3. august 2021

Tue Magnussen, der ville afskaffe terrorlisterne (2012): Breivik var et offer for ‘antiislam-propaganda’

‘Terrorlister er skadelige’, da stemplingen danner grundlag for forfølgelse af politiske mindretal, skrev venstreorienterede Tue Magnussen tilbage i 2012. På daværende tidspunkt kæmpede han for kurdernes rettigheder. Herunder lidt fra fantastens brug af Breivik, en lidt omskrevet udgave af en Arbejderen-kronik fra 2011, trykt i Politiken, forrige søndag – Breivik var selv et offer for den primitive fremmedfjendske antiislam-propaganda, som er blevet spredt i Norge og Danmark (kræver login).

“10 år efter må vi fortsat prøve at forstå det ubegribelige og besvare spørgsmålet: Hvad står Anders Behring Breivik og hans forfærdelige handlinger egentlig for? Angrebene i Norge 22. juli 2011 var bevidste, ekstreme, højrefascistiske, kristenfundamentalistiske terrorhandlinger, hvis rødder det fortsat er vigtigt at få afdækket.

Naturligvis kan man hverken gøre Anders Fogh Rasmussen eller Morten Messerschmidt ansvarlig for Breiviks handlinger, men der er grund til at opfordre til selvrefleksion om, hvem og hvad der inspirerede Breivik.

Breivik angreb i sit manifest foruden politisk korrekthed også islamisme, feminisme, socialisme, det multikulturelle samfund og FN, som han så som in-filtreret af islamistiske grupper.

Breivik var selv et offer for den primitive fremmedfjendske antiislam-propaganda, som i årevis er blevet spredt i både Norge og Danmark. … I Danmark især af Dansk Folkeparti, som både er blevet gjort stuerent og har fået genlyd i skiftende danske regeringers flygtninge-og udlændingepolitik og gennem udfordring af FN og dets konventioner.

… man skylder fortsat de mange ofre for Breiviks terrorhandlinger at foretage en selvransagelse, så det kan undgås, at had mod islam og marxisme igen giver næring til terror lig Breiviks højrefascistiske angreb, som vi med rædsel oplevede for 10 år siden.”

(Tue Magnussen anno 2012: Afskaf terrorlisterne; Grafik: Information)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/120702/trackback

68 Comments »

 1. Landsforrædere som Tue Magnussen terroriserer hvide danskere med at importere muslimske hverdagsterrorister til Danmark.

  Jeg har det forslag; sæt Tue Magnussen på de internationale terrolister, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 3. august 2021 @ 16:25

 2. Men der er grund til at opfordre til selvrefleksion om, hvem og hvad der inspirerer muslimske terroriste?: Imamer og koranen, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 3. august 2021 @ 16:28

 3. Vi skal afskaffe landsforrædere som Tue. De skal i fangehullet indtil de har forstået hvor landsskadelig deres virke er

  Kommentar by KineserSnot — 3. august 2021 @ 16:32

 4. Hvis man skylder breiviks ofre noget som helst så skylder man i høj grad befolkningen i Danmark, Norge, Sverige og resten af den Vestlige verden befolkning laaaaangt mere for indførelsen af en fjendtlig kultur som islam og den venstreorienterede selvretfærdige iboende ondskab der bragte islam ind. islam er trods alt stadig den største trussel mod menneskeheden.

  Hvis breivik er et offer så er han det for venstrefløjens had mod sine egne landsmænd og hans eget ustabile sind, godt hjulpet af usympatiske radikale trolls med falske SoMe konti brugt til at opildne hans i forvejen svage sind. Må man i den forbindelse sige tak til især shansen for hendes hjælp til at radikalisere breivik yderligere, jeg er ikke helt sikker på at han havde klaret det uden dig – din So.

  Jeg syntes også at venstrefløjen skulle ransage sig selv. Specielt deres tro på sig selv som en kilde til fred og forståelse mellem mennesker. Vi andre kunne så starte med at forsikre Os selv om at Vores mening også tæller i denne verden og at Vi ikke ønsker en verden på de røde folkemorderes betingelser, for hvem ønsker det?

  Den største splittende faktor kommer netop fra venstrefløjen, hvilket er utroligt al den stund de kun udgør en forholdsvis lille procentdel af befolkningen men deres magt rækker meget længere netop fordi de sidder på centrale poster så deres nederdrægtighed og ondskabsfuldhed bliver distribueret som mainstream, hvilket den ikke er, den er menneskefjendsk.

  Vi kan sagtens fjerne de røde folkemordere fra deres poster men de fleste er desværre stadig underlagt den form for hypnose der starter med at kalde almindelige menneskers meninger for “farlige” og den linje vil de røde folkemordere gøre endnu skarpere hvis de ikke får modstand.

  Vores skæbne ligger stadig i Vores egne hænder Vi skal bare nægte de røde folkemordere adgang til magten og selv tage over og skabe nogle lande Vi kan leve og ånde frit i.

  Kommentar by Santor — 3. august 2021 @ 17:26

 5. Det er ret uhyggeligt, at så mange der ikke fatter hvad islam er, se rundt i verden hvor islam er i pænt antal, der går det bare ad H- til, og det kommer det også til her.

  Kommentar by IES — 3. august 2021 @ 17:37

 6. Liden Tue kan ofte vælte et stort rødt læs lort. Men forvent ingen mirakler, er du først rød, er skaden sket.

  Kommentar by tavsen — 3. august 2021 @ 17:42

 7. Breivik fandt- så vidt jeg husker – stor inspiration hos islamisterne. Skal vi ikke bare lukke den der? Islam er en sand inspirationskilde til alskens ondskab.

  Kommentar by ino — 3. august 2021 @ 17:46

 8. En cand.mag som er så ÅNDSFORMØRKET at han bytter om på årsag og virkning, om på op og ned, og om på fred og krig. Tue er et eksempel på at en titel og en uddannelse kan selv den mest primitive idiot opnå i det nuværende uddannelses-system.

  Tue har ikke opdaget at fredens “religion” er en opskrift på erobring og krig. Han har heller ikke opdaget de grusomheder, den terror og de massemord på uskyldige der foregik i ISIS/ISIL områderne. Og han har nok aldrig læst net-avisernes beretninger om hverdagsterror i Danmark, Norge og Sverige samt England, Tyskland og Frankrig.

  Tue er en nar, et fjollet vrøvlehoved, en falsk humanist eller ægte stalinist som mener at danskerne bør være taknemmelige for at Tue og hans slags gider fortælle danskerne at de er untermenchen der fortjener at blive etnisk udrenset.

  Kommentar by BENT A — 3. august 2021 @ 18:22

 9. TUE MAGNUSSEN cand. mag. skriver meget i Politiken. Idag har han et læsebrev som hedder;

  “Cand.mag.: Danmark er foregangsland i usolidarisk flygtninge-politik”

  https://politiken.dk/debat/debatindlaeg/art8306662/Danmark-er-foregangsland-i-usolidarisk-flygtninge-politik?utm_medium=Social&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR3n-Xkyk3MjW40jGrdVJ93DyjzYP-Aowvs93CVufGjVkiw5es8oOdJIKV4#Echobox=1627980794

  At meget få, der er kommet et Europa de sidste 3.årtier har haft en asylsag efter konventionen er “cand.mag en” ligeglad med. De fleste ødelægger deres dokumenter ved ankomst til Europa og landene de kommer fra nægter, at tage imod dem. Det er folk med midlerne og netværket som kommer.

  Kommentar by CCC — 3. august 2021 @ 18:22

 10. Naturligvis kan man hverken gøre Anders Fogh Rasmussen eller Morten Messerschmidt ansvarlig for Breiviks handlinger”

  Jamen dog, trækkes der nu i land. For 10 år siden skortede det ellers ikke på, at det var DF’s skyld. Spørg bare Shansen, der dominerede Nyhedsavisens debat fuldkommen. Jeg så ikke et eneste indlæg fra hende, som ikke handlede om DF. Hvem ved om de om 10 år er kommet længere i erkendelsesprocessen.

  Astrid Kragh deltog også, men hun nævnte aldrig DF. Det gjorde Dan Jørgensen derimod, politisk korrekt vatnisse som han er.

  Liden Tue. LÆS KORANEN

  Kommentar by tavsen — 3. august 2021 @ 18:27

 11. “kristenfundamentalistiske terrorhandlinger” 😂
  Ja man tør jo sateme næsten ikke gå uden for en dør på grund af dem.

  Kommentar by Lider af danskhed — 3. august 2021 @ 18:41

 12. @ tavsen — 3. august 2021 @ 18:27

  Jeg mener også at shansen bliver hyldet alt for lidt i forhold til hendes enorme indsats på diverse medier i tiden omkring breivik.

  Kommentar by Santor — 3. august 2021 @ 18:43

 13. Tue Magnussens destruktive sprogbrug (“kristenfundamentalistiske” etc.) fortæller os, at han mener det modsatte af, hvad han siger. Han er selv chauvinisten, der har brug for at køre sin egen indrestemme over, for at tilpasse sig surrogatnationen Venstrefløjens konsensus.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 3. august 2021 @ 18:44

 14. Listen er lang. Tue Magnussen er også en af dem jeg hader

  Kommentar by Bjarne Jensen — 3. august 2021 @ 18:59

 15. Nu var det jo George Bush,som udtalte til alle løgnemedierne “Either You are with us,or You are with the terrorists.” Det er vel ikke sådan at glemme,som da Barry Soetoro sagde: The future does not belong to the people,who slander the prophet of islam.
  Der er altid nogen at vælge imellem,når vi afgiver vores stemme.

  Kommentar by Nielsen — 3. august 2021 @ 19:05

 16. Hvad der inspirerede Breivik har han selv beskrevet klart og tydeligt. Hans had mod muslimer kommer af overfald og andre negative erfaringer med dem fra hans tid som hiphopper i teenageårene. Hans had mod socialister kommer fra hans senere engagement i Fremskridtspartiets ungdom, hvor ethvert forsøg på en seriøs udlændingedebat blev lukket ned med “racist, nazist” fra Arbejderpartiets og venstrefløjens ungdomsorganisationer. Hans ekstreme reaktion skyldes dog at han grundlæggende var psykopat, skabt af en enlig mor uden styr på noget, og en fraværende far. Begge var iøvrigt aktive Arbejderpartister. Men naturligvis mener de røde at det er højrefløjens skyld at han blev som han blev..

  Kommentar by Lukket fest — 3. august 2021 @ 19:10

 17. Meget god diagnose Skrid Hjem og du kommer også nærmere sandheden,end selv Jan Høeg gjoorde.

  Kommentar by Nielsen — 3. august 2021 @ 19:18

 18. skrid hjem

  Kommentar by Nielsen — 3. august 2021 @ 19:18

 19. Lukket fest — 3. august 2021 @ 19:10
  Godt skrevet … men det gør ingen forskel

  Kommentar by MST — 3. august 2021 @ 20:25

 20. ÅÅåååh jeg er så ked af det,…så ked af det…Den Afrikanske Union, som bl. a har så ærværdige medlemmer som Somalia, Sudan og Libyen (Egypten) etc. Har sagt at Danmark er blevet Fremmedfjendsk, fordi vi vil oprette flygtninge lejre i Afrika. TV2 har tudet ørene fulde for Licenspengene om hvad Danmark ikke vil tage imod. Vi skal holde vores kæft og tage imod alle dem som flygter fra de afrikanske lande, mener den Afrikanske Union, ellers er vi fremmedfjendske, hvilket De nok har lært fra Politiken og DR. Det bekymre mig yderst meget hvad Den Afrikanske Union tænker og tror og mener, idet jeg ved De betyder ligeså meget for Deres befolkning, som EU gør over Visalandende. Se nu er det jo alt Fremmed som totalt ukritisk er godt, ellers er man jo Fremmedfjendsk og det kan der åbenbart ikke differencieres i,….men det er da godt vi har den Afrikanske Union til at bedømme Danmark etisk og moralsk på vegne af sine borgere der flygter fra den afrikanske union. Den Afrikanske Unions etik og moral betyder ligesåmeget som EU,s etik og moral. Flot stor papirtiger flyvende langt væk fra Jorden i dens etiske og moralske forståelse af universet. Nej hvor jeg dog er deprimmeret over den Afrikanske Unions moralske bedømmelse af Danmark, hvilket rager mig ligeså meget som hvad jeg blæser ud fra en anden ende.

  Kommentar by Michael Unna — 3. august 2021 @ 20:35

 21. Islam har ikke noget med terror at gøre, ligeså lidt som terror har noget med terror at gøre. Selvom Islam påbyder at terrorisere vantro, har det intet med terror at gøre. Kan vi begrave hovedet dybere i sandet????. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk

  Kommentar by Michael Unna — 3. august 2021 @ 20:39

 22. Han fatter ingenting. Breivik havde ikke noget (særligt) mod muhammedanere, bortset fra at de var i Norge, han foreslog endda at nationalister skulle alliere sig med Al Quaeda om at atombombe en europæisk storby.

  Kommentar by Felix Krull — 3. august 2021 @ 20:43

 23. Men de flygtningelejre Danmark opretter i Afrika ,- kommer det igang? Indtil det er oppe at køre , reelt er igang og fungerer , modtager vi vel stadig en lind strøm af det vi plejer over grænserne? Det er først når det ER igang og reelt kører at jeg stoler på det.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 3. august 2021 @ 20:47

 24. 20:47: Antalflygtninge modtaget siden 1992:

  2020

  599

  2019

  1.783

  2018

  1.652

  2017

  2.750

  2016

  7.493

  2015

  10.849

  2014

  6.104

  2013

  3.889

  2012

  2.583

  2011

  2.249

  2010

  2.124

  2009

  1.376

  2008

  1.453

  2007

  1.278

  2006

  1.095

  2005

  1.147

  2004

  1.592

  2003

  2.447

  2002

  4.069

  2001

  6.263

  2000

  5.156

  1999

  4.443

  1998

  4.758

  1997

  5.925

  1996

  8.717

  1995

  20.347

  1994

  2.818

  1993

  3.424

  1992

  3.807, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 3. august 2021 @ 20:53

 25. Hvor har Jea de tal fra?? De har intet med virkeligheden at gøre. Er det Pølletiken tal? Har Jea prøvet at tælle dem sammen? Er Jea et offer for statistik og bluff? Og hvad med årene 2015 til 2019, hvor V og DF skaffede 150.000-200.000 ekstra til landet. Er Jea talblind?

  Kommentar by BENT A — 3. august 2021 @ 21:15

 26. 150-200.000 er inclusive de efterfølgende familiesammenføringer.

  Kommentar by BENT A — 3. august 2021 @ 21:22

 27. Der er overhovedet ingen der ved en skid om noget, da samtlige stater, samtlige politikere og samtlige journalister, “eksperter”, embedsmænd og “videnskabsmænd/kvinder/transer” på hele kloden tydeligvis er fulde af løgn og lort og mere korrupte end Satan selv

  Kommentar by Svend — 3. august 2021 @ 21:26

 28. De røde i Danmark er ligesom de røde i Sovjet-unionen, Kina og Cambodia, og ligesom de brunsorte i Tyskland og ligesom islamisterne i Mellemøsten, hvad blodtørst angår. Det er derfor danskerne nu er i samme situation som fugleungerne i en rede hvor gøgen har lagt sine æg.

  Kommentar by BENT A — 3. august 2021 @ 21:27

 29. Breivik er sgu da det eneste menneske på hele kloden der har en sund naturlig reaktion på den psykopati der driver politik

  Kommentar by Svend — 3. august 2021 @ 21:33

 30. OT: Havde jeg ikke haft nerver af stål, havde jeg nu været et rystende nervevrag. For det kræver efterhånden stærke nerver at læse hodja, document, den korte, 24nyt og 180 grader. Michael Yeudan, tidligere direktør i Pfizer, leverer beviser på tykke, fede, kulsorte løgne omkring vaccinerne, og advarer om at der kan være en verdensomspændende ondskab og fascistisk magtsyge bagved disse løgne. Og igen og igen får man hårrejsende vidnesbyrd om hvordan der lægges op til islamisering, folkefordrivelse og massedød i Europa og Danmark.

  Kommentar by BENT A — 3. august 2021 @ 21:38

 31. Ingen anvender 180grader efter Niels O cirka 2016 oversked alle tråde med sit islamiske defensorat for alle muslimer og støtte til fri indvandring til Danmark, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 3. august 2021 @ 21:56

 32. Norge 3000 såkaldte kvoteflygtninge 2021. Samme antal som i 2020.Dertil kommer familiesammenførte.— En familie i Elverum er lige blevet idømt fængselsstraffe og store bøder for at chikanere en somalisk familie til at flytte. Var det en dansk eller tysk familie var episoden blevet henvist til voldgift. — Norgge har brug for utallige Breivikker

  Kommentar by dansker — 3. august 2021 @ 22:00

 33. Alt det der flygtningehalløj er helt uden betydning nu. Næste skridt i EU er tydeligvis tvungen vaccinering ellers er det direkte i udryddelseslejr

  Kommentar by Svend — 3. august 2021 @ 22:19

 34. I et sundt, homogent og stærkt samfund ville typer som Tue ikke gå frit omkring.

  Kommentar by Peter Nielsen — 3. august 2021 @ 22:29

 35. New Fascist City, NY: Byens borgmester vil gøre det så svært som muligt at være en del af samfundet, hvis man ikke er vaccineret.

  Snart bliver det påkrævet at være vaccineret, hvis man vil på restaurant, i fitnesscenter eller i biografen i New York.

  Det meddelte byens borgmester, Bill de Blasio, på et pressemøde tirsdag

  – Hvis du vil deltage i samfundet fuldt ud, må du lade sig vaccinere, sagde han og tilføjede:
  – Det er vigtigt at gøre det klart for folk, at hvis du er vaccineret, får du et bedre liv, og du kan deltage i alt. Hvis du ikke er vaccineret, bliver der færre og færre ting, du kan, forbyd tvang og forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 3. august 2021 @ 22:30

 36. First we take Manhattan, then we take Berlin… forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 3. august 2021 @ 23:09

 37. Jens-Erik Andersson — 3. august 2021 @ 23:09 skrev:

  “First we take Manhattan, then we take Berlin…”

  Interessant citat fra den jødiske sanger Leonard Cohen …

  Kommentar by Peter Nielsen — 3. august 2021 @ 23:18

 38. I finder selv Jeff Berwich ved at søge efter Dollar Vigilante, nu når i ikke må vide det fordi Kim Møller synes det er obskurt. Han ved alt det om verden, som Kim Møller ikke kan finde ud af, fordi han er en af de sædvanlige paphovedekommunister Danmarks mandlige homoglobobefolkning består af

  Kommentar by Svend — 4. august 2021 @ 01:18

 39. Berwick er efternavnet

  Kommentar by Svend — 4. august 2021 @ 01:18

 40. Kommentar by Svend — 4. august 2021 @ 01:18

  Hvordan fanden tror du at du kan kræve noget som helst af Uriasposten.

  Er du dårligt opdraget hjemmefra?

  Kommentar by KineserSnot — 4. august 2021 @ 01:35

 41. OT. VACCINER. Covid-vaccinerne , skal måske betragtes som gen-terapi. vi burde måske kalde dem for: Fauci-injektioner. Vi aner ikke hvad det er. Ingen forstår eller kender bi-virkninger eller langsigtede skader ved eksperimentet. Vi er heller ikke informeret om hvad eksperimentet handler om , og man ønsker ALLE involveret , nu også BØRN ned til 2 år. Det svækker immunforsvaret hos de der kan opbygge naturlig immunitet af sig selv ifht. covid , og vi skal have flere og flere af e underlige Fauci-injektioner ,- det slutter ikke…..men bliver ved og ved. Skal vi aflives? men hvorfor?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 4. august 2021 @ 02:38

 42. Lige et lille sprogkursus: når man skriver til nogle eller flere, skrives ikke i men I.

  Når når tager sin egen hat med sig, hedder det ikke hans eller hendes, men sin.

  Ligge er ikke det samme som lægge, og omvendt.

  Det hedder ikke alt postudbringning (var ophørt), men al postudbringning.

  Konsensus betyder bare enighed. Så hvorfor ikke bruge det danske ord? Osv.

  Narrativ = fortælling.

  De radikale bruger mange fremmedord. Så tror de at de lyder klogere og finere.

  Kommentar by BENT A — 4. august 2021 @ 03:00

 43. Uriasposten, haha, som om det er en eller anden institution. Det er et wordpress-website for helvede. Du er jo skør. Kim kan da bare blokere mig, som han har gjort 100 gange før

  Kommentar by Svend — 4. august 2021 @ 04:33

 44. Santor — 3. august 2021 @ 18:43

  he he, mon hun kom ind i RV? Hun ville passe fint ind i den kultur, kvinfo har lige lavet en rapport om deres ungdomsafdeling. Sjovt som offentlige kroner kan genbruges.

  https://ekstrabladet.dk/nyheder/ny-rapport-afsloerer-ungdomsparti-praeget-af-seksuelle-kraenkelser/8747083
  Ny rapport afslører: Ungdomsparti præget af seksuelle krænkelser
  Flere medlemmer af Radikal Ungdom har oplevet chikane og krænkelser. Ofte er krænkeren fra Radikale Venstre

  Tillidsvalgte står bag flere hændelser
  I alt har 45 kvinder og 18 mænd været udsat for seksuel chikane. 15 respondenter er blevet tvunget eller forsøgt tvunget til seksuelle handlinger.”

  Kommentar by tavsen — 4. august 2021 @ 07:37

 45. … man skylder fortsat de mange ofre for Breiviks terrorhandlinger at foretage en selvransagelse, så det kan undgås, at had mod de oprindelige etniske folk og demokrati i Danmark igen giver næring til islamisk terror lig jihadisternes højrefascistiske angreb, som vi med rædsel oplever hele tiden.
  Breivik er reaktionen på psykoinfantile hjernelamme politikeres fejlslagne forsøg på udskiftning af oprindelige befolkninger med islamiske vilddyr fra stenalderen.

  Kommentar by Gustav Jensen — 4. august 2021 @ 08:35

 46. Breiviks reaktion var forståeligt (Han har såvidt vides været soldat i Afghanistan), men den kan selvfølgelig aldrig retfærdiggøres.
  Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 4. august 2021 @ 08:51

 47. Fedt nok Svend. Nu hvor denne blog ikke passer dig længere, hvad kommer din så til at hedde?

  Kommentar by Lider af danskhed — 4. august 2021 @ 09:17

 48. Tommy 02.38: Har du set videoen med virologen Michael Yeodan, tidligere den næstøverste chef i Pfizer! Det er en hodja-video som alle bør se, da den indeholder stærke indicier/beviser for at der er noget helt galt med vaccine-propagandaen og med behandlingen af patienter m.m.

  Kommentar by BENT A — 4. august 2021 @ 10:07

 49. Tommy 02.38. Ja, det ser ud til at vi lever i folkemordstider. Der er ikke noget nyt. Massemord er foregået mange gange rundt om i verden. Det nytter ikke at spørge om hvorfor, da massemord sættes i gang af psykopater, sindssyge, idioter og ondskabsfulde/morderiske galninge.

  Nogen fornuftig grund var ikke at finde, da kommunisterne, nazisterne, fascisterne og islamisterne myrdede løs i deres lande. Kun ægte demokrati, ytringsfrihed, ærlig oplysning og folkelig årvågenhed kan beskytte os mod ondskaben og dens grusomheder.

  Kommentar by BENT A — 4. august 2021 @ 10:16

 50. OT Tonen på de sociale medier er med årene blevet hårdere og hårdere, og konsekvensen er, at mange danskere ikke har lyst til at deltage i den offentlige debat på nettet.

  Det er både fastslået af eksperter og afspejles i en Megafon-måling fra marts 2021, som viser, at 61 procent af danskerne afholder sig fra at deltage i debatten på de sociale medier på grund af den grove tone.

  Men nu har forskere på IT-Universitetet (ITU) i København udviklet en teknologi, som kan være med til at bekæmpe noget af den hadske tale – mere specifikt den, der er rettet mod kvinder, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 4. august 2021 @ 10:40

 51. Ja, man bør så vidt muligt undgå de meget vulgære, klamme og uhumske kommentarer som visse bloggere sætter på, for de er med til at jage læsere væk. Nemlig alle dem som ikke gider læse blogdebatter med platheder, bodega-sprog og rendestens-sprog.

  Kommentar by BENT A — 4. august 2021 @ 10:56

 52. PS: Tror dog ikke at man skal forvente at IT-teknologien fra uni vil blive brugt i demokratiets tjeneste. Den vil nærmere blive brugt til censur og undertrykkelse af ikke-kommunister.

  Kommentar by BENT A — 4. august 2021 @ 11:01

 53. Hvornår svarer Jea angående 20.53 og 21.15. Det er mystiske tal 20.53 opstiller. Hvor kommer de fra?

  Kommentar by BENT A — 4. august 2021 @ 11:04

 54. Laveste antal nye flygtninge i næsten 30 år
  Cirka 600 personer fik asyl i Danmark sidste år. Det er det laveste siden 1992, hvor man begyndte at registrere som i dag.
  Antallet af personer, der fik asyl i Danmark sidste år, er faldet med cirka to tredjedele i forhold til året før. Tallet for 2020 udgør dermed blot cirka 5 pct. af antallet i 2015, hvor tilstrømningen var på sit højeste.

  Udlændinge- og integrationsminister Mattias Tesfaye udtaler:

  ”Langt færre søger asyl i Danmark lige nu. Det betyder også langt færre opholdstilladelser til flygtninge. Faktisk det laveste, så længe vi har registreret på den nuværende måde. Det er en rigtig god nyhed. Corona spiller selvfølgelig en rolle, men jeg tror først og fremmest, det skyldes vores stramme udlændingepolitik.

  Regeringens mål er i bund og grund nul spontane asylansøgere. Og derfor arbejder vi også på at flytte asylsagsbehandlingen og beskyttelsen af flygtninge uden for EU. Det vil betyde, at vi til gengæld kan hjælpe langt flere og bedre i nærområderne og genbosætte flygtninge gennem et kontrolleret kvotesystem. Hvor ingen skal risikere deres liv i en gummibåd over Middelhavet. Det vil være langt det bedste for verdens flygtninge og for Danmark, og det arbejder vi hårdt på at realisere.

  Vi skal gøre, hvad vi kan for at hjælpe verdens flygtninge. Men de har ikke krav på en fremtid i en velfærdsstat. Så det er en god udvikling, at færre får asyl i Danmark. Og at vi til gengæld i år har afsat 350 millioner kroner mere end sidste år til blandt andet at hjælpe flygtninge i nærområderne.” https://uim.dk/nyheder/2019/2019-04/nyt-tal-for-antal-flygtninge-der-skal-fordeles-til-kommunerne-i-2020, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 4. august 2021 @ 11:17

 55. Kommentar by Svend — 4. august 2021 @ 04:33

  Så du er bar en sølle fucking Trolle. Sikke en sørgelig tilværelse.

  Kommentar by KineserSnot — 4. august 2021 @ 11:51

 56. Kommentar by Jens-Erik Andersson — 4. august 2021 @ 10:40

  Og SoMe medier vil implentere, det imens vores regering der glad på. De begrænser jo ikke ytringer og folk kan vælge de private aktører fra.

  Velkommen til corporatefascism.

  Læs Liberalfascisme af Peter Nerup Buhl

  Kommentar by KineserSnot — 4. august 2021 @ 12:50

 57. Jea virker mere og mere TVETYDIG. Hans indlæg 11.17 ligner DR-propaganda, og hans 20.53 tal er mystiske. Og han har stadig ikke svaret på 21.15. Er der tale om dobbelt-spil?

  Kommentar by BENT A — 4. august 2021 @ 13:18

 58. Kommentar by BENT A — 4. august 2021 @ 13:18

  Ja det absurd at han vil have vi skal forholde os til løgnpressens sandheder når det gælder indvandring.

  Kommentar by KineserSnot — 4. august 2021 @ 13:32

 59. han har stadig ikke svaret på 21.15. Er der tale om dobbelt-spil?

  Kommentar by BENT A — 4. august 2021 @ 13:18

  JEA har svaret 11:17, det er ministeriets tal, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 4. august 2021 @ 14:10

 60. 11:51 Har svært ved at se, hvad der er “trolle” (lær grammatik for fanden) ved at påpege, at vi glider ind i en global fascistisk superstat, hvor alle når som helst kan blive angrebet af det militær-industrielle kompleks, eller lignende psykopat-magtstruktur, som gennemsyrer vores skingrende sindssyge sataniske lortesamfund.

  Er du ikke bare en trold, som ikke rigtig har noget interessant at sige, udover at lege politi, hvor du kan komme til det, som resten af den retarderede befolkning

  Lad os dog endelig slå hinanden ihjel. Det er virkelig så sindssyge vigtige pointer, du fremfører – hallelujah

  Kommentar by Svend — 4. august 2021 @ 14:40

 61. OT: Danmarks kvinde- og feminist-radio, kaldet DR, bliver værre og værre, ringere og ringere, mere og mere manipulerende.

  Man mærker at overgeneraldirektørinden passer sit arbejde.

  Kommentar by BENT A — 4. august 2021 @ 16:22

 62. Jea 14.10: Hvilket ministerium? Og hvor fandt du tallene? I Pølletiken? Og hvorfor viderebringer du tal som en anden bugtaler? Og hvorfor slynger du tal ud som andre kan have svært ved at vurdere, netop fordi du 20.53 igår undlader at bringe baggrunden for dem? Og hvorfor ignorerede du så længe 21.15? Og hvad er meningen med 11.17 idag at citere noget som lyder som propaganda fra godheds- og indvandringsindustrien?

  Kommentar by BENT A — 4. august 2021 @ 16:36

 63. Kommentar by BENT A — 4. august 2021 @ 16:36

  Har du set linket i 11:17?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 4. august 2021 @ 16:38

 64. HVORFOR SVARER VENT A IKKE? HVAD SKJULER HEN?, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 4. august 2021 @ 20:15

 65. Jea har stadig ikke svaret på 16.36, men har blot stillet et modspørgsmål. En undvigende taktik der er let at gennemskue. Når Jea har svaret på 16.36, skal han nok få svar på 16.38.

  Kommentar by BENT A — 5. august 2021 @ 08:08

 66. SVAR : Udlændinge- og Integrationsministeriet

  NU DIN TUR TIL AT SVARE, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 5. august 2021 @ 09:10

 67. Kommentar by Svend — 4. august 2021 @ 14:40

  Sølle troll

  Kommentar by KineserSnot — 5. august 2021 @ 10:48

 68. VENT A ER ET USSELT OG DUMT SVIN, DER IKKE SVARER, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 5. august 2021 @ 14:07

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper