19. august 2021

Randers: 67-årig integrationslærer dømt for dødstrusler mod Støjberg, “Du er den største racist i DK..”

For et par uger siden fik Kim Edberg Andersen fra Nye Borgerlige i Nordjylland, smidt en død rotte i sin postkasse, og man må konstatere, at selverklæret godhed manifesterer sig på ubehagelige måder.

Ingen er dog mere forhadt af de røde end Inger Støjberg. Flere medier fortæller, at en 67-årig sproglærer har fået tre måneders ubetinget fængsel for mere end 100 breve og beskeder med truende budskab over fire år. Medierne sætter desværre ikke navn på den dømt, men oplyser dog at han var lærer på en sprogskole, havde kontakt til syriske flygtninge, og var en del af en kulturklub i Århus Vest. En uvenlig venligbo.

Flere detaljer i en tidligere artikel i BT – Lærer bag dødstrusler skal for retten (13. august 2021)

“… Over 100 gange har han sendt truende mail og private Facebook-beskeder til Støjberg. Flere af dem har indeholdt dødstrusler.

Og for at være helt sikker på, at Inger Støjberg har forstået budskabet, har han også sendt talrige breve til Støjbergs private adresse. … B. T. er kommet i besiddelse af enkelte af de beskeder, som manden, der til daglig underviser unge, har sendt til Inger Støjberg.

‘Du er det største svin. Du er den største racist i DK – du er nazist. Du er den ledeste kælling. Du går direkte mod en langsom og meget smertefuld død,’ skrev han i et brev, som sidste år dumpende ned i Støjbergs postkasse. …

‘I mine klasser synger alle mine elever med på følgende: ‘Vi hader Inger, vi hader Inger, vi hader Inger – tramp – tramp – tramp. Støj-støj-støj uuuddd uuuddd’,’ forsætter beskeden.”

(Syriske migranter demonstrerer mod Inger Støjberg, 3. februar 2017)

“Hejsa, du er den mest forbandede lede mær, der findes i Folketinget. Så fik du lige lejlighed til igen at svine en befolkningsgruppe til. Men pas på lille Støjsender. 021020. Den dag må du hellere give dine vagter ekstra løn.”

“Jeg tænker så det larmer på, hvordan jeg kan skade dig mest muligt. Du er så isnende kold…”

Oploadet Kl. 01:15 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121071/trackback

18 Comments »

 1. HVORFOR retter den vrede tilhænger af den størst mulige indvandring ikke sin vrede mod Venstre, der bevidst og kynisk brugte Inger Støjberg som gallionsfigur og reklameskilt for sin “stramme” indvandringspolitik, som ikke var eller er det mindste stram, men et gedigent bluffnummer. Man kan komme til at tænke på Aamund som skrev artiklen: “Målrettet løsgænger……… eller løs kanon på dækket?”

  Støjborg tiltrak sig stor opmærksomhed, men hun ændrede ikke Venstres politik en tøddel. Så læreren har ingen grund til at hidse sig op over hende. Og faktisk har den vredladne heller ikke grund til at være vred på Venstre, som hele tiden, trods Lars Qs valgløfter, har arbejdet på at få titusindvis af flere evighedsturister til Danmark. Et arbejde som nu videreføres af 97.5% af folkemordstinget.

  Intet konkret har læreren haft at være forbitret og sur over. Støjbergs ord har været lyde uden reel eller praktisk betydning. Alt tyder på at læreren eller lærerinden har misforstået det hele.

  Der er nu ca. 1.4 millioner arabere og afrikanere i vores lille land. Heraf ca. 20.000 afghanere. Og flere er på vej.

  Om lidt vil den rasende få sin vilje, for om lidt vil vi leve i et vidunderligt multi-kulti samfund eller kalifat, hvor vi vil blive beriget til op over begge ører.

  Kommentar by BENT A — 19. august 2021 @ 01:58

 2. “- en 67-årig sproglærer har fået tre måneders ubetinget fængsel for mere end 100 breve og beskeder med truende budskab over fire år. Medierne sætter desværre ikke navn på den dømte,”

  Alderen, professionen og den frådende galde passer ellers fint på Uriasposten’s troll Per Henrik Rasmussen.

  Kommentar by grove city, ohio — 19. august 2021 @ 02:47

 3. En skattelønnet ekstremist – intet andet.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 19. august 2021 @ 03:22

 4. Hvorfor er der intet navn?
  Det plejer medierne da ellers at oplyse, når man har fået en dom og den ikke ankes.

  Vil man beskytte det lille pus, så hans ‘karriere’ ikke er ødelagt?

  Kommentar by Hema — 19. august 2021 @ 05:54

 5. Højrefløjen beskyldes of for et lavt debatniveau, men de laveste af de lave finder vi på venstrefløjen!

  Kommentar by Den Nervøse — 19. august 2021 @ 08:00

 6. 67 årig selvfrelst idiot, som lever af indvandring til et ligegyldigheds overflødigheds job kaldte Integrationslærer, og tilmed åbenbart er pædofilstøttende i sit had til Støjberg, da det var det hun bl.a bekæmpede, og muhammedanismefremmende via sit job. Fy helvede for ham.
  Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God torsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 19. august 2021 @ 08:13

 7. Elsker Inger, selvom hun er før blød. Min støtte herfra til hende.

  Kommentar by Jeppe — 19. august 2021 @ 08:31

 8. Når højreoritenteret bliver dømt i sådanne sager, så bliver deres liv optrevlet i pressen. Her bliver det til en meget lille nyhed…

  Kommentar by Kinesersnot — 19. august 2021 @ 08:56

 9. Vores retssystem, dommerne har jo også følelser, vil da ikke udsætte en “almindelig” borger for det samme som højrefløjens politikere bliver udsat for. Det ville jo være ondskabsfuldt.

  Jeg er nu mest forbløffet over at han kun får 3 måneder. Jeg troede at politikerne var en beskyttet dyreart Pga. af at de er så eksponerede i deres job, men det er moské kun venstreorienterede politikere der nyder den ære?

  Kommentar by Santor — 19. august 2021 @ 09:04

 10. Hans holdninger er de samme som hos hovedparten af pædagoger, lærere og andre, der påvirker den opvoksende danske ungdom.

  Den eneste forskel er, at han har sagt det, som de alle underviser efter i hverdagen.

  Kommentar by Bastardo — 19. august 2021 @ 10:39

 11. Man må håbe at niveauet er højere hos andre sproglærere.

  Kommentar by Rinus — 19. august 2021 @ 10:41

 12. Rinus 10.41
  Det kan man godt håbe Rinus, men man skal nok ikke tro det.

  Kommentar by bjarne binee — 19. august 2021 @ 11:06

 13. Støjbergs rolle har været at opsuge danskernes berettigede frustration over invasionen og dens konsekvenser uden for alvor at true elitens projekt omkring “Den Store Udskiftning”. Hun er kun en “strammer” rent retorisk, ikke i handling.

  Kommentar by Peter Nielsen — 19. august 2021 @ 11:54

 14. “Hejsa, du er den mest forbandede lede mær, der findes i Folketinget. Så fik du lige lejlighed til igen at svine en befolkningsgruppe til. Men pas på lille Støjsender. 021020. Den dag må du hellere give dine vagter ekstra løn.”

  “Jeg tænker så det larmer på, hvordan jeg kan skade dig mest muligt. Du er så isnende kold…”

  Bare to udsagn, ud af mere end hundrede, fra den dømte.
  Spørger du mig, så er det satme billigt sluppet med 3 mdr.

  Og ellers :
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Fædrelandet.

  Kommentar by Neuhammer — 19. august 2021 @ 12:59

 15. Støjberg er en marionetdukke, som siger hun ‘Strammer’ men reelt ikke strammer.

  Liderlige boomere hylder hende stadig.

  Kommentar by KineserSnot — 19. august 2021 @ 13:52

 16. Før i tiden skød eller hang man landsforræderne, idag bliver de nærmest belønnet, og ekstremt mange får statsborgerskab og bliver ophøjet til helgener.

  Ja, selv pædofile Terrorister og hardcore kriminelle.

  Kommentar by Hans peteresen — 19. august 2021 @ 15:01

 17. Er der ikke en af de faste venstreekstreme kommentatorer i JP’s debatspor der er sproglærer?

  Hvad er det nu han hedder?

  “Søhelten” kalder sig vidst LaCour for tiden. Utroligt (eller snarere forudsigeligt) at han blot kan oprette en ny facebookprofil, hver gang den gamle bliver slettet, hvor jeg aldrig får bekræftelsesmailen, ligegyldig hvilken mailudbyder jeg benytter.

  Kommentar by Træt — 19. august 2021 @ 17:35

 18. Patossen i brevene røber, at vedkommende er enig med Inger Støjberg – måske tilmed forelsket i hende (“Forelsket?? NEJ!! Jeg HADER, HADER, HADER hende!!”). Ja. Netop.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 19. august 2021 @ 20:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper