17. august 2021

Aminata AC om Nørrebro Pride ’21: ‘Hvis du er hvid og/ eller heteroseksuel vil du blive nægtet adgang’

Jeg har lidt opgivet at blogge eksempler på det Nørrebro-LGBT’erne kalder ‘rainbow capitalism’, men det drejer sig eksempelvis om Hummel, DSB, DMI, DBU og Superliga’en. Det er overalt, og anerkendes som det nye normale langt ind i borgerlige rækker. Aminata Amanda Corr kommenterer Nørrebro Pride 2021 i Berlingske – Kendisser sælger ud, og Nørrebro-aktivister har tabt sutten. Igen

“Enden er som sagt nær. Det er vist ingen hemmelighed, at deltagerne ved arrangementet Nørrebro Pride deles op efter hudfarve, og at hvide mennesker sendes ned bagest i optoget.

Tænk, hvor meget man som hvid person må hade sig selv, hvis man møder op til det arrangement? Det er altså lidt fascinerende. …

På Instagram kan man læse deres ‘guidelines’, og vi er ude i, at det er så tragisk, at det er decideret komisk. Der står blandt andet: ‘Hvis du er hvid og/ eller heteroseksuel vil du blive nægtet adgang’ og ‘Ring IKKE til politiet. Kom i stedet til værterne…

… Man måtte i øvrigt heller ikke til festen tale til nogle, der ikke virkede enormt interesserede i at tale med én. Man skulle være åben for at modtage skældud og man ville blive bedt om at gå, hvis man sagde noget politisk ukorrekt. Man måtte ikke iklæde sig en æstetik, der ’stjæler’ fra andre kulturer. Man måtte ikke tage billeder.

Og som en sidste retningslinje forbeholdt arrangørerne sig retten til at afvise folk i døren, som de bare ikke havde lyst til skulle komme ind. Selv hvis de opfyldte alle kriterier om ikke at være hvide, ikke at være heteroseksuelle, ikke at tage stoffer og ikke at have kulturelt forkert tøj på.”

(Foto: Facebook)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121027/trackback

29 Comments »

 1. Og sådan noget får bare lov til at ske her i Danmark…i Danmark?????

  Nååårh ja…det er jo det nye normale…et samfund på hastig opløsning og ophør!

  Tag dine egne forholdsregler og hvis du er ung…så læg planer for overlevelse eller flugt…her hvor du lever nu bliver ikke en mulighed i fremtiden…hvis du er hvid og mand…over and out!

  Kommentar by Black Watch — 17. august 2021 @ 00:34

 2. Den dag Danmark er blevet islamiseret, og det vil måske gå meget hurtigere end de fleste forestiller sig, vil det være slut med LGBTSPQ+ bevægelsen og der vil komme sving i byggekranerne. Til den tid vil det nok ikke være sjovt hvis man huskes eller er blevet fotograferet/ registreret som deltager i en såkaldt pride-parade.

  Kommentar by BENT A — 17. august 2021 @ 00:56

 3. Islam får aldrig magten i den forstand, det er en ganske anden minoritet, der sidder på magten.

  Det er jo heller ikke muslimer, der har iværksat indvandringen.

  De fremmede kan vel formodes at skulle agere “rambuk” på nogenlunde samme vis som nogle vel kan meme, at sorte og mexicanere kan forekomme at agere i USA.

  Kommentar by Jens Jensen — 17. august 2021 @ 01:08

 4. Der må kunne argumenteres for, at det er en døende kultur, der tillader og tiljubler offenlig promovering og fejring af degenereret og samfundsopløsende adfærd af enhver art.

  Kommentar by Jens Jensen — 17. august 2021 @ 01:14

 5. Måske man skulle spørge sig selv hvorfor den hvide mand og hans kultur, værdier og moral (i hvert fald historisk set, da han jo i dag synes særdeles svækket og amoralsk) så indædt bekæmpes, samt hvem, der mon har iværksat satte dette.

  Kommentar by Jens Jensen — 17. august 2021 @ 01:17

 6. Man kan jo i øvrigt argumentere for, at siden danskerne har valgt at være ateister og derved fornægte egen kultur, så kunne de måske i virkeligheden misunde de fremmede, der jo i hvert fald ikke tillader opløsningen af deres familie og af de naturlige kønsroller eller fejrer diverse samfundsopløsende ideologier.

  Kommentar by Jens Jensen — 17. august 2021 @ 01:20

 7. Multikulturen har altid været et anti-europæisk had-projekt. Det er kun hvor der bor hvide disse værdier presses ned over folk.

  Kommentar by CCC — 17. august 2021 @ 01:27

 8. Jens Jensen — 17. august 2021 @ 01:08:

  OY VEY!

  Kommentar by Peter Nielsen — 17. august 2021 @ 01:27

 9. Taleban propaganda video?

  “You have a lot to fear Insha Allah
  You have a lot to fear Mash Allah (skrevet på arabisk)”

  Nej, Nørrebro Pride video på facebook, se den selv, 12. aug opslag.

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 17. august 2021 @ 04:48

 10. På Nørrebro lever de gamle venstrefløjsere jo allerede i et volds/frygt betonet miljø, der til hver en tid ,- som fx ved overfaldet på Martin -, kan vende sig mod dem selv . Og på meget farlig vis. Jeg undrer mig over hvor længe det kan vare ved?
  “Noget må begynde at sive”.
  Idealerne/illusionerne for en generation svinder, modet til at hold ud og blive i området svinder , og man søger mod andre bolig områder , hvis man har råd.
  Martin er 58 år gammel ,- det er BZ-generationen og de nærmer sig PENSIONEN. At se ind i en alderdom i et bolig område , der er så utrygt for især “de hvide”….. meget taler for at Nørrebro som venstrefløjser-sted svækkes enormt. Det vil fremover, gøre linjerne tydligere. Islam versus vestlig samfund.
  De venstrefløjsere der er tilbage , gør klogt i at flytte.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 17. august 2021 @ 05:11

 11. https://m.facebook.com/nbropride/videos/229456372419693/?refsrc=deprecated&_rdr

  Kommentar by anno — 17. august 2021 @ 06:09

 12. #11 kl 06.09 venstrefløjserne på Nørrebro må flytte væk ,- snart / hurtigt …eller blive muslimer. men selv som konverteret bliver det ikke sjovt med den vold der er omdrejningspunktet i Islam. venstrefløjserne er stadig mål for volden.(men det er selvfølgeligt ikke sikkert de helt forstår det.) Ingen tænker klart når volden råder.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 17. august 2021 @ 06:57

 13. Det er da vist det man kan kalde gay og højpigmenteret privilege?

  Kommentar by Limewoody — 17. august 2021 @ 07:35

 14. Pride’s motto: Når enden er god er alting godt.

  Kommentar by Gustav Jensen — 17. august 2021 @ 08:46

 15. Det er et freakshow uden lige.!!!

  Kommentar by Jeppe — 17. august 2021 @ 09:33

 16. OK. Jeg forstår det Aminata. En racistisk pride parade (Hudfarve diskrimination) til hetz imod heteroseksuelle.

  Kommentar by Michael Unna — 17. august 2021 @ 09:55

 17. HaHa og de kalder Os for homofober og racister :)

  Hvis de i det mindste kunne sige det ned et glimt i øjet men de mener det helt alvorligt og antager at det er i orden.

  Kommentar by Santor — 17. august 2021 @ 10:59

 18. Måske de hvide bøsser skulle lave en alternativ “Pride”, de kunne kalde den “White Pride” :-)

  Kommentar by Peter Nielsen — 17. august 2021 @ 11:18

 19. MASSEMEDIERNE sørger for at en minoritet på 1-2% af befolkningen (LGBTQSP+) fremstilles som de normale og beundringsværdige, mens den normale majoritet lægges for had som usle, indskrænkede og mindreværdige. Massemediernes tankesæt, moral og “kultur” undergraver og opløser alle normer og civiliserede værdier.

  Journalisternes forbilleder ser ud til at være Caligula, Nero, Commodus, Elagabalus, Mao, Mussolini og Lenin/Stalin.

  Kommentar by BENT A — 17. august 2021 @ 11:30

 20. Hvem vil ta haand om dem naar de bliver aeldre,ingen fordi de har konsekvent nedbrudt systemet,nutidens dum og uvidenhed er grotesk

  Kommentar by dunk — 17. august 2021 @ 11:31

 21. PS: Hvis hvide bøsser og lesbiske osv. nægtes adgang, bliver det vel en ret lille parade?

  Kommentar by BENT A — 17. august 2021 @ 11:33

 22. @ Jens Jensen, 01:14: “Der må kunne argumenteres for, at det er en døende kultur, der tillader og tiljubler offentlig promovering og fejring af degenereret og samfundsopløsende adfærd af enhver art.” Det fik kunstnerisk udtryk i “Dødens Triumf”, ballet fra 1971 med koreografi af Flemming Flindt og musik af Thomas Koppel.

  Kommentar by Ole Madsen — 17. august 2021 @ 12:51

 23. Som hvid heteroseksuel mand, føler jeg mig ekstremt krænket og i særdeleshed udsat for racisme.

  Alene pågrund af min hudfarve og seksualitet bliver jeg pr. Automatik stemplet.

  Hykleriet og dobbeltmoralen vil aldrig få en ende.

  Kommentar by Hans peteresen — 17. august 2021 @ 15:26

 24. Der er rigtig mange gode kommentarer.

  I perspektivet kan se på idéhistorien bag, der driver disse vanvittige beslutninger hos vestlige politikere. Vi er jo jævnligt chokerede over, hvad forskere finder på i al deres visdom på universiteterne, men idet man siger, at forskerne ikke er vel bevarede i deres hoveder, kan de bare skyde tilbage, at sådan tænker dumme ’populister’, og så er vi lige vidt. Sætter man det derimod ind i et idéhistorisk perspektiv, er det måske lettere at forstå, hvad der foregår i Bermuda-trekanten mellem forskere, medier og politikere, hvor elementær fornuft forsvinder sporløst og kompasset opfører sig tosset.

  Det, der blev demonstreret i virkelighedens verden i Afghanistan, var kulturens fuldstændige afgørende betydning uanset hvor mange penge, træning og intentioner, man poster ind i et kulturradikalt ideal. Det betyder, at man heller ikke længere kan underkende kulturens afgørende betydning i det danske multikulturelle projekt. Den store elefant i lokalet har jo altid været, at migranten, når han/hun krydser grænsen til Danmark, jo ikke aflægger sin kultur (religion) og begynder at bidrage som en multikulturel medspiller, men tværtimod arbejder systematisk på at fremme egne interesser (kultur og religion) på bekostning af andre og især danskerne, og af den grund vil demografien på et tidspunkt blive udslagsgivende.

  Den kulturradikale ideologi fik ordentlig magt blandt Vestens forskere og politikere efter murens fald. Historiens store bevægelse var afsluttet med, at vores styreform vandt verdensherredømmet. Det førte til den liberalistiske imperialisme med forsøg på demokratiopbygning på kulturradikale dogmer ikke bare i egen kulturkedes (som f.eks. over for Polen og Ungarn), men også over hele kloden (Irak, Afghanistan).

  Men de kulturradikale dogmer har – som vi ved – selvmodsigelser indbygget, som førte til woke-galskaben, som jo respekteres langt ind i såkaldt borgerlige liberale rækker, fordi det er en logisk udløber af de liberalistiske imperialisme bare vendt på hovedet.

  Man kan bare blive ved med at diagnosticere de mange dårligdomme, som hober sig op i Vesten for tiden. Der kan skrives en bog herom.

  Kommentar by traveler — 17. august 2021 @ 16:08

 25. LOL – Så er det jo bevist at der IKKE findes racisme i Danmark

  Kommentar by Bjarne Jensen — 17. august 2021 @ 16:15

 26. # 1. Enig, man tror det er løgn. Det er det ikke. Det “unormale” er nu “normalt”. Og ja: Det Danmark du kender som Mette Frederiksen så rørende udtaler, er i opløsning. Nå, igen, vælgerne selv er årsag til dette.

  Kommentar by NED MED ALTING — 17. august 2021 @ 18:38

 27. Og hvem er disse drenge..
  https://www.bt.dk/samfund/martins-datter-maa-ikke-vise-maveskind-i-skoletiden-jeg-er-paf

  Kommentar by P — 17. august 2021 @ 20:18

 28. Det hedder da vist racisme?
  Betyder det virkeligt at hvide kan diskrimineres?
  Betyder det også at heteroseksuelle også kan diskrimineres?
  Prøv lige at sige det modsatte, er du sort, brun eller bøsse så vil du blive nægtet adgang! Wow den der turde sige det, ville blive lagt for had på forsiden af alle landets aviser i ugevis!

  Kommentar by Den Nervøse — 17. august 2021 @ 21:35

 29. Nogle skulle fortælle de racister, at I’et i deres alfabetsuppe, QTIBIPOC, står for “Indigenous“.

  Her er Danmark er det altså os blege danskere, der er “Indigenous”.

  Kommentar by MartinH — 17. august 2021 @ 22:57

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper