18. august 2021

Kvinfo-direktør: “… jeg gider ikke have en overskrift, hvor der står, at Kvinfo er enig med Brian Mørk.”

Brian Mørk jages i skrivende stund af Twitter-feministerne, fordi han skrev at ‘Afghanistans eneste håb er at Taleban kommer til at skrive et tweet der krænker feministerne’. Overdrevet har ingen humor, og det værste er næsten at segmentet i ramme alvor kæmper for ‘en feministisk udenrigspolitik’. Hylende morsomt interview med Kvinfo-direktøren i Weekendavisen – METOO: Mørklagt kvindekamp (af Leny Malacinski)

“Det er ikke kun komikeren Brian Mørk, der mener, at kvinder kan minimere risikoen for krænkelser ved at sige fra. Det mener Henriette Laursen, direktør for Kvinfo, også.

Selvfølgelig kan kvinder selv gøre noget for at forhindre overgreb. Det kan de gøre enten ved at sige fra eller for eksempel ved at gå til selvforsvar, men det gælder selvfølgelig ikke i alle situationer. Men det vigtigste problem er heller ikke, om kvinder siger fra, men at de overhovedet udsættes for overgreb, vold og krænkelser. Det er de handlinger, der skal være fokus på. …,’ siger Henriette Laursen. …

– Men er du enig med Brian Mørk?

‘Jeg synes ikke, han er specielt interessant. Det sker hver dag, at kvinder siger fra, så det tror jeg sådan set er et ret banalt budskab.’

– Hvis det er så banalt, hvorfor udbreder I så ikke den gode nyhed til piger og kvinder?

‘Fordi de allerede siger fra hver dag. Selvfølgelig kan kvinder sige fra, og overgreb forhindres, og det skal man selvfølgelig gøre som enkeltindivid, når man kan. Men som samfund skal vi frem til, at vi ikke bebrejder den enkelte for, hvordan man reagerer i situationen. Det er ikke et valg. Man reagerer instinktivt, og jeg gider ikke have en overskrift, hvor der står, at Kvinfo er enig med Brian Mørk. Han er uinteressant.'”

(Weekendavisen, 13. august 2021)

Oploadet Kl. 00:08 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121050/trackback

14 Comments »

 1. SELVFØLGELIG bør risikoen for at kvinfo-kvinder bliver krænket af mænd minimeres. Det bedste vil nok være at mændene interneres i særlige lejre med kvindelige vagter. Noget som faktisk er blevet foreslået af nogle moderate feminister. (Andre lidt mere rabiate af slagsen hældede mere til at mændene burde udryddes, da de er overflødige set med rabiate briller. Der blev endda på et tidspunkt uddelt bøger og pamfletter om at det ville være den rigtigste løsning)

  Kvinder kan faktisk være vældig gode lejrvagter, hvad de har bevist i diverse KZ-lejre.

  Bortset fra det, er Bob Dylon fornylig blevet anklaget af en kvinde for at have krænket hende i 1965. Altså for 56 år siden. Her kan selv DRs tyve år gamle julefrokoster ikke være med.

  Kvinden kan ikke bevise at Bob er skyldig, men omvendt kan Bob heller ikke bevise at han er uskyldig. Så han bør naturligvis dømmes med piber og trommer. Og en erstatning på en million dollars plus renter i 56 år må da være passende eller det mindste. Det er efter Kvinfos mening billigt sluppet, kan man nok være sikker på.

  I det hele taget er det godt at vi har kvindesagskvinderne og feministerne. Uden dem kunne udviklingen nemt gå i stå, så vi kom til at leve i kedelige og stillestående samfund. Foreløbig har de sørget for at svenskerne og USA-borgerne er kommet til at opholde sig i utroligt berigede, spændende og afvekslende samfund, og mon ikke det efterhånden breder sig til hele Europa.

  At der er brug for Kvinfo er der ihvertfald ingen tvivl om. Så længe der er kvinder som skal nøjes med at tjene 2, 3 eller 4 millioner kr. om året, som visse DR-kvinder, så er samfundet meget uretfærdigt, racistisk og diskriminerende overfor kvinderne.

  De danske mænd bør finde en skammekrog hvor de kan skamme sig.

  Kommentar by BENT A — 18. august 2021 @ 01:58

 2. Kvinfo er uinteressant

  Kommentar by Hema — 18. august 2021 @ 06:19

 3. Når de ingen selvironi eller humor har, ender det som Brian Mørk :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 18. august 2021 @ 08:02

 4. Show med komikeren Brian Mørk og urkomikeren Henriette Laursen.

  Kommentar by traveler — 18. august 2021 @ 08:24

 5. Hvis Brian Mørk er så uinteressant hvorfor bliver kvinfo så ved med at kommentere på hans kommentarer?

  I øvrigt ville kunne kvinfo virkelig vise nosser ( Pun Intended ) hvis de i samlet flok drog til afghanistan og belærte taliban lidt om kvinderettigheder og ordentlig opførsel.

  Kommentar by Santor — 18. august 2021 @ 09:48

 6. Jeg gider ikke leve i et land hvor KVINFO er skattefinansieret.

  Kommentar by Kinesersnot — 18. august 2021 @ 10:00

 7. Kommentar by BENT A — 18. august 2021 @ 01:58

  Jeg syntes det fint at vi tager et opgør med pædofilien i Musikbranchen i diverse bands fra 50erne til 90erne Det en absolut syg kultur, i 70erne handlede teenage blade om hvordan pigerne kunne lege groupies i en ung alder.

  Fy forhelvede

  Kommentar by Kinesersnot — 18. august 2021 @ 10:03

 8. Det er sygt at Kvinfo har fået millioner i statsstøtte, til at dyrke og promovere sine perverse holdninger til mænd, familier, børn og vores kultur og traditioner. Kvinfo er et rødt og samfundsundergravende element, og feministernes ideologi fører til ondskab, uretfærdighed og skøre udskejelser.

  At de får en strøm af penge i støtte, siger også meget om Christiansborg.

  Kommentar by BENT A — 18. august 2021 @ 10:41

 9. Hvad skal man med en direktør i KVINFO?
  Hvem betaler vedkommendes, måske store, gage?

  Kommentar by NED MED ALTING — 18. august 2021 @ 11:34

 10. Kommentar by NED MED ALTING — 18. august 2021 @ 11:34

  KNINFO sidder solidt på finansloven. Alle kvinder i centrum-højre til yderste venstre, mener de ‘fantastiske’.

  Centrum-højre lader altid de her vensterorienterede NGOer gå fri. De gør intet imod dem når de har magten.

  Kommentar by Kinesersnot — 18. august 2021 @ 11:41

 11. “Taliban Is Right About Women” :-)

  Kommentar by Peter Nielsen — 18. august 2021 @ 13:29

 12. Vil indstille Brian Mørk til Statsstøtte….Den kan tages fra Kvinfo :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 18. august 2021 @ 13:34

 13. Jeg har aldrig set standup, da jeg ikke kan fordrage det. Men Brian Mørks kommende sjov, tager jeg ind og ser med damen.

  Kommentar by KineserSnot — 18. august 2021 @ 17:11

 14. En kvinde har anmeldt Bob Dylan, for overgreb begået for 56år siden.

  Naser kalder er blevet beskyldt for overgreb, begået for 21år siden.

  Og der er mange lignende sager.

  Snart kan man vel ikke engang hilse, eller se på en kvinde, uden at risikere at blive udskammet, eller beskyldt for overgreb eller voldtægt. Selvom at man er uskyldig, og bliver frikendt er det stadigvæk særdeles grove anklager.

  Men der er vel en større politisk ide bag.

  Og alle ved nok godt hvad politisk ståsted størstedelen af dem har.

  Kommentar by Hans peteresen — 18. august 2021 @ 21:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper