4. august 2021

Om Libanon: “… engang Mellemøstens mest fortryllende sted’ – “Christians were once a majority…”

Da jeg var barn, sagde min far altid at mit værelse lignede ‘Beirut’, men Libanon er generelt blevet betragtet som et af de få steder i Mellemøsten hvor multikultur trods alt fungerer. Jeg er sikker på at islamofile forskere er uenig i udlægningen, men det er tilladt selv at forbinde punkterne. Færre kristne, flere muslimer, medfører et mindre velfungerede samfund. Demografi er skæbne! Fra Information.dk – Libanon er blevet et casestudie i, hvordan samfund bryder sammen, når magthavere svigter.

Libanon – engang Mellemøstens mest fortryllende sted – har altid bakset med problemer. Men i dag, præcis et år efter den store eksplosion ved havnen i Beirut, er landet ved at kollapse i slowmotion… de, der interesserer sig for Libanon, ved én ting: Libanon har et særligt politisk system, som hviler på et sekterisk kvotesystem, der fordeler magten mellem landets forskellige sekter. Og det er netop dette politiske system, der er en af årsagerne til Libanons slowmotion kollaps, mener forskere.

‘Libanons politiske system med kvotesystemet, der tilgodeser alle landets sekter, blev først og fremmest grundlagt med henblik på at undgå konflikt efter borgerkrigen og ikke for at regere effektivt,’ siger Emily Hawthorne, analytiker ved konsulentvirksomheden Stratfor Worldview. … I stedet for at udvikle en langsigtet økonomisk politik, der tilgodeser landet, fordeler magteliten positioner, ressourcer og job til deres nærmeste. Det gælder både sunnitter, shiitter og kristne. Det betyder også, at partierne er i samme båd og holder hånden over hinanden, når de føler sig truet. …

Hvordan libaneserne vil klare sig gennem gennem krise er uvist, siger den 32-årige grafiker Chady Fouad:

Der er seriøst intet i horisonten. Vi ved simpelthen ikke, hvor vi er på vej hen. Vi mangler elektricitet, vand, internet, brændstof, og vi mangler drømme. COVID hærger. Klimaet er ustyrligt. Vi har ingen pensioner eller politiske programmer. Jeg har virkelig svært ved at forestille mig en bedre fremtid for Libanon.‘”

(Information.dk, 4. august 2021 – Wikipedia: Religion in Libanon)

“Lebanon thus differs from other Middle East countries where Muslims are the overwhelming majority and more resembles Bosnia-Herzegovina and Albania, both in Southeastern Europe, in having a diverse mix of Muslims and Christians that each make up approximately half the country’s population. Christians were once a majority… (Wikipedia)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/120722/trackback

30 Comments »

 1. Jeg husker bombningen af United States Marine Barracks i Beirut i 1983, 241 amerikanske døde på muslimsk jord, hvil i fred, helte, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 4. august 2021 @ 17:58

 2. Sammen analogi brugte min far om mit værelse, der til tider fik Beirut til at fremstå som paradis. Der var lyspunkter i lande præget af islam. Kabul, Teheran, Beirut, men alle sammen faldet til de mørke kræfter. Nu kommer tiden snart til de europæiske byer, som allerede nu begynder at falde i forstæderne.

  Kommentar by Revser — 4. august 2021 @ 18:08

 3. De kristne i Syrien og Libanon i særdeleshed har valgt. Alene i Brasilien bor der 11 mil af hovedsagelig kristen afstamning fra de 2 lande (Og Tyrkiet).Og de har gennem årene ført enddog store resurser dertil. Forbløffende mange er lyshårede med blå øjne.– En genetisk undersøgelse viser at der gennemsnitlig er færre afrikanske gener i de sorte i Brasilien end i USA.

  Kommentar by dansker — 4. august 2021 @ 18:11

 4. Hvordan libaneserne vil klare sig gennem gennem krise er uvist, siger den 32-årige grafiker Chady Fouad”

  Rolig nu, det verdensomspændende kartelsamarbejde skal nok få startet et nyt arabisk forår. Og så bliver alt godt.

  Det er sørgeligt at se, hvordan den muslimske skabelon passer overalt. Vi tæppebomber et vantro land med babybooooom, og når antallet af muslimer overstiger 10-15%, starter balladen. Hvordan mon det går på Sri Lanka?

  Det store brag for 1 år siden. Gad vide, hvorfor det skulle være public service for danskerne?

  Islams ligegyldighed over for alt og alle blev bevist endnu en gang ved at det eksplosive havde ligget der i 5-6 år. Mon det skulle bruges til at angribe Israel?

  Kommentar by tavsen — 4. august 2021 @ 18:19

 5. Efter alt at dømme får Danmark samme skæbne som Libanon. Bedøvet af radio- og tv-propaganda sover danskerne trygt, både om natten og om dagen.

  Kommentar by BENT A — 4. august 2021 @ 18:34

 6. Danskerne er nu små fem millioner. De kulturfremmede fra Mellemøsten og Afrika er mindst en million, men snarere 1.5 millioner. Og de koster os cirka 200 milliarder om året. Og danskerne er nu 3. eller 5. klasses borgere i deres eget land.

  For at forstå hvad stupid og hensynsløs politik kan føre til, bør man nok læse om hvordan de russiske, tyske og kinesiske ledere fornylig (set i en historisk målestok) undertrykte og tyranniserede deres egne og nabolandenes befolkninger. Millioner og atter millioner af borgere endte som slaver og trælle. De blev sat til meget hårdt arbejde 12-14 timer om dagen, men måtte ofte nøjes med roesuppe, en humpel brød og en klat margarine. Hundredtusinder døde af sult, forfrysninger eller tæsk, spark og knippelslag.

  Læs Antony Beevor, Ole Hasselbalch, 1984 og skildringer af islamistisk terror. Og husk at alle de gamle partier går ind for folkeudskiftning.

  Kommentar by BENT A — 4. august 2021 @ 19:16

 7. Fint eksempel på EU’s motiver for at importere millioner af muslimer hertil. For når vi har disse tilstande her, vil EU sige “vi kan se at der er blevet lidt ufred, skulle vi ikke bare omdanne landene til stater istedet, og så styre det hele fra centralt hold?”

  Og på det tidspunkt vil folk være desperate nok til at syntes det lyder fornuftigt, og ikke en kæft vil spørge hvem ufreden skyldes! Og hvis de gør, bliver de lukket ned øjeblikkeligt af facebook osv, bare vent og se!

  Hvis europæerne havde en hjerne ville der være massive protester imod EU’s overordnede plan med indvandringen = At opnå magt via splittelse (divide and conquer) fremfor det konstante fokus på symptomerne i hverdagen. Men det har jeg forlængst lært er ønsketænkning. Vi er simpelthen for dumme til at overleve, som folk og nation.

  Selv “de kloge” iblandt os er bare dresserede papegøjer der har lært at gentage noget de har læst i en bog på RUC, hvilket gør dem til oplagte “eksperter” for journalister der vil have vinklen fra samme bog igennem. Der er ingen langsigtede overvejelser, ingen visioner for mere end folks egen røv, intet udover lorte medier og lorte tv, altsammen designet til at holde os passive imens de fortynder befolkningen med indvandring ind ad bagdøren, indtil vi ikke længere har noget til fælles med nogen, og indtil alle lande i europa er som libanon: En masse små sekter, der skriger på en central styring.

  At folk ikke kan se at det er EU’s plan er simpelthen utroligt i mine øjne, eller også ønsker europæerne det ligefrem, det er naturligvis også en mulighed. Europæere har altid haft en underlig fetisch for at lade sig kontrollere i flok ovenfra, men det gør ikke ligefrem tanken mere betryggende..

  Uanset hvad regner jeg ikke med at tilbringe min alderdom her, det bliver et sted i asien omgivet af buddhister og så få muslimer som overhovedet muligt. Jeg behøver faktisk heller ikke flere danskere omkring mig for at være helt ærlig, for i guder hvor er jeg dog træt af disse små mennesker som bare tåger omkring i deres små velfærds-bobler, og ikke stiller spørgsmål til nogen eller noget når en importeret araber stikker hul på den, som eksempelvis “HVAD LAVER DEN MAND OVERHOVEDET HER I LANDET??”

  Nåja, det er jo “mangfoldighed”.. Aldrig har jeg hørt noget mere enfoldigt.

  Kommentar by Per — 4. august 2021 @ 19:33

 8. Glistrup brugte også Libanon, som et eksembel, før og efter Syrien invaderede. Kristen majoritet før og Islamisk majoritet efter.

  Kommentar by Michael Unna — 4. august 2021 @ 19:35

 9. Mon Sri Lanka blev vækket af de store bombninger i Påsken 2019? At lukke over 1000 muslimske skoler er dog en slat. Hvis det sker. Islam (9.7%) af 21.511.837

  Sri Lanka to ban burqa, shut more than 1,000 Islamic schools.

  Kommentar by tavsen — 4. august 2021 @ 19:44

 10. Libanon er vel bare et skoleeksempel på, Hvad der sker alle vegne, når muhamedanerne tager over.

  Kommentar by Knud Madsen — 4. august 2021 @ 19:45

 11. Og nu vil jeg logge af, da jeg kan se at jeg er blevet til Bent A. Gad vide om der er noget godt i fjernsynet…

  Men seriøst: Det her, altså uriasposten/snaphanen/denkorteavis/whatever, gør ingen forskel overhovedet. Alt hvad der skrives herinde, burde skrives i politiken og lignende steder, hvor dem der har brug for at høre det, hører det.

  Men da de konsekvent nægter at høre på noget der trigger deres kognitive dissonans (eller afslører deres planer, som eksempevis at importere “flygtninge” for at bruge dem som vælgerkvæg og/eller kulturelt opløsningsmiddel) så er det jo fucking ligegyldigt.

  Man kan enten skrive det i et ekkokammer som her hvor 10 sære ældre mænd er enige, eller det bliver ikke hørt. Det er de muligheder der er, når big tech fjerner alt der går imod deres planer. Om få år har vi et socialistisk EU diktatur med kina’s “social credit score system” (prøv at søge på det på youtube!) dybt implementeret i vores hverdag, og det småbrokkeri herinde over symptomerne gør INTET for at stoppe det.

  Vi er fucked. Libanon here we come.

  Kommentar by Per — 4. august 2021 @ 19:46

 12. Nej “libanon here we come” skal sgu ikke være mine sidste ord her, det må blive:

  Sæt jer ind i hvad EU’s overordnede plan med indvandringen er istedet for at bruge al jeres tid på at brokke jer over symptomerne, og spred derefter alt hvad i finder steder hvor normale mennesker rent faktisk læser det!

  Kommentar by Per — 4. august 2021 @ 19:51

 13. Fra fulde folk, børn og Per skal man åbenbart høre sandheden, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 4. august 2021 @ 19:52

 14. PER har ret i det han skriver 19.33. Men hvorfor har vi ikke fået svar på hvordan han vil forbedre Uriasposten? Og hvorfor betegner Per nedladende folk han ikke kender som socialklasse 5? Det er da ellers en fin mellemposition, for snart kan alle de almindelige danskere blive gjort til socialklasse 10 eller 15. Den komplette udplyndring, nedværdigelse og udskiftning af danskerne er jo hvad folkemordstinget har gang i.

  Per har specielt ret i det med EU, der snart kan blive et nyt Kina med total overvågning i et kontantløst samfund hvor både grundloven, ejendomsretten, kernefamilien, folkestyret, retsstaten og den personlige frihed er tromlet ned og smadret til atomer.

  Men hvad mener Per vi skal gøre for at komme videre?

  Kommentar by BENT A — 4. august 2021 @ 20:47

 15. Endnu engang får jeg bortcensureret ca 50% af mine kommentarer, på trods af, de er relevante… enten er der tale om en brutal moderator, som har set sig sur på mig eller også fungerer bloggen ikke. Jeg skriver fra flere enheder.
  Det står i skærende kontrast til mindst to herinde, som tæppebomber trådene med urelevante kommentarer.
  Vh

  Kommentar by Revser — 4. august 2021 @ 20:52

 16. Lad dem rådne op i deres egen elendighed, kristne som muslimer er et fedt og hold dem væk fra Vores breddegrader.

  Vi skylder dem intet, de har intet at bidrage med så fuck dem – med en telefonpæl.

  Kommentar by Santor — 4. august 2021 @ 20:54

 17. Det var faktisk den franske kolonimagt, der delte deres del af Arabien op i et Syrien og et Libanon. Syrien hvor muslimer var i flertal og Libanon hvor de kristne var i flertal! Det er ikke fordi det er gået godt nogen af stederne, men Libanon var velfungerende og Beirut blev kalde Mellemøstens Paris, folk gik vestligt klædt og landet var relativt velhavende, men så kom muslimerne i flertal og fordrageligheden forsvandt, hvem husker ikke borgerkrigen, som mere eller mindre lagde landet øde! Og siden har den særlige arabiske evne til at få alt til ikke at fungerer præget landet!
  Gad vide om Libanons skæbne bliver vores engang i en ikke alt for fjern fremtid?
  Demografi er skæbne og befolkningsudskiftninger er ikke en konspirationsteori, det er en matematisk kendsgerning, selvom parnasset er i fornægtelse!

  Kommentar by Den Nervøse — 4. august 2021 @ 20:57

 18. @3 Kommentar by tavsen — 4. august 2021 @ 18:19

  Men kun en femtedel af den oprindelige last – 550 tons – eksploderede ved ulykken. Fire femtedele – svarende til 2.200 tons – var enten stjålet eller bragt videre til et andet sted, da eksplosionen indtraf.

  https://maritimedanmark.dk/?Id=46515

  Har en morbror som var på Cypern som FN-soldat og han har fortalt historier fra dengang da Beirut var mellemøstens Paris. Han og kammerater tog på orlov der og levede (pardon my french) som fluer på en hestepik.

  Og som en anden skriver. Det er enkelt at se, hvad der sker med et samfund, når mussierne bliver mange nok !

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Fædrelandet.

  Kommentar by Neuhammer — 4. august 2021 @ 21:02

 19. DA DANMARK MISTEDE Sønderjylland og Slesvig m.m. i 1864, var det pga. en slap grænse- og indvandringspolitik.

  Da Libanons kristne mistede deres magt og rettigheder, skyldtes det igen en slap grænse- og indvandringspolitik.

  Når Sverige nu er i frit fald, er årsagen en slap, tåbelig, feministisk og kortsynet grænse-politik.

  Når England og Frankrig står i problemer, konflikter, terror, vold og mord til halsen, er årsagen igen kortsynet grænse-politik.

  Nogen, og især de historieløse, bliver aldrig klogere.

  Kommentar by BENT A — 4. august 2021 @ 21:43

 20. (i årene op til 1848-50 og 1864 fik tyskerne lov til at sive ind i de danske områder, og til sidst blev de så mange, at de ville bestemme)

  Kommentar by BENT A — 4. august 2021 @ 21:47

 21. Hvis jeg var libaneser, ville jeg flygte til Danmark. Hvad venter de på?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 4. august 2021 @ 23:02

 22. Islam er en globalistisk fascistisk bevægelse, som bør forbydes som sådan af alle demokratiske lande i egen interesse.
  I London er en islamisk balletskole startet for små piger. De er naturligvis heldækket og musikken er erstattet af oplæsning af poesi?
  Det er ikke ballet, men endnu en islamisk perversion. Piger og kvinder må ikke vise deres krops bevægelser – det gør mere end øjnene stive på de islamiske hanner – savle,savle.

  Kommentar by Gustav Jensen — 5. august 2021 @ 09:07

 23. Libanon er endnu et eksembel, og grund til at støtte SIAD:
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 5. august 2021 @ 09:37

 24. #18.
  Fortyskningen af Danmark i 1800 tallet:
  Adelen, regering og højere embedsmænd var fortysket gennem århundreder.
  I Slesvig havde holstensk-tysk adel og embedsværk langsomt overtaget administrationen og jorden. Alle præster og embedsmænd skulle studere i 2 år på det tyske universitet i Kiel.
  Tysk magtfuld indflydelse og magt i København og i Slesvig kammede over efter nationalismens opståen efter Napoleonskrigene.
  Europæiske stormagter gad ikke hjælpe Danmark mod den tyske dominans, mest på grund af Bismarcks ultra-nationalistiske politik i Preussen.
  I dag er Danmark blevet til Tysklands lille dumme skødehund og feriekoloni. Vi ender som den tysk-islamiske “Sheisshauss Nord” provins.

  Kommentar by Gustav Jensen — 5. august 2021 @ 09:38

 25. Ja, Beirut var et dejligt sted en gang.

  Kommentar by deplorabledane — 5. august 2021 @ 10:21

 26. Er jeg blev blokkeret i trådene.?

  Kommentar by Revser — 5. august 2021 @ 10:48

 27. GUSTAV JENSEN KAN SAGTENS få ret i sin dystre forudsigelse af Danmarks fremtid. Vi er inde i en meget ildevarslende udvikling.

  Måske er hovedårsagen den at de danske mænd i årtier har ladet sig trække rundt ved næsen af kvindesagskvinder, ligestillings-løgnere, skilsmisse-kællinger, kvotekvinder, feltmadrasser og rabiate feminister.

  Mændene har råt slugt det hykleriske vrøvl om glaslofter og stakkels undertrykte erhvervs-kvinder og husmødre. Og mange mænd har ladet sig feminisere i en grad, så de er blevet til kludedukker, tøffelhelte og tøsedrenge. Halvperverse og skvattede udgaver af sig selv, som villigt lader sig udnytte, og som lefler for feministerne uafbrudt.

  Hvad danske mænd efterhånden finder sig i fra fanatiske politiserende kvinder side, er næsten utroligt. Tag f.eks. skilsmisse-systemet som siden 1970 har været styret af bureaukratiske feminister, der har misbrugt deres magt til at tryne, undertrykke, udnytte og sjofle mændene, plus at skilsmisse-børnene har fået en gennemført ussel, afstumpet, modbydelig og umenneskelig behandling.

  Skilsmisse-systemets overgreb og svinestreger har i årenes løb været årsag til titusindvis af dybe tragedier. Man kunne udgive tykke bøger om råddenskaben i dette system, men emnet er et tabu-emne.

  Men det er ikke bare familierne, mændene og børnene der rammes af kvindesagskvindernes kommunisme. Det kan blive hele Danmark, ja, hele Europa, der kan ende som Afrikas og Mellemøstens skødehund, feriekoloni og fallitbo.

  Se “Why women destroy families, nations and civilizations”

  Kommentar by BENT A — 5. august 2021 @ 11:13

 28. fra fanatiske politiserende kvinders side, er næsten utroligt

  Kommentar by BENT A — 5. august 2021 @ 11:16

 29. Og vi har jo i DK det næste Beirut & Lib

  Kommentar by Niels Henriksen — 5. august 2021 @ 18:42

 30. Og vi har jo her i Danmark det næste Beirut & Libanon eller Balkan under “opbygning” lige ovre på den anden side af Øresund – lige uden for vores egen gadedør!

  Det skal nok blive “rigtigt muntert” i fremtiden, som vi allerede har set de første yderst foruroligende tegn på.

  Men dette er altså bare lige begyndelsen på katastrofen …

  Kommentar by Niels Henriksen — 5. august 2021 @ 18:50

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper