12. august 2021

58-årig i livsfare efter overfald på ‘Enhedslistens hjemmebane’: ‘Elefanten i rummet, ingen tør tale om’

Søndag aften blev en 30-årig mand umotiveret overfaldet af to mellemøstligt udseende mænd ved Domkirken i Århus, og det er ikke svært at finde eksempler på vold mod danskere. Nogle gange, så når overfaldene medierne, andre gange gør de ikke. Natten til lørdag forrige weekend blev en 58-årig ’sparket og stukket flere gange i kroppen’, og ifølge TV2 Lorry var der ingen ‘relation’ mellem offer og gerningsmand.

Den 58-årige hedder Martin, og er en bekendt af kommunikationschef Nikolai Lang, der på Facebook giver flere detaljer om overfaldet, og i samme ombæring adresserer Enhedslisten. Han sætter ikke etnicitet på gerningsmændene, men det behøver han heller ikke. Debatten indikerer, at dele af Nørrebro trods alt har fået nok.

“Frygteligt. Jeg kender fyren og jeg tror jeg ved hvilken flok der er tale om. Det er jo også Enhedslistens hjemmebane, som gerne holder Årsmøde i Korsgade Hallen – så man kan da håbe at de enhedslistenstemmende ressourcestærke anti-racister tager volden i deres eget kvarter lidt mere alvorligt. Men det er sikkert Irakkrigens skyld eller noget…

Bekendt og nær pårørende skriver: Natten mellem fredag d. 30 og lørdag d. 31. juli, blev min datters 58 årige far, udsat for et ekstremt brutalt overfald, et regulært drabsforsøg, på Blågårds Plads.

… Efter at Martin kom hjem fra festivalen, gik han ud igen og ned til Nørrebrogade for at købe cigaretter. På vejen tilbage bliver han overfaldet, fuldstændigt umotiveret. Og selvom han er en stor kraftigt bygget mand, ved alle der kender ham at han på ingen måde har en aggressiv udstråling.

… han bliver revet i hestehalen af en større gruppe unge mænd. De kaster ham mellem sig, mens de skiftes til at rive ham i håret og sparke, mens de samtidig slår løs på ham. Martin besvimer.

Vi har fået fortalt efterfølgende at mens han ligger på jorden og er bevidstløs, bliver der holdt sparke konkurrence på hans hoved. På et eller andet tidspunkt under overfaldet er han blevet stukket 7 gange med kniv. Da vi bliver ringet op lørdag morgen, ligger han stadig i koma på intensiv…

Hans ene lunge er punkteret, hans milt er fjernet og han har fået snitsår på tarmen. Desuden har hans ene øje fået en revne indvendigt, men hospitalet redder hans syn. Og så er der de blå mærker.

Jeg behøver ikke at beskrive hvordan det er at se sit barns far i den forfatning. Eller hvordan det er at sidde med sin datter på intensiv og være angst for om han overlever, og i hvilken tilstand han vågner i mentalt

… skal det bare ties ihjel? Lader vi bare som ingenting? Er det sådan Nørrebro er endt med at reagere på drabsforsøg på en lokalbeboer, begået af nogle unge mænd, der jo også er lokalbeboere.

Elefanten i rummet, ingen tør tale om, det er bare ikke en rar følelse at sidde med – det må simpelthen kunne gøres bedre. Og det er her det pludseligt bliver meget svært – jeg ved ikke hvorfor.”

(Nikolai Langs opråb – Rosa Lunds rygsvømning; Fotos: Facebook)

Fra debatten…

“Altså Enhedslisten har haft det totale overherredømme over Nørrebro de sidste 20 år. Det gælder på gaden, på Rådhuset og i Folketinget. Og det er ligesom ikke rigtig fordi det nytter med jeres ‘jamen vi er imod vold’ ? Folkets Park er det vildeste gangster spot, utallige venner og store børn er blevet slået ned og røvet af de ‘brune’ børn og det er jo ligesom ikke fordi Blågaardsplads er bleget MERE tryg i jeres tid ved magten over Nørrebro Det kunne være at I skulle begynde at bruge jeres folkelige mandat på Nørrebro til at gøre Nørrebro til et trygt sted at være? Altså sådan tage lidt mere ansvar og lave noget konkret politik der forhindre vold og narkohandel og ‘brune’ gadebander?” (Nikolaj Lang, kommunikatonschef)

“Lund Rosa jeg er blevet jumpet, truet med kniv og slået ned på nørrebro hvad 5-6 gange. Jeg har set handel med stoffer fra selveste min altan flere gange. Kom nu ind i kampen. …” (Jon Kjellund, fuldmægtig)

“Jeg får kvalme. Stakkels mand. Føler stadig, jeg flipper en mønt, hver gang jeg fræser forbi blågårdsplads, alt hvad jeg kan, for at nå i sikkerhed rundt søerne efter mine brætspilsaftner i Korsgade. Så pinligt det skal være sådan. Fuldstændig uacceptabelt.” (Tobias Bukkehave, forfatter)

“Du taler teoretisk. Det der skaber racisme på Nørrebro, er afstumpet vold, smadrede ruder konstant osv. Prøv lige at tælle hvor mange meget voldelige overfald og mord der har fundet sted i området siden fx 2000 og forklar hvordan det er socialdemokratiet eller højrefløjens skyld. Det er nonsens. Traditionelt har Nørrebro været det kvarter i Danmark med mindst fremmedskepsis. Det er det muligvis stadigvæk, men det du skriver er en hån imod dem der bliver udsat for vold . Men skriv evt en mail til manden der næsten blev slået ihjel for nogle dage siden, og forklar ham at det bare er noget med højrefløjen.” (Eran Remez, konsulent)

“Det var søreme godt, at der ikke var nogen der talte til ham på en havn…så havde medierne haft travlt!” (Kenneth Frandsen, velorienteret)

“Nogen gange skal man bare tie stille – Nikolai Lang” (Anders Uldal Bessing, venstreradikal)

(Nørrebro Lokaludvalg vil ikke finde sig i ‘hadefulde tilråb, trusler eller vold’)

(Indbydelse til demonstration d. 18. august 2021 – Ældre plakat)

Oploadet Kl. 01:10 af Kim Møller — Direkte link29 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/120939/trackback

29 Comments »

 1. Rosa har ikke tid til dansk voldsofre, hun skal fodre ænder …

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 12. august 2021 @ 02:56

 2. Hvis Nørrebro bliver racerealister så er Mohammed færdig i DK. Interessant udvikling. Der er måske en grænse for galskaben.

  Kommentar by John Sorensen — 12. august 2021 @ 03:03

 3. Nedenfor er det christianitterne, der siger stop, her er det så nørrebroerne. Men gad vide om det kommer til at påvirke lokalvalget til november i de to områder, der i den grad er rød stues domæne?

  Kommentar by traveler — 12. august 2021 @ 04:56

 4. Om det kommer til at påvirke valget til november?
  Absolut ikke.
  De er faktaresistensen.
  Selv hvis din gamle mor bliver slået ned, så var hun måske selv lidt skyld i det.
  Og det var i hvert fald ikke lokale ‘unge’ eller noget.

  For det er hele dit verdensbillede, der skal ændres.
  Og det gør for ondt.
  Og hvem i alverden skulle man så stemme på?
  Der er jo ingen alternativer, når man er venstreorienteret.
  For SF er også en del af fjenden.
  Og så er der jo ingen tilbage.
  Og Rosa Lund er jo sød og siger det rigtige.
  Mig bekendt har hun/de aldrig indrømmet at de har et tæskehold

  Kommentar by Hema — 12. august 2021 @ 06:21

 5. Al den vold og anden kriminalitet, som bliver begået af de fremmede kunne være forhindret ved ALDRIG at have lukket dem (eller deres forældre) ind i Danmark.

  Men det er åbenbart vigtigere for politikerne, at vi har fremmede her i landet end at danskerne kan leve trygt i vores eget land. Hvor mange danskere skal ofres på det “mangfoldige”, “rummelige” og “inklusive” alter?

  Kommentar by Peter Nielsen — 12. august 2021 @ 06:31

 6. Hema — 12. august 2021 @ 06:21:

  Enig i at det næppe vil påvirke valget. “Berigelsen” har jo stået på i årtier og det har desværre ikke medført et folkeligt oprør eller lignende. Tvært imod. Enhedslistens tilslutning i København er kun vokset.

  Selv når folks egne børn bliver overfaldet og voldtaget, så har de travlt med at sige, at de ikke er “racister” og at deres historie ikke skal “misbruges af højre-ekstreme” til at skabe “fremmedhad” etc.

  Kommentar by Peter Nielsen — 12. august 2021 @ 06:35

 7. 4 & 6
  Ja, Det bekræfter denne historie:

  https://www.berlingske.dk/metropol/ahmad-mahmoud-om-udsmidninger-af-familier-fra-blaagaarden-alle-virker-til

  Alle virker til at synes, at det er synd for familierne, som boligselskabets fsb’s ønsker at smide ud efter deres unges vold mod politiet mv. under Rasmus Paludans demonstration i 2019.

  Selvgodheden er hypnotisk destruktiv.

  Kommentar by traveler — 12. august 2021 @ 07:37

 8. De inkluderende og forstående idioter på Staden, Nørrebro med mere, ligger som de har redt. De har fået nøjagtigt det de har stemt på. En masse mellemøsten og hele den tsunami at problemer, det fører med sig.

  Kommentar by Jeppe — 12. august 2021 @ 08:38

 9. Hvor var alle de her nydelige og velmenende, og nu tilsyneladende frustrerede, mennesker da Vi andre gjorte opmærksom på nøjagtig det samme problem for 20 år siden?

  20 års pacifisme har tydeligvis ikke gjort det bedre. Er det ikke på tide at se på “problemet” på en nye og relativ udramatisk metode så som hjemsendelser i stor stil?

  Kom ind i kampen og udlev din indre “racist” moské er det vejen til fred i lige netop dit kvarter? Tag chancen, det bliver næppe bedre at prøve den samme metode igen og igen. Kom nu i stolte fra Nørrebro.

  Kommentar by Santor — 12. august 2021 @ 08:47

 10. FORDRIVELSEN, NEDSLAGTNINGEN OG DEN ETNISKE UDRENSNING AF DANSKERNE ER BEGYNDT. Afskaffelsen af danskerne og Danmark er begyndt. Hverdagsterroren er i gang.

  Kommunismen, feminismen og islamismen i Danmark vil ende i samme tilstande som de er endt i hver eneste gang de kom til magten.

  Kommentar by BENT A — 12. august 2021 @ 09:03

 11. End et særdeles modbydeligt drabsforsøg, der som vanlig ties i de større medier.

  – Så længe folk på “vor fløj” synes uvillige til at studere årsagerne til at de fremmede er i Vesten generelt, Danmark specifikt, så vil problemerne blot eskalere.

  Paragraf 266b in mente, så et det jo strafbart at gå i dybden med ovenstående, men jeg kan gøre opmærksom på, at det ikke skyldes “naive politikere”.

  Ifølge FN’s definition, så er det et regulært folkemord det den hvide mand udsættes for, i såvel Europa som i USA.

  PS. Problemet er ikke islam alene, det er naturligvis også etniciteten og kulturen.

  Kommentar by Jens Jensen — 12. august 2021 @ 09:03

 12. Et eller andet sted e det udtryk for poetisk retfærdighed, at venstrefløjen nu også oplever konsekvenserne af de sidste 40 års hovedløse asylpolitik.

  Kommentar by Holger_Danske — 12. august 2021 @ 09:18

 13. PASSAGERERNE OMBORD PÅ TITANIC FØLTE SIG HELT TRYGGE. Havet var blankt som et spejl, ikke en bølge rørte sig, og de var ombord på verdens største og mest synkefri skib.

  Mange ombord sov trygt i deres kahytter. På øverste dæk dansede man lystigt til skøn musik. Eller man slappede af og hyggede sig ved bordene. Man nød den luksus man var omgivet af til alle sider. Ingen kunne forestille sig at idyllen snart ville få en brat afslutning. Kun udkiggen, telegrafisten og en styrmand ombord var en smule bekymrede.

  Ombord på nutidens Titanic-Danmark er situationen den samme. Man sover trygt, eller er munter og ubekymret. Næsten alle er overbeviste om at fartøjet/luksuslineren er synkefri.

  Kommentar by BENT A — 12. august 2021 @ 09:33

 14. Danskerne har over en bred kam mistet viljen til at forsvare deres egen land og kultur. Hvis der kom en milits som Taliban, der virker med vold, ville den kunne indtage Danmark så let som ingenting.

  Kommentar by Holger_Danske — 12. august 2021 @ 09:40

 15. Jamen når idiotvenstrefløjen ikke vil se i øjnene, hvad de har med at gøre, så må man vel male det på væggen for dem, og servere det på en sølvbakke ( Alt kritik starter med Religionskritik-Karl Marx-…I ved ham Den store profet på Venstrefløjen….Ham må vi så sandelig ikke kritiksere, hvis vi skal have en karriere på RUC eller andre Universiteter, eller DR og Poletikken:-) :-) :-). Han har Erasmus Montanus status).
  Islam er en -usekulær diktatorreligion med en Førerprofet ideal mere fanatisk end Hitlers Naziregime (som den minder temmelig meget om)- Vold imod vantro er tilladt. Det har intet med kærligheds etikken fra Kristendommen at gøre. Det er en lovreligion. Shariajura logik. – man kan ikke så godt forbyde det Gud tillader, og tillade det gud forbyder-. Vantro og kvinder skal undertrykkes til -underkastelse ud fra en Autoritær religiøs forestillingsverden om Guds Vilje- Det drejer sig om at følge en Koran, hvor Guds åbenbarede ord via Diktator profeten, gør det videnskabeligt at mene at jorden er flad. Hvad der ikke kan findes i Koran, kan måske findes i Hadith, som er 2 håndskendskab til Diktatorens gøren og laden hid og did. En Imam har udtrykt det således. : Muhammed (Diktatorprofeten) var syndfri. Thi havde han syndet, havde Gud gjort synden til en Pligt. Muhammedanisme er et meget præcist psykosocialt ord til bredt at beskrive den religion.
  Hvis Venstrefløjsidioterne ansvarsblindt bare vil gøre alle Muhammedanere til ofre, for det store stygge kapitalistiske uhyre i Deres Drømmemoral (med klassesamfund og arbejderklasse etc), så skal de da i det mindste vide, at det rager Muhammedanerne en papand, men de vil da gerne snakke Venstrefløjsidioterne efter munden, sålænge de er nyttige idioter for dem (Hvor man bare i blinde kan prakke Facisme, Kapitalister, Racister på alle dem der råber op, imens man er totalt blind overfor ofrene for Muhammedanismen). Derfor har Venstrefløjsidioterne min foragt fordi de med Deres selvfrelste arrogance, drømmemoral (og prakken ondt på) er totalt blind overfor Islam og dens voldsparate undertrykkelse og strategi. Tak til Churchill, Tommy Robinson, Hirsi Ali, Wafa Sultan, Lars Hedegaard, DDF etc etc etc (og kim).
  Se youtube: Pernille Vermund står fast for Danmark.
  Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 12. august 2021 @ 10:01

 16. Jeg var på Kronborg i sidste uge sammen med mit barnebarn. Vi prøvede at vække Holger Danske, men der var ikke nogen umiddelbar reaktion. Måske sover han bare tungt og er en “langsom vågner”. Eller er der bare mere woke og LGBTQ osv. end Holger Danske i de nye og kommende generationer. Det ser i al fald sort ud, som det er.

  Kommentar by NotaBene — 12. august 2021 @ 10:02

 17. 12) Vi har håb i Visalandende Polen, Ungarn, Tjekkiet, og vel også Rusland.

  Kommentar by Michael Unna — 12. august 2021 @ 10:03

 18. Muhamedanere.

  EL ææælsker dem bare. Og har snart absolut flertal på rådhuset.

  Kommentar by Bastardo — 12. august 2021 @ 10:37

 19. At 5, Peter Nielsen:

  Lad være at kalde dem “fremmede”. Kald dem hvad de er.

  Muhamedanere.

  Kommentar by Bastardo — 12. august 2021 @ 10:40

 20. Da politikerne vedtog en særlov, så 80 afviste palæstinensere der havde indtaget en kirke tilbage i 80erne, så lagde de fundamentet til de problemer de nu vælger at ignorere.

  Kommentar by Per K. — 12. august 2021 @ 11:46

 21. Det er bare så psykotisk ondt at overfalde og knivstikke en fuldkommen sagesløs på den måde. Håber manden kommer sig. Rosa Lund derimod bliver seksuelt opstemt af overfaldet.

  Kommentar by Johnson — 12. august 2021 @ 11:47

 22. #9 by Santor kl.08.47…….på en ny og relativ udramatisk metode , så som hjemsendelse i stor stil. Lol, lol. You made my day.😂😂😂

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 12. august 2021 @ 14:50

 23. Ja, vold er sørme et stort problem … det er så svært at bekæmpe, fordi det er så ukonkret, så luftigt … hvordan skal man gøre noget ved et begreb … ?

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 12. august 2021 @ 17:23

 24. De ligger som de har redt, dem der har stemt på Enhedslisten, Det radikale venstre, Sf, Alternativet og Socialdemokraterne..

  Fryd, fryd og atter fryd

  Kommentar by Christian Sørensen — 12. august 2021 @ 17:56

 25. Bastardo — 12. august 2021 @ 10:40:

  Er du sikker på, at ALLE ikke-vestlige fremmede i Danmark er muslimer? Det er jeg ikke …

  Kommentar by Peter Nielsen — 12. august 2021 @ 18:59

 26. Jens Jensen — 12. august 2021 @ 09:03 skrev:

  “Problemet er ikke islam alene, det er naturligvis også etniciteten og kulturen.”

  Helt enig. Jeg ønsker ikke, at danskerne bliver skiftet ud med kristne afrikanere, ateistiske kinesere etc.

  Kommentar by Peter Nielsen — 12. august 2021 @ 19:06

 27. @ 10 Bent A.

  Undskyld, men jeg kan sgu ikke lad være. Du må det her som et udtryk for frem synet ironi, men har feministerne haft magten nogensinde eller nogen steder?

  Sverigestan måske undtaget, men det bliver kortvarigt da islam er på fremmarch med samme hast som Taleban i Afghanistan, og så er der hverken plads til WOKE, LGBT+, kommunister, socialster eller andre ’selvrealiserende’… ;-)

  Odd.

  Kommentar by Odd S. — 12. august 2021 @ 19:11

 28. Hovmod står for fald, Befolkningen på Nørrebro har nok været de første til at skoset andre for at være ekskluderende og ikke været tolerante nok. Det er dem som har været bannerførende i udskamningen af folk som har advaret mod udviklingen. Nu er bydelen blevet mere og mere voldelig og flere og flere bliver udsat for vold og voldtægt af netop de muslimer, vi andre har advaret imod, banderne breder sig og der betales beskyttelsespenge og jøder forfølges!
  Bydelen er og har længe været Enhedslistens kerneland, kommunismen og multikulturalismen ligger i bydelens DNA. Det er så skæbnens ironi, at det netop er dem som nu rammes. Det er let at fryde sig, men selvom de ligger som de selv har redt, så kan der måske komme noget godt ud af det, for på trods af deres enorme virkelighedsfornægtende, så kunne tingenes tilstand få dem til at agerer knap så naivt!
  — måske —

  Kommentar by Den Nervøse — 12. august 2021 @ 21:21

 29. Forhåbentlig går EL-folket rundt med gevaldige tømmermænd, nu hvor deres højborge Nørrebro og Christiania er ramt af en voldsbølge, som EL har en stor andel i ansvaret for. Jeg vil tro de i øjeblikket lider af skizzofren handlingslammelse. De er låst fast mellem på den ene side de gamle multikultidogmer og på den anden side angst for deres børns fremtid i en stadig mere rå voldskultur. De ligger som de har redt.

  Kommentar by JC — 16. august 2021 @ 13:49

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper