14. august 2021

Skoleleder om tildelte muslimske friskoleelever: “De her børn, de var ved at splitte vores skole ad.”

Flere islamiske friskoler er blevet tvangslukket, og eleverne er derfor flyttet over i folkeskolerne. At det giver store problemer forstår Niels Egelund og Co. ikke rigtigt, men hvad skulle en professor emeritus også vide om det. En artikel fra Altinget, der har fået alt for lidt fokus – Efter skolelukninger: Elever fra muslimske friskoler udfordrer modtagerskoler.

‘De her børn, de var ved at splitte vores skole ad. Dels i frikvarteret, men så sandelig også i timerne.’

Sådan lyder det fra Mogens Steen Petersen, skoleleder på Skåde Skole syd for Aarhus, om de elever, de modtog fra den muslimske friskole Lykkeskolen, da den lukkede i sommeren 2018. …

På Skåde Skole er de vant til at arbejde med tosprogede elever med forskellige religiøse og kulturelle baggrunde, men de udfordringer, som skolen mødte med eleverne fra Lykkeskolen, kom som et chok, fortæller skolelederen.

Vi oplevede slagsmål. Det har vi ellers ikke her. Det er utroligt sjældent. Eleverne kan blive sure, men de slås ikke med hinanden. Generelt steg konfliktniveauet i vores frikvarter,’ siger Mogens Steen Petersen og fortæller, at udover at skulle håndtere voldsomme slagsmål i frikvartererne, så hang elevernes faglige niveau markant efter klassekammeraternes.

‘Flere elever i de højere klassetrin havde et absolut minimum af evne til at læse. Vi måtte simpelthen starte helt fra bunden. Det var virkelig overraskende,’ siger han.”

(Rasmus ‘Videnscenter for Integration’ Brygger i Ekstra Bladet, 29. juli 2021)

“Fra at man har været sammen med nogen, som kulturelt set minder meget om en selv, så kommer du over, hvor du måske er en minoritet, og det er der nogle elever, som reagerer voldsomt på.” (Andreas Rasch-Christensen, skoleforsker)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/120999/trackback

66 Comments »

 1. Nej, hvordan skulle man dog kunne vide at børn og unge fra fætter/kusine-ægteskaber, som har fået en fundamentalistisk muslimsk opvækst, er anderledes end andre børn og unge?

  John Wayne: “Life is hard. If you are stupid, life is even harder.”

  Kommentar by Henrik Wegmann — 14. august 2021 @ 20:24

 2. Hjemsendelser en masse.

  Kommentar by Santor — 14. august 2021 @ 20:34

 3. Jeg er tidligere skolelærer og har arbejdet på tyrkisk privatskole og på folkeskoler i ghettoer, feks arena skolen ved Askerød.
  Det er nogle fantastisk dejlige børn, har haft bande drenge til matematik aften ekstra undervisning, de vil så gerne. Men den kultur de har derhjemme og den de møder på en dansk skole er verdener fra hinanden. De bliver hjemløse kulturelt.
  Den tyrkiske privatskole forstod kulturen i hjemmene de kom fra, men forstod ikke den danske kultur.
  Det er en kulturel jordskælvszone jeg ikke ville bruge mit liv på, har skiftet branche .

  Kommentar by poul sørensen — 14. august 2021 @ 20:36

 4. Det er sjovt at forskere ofte når frem til stik modsatte konklusioner, end de folk der arbejder med problemerne til dagligt!
  Det lader åbenbart til at børn og unge bliver dem, der skal løse de integrationsproblemer ubegavede politikere har efterladt til kommende generationer! Problemet er bare at de problemer ikke kan løses, de vokser bare og ingen ved hvor det ender!

  Kommentar by Den Nervøse — 14. august 2021 @ 20:43

 5. Breaking news: Muslimer ønsker sharia og hader vantro.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 14. august 2021 @ 20:51

 6. 3) Jo.- Med befolkningsudskiftning.– Det eneste sted Rasmus Brygger kan gavne noget som helst er i DAKAs fedtsmelteri.

  Kommentar by dansker — 14. august 2021 @ 20:53

 7. Labil Arrogance: “Hvor meget kan jeg sælge min bedstemor for?”

  Kommentar by Træt — 14. august 2021 @ 21:05

 8. Gigantisk skandale!

  Pia K. raser mod Messerchmidt-dommer: Uværdigt
  Pia Kjærsgaard er rasende over et ‘like’ fra retsformand i Meld-sagen om manglende ære i politik, fordi Morten Messerschmidt – trods dom – kan blive som næstformand i DF

  Sørens Pinds opslag
  Konkret har Søren Holm Seerup ‘liket’ et længere opslag fra den tidligere Venstre-minister Søren Pind.

  ‘Ære spiller ikke længere en rolle i politik. Eller i samfundet’, indleder Søren Pind et opslag på sin private Facebook-profil, hvor han med det samme opremser en række eksempler på politiske konsekvenser – eller manglen på samme – tidligere og i dag. Heriblandt DF’s næstformand.

  ‘Messerschmidt fortsætter som DF-næstformand, skønt en idømt fængselsstraf’, skriver Søren Pind, som retsformand i Messerschmidt-sagen altså ‘liker’.

  Dermed bidrager retsformanden ikke kun med en vurdering af det juridiske i sagen, men ytrer også sin personlige holdning til moral og politiske konsekvenser i forhold til den dømte.

  Retsplejeloven
  § 61. Ingen må handle som dommer i en sag, når der i øvrigt foreligger omstændigheder, som er egnede til at rejse tvivl om dommerens fuldstændige upartiskhed.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 14. august 2021 @ 21:09

 9. by Jørgen Nielsen — 14. august 2021 @ 21:09

  Ja – den dommer frasættes sit dommerembede med det samme

  Kommentar by Bjarne Jensen — 14. august 2021 @ 21:21

 10. Fake News fra Politiken og Krake:

  “Muslimske friskoler gør elever markant bedre end folkeskolen”

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 14. august 2021 @ 21:29

 11. Kraka

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 14. august 2021 @ 21:29

 12. Vedr Messersmith – sagen: Vi glæder os til “journalisterne” belyser sagen og Domstolsstyrelsen tager fat på fyringen af retsformanden

  Politiske domstole er uhørt og viser vi ikke lever i en retsstat

  Også der faktum at andre fx Margrete Auken havde brugt EU midler til dansk politik MEN UDEN der er rejst straffesag mod hende . Hun betalte bare tilbage !!!

  Kommentar by H.nielsen — 14. august 2021 @ 21:44

 13. Jeg mener, at Niels Englund tilbage i starten af 90erne kom i store problemer fordi han antyd, at manges IQ var lav og det var arveligt. Har ikke kunne finde noget på sagen men en artikel om IQ og genetik skrevet af Lone Frank udtaler han, at det er et tabuiseret område han helst ikke vil gå ind i. Det er jo tabu i hele vesten af tale om, at Bomba, Muhammed ikke klare sig så godt som Ching-Chung pga. genetik.

  Kommentar by CCC — 14. august 2021 @ 21:50

 14. Niels Egelund:

  “Vi må erkende, at her har vi nogle børn, der både genetisk og socialt ikke har forudsætningerne for at klare sig og derfor er vi nødt til at hjælpe dem.« Udtalelsen kom i forbindelse med et interview om Forsvarets undersøgelse, der viser, at 28 procent af indvandrerne på session ikke klarer forsvarets intelligenstest, mens kun syv procent af de etniske danskere dumper til prøven.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 14. august 2021 @ 22:17

 15. I multi-etniske samfund vil der altid være etniske konflikter. Løsningen er at gå tilbage til mono-etniske samfund.

  Kommentar by Peter Nielsen — 14. august 2021 @ 22:40

 16. Hvor længe endnu kan den store løgn bestå?
  Der må da komme en tid, hvor de naive Chamberlains kommer ud i virkeligheden.

  Men det må give gode penge for hele tiden at sige FRED I VOR TID

  Kommentar by tavsen — 14. august 2021 @ 22:42

 17. EN POLITIKER MED SUND FORNUFT OG GOD MORAL vil oftest være en bedre politiker end en der bare er intelligent. Nogle af verdens værste og mest modbydelige ledere var intelligente, men fornuft, mådehold og moral var der intet af.

  Hvis folkemordstingets politikere blev testet for fornuft og moral, ville antagelig 90% af dem ikke klare prøven. Rosa Lund, Sofie C, Tullesen og lignende ville sikkert dumpe med et sådant brag, at alle omkring ville få høreskader.

  Kommentar by BENT A — 14. august 2021 @ 22:50

 18. Rasmus Bryggers “ny forskning”, er den mon andet end en fristil med naragtigt nonsens leveret af Pølletiken, indvandringsindustrien eller nogle rødradikale medløbere?

  Kommentar by BENT A — 14. august 2021 @ 22:56

 19. Søren Pind er da blød i bolden. Sagen er ikke afgjort endnu, men appelleret, dommeren har vist sig at være partisk og rød, og sagen har lignet politisk forfølgelse eller diskrimination fra starten. Måske er der tale om sjusk/uopmærksomhed og ikke bevidst overtrædelse af regler.

  Men i betragtning af DFs temmelig kollapsede vælgertilslutning, håbløse Marokko-politik og håbløse formand, er det måske ikke særlig vigtigt hvad der videre sker i sagen?

  Kommentar by BENT A — 14. august 2021 @ 23:14

 20. Jørgen Nielsen — 14. august 2021 @ 21:29:

  “Fake News fra Politiken og Krake:

  “Muslimske friskoler gør elever markant bedre end folkeskolen””

  Jeg tror det, men man glemte vist at nævne, at det var i faget KOrantro-disiplin.
  – det ville jo skade “eliten”s selvforherligende rygte, at indrømme deres eklatante naivitet.

  ….

  Hvad blev der af “børnenes statsminister?
  Nåå jo; hun kunne nok ikke finde pleje-/adoptionsforældre nok, til at varetage SÅ MANGE børn af forældre-uegnede familier?
  – det ville også kræve, mindst, en fordobling af ansatte på området, om året, og med den udskamning der allerede foregår (lig Sverige), så forbliver ansøgerfeltet nok på venstrefløjens (og RVernes) side.

  Kommentar by M.S. Carstens — 15. august 2021 @ 00:04

 21. “Is “1984” becoming a reality”. (Orwells Warning to the World)

  Det er netop et “1984” Danmark vi er på vej ind i. Et samfund med nysprog, propaganda, indoktrinering og benægtelse af virkeligheden. Et samfund hvor politikerne ikke er befolkningens tjenere, men hvor befolkningen (danskerne) er politikernes trælle og lejesvende. Et samfund hvor alle kendsgerninger manipuleres og vendes på hovedet.

  Som sagerne med indvandring, co2, klima, corona, krænkelser, kvindekvoter, gigantvindmøller, el-biler, anti-hvid politik, woke feminisme, metoo osv., osv. og skolesagerne fra Skåde skole og mange andre skoler viser, er det ikke danskernes trivsel det drejer sig om, men ensretning, ideologi, tvang, verdensredning og politikernes fikse idéer som skal gennemføres, hvad enten de er til gavn for borgerne eller det modsatte.

  Det ligner at slutresultatet bliver et kafkask mareridt samfund, et rædselssamfund. Vi står ved porten til helvede, som flere har formuleret det. (Michael Yeadon f.eks.)

  I sidste eller næste ende handler det om folkeudskiftning/folkemord.

  Kommentar by BENT A — 15. august 2021 @ 00:39

 22. …og som skolesagerne fra Skåde skole….viser, er det ikke…..

  Kommentar by BENT A — 15. august 2021 @ 00:42

 23. Uha da det skyldes deres opvækst med dårlig mad og vitamin mangel og beskidt vand. Deres hjerne har ikke fået protein nok under opbygning.
  Lidt ligesom veganer idag.

  Kommentar by P — 15. august 2021 @ 02:59

 24. Af hensyn til muslimers sarte følelser, sænkes kravene til eleverne, hvilket sænker hele samfundets kompetenceniveau. I stedet for at straffe de dovne ligeglade elever.
  Det hedder multikulturel berigelse ???
  Islam er den universelle systemiske fastholden af dumheden og uvidenheden som samfundets bærende princip.
  Importér islam og gør alle dumme i nakken.

  Kommentar by Gustav Jensen — 15. august 2021 @ 08:37

 25. Jeg vover den påstand at 4 ud af 5 “professorer” burde have et los i røven og en hel del lussinger, samt fyres med omgående virkning- de er ikke andet end røvslikkende udueligheder med deres rottemunde dybt nede i skatteborgernes lommer, som de til tak for ranet, fylder med stinkende rottelort imens.

  Kommentar by Hul igennem? — 15. august 2021 @ 08:58

 26. https://www.ingridochmaria.se/2021/08/09/nyhetshelgen-121-galningar-vid-rodret-os-nerver-radda-sverige/
  Lyt især til Calle Schiffer fra 41:45 og 4-5 min frem. Eer også aktuel til 85 årigt offer… fra 13. aug.

  Kommentar by Nielsen — 15. august 2021 @ 09:01

 27. multikultur, mediefolk og domstolene

  “ung svensk mand” = falsk varedeklaration
  https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/doemt-voldtaegtsmand-faar-613.000-kroner/8777089

  “I oktober 2017 blev en ung svensk mand dømt for kidnapning, to grove voldtægter og afpresning til tre år og tre måneder i fængsel. Han havde sammen med sin storebror kidnappet og voldtaget to kvinder i Malmø under torturlignende forhold. Det skriver Aftonbladet.

  I appelretten blev straffen forlænget til fire år og seks måneder. Det blev derudover besluttet, at manden skulle udvises fra Sverige.

  Kommentar by k.m. — 15. august 2021 @ 09:04

 28. En form for skadelig indavl, mellem “professorer” , der er ganske lig den fordummelse som 1400 års indavl har gjort ved arabere- for 1400 år siden var den gennemsnitlige araber både smukkere, mere sund og mere begavet end i dag.
  Dette ses især i Pakistan hvor ca en tiendedel af befolkning har synlige defekter og bimmelimøjne, af gentagne fætter/kusineægteskaber- havde det været hunde, var de blevet holdt ude af ethvert avlsprogram- og det burde også håndhæves ved det usunde, socialt indavlede “professor” begreb, der reelt kun er et dårligt navn for gruppenasseri.

  Kommentar by Hul igennem? — 15. august 2021 @ 09:05

 29. Skift bare “vores skole” ud med “vores samfund”.

  Kommentar by Michael — 15. august 2021 @ 09:09

 30. Hvorfor har du ikke lavet en artikel om den 67-skolelærer der har truet Inger Støjberg?

  Kommentar by Hr. Naturli — 15. august 2021 @ 09:25

 31. Videnscenter for Integration. Ha Ha! det er kun naive tumpede socialister der finder på sådan noget lort.

  Kommentar by Flaskeposten — 15. august 2021 @ 09:37

 32. Danske medier interesserer sig ikke for kommunist diktaturer i Syd Amerika. Lige nu hører vi kun om de stakkels muslimer i Afghanistan.

  De må selv tage opgøret med fredens religion, hvis den er så slem.

  Demografien i USA siger de hvide snart er i mindretal, måske derfor Biden adm. har åbnet grænserne for mere indvandring.
  Man skal have ID til mange ting i USA, Biden mener ikke det er nødvendig for at afgive sin stemme ved valgene. Det er kun for hente flere stemmer til Democrats.

  Kommentar by k.m. — 15. august 2021 @ 10:30

 33. Kommentar by k.m. — 15. august 2021 @ 10:30

  Tror du vi andre ikke følger med? Vi behøver altså ikke referater af alverdens nyheder fra jer, 48-timer efter de udgivet.

  Vidste du at du ikke er særligt oplyst og at vi andre også kan have twitter, telegram, reddit osv?

  Kommentar by KineserSnot — 15. august 2021 @ 10:42

 34. Skift bare “vores skole” ud med “vores samfund”.

  Kommentar by Michael — 15. august 2021 @ 09:09

  Det opdager de politisk korrekte aldrig. Først den dag deres månedlige statslige månedsløn udebliver.

  Kommentar by tavsen — 15. august 2021 @ 11:06

 35. KineserSnot 10:42

  ????????????????????????????????

  Kommentar by k.m. — 15. august 2021 @ 11:12

 36. Kommentar by k.m. — 15. august 2021 @ 11:12

  Du skrifter konstant indlæg med nyheder, som ikke har relevants for det oprindelige indlæg.

  Det som om du tror ud særligt oplyst og derfor mener du har ret til at ødelægge kommentarsporet med nyheder vi andre læste for 48 timer siden.

  Kommentar by KineserSnot — 15. august 2021 @ 11:16

 37. Børnenes statsminister vil sætte børn og unge til at løse de integrationsproblemer de voksne ikke har kunnet løse! Det er måske fordi problemerne ikke kan løses!

  Kommentar by Den Nervøse — 15. august 2021 @ 11:25

 38. Shit mand, så kom det digitale viskelæder på banen igen.

  Kommentar by k.m. — 15. august 2021 @ 11:48

 39. A PROPOS SKOLER: “ALLE SKOLEREFORMER ER NOGET BRAS, en interessant artikel af André Rossmann der ikke lægger fingrene i mellem i sin beskrivelse af hvordan folkeskolen mv. er blevet kørt i sænk af indskrænkede politikere.

  OT: Hvorfor skriver Kinesersnotten så mange OT kommentarer i sin kamp mod OT kommentarer. Er der ikke noget ulogisk i det? Som da molboerne var otte mand om at bære een mand på en træplade ind i en kornmark, for at den ene mand ikke skulle træde kornet ned. Kineseren er nu oppe på ca. 50 OT indlæg for at bekæmpe andres nyttige og oplysende OT indlæg. Hvorfor optræder kineseren som selvbestaltet civilstrømer og politibetjent? Han beskriver sig selv som yderst agressiv. Er det en dyd overfor medbloggere? Vil kineseren splitte sammenholdet og starte skænderier? Til gavn for hvad?

  Kommentar by BENT A — 15. august 2021 @ 11:59

 40. Husk selen indendørs. Kør aldrig ud uden maske. Sandhedsstyrelsen anbefaler mindst en halv liter sprit. Husk hjelmen når du svømmer. Bær altid redningsvest i brusebadet.
  Husk at fælge myndighedernes anvisninger.
  Bliv indendørs hvis du har brug for lægehjælp. Gå ud hvis du bliver ramt af lynet. Sæt ikke dine penge under madrassen.
  Investér i aktier. Obligationer er -lige dårlige.
  Tag faldskærmen på inden du går i køkkenet. Lyt altid til radioen hvis du tænker på at skide på Mette Frederiksen.

  Kommentar by Nielsen — 15. august 2021 @ 12:37

 41. #24 + 27 hul igennem. jeg er helt enig. og jeg tror vi har et meget størrer problem end vi hidtil har forstået.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 15. august 2021 @ 12:54

 42. ang. “integrationen” af de muslimske friskole børn i danske folkeskoler. hjemsendelser, hjemsendelser, hjemsendelser, hjemsendelser, hjemsendelser, hjemsendelser, hjemsendelser……det kan kun gå for langsomt.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 15. august 2021 @ 13:00

 43. k.m. — 15. august 2021 @ 11:48 skrev:

  “Shit mand, så kom det digitale viskelæder på banen igen.”

  Hvem har visket noget ud? Hvad er blevet visket ud?

  Kommentar by Peter Nielsen — 15. august 2021 @ 13:04

 44. Tommy , Robin & søn — 15. august 2021 @ 13:00:

  Jep! Vi har prøvet “integration” i 50 år, det virker ikke og kommer aldrig til at virke.

  Kommentar by Peter Nielsen — 15. august 2021 @ 13:06

 45. Kilde : tvmidtvest
  “- Vi ved, at det i høj grad er børn fra ressourcestærke hjem, der går på fri- og privatskolerne. Så med forskydningen fra folkeskolen til privatskolen er vi godt i gang med at grave en kløft mellem top og bund. Vi skaber et A-hold bestående af elitens børn og et B-hold med børn fra mindre ressourcestærke hjem, siger Mie Dalskov Pihl.” citat slut

  Vi ved også vores resoursestærke politikere sender egne børn i privatskole. Det var ellers den socialdemokratiske undervisningsminister der insisterede på inklution, koste hvad det ville.

  dr.dk 18.marts 20214 : “Christine Antorini slog på et samråd i dag fast at hun fortsætter den nuværende tidsplan for inklusion i folkeskolen på trods af problemer.” citat slut

  Rød blok giver altid andre skylden for egne fejltagelser.

  Kommentar by k.m. — 15. august 2021 @ 13:18

 46. # 39 by Nielsen kl 12.37. ja, jeg indrømmer at det med at huske redningsvest i brusebadet ,- den har jeg tit glemt. Det må du undskylde.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 15. august 2021 @ 13:27

 47. Hvem finansierer denne Rasmus Brygger og hans særdeles tvivlsomme foretagende?

  Kommentar by Revisoren — 15. august 2021 @ 14:30

 48. Forvent en massiv kampagne i medierne om flygtninge fra Afghanistan…

  Kommentar by KineserSnot — 15. august 2021 @ 14:32

 49. kommentarer om Afghanerflygtninge hører ikke til i et indlæg om uro i danske skoleklasser

  Kommentar by k.m. — 15. august 2021 @ 14:39

 50. Havde jeg et barn på skolen, ville han/hun noget nær omgående blive flyttet til privatskole!
  Jeg har kæmpet mod denne udvikling hele mit liv og har ikke noget ønske om at mine børn skal betale prisen for den lemfældige omgang med Danmark, en til halvanden generation af danskern, har haft!

  Kommentar by Den Nervøse — 15. august 2021 @ 15:23

 51. K.M. 13.18: Resourcestærke politikere. Ja, pengestærke er de jo, i kraft af skyhøje lønninger for landsskadeligt og anti-dansk “arbejde”. Men deres åndelige fattigdom udstiller de jo året rundt.

  Kommentar by BENT A — 15. august 2021 @ 16:02

 52. Den Nervøse — 15. august 2021 @ 15:23

  Lyder godt, for det vil som regel være børn, der betaler prisen for de voksnes fejltagelser. (druknede børn osv) Jeg har hørt for mange muslimske børn græde sig i søvn hver aften, uden der var vold indblandet.

  Jeg har heller aldrig blevet spurgt om, jeg ville afgive min førstefødselsret til denne lille plet jord.

  Efter Schlüters kartoffelkur gik mange danske familier fra hus og hjem. Den blodrøde fløj jamrede et helt år om alle de mennesker, der ville blive sat på gaden grundet Kontanthjælpsloftet. Skete det?

  Hvorimod kartoffelkuren efterlod en hulens masse tomme huse på tvangsauktion. Dem var der flere kommuner, som gik ind og konfiskerede, hvorefter velfærdsflygtninge fik et gratis hus foræret. Ydermere fik de 50.000kr skattefrit til indkøb af indbo. Det beløb svarede til min årlige udbetalte løn, som jeg skulle leve for.

  Selvom 50.000kr var mange penge dengang, ville det ikke række til alt indbo. Så jeg forventede stor stigning i indbrud (billige TV osv), så jeg fik sat en ekstra lås på min dør. Og anonymt telefonnummer. Var træt af de mange fejlopkald fra muslimer, der bare skulle tjekke, om der var nogen hjemme.

  Kommentar by tavsen — 15. august 2021 @ 16:46

 53. k.m. — 15. august 2021 @ 14:39 skrev:

  “kommentarer om Afghanerflygtninge hører ikke til i et indlæg om uro i danske skoleklasser”

  Enig. Men hvorfor skriver du så om Biden og amerikansk politik? Hvordan hører det hjemme i et indlæg om uro i danske skoleklasser?

  Kommentar by Peter Nielsen — 15. august 2021 @ 16:49

 54. hvorfor dit og hvorfor dat

  document(dot)no har en artikel der indeholder en voldsvideo.
  Derfor undlader jeg direkte link her, men nøjes med et kort citat

  “Vi har sett en mengde slike saker fra Sverige de senere årene. Også i Norge har det vært en god del slike episoder: Gjenger som angriper i flokk og utsetter forsvalsløse barn og unge mennesker for grov vold, i noen tilfeller ren tortur.”

  Det er problemer, politikere og skolefolk har skabt i fællesskab.
  Der er advaret om konsekvenserne i årtier, men kritikere er mobbet ud af debatten.

  Kommentar by k.m. — 15. august 2021 @ 17:11

 55. Antifa fik tæv i LA i går, haha

  Kommentar by Svend — 15. august 2021 @ 18:59

 56. Det største problem er vel i grunden, at den store majoritet af danskerne har så svagt er moralsk habitus, at de frivilligt dumper deres børn i offenlige institutioner og derefter i folkeskolen hvor de både indoktrineres og udsættes for vold og mobning.

  Derudover er det selvfølgelig trist, at så mange her på sitet seriøst tror på, at indvandringen skete på grund af “naive politikere” – det var sandelig ikke naivitet, der er årsagen til at hele Vesten (ie. hvide nationer) er blevet fyldt med fremmede.

  Kommentar by Jens Jensen — 15. august 2021 @ 19:49

 57. Måske man kan lave en aftale med Taliban om, at Afghanistan kan modtage alle disse fromme muslimer?

  Kommentar by Holger_Danske — 15. august 2021 @ 19:53

 58. Undskyld mig min uvidenhed. Hvem er Niels Egelund? Og hvem er Rasmus Brygger? Sidstnævnte synes at “brygge” lidt på virkelighedens ubønhørlige sandhed. Virkeligheden er en svær en at takle. For nogle i hvert fald. Lidt OT: Ifølge Politiken (avis?) skal Taliban tage ansvar. Når Politiken beder derom, da retter Taliban naturligvis ind til højre. derom ingen tvivl. Bare frygten for at komme i bad standing hos Politiken betyder sikkert at Taliban “ryster i bukserne”. Eller noget!

  Kommentar by NED MED ALTING — 15. august 2021 @ 19:55

 59. Min datter måtte skifte folkeskole grundet massive problemer med indvandrerbørn, som ødelagde undervisningen og frikvartererne. Mange danske forældre græd som pisket til diverse krise-møder og special-pædagoger blev tilkaldt, men de daglige konflikter var umulige at stoppe.

  Mine og venners børn har løbende fortalt om omfattede problemer i dagligdagen – med specielt svagt begavede muslimske indvandrerdrenge i både folkeskole, gymnasiet og senere på universitet.

  Så imens universiteterne beretter om katastrofal mangel på grundlæggende viden og videnskabelig forståelse – fremtryller Rasmus Brygger igen en undersøgelse, som denne gang viser, at der er flere studerende blandt efterkommerne end danskerne.
  https://ekstrabladet.dk/opinionen/rasmusbrygger/muslimske-friskoler-er-bedre-end-deres-rygte/8659997

  Iht. nedenstående artikel i Berlingske skulle disse efterkommere på mellem 18-29 år alene udgøre 6% af befolkningen, hvilket forhåbentlig ikke er korrekt. Endvidere er indvandrernes studievalg heller ikke udtryk for kvaliteten eller hvor mange, som består studiet. Mange muslimske indvandrere falder fra undervejs i studiet.
  https://www.berlingske.dk/samfund/efterkommere-af-indvandrere-stormer-frem-paa-videregaaende-uddannelser

  Kunne det tænkes, at mange indvandrere snarere vælger en SOSU-uddannelse eller ”pille-uddannelse” (farmaci og lægemiddelvidenskab) således de kan behandle deres egen befolknings kroniske helbredsproblemer? Forsvinder danskerne derefter fra SOSU-uddannelsen når 50-80% af de studerende er svagt begavede kulturfremmede?

  Rasmus Brygger henviser endvidere til en spørgeskema-undersøgelse fra Rockwool-fonden, som skulle dokumentere, at børn fra muslimske friskoler er bedre integrerede i Danmark end børn fra folkeskolen.
  https://www.rockwoolfonden.dk/artikler/muslimske-friskoleelever-lige-saa-velintegrerede-som-muslimske-boern-i-folkeskolen/

  Kunne det tænkes, at de fleste folkeskoler statistisk allerede er ødelagt af kulturfremmede børn – og at “integrations-forskellen” derfor fortsat vil stige i de muslimske friskolers favør?

  Kunne det tænkes, at 100% af børnene på muslimske friskoler er glade for de 100% muslimske børn på deres skole – og aldrig har oplevet andet i livet? Har muslimske lærere, socialkontrol mv. ført børnenes hænder hen til det rigtige afkrydsningsfelt lige inden ”den fremmede vantro danske mand kom på besøg i klassen”?

  Kunne det tænkes, at 50-100% af de danske børnene på københavnske folkeskoler har oplevet problemer med muslimske børn – og aldrig har oplevet andet? At undersøgelsens statistik derfor er forskruet til det ubrugelige?

  Rasmus Brygger henviser også til en undersøgelse fra tænketanken Kraka, som fra nogle år tilbage viste, at børn fra muslimske friskoler klarer sig markant bedre fagligt end børn i folkeskolen.

  Hvordan harmonerer det med omtalte artikel fra Altinget, som dokumenterer massive indlæringsproblemer – samt historier om eksamenssnyd på muslimske friskoler og lukninger?
  https://www.altinget.dk/artikel/efter-skolelukninger-elever-fra-muslimske-friskoler-udfordrer-modtagerskoler

  Tilbage i 2016 forklarede Niels Egelund i forbindelse med Krakas analyse over for Politiken, at de muslimske friskolers høje niveau var et resultat af god disciplin og respekt for autoriteter, som ikke ses på samme måde i folkeskolen.

  I år 2021 må Niels Egelund så ændre forklaring: “Det skyldes jo ikke, at de her elever er dumme. Det skyldes, at forældrenes uddannelsesbaggrund i mange tilfælde er lav, at de ikke har nogen tilknytning til arbejdsmarkedet, og at der ikke bliver talt dansk i hjemmet overhovedet. Det er nogle af de faktorer, der betyder, at eleverne klarer sig relativt dårligere”.

  Men da Niels Egelund også udmærket ved, at de muslimske indvandrerbørn er dummere end de danske børn – så fremstår hans formulering i stedet fordækt.

  Danmarks Videnscenter for Integration offentliggør da heller ikke hvem de modtager støtte fra på deres hjemmeside. Er det Qatar (Airways) eller Saudi Arabien?
  https://videnscenterforintegration.dk/index.php/om-videnscenteret/

  At danskernes gennemsnitlige IQ de seneste år er faldet til 99 må fortsat være et mysterium for Rasmus Komiske-Ali Brygger. Alligevel ligger Danmarks Videnscenter for Integrations underlødige undersøgelser også på en EU-hjemmeside:
  https://ec.europa.eu/migrant-integration/news/new-danish-national-centre-for-integration

  Kommentar by Thomas M. — 15. august 2021 @ 21:14

 60. k.m. — 15. august 2021 @ 17:11:

  Det var dog et utrolig plat svar. Du beskylder andre kommentatorer for at skrive irrelevant kommentarer, selvom du selv skriver flere irrelevante kommentarer under samme indlæg. Du er jo en total hykler!

  Kommentar by Peter Nielsen — 15. august 2021 @ 21:48

 61. K.M. 14.39 kan vel kun opfattes som en ironisk bemærkning til kun Kinesersnotten, som 14.32 havde en OT-kommentar.

  Kommentar by BENT A — 15. august 2021 @ 21:58

 62. Faktum er, at der eksisterer ca. 4,3 millioner danskere, men der bor godt 5,8 millioner i Danmark, så kan man jo selv regne ud hvor mange fremmede, der er i landet 🤔

  Kommentar by Jens Jensen — 16. august 2021 @ 09:20

 63. Fint indsigtfuldt indlæg, Thomas M👍🏻

  Kommentar by Frafalden Moderat — 16. august 2021 @ 12:56

 64. Kim Møller. Her OT, jeg beklager denne OT. På en tråd ses omtalt en 67tresser skolelærer der har truet Inger Støjberg. Se Den Korte Avis. Er det den samme?

  Kommentar by NED MED ALTING — 16. august 2021 @ 13:18

 65. BØRNENE I DEN Christianborgske børnehave er ved at splitte hele Danmark ad.

  Kommentar by BENT A — 16. august 2021 @ 16:58

 66. BENT A — 15. august 2021 @ 21:58: Fair nok. Men uanset ironien er det da stadig “at kaste med sten og bo i glashus”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 16. august 2021 @ 18:04

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper