18. august 2021

Homoseksuel ‘normkritisk’ skolelærer: “Jeg vil gerne rykke holdninger.”, “… vil udfordre normerne”

En homoseksuel skolelærer, der i sin fritid er ‘dragqueen’. Hans seksualitet rager ingen, og hvad han laver i fritiden er hans egen sag, så hvad er problemet. Michael Bjerring vil ikke undervise, men ‘udfordre normerne’, ‘rykke holdninger’, indoktrinere, så at sige. Fra Folkeskolen.dk – ‘Tænk, hvis der havde været en rollemodel på skolen dengang, som jeg kunne spejle mig i’.

“Det var ikke umiddelbart Michael Bjerrings førstevalg at blive lærer. Han var politisk aktiv i Danske Skoleelever, i Danmarks Socialdemokratiske Ungdom og i Socialdemokratiet. Han ville forandre verden…

Michael Bjerring udfordrer også lærerkollegerne. Da han startede i praktik, interviewede han et par lærere om deres bevidsthed om egne normer i undervisningen.

‘De havde slet ikke tænkt det ind i deres undervisning, og de blev overraskede over det, mens jeg interviewede dem’, siger han. Han vil gerne udfordre lærernes brug af køn som stereotyper, og han føler, at mange lærere gerne vil have en mere normkritisk tilgang til undervisningen, når de bliver gjort opmærksomme på de stereotyper, som findes overalt i skolen. …

‘Vi påvirkes hver dag af normer. Der er nogle lærere, der kræver, at man laver et stamtræ med mor og far. Men det er ikke alle børn, der har en mor og far. Vi skal som lærere arbejde med, hvordan vi snakker med børn om normer. Vi skal være trygge ved det og være klædt på til det’, siger han og fortæller, at han flere gange har skrevet til forlaget Clio for at påpege faktuelle fejl og kønsstereotyper i undervisningsmaterialer. …

‘Jeg kommer helt sikkert til at bruge min læreruddannelse. Det er bare ikke sikkert, at det bliver på den lokale folkeskole. Det kan også godt være, at det bliver der. … Jeg vil gerne rykke holdninger. Men det kan godt være, det skal være på et andet niveau’.

Én ting er han sikker på. Han vil udfordre normerne, lige meget hvor han ender.”

(Collage: Michael ‘Mizz Privileze’ Bjerring)

Udenfor kategori (Facebook)

Mikkel Petersen: … hvis en dude var mødt op i næsten fuld drag-uniform, så havde vi sku kaldt ham en idiot… Der er overhovedet ikke behov for at iføre sig en halvanden meter lang orange nylonparyk for at kunne undervise som sig selv! Det bidrager kun til at afspore undervisningen.

Line Wetke, Nørrebro Park Skole: Mikkel Pedersen tænk sig, det kan være mennesket føler sig mest sig selv med den paryk på.

Oploadet Kl. 01:52 af Kim Møller — Direkte link96 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121063/trackback

96 Comments »

 1. dekadance i fuld firspring. det drejer sig om offentligt betalt børneundervisning. De børn vi ender ud med,- på den anden side af det her vanvid, er det ikke helt rart at tænke på. Jeg håber, at indoktrineringen er ved at have nået sit højdepunkt(?)

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 18. august 2021 @ 02:13

 2. Tidligere blev ekstreme LGBTQSP-typer diagnosticeret som psykisk syge. I dag er det den normale majoritet som af medierne kaldes afsporede og havende usunde holdninger. Læs selv om da politikerne begyndte at tilsidesætte lægerne, så de selv kunne bestemme diagnoserne. Det var vist engang i firserne. Læs om Palle Juul-Jensen og hans strid med Yvonne Herløv Andersen og Torben Lund. (I statens tjeneste)

  Kommentar by BENT A — 18. august 2021 @ 02:18

 3. PS: Det med at nedbryde normerne og traditionerne er en taktik eller strategi som ofte har været anvendt af marxister og nihilister.

  Kommentar by BENT A — 18. august 2021 @ 02:46

 4. Skolelæreren er ligeså idiotisk som den britiske model Lily Cole, der poserer i burka for at hylde diversitet:
  https://www.theguardian.com/culture/2021/aug/17/lily-cole-derided-on-social-media-burqa-selfies

  Kommentar by Ole Lukøje — 18. august 2021 @ 05:35

 5. “Men det er ikke alle børn, der har en mor og far”???? Er det ikke det? Hvordan i alverden er børnene så blevet til?

  Kommentar by Limewoody — 18. august 2021 @ 06:54

 6. Venstrefløjen har nedbrudt normer siden begyndelsen.
  Socialist/kommunistlande viser det fører til undertrykkelse og fattigdom.
  Biden adm. splitter USA i atomer med det samme groteske menneskesyn.
  Der er måske en sammenhæng mellem den næsten okkulte venstrefløj og
  rygterne om visse indflydelsesrige amerikanere i forbindelse med “unge piger”.
  Jeg sætter ikke navne på her, men tænker I har fanget antydningen.

  Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 07:15

 7. Udnævn Michael Bjerring til stationsforstander på en endestation i det nordlige Alaska. Han kan sætte et skilt op med teksten “The end is at hand”.

  Kommentar by Gustav Jensen — 18. august 2021 @ 08:36

 8. Skoleleder i Vejle forbyder piger at vise sig i kort bluse der afslører et stykke bar mave.
  Har han en kommentar til de mange fuld tildækkede muslimer ?

  Det lyder som et skjult knæfald for de fremmedes “normer”

  Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 09:10

 9. “Der er nogle lærere, der kræver, at man laver et stamtræ med mor og far. Men det er ikke alle børn, der har en mor og far.”

  Hallo Michael, bare fordi man ikke helgradere sig hver gang man udtaler sig i hensyn til jeres absurde vrangforestillinger. Så det altså ikke nødvendigvis fordi man har et problem, med børn der ikke har en mor og far. Jeg er sikker på at alle børn får lov til at tegne deres stamtræ på præcis den måde deres familie er sammensat på i alle danske skoler, pånær Koran-skolerne.

  Han får det også til at lyde meget uskyldigt. Men Michael vil virkeligheden af med den traditionelle kernefamilies status i samfundet som normen, og tilsidesætte det med andre familie-former. Dette er selvom vi ved fra forskningen at børn kommer bedst ud af det når de vokser op i en traditionel kernefamilie.

  Kommentar by Kinesersnot — 18. august 2021 @ 09:25

 10. Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 09:10

  Hvem lader sine små piger gå rundt klædt som skøger?

  Kommentar by Kinesersnot — 18. august 2021 @ 09:25

 11. Er KineserSnot kulturberiger ?

  Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 09:27

 12. mærkelig kommentar af KineserSnot 09:25

  En “norm-kritisk” skolelærer, sat op mod en skoleleder der dikterer pigers påklædning

  Hvis man kan kritisere det ene, må man også med det andet, med mindre man har en skjult agenda

  Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 09:30

 13. En skolelærer der vil rykke holdninger? Det har han gjort. Jeg er ikke tilhænger af at man går og råber sin seksualitet ud i alle verdenshjørner så, før var jeg ganske indifferent men folk som ham har ændret min holdning.

  Og nu er det vel heller ikke en skolelæres job at spy sine holdninger ud over andre folks børn. Helt logisk må man konstatere at han har valgt det forkerte job.

  Måske han blot er endnu en forvildet ung “mand” der forsøger at finde sine ben men er der ikke en voksen der kan fortælle ham lidt om virkeligheden. Det forekommer mig at han, allerede nu inden han overhovedet har fået et job, balancere på kanten af en tjenestemandssag.

  Måske skulle lærerfaget ligesom lægerne have et løfte der kunne hjælpe vildfarne sjæle lidt på vej. Jeg tænker noget med ikke at forsøge at indoktrinere og putte voksen-ideer i hovedet på de små poder.

  Kommentar by Santor — 18. august 2021 @ 09:38

 14. Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 09:27
  Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 09:30

  Hvorfor opdrage sine små piger til at være promiskuøse?

  Kommentar by Kinesersnot — 18. august 2021 @ 09:57

 15. Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 09:30

  Vi andre behøver altså ikke opdrage vores små piger til at være kneppeaffald bare fordi du gør det.

  Kommentar by Kinesersnot — 18. august 2021 @ 09:58

 16. Som lærer skal han lærer børn at læse og skrive og så skal han lære børn at regne og forstå matematik, det der med holdninger er forældrenes opgave!
  Jeg håber ikke at seminarierne underviser de kommende lærer i at holdningsbearbejde eleverne, det er simpelthen ikke lærernes opgave!

  Kommentar by Den Nervøse — 18. august 2021 @ 10:20

 17. Ingen forældre bør acceptere idioten/galningen Michael Bjerring som skolelærer for deres børn. Han vil påvirke dem på en dårlig måde. Han har måske også potentiale til at begå perverse overgreb.

  Kommentar by BENT A — 18. august 2021 @ 10:21

 18. …ER kinesersnot kulturberiger?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 18. august 2021 @ 10:22

 19. Det værste er , at de lærer vores børn og unge, at det er muligt at skifte køn.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 18. august 2021 @ 10:29

 20. PS: At lade småpiger offentligt klæde sig ud som ud som “Lille Lise let på tråd”, som “baby dolls” eller som “sex-dukker” er vistnok en mode der kommer fra såkaldt frisindede kredse i USA, og i betragtning af at antallet af voldelige overgreb mod piger og kvinder er stigende, er det nok uklogt at lade pigerne klæde sig udfordrende.

  Kommentar by BENT A — 18. august 2021 @ 10:52

 21. Tommy 10.29: Ja, det med kønsskifte er en stor løgn. Det er en halv “løsning” som ofte ender i elendighed.

  Kommentar by BENT A — 18. august 2021 @ 10:54

 22. Den vestlige verden er færdig. Det vi ser i Kabul nu, er bare begyndelsen. Se “lederskabet” i USA, den komplet senile og inkompetente Biden, og et parti der er styret af woke idioter som dette individ. Det er ledelsen af “den frie verden”. Og set ingen lid til EU, de er ligeså håbløse som de altid har været. Terrorister, diktatorer, Rusland og Kina, vil afsløre vesten som den papirtiger vi er blevet, bare vent og se.

  Kommentar by Lukket fest — 18. august 2021 @ 10:56

 23. Som at sige, at skolepiger selv er ude om at blive gruppevoldtaget
  pga påklædning

  Vi lever ikke i 1890, så “normer” for påklædning har da rykket sig en del siden.

  Jeg synes derimod det ser tåbelig ud, at skoleelever sidder med hætten på hættetrøjen trukket op over hovedet, indendørs i 24 graders varme.

  Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 10:58

 24. Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 10:58

  Så må de også forvente drenge savler over dem. Det helt naturligt, nu hvor de går læst rundt som skøger.

  Kommentar by KineserSnot — 18. august 2021 @ 11:19

 25. Når piger og drenge bliver overfaldet, mishandlet eller myrdet, kan det i nogle tilfælde være forældre der har svigtet deres ansvar. Vi lever i nye tider hvor volden kan ligge på lur overalt. Forældre bør så vidt muligt ikke udsætte deres børn for unødig risiko, og bør f.eks. hente dem i bil hvis børnene skal hjem om aftenen efter besøg hos en skolekammerat eller lignende.

  Selv i små byer som Tølløse er man ikke sikker. En 80-årig mand med rollator, på vej hjem efter indkøb, blev overfaldet og sparket ned af fire unge af anden etnisk herkomst.

  Kommentar by BENT A — 18. august 2021 @ 11:21

 26. ….og mon “Firkantskolen” også har holdninger til hvilket signal tørklæder bringer i folkeskolen…

  https://www.dr.dk/nyheder/regionale/trekanten/skole-forbyder-elever-gaa-med-mavebluser-flere-er-blevet-bedt-om-daekke

  …eller er det kun risikoen for at rettroende skulle komme til at se et utildækket maveskind, der får dem til at indføre restriktioner mod danske piger…?

  Kommentar by egon olsen — 18. august 2021 @ 11:31

 27. For mig er det ok at folk er perverse hvis det er lovligt. Men hvorfor skal de belemre andre med det?

  Kommentar by Rinus — 18. august 2021 @ 11:31

 28. Til alle jer åndsforladte små pædofile porno boomere. Der beskylder en for at være muslim, blot fordi man syntes danske piger skal være anstændige istedet for at lege skøger.

  I skal holde jeres kæft. I indoktrineret til at tro frisind er godt. Når det i virkeligheden er endnu et kulturmarxistisk påfund, som bliver brugt til at nedbryde vores kultur.

  Kommentar by KineserSnot — 18. august 2021 @ 11:39

 29. https://www.information.dk/debat/leder/2016/09/maa-gaa-toerklaede-skolen Rune Lykkeberg 22. september 2016
  “De unge skal kunne vælge selv, både til og fra. De må selv vælge, om de vil konfirmeres, og så kan de vælge troen fra igen. Og de må have friheden til at vælge tørklæde til og fra. Den frihed tager et forbud fra dem.”

  Forbud mod muslimsk beklædning i Folkeskolen, er ifølge Lykkeberg brud på elevernes ret til at være den de er.

  Så er et forbud mod frisindet vestlig beklædning også brud på vore pigers menneskerttigheder.

  Man kan altid diskutere hvor grænsen går.

  Der ligger tilfældigvis en youtube, hvor en vittig hund har klippet en video med Joe Biden sammen med tekst og musik fra Neil Diamonds- Girl you will be a woman soon.

  Ækelt, han ikke kan lade være med at rage på små piger.

  Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 11:45

 30. Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 11:45

  Lolita-fetisch har intet med frisind at gøre.

  Fuck hvor er jer små pædofile porno boomere egentlig klamme.

  Kommentar by Kinesersnot — 18. august 2021 @ 11:49

 31. Skoler vil også bestemme over elevers madpakke.
  Det er selvfølgelig røde klimaaktivister der ikke tillader Jens og Marie at tage en Prinzenrolle eller leverpostejmad med i tasken.

  Også her griber skolen ind i forældres ret og pligt til at sende deres børn i skole med det de finder bedst.

  Der vil altid være familier der slås med overvægt og sociale problemer, men skolen skal nøjes med at undervise og vejlede, ikke indføre tvang om madkasser fuld af grøntfoder.

  Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 11:52

 32. KineserSnot´s kommentarer må stå for hans egen regning, jeg kobler ikke danske skolepigers påklædning sammen med lolita-fetish.

  Jeg sætter focus på Folkeskolens rolle i forhold til forældreansvar og den tid vi lever i.

  Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 11:59

 33. Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 11:59

  Forældrene er formentlig ødelagt pga af samfundets normer, og forstår derfor ikke at deres piger går klædt rundt som skøger, når de tager en crop-top på og leger Lolita.

  Kommentar by Kinesersnot — 18. august 2021 @ 12:03

 34. Er muslimer ødelagt af Islam´s normer, når deres kvinder valser rundt, fuld tildækket, med kun en flig åben til øjnene

  For nogen år siden ændrede en containerplads regler, så borgere ikke måtte bruge sorte plasticsække til affald.

  Da morede vi os med, at så må muslimer ikke komme på pladsen

  Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 12:11

 35. Hvad med i foerste omgang proeve paa at bibringe elverne mulighed for at stave et korrekt Dansk og en grundlaegende forstaelsle af almindelig regning, og koncentrere sig om det, som laerer,Michael Bjerring,men det er maaske for svaert, klovn

  Kommentar by dunk — 18. august 2021 @ 12:23

 36. FØR I TIDEN KUNNE FORÆLDRE så nogenlunde regne med at de og samfundet kunne samarbejde om at sikre børnene en lys, tryg og ordentlig fremtid i et land der var deres eget, og som var på familiens, børnenes og danskernes side.

  Sådan er det ikke længere. Tværtimod bliver samfundet og systemet mere og mere fjendtligt og farligt overfor både børn, unge, ældre og familier. Samfundet er ved at blive som en jungle fyldt med rovdyr, eller som et fascistisk samfund med menneskefjendske/ perverse/ forrykte/ barbariske/ åndsformørkede tilstande. Staten blander sig i alt og den personlige frihed indskrænkes mere og mere. Og der skal tages et utal af hensyn til de kulturfremmede. Sikkerhed, tryghed og overlevelse er holdt op med at være en selvfølge.

  At sige fra overfor de woke, de kønsforvirrede, feministerne, feltmadrasserne og gak-gak humanisterne er nødvendigt, hvis vi vil forhindre at civilisationen forsvinder ned i en helvedesafgrund.

  Kommentar by BENT A — 18. august 2021 @ 12:49

 37. Tidligere opslag fra Tingbjerg skole #Befolkningsudskiftning
  viser hvor Danmark er på vej hen, og så hidser en skoleleder sig op over danske pigers påklædning !!!!!

  Jeg har på fornemmelsen det drejer sig om alt andet end at forsvare anstændigheden.
  Eleverne er jo på sociale medier hele tiden og lægger sig op ad deres musikidoler der tit går udfordrende klædt på scenen. Medina skal måske tage waders og islandsk sweater på næste gang hun optræder

  Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 12:54

 38. Jeg er sikker på at vores fjender vil udnytte shitstormen mod bar mave forbud til at gøre burka lovligt, for det er jo et frit valg at glæde sig hvordan man vil

  Kommentar by Træt — 18. august 2021 @ 12:54

 39. Klæde ikke glæde

  Kommentar by Træt — 18. august 2021 @ 12:55

 40. Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 12:11

  Islam er stærkt-konservativt

  Men også moderate-Konservative mennesker ønsker ikke at unge piger skal lege Lolita.

  Kommentar by KineserSnot — 18. august 2021 @ 12:57

 41. Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 12:54

  Der er forskel på voksen kvinder og små piger

  Kommentar by KineserSnot — 18. august 2021 @ 12:58

 42. Den omtalte skole ligger ikke i Vejle men Ny Nørup, ikke langt fra Jelling der huser et stort Røde Kors asylcenter.
  De fremmede sluses ud i hele samfundet, også små landsbysamfund, lige som med afdelingen i Brejning mellem Vejle og Fredericia.

  KineserSnot forsvarer indædt sin holdning, men glemmer, eller vil ikke se at der kan ligge en anden agenda bag skolelederens krav.

  Mange siger :”Jeg er ikke racist – men…. og så kommer dårlige bortforklaringer for ikke at støde nogen.

  Så vidt jeg husker steg antallet af voldtægter ikke da rødstrømerne brændte BH’en på bålet i 68´.

  Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 13:28

 43. KineserSnot — 18. august 2021 @ 12:58:

  Det er selvfølgelig positivt, hvis forældre og skoler forlanger at piger går anstændigt og værdigt klædt.

  Men det er ikke så positivt, HVIS det sker pga pres fra muslimske forældre.

  Er i øvrigt helt enig i at det såkaldte “danske frisind” med nøgenhed og “fri sex” er en relativ ny og progressiv/marxistisk opfindelse, som ikke har rødder i dansk historie og tradition, det er ikke spor dansk.

  Kommentar by Peter Nielsen — 18. august 2021 @ 13:42

 44. IKKE ALT der kommer fra USA er godt. Det med den amerikanske udgave af fastelavn med græskar, skeletter, dødningehoveder og ækelt/makabert legetøj er vulgær og dårlig smag, og at klæde småpiger ud som billige lolitaer er nok også en dårlig idé. I adskellige overfalds-, misbrugs- og mordsager synes udfordrende påklædning at have været medvirkende årsag. Der skal ikke meget til for at provokere psy ko pater og pædoer.

  I nutiden hvor hverken den partiernes, koncernernes eller mediernes moral er noget at råbe hurra for, og hvor retsvæsnet delvis er brudt sammen, må forældrene selv sørge for at beskytte deres børn.

  Kommentar by BENT A — 18. august 2021 @ 14:24

 45. Kommentar by Peter Nielsen — 18. august 2021 @ 13:42

  Jeg er træt af klamme åndsforladte små pædofile boomere, der elsker dansk frisind, fordi de gokker den af til jailbait.

  Kommentar by KineserSnot — 18. august 2021 @ 14:29

 46. UP´s kommentarspor er…ja kørt af sporet…stort set i alle Kim´s gedigne opslag vælter det ind med nogle få kommentatores nonsens og hidsige skriverier.

  Hvor skal det ende? Ja jeg kunne jo holde op med at læse på UP og holde op med at kommentere…så fik de da opnået dette…sørgeligt at folk ikke kan begrænse sig og bare sige pyt til alle de fornærmelser der florerer!

  Alle der skriver herinde skriver jo under pseudonymer…så hvad har man ud af skændes og slynge om sig med infame og modbydelige ordskvalderier?…Nothing.

  Kommentar by Black Watch — 18. august 2021 @ 14:45

 47. Kommentar by Black Watch — 18. august 2021 @ 14:45

  Enhver med forstand burde forstå at SVEND, k.m og flere af BENT A’s kommentarer med nonsens der er irrelevant i henhold til opslaget er det der derailer kommentarsporet.

  Forstår ikke de for lov at forsætte dag efter dag, uge efter uger….

  Kommentar by KineserSnot — 18. august 2021 @ 14:49

 48. jp.dk 27.09.2014 KL. 23:00
  “Politiet kritiseres for nyt bederum
  Østjyllands Politi har netop oprettet et bederum efter ønske fra en håndfuld muslimske medarbejdere. Det har skabt stor debat og møder hård politisk kritik. Justitsministeren bliver nu involveret i sagen.”

  Jeg mener religion er en privatsag der ikke hører til på en arbejdsplads. Der har politiet åbenbart en anden holdning til.
  Det samme gælder højere læreanstalter, her opfyldes muslimers ønsker også.

  fra Kristeligt Dagblad : “På Københavns Universitet har fakultetsrådet godkendt, at der indrettes et bederum på KUA. Efter alt at dømme åbner det til efteråret, når der er fundet et lokale. Og SDU er på vej med et bederum, som studenterpræsten har været med til at få oprettet efter ønske fra muslimske medicinstuderende, siger Nicolai Halvorsen, der selv var med til at oprette bederum for de medicinstuderende på Panum Instituttet for halvandet år siden.”

  Der er ikke langt til vi får Svenske tilstande i Danmark. Der har myndighederne givet op, så piger og kvinder ikke kan færdes frit alene. Det er da ikke fordi almindelige lyshårede svenskere klæder sig vildt udfordrende.

  Det her drejer sig om danske børn i Folkeskolen, ikke om amerikanere der styler deres små poder op til million dollar skønhedsdronninger, men sådan er der så meget

  Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 14:50

 49. I min tid var der en række mere eller mindre uskrevne regler: man sad for eksempel ikke med kasket på i timerne, og nogle skoler havde skoleuniform. Ingen tager skade af at indrette sig efter nogle fornuftige regler.

  Kommentar by Ole Madsen — 18. august 2021 @ 14:55

 50. Hvor mange blog´s er lukket ned fordi 5. kolonne ballademagere ødelagde stedet ?
  Folk der hader højrefløjen og ytringsfrihed møver sig ind alle steder, jeg vover at påstå det også sker her.

  De forstår kunsten at manipulere og fordreje indholdet fra seriøse skribenter, så lortet går op i hat og briller.

  Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 15:02

 51. Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 15:02

  Du forsøger konstant at give alle andre skylden, når det dig der er torpedere kommentarsporet med dit ligegyldige nonsens og går imod den måde bloggen har fungeret på i 20 år.

  Fuck nu af med dig, din fucking spasser.

  Kommentar by KineserSnot — 18. august 2021 @ 15:06

 52. Ole Madsen
  Obligatorisk skoleuniform er måske løsningen, så er alle lige.

  Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 15:09

 53. “Obligatorisk skoleuniform er måske løsningen, så er alle lige.”

  Der leves fortsat i fortiden. Fremtiden bliver kønsopdelte klasser.

  Kommentar by tavsen — 18. august 2021 @ 15:47

 54. I “Afghanistan” posten skrev jeg 8 kommentarer ud af 133
  Tæl selv hvor mange KineserSnot fyrede af. Tjek også hans sprogbrug i diverse kommentarspor, som her overfor hvor det lyder :Fuck nu af med dig, din fucking spasser.

  Jeg går ingen steder, og kræver ikke andre sat ud herfra.

  Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 16:02

 55. Kønsopdelte klasser er også at rykke holdninger.

  Dansk lov og tradition er blevet udfordret i lang tid af venstrefløjen og indvandrere, og vi taber hver kamp. Fødevarer, halal, bederum, påklædning, moskéer, “tonen” ytringsfrihed i skrift og tale

  Altsammen ting hvor danskere presses til at indordne under mindretal

  Tror Michael Bjerring helt ærlig han kommer til at ændre muslimers holdninger ? Nej, han går efter det lette offer, danskeren der er ligeglad med at alting skrider

  Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 16:08

 56. Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 16:02

  Jeg har mistet tålmodigheden med jer, i er 117 gange blevet bedt om ikke at ødelægge kommentarsporet med jeres nonsens og fuldstændige ligeglade.

  Små børn med mangel på respekt for det bestående og de traditioner der er på bloggen.

  Det er sølle du forsøger at vende problemstillingen 180grader, mon ikke du bliver gennemskuet. Da du åbenlyst er mindrebemidlet.

  Fucking spasser.

  Kommentar by KineserSnot — 18. august 2021 @ 16:37

 57. Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 16:02

  Jeg kræver at fucking spassere som dig der ikke kan læse elefanten og rummet og respektere normerne der har været på bloggen i 20 år, bliver sat ud herfra.

  Dine indlæg ødelægger alt, fuck af med dig din usle spasser.

  Kommentar by KineserSnot — 18. august 2021 @ 16:38

 58. Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 16:08

  Hæng dig selv, din sølle taber, du skulle have været en plet på lagnet.

  Kommentar by KineserSnot — 18. august 2021 @ 16:39

 59. #56 57 58 fede kommentar, kan næsten ikke vente på flere af den slags

  Kommentar by k. m. — 18. august 2021 @ 16:47

 60. Kommentar by k. m. — 18. august 2021 @ 16:47

  Fortjener du andet, du jo en pestilens uden lige. Der ikke acceptere husets regler.

  Istedet for at acceptere der er således, så forsøger du ihærdigt at gøre alle dem der fortæller dig du skal tage dig sammen, til problemet i kommentarsporet.

  Du er et dybt uhæderligt menneske, et symptom på højrefløjens og liberalismens problem. Simpelthen for mange amøber der ikke kender deres plads, holder kæft og støtter op om de kloge.

  Kommentar by KineserSnot — 18. august 2021 @ 16:53

 61. Kommentar by k. m. — 18. august 2021 @ 16:47

  Du mener også små piger bare skal være promiskuøse, det nok fordi du en syg pædofil stodder.

  Kommentar by KineserSnot — 18. august 2021 @ 16:55

 62. citat fra oplæg : “Han vil gerne udfordre lærernes brug af køn som stereotyper” citat slut

  Der findes kun to køn. Punktum.

  En høne bliver ikke til en gris fordi den fødes i en svinesti.

  Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 17:39

 63. Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 17:39

  Se det var særdeles relevant og i henhold til indlægget.

  Du kan jo godt!

  Kommentar by KineserSnot — 18. august 2021 @ 17:40

 64. Jeg kan forstå på kommentarsporet, at en homoseksuel lærer, dragqueen i sin fritid er fredet for sine holdninger. Han har lov at manipulere andre menneskers børn som lærer i Folkeskolen.

  Elever der møder op i “det forkerte tøj” anses som billige gadeludere der ikke fortjener respekt.

  Man beskylder dem for at nedbryde moralen i samfundet ved deres påklædning.

  De har også lov til at sige nej til covid-vaccine.

  Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 18:01

 65. Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 18:01

  Jeg vil meget gerne snakke om pædofile transseksulle der groomer børn i folkeskolen.

  Men nu skulle du lige rettes ind, fordi du vil tale om alt muligt andet.

  Kommentar by KineserSnot — 18. august 2021 @ 18:07

 66. Kinesersnot skriver til tider fornuftige ting, men her ovenfor går han nærmest amok i grovheder og tilsvining af andre bloggere. Og igen og igen leger han selvbestaltet strømer. Er det hans mål at starte skænderier? Og hvorfor hans utrolig mange OT-indlæg, platheder og skældsord? Han behøver da ikke at angribe så ubehøvlet og agressivt.

  Kommentar by BENT A — 18. august 2021 @ 18:08

 67. Kommentar by BENT A — 18. august 2021 @ 18:08

  Mit mål er at lukke ned for jeres irrelevante nonsens. I er blevet bedt pænt om at stoppe. Nu bliver i svinet til, da i alligevel ikke er til at tale med.

  Alle jeres indlæg er meget mere ‘ubehøvlet og aggressive’, da de ødelægger kommentarspor dagligt.

  Kommentar by KineserSnot — 18. august 2021 @ 18:12

 68. “Jeg skulle lige rettes ind” !!!

  og det tror KineserSnot han lykkedes med.

  KineserSnot tror fejlagtig Uriasposten er hans private opslagstavle. Det er en fejlslutning af dimensioner.

  Jeg er kold i røven over for KineserSnot sprog, det falder tilbage på ham selv en dag.

  Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 18:18

 69. Apropos skolebænken..
  Drengene kan ikke koncentrere sig når pigerne viser navle.
  https://nyheder.tv2.dk/samfund/2021-08-18-sydoestjysk-skole-siger-nej-til-bart-maveskind-i-skoletiden

  Kommentar by P — 18. august 2021 @ 18:18

 70. Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 18:18

  Nej selvfølgelig lykkedes jeg ikke, du jo uden for pædagogisk rækkevidde og er en syg egoist, der er ligeglad med de gense normer på bloggen.

  Kommentar by KineserSnot — 18. august 2021 @ 18:19

 71. Alle børn har en far og mor, det havde de også i stenalderen.

  To kvinder eller to mænd må for min skyld bo sammen, men de kan nu engang ikke skabe et barn uden hjælp udefra, så der knækker filmen for regnbuefamilierne. Det er uklogt at rokke ved naturens orden.

  Vaccine er ikke vaccine, det er nødgodkendt eksperimentel medicin, ingen kender langtidsvirkninger ved.
  Folk må tage stoffet hvis de vil, det er ulovlig at tvinge dem til at tage stikket.

  Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 18:40

 72. #36 kl.12.49 BENT A , jeg er helt enig

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 18. august 2021 @ 19:48

 73. https://www.bt.dk/royale/kronprinsesse-mary-indroemmer-der-er-mange-der-har-det-svaert-med-pronominer

  Kronprinsessen er med på legen igen…!!!!

  “Kronprinsesse Mary indrømmer: ‘Der er mange, der har det svært med pronominer'”

  Kommentar by Polka - je suis Hr. Naturli' — 18. august 2021 @ 19:48

 74. #37 kl 12.54 k.m ja ,- det er sån det er/er ved at blive.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 18. august 2021 @ 19:50

 75. Homoseksuel ‘normkritisk’ skolelærer: “Jeg vil gerne rykke holdninger.”, “… vil udfordre normerne”:

  Når nu den homoseksuelle normkritiske skolelærers holdninger bliver norm, vil han så acceptere at hans normer bliver udfordret ?

  Næppe – for hans normer skal helt sikkert blive universelt endegyldige normer for alle. Vi mangler bare at anerkende den normkritiske skolelærers geni.
  Han regner stensikkert med at modtage Nobelprisen i “normkritiske holdninger”.
  Hvad skulle verden dog gøre uden den skolelærers normkritiske holdninger?????
  Narcissismen har mange ansigter.

  Kommentar by Gustav Jensen — 18. august 2021 @ 20:07

 76. Kommentar by k.m. — 18. august 2021 @ 18:40

  To lebber må da gerne opdraget et barn, men samfundet skal ikke ændre på at den traditionelle kernefamilie er det mest optimale.

  Kommentar by KineserSnot — 18. august 2021 @ 20:13

 77. Pointen er, hvornår tipper læsset, så bøsser/lesbisk familier er normen, og far-mor-børn er det unormale? Læreren og mange andre trækker i den retning.

  Og igen, jeg tror skolelederen med de korte bluser er ude i et andet ærinde end stå vagt om anstændigheden

  Kommentar by k. m. — 18. august 2021 @ 20:34

 78. Kommentar by k. m. — 18. august 2021 @ 20:34

  Det godt set, bliv ved med disse relevante indlæg.

  Kommentar by KineserSnot — 18. august 2021 @ 20:40

 79. Den skjulte dagsorden , at islamisere/globalisere ,”af-nationalisere” eller på anden måde fremmedgøre os for os selv , har mange ansigter. De korte bluser kunne være den agenda skolelæren vil fremme. Det er påfaldende , at det aldrig er den åbenlyse Uanstændighed der ligger i tørklæder og telte-indpakninger ,der stort set aldrig gøres et virkeligt forsøg på at få stoppet. Den Uanstændighed SKAL stoppes,- fordi Islams massive kvindeundertrykkelse ER en Uanstændighed uden for normal adfærdsnorm. Accepten af Islams kvindesyn , vil ødelægge vestlig civilisation. Som erstatning vil der komme en ørken af af-civiliserende konstant nedadgående bestialiserende klan-adfærd og ufred. kronisk afvikling og et fuldstændigt stop for udvikling.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 18. august 2021 @ 20:52

 80. Pfizer afslører deres vaccine kun beskytter i en begrænset periode.
  Vi vil helt sikker blive mødt med krav om et eller flere stik resten af livet, og medicinalfirmaerne tjener enorme summer.

  Australsk politi bruger peberspray mod en kvinde der handler mad uden mundbind.

  Småting, som et stykke bar maveskind pustes op til katastrofe, mens vores regeringer indfører politistat uden medierne fortæller noget.

  Folk mister friheden, enten ved smart manipulation eller trusler.

  USA er dybt splittet mellem republikanske delstater hvor det går rimelig godt, og Democratisk ledet der er lige modsat.
  Biden pralede af at ville samle landet. Han kan vel ikke snøre sine sko selv!

  Kommentar by k. m. — 18. august 2021 @ 21:19

 81. “REGERINGEN VIL BEGRÆNSE YTRINGSFRIHEDEN”, glimrende artikel af Lars Boje.

  Kommentar by BENT A — 18. august 2021 @ 21:34

 82. Kommentar by k. m. — 18. august 2021 @ 21:19

  Hvorfor spammer du konstant disse irrelevant e indlæg?

  Kommentar by KineserSnot — 18. august 2021 @ 21:36

 83. KineserSnot
  Du var ved at komme i godt humør, det dur ikke så jeg trak dig tilbage på sporet.

  Nu kan du surmule resten af dagen

  Kommentar by k. m. — 18. august 2021 @ 21:52

 84. Det er uforståeligt for mig , at folk bliver ved at tro på det “vaccine-vrøvl”. Hvad er det egentligt vi udsættes for? En slags ” gen-terapi” / afprøvning/testning?
  Der vil blive nye test og nye injektioner , som gør hvad ved os?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 18. august 2021 @ 22:17

 85. Kommentar by k. m. — 18. august 2021 @ 21:52

  Ifølge rygterne går Bye-Den af idag. Søg lidt på Twitter.

  Kommentar by KineserSnot — 18. august 2021 @ 22:19

 86. https://quillette.com/2021/02/27/the-evolutionary-advantages-of-playing-victim/

  Kommentar by KineserSnot — 18. august 2021 @ 22:36

 87. # Tommy Robin 22.17: Ja, det må du nok spørge om. At corona-virussen eksisterer er der ingen tvivl om, men resten er hyllet i mystik, fortielser, vrøvl og løgn. Men du kan finde ud af meget hvis du vil. Se Michael Yeadon og diverse andre virologer på video.

  Kommentar by BENT A — 18. august 2021 @ 23:45

 88. Man skulle ikke tro at det i denne og mange andre tråde handlede om voksne mennesker, sådan som galskaben helt kammer over.

  Jeg er faktisk målløs over det der foregår på UP…og at det bare fortsætter uden at du Kim griber ind?

  Eller er du ved at opgive projektet…så forstår jeg det godt, trods det at nogle få så har “vundet”.

  UP er ved at ødelægge sig selv indefra, hvis ikke der sker noget NU!

  Kommentar by Black Watch — 19. august 2021 @ 00:13

 89. @Bent A du laver LIGE lovligt mange indlæg dagligt, hvorfor ikke samle dem sammen i ét indlæg i hver artikel?
  Du er en god skribent, tror mange er enige i det meste af det du skriver, men hold da fest hvor du skriver mange indlæg der fint kunne rummes i færre men mere indholdsrige indlæg.

  @KM og kinesersnot kan i ikke godt stoppe med jeres skærmydsler :). Det er PISSE trættende at se 20-30 kommentarer der bare er mudderkastning fra jeres side. Frem og tilbage hele tiden med totalt uinteressante indlæg for os andre.

  Kommentar by Endnu en vantro — 19. august 2021 @ 00:15

 90. Endnu en vantro, 00.15: Risikoen ved lange indlæg er at de aldrig kommer på, men ryger i awaiting moderation. Desuden er der mange som synes at kommentarer over 2 eller 5 linjer er for lange. Og der er også andre problemer.

  Kommentar by BENT A — 19. august 2021 @ 01:28

 91. black watch m.fl.

  Jeg lader mig ikke tryne af en selvudnævnt moderator, KineserSnot, der tror Uriasposten tilhører ham, med ret til at sortere hvad vi som gæster må skrive. KineserSnot tror han kan svine “os” til, til “vi” makker ret.
  Det er en krigserklæring.

  Jeg kan ikke tro Kim har givet KineserSnot nogen som helst beføjelser herinde, så indtil jeg hører nærmere fra Kim, regner jeg KineserSnot som gæst her på lige fod med alle andre. Ergo ingen medlidenhed eller indrømmelser fra min side når KineserSnot kammer over i svinske bemærkninger.

  Kommentar by k.m. — 19. august 2021 @ 07:44

 92. Kinesersnot er ikke så klog som han selv tror. For OT kommentarer kan være både vigtige og oplysende. Desuden skriver kineseren selv massevis af OT kommentarer.

  Kommentar by BENT A — 19. august 2021 @ 08:26

 93. Kommentar by k.m. — 19. august 2021 @ 07:44

  Hold dig nu bare til emnet. Kommentarsporet er ikke din private opslag-tavle… Hvor svært kan det være at forstå…

  Udstil bare dig selv yderligere…

  Kommentar by KineserSnot — 19. august 2021 @ 08:27

 94. Limewoody 6.54: Ja, alle børn har haft en far eller mor, men i nutidens kunstige, statslige, bureaukratiske, halvkommunistiske og kvindeideologiske samfund, er mange, mange børn blevet gjort faderløse eller helt forældreløse. Børn er retsløse i dagens Danmark. De har ingen sikre rettigheder. Og over en million danske børn er blevet aflivet/myrdet fordi de var “ubekvemme”.

  Kommentar by BENT A — 19. august 2021 @ 08:48

 95. Kommentar by BENT A — 19. august 2021 @ 08:26

  Alle min OT kommentarer går stort sted ud på at lege pædagog overfor jer , nu hvor i nægter at forholde jer til emnet og bruger kommentarsporet som en privat opslagstavle.

  Kommentar by Kinesersnot — 19. august 2021 @ 09:05

 96. #23.45 BENT A. jeg høre/ser og genser/hører masser af Yeadon, Dolores Mchill , Corbets Report mmm Lone Nørgaard osv. problemet er tid. og stadig ,- selvom jeg uddanner migselv så godty jeg kan ,- er jeg stadig bare et alm. menneske , det kun har – desværre- andre alm. mennesker at støtte mig til. bl.a HVAD de hver især gør sig af overvejelser

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 19. august 2021 @ 10:36

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper