5. august 2021

Woke Radio4-vært harcelerer over statistik: Husk at moderere, “… når du lægger sådan noget her ud”

Jeg bloggede om Radio4-værten Amalie Bremer tidligere på året, da hun tog afstand fra Zlatan Ibrahimovic, der offentligt proklamerede, at han var fodboldspiller, og det ikke var hans opgave at bedrive politik. Alt er politik ifølge woke-overdrevet, og lesbiske Bremer er da også mere feminist end de fleste. Sådan da. Her en kommentar til en journalist fra Berlingske, der bringer officiel statistik over gruppevoldtægter fra det tyske ‘Bundeskriminalamt’.

(Amalie Bremer kommenterer Troels Heeger-opdatering på Twitter, 4. august 2021)

“Wir haben kürzlich in der B.Z. exklusiv Zahlen des Bundeskriminalamtes veröffentlicht, die den Schrecken verdeutlichen: Zwei Mal pro Tag wird eine Frau in Deutschland Opfer einer Gruppenvergewaltigung.

Und wir kommen an der Tatsache nicht vorbei, dass die Täter zu einem großen Teil jung und männlich sind und aus Syrien, dem Irak oder Afghanistan stammen. Viele von ihnen begehen die Taten im laufenden Asylverfahren.

Dennoch wird diese Kriminalität nicht öffentlich debattiert. Es gibt keine großen Berichte, keine Talkshows, kaum ein Politiker äußert sich.

Während wir jede Art von Rassismus bis in den letzten Winkel verfolgen, lassen wir die Gruppengewalt gegen Frauen im Grunde doch achselzuckend geschehen.” (Berliner Zeitung, 4. august 2021: Die Gewalt von Männergruppen gegen Frauen nimmt zu)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/120736/trackback

25 Comments »

 1. Uwe Max troller Heeger og de andre woke på Twitter. Indtil de sletter og banner ham, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 5. august 2021 @ 13:13

 2. Amalie Bremer kommer sig aldrig over, at hun ikke er født som dreng

  Kommentar by Bjarne Jensen — 5. august 2021 @ 13:26

 3. Det er lidt svært at modererer fakta uden at lyve. Hvis det er afghanere og irakere, der udøver gruppevoldtægter, så bliver man da nødt til, at skrive at det forholder sig således! Det er muligt at Amalie Bremer ikke syntes at fakta passer ind i den historie hun ønsker at fremme, men som journalist bør hun heller ikke have en historie, hun ønsker at fremme! Som journalist har hun i virkeligheden kun en opgave, og det er at afdække sandheden, det er ikke hendes opgave at proppe konklusionerne ned i halsen på folk! Folk må drage deres konklusioner ud fra de fakta de får præsenteret, og det er måske det, der er problemet for Amalie Bremer!

  Kommentar by Den Nervøse — 5. august 2021 @ 13:36

 4. Den Nerbøse: Som journalist har hun i virkeligheden kun en opgave, og det er at afdække sandheden

  Touché. Sådan lærte jeg faget på DJH i forrige årtusinde, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 5. august 2021 @ 13:38

 5. 13:36 Hun mener at skribenten skal moderere kommentarsporet for “racistiske” ytringer. Det er ikke hans skriv hun henviser til

  Hvis i vil have en god forklaring på den såkaldte epidemi, og forstå hvad der helt præcis foregår, og hvis jeg ellers må efterlade et link til noget lidt mere lødigt end alt det bs der opdigtes og konstrueres og plapres alle vegne, så er den dybere baggrund her:

  MASS PSYCHOSIS – HOW AN ENTIRE POPULATION BECOMES MENTALLY ILL
  bitchute-hash: /video/IFwsPRhe4VVL/

  Kommentar by Svend — 5. august 2021 @ 13:40

 6. Amalie Bremer oplagt emne som dansk Jo Coxer.—- Frau Merkels socialrådgivere sender og betaler i stort tal muslimske mænd til bordeler i Polen , hvor de betjenes af ludfattige ukrainske kvinder. Beretninger fra polakker i Dk er–ja– rystende. Den tyske indvandringslobby er likvideringsværdig.– De danske medier holder også her censurfanen højt.

  Kommentar by dansker — 5. august 2021 @ 13:42

 7. Rockwoolfondens forsknings og interventionsenhed og deres publikationer. Kritiske vurderinger efterlyses. Tak

  Kommentar by dansker — 5. august 2021 @ 13:45

 8. 3 Den Nervøse ) Velskrevet. Og så sandt, så sandt.

  Kommentar by dansker — 5. august 2021 @ 13:48

 9. Stasi-svin

  Kommentar by KineserSnot — 5. august 2021 @ 13:58

 10. DE KØNSFORVIRREDE LESBISKE KVINDER ER OFTEST OGSÅ FORVIRREDE på mange andre områder. Amalie Bremer er blot en typisk nyopvågnet feminist-aktivist. De er så fulde af vrøvl og vås at ingen fornuftig mennesker kan tage dem alvorligt. Men Politiken gengiver gerne deres plidder-pladder i stort opsatte artikler. Og DR er med fornøjelse mikrofon-holder for deres perverse, radikale og “anti-racistiske” retorik.

  Kommentar by BENT A — 5. august 2021 @ 14:02

 11. Kommentar by dansker — 5. august 2021 @ 13:42

  Har du kilder på dette. Eller skal jeg spørge den næste polske håndværker jeg møder?

  Kommentar by KineserSnot — 5. august 2021 @ 14:11

 12. 14:11 Der er ingen kilder på det.

  Elena came to Germany from Romania two and a half years ago, leaving behind her then two-year-old daughter Natalia with her parents. She wanted to earn money to support her mother, who had become very ill.

  Elena, who is in her thirties, says she wants to provide a better life for her daughter, who she describes as “very intelligent.”
  Since arriving in Germany, Elena has only been home three times to visit Natalia and she misses her a lot.

  But Elena has also been enjoying her time in Germany. “I love working in a brothel,” she said, smiling with her eyes, above her black face-mask adorned with skull and bones and a thunderbolt. She’s wearing a red t-shirt with the word “limitless” on it and her protest placard reads “legal statt illegal” (legal not illegal.), forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 5. august 2021 @ 14:20

 13. Tænk at hendes eneste forargelse er over, at det bliver fortalt, hvem de anklagede er.
  Ikke over at der udøves gruppevoldtægt at kvinder.
  Meget beskæmmende.

  På den måde gør man sig vel til en del af ‘fjenden’, ikke en der vil forsvare kvinder.
  Eller danskere for den sags skyld, gætter jeg på.

  Kommentar by Hema — 5. august 2021 @ 14:21

 14. Fakta er fakta og det kan den små Amalie Bremer ikke forholde sig til fordi i hendes hoved er alle lige, på godt og ondt. Virkeligheden er meget anderledes end hun/den/det/? forestiller sig.

  Kunne man foreslå Amalie Bremer en brudekjoletur gennem afghanistan om et halvt års tid? Jeg er sikker på hun vil rette ind efter virkeligheden, hvis hun vel at mærke overlever!

  Det er IKKE den Fede Hvide Mands skyld at en del af Verden stadig befinder sig på stenalderstadiet.

  Kommentar by Santor — 5. august 2021 @ 14:55

 15. Amalie Bremer er en ægte stenalderkvinde, og derfor har hun kun sympati for stenaldermænd. Hun er så primitiv at hun synes at søstersolidaritet er noget nymodens fjant som hun instinktivt må tage afstand fra. Desuden kunne disse kvinder jo bare have medbragt en stenøkse og et spyd, hvis de virkelig ikke ønskede at blive tæsket og voldtaget.

  Kommentar by BENT A — 5. august 2021 @ 15:30

 16. https://ekstrabladet.dk/krimi/efterlyser-dreng-for-groft-overfald/8754126

  Kommentar by P — 5. august 2021 @ 16:48

 17. 15:30 LUK FISSEN, BENTA, ELLER SVAR JEA, forbyd islam i Danmark 🇩🇰

  Kommentar by Jens-Erik Andersson — 5. august 2021 @ 17:33

 18. Tak til Merkel og den blinde politisk korrekte frelsthed.

  Kommentar by Michael Unna — 5. august 2021 @ 19:29

 19. beskrivelse til
  13:40

  In this video we are going to explore the most dangerous of all psychic epidemics, the mass psychosis. A mass psychosis is an epidemic of madness and it occurs when a large portion of a society loses touch with reality and descends into delusions. Such a phenomenon is not a thing of fiction. Two examples of mass psychoses are the American and European witch hunts 16th and 17th centuries and the rise of totalitarianism in the 20th century.

  This video will aim to answer questions surrounding mass psychosis: What is it? How does is start? Has it happened before? Are we experiencing one right now? And if so, how can the stages of a mass psychosis be reversed?

  A great video on why the majority are accepting totalitarian control and how to combat it.

  Kommentar by Svend — 5. august 2021 @ 21:34

 20. 21:34
  Kommentar fra reddit-tråden om videoen:

  KanyeT · 4h ·
  edited 4h
  Australia
  Thanks for the share, this was a great video!

  Everything he said hit so many nails on their heads, so many parallels to draw between the psychology explained here and what we can see happening today, it’s impossible to reiterate them all. This is just the perfect way to describe COVID – mass psychosis.

  What I think is a really interesting question is though, which ones are the totalitarian rulers, and which ones aren’t? Is every government trying to be a ruler, or are they too under mass psychosis? Looking at the Australian government right now, they all look to be under mass psychosis. Then who is their ruler? How do you make that distinction? It’s important to know who to fight against if we are going to fight against it.

  I thought the part about the parallel structures and societies was important. That is exactly that Florida and Texas are going now, and Sweden too from back in the start. These are our current shining examples of “an enclave of freedom and sanity in a totalitarian world”. I just hope they last, and the message spreads.

  Kommentar by Svend — 5. august 2021 @ 21:46

 21. 21:46 Alberta har netop ophævet alle covidrestriktioner og klassificeret covid-19 SARS, som en mild influenza efter en retssag, hvor der blev ført bevis for at delstatsadministrationen ikke kunne bevise eksistensen af virusen ved at bidrage med en prøve af den. Vira eksisterer som bekendt ikke, derfor er det svært at frembringe prøver af dem

  Kommentar by Svend — 5. august 2021 @ 22:19

 22. Kunne den selverklærede journalystløgner JEA ikke lige tage at flette fissen selv?

  Kommentar by Træt — 6. august 2021 @ 08:38

 23. Amalie vil – som en del kvinder i vor tid – ikke forholde sig til virkeligheden.
  Det man i gamle dage kaldte fakta.
  Følelse er meget bedre, synes hun.

  Kommentar by Bastardo — 6. august 2021 @ 08:59

 24. Væmmelige venligbo. Danskhadende dyndmokke..

  Kommentar by Nielsen — 6. august 2021 @ 13:52

 25. Mon ikke den små Amalie håber på, at blive headhuntet til en værtsrolle på Deadline på DDR2?

  Kommentar by Revisoren — 6. august 2021 @ 14:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper