, galningen angrep nemlig ikke muslimer men tilfeldige passerende i regjeringskvartalet (én av de 8 var som sagt en bekjent av meg) og unge sosialdemokrater på Utøya.
  Det er begrenset hvor mye jeg kan kritisere de politiske makthaverne i Norge uten å måtte kritisere folkeflertallet som tross alt stemmer på disse… eh, folka.
  Når det gjelder islamisering og utskifting av befolkningen ellers er forskjellen mellom Arbeiderpartiet og de borgerlige i Norge minimal, om noe er det lettere å få igjennom innstramminger hvis førstnevnte sitter med makten.
  Fremskrittspartiet har for eksempel bestemt at medlemskap i SIAN (norske SIAD) er uforenelig med tillitshverv i partiet.
  Breivik utførte et ikke bare fysisk men også psykisk/psykologisk angrep på hele Norge, uansett hvor mye AP forsøker å bruke dette angrepet til å tukte sine motstandere til høyre, som altså skiller seg minimalt fra de selv hva gjelder praktisk politikk.
  Så ja, jeg mener at mine argumenter passer bra sammen, hvis Santor lager en t-shirt som beskrevet og bruker den i Norge risikerer han ikke bare tesk fra sine politiske motstandere men også fra nordmenn som vil være enige i Uriaspostens redaksjonelle linje, som meg selv. Det er noen i dette kommentarfeltet jeg faktisk synes at Møller bør sensurere, for kampens skyld.
  Avslutningvis gjentar jeg: det er INGEN som har skadet motstanden mot den sinnsyke innvandringen til Norge så mye som Breivik, og ungdommene på Utøya kan ikke sies å være fiender eller forrædere noe mer enn folkeflertallet i Norge, det er bare sånn det er.

  Kommentar by Oslo/Norge — 24. juli 2021 @ 23:55

 85. Men lærte verden noget ved angrebet?
  Også i dyreverdenen er der angreb imellem racer.
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/videnskab/forskere-har-for-foerste-gang-observeret-chimpanser-slaa-gorillaer-ihjel/8710858

  Kommentar by Anonym — 25. juli 2021 @ 00:01

 86. dansker @ 16:40
  Det forbauser meg ikke, kun at du møtte 2 norske familier med 4-5 barn hver, det vanlige er 1,7 barn 😱.
  Jeg har ikke for vane å sitere Lenin, men det enkle spørsmålet «hvem tjener på dette»er i høyeste grad relevant.
  …og de som tjente på 22/7-2011 var og er de som vil stigmatisere oss som blodtørstige galninger, og ikke la oss fremstå som det vi vel er nemlig bekymrede medborgere som ofte er gamle nok til å huske hvordan f.eks Sverige var for bare noen tiar siden.
  Altså langt fra perfekt men fantastisk trygt og godt i forhold til i dag, for ikke å snakke om den fremtiden som er på vei.

  Kommentar by Oslo/Norge — 25. juli 2021 @ 00:10

 87. der Adler @ 20:36

  Takk for det arbeidet, årene 2012 til 2014 ser litt tynne ut, det må være mengder av angrep som ikke har kommet med der.
  Poenget ditt tar jeg, og situasjonen i Norge ville nok vært annerledes i dag hvis ABB hadde valgt andre mål enn tilfeldige i Oslo sentrum og ungdommer på sommerleir.
  Å holde sosialdemokrater i tenårene ansvarlige for regjeringens politikk blir omtrent som å skyte tilfeldige nordmenn på gata, det var sånn det føltes for de fleste av oss.
  Kan flertallet av folket være forrædere?

  Kommentar by Oslo/Norge — 25. juli 2021 @ 00:25

 88. Anbefaler alle å lese om Fjordmans betraktninger 10 år etter, på Snaphanen.

  Kommentar by Oslo/Norge — 25. juli 2021 @ 00:36

 89. Når demokratier AFSPORES og bliver til skin-demokratier, når TOTALITÆRE ideologier kommer til magten, kan listerne over forbrydelser blive næsten ufatteligt lange. En komplet liste over nazisternes forbrydelser ville blive over 100 km lang. En liste over kommunisternes ville blive endnu længere. Og en liste over islamistiske overfald, voldtægter, bilbrande, mordforsøg, mord og andre forbrydelser ville også blive så lang at den ikke kunne læses færdig på en uge eller en måned.

  Hvis danske vælgeres flertal ikke snart forstår at Christiansborgs og mediernes politik er katastrofal og altødelæggende, og at det er på tide at uddele løbesedler/flyveblade/ bøger, vil det få sørgelige konsekvenser. Og hvis der ikke i en fart opstilles et patriotisk parti som vil forsvare og bevare Danmark som danskernes folkehjem, fædreland og livsgrundlag, er der vist ikke meget håb om overlevelse.

  Et ægte nationalkonservativt parti vil kunne støtte og supplere NB og andre dansksindede kræfter.

  Om fremtiden bliver civiliseret eller barbarisk og katastrofal afgøres sandsynligvis i år og til næste år, eller indenfor højst 3 år.

  Kommentar by BENT A — 25. juli 2021 @ 01:22

 90. Kommentar by Oslo/Norge — 24. juli 2021 @ 23:55

  “galningen angrep nemlig ikke muslimer men tilfeldige passerende i regjeringskvartalet (én av de 8 var som sagt en bekjent av meg) og unge sosialdemokrater på Utøya.”

  Det er jo ikke rigtigt. Hvis du sætter dig ned og nærstuderer listen over dræbte på Utøya, så vil du finde et pænt antal imellem dem, som absolut ikke har Norske navne, med mindre Jamil, Ismail, og Bano nu regnes som norske navne.

  Og det er kun blandt dem der ikke overlevede, for der er også en håndfuld blandt de overlevende, som det også fremgik af den første dokumentar film over tragedien, hvor netop to muslimer, en ung mand og en skægget ung kvinde, var blandt dem der blev interviewet, (udover det sædvanlige udvalg af hvide, blåhårede og over-tatoverede selvhadere med seriøse vægtproblemer.)

  Det rejser jo øjeblikkeligt spørgsmålet om, hvad muslimske unge laver blandt det røde segment, der på Utøya blev trænet op til at blive fremtidens magthavere i Norge, når vi jo begge to godt ved, at muslimernes første prioritet er indførelsen af Sharia Lov, med henblik på en total Islamisering af Vesten senere.

  Men det hænger stadig ikke sammen mht. din argumentation, at du først stiller spørgsmålstegn ved om jeg evt. ville blive straffet, for at sige min ærlige mening om galningen Breivik, for derefter at fortælle Santor, at der alligevel ER konsekvenser, hvis man ikke følger trop med resten af flokken, og dermed mener det samme som venstrefløjen og dens køtere i medierne.

  Og da jeg betragter det meste af venstrefløjen i dag som værende, i bund og grund, dybt psykotiske, så ville det være løgn fra ende til anden, hvis jeg erklærede mig enig med dem i noget som helst, ud fra et rent principielt standpunkt. Det hader jeg simpelthen ikke mig selv nok til.

  Kommentar by Kimski — 25. juli 2021 @ 02:04

 91. @43 . jeg håber du har ret. men hvad med alle de arbejdsgiverer der ansætter muslimer af frygt for ikke at signalere det rigtigte? der skal i højgrad terror-sikres på forhånd , ved fx i supermarkeder o.lign at have synligt tørklæde personale helt fremme i kundelinier mm.ellers chikaneres butikken simpelthen.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 25. juli 2021 @ 06:20

 92. Kim Møller 23.36, nr. 82: Henvisningerne var blot ment som en service, og hver eneste af dem har underbygget at UP og højrefløjen kæmper for sandhed og ret, demokrati og civilisation, frihed og fred, i modsætning til Enhedslisten og de Radikale mv.

  Kommentar by BENT A — 25. juli 2021 @ 07:52

 93. 36) Til den tid vil jeg hylde -United 93- Her sørgede passagerene for, efter de over mobilen var blevet orienterede, at de svinske terrorister ikke nåede at bruge flyet til at udøve terror ud over en ødelæggende landing på en mark. De vidste de alligevel ikke kunne overleve, men fik så tvunget flyet ned et øde sted. Der er lavet en film om hændelsen- United 93- (kan fåes på DVD- har den selv). God søndag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 25. juli 2021 @ 08:03

 94. PS: Kritik af det mere og mere syge, asociale og anti-danske samfund er jo også med til at påvise at marxistisk/feministisk politik fører til et splittet, formynderisk, farligt og familiefjendsk “1984”-samfund som det ikke er rart at leve i. Så er det vel godt nok at kritikken er alsidig?

  Kommentar by BENT A — 25. juli 2021 @ 08:08

 95. @ 71 Henrik Wegmann
  Har kun bragt fra årene 2011 – 2021.
  9/11-2001 ser således ud:
  WTC/New York/Pentagon/Washington/USA (11.09.2001), 2.996 dræbt, og mindst 6.000 sårede flykaprerne var muslimer, de fleste veluddannede og kom fra Saudi-Arabien.

  @ 87 Oslo/Norge
  Listen foregiver ikke at være komplet, det er nærmest umuligt, med den fart islams “lystige” svende har gang i. Prøver hele tiden at opdatere, men tager ikke krigsligende tilstande med, så ville det blive et 24-timers arbejde for mit vedkommende.

  Kommentar by der Adler — 25. juli 2021 @ 08:49

 96. Anonym — 25. juli 2021 @ 00:01

  Hvorfor er den artikel hele 2 år undervejs og først bringes nu, hvor 10 året mindes?

  Kommentar by tavsen — 25. juli 2021 @ 09:18

 97. Breivik var – hvor modbydelig og afstumpet han end opførte sig – et resultat af årtiers fejlslagen indvadringspolitik kombineret med politisk undertrykkelse af modstandere af samme.

  Breivik var en person unden sikkerhedsventil og samtidig så intelligent at han kunne planlægge og og udføre sin udåd.

  Han gennemførte angrebet af ægte bekymring over udviklingen. Om han virkelige troede han kunne ændre den, får vi nok aldrig at vide, men reelt har han jo været en udtalt success for venstrefløjen som eneste reelle eksempel på “højreorienteret terror” og som sådan vil han leve til evig tid

  Kommentar by redneck — 25. juli 2021 @ 09:19

 98. mener, det var 12 regeringstropper, der blev henrettet med nakkeskud, men kan ikke finde det igen.

  Kommentar by tavsen — 24. juli 2021 @ 23:54

  Så fandt jeg det, antallet var forkert.

  https://www.dailymail.co.uk/news/article-9783429/Taliban-fighters-execute-22-Afghan-commandos-surrendering.html
  Taliban fighters scream ‘Allahu Akbar’ as they execute 22 Afghan commandos who were surrendering after running out of ammo: Footage emerges as the terror group urges city leaders to surrender

  Kommentar by tavsen — 25. juli 2021 @ 09:21

 99. Endnu mere terror, som statsstøttede medier undgår

  https://www.nyariks.se/terrorattack-i-marbella-spanien-varning-for-starka-bilder/
  Terrorattack i Marbella Spanien – varning för starka bilder

  Kommentar by tavsen — 25. juli 2021 @ 09:29

 100. Kimski 02:04

  Her er en liste over de døde, udenlandske ofre:

  Karar Mustafa Qasim, 19
  Porntip Ardam, 21
  Jamil Rafal Mohamad Jamil, 20
  Lejla Selaci, 15
  Mona Abdinur, 18
  Ismail Haji Ahmed, 19
  Modupe Ellen Awoyemi, 15
  Gizem Dogan, 17
  Bano Abobakar Rashid, 18, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. juli 2021 @ 10:27

 101. Angrebet på Riksdagen var jo en afledningsmanøvre for at han kunne få ro til at henrette Quislingedrittet på Utøya. Collateral damage

  Kommentar by Træt — 25. juli 2021 @ 10:37

 102. Kommentar by redneck — 25. juli 2021 @ 09:19.

  Enig. Breivik var en konsekvens af en dybt anti-norsk indvandringspolitik, præcis som vi også ser det i de fleste andre Europæiske lande, og dermed ikke et fænomen der bare opstod ud af det blå.

  At han endte som en succeshistorie for venstrefløjen, (der jo trods alt ejer mediemonopolet, og vinkler tingene som det passer dem, fuldstændigt uafhængigt at den faktuelle virkelighed), er også et faktum.

  Så ud fra det synspunkt er det også fuldt ud rimeligt, at han blev deres succeshistorie, for det var reelt set dem der skabte ham.

  Kommentar by Kimski — 25. juli 2021 @ 10:43

 103. Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. juli 2021 @ 10:27.

  Ja, ikke for at hænge mig i petitesser, men der er langt fra ingen muslimer til den liste, når selv én muslim i det selskab åbner op for nogle skræmmende fremtidsperspektiver for Norge.

  Man skal være fuldstændigt uvidende om Islam, for ikke at være klar over, at alt hvad der foregik på den lejr røg direkte tilbage til den lokale Imam, og gav dermed muslimerne mulighed for at koordinere deres egne fremtidige politiske strategier med venstrefløjens.

  Og et eller andet sted er jeg også fuldstændigt overbevist om, at det ved de Norske planlæggere på venstrefløjen også udmærket godt.

  Kommentar by Kimski — 25. juli 2021 @ 10:54

 104. Hvorfor har vi IKKE en dansk Ben Shapiro til at fortælle sandheden på nettet?

  Hvad er det Ben Shapiro har, som Kim Møller og Uwe Max IKKE har?

  Ben Shapiro er STØRRE på Facebook end FOX News Channel, CNN, MSNBC, ABC, CBS, NBC, OANN, Newsmax, The New York Times, Washington Post og alle andre Lamestream Medier i USA.

  Kom nu, Kim. Kom nu, Steen. Kom nu, Uwe Max. Gør som Ben.

  In 2021, Ben Shapiro rules Facebook.

  The conservative podcast host and author’s personal Facebook page has more followers than The Washington Post, and he drives an engagement machine unparalleled by anything else on the world’s biggestsocial networking site.

  In 2021, Ben Shapiro rules Facebook.

  In 2021, Ben Shapiro rules Facebook.

  The conservative podcast host and author’s personal Facebook page has more followers than The Washington Post, and he drives an engagement machine unparalleled by anything else on the world’s biggestsocial networking site.

  An NPR analysis of social media data found that over the past year, stories published by the site Shapiro founded, The Daily Wire, received more likes, shares and comments on Facebook than any other news publisher by a wide margin.

  Even legacy news organizations that have broken major stories or produced groundbreaking investigative work don’t come anywhere close, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. juli 2021 @ 10:55

 105. Og man kan ikke ligefrem kalde rødradigale NPR, USAs svar på rødgardisterne på Danmarx Ramadanradio DDR1, for glødende Ben Shapiro fans. Nærmere tværtimod, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. juli 2021 @ 11:01

 106. Kimski @ 02:04

  Han angrep ingen muslimer som muslimer, men som deltagere på AUFs sommerleir.

  Med «straffet» tenkte jeg på danske myndigheter, ikke opphissede nordmenn.

  Bokstavelig talt hvem som helst kunne ha blitt drept av bomben i regjeringskvartalet, en helt tilfeldig familie turister i Oslo f.eks.

  Det er gode grunner til at tingretten nektet han å opptre i hans egenkomponerte uniform av gakgak-type, med egenproduserte medaljer. Da ville nemlig galskapen skinne igjennom, den galskapen som de første 2 rettspsykriaterne konkluderte med i sin rapport… så sa landets statsminister på tv at «dette kan vi ikke leve med», og dermed kom det en ny evaluering som fortalte oss at han var frisk og sunn.

  Den politisk-psykologiske effekten av angrepet var i alle fall å gjøre realistiske folk som meg selv til paria, og ingen «whataboutisme» ift muslimske angrep vil forandre på det, terroristen er nemlig en nordmann, ikke en fremmed.

  Kommentar by Oslo/Norge — 25. juli 2021 @ 11:25

 107. KAN MAN være stor på fjæsbogen uden at være meget venstreorienteret og politisk korrekt…?? Man skal jo godkendes af Helle T-S og Sukkerdrengen, the sweet sugar boy.

  Kommentar by BENT A — 25. juli 2021 @ 11:26

 108. * Der Adler 20:37
  Tak for det store arbejde!
  * Henrik Wekmann 21:34
  Vær lige opmærksom på at listen først starter 2011! Derfor er nogle af de store terrorangreb ikke med NewYork, Madrid, London Washington osv.

  Kommentar by Den Nervøse — 25. juli 2021 @ 11:27

 109. Kommentar by Oslo/Norge — 25. juli 2021 @ 11:25

  Jeg går ud fra, at Norge ikke er så suicidalt sindssygt indrettet, at ABB ikke får fri ud af fængselsporten om 11 år, når han har afsonet de 21 års fængsel.

  Jeg går ud fra, at man administrativt forlænger hans fængselsstraf med et, to, tre, fem, ti år mere alt efter de norske regler?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. juli 2021 @ 11:37

 110. at ABB går fri ud af fængselsporten

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. juli 2021 @ 11:38

 111. Nå, fandt selv svaret.

  He is serving Norway’s maximum sentence of 21 years, which can be extended indefinitely.

  While Breivik is eligible to seek parole after serving the first ten years of his term, a date he will reach in July 2021, it is up to the courts to determine whether a release is appropriate.

  “I have at his demand sent a request for parole,” Breivik’s lawyer, Oeystein Storrvik, told VG.

  “This is a right that all prisoners (who can be detained indefinitely) have and that he wants to use,” he said. forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. juli 2021 @ 11:41

 112. > Kommentar by Kimski — 24. juli 2021 @ 16:07

  Spot on !!

  Det virker lidt forvirrende hvad den nordmand fortæller

  Kommentar by Bjarne Jensen — 25. juli 2021 @ 11:47

 113. Træt @ 10:37

  Du er sinnsyk, og jeg mener bestemt at Møller bør være strengere med sin moderasjon.

  Kommentar by Oslo/Norge — 25. juli 2021 @ 11:54

 114. Jens-Erik Andersson @ 11:41

  Nemlig, det blir et politisk spørsmål egentlig, «om han fortsatt er farlig». Norge vil heller aldri være et trygt sted for han utenfor fengselet.

  Kommentar by Oslo/Norge — 25. juli 2021 @ 11:58

 115. Bjarne Jensen @11:47

  M´kay…

  Kommentar by Oslo/Norge — 25. juli 2021 @ 12:00

 116. https://www.foxnews.com/politics/antifa-sympathizers-celebrate-death-of-portland-area-sheriffs-deputy

  Kommentar by k.m. — 25. juli 2021 @ 12:20

 117. Jea, 10.55: Du skriver tre gange at Ben Shapiro rules facebook. Og at det er ham som fortæller sandheden på nettet. Hvad er det for en sandhed? Og er det ikke Helle T-S og især Zuckerberg der bestemmer over facebook..??

  Kommentar by BENT A — 25. juli 2021 @ 12:31

 118. Kommentar by Oslo/Norge — 25. juli 2021 @ 11:25.

  “Han angrep ingen muslimer som muslimer, men som deltagere på AUFs sommerleir.”

  Jeg var ikke klar over, at man kunne gradbøje definitionen af religiøse fanatikere efter omstændighederne. Tror du selv på at Breivik gjorde det i den pågældende situation, eller endnu mere relevant, at de selv gør det?

  Kommentar by Oslo/Norge — 25. juli 2021 @ 11:58.

  Prøv nu at vågne lidt op og kom med ind i kampen, ikke?
  Norge ER ikke et trygt sted længere, fuldstændigt uanset om Breivik sidder fængslet eller ej. I forhold til hvad den gennemsnitlige Nordmand har i vente, fra det allerede etablerede muslimske segment af befolkningen, er Breivik en dybt forvirret og farlig amatør til sammenligning.

  Kommentar by Kimski — 25. juli 2021 @ 12:48

 119. Kimski @ 12:48

  At Norge ikke er trygt lenger er jeg nok mer klar over enn deg, og mitt utsagn dreide seg om at Breivik nok vil utsettes for hevn utenfor fengsel.
  Å angripe sosialdemokrater som sosialdemokrater er ikke å angripe muslimer som muslimer, selv om det befant seg sånne på Utøya.

  Våkne opp? Delta i kampen? Du vet da ingenting om hva jeg driver med, og jeg er gammel nok til å huske Norge før masseinnvandringen så jeg er fullt klar over hva som er tapt.

  …og muslimer på AUFs sommerleir er nær sagt garantert ikke religiøse fanatikere, men jeg føler at du gjør deg dum nå, så jeg avslutter fra min side.

  FJOTOLF SKADET KAMPEN MER ENN NOEN ANNEN NOEN GANG!

  Kommentar by Oslo/Norge — 25. juli 2021 @ 13:00

 120. Kommentar by Oslo/Norge — 25. juli 2021 @ 13:00.

  “At Norge ikke er trygt lenger er jeg nok mer klar over enn deg..”

  Det skal du slet ikke være så sikker på, jvfr dine egne ord om “ikke at vide hvad jeg laver”. Og i forhold til aldersspørgsmålet, så tilbragte jeg min første sommer i Norge tilbage i ’68, fordi jeg har familie deroppe.

  Men jeg stopper også her, jeg får hovedpine af naivitet i det omfang, og har bedre ting at give mig til end det her. Fortsat god dag.

  Kommentar by Kimski — 25. juli 2021 @ 13:23

 121. Hvem er Danmarks nationalkonservative Ben Shapiro?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 25. juli 2021 @ 13:46

 122. Kristian Kragh Lunde

  Er et Stasi-svin og landsforræder.

  Kommentar by KineserSnot — 25. juli 2021 @ 14:14

 123. Hele Norge har ikke forståer alvoren af Breivik´s handlinger.
  For Norge kører KUN på følelser-blomster og kranse. Og gud hjælpe mig Norge gør det stadig.

  Norge har ikke fattet at Medaljen har to sider:

  Følelserne er den ene side, og hvis Norge og dens beboere (vælgere) gider at vende medaljen, kommer de frem til: Dens side 2, som er Handlinger.

  Kommentar by Charles Nielsen — 25. juli 2021 @ 14:19

 124. MEGET TYDER PÅ AT UVIDENHED kan blive Danmarks fald og undergang. Måske er uvidenhed den allerstørste faktor. Kommunisterne har sørget for at danskerne er blevet historieløse, hvorfor de ikke kan lære af historiske erfaringer.

  Oveni er masser af danskere også gjort uvidende om hvad der egentlig foregår i deres land. De er blevet bildt ind at invasionen er berigende, at kriminaliteten altid falder, at Danmark har råd til alt i alle lande, at co2 er den største trussel, at børnene har det bedst når staten passer dem, at fjernstyring er bedre end demokrati, at ligestilling og feminisme handler om retfærdighed, og at dødssyge “reformer”, nedskæringer og forringelser skaber et bedre samfund.

  Året rundt hamrer propagandaen løs. Derfor véd danskerne ikke at deres fremtid hænger i en tynd tråd, og de forstår ikke hvad der er ved at ske med dem selv og deres land.

  Kommentar by BENT A — 25. juli 2021 @ 14:50

 125. Hvorfor har vi IKKE en dansk Ben Shapiro til at fortælle sandheden på nettet?
  Hvad er det Ben Shapiro har, som Kim Møller og Uwe Max IKKE har?

  Jeg foreslår Jens-Erik Andersson skriver det samme på Facebook som han skriver herinde, gerne på både dansk, engelsk og arabisk.

  Da ser vi hvornår “patrioten” ryger i digital fængsel, eller får det halve af verdens venstrefløjsere og muslimer på nakken

  Det er nemt at være rapkæftet herinde hvor der er højt til loftet.

  Kommentar by k.m. — 25. juli 2021 @ 15:40

 126. @ Oslo/Norge — 24. juli 2021 @ 23:55

  Du mener seriøst at du ville overfalde mig hvis jeg viste mig med den t-shirt i Norge og at du samtidig opfordre Kim Møller til at censurere kommentarer der ikke lige er din kop the?

  Hvis man vil se en mere fuldkommen liste over islams angreb både på dem selv og Os andre kan den ses her :

  https://www.thereligionofpeace.com/attacks/attacks.aspx?Yr=2021

  Kommentar by Santor — 25. juli 2021 @ 15:41

 127. Godhedsindustrien har vokseværk i hele Skandinavien. For at få nok vælgere, er sosserne i Skandinavien nødt til at hente dumt stemmekvæg fra Tåbeland. For at få tåberne til at fungere i civiliserede lande, er man nødt til at bekoste omfattende civiliseringsprojekter for hver eneste invaderet tåbe. Det er kostbart og kræver specialister til undervisning af tåberne for mange fag; sprog, toilettræning, cykling, trafikkultur, ikke-vold, ærlighed, religiøs tolerance, social omgang, demokrati, læsning, stavning, skrivning og regning. Alt det vi skandinaver synes er normalt, skal indlæres af voksne primitive analfabeter.
  Sosserne vil ikke angive et maksimum antal af tåber, der skal importeres og opdrættes til at begå sig i et civiliseret samfund. Når de ikke vil angive et loft, kan det være fordi sosserne er uendeligt gode mennesker for andres regning. Sosserne vil (via skatten) betale lige så meget til tåberne, som sosserne kan klemme ud af normale mennesker. Sosserne burde hedde tosserne, fordi de ubegrænset inviterer tåber fra hele verden uden hensyn til konsekvenserne.
  Var dette hvad breivik gik amok over?

  Kommentar by Gustav Jensen — 25. juli 2021 @ 15:51

 128. Jens-Erik Andersson — 25. juli 2021 @ 13:46:

  Det overrasker mig ikke, at du er fan af Ben “Israel First” Shapiro, hvis loyalitet (heller) ikke ligger i vesten, men et sted i Mellemøsten.

  Little Benji & “Daily Wire” er indbegrebet af kontrolleret/godkendt opposition, som konstant angriber/tilsviner nationalister.

  Kommentar by Peter Nielsen — 25. juli 2021 @ 15:51

 129. Santor @ 15:41

  Nei, jeg ville ikke angripe noen fysisk for en t-skjorte, uansett. Mitt råd om å ikke kle deg i en sånn i Norge gjelder i alle fall, du kunne oppleve alvorlige ubehageligheter og muligens være i fare for ditt liv.
  Er «DeadCommies» innlegg om at ungdommene på Utøya var quislinger som dermed fortjente å bli drept din kopp te? Er du enig?
  Jeg er nok mer av en optics-cuck enn mange her inne, men det får da være grenser.
  Uansett hvor mye du ville forstå at noen drepte 100 autonome på Nørrebro… hvordan tror du den politiske situasjonen i Danmark ville være dagen etter?
  Bytt så ut autonome mot ungdomspartiet til Frederiksen og du bør forstå omtren hva som skjedde i Norge for 10 år siden.

  Kommentar by Oslo/Norge — 25. juli 2021 @ 15:52

 130. @ Oslo/Norge — 25. juli 2021 @ 15:52

  Med den attitude du tilskriver dine med-nordmænd burde der da være hele islamisk kirkegård fuld at døde muslimer fra Nordmænds hånd, så det gælder åbenbart ikke i ALLE tilfælde.

  Med tanke på hvor meget død og ødelæggelse kommunister har bragt til verden så er jeg ganske kold. Jeg har intet tilovers for kommunister og det er mig behageligt ligegyldigt hvordan de kommer af dage. Jeg vil aldrig bruge så meget som et sekund i sorg over deres bortgang.

  Jeg forstår godt din optic-cock forestilling men ord er kun ord og ingen er nogensinde kommet til skade ved at hører ting som de ikke lige bryder sig om.

  Kommentar by Santor — 25. juli 2021 @ 16:07

 131. Santor @ 16:07

  Ok, Møller gjør som han vil og jeg setter stor pris på Uriasposten.

  Arbeiderpartiet i Norge er ikke kommunister i noe fall, da kan du like gjerne kalle Fremskrittspartiet det samme, det er kun gradsforskjeller mellom partiene på Stortinget hva angår innvandring og islam.

  …og ja, Breivik var en nordmann, derfor møter han også mer aggresjon og forakt fra nordmenn enn en muslimsk terrorist nok ville møtt, unntaket ville nok være en norsk konvertitt.

  Kommentar by Oslo/Norge — 25. juli 2021 @ 16:24

 132. @ Oslo/Norge — 25. juli 2021 @ 16:24

  Jeg anser selv dem der kalder sig socialdemokrater som kommunister. Jeg antager at der ikke er stor forskel på Danmark og Norge. I Danmark er socialdemokratiet infiltreret af kommunister i så store tal at jeg som erklæret socialdemokrat IKKE kan stemme på mit eget parti.

  Tage en gennemgang at det norske arbejderparti og se hvor mange der er hoppet fra kommunistiske ungdomsorganisationer og partier til arbejderpartiet. Jeg tror du får tal der ligner de Danske.

  OBS. Vil da lige for god ordens skyld gøre opmærksom på at jeg heller intet har til overs for breivik.

  Kommentar by Santor — 25. juli 2021 @ 16:43

 133. Jeg er sgu ærlig talt sur og skuffet over, at kommunisterne i DDR fuldstændig har glemt, at invitere vores gamle veninde Shansen i Deadline som sandhedsvidne.

  Husker at hun fik sine 15 minutters berømmelse tilbage i 2011 efter Breiviks stunt…

  Kommentar by Revisoren — 25. juli 2021 @ 16:43

 134. Santor @ 16:43

  Regner med at du vet dette men nevner det da det er ganske kuriøst:

  1: Breivik har juridisk sett skiftet navn til Fjotolf Hansen.
  2: etter noen få år i fengsel tok han avstand fra sin tidligere counter-jihadi og prosionistiske ideologi som beskrevet i manifestet og erklærte seg heller som nasjonalsosialist.

  Det første har fått litt oppmerksomhet i Norge, men det siste er blitt mer eller mindre tiet i hjel av MSM.

  Fjordmans fortelling om de siste 10 år på Snaphanen i går er absolutt verdt å lese, veldig bra at han hadde danske venner som tok i mot han når de norske fikk panikk.

  Kommentar by Oslo/Norge — 25. juli 2021 @ 17:10

 135. “Cand.mag. opfordrer til selvransagelse: Breiviks terror havde også danske rødder

  Det er ikke nok at forklare terrorangrebene med ondskab eller ’en gal mands værk’.”
  https://politiken.dk/debat/debatindlaeg/art8298482/Breiviks-terror-havde-ogs%C3%A5-danske-r%C3%B8dder

  ———-

  Angrebene den 11. september fortæller noget om hvad der kan ske, hvis man kritiserer USA alt for meget. Og så har vi erfaringer med Rote Armee Fraktion og De Røde Brigader, som ikke mindst var inspireret af venstrefløjens kapitalismekritik.

  Der er sikkert flere eksempler.

  Kommentar by BE — 25. juli 2021 @ 17:17

 136. @ Oslo/Norge — 25. juli 2021 @ 17:10

  Nu mangler du så bare at forholde dig til antallet af kommunister i jeres arbejderparti.

  Kommentar by Santor — 25. juli 2021 @ 17:18

 137. Ben Shapiro svarer helt til hans initialer, bs. En mere irriterende version af Jordan Peterson

  Kommentar by Svend — 25. juli 2021 @ 17:22

 138. @ BE — 25. juli 2021 @ 17:17

  Pudsigt nok var den eneste Dansker der heppede på breivik en vis Bjarne etellerandet som så var en fake-konto for TADA – shansen.

  Mon Cand.magen har det med i sine betragtninger?

  Kommentar by Santor — 25. juli 2021 @ 17:22

 139. Tavsens link 09.29 handler om en almindelig TERROR-AKTION i Spanien, hvor en migrant drejer sin bil, så den kører direkte ind i en folkemængde med høj fart.

  Kommentar by BENT A — 25. juli 2021 @ 17:35

 140. Santor @ 17:18

  Mange tidligere kommunister ja, som stort sett har blitt sosialdemokrater for å få et mer behagelig liv, flere karriéremuligheter eller muligens «for å få resultater».
  På den annen side kan det sies at det ikke lenger eksisterer kommunister overhodet, i klassisk forstand.
  De sosialistene/kommunistene som dannet fagforeninger og kooperasjoner etc for 100 år siden og mer mente vel ikke å bytte ut Jesus mot Muhammed? Jeg er sikker på at tanken ville forekommet dem fremmed, for å si det mildt.
  På den tid hadde arbeidere 6 dagers uke og 10 timers dag, at de ønsket et annet samfunn forstår jeg godt, men det meste har degenerert totalt, tror selv at dette startet med etterkrigs/boomer/68-folket, som neppe gikk sultne noengang.
  Går straks aftentur, så det kan ta noen timer før jeg svarer på ytterlige kommentarer…

  Kommentar by Oslo/Norge — 25. juli 2021 @ 17:43

 141. kommentar afvist i off-topic
  De knæler, for det nye herrefolk

  https://www.document.no/2021/07/25/svenske-politifolk-orker-ikke-mer-flykter-fra-jobbene-i-utsatte-omrader/

  twitter :
  En polis väljer att knäböja och underkasta sig de demonstranter som precis uttryckt att de hatar hela hennes yrkeskår.

  theduran(dot)com
  Two police officers in London were photographed kneeling before protesters yesterday, only for their colleagues to be violently attacked moments later.

  If these are the people tasked with the responsibility of defending us from violent mobs, is it any wonder that armed vigilante groups in America are now protecting their own neighborhoods?

  Kommentar by k.m. — 25. juli 2021 @ 18:13

 142. @ Oslo/Norge — 25. juli 2021 @ 17:43

  Ha Ha. Sådan kan man selvfølgelig også se på det, det gør jeg naturligvis ikke.

  Held og lykke med at forandre Norge til det bedre med sådan en flok “socialdemokrater” ;)

  Kommentar by Santor — 25. juli 2021 @ 18:18

 143. Qvislingedrittet var et citat fra en anden kommentator, men Utøya var som et møde for norske ungnazister før Stalingrad, hvor unge opportunister forberedte sig på den lange march gennem de samfundsnedbrydende instanser.

  Kommentar by Træt — 25. juli 2021 @ 18:19

 144. For hurtigst muligt at kunne ændre Danmark til en DIKTATUR-STAT hvor staten har sine gloøjne og fede pølsefingre med i alt hvad danskerne foretager sig, pønser man nu også på at afskaffe pengesedler og mønter, så du ikke kan købe nogensomhelst uden at staten registrerer det. Og køber du en flæskesteg kommer du straks på listen over mistænkelige personer. Begyndelsen er allerede gjort med at intet må betales kontant med mere end 20.000 kr. Snart sænkes beløbet, og så vil staten forhøre dig om hvor du har pengene fra? Og hos Danske Spil bliver du nu overvåget konstant hvis du spiller tips eller oddset for bare 10 kr. om ugen. Spiller du for mere bliver du indlagt til afvænning for ludomani. Ihvertfald har man allerede et påskud til tvangsbehandling i sovjetisk stil af tippere der er registreret som ikke-kommunister.

  Resten af oppositionen finder man noget mistænkeligt på ved brug af 500 andre slags overvågning. Vil man arrestere dig i den totalitære stat, hjælper kameraer og mobil-telefoner med at indkredse dig.

  Der er også forslag om helt at afskaffe kontanter. Den kafkaske stat kan så snart slå sig sammen med BIG MOTHER staten og invasions-/ terror-staten. (Det vil nok tredoble danskernes trivsel, lykke- og livsglæde, som iflg. DR i forvejen er verdens højeste) (Nordkorea er kun nr. 2 hvad folkelig lykke angår)

  Se også hvordan det gik Fjordmann, selvom han var 100% uskyldig i det han blev anklaget for.

  Kommentar by BENT A — 25. juli 2021 @ 18:25

 145. Kommentar by k.m. — 25. juli 2021 @ 15:40

  JEAer en eller anden fortabt boomer eller på mossads lønningsliste.

  Ben Shapiro er skide zionist og er grundlæggende ligeglad med de Europæiske folkefærd.Han er marionetdukke for neokonservative og vil ikke forholde sig til at de Europæiske folkefærd bliver demografisk udfordret.

  De eneste der er værd at lytte til i USA er Patriotic Front og National Justice Party. Da de ikke er bange for at nævne hvor fucked up zionister og sekulære jøder opfører sig, på hver deres fronter.

  Imorgen skriver han vi skal lytte til Dennis Präger. Og mon ikke jeg bliver beskyldt for at være nazist.

  Kommentar by KineserSnot — 25. juli 2021 @ 18:41

 146. NU HAR OSLO/NORGE jo fyldt rigtig meget i dag. Hans sidste postering er dog så naiv, at den kalder på et modsvar. Han skriver 17.43 at der ikke længere findes kommunister overhovedet. Det er simpelt hen det rene vrøvl. Det er muligt at de ikke 100% svarer til hvad oslo/norge-bloggeren forstår ved en klassisk kommunist, men så længe de går ind for masseindvandring, folkeudskiftning, smadring af familierne, smadring af privates frihed og økonomi, nærmest ingen straf for vold, indbrud og tyverier, masser af strafrabat ved serie-forbrydelser, nedbrydning af demokrati, sundhed og velfærd osv., så er det ligegyldigt om de kalder sig kommunister, humanister, verdensfrelsere, anti-racister, kvindesagskvinder eller hvad de ellers kan finde på.

  Kommentar by BENT A — 25. juli 2021 @ 18:42

 147. Kommentar by Peter Nielsen — 25. juli 2021 @ 15:51

  Mossad betaler ca 1000 personer i Dk for at påvirke debatten. JEA skriver konstant vi skal lytte til neokonservative zionister som Ben Shapiro og Dennis Präger. Mon ikke han er en af dem.

  De fleste der deler dette snakker om Qtard stufd, men det gør JEA aldrig. Derfor virker meget tilrettelagt når han konstant skriver vi skal lytte til ligegyldige zionister. Det det samme lort de spammer rightwingers i USA med.

  Kommentar by KineserSnot — 25. juli 2021 @ 18:46

 148. Kommentar by BENT A — 25. juli 2021 @ 18:42

  Marxisme eksistere med den primære kilde for de moderne fantaster er Trojski og hans socialprogressive ideer, som ikke rigtig er manifisteret nået sted hvor de har fået magt de sidste 100 år.

  Kommentar by KineserSnot — 25. juli 2021 @ 18:48

 149. BENT A @ 18:42

  Under en artikkel om angrepene i Norge i 2011 skriver du at den eneste norske i tråden tar «stor plass»… og dette skriver du etter å selv ha fått en advarsel fra redaktøren mot å bruke Uriasposten «som din private oppslagstavle», i denne samme tråden. 😃😂
  Det er heldigvis vanskelig å ta deg alvorlig ellers også, utifra dine egne definisjoner kan vi jo kalle Fredrik Reinfeldt kommunist, eller humanist eller…?

  Kommentar by Oslo/Norge — 25. juli 2021 @ 20:48

 150. …forøvrig skrev jeg at «det kan diskuteres» om det «egentlig» finnes kommunister lenger, så bent a lyver eller leser norsk som en svenske!

  Kommentar by Oslo/Norge — 25. juli 2021 @ 20:51

 151. Kommentar by Oslo/Norge — 25. juli 2021 @ 20:48

  Lad være med at tage Bent alvorlig. Han har en psykisk lidelse.

  Kommentar by KineserSnot — 25. juli 2021 @ 21:11

 152. KineserSnot @ 21:11

  Hvem faen har ikke det?

  …men seriøst, jeg skal huske ditt råd.

  Kommentar by Oslo/Norge — 25. juli 2021 @ 21:38

 153. Oslo/Norge: Du skrev ordret 17.43: “På den annen side kan det sies at det ikke lenger eksisterer kommunister overhodet”. Er det pludselig det samme som at “det kan diskuteres”? Fejlciterer du ikke dig selv? Bortset fra det er det vist soleklart for de fleste herinde, at kommunister stadig findes i et stort antal rundt om og specielt i de gamle partier og medier. Hvorfor vil du bortforklare det? Og er Reinfeldt ikke et eksempel på en rød humanist?

  Og kan KineserSnot forklare sin falske beskyldning nærmere. Det kan han nok ikke.

  Kommentar by BENT A — 25. juli 2021 @ 21:39

 154. PS: Reinfeldt er som tidligere svensk statsminister 2008-2014 vel en af de førende og hovedansvarlige mht. til at omdanne Sverige til en “humanistisk stormagt”, dvs. et afrikaniseret indvandringsland som nu er hærget af hverdagsterror, konkursramte kommuner, velfærdskollapser, diskrimination, hjemløshed og titusindvis af overgreb, forbrydelser, sygdomstilfælde og ulykker. Men det mener Oslo/Norge måske er helt ok?

  Kommentar by BENT A — 25. juli 2021 @ 21:57

 155. BENT A @ 21.39

  Ok, jeg tok meg friheter der men det betyr omtrent det samme, «kan sies», men mener du virkelig at den eneste norske i tråden (meg) «fylder riktig meget»?

  Kulturmarxisme er noe kommunistene fra den tidlige Sovjetstaten ikke ville kjent igjen som dét, kommunister i klassisk forstand ønsker statseide produksjonsmidler, det ville fjerne Bezos og Soros og Gates sine formuer over natten.

  Er Reinfeldt rød humanist kan det samme sies om Thatcher, og det blir bare svada.

  Kommentar by Oslo/Norge — 25. juli 2021 @ 21:58

 156. BENT A @ 21:57

  «…måske er helt ok?»

  Jeg har «fyldt ret meget» for å argumentere for at Breivik var en total katastrofe for den islam- og innvandringskritiske siden i mitt kjære Norge.
  Du har tydligvis lest mine innlegg uten å forstå noenting av de overhodet, det virker som KineserSnot har rett…

  Kommentar by Oslo/Norge — 25. juli 2021 @ 22:04

 157. Fanden… Hatun Tash ble stukket eller rispet med kniv på Speakers Corner i dag. Vlad Tepes Blog dekker det…
  Pass på dere selv alle sammen, psykiske lidelser eller ikke, det kan fort bli alvor.

  Kommentar by Oslo/Norge — 25. juli 2021 @ 22:10

 158. Oslo/Norge: Kunne også have skrevet at du havde haft mange indlæg med i dag. Det var ingen kritik af antallet eller mængden, men bare en indledende sætning. Og mit svar var kun angående din sidste postering på det tidspunkt.

  Reinfeldts humanisme har været en katastrofe for Sverige. Se evt. “Sverige trænger til en rodbehandling – gerne uden bedøvelse” hos EB. Thatcher ofrede hundredvis af liv for at vinde et valg. De to og de fleste politikere er iskolde egoister, ignoranter og usle taburetklæbere.

  Historiebladet og diverse bøger mv. giver mange eksempler på absurde krige og idiotiske politikere. Lige nu er der nyt om vaccine-vanvid, co2 vanvid og folkeudskiftnings-vanvid m.m.

  Kommentar by BENT A — 25. juli 2021 @ 22:33

 159. KineserSnot — 25. juli 2021 @ 18:46 skrev:

  “JEA skriver konstant vi skal lytte til neokonservative zionister som Ben Shapiro og Dennis Präger. Mon ikke han er en af dem.”

  Præcis min tanke. Jeg er træt af at nationalister lader sig narre til at tro, at folk som Ben Shapiro, Dennis Praeger og Mark Levin er på deres side.

  Kommentar by Peter Nielsen — 25. juli 2021 @ 22:51

 160. Der er et udvalg på hundredvis af videoer hos prageru, og der skal nok være noget slemt vrøvl imellem. Men hvad der siges om co2, klima-hysteri, el-biler og vindmøller mv. er vel rigtig nok? Og så er der noget om indvandring, feminisme, skatteplyndring, kommunistisk familiepolitik, valgsvindel, kapitalisme, nationale grænser, vacciner, virus-smitte, kriminalitet og økonomi etc. som lyder ret fornuftigt. Så prageru er vel ikke helt uanvendelig? Bjørn Lomborg, virologer og andre fortæller om deres syn på tingene.

  Kommentar by BENT A — 25. juli 2021 @ 23:27

 161. (Ung)socialister er ikke socialdemokrater, socialdemokrater ser verdenen oppe fra og ned, socialisme er i virkeligheden en kristen bevægelse fra neden, marxistisk leninisme er et totalitær regime/ideologi inklusive maoisme og nationalsocialisme, venstrefløj/højrefløj er en nyere opfindelse….

  Kommentar by Moth — 26. juli 2021 @ 00:19

 162. Moth 00.19: Ideologi er een ting. Men hvorfra kommer alle de nye skøre idéer om at masseindvandring og multi-kulti kriminalitet er berigende, om at co2 er en farlig luftart, om at danske kvinder undertrykkes af danske mænd, om at det er smart med woke politik og kulturnedbrydning, om at EU fjernstyring er bedre end ægte demokrati, om at lille Danmark har råd til at finansiere 50-100 fjerne landes velfærd, osv. Hvorfra kommer al denne galskab? Har du en mening om det?

  Kommentar by BENT A — 26. juli 2021 @ 00:32

 163. Hvis noget har inspireret Breiviks metoder, er det vel netop islamismen og ikke noget andet. Hans kritik af invasionen der var og er i gang i Norge, er vigtig at tale om, men konstant ignoreret lige siden. Ingen som er imod den muslimske masseindvandring til Vesten, får jo taletid i de korrupte MSM der blot agerer håndlasngere for den globale magtelite. Tal dog om hvorfor han gjorde det, men det vil man jo ikke, fordi venstrefløjen altid har foretrukket at feje disse problemer ind under gulvtæppet. Hellere lade ens egen befolkning lide herunder, end påtale årsagen til islamkritikken, derved kører det videre i ring.

  Kommentar by LarsB — 26. juli 2021 @ 00:38

 164. WOMAN QUOTES HENRY KISSINGER: ”ONCE THE HERD ACCEPTS MANDATORY VACCINATIONS, IT IS GAME OVER.”
  bitchute /video/v9k31jHqbCzL/

  Kommentar by Svend — 26. juli 2021 @ 01:35

 165. Svend for helvede,du er en konspirationsteoretiker. Hvem konspirerer du selv imod? Eller mod?
  Har du tænkt over at alle dine tanker om at du er forfulgt,skyldes din egen hang til… at søge fjender?
  Og har du i det hele taget tænkt over…

  Kommentar by Nielsen — 26. juli 2021 @ 02:07

 166. 02:07 “Konspirationsteoretiker”. Har du selv fundet på det udtryk?

  Kommentar by Svend — 26. juli 2021 @ 06:29

 167. LarsB kl. 00.38 rammer plet med sin kommentar. MSM har meget travlt med at skjule, bortforklare og bagatellisere de grimme ting der foregår i Danmark. Og kritik af den hovedløse og katastrofale politik bortcensureres, selvom den koster liv hver dag, og kan ende med at gøre Danmark til en falleret afrikansk-arabisk stat propfuld af uhyggelige, kafkaske, franske, engelske, græske og svenske tilstande.

  Totalitær politik eller overdreven indvandring ender ALTID i ulykke og elendighed for den oprindelige befolkning. Det viser over 100 landes historie. Det er hvad masser af bøger og steder på nettet fortæller.

  Kommentar by BENT A — 26. juli 2021 @ 06:30

 168. PS til Oslo/Norge: Det med at skrive om at fylde meget, var blot en konstatering af at du igår havde skrevet meget mere end du plejer. Andet var der ikke i det.

  Kommentar by BENT A — 26. juli 2021 @ 06:37

 169. Psykopaten er den snu, ondt beregnende, overfladisk charmerende, til tider koldblodige til tider mere intelligente type.
  Sociopaten er den mere vrede, aggressive, ukontrollerbare og voldelige type med iøjnefaldende manglende sociale kompetencer og til tider også manglende intelligens.
  Narcissisten er den overdrevne selvhævdende, oversmarte, selviscenesættende, fedtende, succeshungrende, konkurrenceprægede type, der konstant vil være i fokus for at fremhæve sig selv.

  Nu er tilkommet en ny type i Vesten:
  Islamopaten er den intolerante, hadefulde, doktrinære, monomane, fanatisk religiøse type, der konstant skal kompensere for et permanent mindreværdskompleks i forhold til Vesten, med vold og drab.

  Kommentar by Gustav Jensen — 26. juli 2021 @ 08:26

 170. https://www.document.no/2021/07/25/oppgjoret-det-er-deg/

  Hørte noen ordet tilgivelse i torsdagens sending? Var det noen politiker eller journalist som spurte eller sa at det var viktig ikke å skyldbelegge halve befolkningen ti år senere?

  Kommentar by tavsen — 26. juli 2021 @ 09:48

 171. Jeg har også set opslaget med Henry Kissingers tale

  Nettet amok med faktatjek, der siger at det møde, Kissinger tale citeres fra slet ikke fandt sted.

  Sjovt nok er det Nielsen der siger “konspirationsteori”
  Er Nielsen en rød på tålt ophold

  Kommentar by k.m. — 26. juli 2021 @ 10:45

 172. BENT A @ 06:37

  Ok, det er jo også begrenset hva jeg har å bidra med når det gjelder danske forhold, som de fleste artikler selvfølgelig dreier seg om, skrives det om Norge blir jeg fort mer snakkesalig.

  Uriasposten og Snaphanen er de 2 danske nettstedene jeg kikker innom nesten hver dag, jeg har fulgt de i mye over 10 år og er veldig glad for at de finnes. 🙂

  Kommentar by Oslo/Norge — 26. juli 2021 @ 10:48

 173. RETTELSE:

  JEA har set Ben Shapiro på FOX News Channel, som er jeres yndlings tv-station herinde på Uriasposten, og I har efterlyst en dansk pendant til FOX News som 24/7 nyhedskanal i Danmark.

  Men Dennis Prager og PragerU har jeg aldrig selv besøgt eller advokeret for herinde, det er nok nærmere BENT A, der har nævn DP, som han vist nok har lært at kende via Snaphanen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 26. juli 2021 @ 16:26

 174. @ Svend
  Jeg ER konspirationsteoretiker. Det er lidt lige som at indrømme,at man er fascist. Og jeg tror ordet er ældre end både du og jeg.
  Et forbehold kan være,at hændelser KAN være tilfældige.

  Kommentar by Nielsen — 26. juli 2021 @ 17:10

 175. 17:10 Ok, misforstod dig, undskyld

  Kommentar by Svend — 26. juli 2021 @ 17:28

 176. Enig i blog teksten:”Personligt tror jeg, at det er en iskold strategi, lidt ligesom da Antifascistisk Aktion i 1990’erne kaldte aldrende frihedskæmpere i Den Danske Forening for nazister, før de gik til angreb. Breivik-kortet er blot er et moderniseret nazi-kort. Et politisk holdkæft-bolscher.”

  Ja, og det er statens altdominerende DRogTv2 og de øvrige statsstøttede medier, der som bombarderer danskerne 24syv med den nazi-propaganda. Skatteyderne betaler for deres egen hjernevask! Det må stoppe!

  Kommentar by Amad — 27. juli 2021 @ 14:50

 177. Hvad er der nu galt med FOX News værten Mark Levin, der har skrevet bogen American Marxism?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. juli 2021 @ 22:26

 178. Troede at Uriasposten og dens brugere var PRO FOX News og ANTI marxisme?!?

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. juli 2021 @ 22:59

 179. -JEA

  Uriaspostens læsere har ikke en samlet holdning. Folk der navigerer efter konsensus (eller dogmatisk mod konsensus) er det store problem.

  Kommentar by Kim Møller — 28. juli 2021 @ 07:46

 180. Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. juli 2021 @ 22:59

  Der er engang imellem Guldkorn på Fox News, men generelt-set er det en neokonservativ kosmopolitisk platform, der er ejet af en zionist.

  De vil derfor altid have en krig imod Iran, støtte import af billigarbejdskraft, selvom det ikke har befolkningens interesse.

  Kommentar by KineserSnot — 28. juli 2021 @ 13:06

 181. Kommentar by KineserSnot — 28. juli 2021

  Og hvorfor plabre om ‘Marxisme’, når det egentlige problem er Jødisk lobbyisme og agendapushing i medier, universiteter, offentlige institutioner osv?

  Kald det Trotskisme, culturalmarxism, critical race theory, post-modernisme etc. Alt sammen stammer fra visse jøder og deres tanker.

  Kommentar by KineserSnot — 28. juli 2021 @ 13:08

 182. Kommentar by Jens-Erik Andersson — 27. juli 2021 @ 22:59

  Få fat i bogen The Culture of Critique og forstå hvor meget indflydelse disse jøder, der vil skabe ‘en bedre verden’ har i USA.

  Kommentar by KineserSnot — 28. juli 2021 @ 13:09

 183. En af de værste kulturmarxist jøder i Danmark, er død idag. Han hed Bent Melchior

  Kommentar by KineserSnot — 28. juli 2021 @ 13:12

 184. – Kinesersnot

  Med få larmende undtagelser køber ingen dit jødehad her. Muslimer hærger i danske gader, og i taler om kampen mod muslimernes hovedfjende. Det ville være sjovt, hvis ikke det var tragisk.

  Kommentar by Kim Møller — 28. juli 2021 @ 13:16

 185. @Kim Møller

  Jeg synes ikke du er helt fair overfor @Kinesersnot. For det første er dit udsagn om her/din blog jo ikke sandt. For det andet har du jo det åbenbart ikke så stramt med det alligevel. Altså hvis du bare havde tid…

  ‘Kan stadig brække mig bare ved at tænke på Arne Melchior, føj for en idiot.
  Kommentar by piphans — 28. august 2020 @ 15:48’

  ‘Hej Kim,

  Hvis det pisser ned og du og familien vil have lidt varme og en en god kop kaffe, så giv mig endelig besked for jeg er lige i nærheden😀

  Kommentar by piphans — 26. juli 2021 @ 23:49’

  ‘– Piphans
  Kunne være hyggeligt, men vi er forsamlet tre generationer, og min eneste alenetid er tidlig morgen.

  Kommentar by Kim Møller — 27. juli 2021 @ 10:34’

  Kommentar by Carbo Glen — 28. juli 2021 @ 14:43

 186. Det er IKKE jøden, der er den hvide, kristne mands værste fjende; det er muslimen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 28. juli 2021 @ 16:10

 187. – Carbo Glen

  Det er ikke et krav for at drikke kaffe med nig, at man er enige om alt. Jeg er dog på linje her. Følte stærkt antipati overfor afdøde Arne Melchoir.

  Kommentar by Kim Møller — 28. juli 2021 @ 18:37

 188. Kommentar by Jens-Erik Andersson — 28. juli 2021 @ 16:10

  Ikke jøden, men en hel del neokonservative og social-progressive jøder har arbejdet hårdt på at gøre USA og Europa til multikulturelle Utopiaer, enten pga humanisme eller pga penge.

  Muslimerne er kommet i klemme pga af deres agendaer, uden overstående var det intet Islam i Europa.

  Kommentar by KineserSnot — 28. juli 2021 @ 21:14

 189. Kommentar by Kim Møller — 28. juli 2021 @ 13:16

  Nogle ihærdige jøder, der hader Europæere har skabt det akademiske-nonsens og en økonomisk-dagsorden der gør vi blevet åndsforladte og sælger ud af alt vi har kært for humanisme eller penge.

  Kommentar by KineserSnot — 28. juli 2021 @ 21:16

 190. Kommentar by Carbo Glen — 28. juli 2021 @ 14:43

  Er du her for at lukke ned for den frie debat?

  Melchior-klanen er en skamplet, de har kæmpet for at afvikle alt vi har kært, med deres evige kværuleren om at vi skal hjælpe de fremmede.

  Kommentar by KineserSnot — 28. juli 2021 @ 21:17

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper