12. august 2021

Pride-hysteriet er i gang: Videnskab.dk, ‘1.000-årigt gravfund kan være nonbinær middelalder-leder’

Tidligere på ugen studsede jeg over de fire siders ‘Underholdning’ i B.T.metro. Stort set alle artikler var woke-drevne ikke-historier. Torsdag starter Copenhagen Pride, og minsanten om ikke samme avis idag har et 24 siders tillæg om Pride 2021. Det meste var regnbuefarvede reklamer betalt af KPMG, SF, Flügger, Europa-Parlamentet, Foreningen for støtte til transkønnede børn, fagforeninger, sexshops og lignende, men der var også historier om nødvendigheden af ‘kønsneutrale pronominer’, kampen for multikultur, kampen mod hadforbrydelser, samt et interview med en 51-årig ‘houseboy’ ved navn Jannick. Han ses halvnøgen i lingeri på det meste af en side.

Videnskab.dk kan også være med. De sakser en artikel fra The Guardian, og lader en forsker hælde vand ud af ørene – 1.000-årigt gravfund i Finland kan være nonbinær middelalder-leder

“Moderne analyser af en 1.000 år gammel grav i Finland udfordrer den hidtidige viden om kønsroller i gamle dage.

Fundet antyder, at nonbinære personer (personer, der identificerer sig med et køn, der hverken er ‘mand’ eller ‘kvinde’) muligvis ikke alene var accepterede, men også respekterede medlemmer af deres samfund. Det skriver The Guardian.

DNA tyder på, at personen, der er begravet i kvindetøj med sværd ved siden, havde Klinefelter Syndrom, mener forskere bag studie. …

Leszek Gardela fra Nationalmuseet her i Danmark har læst studiet og er begejstret, skriver Livescience.

Han mener, at studiet viser, at tidligere middelaldersamfund ‘havde en nuanceret tilgang og forståelse af kønsidentiteter,’ siger Gardela til Livescience.

(B.T.Pride, 24 sider, bl.a. om Jannick der bliver seksuelt opstemt af brudekjoler)

Oploadet Kl. 01:46 af Kim Møller — Direkte link30 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/120947/trackback

30 Comments »

 1. Vi har masser af viden om middelalderens kultur og samfund. Hvorfor skal ‘forskerne’ så spille dumme for at tækkes regnbueideologien?

  Næst efter jernbanedriften er længslen efter opmærksomhed i medierne da helt ustyrlig.

  Kommentar by traveler — 12. august 2021 @ 07:52

 2. Er der nogen speciel anledning til, at festen skal vare i hele 10 dage, eller er det nødhjælp til hotellerne?

  Kommentar by tavsen — 12. august 2021 @ 08:02

 3. Folk må være kærester og ægtepar, som det passer dem, men jeg hader at få folks seksualitet smasket op i hovedet på hver eneste gadehjørne, uanset om det er homo, hetero eller noget helt andet! Det eneste diverse Pride organisationer får ud af deres allestedsnærværende kampagne er at jeg begynder at se skævt til dem!

  Kommentar by Den Nervøse — 12. august 2021 @ 08:10

 4. Evolutionen har altid lavet små sidespring, ellers ville vi alle være perfekte, ens skabt.

  Et er hvad videnskaben måler sig frem til, noget andet er hvad forskere udlægger af det de ser.

  Der er gået politik og personlig overbevisning i meget forskning, det ses i den enorme censur og forfølgelse af dem der stiller spørgsmål ved det der udgives.

  Kommentar by k.m. — 12. august 2021 @ 08:27

 5. Lige meget hvor mange gange de fortæller løgnen bliver den ikke rigtig

  Det kan godt være at homosex i nogle kredse er normalt, Men det vil altid være unaturligt !!

  https://i.pinimg.com/originals/ea/08/84/ea0884edc3f76b9eabdfa3a3d3cc9aa9.jpg

  Kommentar by Bjarne Jensen — 12. august 2021 @ 08:45

 6. “1.000-årigt gravfund kan være nonbinær” LOL.

  Man kunne GÆTTE på så mange ting om et tusind år gammelt mosefund. Det gør det ikke til videnskab.

  Den latterlige leflen for en flok multi-dysfunktionelle halv-homoer fra “videnskabens” side er sgu da usmagelig og i det lange løb direkte skadelig.

  Prøv at lade det handle om videnskab, så kunne det være Vi ville betale for jeres propagandamagasin.

  Kommentar by Santor — 12. august 2021 @ 08:58

 7. bag betalingsmur
  https://www.document.no/2021/08/12/svt-hvite-mennesker-kan-ikke-utsettes-for-rasisme/

  Muslim spiller offerrollen. Den sorte Chicago borgemster Lori Lightfood vil ikke tale med hvide journalister, for at nævne et eksempel.

  Man skal ikke omskrive historien så den passer ind i enkelte forstyrrede “forskeres” opfattelse af virkeligheden.

  Kommentar by k.m. — 12. august 2021 @ 09:00

 8. For at det ikke skal være løgn gør man nu Batmans makker Robin biseksuel. Det er ikke et spørgsmål om at følge med udviklingen men propaganda og hype.

  https://www.dr.dk/nyheder/kultur/batmans-sidekick-springer-ud-som-biseksuel-det-har-en-kaempe-betydning

  Kommentar by Santor — 12. august 2021 @ 09:12

 9. ROMERRIGET GIK UNDER FOR 1500 ÅR SIDEN. På grund af den herskende klasses udsvævelser, udskejelser, dekadence og laden stå til, tilsat almindelig slaphed, sløvhed, forvirring og uduelighed. Nu lader det til at undergangen og storkatastrofen vil gentage sig.

  Kommentar by BENT A — 12. august 2021 @ 09:21

 10. Hold da op. Oldtidsegypten. Grækenland i filosofernes tid (små drenge), Sodoma og Gomora etc etc etc. 9) Bent har ret….Multikulti Rom kunne ikke holde sammenpga netop arrogancen om egen storhed. Iorden De hygger sig, men de skal ikke sætte krav til Heteroseksuelle og Far-Mor- børn familier.

  Kommentar by Michael Unna — 12. august 2021 @ 09:35

 11. Illum har netop udsendt en mail, hvori det fremgår at man i forbindelse med den nyeste “Pride”, ved fremvisning at sit pride-armbånd kan få rabat i Illum. Dvs forskelsbehandling af kunderne. Gad vide, hvad kunderne ville sige til det, hvis Illum gav rabat ved fremvisning af sit “hetero pride” eller “Ingen sex, tak!-pride”-armbånd?..

  Kommentar by Olsen — 12. august 2021 @ 09:42

 12. https://www.dmi.dk/lokation/show/DK/2621748/Fyn/

  Om det så er DMI – så har de i dag et regnbuelogo på siden!

  Kommentar by Black Watch — 12. august 2021 @ 09:43

 13. Nu er det snart på tide, at der indføres transperson(M/K) – kvoter for professorstillinger på universiteterne. Ligesom for kvinder.

  Det manglede bare. Sæt i gang!

  Kommentar by Bastardo — 12. august 2021 @ 10:30

 14. DER ER IKKE LÆNGERE NOGEN GRÆNSE FOR GALSKABEN.

  Før i tiden krævedes en vis standard, en vis kvalitet, før videnskabelige afhandlinger, politiske analyser og diverse kronikker og artikler blev accepteret. Men nu om dage er det nok at levere noget marxistisk eller woke sludder, så står tidens journalister straks klar med spalteplads, mikrofoner og sendetid. Det rene vås og vrøvl bringes videre, og vrøvlehovederne betegnes med løs hånd som eksperter, professorer og sagkyndige.

  Der er ingen grænser for vanviddet nu om dage. Selv de skøreste påstande få mediernes fulde opbakning, som da Pølletiken brugte en forside og to helsider inde i “avisen” på et budskab om at der ikke var to køn, men over 950. Eller som når DR, V, K, R og Enhedslisten påstår at Danmark har plads til og råd til mange millioner asylanter og migranter.

  0gså BT og Videnskab.dk optræder med korte mellemrum som om der er forrykte mennesker i redaktionslokalerne.

  Kommentar by BENT A — 12. august 2021 @ 15:20

 15. får mediernes fulde opbakning

  Kommentar by BENT A — 12. august 2021 @ 15:21

 16. @6 Santor.
  “1.000-årigt gravfund kan være nonbinær” LOL.

  Der kan man tydeligt se hvad universiteterne bruger VORES surt betalte skattekroner til: WOKE-nonsens og pseudoforskning. Hvordan er det mon nået så vidt? Jo kommunisternes og socialisternes lange march gennem uddannnelsesinstitutionerne har ikke været forgæves (for dem).

  Og nu skal vores børnebørn opdrages af staten, d.v.s. institutionerne og tvangsfodres med 71 køn, at hvide menneske er nogle priviligerede røvhuller som helst burde udryddes</b (selv om det er os der har opbygget denne udmærkede civilisation), at kernefamilien er yt (selv om det viser sig at børn født og opvokset i en kernefamilie oftest er psykisk sundere og stærkere), klimahysteri og en grøn omkostning (undskyld; grøn omstilling som vi alle sammen bliver betragtelig fattigere af, og som stort set alle andre lande end dem vi kalder den ‘moderne vestlige’ verden vil skide en hatfuld

  Odd.

  Jeg har sagt det før, jeg er glad for at jeg er blevet så gammel så jeg ikke når at opleve den totale nedsmeltning af alle vores dyder og værdier.

  Vor Herre bevares!

  Odd.

  Kommentar by Odd S. — 12. august 2021 @ 18:48

 17. I den oldgræske kultur var homoseksualitet en del af kulturen. I det gamle Rom var homoseksualitet ganske normalt i overklassen. Ingen tog notits af det i særlig grad. Ofte var folk biseksuelle uden ståhej.
  Men de afholdt aldrig “Pride parader” undtagen for liderlighed i privat regi.
  Hvorfor er “Pride” parader nødvendige i dag ?
  Narcissime, ekshibitionisme, kedsomhed, liderlighed ?

  Kommentar by Gustav Jensen — 12. august 2021 @ 21:00

 18. @ Olsen — 12. august 2021 @ 09:42

  Det er ulovligt at gør forskel på sine kunder. Har du et link så det kan blive anmeldt til forbrugerstyrelsen og politiet?

  Kommentar by Santor — 12. august 2021 @ 21:21

 19. #1
  Man kan formulere det på en anden måde: I forne tider havde man ikke vores enorme videnskabelighed, men levede i en helt anden magisk verden. Inspiration fra dengang er ikke relevant for moderne kultur og samfund, men højst begrænset til teater og rollespil, der da også kan være underholdende nok.

  Alligevel forsøger aktivister at sætte en 1.000 år gammel grav i Finland ind en moderne moraliserende sammenhæng med en agenda om, at majoriteten i dagens Danmark slet ikke har en tilstrækkelig nuanceret tilgang og forståelse af kønsidentiteter, sådan som nogle i Finland måske havde det den gang. En sådan værdiprojektion med et spænd på 1.000 år er det rene bullshit.

  Kommentar by traveler — 12. august 2021 @ 22:14

 20. NB: Man skal i øvrigt lægge mærke til, at pludseligt er alle restriktioner og forsamlingsforbud ophævet fra på lørdag. Det sker så pludseligt, at alle er vildt forbløffede, da det var meningen at vente til september. Se bare her:

  https://www.tv2lorry.dk/lorryland/cirkusrevyen-taget-med-bukserne-nede-den-var-vi-altsaa-ikke-lige-forberedt-paa

  Således lyder cirkusrevyens direktør Torben “Træsko” Pedersen ret vred i artiklen over denne pludselige ændring: ”…vi havde allerede rykket rundt på en masse gæster for at overholde reglerne, og der er også nogle gæster, vi unødigt har skuffet, inden kravene blev hævet, og det er jo ærgerligt, siger han.”

  Men hvorfor i alverden ophæves alle restriktioner så pludseligt med kort varsel.

  Det skulle vel ikke være fordi, Pride Paraden går i gang i denne weekend.

  Vi andre er bare blevet holdt for nar. For når det virkeligt er vigtigt, fordi Pride Paraden kommer til byen, så er restriktionerne fra den ene dag til den anden bare blevet komplet ligegyldige.

  Kommentar by traveler — 12. august 2021 @ 22:20

 21. Fint indlæg af Odd 18.48.

  Traveller, 22.20: Ja, meget tyder på at vi er blevet holdt for nar i et fantastisk omfang. Lige fra Søren Brostrøms store fejltagelser i starten til smadringen af mange erhvervsdrivendes virksomheder, og til og med PCR-testen og vaccinerne. Og hvad med Ivermectin, den effektive medicin, den hører vi intet om i MSM.

  Derimod er BT gået komplet amok vedr. “Priden”.

  Det er nok rigtigt at covid-smitten findes, men så er det da meget uansvarligt at droppe det med afstand og mundbind i butikkerne mv.

  Kommentar by BENT A — 13. august 2021 @ 01:30

 22. Kommentar by BENT A — 13. august 2021 @ 01:30

  Du har ret i, at man ikke skal undervurdere covid-smitten. Og specielt deltavarianten. Se bare hvordan det går i Israel for tiden.

  Jeg er helt indforstået med, at det er et utaknemmeligt job at bestemme over og have ansvaret for restriktionerne. Men derfor er det så meget vigtigere, at man håndterer restriktionerne på en anstændig måde.

  Men det her er på ingen måde anstændigt: Åbner man pga. Priden, kan smitten komme helt ud af kontrol og folk spørger sig, hvorfor de i alverden ikke kunne vente. Men åbner man pga. Priden og der ikke sker en væsentlig smittestigning, så vil folk føle sig gjort til grin.

  Kommentar by traveler — 13. august 2021 @ 07:43

 23. Og videre:

  Hvis det er rigtigt, at det er Priden, der har fået myndighederne til at ophæve restriktionerne, så viser det med al tydelighed, hvem der i virkeligheden er de privilegerede. LGBT+/-segmentet har erfaret, at privilegier opnår man, hvis man påberåber sig at være undertrykt.

  Hvis man ligefrem kan få Meningsdanmark til at tro på, at man er strukturelt undertrykt, så er ens privilegier stadfæstet på linje med kongehuset. At bøsser sværmer om kongehusinstitutionen kan meget vel hænge sammen med, at det er privilegierne, de tiltrækkes af.

  Kommentar by traveler — 13. august 2021 @ 07:47

 24. Var der ikke en undersoegelse der fastlog ca.2% af jordens befolkning var homoseksuelle og lesbiske i deres orientering.Traekker man de lande fra hvor de slaar disse ihjel,saa er der jo ikke saa mange tilbage,hvordan har de tiltaget sig saa megen medie opmaerksomhed,i den vestlige verden er de jo lige for loven som os “andre”
  # 3 den Nervoese siger det meget godt jeg tror langt de fleste er bedoevende ligeglade med andes seksualitet,det er en privat sag,en overvaeldende trang til exibitionisme er maaske mere noget for en psykolog at vurdere,men irriterende er det at faa revet det i naesen konstant.Naar det er et ligegyldigt faenomen

  Kommentar by dunk — 13. august 2021 @ 09:50

 25. Kommentar by dunk — 13. august 2021 @ 09:50

  Mennesker er alt muligt forskelligt, så alle mennesker tilhører en eller flere minoriteter, hvis man definerer sine minoritetsgrænser mod majoriteten.

  Men det er forunderligt, at nogle minoriteter får tilrevet sig så meget magt, at de bliver finere end andre og får særlige privilegier, som var de en genopstået adel. Privilegiekampen er en konstant proces – og dækker egentlig bedre end den forældede klassekamp.

  Ja, hvis ikke de i den grad var så anmassende med deres selvpromovering og privilegiekamp, kunne man anse det for et ligegyldigt fænomen.

  Kommentar by traveler — 13. august 2021 @ 11:16

 26. Kunne også være en skotte i kjole.
  En amazone. Furie.
  Der findes en beretning fra en muslim, der besøgte vikinger i hedeby og senere volga området når de handlede den vej nedover med slaver.

  Kommentar by P — 14. august 2021 @ 03:43

 27. Messerschmidt, Messerschmidt. Han skulle lige være i bøssebaren den dag man smider en granat ind. Efter at man har hældt 50 liter syre i sprinkleranlægget…Uriasposten. Du skal bare give myndighederne mit navn og adresse, hvis der bli’r problemer.

  Kommentar by Ole Larsen — 14. august 2021 @ 06:09

 28. Jeg er ikke religiøs, men jeg kan ikke komme på et ord, der bedre beskriver lgbt+ bevægelsen end “satanisk.”

  Kommentar by Michael — 14. august 2021 @ 22:42

 29. Selv hvis man bare skal tjekke vejret på DMI.dk bliver man bombarderet med homopropaganda…

  Kommentar by Revisoren — 15. august 2021 @ 14:24

 30. Pride paraden er symbolsk røvpuleri på offentlig gade, hvilket er absurd og grotesk. De burde holde deres perversiteter inden for hjemmets fire vægge. Jeg ønsker ikke påduttes deres freakshow, af et orgie af udviklingshæmmede og mongolide samfundstabere, der aldrig ville kunne tilpasse sig og være på arbejdsmarkedet.

  Den ene ser mere freakie ud end den anden, som om at det var en konkurrence om at se mest sygelig ud.

  Kommentar by Hans peteresen — 15. august 2021 @ 19:59

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper