25. juli 2021

Sct. Clemens Kirke, Rømø Kirkeby, 25. juli 2021

Jeg er vel ankommet til sommerhuset på Rømø, og vejret er fremragende. Prognoserne er dog dårlige for resten af ugen, så det gælder om at nyde det. Mere følger, men lad os kalde det her for en åben tråd.

“Kirkeby Churchyard contains 32 Commonwealth burials of the Second World War, of which 28 are airmen and four are sailors.” (Traces of war)

(Sct. Clemens Kirke, Rømø Kirkeby, 25. juli 2021)

Oploadet Kl. 18:41 af Kim Møller — Direkte link66 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/120565/trackback

66 Comments »

 1. Jeg er træmand; jeg elsker skove, men mellem Rømø og fastlandet finder du sikkert en del interessante vadefugle. Selv kunne jeg ikke komme hurtigt nok væk fra Rømø. God ferie trods alt.

  Kommentar by ino — 25. juli 2021 @ 19:44

 2. Nyd det, for uvejret er på vej!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. juli 2021 @ 20:22

 3. Nu er TV2 og DR. Bekymret – der er muligvis nogle Danske Danskere, der er på vej hjem sydfra, der muligvis kan være smittet med Corona. Imedens kommer der ugen igennem fly fra Koyna og Islamabad, flyvende ind til CPH. Uden et gran af kontrol, og vader direkte ud i det danske samfund.

  Kommentar by Jsch. — 25. juli 2021 @ 20:31

 4. God ferie og tak for Danmarks bedste blog.
  Vi mødtes kort den anden aften i Løvbjerg, det blev desværre lidt forhastet da jeg havde ungerne med, og var vej på camping.
  Tak for dit store engagement og arbejde i mange år.
  MVH Flemming

  Kommentar by Fighting Falcon — 25. juli 2021 @ 20:40

 5. Der er intet som en god kop kaffe i termokruset, ned til stranden og kigge ud over vandet. Det er magisk, selv i regnvejr. Rigtig god ferie og tak for en god blog.

  Kommentar by Revser — 25. juli 2021 @ 20:53

 6. Krigergrave skal besøges, uanset vi gennemlever historieløse tider. Tugt dig selv ved at besøge Mindelunden i Ryvangen, vej dig selv og find dig selv for let! Briterne er selvfølgelig hårdere og bredere ramt end danskerne. Derfor kunne man i 100-årene for WW1 (1914-18) opleve en sand valfart til Tyne Cot Cemetary & Memorials, som mindes næsten 12.000 faldne ved Somme fronten i britisk tjeneste. Mindet om 1. verdenskrig har haft det svært i Danmark trods de mange faldne sønderjyder- mellem 5.000-6.000 (!) – i tvungen tysk uniform. Et fåtal af dem mindes dog i bedste stil på Den Sønderjyske Kirkegård i Braine, Soisson, i Frankrig. Nu fra den største britiske kirkegård til en af Danmarks mindste, ensomt beliggende Lodbjerg Kirke i Thy. Her hviler A Seaman of the Great War Royal Navy. Known to God. Formodentlig omkommet under verdens største søslag, Jyllandsslaget 31. maj 1016. Hviler også Otto Adolf August Haverland, Minenboot Matrose. Død 11. juli 1918.

  Kommentar by Niels Thyge Riisgaard — 25. juli 2021 @ 20:58

 7. God ferie, til dig og familien.

  Kommentar by Kimski — 25. juli 2021 @ 21:21

 8. Rigtig god ferie på øen Kim!
  Selv foretrækker jeg steder der ikke har den store turistmagnet efter sig. Små ture kan være de største.
  Selv fik jeg, endelig, held af en lange ventet udflugt med mit barnebarn:
  En solnedgangs tur i glaskajak langs Skive Fjords vestkyst, på en aften der med vind og varme, kun vil kunne overgås af en total blikstille fjord.
  Al ære til arrangørerne, der for 250kr. pr. prs. gav os en fantastisk aften. (1/2 times forberedelser og 1 1/5 time på vandet og en skøn lokalitet for vores forudgående picnic)

  Kommentar by M.S. Carstens — 25. juli 2021 @ 21:29

 9. Funfact:
  I dag er der lige så mange muslimer, som der var kristne i 2011. Den muslimske befolkning vokser med 500.000.000 i årtiet, og islam vil være verdens største religion inden 20 år.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 25. juli 2021 @ 22:34

 10. Et stykke tid efter Utøya begivenheden skrev den danske historiker Hans Hauge en artikel i Jyllandsposten. Her pointerede han og dokumenterede at alle kriterier for en borgerkrig i Norge var opfyldt og dermed startet. Husk birkebeiner borgerkrigen varede i c 100 år.

  Kommentar by dansker — 25. juli 2021 @ 22:43

 11. 22.34: Pr. ti år. Lyder ret overvældende. Men der kan ske meget i de kommende år. På nettet eller hodja er der nogle som mener at verdens befolkning vil blive reduceret med 90%-99% inden ti år, via lyssky global politik. Eller via 3. verdenskrig.

  Kommentar by BENT A — 25. juli 2021 @ 22:47

 12. BENT A — 25. juli 2021 @ 22:47:

  Ja, jeg har også hørt folk tale om, at den globale elite ikke længere har brug for masserne som billig arbejdskraft pga automatisering/robotter.

  Men mon ikke de stadig har brug for forbrugere til at købe deres produkter, teknologi, underholdning mv ..?

  Kommentar by Peter Nielsen — 25. juli 2021 @ 23:04

 13. Kommentar by BENT A — 25. juli 2021 @ 22:47

  Det havde været heldigt, hvis covid-19 havde været mere dødelig, og kun hvide vantro kapitalister havde råd til at vaccinere sig selv. I givet fald havde jeg gerne lagt mig fladt ned for Allahs hellige vilje.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 25. juli 2021 @ 23:05

 14. Minder mig om den sheikh, der sagde at corona var Allahs straf til de vantro, hvorefter han selv døde af corona.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 25. juli 2021 @ 23:06

 15. * Ufrivillig Skatteyder 23:06
  Ja netop! Straffen til de vantro!

  Kommentar by Den Nervøse — 25. juli 2021 @ 23:12

 16. Peter Nielsen 23.04: Håber at du har ret, men er ikke sikker. For noget tyder på at regeringer bare kan trykke tonsvis af pengesedler. Der kommer så noget inflation, men så trykker man bare endnu flere. Det kan der gå flere år med.

  Hitler & co. mente jo at det var bedst at udrydde stort set alle polakker, russere, ukrainere, jøder og ikke-arbejdsduelige. Samt alle som var højt uddannede plus psykisk syge, og alle som så blot en smule skævt til tyskerne. Overlevende måtte derefter gerne blive sultet, frosset og arbejdet ihjel. Var nazisterne kommet først med atombomben var både Moskva, London, New York og flere andre byer blevet udslettet. Og Stalin lod 20 millioner uskyldige russere henrette.

  Hvem ved hvad nutidens politikere, som blæser på demokratiet og vælgerne, pønser på? Allerede nu mener mange på nettet at pandemien er sat i gang med vilje, og at vaccinerne vil få skæbnesvangre langtidsvirkninger. Og hvad med folkeudskiftningen af danskere og svenskere? Og endelig: hvorfor har EU ikke noget imod at Iran opbygger et arsenal af atombomber og langtrækkende raketter?

  Kommentar by BENT A — 25. juli 2021 @ 23:50

 17. PS: Biden og democrats sendte vistnok(?) for få uger siden nogle tons dollar-sedler til Kina. Sedlerne var samlet i store blokke og anbragt på paller. Så et foto der viste ca. en kubikmeter tæt sammenpressede sedler klar til forsendelse.

  Kommentar by BENT A — 26. juli 2021 @ 00:19

 18. Kommentar by BENT A — 25. juli 2021 @ 22:47.

  Jeg vil nu mene at den allerede er i fuld gang, for vi har set det samme globale økonomiske sammenbrud som sidste gang, og som sidste gang, vil løsningen på problemet også denne gang være krig.

  Dog er man afskåret fra direkte krigshandlinger grundet atomvåbnenes uigenkaldelighed, men civilbefolkningerne er stadig de primære mål, fordi man har valgt at indføre en demografi uden impulskontrol, samt det fornødne IQ der skal til, for at reparere ting der går i stykker, så man virkeligt kan få gang i køb-og-smid-væk mentaliteten.

  Hvide mænd har i meget lang tid været en evig kilde til irritation for bl.a. reklamebranchen af samme årsag, fordi det simpelthen er fuldstændigt umuligt at få dem til at forbruge i samme omfang som kvinder, netop fordi de har den der irriterende tilbøjelighed til at sætte sig ind i hvordan tingene virker, og derefter fikse dem selv.

  Selvfølgelig er der langt flere aspekter i det her, men i forhold til det rent økonomiske, så har jeg ingen problemer med at forestille mig, at det er det der er grundtanken i et vist omfang, i forsøget på at rette op på tingene.

  Det kommer bare ikke til at virke, for godt nok er kapitalismen vejen frem, men kun i den udgave hvor det der kommer ind også kommer andre til gode, og det har vi ikke set meget til, siden yuppie generationen indtog Wall Street.

  Kommentar by Kimski — 26. juli 2021 @ 01:13

 19. Hmm Dråbens dåd. Kimski,Bent A(gterud),Jens-Erik Anderledes og ikke mindst Træt og Tavsen er her endnu. Traveller og æntellekte Santor hænger med. Jeg er sikker på at UMJ sidder et sted og fletter øreflipper med Nima Zamani.
  Selv er jeg til fals for en lille kop gin.
  Og Michael Unna har endnu ikke lært at læse korrektur. Fik du den Kim?
  k.m. er endnu på benene. Og ham skylder jeg tak for at være vedholdende. Santor ligeså for at være en broder i kampen. -mod politikere…
  Når alt kommer til alt,kan vi ikke undskylde os med De Nattergale og Anders Mathesen. Der skal Anja Andersen og Michael Laudrup til.

  Kommentar by Nielsen — 26. juli 2021 @ 01:58

 20. Det ville være rart hvis hr. Møller ville give sig til til at læse hans e-mails.
  Sendte ham for nogle dage siden en mail til den adresse han selv opgiver i “Hettien Urias”.
  Webmaster sendte den tilbage til mig og skrev at min mail var ikke blevet læst (too old), hvorefter Webmaster sendte den tilbage.
  Nå, så prøver jeg med en anden adresse (via Document).
  Får så igen svar fra Webmaster: Mailen er ikke blevet læst og er “for gammel”.

  Det var blot en mail med et link til en en artikel i en lokal ugeavis om en tårnfalke-familie, der var flyttet ind. Og som jeg mente ville interessere hr. Møller.

  Jeg ved at der – måske – er en retsag påvej og sker det vil vi læse hr. Møllers anmodning om hjælp.
  – hjælpen bliver uden mig…..

  Kommentar by Frost-Hansen — 26. juli 2021 @ 05:46

 21. Nielsen 01.58 lyder nærmest som om han har drukket af en stor kop med gin. Men pyt nu med det.

  Både Kimski 01.13 og Peter Nielsen 23.04 har fat i noget væsentligt og interessant.

  Er vi nået dertil hvor både den nationale og den globale “elite” finder at størstedelen af menneskeheden er OVERFLØDIG? Betragter “de fine” alle mere almindelige mennesker som nogen der ikke længere er brug for? Som nogen der ikke har ret til eller krav på ordentlig og hensynsfuld behandling?

  Efterhånden som Enhedslisten, SF, Venstre og det radikale venstre osv. fører sig mere og mere frem med folkefjendsk og hensynsløs politik, kan man godt få det indtryk at de gammelkendte politikere nærer den dybeste foragt for deres eget folk og land.

  Betragtes vi som overflødige? Er det derfor de vil fordrive og udskifte os?

  Kommentar by BENT A — 26. juli 2021 @ 07:10

 22. https://www.youtube.com/watch?v=LPRwo1xw2kk
  klip fra Show Boat – Film 1936 – Universal (3:02) om blackface

  Det er nemt at fordømme hændelser i 1936 eller den amerikanske borgerkrig.

  Hvis vi tager nulevende Radikale Venstre og Enhedslisten, og sætter dem ind som publikum i 1936 teatret med black face artister, mon ikke de ville klappe af forestillingen ?

  Ingen ved hvordan Pernille Skipper, Sofie Carsten Nielsen, Rosa Lund m.fl. i den kategori ville opføre sig midt i den amerikanske borgerkrig. Måske være hustru til en hvid slavehandler.

  Det værste man kan gøre er at slette spor af fortiden.

  Der er meget flydende grænse mellem kunstnerisk frihed, satire, og bevidst nedgørelse af en hel befolkningsgruppe.

  Svikmøllen og Blæksprutten spiddede årets begivenheder. Hvis vi går til yderligheder, udstiller Storm P´s mange tegninger og tekster de hjemløse, den skæve dranker med laset jakke og hul i skoene.

  Vi kan ikke bare brænde alle Storm P. hæfter, fordi han tit skildrede denne del af befolkningen.

  Kommentar by k.m. — 26. juli 2021 @ 08:44

 23. Venstrefløjen skriger sig hæse i “politivold”
  Hvad siger de til den her ?
  Er det start på New World Order ? med moralpoliti der slår ned på tilfældige borgere
  https://www.rebelnews.com/victoria_police_arrest_rebel_security

  Kommentar by k.m. — 26. juli 2021 @ 09:18

 24. fra Avi Yemini rebelnews video

  Daniel is a licensed, insured, professional bodyguard who knows that the best way to win a fight is to never get in one. He keeps me out of trouble. 99% of the time, viewers never even know he’s there. In fact, all the TV crews covering yesterday’s major protests in Melbourne had bodyguards with them.

  But the police only attacked mine.

  As you can see in the video, I was walking away from police, and Daniel was behind me, following me, walking away from police, too. He wasn’t a protester; he was my quiet shadow.

  The cops knew that. Which is precisely why they attacked him, slammed him to the floor, beat him up and took him to the police station — releasing him with the threat of a $1,817 fine.

  Kommentar by k.m. — 26. juli 2021 @ 09:20

 25. Jeg besøgte Rømø i juli for nogle år siden (efter et besøg i Ribe). Det var lidt som Fanø, men med mange (flere?) biler på stranden. Mange tyskere. En lokal dansk politibetjent fortalte mig at hans tyske sprogevner, var begrænsede som eksempel nævnte han, at han engang i byen, havde villet advare en tysker om at han havde parkeret ulovligt. Han pegede på bilen og sagde:”Sind sie der Führer?” Hvortil tyskeren svarede:”Nein, der Führer ist schon lange tot”:-) God sommer…

  Kommentar by Amad — 26. juli 2021 @ 09:34

 26. PS til 07.10: BETRAGTES DANSKERNE SOM OVERFLØDIGE OG UDSKIFTNINGSPARATE?

  At det er visse klikers syn på os er ret sandsynligt. Tag f.eks. DRs kvinder som er vilde med masseindvandring og hetz mod danske mænd. Tag også Enhedslistens, de radikales og SFs kvinder som også ønsker at fylde Danmark med sorte og brune fra Afrika og Mellemøsten.

  Tag kvindesagskvinderne og feministerne som fører sig frem med utallige beskyldninger og anklager mod de danske mænd. Iflg. disse rødstrømper er mændene dumme, primitive, undertrykkende, sexistiske, tarvelige og værdiløse.

  Det samme mener de i familie- og skilsmisse-bureaukratierne hvor feminister i årtier har pisset på mændene, familierne og børnene. (Har kendskab til adskellige tilfælde hvor mænd begik selvmord eller mistede alt efter at være blevet tromlet ned af skilsmisse-systemet)

  Feminister har endda udgivet bøger og pjecer om at alle mænd burde udryddes eller i det mindste interneres.

  Så er der godheds- og indvandrings-industrierne, NGO-klikerne, feltmadrasserne og de woke kvinder som også er anti-danske, anti-hvide og anti-nationale.

  Det bedste skræk-eksempel på feministers hærgen er selvfølgelig Sverige.

  Visse “mænd” kan også være med. De har ladet sig feminisere i en grad så de er blevet frontfuriernes medløbere. De ævler også løs om ligestilling, kvoter, tvungen barselsorlov, patriarker og positiv særbehandling. (= negativ behandling af mænd) Tag Lars Quisling, DF-Tullesen, Jacob Sprællemand, Peder Hjælpelund og van Opslag som eksempler på svage mænd/kagekoner/tøffelhelte.

  Også Merkel, Ursula og Ylva og EU betragter sandsynligvis danskerne (og europæerne) som overflødige. De har jo ivrigt medvirket til at flytte det halve afrika til Europa. Se hvad der foregår i Rom, Athen, Paris, Berlin og London.

  De danske mænd risikerer at ende helt ude i kulden og mørket, hvis de ikke snart beviser at de ikke er overflødige. Tidens vanvid er næsten ubegrænset, og der er brug for sund fornuft i langt større mængder end de gamle partier og medier leverer.

  Danmark bliver som Sverige en kaotisk, fattig, udemokratisk, afrikaniseret terror-stat, hvis vi fortsætter på den kurs som Christiansborg pt. har afstukket.

  Kommentar by BENT A — 26. juli 2021 @ 10:42

 27. Vestens dilemma. Venstrefløjen ville formentlig nedlægge det danske forsvar, hvis den havde flertal til det.
  Venstrefløjen var imod vores tilstedeværelse i Mellemøsten og Afghanistan.
  Venstrefløjen er åbenbart ligeglad med at muslimske terrorister mishandler befolkningen og jager millioner på flugt.

  Da siger venstrefløjen : lad flygtningene komme til os, vi har plads og penge nok.

  Hvorfor ikke bekæmpe det onde, der hvor den stortrives, som man gør med Bjørneklo og andre invasive arter i naturens verden?

  Det er en mærkelig dobbelt standard – men sådan er venstrefløjen desværre skruet sammen

  Kommentar by k.m. — 26. juli 2021 @ 11:05

 28. DER ER HVERKEN HOVEDE ELLER HALE på venstrefløjsernes politik. F.eks. vil de gerne sende danske soldater afsted hvis det er Afrika som er målet.

  Men trist nok er de “borgerlige” partier også blevet inficeret med tossede og folkefjendske tankesæt. Eller de er infiltreret af rødkålshoveder.

  “Vi har penge og plads nok” påstår politikere og journalister. Som ser bort fra at hvis invasionen fortsætter, bliver Danmark til et nyt Libanon, et nyt Venezuela, et nyt Somalia.

  Hvad en ubegrænset indstrømning vil påføre danskerne af tab, ulykker, sygdomme, frygt og død er de røde “humanister” ligeglade med.

  Kommentar by BENT A — 26. juli 2021 @ 11:22

 29. PS: EU, Merkel, Ylva og Ursula er nu på vej med nye anslag mod Europa og Danmark, fortæller den korte. Nye direktiver kan blive katastrofale, men det har de tre kvinder ingen forståelse for. Ylva som er “indenrigskommissær” er begejstret ved udsigten til at nationalstaterne svækkes endnu mere.

  Kommentar by BENT A — 26. juli 2021 @ 11:43

 30. politiken.dk :”De nærer et voldsomt had til Macron, og han svarer: I er uansvarlige og egoistiske
  Op til 35 procent af franskmændene støtter demonstrationerne mod coronapasset, som træder i kraft i begyndelsen af august. Regeringen ser med uro på bevægelsen.”

  Det er både uforsvarlig rent medicinsk fordi ingen vaccine er fuld godkendt, for det andet strider det mod Amnesty grundlag

  At træffe egen beslutning om sundhed, krop og seksualitet er centralt som menneskeret. Din krop, dit valg.
  Being able to make our own decisions about our health, body and sexual life is a basic human right.
  Whoever you are, wherever you live, you have the right to make these choices without fear, violence or discrimination.
  Yet all over the world, people are bullied, discriminated against and arrested, simply for making choices about their bodies and their lives.
  A woman is refused contraception because she doesn’t have her husband’s permission. A teenager is denied a life-saving termination because abortion is illegal in her country. A man is harassed by police because he’s gay.
  My Body My Rights is Amnesty’s global campaign to stop the control and criminalization of sexuality and reproduction.
  Join us in defending sexual and reproductive rights for all.
  It’s your body. Know your rights.

  Kommentar by k.m. — 26. juli 2021 @ 11:45

 31. Bent-A – måske du liiiiige skulle trække vejret ind…mellem dine mange indlæg…jeg har fået dit budskab, tak!

  Kommentar by Black Watch — 26. juli 2021 @ 12:39

 32. Bent A, du fylder voldsomt meget i debatten. Tænk, tast, tal.!

  Kommentar by Revser — 26. juli 2021 @ 13:17

 33. OT? Måske?……Harpun Yash er blevet stukket ned af knivbevæbnet muslim ved “speakers corner”. Hun besvimede men kom op igen. Kørt på hospitalet og vistnok udskrevet igen. Acts17/David Wold har et upload om det.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 26. juli 2021 @ 13:19

 34. Tænk hvis de brugte lige så meget energi på at beskytte det land de tilsyneladende elsker…
  https://twitter.com/CSZT/status/1411375042227752962

  Kommentar by Kimski — 26. juli 2021 @ 13:36

 35. PS – hermed slut for i dag.
  Det er måske med vilje venstrefløjen ønsker at holde muslimske borgerkrige i gang. Det skaber flygtninge = kunder i godhedsindustrien.

  Kommentar by k.m. — 26. juli 2021 @ 13:43

 36. Vi blev beriget med en masse uddannede Bydelsmødre og overbygningen Opgangsambassadører, selvom vi hele tiden manglede sosuer, sygeplejersker osv.

  Nu er næste succes historie, de muslimske mænd, hvordan Baba-uddannelsen siden 2014 gav gode resultater. Der var interview med en enkeltstående succes. Det lød ganske udmærket, at han var blevet en bedre far.

  Der sad jeg og ventede forgæves på hans 3 børns versioner.

  https://www.vive.dk/da/udgivelser/baba-fordi-far-er-vigtig-16297/

  Baba-indsatsen består i at samle fædre i et lokalt forankret læringsforløb. Her tilegner de sig flere forældrekompetencer, der udvikler dem i deres farrolle, og de tilegner sig viden om velfærdssamfundets tilbud til børn og unge. Blandt andet deltager fædrene i såkaldte dialogmøder med professionelle, der er i kontakt med børn og unge. Disse dialogmøder klæder fædrene på til at samarbejde med eksempelvis sundhedspleje, dagtilbud og skole, og de professionelle får større viden om fædrenes behov og oplever, at fædrene har ressourcer, der kan aktiveres i samarbejde mellem velfærdssamfundet og hjemmet.”

  vive.dk/da/nyheder/2021/baba-indsats-styrker-faedres-kompetencer-som-foraeldre/
  Fædre med indvandrerbaggrund kan have vanskeligt ved at finde ud af, hvilke forventninger det danske samfund har til dem. Derfor blev indsatsen ’Baba – fordi far er vigtig’ etableret i 2014 af Fonden for Socialt Ansvar. Indsatsen skal styrke primært indvandrerfædre, som er usikre på, hvordan de engagerer sig i deres børns hverdag og liv, og som gerne vil styrke deres rolle som far.”

  Kommentar by tavsen — 26. juli 2021 @ 15:38

 37. 07:10 Bent A:
  ” .. Er vi nået dertil hvor både den nationale og den globale “elite” finder at størstedelen af menneskeheden er OVERFLØDIG? Betragter “de fine” alle mere almindelige mennesker som nogen der ikke længere er brug for? Som nogen der ikke har ret til eller krav på ordentlig og hensynsfuld behandling?

  Efterhånden som Enhedslisten, SF, Venstre og det radikale venstre osv. fører sig mere og mere frem med folkefjendsk og hensynsløs politik, kan man godt få det indtryk at de gammelkendte politikere nærer den dybeste foragt for deres eget folk og land.

  Betragtes vi som overflødige? Er det derfor de vil fordrive og udskifte os?”

  1 MILLION OR MORE DEAD. THEIR SCREAMS ARE BEING SILENCED BY THE MEDIA. IT IS MURDER. IT IS GENOCIDE.
  bitchute hash /video/5fjMWerxdzdQ/

  Kommentar by Svend — 26. juli 2021 @ 15:55

 38. Kommentar by tavsen — 26. juli 2021 @ 15:38.

  Nu er det jo bare ikke lige sådan det foregår i MENA-landende, for mor tager sig af ungerne indtil 5-6-7 års alderen, hvorefter opdragelsen af drengene helt overlades til faderen.

  Dvs. et hop fra en ultra laissez faire opdragelse, dog med en rundhåndet uddeling af periodiske tæsk til drengene, til en opdragelse der er mest består af tørre tæsk fra begge sider, men mest fra patriarken, i hans forsøg på at få sat bare lidt skik på de forkælede møgunger igen.

  Den første runde gør dem totalt umulige at styre, med en vildt overdrevet opfattelse af sig selv som værende specielle og udvalgte, og næste omgang gør dem til de åndsforvirrede psykopater, som vi møder på gader og veje i vores dagligdag.

  Men det er da en fin udstilling af de blødende hjerters grænseløse naivitet, at de tror at et par “dialogmøder” bare sådan udvisker generationers vold i hjemmet, i et omfang vi slet ikke kan forestille os her i Vesten, når der overhovedet ikke eksisterer noget belæg for den teori, og demografien i forvejen er velkendt for den manglende impulskontrol.

  Desuden er der da ikke nogen muslimske fædre, der er interesserede i at få “bløde” børn, de er jo for fanden midt i en jihad imod Vesten.

  At man så kan holde en enkeltstående succes frem, som bevis på at initiativet virker, er ikke bevis på andet end at taqyyia’en har det godt, og lever i bedste velgående i det naive og snart forsvundne Dannevang.

  Kommentar by Kimski — 26. juli 2021 @ 16:25

 39. Den kristne Hatun Tash iført Charlie Hebdo t-shirt forsøges dræbt af en muslim her i disse voldelige videoer: https://sputniknews.com/amp/uk/202107261083463216-graphic-video-shows-woman-in-charlie-hebdo-t-shirt-being-stabbed-in-london/ hvor nogle kulsorte negre end nigeriansk accent jublede og råbte:

  —She had it coming. She had it coming. What would you expect?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 26. juli 2021 @ 16:33

 40. Kimski — 26. juli 2021 @ 16:25

  Det var utroligt få, der deltog på de “kurser”. Der var oprettet flere i 2017, men de “kurser” kom aldrig i gang. Ufatteligt som de kan juble over den deltagelse. Heldigt at den kvindelige “journalist” kunne finde en enkelt, der kunne udtrykke sig på forståeligt dansk. En sjældenhed her på Vestegnen, hvor jeg færdes i mindretal.

  Bliver overhalet af 2 blomster af Danmarks fremtid. Talende gebrokken dansk, sætter tempoet op og kan derved høre, de straks er tilbage i hjemlandets kaudervælsk.

  GOOD LUCK NYDANMARK

  Kommentar by tavsen — 26. juli 2021 @ 16:49

 41. Jens-Erik Andersson — 26. juli 2021 @ 16:33

  Du er bagud

  http://www.uriasposten.net/nye-tips#comment-5484581

  Kommentar by tavsen — 26. juli 2021 @ 16:55

 42. > F-H 5:46
  Det forekommer,at folk ikke gider kigge på alt det skrammel som lægges i postkasserne.

  Kommentar by Nielsen — 26. juli 2021 @ 16:59

 43. Kommentar by tavsen — 26. juli 2021 @ 16:49.

  Det lyder fuldstændigt som deltager procenten på de dansk kurser der oprettes rundt omkring: Starter ud med lidt over halvfyldte klasseværelser, 6 måneder efter er der 3-5 stykker tilbage, og når de starter op igen året efter, bliver kurserne nedlagt på grund af manglende deltagelse.

  Året efter den store indmarch af Orker kunne Tyskerne bryste sig af, at der nu var kommet 56(!) i arbejde ud af de mange hundrede tusinde, og gravede man lidt i sagen viste det sig, at de var ansat ved postvæsenet, altså ansat af den tyske stat. Og de havde samme problemer med tysk undervisningskurserne.

  Tju-hej, hvor det dog går, sagde manden og røg ud over tagkanten..

  Kommentar by Kimski — 26. juli 2021 @ 17:34

 44. Kimski — 26. juli 2021 @ 17:34

  Her på Vestegnen var de også hurtige til at ansætte muslimske postbude. I dag er det sjældent jeg ser een.

  Søgte et arbejde. Depotchefen ringede om aftenen. Spurgte om grunden til jobskifte, og fortsatte uden ophold. Han vidste ikke, om der var for mange indvandrere, men hos dem blev svindet / tyveriet for stort, da de havde fået for mange indvandrere ansat. Jeg fik jobbet ;-)

  Kom til at arbejde med en amerikaner. Han startede på et dansk kursus. Hvor mange er I? >>> 26

  Godt en måned senere spurgte jeg igen til antallet, der mødte op. 5-6 stykker svarede han. Og det er? Fra den vestlige verden.

  Kommentar by tavsen — 26. juli 2021 @ 18:04

 45. Der var sprøjteorgasmer over hele linjen i dag på redaktionsmødet for TV Avisen på Danmarx Ramadanradio DDR1.

  Jeg giver ordet til vært på TV Avisen, Klaus Bundgård Povlsen: —Middelhavslandet Tunesien, der her ligger lige overfor Italien…

  (…) senere præsenteres præmieperkeren Hawrae Ketabi, der for skatteyderkroner nu tvinges til at lege i sandkasse med sin mindreårige muslimske datter, der er for ung til endnu at være kønsmoden eller fyldt ni år, which ever comes first, da det udløser det koranbefalede shariah tørklæde, forbyd islam på DDR1 og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 26. juli 2021 @ 19:10

 46. På forunderlig vis dukker samme Hawrae Ketabi op i en bizar muslimsk orkesteret drabssag, hvis en 15-årig hvid dansk muslimsk konvertitpige sammen med en irakisk, muslimsk mand slog teenagepigens egen mor ihjel.

  Lisa dræbte sin egen mor
  Det skulle senere vise sig, at det var datteren selv, Lisa Borch, der i forening med sin gode ven, den dengang 28-årige iraker Bakhtiar Mohammed Abdullah, slog Tine Rømer Holtegaard ihjel.

  (…)
  En pige med problemer
  En af de personer, der kender Lisa Borch på tætteste hold, er Hawrae Ketabi. Han taler dagligt med Lisa Borch, som nu er på en sikret institution, indtil hun fylder 18 år og skal afsone i fængsel.

  – Da jeg mødte Lisa i 2012 var hun en helt almindelig pige – kreativ, sød, rar, venlig og godhjertet. Men hun havde nogle problemer, siger Hawrae Ketabi.

  – Hun var meget interesseret i andre kulturer og begyndte at gå sammen med nogle personer fra flygtningelejren her i Frederikshavn. Det var hendes mor helt forståeligt ikke glad for og gav hende forbud mod at se dem. Det endte med, at Lisas dagligdag blev et stort skænderi, og hun følte ikke, at nogen forstod hende, fortæller Hawrae Ketabi.

  En anden bekendt til Lisa Borch er 48-årige Danny Abdallah, der har flere domme bag sig, blandt andet for narkotikahandel og grov vold.

  – Lisa konverterede til islam, og jeg synes, hun blev alt for fanatisk. Hun vendte sig mod sine egne, og hvis nogen talte dårligt om muslimer, så blev hun meget vred, siger Danny Abdallah til Station 2.

  Islam er gaven, der bliver ved med at give kulturberigelse, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 26. juli 2021 @ 19:14

 47. Danmark har stadig mange charmerende sider, i form af dejlige steder og smukke landskaber m.m.

  Men er det ikke som om de røde og blå partier er ved at skabe et ucharmerende samfund?

  Er det charmerende at afrikanere og arabere vrimler rundt i et sådant antal, at man begynde at føle sig som en fremmed i sit eget land?

  Er det charmerende at der er sket en mangedobling af kriminaliteten, så man er utryg ved at lade børnene færdes i gaderne eller ved stranden?

  Er det charmerende at manglende byggerier har gjort boliger så dyre, at det umuligt for mange lønmodtagere at bo i nærheden af deres job, hvis de er ansat i København, Århus eller Odense?

  Er det charmerende at postvæsnet, forsvaret, politiet, sundhedsvæsnet og den sociale velfærd mv. kun er skygger af sig selv?

  Er det charmerende at skilsmisse-tallet og antallet af faderløse børn er kommet op i verdensrekord-højder?

  Er det charmerende at Christiansborg er i gang med at udskifte os?

  Også i det små bliver samfundet mindre og mindre charmerende. F.eks. er den lokale Føtex blevet et trist sted. Før i tiden var der borde og stole, så man kunne få sig en kop kaffe, eller hvis man mødte venner og bekendte, kunne man invitere dem på kaffe og smørrebrød eller en flødekage. Nu går det nærmest kun ud på: Køb og betal og skrup så af. Butikken er præget af kynisk pengespekulation. Ikke een kvadratmeter er afsat til afslapning eller en hyggelig atmosfære. Og alle priserne er i overkanten.

  Og hos Aldi kan man blive regulært snydt. Købte i dag tre beholdere med spise ærter. Men de var af en utrolig dårlig kvalitet. De var lige til at smide ud. Aldrig før har jeg oplevet noget lignende. Da jeg på tilbagevejen passerede Aldi igen, gik jeg ind og spurgte om de vidste hvor dårlige ærterne var, men de blev ved at påstå at de var helt i orden. Altså tørre, sejge, kedelige, overgemte og uspiselige affaldsærter var OK iflg. butikschefen. Mærkelig moral.

  Før i tiden havde kunden altid ret. Det er nu blevet til at kunden aldrig har ret.

  Før i tiden var der også en lokal bager med friske rundstykker, lækkert brød og rimelige priser på kager. Men nu er den butik også lukket. Sidst ville Føtex have 60 kr. for en flødekage, dog lidt større end en standard kage. Rent optrækkeri.

  Kommentar by BENT A — 26. juli 2021 @ 19:22

 48. Jea: Hvorfor undgår du ikke at være vulgær, klam og plat? Er du ude på at skade UPs omdømme?

  Kommentar by BENT A — 26. juli 2021 @ 19:27

 49. Kommentar by BENT A — 26. juli 2021 @ 19:27

  Hvilke kommentar?

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 26. juli 2021 @ 19:30

 50. Var det det med shariah tørklæde?!?

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 26. juli 2021 @ 19:36

 51. —Middelhavslandet Tunesien, der her ligger lige overfor Italien…

  Prøver TV Avisen på Danmarx Ramadanradio DDR1 helt bevidst i den bedste sendetid at afgeografisere Tunesien, som geografisk jo ligger i det muslimske Nordafrika ved at påstå, at det ligger ved Middelhavet lige overfor Italien, som jo er så europæisk, som det kan blive, og det direkte modsatte af det arabiske, muslimske lorteland eller shithole country, Tunesien, som ligger i Nordafrika?!?!?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 26. juli 2021 @ 20:29

 52. #51 JEA
  Ja, selvfølgelig – som du selv ved.

  Flere og flere danskere er efterhånden både historie- og geografiløse. Så det virker. Tunis føles på den måde næsten som et naboland. Og da Middelhavet jo gerne skulle blive en indsø i EU imperiet inden alt for længe, så tjener det jo et formål.

  Muslimerne er ikke fjenden. De er våbnet. Fjenden findes blandt vore egne.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 26. juli 2021 @ 21:46

 53. Kommentar by Henrik Wegmann — 26. juli 2021 @ 21:46

  S V I N E R I, burde straffes med døden, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 26. juli 2021 @ 22:06

 54. Men hvordan forklarer I så præmieperkeren Hawrae Ketabi, der i dag er en kærlig muslimsk familiefar, men tidligere ekstremt tæt på en bare 15-årig forvirret dansk, kridhvid, muslimsk konvertit, der lokkes til at dræbe sin egen mor af en dobbelt så gammel, mandlig muslim fra lortehullet Irak?!??!?

  Jeg har ikke regnet den ud, men måske Kim Møller og Uwe Max Jensen kan gøre arbejdet færdigt, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 26. juli 2021 @ 22:13

 55. KLIMA-MYTEN, ET OPGØR MED CO-2 PANIK, er en ny bog skrevet af en ægte videnskabsmand. Jyllandsposten skal have ros for at have bragt uddrag fra bogen. Den klæder co2-propagandaen og DR af til skindet. Og FN får også nogle drøje hug. Hvis man ikke har læst denne bog eller Jyllandspostens artikel i avisen eller på nettet, kan man måske ret nemt lade sig bedrage af klima-alarmisterne. Som jo hele tiden finder på nye “beviser” for at vi alle er på vej til at få hedeslag.

  Sandheden er at ingen véd om vi er på vej mod mere varme eller kulde.
  I 1929 og 1944 var det hamrende koldt i Danmark. Så koldt at selv isbrydere sad fast i isen. Og ved en polvending kan vi evt. få en ny istid med et isdækket Europa.

  Kommentar by BENT A — 26. juli 2021 @ 22:50

 56. Kommentar by BENT A — 26. juli 2021 @ 22:50

  Hvad har det med vulgaritet at gøre?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 26. juli 2021 @ 23:34

 57. Hej Kim,

  Hvis det pisser ned og du og familien vil have lidt varme og en en god kop kaffe, så giv mig endelig besked for jeg er lige i nærheden😀

  Kommentar by piphans — 26. juli 2021 @ 23:49

 58. 55 BENT A)– Sandheden er at siden den “lille istid ” kulminerede 1750- 1850 er der sket en gradvis optøning = med opvarmning. C 33% skyldes den øgede mængde co2 i atm. fra c 1850. C 1650 var co2o 0,017 ( Lig med misvækst hos datidens kornsorter.)C 1850 0,029. 1930 c 0,031. 2021 c 0.041.Nutidens forædlede kornsorter kan kun generer de store udbytter ved nuværende co2 indhold-. Falder co2 til 0,015 er der voldsom misvækst. Hungersnød. Differencen er altså sølle 0,026.For både Danmark, Rusland, Kina vil en stigning til 0,045 co2 være en klar fordel kornudbyttemæssigt som klimamæssigt. For Dks vedkommende er det så nødvendigt flere steder med en effektiv kystsikring.Gennem iskerneforskningen er det bevidst , at højere co2 i atm giver varmere og fugtigere klima.Her Professor Villy Dansgård.Iskerneforskningens videnskabelige grundlægger.

  Kommentar by dansker — 26. juli 2021 @ 23:58

 59. Kommentar by BENT A — 26. juli 2021 @ 22:50.

  Der er heller ikke nogen af de russiske klimaforskere, der er bare tilnærmelsesvist enige med Vestens samme, når det drejer sig om hvordan klimaet kommer til at opføre sig fremover.

  Men de modtager så heller ikke økonomisk støtte fra Vestens Globalister, der skal have solgt nogle flere solanlæg og vindmøller, så forklaringen er jo nok at finde i det faktum.

  I den forbindelse så jeg et fint lille regnestykke over hvor meget det koster, og det carbon footprint det efterlader, fra man starter med at grave de 200 tons jernmalm ud af jorden som det kræver, at bygge en af de store vindmøller, og så til det færdige produkt er anbragt.
  Deri var medregnet de løbende reparationer gennem møllens estimerede 25-årige levetid, samt omkostningerne ved at tage den ned.

  Regnestykket er ikke i nærheden af at gå op, for der er ingen måde en vindmølle kan indtjene den mængde strøm, der skal til for at retfærdiggøre udgifterne ved konstruktionen, og det efterfølgende svineri den efterlader efter endt ‘levetid’.

  Og hvis solpaneler er godt for miljøet/klimaet, så burde det undre ethvert normalt tænkende menneske, at man er nødt til at være iklædt hazmat suits, både under konstruktionen, opsætningen, nedtagningen, og den efterfølgende destruktion.
  Og heller ikke dér går regnestykket op, i forhold til det svineri og de udgifter der er forbundet med at destruere dem igen. Plus at det jo altså ikke er NASA udgaven af solfangere de sætter op, men en discount udgave der kun varer ca. 10 år, så skal der svines noget mere, når de næste skal op.

  Kommentar by Kimski — 27. juli 2021 @ 02:00

 60. DET ER PÆRELET AT GENNEMSKUE TIDENS PROPAGANDA, hvis man bruger tid på at sætte sig ind i tingene.

  Man kan starte med hvordan masseindvandringer er forløbet i verdens lande. De ender ALTID i elendighed for de oprindelige befolkninger. Derefter er det pærelet at forstå at propagandaen om “berigelse”, mangfoldighed og multi-kulti herlighed er løgnepropaganda.

  Det er det samme med kommunisme, som altid og hvergang ender katastrofalt. Hvad over 50 lande har erfaret.

  Hvad co2 angår, skal man anskaffe nogle bøger om solen. Derefter er det pærelet at gennemskue klima-alarmisterne. De vrøvler og vrøvler, og aner ikke hvad de snakker om. Greta Tunfisk, Connie Hedeslag, Klimarådet, diverse “tænketanke” og “professorer” er rent til grin.

  Jo mere man véd om hvordan befolkninger er blevet manipuleret og hjernevasket i diverse lande, jo sværere bliver man at bedrage. Læs f.eks. om de røde og de sortbrune løgne i Rusland og Tyskland. Læs Antony Beevor og bøger om Hitler, Stalin og Lenin. Læs Bjørn Lomborgs og Svensmarks analyser og JPs aktuelle opgør med myter og co2 panik.

  Kommentar by BENT A — 27. juli 2021 @ 02:20

 61. Foreslår Bent A åbner sin egen blog. Han har efter hånden hijacket denne blog, og det er blevet trættende at følge med i. Kan se, at Kim har advaret ham flere gange.

  Kommentar by Gert — 27. juli 2021 @ 07:55

 62. Havde i min ferie et (dumt) skænderi, under en middag der skulle have været romantisk, men med rødvin imellem ørene kunne jeg ikke holde ud at høre på hendes selvfrelste vås (Hun tilhøre vist den selvfrelste kulturradikale Alternative etc del af befolkningen). Hun romantiserede et arabisk bryllup der havde været i hendes gade- og det eneste hun hadede var dumme intoreante danskere. – Jeg kunne ikke holde kæft- Citat: Du romantisere en septiktank uden at tænke på indholdet. Din drømmemoral er pilrådden, når den mødes med virkeligheden…Bjæf, Vøvs vuf- blev nødt til hurtigst muligt at tage toget hjem…:-) :-) :-). Fortsat god sommerferie. Prøv at opleve Dravid Skov tæt ved Løgumkloster. Løgum Kloster er også et besøg værd ved siden af Møgeltønder, nu hvor Du er der Kim. Tak for billedet. :-). (Nyder selv den sidste del af denne uges ferie). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 27. juli 2021 @ 08:04

 63. PS: Vil da lige reklamere for DSB.s rejsepas (Hvis man ikke er familie og har en bil med 5 personer). 400,-kr. 8 dage. Alt offentlig transport gratis derfra i hele Danmark. Mig .f.eks. København, Sønderjylland, Vejle, Odense, Grenå, Randers….fra Århus (samt selvfølgelig internt off transport gratis. tur-retur). Kan ikke gøres billigere….og bedre. Desværre slut nu, men har nu mit interne pendlerkort i Århus aktiveret. 6 dage endnu inden hverdags gonggongen lyder. Nyd ferien. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 27. juli 2021 @ 10:00

 64. – Piphans

  Kunne være hyggeligt, men vi er forsamlet tre generationer, og min eneste alenetid er tidlig morgen.

  Kommentar by Kim Møller — 27. juli 2021 @ 10:34

 65. Et par stykker, sidst Gert, antagelig rød, klima-hysterisk eller fra femte-kolonnen, kan ikke lide mine meninger. Andre som skriver endnu mere, angriber de ikke. Og argumenter har de ikke.

  Kommentar by BENT A — 27. juli 2021 @ 12:04

 66. Der er selvfølgelig også Færgen til Sild (fra Rømø), for 3 generationer kan det nok være det værd, hvis man så kan togkøre over Hindenburg-dæmningen, kan man måske tage toget tilbage til Tønder fra Niebull, men tjek det selv. Der er også Nolde museet, hvis børnene kan holde det ud :-). Ellers vil jeg anbefale Danfoss videnskabelige museum/oplevlesesland på Als. Der skal selvfølgelig bruges bil. Noget for alle aldre.

  Kommentar by Michael Unna — 28. juli 2021 @ 09:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper