31. juli 2021

Feminist: ‘Kulturarven og historikken bag et heteroseksuelt ægteskab er grundlæggende patriarkalsk’

Lisbeth Odgaard Damm er medstifter af ‘Parental Leave Forum’, der kæmper for tvungen barselsorlov til mænd. En arketypisk Stine Bosse-fantast, der bifalder masseindvandringen, alt imens hun sparker imod dansk kultur på alle niveauer. Man kan sige meget om islamisk indvandring, men i det mindste fremmer det ikke hendes kamp for feministiske mærkesager. Kommentar af Lisbeth Odgaard Damm set på Berlingske.dk – Jeg elsker at være gift. Men det burde jeg måske ikke.

“For en måned siden blev jeg gift. Efter 13 års samliv og tre børn på samvittigheden, er det måske heller ikke en dag for tidligt… Den største årsag til, at jeg selv har hængt i bremsen, er, at kulturarven og historikken bag et heteroseksuelt ægteskab er grundlæggende patriarkalsk. Og det har jeg med alderen fået et problem med.

Tag for eksempel det med ægteskab og efternavne. … det, som hele navnecirkusset repræsenterer, har jeg fortsat svært ved at forlige mig med. … Sådan er det selvfølgelig ikke i dag, men vores antagelser om fordeling af efternavne ved ægteskab har stadig rod i denne tankegang, og det lægger grund for en række andre ligestillingsspørgsmål, som stadig stikker hovedet frem: vold inden for ægteskabet, abort når man er gift og ikke mindst kvinders udfoldelser uden for familiens rammer.

… med den forældede kulturarv, vi har bygget vores ægteskabsforståelse på, er det måske ikke så underligt, at flere og flere ægteskaber – og forhold i det hele taget – slår revner. For det er jo en langt mere nuanceret opgavefordeling, de fleste af os praktiserer i dagligdagens kærlighedsforhold.”

(Lisbeth Odgaard Damm på Twitter, 2018)

Oploadet Kl. 16:45 af Kim Møller — Direkte link19 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/120609/trackback

19 Comments »

 1. Stine Bosse er en ækel kvinde

  Kommentar by Bjarne Jensen — 31. juli 2021 @ 16:59

 2. Hvorfor bliver man ved med at spørge Stine Bosse om alt muligt, hun har jo vist sig, at have uret i stort set alt, hvad hun udtaler sig om! Hun er arketypen på en socialliberal fantast, fakta kan ikke bringe hende ud af kurs og så ryster hun helt ubekymret vanvittige udtalelser af sig, så som den om de syriske hjernekirurger, og så fortsætter hun ud af tangenten, som om intet er hændt! Problemet er ikke, at vi ryster på hovedet af hende, men det er, at det hun siger tages seriøst på borgen Det viser bare hvor komplet uvidende og faktaresistente de er!

  Kommentar by Den Nervøse — 31. juli 2021 @ 17:14

 3. Der er med garanti ingen der interessere sig for hendes ægteskabelige kvaler og alligevel skal hendes omgivelser trækkes med hendes småneurotiske tanker.

  Og, som den navlebeskuende selvfede kælling hun er skal hendes tanker selvfølgelig have konsekvens for alle andre, bare fordi.

  Det rager Os en skid om du er gift eller ej – You do You, gør som du vil, We don´t care!

  Kommentar by Santor — 31. juli 2021 @ 17:15

 4. “Og det har jeg med alderen faaet et problem med.” Ak soede, bare vent, med alderen vil du faa helt andre problemer end din feministiske udgave af Don Quixote’s vindmoeller…
  Til Tosse-konen er der kun at sige, at hun er blevet en kvindelig udgave af onkel Bonnichsen.

  Kommentar by krassisten — 31. juli 2021 @ 17:21

 5. HELVEDES FORGÅRD, det er hvad det feministiske land Absurdistan lidt øst for Sjælland er ved at blive omdannet til. Og det samme vil ske med Danmark og hele Europa, hvis vælgerne ikke i stort omfang fravælger politik-kvinder som Stine Bosse, Lisbeth Odgaard, Sofie Carsten, Pernille Skipper osv., osv.

  De mange rabiate kvinder, pladderhumanister og verdensreddere bliver europæernes undergang og død, hvis deres magt ikke begrænses. De konspirerer både mod mændene, familierne, børnene og deres medsøstre, samt mod hele den vestlige civilisation. De er røde og utopiske fantaster hele bundtet, og hvis man ikke forstår det har man ikke forstået ret meget.

  DR vræler løs året rundt om hvordan de danske mænd undertrykker kvinderne, men ikke eet ord hører vi om hvordan de politiserende kvinder er ved at sende Danmark ud på historiens losseplads.

  Kommentar by BENT A — 31. juli 2021 @ 17:21

 6. Misse Møghe opnåede at blive enkefru, lige som sin elskede mor.
  Det var måske ikke så tosset, for da var enkepensionen reddet.

  Jeg har på fornemmelsen mange ægteskaber brister fordi nogen kvinder vil have hverdagen lagt ind i exelark.

  Nu vil myndighederne undersøge hvor effektiv vaccine egentlig er.

  Det skulle være sket før det blev taget i brug, men de har jo annuleret alle normale procedurer for godkendelse af medicin.

  Kommentar by k.m. — 31. juli 2021 @ 18:03

 7. Stine Bosse og lign. velmenende kvinder er ækle. Fint nok at have en mening/holdning. Det synes dog at have en afsvalende virkning når det man synes er ædelt kommer for tæt på en selv. Langeland er et fint eksempel derpå.

  Kommentar by NED MED ALTING — 31. juli 2021 @ 18:06

 8. 5— Bent A. Er så enig med dig, disse rædsler af kvinder, ødelægger så meget i vort samfund, og det kommer til at gå ud over de kommede generationer, de ødelægger børn, de tilintegøre mænd, som bliver nogle omvandrende vatnisser, bare at læse om Lisbeth Odgaard Damm, der vil have tvungen barsel til mænd, og ægteskabet der er patriarkalsk, hun burde have haft et spark sammen med Stine Bosse!

  Kommentar by IES — 31. juli 2021 @ 18:30

 9. Fru Odgaard Damms tilfælde er forholdsvis simpel at afkode (ganske uden brug af Enigma-maskine) – Hendes pop-psykotiske tilstand er et velkendt fænomen blandt sinistre feminister og går almindeligvis under betegnelsen: Fremskreden pikmisundelse.

  Kommentar by T. Flodur — 31. juli 2021 @ 18:39

 10. Et ægteskab er en juridisk aftale, der mest er til gavn for den svage part.
  Man kan selvfølgelig betragte manden som den svage part.
  Seksuelle mindretal har lagt vægt på, at de også kunne blive viet. Så de må se ægteskabet som noget positivt.

  Kommentar by Henning — 31. juli 2021 @ 19:17

 11. Henning — 31. juli 2021 @ 19:17:

  Attraktive mænd ældes som god rødvin, attraktive kvinder ældes som … mælk.

  Kvinden har derfor en klar interesse i at fastlåse en attraktiv mand i et ægteskab, da han vil kunne tiltrække unge kvinder i mange år efter at hun har “ramt muren” (og blevet “gammel, sur mælk”).

  Kommentar by Peter Nielsen — 31. juli 2021 @ 19:58

 12. Et ægteskab er kun til fordel for personen med lavest formue og indkomst. Den anden part udsætter sig for at skulle dele alt uden modforpligtelse. Tidligere var et ægteskab livsvarigt i dag er det usandsynligt at det holder.

  Kommentar by Zatopek — 1. august 2021 @ 00:41

 13. Stine Bosse er helt igennem rædselsfuld. En vanvittig naiv tilgang til indvandring og ekstremt bedrevidende i sin argumentation. Har førstehåndsberetninger om hendes væremåde i bestyrelser, det er rystende fortællinger.

  Kommentar by Revser — 1. august 2021 @ 03:25

 14. Symptomer på et sygt demokrati er når typer som Stine Bosse og Özlem Cekic skal blive hårdt gang på gang, selvom de er åbenlyse nulbonner.

  Kommentar by Kinesersnot — 1. august 2021 @ 09:41

 15. Hvorfor bliver man ved med at spørge Stine Bosse om alt muligt, hun har jo vist sig, at have uret i stort set alt, hvad hun udtaler sig om!

  Kommentar by Den Nervøse — 31. juli 2021 @ 17:14

  Svaret findes i bogen: “Magteliten – hvordan 423 danskere styrer landet”

  Denne elite er det desværre lykkedes for Stine Bosse at blive en del af. Her betyder det ikke så meget om man er rød eller blå. Ingen er så meget socialister, at det gør noget, ligeså lidt som der heller ikke er nogen, som er så borgerlige, at det gør det noget. Her ordner man tingene i loger og bestyrelser, som man i øvrigt cirkulerer rundt mellem. Man kommer ofte til orde som Stine Bosse i medierne, med mindre man afviger alt for meget fra konsensus. I øvrigt så siges det, at magteliten har øget deres formuer med 75% (?) eller i hvert fald ganske betydeligt efter finanskrisen i 2007/2008.

  Kommentar by T. H. — 1. august 2021 @ 12:29

 16. Kinesersnot — 1. august 2021 @ 09:41 skrev:

  “Symptomer på et sygt demokrati er når typer som Stine Bosse og Özlem Cekic skal blive hårdt gang på gang, selvom de er åbenlyse nulbonner.”

  “Skal blive hårdt gang på gang”? Hvad betyder det?

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. august 2021 @ 13:06

 17. Blive hørt, tror jeg der skulle stå

  Kommentar by Træt — 1. august 2021 @ 13:47

 18. Mon Stine Tosse skal overtage liderbukken Morten Østergaards folketingskandidatur?

  Kommentar by Revisoren — 1. august 2021 @ 14:31

 19. Hvis Stine den tosse er så vild efter lange afrikanske ynglepinde, kan du da bare, som de andre batikhexe, tage ned til Guinea og leje en sort veludviklet dreng for 14 dage incognito – ligesom de svenske feminazier.
  Når hun først har fået dækket sine primære darwinistiske behov, bliver hun måske normal igen. Med et sundt sexliv udgår hun det politiske livs fristelser. Hun behøver ikke at slæbe sexatleter herop, da der er masser af invaderende tomhjernede liderbukke kommet til Danmark.

  Kommentar by Gustav Jensen — 1. august 2021 @ 19:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper