11. august 2021

Christiania samlet mod indvandrerbander efter drab: “Christiania for christianitter først og fremmest..”

For nogle uger siden blev en 22-årig mand skuddræbt på ‘Pusher Street’, og det viste sig at være en christianit. Det har medført en historisk bred modstand mod banderne, der af Ekstra Bladet benævnes NNV (‘Nørrebro og Nordvest’ og LTF (‘Loyal To Familia’) – to indvandrerbander. Bemærk de saksede kommentarer (via Uwe Max): “Christiania for christianitter først og fremmest…” og “Er slet ikke racist men efter de har indtaget gaden er det blevet kaos…”. Fra EB.dk – Christianitter har fået nok: Pusher Street skal dø

“‘Nok er nok’. Mere end 100 navngivne christianitter lægger nu under de slagord op til et endeligt opgør med Pusher Street og den ulovlige handel med hårde stoffer og hash i den verdensberømte gade.

Det sker efter en sommer præget af drab, brutale overfald og andre hårde konfrontationer på bydelens hashmarked og hyppige beslaglæggelser af slagvåben og knive.

– Det er den mest klokkeklare udmelding fra en så stor gruppe navngivne christianitter, jeg har set, og det gør mig virkelig glad. Der er jo ingen tvivl om, at vi i lang tid har set kriminelle grupperinger optræde flok-truende og markere, at det var dem der bestemte på Christiania, siger Tommy Laursen, politiinspektør i Københavns Politi…”

(Fotos: Facebook)

Oploadet Kl. 10:22 af Kim Møller — Direkte link57 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/120930/trackback

57 Comments »

 1. Riv ned og byg op.
  Det må være luksus grunde af Værdi.
  Er lortet fredet, så restaurer til bolig.

  Kommentar by P — 11. august 2021 @ 10:49

 2. Christianitterne vil blive beskyldt for at være racister, men er vel bare ren fornuft. Multikulti fungerer ikke rigtigt.

  Kommentar by Rinus — 11. august 2021 @ 10:56

 3. “Jeg er slet ikke racist, men ……”

  Det forekommer mig at det argument ikke rigtigt duer mere Stig. Vi andre der tilsyneladende har et større overblik en dig, du ser staden, Vi ser Danmark, er jo blevet udhængt som racister og det der er værre, de sidste mange år af netop folk som Dig fordi Vi gjorte opmærksom på nøjagtig det samme problem som staden står med dag, selvfølgelig med den forskel at Vi talte om hele Danmark, ikke kun staden.

  Vil det sige at Vi, Du og alle de andre nazister, racister og fremmedhadere, nu er enige om at de kriminelle udenlandske bander er et problem, ikke kun for staden men hele Danmark eller vil Du moské stikke os en undskyldning for din stupide, snæversynede og nededrægtige mangelende viden?

  Kommentar by Santor — 11. august 2021 @ 11:32

 4. Jeg synes heller ikke jeg er racist – at jeg hader perkere falder mig helt naturligt

  Kommentar by Bjarne Jensen — 11. august 2021 @ 11:44

 5. Spørgsmålet er om christianitterne kan klare indvandrerbanderne? (Danskere må jo nærmest ikke forsvare sig. Selvforsvar er jo noget ugleset af Chrborg) Jo, måske i samarbejde med politiet. Men selv Hells Angels har vistnok store problemer med islamisterne.

  Ifølge bogen “Uropatruljen” har Christianshavn og “Fristaden” en lang, sørgelig og blodplettet historie og forhistorie. Bl.a. på grund af opløste familier, kommunal kynisme og de sædvanlige politiker-svigt.

  Et par citater: Projekt Fabrik: Køjesenge i en stor fabrikshal. “Folk døde som fluer på stedet”

  “Ofte måtte Kryger hjælpe med at genoplive unge og børn, som havde fået en overdosis, og når en af dem døde, rekvirerede han en ambulance – ligvogn – og så blev de kørt på retsmedicinsk, hvor de blev identificeret af forældrene. Nu var der kraftedeme en, der var død igen, og det var jo helt unge mennesker, 17-18 år, det var helt vanvittigt”.

  “Allerværst var det at se de rene børn tage LSD, som var det vitaminpiller”. Det var meget uhyggeligt at gå rundt blandt 500-600 folk, der virkelig var på stoffer og temmelig langt ude – som lå i kælderrum midt i storbyen”. (der overnattede på frygteligt beskidte og utøjsbefængte madrasser)

  Efterhånden som årene er gået, er det blevet bedre, men hvis indvandrerbanderne fordrives fra kaserneområdet, vil de jo nok tage fat andre steder. Men læs selv bogen om velfærdsstaten og dens temmelig skjulte bagsider.

  Kommentar by BENT A — 11. august 2021 @ 11:46

 6. Danmark for Danskerne (????Kan Christianitterne skrive under på det eller er det for racistisk for Dem ???).

  Kommentar by Michael Unna — 11. august 2021 @ 11:50

 7. Det ærgerligt at folk skal mærke det på egen krop før alvoren går op for dem.

  Men sådan er det nu engang.

  Kommentar by KineserSnot — 11. august 2021 @ 11:50

 8. Usle mennesker der måske har stemt rødt hele livet. Her sender de problemet ud i byen, og lader resten af samfundet slås med den medfølgende kriminalitet.

  Kommentar by k.m. — 11. august 2021 @ 12:01

 9. ‘Nok er nok’ blev der nok også sagt efter dette commandoraid

  https://www.bt.dk/krimi/foerste-doedsoffer-i-hash-krigen 23. apr. 2005 Opdateret 12. sep. 2012

  Politiet: Indvandrerbander vil tage magten over hash-markedet.

  Skyderiet var formentlig en hævnaktion.
  Krigen om hash-markedet i København har kostet det første dødsoffer. Morten Holmberg, 26, blev dræbt af et skud i ryggen, da fem maskerede mænd åbnede ild med bl.a. en maskinpistol i Pusher Street på Christiania.

  35 skud fra mordpatruljens tre skydevåben piskede gennem hash-gaden, mens folk i panik kastede sig til jorden. Få sekunder efter lå Morten Holmberg dræbt på jorden, og fem andre mænd var blevet kvæstet af skud i mave, bryst, bagdel og ben.”

  Kommentar by tavsen — 11. august 2021 @ 12:17

 10. Kommentar by tavsen — 11. august 2021 @ 12:17

  Ja det særdeles plat at Journalister og Beboere på staden lader som om det et problem der er opstået fornyligt.

  Kommentar by KineserSnot — 11. august 2021 @ 12:31

 11. KineserSnot — 11. august 2021 @ 12:31

  Ren og skær damage control, når deres yndlinge bliver afsløret.

  https://www.vice.com/da/article/kw9wmv/voldelige-konflikter-paa-christiania-gennem-tiden

  Af Kristian Nielsen og Jeppe Øvig

  1999 – 19. marts
  Den 24-årige Benjamin Armstrong bliver skudt og dræbt ved en bod i Pusher Street. Sagen er aldrig opklaret, men meget tyder på, at det var et uheld.

  2012 – 7. juni
  En mandlig TV2-journalist overfaldes af pushere og får revet sit tøj af, fordi han har filmet i Pusher Street med skjult kamera. Han sendes nøgen ud på gaden, og hans kamera konfiskeres af pusherne.”

  Kommentar by tavsen — 11. august 2021 @ 12:35

 12. Lad dem der støtter multi kulti leve med multi kulti og bland os andre udenom!

  Kommentar by Frafalden Moderat — 11. august 2021 @ 13:24

 13. DFs Peter Skaarup er modstander af legalisering af hashsalget. Men der er et stort problem med hash der sælges af pushere: Der kan være iblandet stærkere eller direkte giftige stoffer, for at få hashen til at veje og fylde mere. Er det stærkere stoffer kan brugen af hashen føre til afhængighed af hård narko. Det problem fik P1 lytterne dog ikke rigtig noget svar på.

  Kommentar by BENT A — 11. august 2021 @ 13:29

 14. @ BENT A — 11. august 2021 @ 13:29

  Og, derfor skal hash og marihuana legaliseres så produktionen kan kontrolleres og beskattes og for at fjerne enorme beløb fra de kriminelle.

  Kommentar by Santor — 11. august 2021 @ 14:14

 15. Det er sjovt at man angiveligt kan være racist over for en ideologi, der har erklæret at den vil dominere eller myrde en. Det er lidt som en KZ-fange, der er bange for at fornærme en SS-vagt. Slaveri, kaldes det.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 11. august 2021 @ 14:32

 16. Godt de fjolser og idioter selv bliver ødelagt af deres egen lortepolitik.

  Kommentar by Flaskeposten — 11. august 2021 @ 14:57

 17. Er det ikke christianitterne, som er journalisterne inde på ebbe bladet og pølletiken?

  Kommentar by Svend — 11. august 2021 @ 15:43

 18. Ja, det er komisk, at Christianitter vandt flere juridiske slagsmål med skiftende regeringer og Forsvarsministeriet, og her taber de til indvandrerbander, “Fristaden, plads til alle”

  Kommentar by k.m. — 11. august 2021 @ 15:44

 19. “Jeg er ikke racist, men …”

  Suk! Ville virkelig ønske at folk snart stoppede med de her indledende “disclaimers” og forbehold.

  Det er helt OK ikke at bryde sig om, at de fremmede er her.
  Det er helt OK ikke at bryde sig om deres kultur og adfærd.

  Det er OK at foretrække sine egne. Det gør alle andre (ikke-vestlige) etniske grupper.

  Kommentar by Peter Nielsen — 11. august 2021 @ 16:07

 20. Ja, men de burde for flere årtier siden have stoppet det kriminelle hashsalg. Christianitterne har selv startet hashkriminaliteten, og har så måttet overgive sig til de bander der blev lokket til. Men lad os da håbe, at de at de nu for alvor mener at kriminaliteten skal stoppe og banderne sættes på porten. Men det gode spørgsmål er om de har magten til at gøre det. De er jo ikke for gode til at samarbejde med politiet.

  Det er utåleligt for det omgivende samfund, at det skal finde sig i Christianias kriminalitet. Vi har et slapt og blødsødent politi og alt for slap en lovgivning, der slet ikke matcher den hårde kriminalitet der er fulgt i kølvandet på indvandringen fra Menap landene. Hårdere straffe, flere sigtelser og pengekonfiskeringer og flere udvisninger. Det er det eneste sprog de kriminelle forstår. Pædagogiske pegefingre hjælper ikke.

  Kommentar by JC — 11. august 2021 @ 16:14

 21. Radioavisen har lige udbasuneret.
  Aldrig har der siddet så mange i fængsel. Mon alle deres, Kriminaliteten falder, så været fake-news?

  for 6 timer siden — Det er bemandingen med fængselsbetjente, der ifølge forbundet halter så meget, … »Man må erkende, at vi ikke har personale til at drive fængslerne«.”

  Kommentar by tavsen — 11. august 2021 @ 17:10

 22. NOGET SOM MAN KAN UNDRE SIG OVER, er at ikke flere danskere er bitre og vrede over at politikerne har holdt dem groft for nar i årtier. Ja, ikke bare har de snydt, narret og løjet for danskerne, nej, de har udnyttet dem, undertrykt og mishandlet dem. Og de har forringet og ødelagt livet for utallige danskere.

  Christiania og narkomarkedet er blot eet af tusindvis af eksempler på politikernes uduelighed og hensynsløshed. Ved at nedlægge/åbne Danmarks grænser, ved at masseimportere kulturfremmede, ved at føre kommunistisk/feministisk familiepolitik, ved i skolerne at gå temmelig stille med dørene om narkotikas giftvirkninger, har man skabt ideelle muligheder for indsmugling af tonsvis af alle mulige stoffer, og for dannelsen af gadebander osv.

  Tusinder af danske børn og unge har mistet livet på den konto, eller de er blevet invaliderede og forkrøblede.

  Men det er blot eet eksempel på skandaløs politik. Men Danmark er siden 1968 eller 1983 blevet hærget af skandaler på talrige områder. Man kunne remse dem op og fortælle om dem i dagevis. Antallet af ofre for Christiansborgs svigt og nederdrægtigheder er svimlende.

  Alligevel er der nærmest ingen bitterhed eller vrede at spore hos vælgerne. De bliver bare ved og ved med at stemme på de partier som har snydt dem 25-50 år i træk.

  Og nu er man via DR og andre massemedier i gang med at lyve og snyde videre.

  Er det virkelig så let at trække danskerne rundt i manegen?

  Se også 11.46.

  Kommentar by BENT A — 11. august 2021 @ 17:23

 23. PS: Selv stillet overfor truslen om afrikanisering, islamisering, folkeudskiftning, etnisk udrensning samt rets- og velfærdsstatens og fædrelandets sammenbrud synes 97-98% af danskerne at sove videre.

  Kommentar by BENT A — 11. august 2021 @ 17:44

 24. by BENT A — 11. august 2021 @ 17:23

  Helt enig

  Kommentar by Bjarne Jensen — 11. august 2021 @ 17:50

 25. Ja, Christiania ville gerne være en progressiv lilleputudgave af det bedste fra Danmark med kærlige og verdensomfavnende hippiedrømme.

  Nu erfarer Christianitterne det samme som (i første omgang) det magtesløse Underdanmark har døjet med i årevis. Det bliver spændende, om venstrefløjens fronttropper også vil udskamme og forfølge Christianitterne for at være onde højreorienterede fascister, nazister og det der er værre…

  Kommentar by traveler — 11. august 2021 @ 18:18

 26. Christiania for christianitter – Hmm. det lyder bekendt.
  Danmark for danskerne, lyder det ikke omtrent som overstående?
  Er der nogen der kan forklarer mig forskellen?

  Kommentar by Den Nervøse — 11. august 2021 @ 18:25

 27. De er nogle bonghoveder, de vågner aldrig op fra hashpsykoserne…

  I kan ikke slå os ihjel!

  Det kunne de så godt alligevel.

  Kommentar by Hans peteresen — 11. august 2021 @ 18:36

 28. Christianias gamle slagsang: “I kan ikke slå os ihjel”.

  P**kerbanderne er ikke nødvendigvis enige. Vent og se.

  Kommentar by Crass Børsting — 11. august 2021 @ 18:39

 29. CHRISTANIA, VOLDSMOSE OG NØRREBRO-TILSTANDE er på vej i hele Danmark.

  Er det ikke fantastisk. Nu har kvindesagskvinderne i over 100 år jamret, jamret og jamret over at de blev undertrykt og manglede ligestilling og positiv særbehandling. Og nu hvor de har sejret 150-200 procent, vil de smide det hele fra sig. Fra total ligestilling og mere til, vil de nu ind under den islamistiske jernhæl så de kan blive undertrykt ned gennem og under guldbrædderne, så de kan få syre smidt i ansigtet eller blive smidt ud over altanen. (Sådan foregår det dagligt i bl.a. Pakistan, hvor kvinderne er retsløse)

  Der er også den mulighed at de bliver underkastet samme forhold som de svenske kvinder, der nu lever i frygt pga. hverdagsterror.

  Feminist-logik: Først kæmper man i 100 år for ligestilling og forkælelse, og når man har opnået det, vil man have samme liv som pakistanske, arabiske, somaliske og congolesiske kvinder der ikke har skygge af ligeret.

  Og de vil trække de danske mænd, børn og unge med ned i Christiania-, Voldsmose-, Malmø- og multi-kulti sumpen. DR kvinderne og rødfløjskvinderne fra EL og R agiterer dagligt for Danmarks afskaffelse.

  Kan det blive mere tåbeligt eller sindssygt?

  Kommentar by BENT A — 11. august 2021 @ 19:31

 30. Rettelse: gulvbrædderne

  Kommentar by BENT A — 11. august 2021 @ 19:32

 31. Iøvrigt: “Hvad gør spike-proteinet ved din krop”. Og “Omerta” hos Aamund.

  Kommentar by BENT A — 11. august 2021 @ 19:41

 32. Christiania: Danmarks dyreste byggelegeplads for dovne, krævende, uselvstændige, ukonstruktive og fummelfingrede voksne mennesker.

  Kommentar by Jan Greisen — 11. august 2021 @ 19:57

 33. Hahaha
  Når man får præcis det man har stemt for

  Hvis indvandrer-banderne efterhånden overtager christiania ,så er det sikkert også snart slut med alle mulige andre tiltag derinde.
  På et tidspunkt begynder de vel på at smide de svageste ud og bo gratis i deres tidligere lejligheder.

  Efter et stykke tid får de måske endda chikaneret de rigeste røde ud,den overklasse der gemmer sig derinde i boliger der ville være svinskt dyre andre steder i KBH området

  Hvorfor skulle Christiania ikke brase sammen på samme vis som Sverige?

  Kommentar by geden — 11. august 2021 @ 20:16

 34. Christiania. Den stjålne by og ulovlighederne fortsætter. Skal vi have ondt af dem?

  Hvis vi andre begår ulovligheder, så slås det ned med hård hånd. Men de røde hytter sine

  Kommentar by H.nielsen — 11. august 2021 @ 20:23

 35. De har da Foldschack, eller er han i Afrika for at få flere berigere til Danmark ?

  Jacob Haugaard siger : hvis du ser et problem i politik, hold kæft.

  Kommentar by k.m. — 11. august 2021 @ 20:29

 36. Os på højrefløjen der samler på kendsgerninger og fakta har bemærket at venstrefløjen inklusive uriasposten er blevet konstrueret som en stor knusende selvkørende propagandamaskine, så venstrefløjen (herunder hele den danske befolkning) aldrig har hørt nogle fakta og alle refererer hinandens løgne(medier) konstant uden selv at vide, at alt hvad de skriver er løgn, og at alt hvad de ved er løgn, da de alle blindt tror, at deres side er en slags “sandhedsvidne”

  Kommentar by Svend — 11. august 2021 @ 20:35

 37. Ryg dansk, ryg dansk, sig nej til udenlandsk! Endnu en gammel sang…

  Kommentar by Hul igennem? — 11. august 2021 @ 20:49

 38. Selv de røde christianitter må da se det her som et nederlag

  Måske kan det få indflydelses på Enhedslistens politik

  Kommentar by Bjarne Jensen — 11. august 2021 @ 20:55

 39. # Svend: Venstrefløjen er heldigvis ikke hele den danske befolkning, da højrefløjen, NB, SK og GI, de oplyste/selvtænkende, de neutrale, de upolitiske og børnene skal trækkes fra. Men det er rigtigt at en deprimerende stor del af danskerne lader deres tænkning styre af de manipulerende massemedier. (løgnepropaganda om berigelse, ligestilling, co2, EU/FN, corona-smitten, valgflæsk-løfter om bedre velfærd, osv.)

  Kommentar by BENT A — 11. august 2021 @ 20:58

 40. 20:58 Ved sidste folkemordsudvælgelse fik socialfeminazisterne 98,2% af stemmerne ifølge deres ukontrollerede optælling

  Kommentar by Svend — 11. august 2021 @ 21:26

 41. Kommentar by Svend — 11. august 2021 @ 20:35

  Kommentar by BENT A — 11. august 2021 @ 20:58

  Hvorfor insistere i på, at der på netop dette forum som er tilrettelagt en bestemt slags snak og har en 20-årig historik, absolut skal fyldes med alt jeres nonsens?

  Kommentar by KineserSnot — 11. august 2021 @ 21:33

 42. 21:33 Hvorfor insisterer du på at åbne skideren hele tiden?

  Kommentar by Svend — 11. august 2021 @ 21:34

 43. Kimkinesersnot ..

  Kommentar by Svend — 11. august 2021 @ 21:35

 44. Hvorfor insisterer kinesersnothvalp på at have kommentarsporet for sig selv?

  En vendetta mod to andre gæster på Uriasposten er ikke tilfældig.

  Kommentar by k. m. — 11. august 2021 @ 21:57

 45. Hej Kim

  Er det hemmeligt, hvor i har opsnappet de her kommetarer. Vil du afsløre gruppenavnet.?
  Hvor kan man følge Uwe på facebook. Jeg kan ikke finde ham mere, han virker helt lukket ned. Savner hans gode journalistik.

  Kommentar by Jeppe — 11. august 2021 @ 22:28

 46. Vi vil have lov til at begå vores kriminalitet hvor vi plejer, så må de andre begå deres kriminalitet et andet sted! Er det virkelig det Christiania som efterhånden generationer at danskere har holdt hånden over! Føj!

  Kommentar by Den Nervøse — 11. august 2021 @ 22:42

 47. Hvor er det rart at have en hyggespreder som Svend herinde.

  Dog mangler der en “Ignorer bruger” funktion

  Kommentar by Træt — 11. august 2021 @ 22:55

 48. Er den snottede kineser i virkeligheden JEAs alter ego/version 2? JEA pralede jo af at han ikke kunne smides ud, men altid ville komme igen. Er de måske en lille sekt som samarbejder om at chikanere bloggere de ikke kan lide? Eller har JEA nogle diverse tricks i ærmet? Mener Kinesersnot at han er klogere end alle andre?

  Kommentar by BENT A — 11. august 2021 @ 23:37

 49. Christiania er en meget tyk venstreorienteret sovs,som det er særdeles svært at navigere i. Mads Palsvig,Lars Andersen og Rasmus Paludan har gjort ærlige forsøg.

  Kommentar by Nielsen — 11. august 2021 @ 23:59

 50. svær

  Kommentar by Nielsen — 12. august 2021 @ 00:00

 51. Jeg er muligvis racist – og det har jeg det egentlig meget godt med…!

  Hvad er problemet egentlig i at være racist?

  Kommentar by Polka — 12. august 2021 @ 00:03

 52. Polka — 12. august 2021 @ 00:03:

  Hvis såkaldt “racist” betyder at man er opmærksom på, at der findes forskellige racer, som gennemsnitligt har forskellige styrker og svagheder i forhold til fysisk og kognitiv formåen mv, så er det jo kun sundt og naturligt at være såkaldt “racist”.

  Men begrebet “racist” bliver primært brugt til at udskamme og lukke munden på folk af europæisk herkomst. En mere neutral og rammende betegnelse for opmærksomhed på race-forskelle er “race realist”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 12. august 2021 @ 06:24

 53. KineserSnot (hvem den end er) er gæst på Uriasposten som alle andre.

  Jeg følger så vidt mulig “husorden” her, fordi det er Kim´s platform.

  KineserSnot´ opførsel vidner om enorm dårlig dømmekraft og beviser vedkommende ønsker fri debat afskaffet.

  Sociale medier er efterhånden kun for eliten der støtter great reset.
  Målet er at fjerne fakta fra det offentlige rum. Elitens ord er lov, uanset hvor pervers og løgnagtig den er.

  Kommentar by k.m. — 12. august 2021 @ 07:33

 54. KIm : Har du eller dine kilder noget til den her sag :https://www.tvmidtvest.dk/ikast-brande/loyal-familia-fem-bandemedlemmer-faengslet-afpresning-haervaerk-og-brandstiftelse

  Mvh

  N

  Kommentar by Niels — 12. august 2021 @ 08:24

 55. Niels — 12. august 2021 @ 08:24

  Er det den her du tænker på?

  http://www.uriasposten.net/archives/120889#comments

  Kommentar by Santor — 12. august 2021 @ 09:04

 56. Racisme er ganske naturligt – det er håbløst naivt at forestille sig, at det alene er islam, der er problemet.

  I øvrigt såvel sigende som trist, at siden her aldrig bekræfter sig med hvem og hvorfor de fremmede blev ført ind i Europa…
  – Det er ikke muslimer, der står bag (hint..)

  Kommentar by Jens Jensen — 12. august 2021 @ 09:21

 57. Luk omgående rottereden Christiania – hellere i dag end i morgen…

  Kommentar by Revisoren — 15. august 2021 @ 14:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper