14. august 2021

Politiken-leder (8. juli 2021): ‘Tag ansvar, Taleban’, “Med magt og kontrol følger nødvendigvis ansvar.”

Alt imens danske politikere kæmper for at få Talibans afghanske fjender til Danmark med deres familier, har den islamistiske bevægelse stille og roligt taget kontrol over Helmandprovinsen, som 43 danske soldater døde under forsvaret af. Jeg savner de gode gamle dage, hvor man bekæmpede sine fjender ubønhørligt, illusionsløst.

Her en leder fra Politiken, trykt for blot fem uger siden. Den er underskrevet Anders Jerichow, og vidner om en mand der ikke helt forstår Islam. Fra Politiken.dk – Tag ansvar, Taleban.

“Taleban-bevægelsen har nu entydigt kurs mod Afghanistans hovedstad, Kabul, efter sin lange, seje blodige krig om de afghanske landområder. Men det er ikke nok at fortrænge Afghanistans officielle sikkerhedsstyrker fra det ene distrikt efter det andet. Med magt og kontrol følger nødvendigvis ansvar.

Hidtil har Taleban afvist at tage del i den gryende demokratiske proces i det alt for krigsvante bjergrige samfund, som ikke har kendt til en folkeligt forankret central myndighed. … Den har været underlagt en uigennemskuelig klike af skriftlærde og krigsherrer. De har dyrket forestillingen om et ‘islamisk emirat’, men ladet hånt om demokratisk legitimitet, hensyn til mindretal og kønnenes ligeværd. Bevægelsen har bekæmpet både internationale og afghanske styrker med en brutalitet og ligegyldighed over for civile ofre…

Hvis Afghanistan skal undgå en ny borgerkrig og nye flygtningestrømme, når fundamentalisternes milits igen melder sig i Kabuls gader, er Taleban derfor nødt til at vise, at bevægelsen – ligesom Nato – har indset nytteløsheden af mere krig og nødvendigheden af civil ansvarlighed.”

(Politiken, 8. juli 2021, forside)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/120991/trackback

53 Comments »

 1. Jamen du godeste, Anders Jerichow afslører at han ikke aner noget om Islam og at han ikke aner noget om hvad der foregår i Afghanistan. Taliban erobrer område efter område og by efter by og så går de fra dør til dør og slår dem ihjel, der har hjulpet de allierede, det er det der foregår!

  Kommentar by Den Nervøse — 14. august 2021 @ 18:38

 2. Taliban har ikke “taget” kontrol over noget som helst. De udenlandske besættelsestropper har forladt landet, og tilbage står Taliban nu alene, hvorfor kamphandlingerne er ophørt. Efter 20 års besættelse er status at Afghanistan stadig er et muslimsk land befolket af muslimer, der ønsker muslimsk lov. Og det skal de have lov til, så længe vi ikke skal have dem.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 14. august 2021 @ 18:55

 3. Kommentar by Den Nervøse — 14. august 2021 @ 18:38

  Taliban erobrer ikke noget som helst i Afghanistan. Taliban er bare det der står tilbage i Afghanistan efter at USA har trukket sig ud.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 14. august 2021 @ 18:57

 4. Afghanistan er meget etnisk fragmenteret. Den israelske prof. i arabisk kultur, Morderchai Kedar har sagt, at kulturforskellene mellem de etniske grupper i landet er som forskellen mellem Japan og Rumænien. Taliban består reelt set den største etniske gruppe som er pushdunerne på 45%, hvor de også er et mindretal i Pakistan. De sidder reelt set på stammeområderne i Pakistan. Internt er pashtunerne så delt i lokale klaner og stammer. Det er utroligt vesten kan være 20.år i et område og stadigvæk ikke forstår elementære forhold om området. Det fortæller lidt om, at troen på vestlige universelle værdier forudsætter man er en total ignorant.

  Kommentar by CCC — 14. august 2021 @ 18:58

 5. Politikens Afstumpede idioti er fuldstændigt drejet af led, om hvad de har med at gøre (Det er ligesom af bede Nazismen være mere Jødevenlig og antiracistisk, eller bede Lenin om at tolke Marx mere kapitalist venligt). Kan kun udtrykke min allerdybeste foragt for den avis. Den har altid totalt nægtet at se i øjnene, hvad den har med at gøre, og ville vel også opfordre en Krokedille til at blive vegetar. Idiotleder. (Hvilke idioter tager den leder alvorligt? Forhåbentlig så få som muligt). Man burde selvfølgelig have gået efter Dem som understøttede Taleban financielt og propagandamæssigt for alng lang lang tid siden, istedet for at fodre soldater imod det man lefler for. Idiotavisen Poletiken.

  Kommentar by Michael Unna — 14. august 2021 @ 19:05

 6. Man burde aktivt have bekæmpet Islam. Den polske udenrigsminister har min største respekt. Kan ses på youtube.

  (Og så beder den Taleban om at tage ansvar,…..for hvad????? Idioter).
  Ud over Poletikens mentale tilstand, skal Islam selvfølgelig bekæmpes.

  Kommentar by Michael Unna — 14. august 2021 @ 19:09

 7. Den danske stat bør kun blande sig i udenlandske forhold i det omfang at det er absolut nødvendigt eller direkte fordelagtigt for det danske folk.

  Herudover skal vi ikke bruge tid, penge og ressourcer på interventioner i fremmede lande, især ikke lande uden for Vesten.

  Kommentar by Peter Nielsen — 14. august 2021 @ 19:21

 8. Læg mærke til de verdensomspændende demonstrationer mod talebanernes myrderier på muslimer …
  Nåh nej, ingen muslimer er tilsyneladende i opposition til talebanernes bogstavtro islamisme – og enfoldighedslisten skal selvfølgeligt ikke krænke kernevælgerne

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 14. august 2021 @ 19:34

 9. by Michael Unna — 14. august 2021 @ 19:05

  Helt enig !!

  Politiken er fuldstændig ligegyldig

  Kommentar by Bjarne Jensen — 14. august 2021 @ 19:35

 10. I TV nævnte Joe Biden, at taliban mønstrer 75.000 mand under våben, medens de afghanske regeringstropper tilsvarende er på 300.000. Fuldt udrustede med moderne våben.

  Ved disse tropper stadigvæk ikke, hvor aftrækkeren sidder, efter at NATO styrker i 20 år har trænet og forsøgt at lære dem at bekæmpe taliban. Det er da fuldstændig utroligt.

  Kan det være fordi, mange af regeringstropperne i virkeligheden sympatiserer med taliban? Det er den eneste sandsynlige forklaring, med den hastighed taliban vinder terræn.

  Hvorfor skulle vores unge mennesker absolut betale med liv og lemmer, for at hjælpe mennesker, der ikke selv gider kæmpe for noget som helst.

  Tåbelige politikere. Håber de har mareridt over alle de danske soldater, de har sendt i døden eller til et liv med handikap.

  For fanden da!

  Kommentar by NotaBene — 14. august 2021 @ 19:47

 11. Hvis verden ikke skal ende i en situation som Ami´erne i Saigon, Vietnam, eller sovjetrusserne i Afghanistan, så skal der helt helt andre boller på suppen!

  Drop alt det humanistiske pladder og konventioner!

  USA og Rusland bør samarbejde: INGEN støvler på jorden, men nukleare våben og krigsgasser skal benyttes for at stoppe og udrydde den talibanske trussel!
  Talibanerne udgør en enorm trussel mod verdensfreden, ikke kun i Afghanistan, men med deres morderiske forfølgelse og nedslagtning af deres egne, sender de mange millioner afghanere på flugt!
  En flugt, hvis endemål altid bliver de europæiske lande, men også Rusland må formodes at blive stærkt påvirket!

  Slut med alle de talibanere…BUM!!!

  Kommentar by Ole Mejlstrøm — 14. august 2021 @ 19:50

 12. UNNAs kommentar 19.05 rammer plet. Anders Jerichow er enten en hjernedød tåbe, eller en rød redaktør har presset ham til at skrive det vanvittige sludder. Pølletiken er en løgnagtig avis, og det må være tosser der betaler for den latterlige tryksag.

  Kommentar by BENT A — 14. august 2021 @ 20:05

 13. Alle tosserne fatter stadig ikke hvad de er oppe imod.

  ØHhh …
  Som at bede en krokodille om at lade være med at æde.

  Det er umuligt at rationalisere islam, de efterlevelse koraaaaanen.
  Det er en GOD ting, fordi Vi kan til enhver tid forudse, hvad de vil gøre, sige og ikke mindst handle på.

  Glem alt om afghanistan. Lad dem myrde hinanden som de lyster. Send de Soldater der ellers var udset til udsendelse blive udsendt til Danske grænser. Det er den ENESTE måde at sikre Danmark og Danskerne på.

  Drop sødsuppen og drop the bolt.

  Kommentar by Santor — 14. august 2021 @ 20:28

 14. NOTABENE 19.47: “Håber politikerne har mareridt over alle de danske soldater de har sendt i døden, eller til et liv med handicaps”.

  Det skal man nok ikke regne med tynger de ansvarlige. Folketingets flertal har jo udleveret hundredvis og tusindvis af danskere til døden eller et liv i elendighed, med deres forbryderiske og hensynsløse politik siden 1968-70. Og de bliver ved. Både V, K, EL, R, SF og S mfl. går ind for eller accepterer at flere tusinde sunni-muslimer nu eller snart importeres til Danmark. I stedet for kunne man følge Asger Aamunds fornuftige forslag om at hjælpe dem med at slå sig ned i andre arabiske lande, men DR, EL og R vil absolut have dem til Danmark.

  Christiansborgs store flertal er ligeglade med danskerne. Det viser deres handlinger, der er stik modsatte deres løfter og hykleriske snak. Hele vejen igennem og på alle områder er deres politik fladpandet, asocial, ondskabsfuld og folkefjendsk.

  Næste kapitel bliver at Danmark rammes af den største humanitære katastrofe i landets historie.

  Kommentar by BENT A — 14. august 2021 @ 20:33

 15. Anders Jerichow er en kolbøttejøde som Melchiorfamilien.– Taliban= de 2 iranske folkeslag pashtunerne og tadsjikkerne som udgør c 75% af befolkningen. De får støtte af c65 mill pashtunere i Pakistan. Begge folkegrupper taler nært beslægtede persiske sprog. Af hensyn til eget lands muslimske styre. kan Pakistan kun tillade et muslimsk styre i Afg..Taleban er udstyret med de samme våben som den pakistanske hær.Taliban har samtidig brugt det biologiske våben mod de udenlandske styrker. År 2000 25 mill indb. 2020 39 mill indb. Samt mindst 1 mill i udlandet. 13000 her. Dk statistik Hvorfor danskere skulle død i Afg. for at de kan gå og gasse sig i Dk kan kun skyldes dansk dumhed.

  Kommentar by dansker — 14. august 2021 @ 20:39

 16. Alene det at man er gået i gang med en folkeudskiftning, viser at de gamle partier er det danske folks fjender. Men dertil kommer mange andre forbrydelser.

  Kommentar by BENT A — 14. august 2021 @ 20:40

 17. Enig med det hele, undtagen at Politiken er en ligegyldig avis. Den er i højeste grad skadelig. – Vi må appellere til det gode i mennesker. Typisk radikalt. Desværre åbner dumhed og indbildt godhed Helvedets porte på vid gab. Man kunne håbe, at Djævelen ville dø af grin, men det gør han ikke. Han er udødelig.

  Kommentar by Hansen — 14. august 2021 @ 21:29

 18. Att 5, Michael Unna og Politiken.
  Næsten alle jeg kender, synes Politiken er den store lysende oplyste sandhed. Beklager.

  Selv kunne jeg ikke drømme om at åbne den, det er alligevel den både radio og tv læser op fra og tager sit udgangspunkt i med samme vinkel.
  Så det er spild at læse den.

  Har været på en rejse med Jerichow var rejseleder. Det synes jeg han klarede ganske fortrinligt.

  Om 10 – 20 – 30- 40 år vil Afganistan stadig være et hul i jorden (eller for at citere: a shithole country (hvis man kan kalde det det)) og deres elendige tanker/holdninger være spredt ud over større og større områder, også Europa, da vi tillader en stor indvandring derfra.

  Kommentar by Hema — 14. august 2021 @ 21:31

 19. @Bent A

  Asger Aamund er meget naiv. Det er lukket klan og stammesamfund, som ikke hjælper fremmede. Den israleske prof. Moderchai Kedar har kommet med mange eksempler på dette. Da man åbnede et universitet for palæstinsere i Ramallah ville folk på vestbredden ikke leje værelser ud til folk fra Gaza. Vestbredden består af 7.stammer som faktisk ser andre palæstinensere som fremmede,- der er ikke meget “folk” over det palæstinenske “folk”.
  Det samme med arabiske fremmedearbejdere i Golfen eller i andre arabiske lande. De må ofte sove på gaden iflg. Kedar.

  Kommentar by CCC — 14. august 2021 @ 21:34

 20. Pølletiken kan kun bruges når der ikke er mere toiletpapir tilbage.

  Kommentar by Johnson — 14. august 2021 @ 21:55

 21. Husker Anders Jerichow fra slutfirserne. Han mente, Danmark sagtens kunne tage samme antal flygtninge, som Israel tog imod jøder. UDEN at tænke på, at muslimerne ikke var kristne. Han burde læse koranen, men den forstår han nok heller ikke noget af. Det kræver ikke den store hjernekapacitet for at arbejde for den blodrøde statslige presse.

  Kommentar by tavsen — 14. august 2021 @ 22:36

 22. Jamen det var også sådan De Radikale med udenrigsminister Munch i spidsen talte med fornuft over for Tyskland fra 1933. Nu må I blive venner og holde fred… Sært, som den slags gentages netop af det segment, der hyppigst siger “aldrig igen”…

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 14. august 2021 @ 22:45

 23. Taleban læser nok ikke Politiken, men hvis de gjorde, ville de skide hr. Jerichow et langt stykke.

  Kommentar by Vagn Henning — 14. august 2021 @ 23:00

 24. Måtte lige kigge igen på datoen på den leder. De blodrøde statslige lever stadig i de glade dage for 10 år siden, hvor Det arabiske Forår snart sprang ud i fuldt flor. Endnu en gang fejlede medierne i deres forudsigelser, har de nogensinde ramt noget rigtigt?

  Deres “journalistik” er ikke andet end ønskedrømme.

  Afghanerne har lurepasset i 20 år,
  derfor overtager taleban det hele uden besvær
  http://aamund.dk/?p=388#comment-112

  Kommentar by tavsen — 14. august 2021 @ 23:05

 25. OT: Der er en begavet og skarpsindig artikel skrevet af Klaus Ewald, “Verden vil bedrages”. En anden artikel der kan anbefales: “Er det DRs opgave at være ukritisk reklamebureau for medicinalindustrien” (og Søren Brostrøm)

  Kommentar by BENT A — 14. august 2021 @ 23:46

 26. Det næste bliver, at Politikens redaktør mødes med Taliban og siger undskyld på danmarks vegne.

  Kommentar by Al piastow — 14. august 2021 @ 23:53

 27. Var det ikke Anders Jerichow og Dansk PEN, der i 2005 spillede en lidet glorværdig rolle under Muhammedtegningernes afdækning af islamiseringen og den progressive elites reelle mentalitet bag facaden?

  Kommentar by Limewoody — 15. august 2021 @ 08:07

 28. Ideen om at der er en afghanske regeringshær på 300.000 veltrænede, der er villige til at forsvare deres nationale demokratiske system mod sølle 75.000 talibanske bonderøve, forsvare deres landsmænds borgerlige frihedsrettigheder herunder deres kvinders frihedsrettigheder, viser sig at være det rene bluff. Rent bluff!
  .
  Den store stærke regeringshær imploderer for øjnene af os, desintegrerer tilbage til klansystemet.

  Det afghanere nu frygter mest, er, at nogle militser og klanledere kommer op at slås indbyrdes og med Taliban. Den demokratisk valgte præsident kan højst agere som en militsleder på linje med de andre. Ikke engang tolkene og andet personale for den international mission gider forsvare deres eget demokratiske system. Der er ingen patriotiske mænd, der som russere vil ofre sig til sidste blodsdråbe for fædrelandet.

  Vestens forræderiske venstrefløj er helt vilde i varmen med at komme til at nurse for lige så forræderiske afghanere. Tog man afghanerne ud til Mindelunden i deres nye land, som de snart kan kalde deres nye fædreland, ville de simpelthen ikke fatte en brik.

  Det værste er, at ingen vestlige eksperter har forstået det afghanske samfund og islam. Vesten politiske nøglepersoner hælder tilsvarende vand ud af ørerne i stride strømme.

  Kommentar by traveler — 15. august 2021 @ 08:35

 29. For omkring et år siden hørte man om, at Trump arbejdede med en fredsaftale mellem den afghanske regering og Taliban med henblik på en efterfølgende tilbagetrækning af de amerikanske soldater. Da Biden overtog det arbejde, droppede han forhandlingerne, men bevarede tilbagetrækningsplanen.

  Så kunne Trump få skylden for, at USA tabte alt på gulvet. Så var den ged barberet.

  Kommentar by traveler — 15. august 2021 @ 08:38

 30. Endnu en kulturjøde, der ikke har fattet, at islamisterne opfatter ham som jøde; og jøder slår de ihjel!

  Kommentar by Hul igennem? — 15. august 2021 @ 09:09

 31. Politiken!

  Kommentar by Bastardo — 15. august 2021 @ 09:41

 32. Michael Unna 19.05
  Glimrende beskrivelse af menighedsbladet for sekten “Politiken”.

  BENT A 20.05
  Hvis nogen har presset Anders Jerichow til at skrive frygteligt sludder, så er det da første gang i Jerichows liv at det har været nødvendigt at presse ham.

  Johnson 21.55.
  Pølletiken kan ikke bruges som erstatning for toiletpapir, da den efterlader mere lort end den fjerner.

  Al piastow 23.53.
  Trist, men alligevel vidunderlig ironi.

  Kommentar by bjarne binee — 15. august 2021 @ 11:39

 33. Endnu en jøde der mener at de Europæiske folkefærd skal udsættes for alverdens rædsler.

  Kommentar by KineserSnot — 15. august 2021 @ 11:49

 34. Og de står lige i tv og siger at de ikke tjekker hvem de tager med hjem.

  Kommentar by P — 15. august 2021 @ 12:48

 35. KineserSnot — 15. august 2021 @ 11:49:

  Jep. Ville ønske der var flere, som udviklede denne evne til mønster-genkendelse. Det er rimelig tydeligt, når man først får øje på det.

  Kommentar by Peter Nielsen — 15. august 2021 @ 13:09

 36. Præcis, ingen muslimer demonstrerer imod krig, medmindre vi prøver at hjælpe dem…

  Heller ingen der tager afstand fra isis.

  Hvorfor mon.

  Kommentar by Hans peteresen — 15. august 2021 @ 13:41

 37. Lige nu på DDR og TV2 Fake News:

  Begge statsejede TV-stationer sender live om situationen i det islamiske shithole Afghanistan.
  Begge TV-stationer benytter den rabiate islamist Mona Sheihk som “ekspert” på Taliban-bevægelsen.

  Den små frøken Sheihk gjorde sig især bemærket for år tilbage, da hun som radikal folketingskandidat hårdnakket nægtede, at tage afstand fra sharia og stening af kvinder…

  Kommentar by Revisoren — 15. august 2021 @ 14:17

 38. Fra starten var den vestlige besættelse af Afghanistan arrogant hovmod ganske som Sovjets invasion i 1980, som førte til den væbnede modstandsbevægelse af mujaheddinere. En sjælden gang vises i pressen foto af Lars Løkke med våben i hånd som støtte til disse djihadkæmpere.

  Om Taliban er de direkte efterfølgere af den modstandsbevægelse efter den russiske invasion er lidt tvivlsomt, da Taliban bryster sig af at have gået flere år på Koranskole i modssætning til muhadjinnerne, som af Taliban beskyldes for at være barbarer uden kendskab til den muhamedanske lovgivning.

  Der er mange forskellige folk i Afghanistan, men de fleste opfatter sig selv som rettro muslimer, så sympatien kan dårligt ligge på den vantro besættelsesmagts side eller de få tilbageværende quislinge, som mod betaling var landesvigere. Det betyder ikke alle er tilhængere af Taliban, ganske som ikke alle danskere var tilhængere af de voldelige modstandsfolk i Danmark 1945.

  Kommentar by perhag — 15. august 2021 @ 15:13

 39. Det lader til at den afghanske hær bare smider våbnene og løber, måske har de aldrig haft noget ønske om det samfund vi har forsøgt at presse ned over hovedet på dem!
  Men stakkels afghanske kvinder, der har smagt lidt af den frihed vi tager for givet. Middelaldermørket sænker sig over landet!
  Det er jo ikke fordi Vesten har haft den store succes med militære operationer siden 2. Verdenskrig. Kun Koreakrigen, der nærmest endte uafgjort og den eneste sejr var Margret Thatchers krig om Falklandsøerne! Alt andet har været nederlag eller i bedste fald kvarte sejre.
  Golfkrigen fik Sadam ud af Kuwait, men de gjorde ikke arbejdet færdigt, Irak igen Sadam forsvandt, men landet ligger nu i noget der ligner borgerkrig! Det er i alle tilfælde svært at kalde det en sejr.
  Libyen, ja vi fik Gadaffi væk, men fik klanborgerkrig i stedet, et notorisk ustabilt land!
  Nu er vi så i Mali? Gad vide hvad det bringer!
  Vesten er gode til at gå ind højteknologisk, men vi har ingen mål, og slet ingen exitstategi!

  Kommentar by Den Nervøse — 15. august 2021 @ 15:35

 40. Hvorfor kan Vesten ikke indse at man ikke kan ændre på islam, ligemeget hvor på jorden islam har indpas, går det ad helvede til, og det kommer også til at sker her, medmindre vi får smidt alt hvad der har med islam ud, og det sker ikke, da vi er underlagt EU- FN- Nato og mange flere. Europa har tabt som selvstændige stater og vi bliver overtager af islam. Stakkels børn hvad kommer de ikke til at opleve.

  Kommentar by IES — 15. august 2021 @ 16:21

 41. http://aamund.dk/?p=388#comment-122
  Så kan de danske bekymrede, der ønsker tolke osv, hjem til Nydanmark godt pakke sammen.

  “Afghanistans præsident, Ashraf Ghani, har forladt landet og er rejst til nabolandet Tadsjikistan,”

  Han har vist vejen, at tolke m.v. fint kan bosættes i nærområder. Danmark kan aldrig blive hjem for muslimer. Åh, hvor er det synd for den blodrøde fløj , der mangler tiltro til egen næstekærlighed.

  “De fleste indbyggere i Tadsjikistan er muslimer.
  https://da.wikipedia.org/wiki/Tadsjikistan
  Historisk har den tadsjikiske kultur haft en stærk tilknytning til den persiske, som længe har været meget stærk i regionen.”

  Kommentar by tavsen — 15. august 2021 @ 16:51

 42. Undskyld Kim, glemte igen den fornuftige limit på EET link

  Kommentar by tavsen — 15. august 2021 @ 16:52

 43. Kabul idag, københavn i morgen!

  Kommentar by P — 15. august 2021 @ 18:40

 44. Og tv er fyldt med familie, der savner deres familie.
  Ren medlidenhed. Familie sammenføring tak.

  Kommentar by P — 15. august 2021 @ 19:46

 45. Vågn nu lidt op folkens – er her mange boomere? (ikke at alder i sig selv er et issue, men mange fra den generation synes at have stirret sig blind på islam og synes ikke at have gravet dybere siden 90erne).

  Anders Jericho og ligesindede ved da ganske udemærket hvad islam er.

  Kommentar by Jens Jensen — 15. august 2021 @ 19:59

 46. Nå, så bliver Pride Paraden i Kabul ikke til noget.

  Kommentar by traveler — 15. august 2021 @ 21:35

 47. Taleban er studenteroprørere. Politiken støtter studenteroprørerne, 68-erne, der fik ansættelse i det offentlige og styrer DK. Politikens Anders Jerichow drømmer om, at Taleban gør det samme i Afghanistan. Sød tanke i Maos Lyst? :-)

  Kommentar by Amad — 16. august 2021 @ 08:21

 48. Vil denne blitzkrieg få verdens muslim krigere til at prøve sig i terrror og overtagelse?
  De er plantet i folketinget, politi, sygehuse, militær. Bare at vende våbnet.
  Ser vi sejrsparader, flag og dyttende biler i verdens storbyer.
  Tør de at stille større krav og fordringer.

  Kommentar by P — 16. august 2021 @ 08:58

 49. Nu kan de sejrrige talibankrigere koncentrere sig om at eksportere deres klan- og stammesamfundsform til Europa. Det er de allerede godt igang med. I Sveriges forstæder er det nu lokale stammehøvdinge med tilhørende militser (kaldes bander i vores del af verden), der hersker, og rivaliserer indbyrdes, uden besværlig indblanding fra det ligegyldige svenske politi. I Danmark er kulturberigelsen også vidt fremskreden. Her har Nørrebroklanerne sat sig på magten i fristaden Christiania. Næste mål er danskernes hovedstad København.

  Kommentar by JC — 16. august 2021 @ 09:29

 50. 38) Afghanistans skæbne under Sovjets indflydelse, var først og fremmest at nedbryde religionen ud fra De Marxistiske principper (religion er Opium for Folket, og alt kritik starter med religionskritik). DVS at de langsomt men sikkert fik kvinderne gjort mere frie. Hvad gik galt? Jo den daværende leder bad Sovjet om hjælp da Muhadejinnere (Nok forkert stavet) fra Pakistan var ved at indvadere hans land. Konspirationsteorien lyder således ( I Sovjets favør). USA og Saudi Arabien havde indgået en alliance om at bekæmpe den Sovjetiske indflydelse i Landet, via Madrasser-Jihadist skoler langs grænsen til Afghanistand i Pakistan. Et ufatteligt bredt ukontrolabelt område for Afghanistans (og Sovjets) millitær, og derfra kunne man så sende Jihadister ind for at underminere det Afghanske styre, og bekæmpe Sovjet. Den statetiske teori uddybes således. Hvis Afghanistan faldt, ville det være en inspiration til de øvrige Sovjetvasalstater som Turkmenistan og Kashakstan, og Kaukasusområdet, og Sovjet ville falde fra hinanden, på samme måde som Jugoslavien senere (I mindre målestok). Islam står jo også i modstrid til Den Marxistiske teori om religion, ligesom den står i modstrid til den Frihed Vesten repressentere.
  Pakistan brød også ud fra Indien, Da man som Muhammedansk land ikke ville have noget at gøre med Hinduernes Majoritet i resten af landet (!948-49), og Da Briterne forlod landet, og Ghandi overtog brød det sammen. Pakistan -De rene hænders land-. Alt det siger jo alt om Islam. Det er g bliver jo en -usekulær Diktatorreligion med et Førerprofet ideal- som bl.a Hitler beundrede (Ifølge Albert Speer). Se også filmene – Mahatma Ghandi- som viser det, og Hollywood filmen -Charlie Wilsons War-. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 16. august 2021 @ 14:06

 51. En seniorforsker ved DIIS- Selveste Mona Sheik, som meldte sig ind og ud af Radikale, imens Helle Merete Brix advarede imod hende og hendes Islamiske shariasind.(For lang tid siden. Idag er hun ophøjet ved Diis). Mener at Taleban har fået større politisk forståelse…..Ja….Det har ISIS også…..og alle de andre Islamiske terrorbevægelser. Dem der byder modstand imod Deres ISIS Khalifat modbydelige idioti, skal selvfølgelig nok blive henrettet. Bliver man overrasket????? Kun hvis man tager avisen Politiken alvorligt.

  Kommentar by Michael Unna — 16. august 2021 @ 14:35

 52. Jens Jensen — 15. august 2021 @ 19:59:

  Haha, min fornemmelse er, at her er en del med det jeg vil kalde et “boomer mindset”, hvor man nærmest er en slags “counter-jihad” liberal.

  Kommentar by Peter Nielsen — 16. august 2021 @ 21:02

 53. 54) Anders Jerichow- så havde de ikke kommet med så åndsvagt et opråb til Taleban. Islam er en usekulær diktatorreligion,…..og dem der står i vjen eller er imod…henretter vi bare… Taleban logik- ligesom ISIS …logik. Samme modbydelige idioti.

  Kommentar by Michael Unna — 17. august 2021 @ 12:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper