20. august 2021

Forskning: Ældre muslimer ansætter familie for skattekroner, “.. utrolig meget win-win ved ordningen”

Det siger en del om det antropologiske miljø, at man hylder en ordning, der gør det muligt for muslimer at gøre familiemedlemmer til sundhedshjælpere for kommunale skattekroner. At danskerne skal betale for den selvvalgte segregation er uproblematisk, og eneste problem er de ansattes arbejdsforhold og karrieremuligheder.

Jeg bloggede første gange om Mikkel Rytter for sytten år siden, da han forsvarede ‘arrangerede ægteskaber’ ud fra devisen: “Mennesker lever ikke i forskellige verdener, de lever forskelligt i verden”. En kulturrelativist, der allerede i 2004 var over dato. Fra Videnskab.dk – Muslimske familiers fravalg af kommunal ældrepleje giver udfordringer.

“Mange muslimer i Danmark kunne aldrig drømme om at sende deres forældre på plejehjem eller få kommunal hjemmehjælp. De foretrækker selv at passe de ældre derhjemme, kan du læse i en tidligere artikel på Videnskab.dk.

… Mikkel Rytter og kollegaer har undersøgt, hvordan familier med flygtninge- og indvandrerbaggrund bruger en ordning, som giver mulighed for, at de gennem kommunen kan få ansat et familiemedlem til at tage sig af plejekrævende ældre.

I ordningen, som er beskrevet i Servicelovens §94, får den selvudpegede hjælper løn af kommunen for det antal timer, det vurderes, at ældreplejen tager, i stedet for at den kommunale hjemmepleje udfører jobbet. …

Oftest er det en ægtefælle, datter eller svigerdatter, der bliver ansat som selvudpeget hjælper, fortæller Mikkel Rytter. …

Som udgangspunkt er der utrolig meget win-win ved ordningen, fordi familierne på den måde kan få ældreplejen til at fungere i hverdagen uden at være tvunget til at sende deres forældre, som måske ikke taler særlig godt dansk, på plejehjem eller få fremmede til at passe dem.’ …

Forskerne advarer om, at antallet af fattige ældre med flygtningebaggrund højst sandsynligt stiger i fremtiden, fordi der per 1. januar 2021 trådte en ny regel i kraft om, at størrelsen på flygtninges folkepension fremover afhænger af, hvor mange år de har boet i Danmark.”

(Collage: Mikkel Rytter, kulturrelativist, antropolog)

“De fleste selvudpegede hjælpere er i 40’erne og 50’erne. De siger selv, at de kan mange ting, og at de kan multitaske. De er omsorgspersoner for de ældre, deres børn, deres ægtefæller og det lokale samfund. (Abir Mohamad Ismail, ph.d.-studerende)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121105/trackback

39 Comments »

 1. Det jo absurd vi har så mange politiske tiltag, der hjælper folk med at blive fastholdt i parallelsamfundet.

  Hvad fanden er det der foregår!

  Kommentar by Kinesersnot — 20. august 2021 @ 10:58

 2. Abir Mohamad Ismail overvej vi giver typer som ham uddannelse og forsker stillinger. Når alt de gør er at normalisere Islam, via god kommunikation der rammer alle de rigtige ord, så sinkerne på venstrefløjen ikke opdager hvad han har gang i.

  Rytter er også med på vognen, ram så mange populære ord som muligt og de æder alt råt.

  Win-win

  Mangfoldighed

  Lokalforankring

  Integrations-succes

  Omsorgspersoner

  etc.

  Kommentar by Kinesersnot — 20. august 2021 @ 11:03

 3. Selvfølgelig vil de ikke lukke vantro svin ind.

  Det er så det, han kalder kulturforskel.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 20. august 2021 @ 11:04

 4. Vi gør det jo heller ikke svært for dem at snyde og svindle statskassen. Den er paragraf er nærmest et tag-selv bord for en “foretagsom” muslim.

  Må vel betegnes som dhimmi-beskatning.

  Kommentar by Santor — 20. august 2021 @ 11:08

 5. Serviceloven skal hurtigst muligt revideres så muligheden for endnu et muslimsk sugerør i samfundets pengekasse lukkes omgående.
  De ansvarlige politikere for denne mulighed for organiseret tyveri skal holdes ansvarlige gennem en rigsretssag.
  I Sverige malkes det offentlige hvert år for milliarder ved denne form
  for islamisk parasitvirksomhed. Familiemedlemmerne kan simpelthen ikke kontrolles for deres såkaldte ‘arbejde’.

  Kommentar by Gustav Jensen — 20. august 2021 @ 11:11

 6. Da velfærdsflygtninge vanviddet startede efter Udlændingeloven i 83, blev vi belært om, hvor gode muslimer var til at passe på ældre mennesker. Men ikke de ældre danskere ifølge alle de bestialske overfald, dengang i firserne kunne den lokale ugeavis berette om en ældre dansk mand med stok blive overfaldet af 2-3 unge berigere. Han jog dem på flugt med stokkemetoden.

  Så der blev ikke behov for flere ældrehjem. Nej muslimer ville aldrig blive nogen Ældrebyrde.

  En enkelt kommune prøvede dog at bygge et, multietnisk, men ingen muslimer ønskede at bruge det, og så hørte vi selvfølgelig ikke mere om det projekt.

  Der var heller ingen grænser for, hvordan muslimske kvinder ville overtage al bleskift på gamle vantro mænd. Men stadig er de uhyggeligt underrepræsenteret i alle fag, der omhandler menneskelige hensyn.

  Sosuer, sygeplejersker mangles i stort antal. Men der er blevet “uddannet” Bydelsmødre og Opgangsambassadører, der desværre heller ikke kunne oplyse boligblokke om coronaen. Der måtte uddannes nye til det formål.

  Kommentar by tavsen — 20. august 2021 @ 11:46

 7. Santor — 20. august 2021 @ 11:08

  Og husk, forældre kan nu få penge for at passe deres egne børn hjemme. Holstebro kommune skulle være den bedste

  Kommentar by tavsen — 20. august 2021 @ 11:48

 8. Kinesersnot — 20. august 2021 @ 10:58 skrev:
  “Det jo absurd vi har så mange politiske tiltag, der hjælper folk med at blive fastholdt i parallelsamfundet.”

  Jeg ved det måske er upopulært blandt nogle herinde, men jeg foretrækker faktisk så meget segregering/parallelssamfund som muligt, så deres fremmedhed bliver så synlig og tydelig for etniske danskere som muligt.
  Jo mere danskerne opfatter de fremmede som noget helt anderledes, der ikke passer ind, jo større er chancen for etnisk dansk solidaritet og sammenhold.

  Kommentar by Peter Nielsen — 20. august 2021 @ 11:49

 9. @ Kim.

  “Mikkel Rytter for sytten år siden” Det link fører til denne postering

  Kommentar by tavsen — 20. august 2021 @ 11:51

 10. Alle der påstår at der er mere end 2 køn eller at iSlam er en ‘religion of peace’ skal enten tvangsindlægges eller fængsles.

  Kommentar by piphans — 20. august 2021 @ 11:55

 11. DEN ØKONOMISKE POLITIK OVERFOR SKATTEYDERNE OG OVERFOR DE ALMINDELIGE DANSKERE, eller vanskeligt stillede/nødstedte danskere, er en stor svinestreg fra Christiansborgs side, og har været det siden 1970 ca.

  Noget svineri som er blevet værre og værre og værre med tiden. Og som er udviklet til en så asocial, anti-dansk og hensynsløs politik, at der er tale om taskenspilleri og socialt forræderi overfor nærmest ALLE danskere.

  Først overfor skatteyderne, som bliver plukket og plaget på alle mulige måder, fra moms, arbejdsmarkedsbidrag, P-bøder og andre bøder til ca. 2000 forskellige afgifter og gebyrer, herunder skat på vand, varme, lys, tøj, mad og tag over hovedet.

  Dernæst kunne arbejdsløse, syge, børn og unge, gamle, voldsramte, trafikofre, kernefamilier, splittede familier, erhvervsdrivende og iværksættere i problemer mv. have haft meget bedre betingelser.

  Sygeplejersker, læger, førtidspensionister, folkepensionister, invalider, fraskilte og mange andre kunne have haft bedre forhold. Understøttelsen ved ledighed og folkepensionerne kunne nemt have været 50 eller 100% højere, og prisen for transport i egen bil, med tog eller bus kunne have været det halve.

  I stedet har Christiansborg konsekvent plyndret og udsuget danskerne, og har udpint dem på mindst 2000 forskellige måder. Og har generet og skadet dem med spareøvelser, nedskæringer, lukninger og forringelser på velfærds- og sundhedsområder, mht. infrastruktur osv. (60 nedlagte motorkontorer, 600 nedlagte skoler, 35 nedlagte hospitaler og smerteklinikker, 150 nedlagte posthuse og 150 nedlagte biblioteker osv.)

  Altsammen for at skaffe penge til fremmedinvasionen og en lang række skøre eller luksuriøse projekter, som ikke har gavnet danskerne.

  Er Christiansborg roden til alt ondt? Eller er det vælgerne som elsker at blive snydt, narret og bondefanget igen og igen af de samme partier som allerede har snydt dem mindst 25 år i træk?

  Kommentar by BENT A — 20. august 2021 @ 12:11

 12. – tavsen

  Damn. Rammer først en pc i morgen. Det var blot et Mikkel Rytter-kategori link. Samme som det nederst i posten..

  Kommentar by Kim Møller — 20. august 2021 @ 12:13

 13. HELE den økonomiske politik er en understregning af at de kulturfremmede favoriseres på alle måder, mens danskerne diskrimineres og udnyttes systematisk. Vi er gjort til untermenchen i vores eget land.

  Kommentar by BENT A — 20. august 2021 @ 12:24

 14. Hvad er forskellen på integration og infiltration?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 20. august 2021 @ 12:28

 15. Kim Møller — 20. august 2021 @ 12:13

  Skaden er vist ikke så stor. Det er de færreste, der gider læse ;-)

  http://www.uriasposten.net/archives/607

  Følgende dialog understreger nødvendigheden af en privatisering af DR:

  Koplev: “Vi har altid haft indvandring til Danmark.”

  Rytter: “Det er jo netop det – det er vi bare nogle gange så dårlige til at huske på.”

  Koplev: “Der var så og så mange tyskere – der var stor polsk indvandring, der har været masser af indvandring op igennem tiderne… det glemmer man ofte i den her debat.”

  Rytter: “Det er helt korrekt, der har været forskellige bølger af indvandrere… hvis man kigger tilbage har vi jo haft polakkere, hollændere…”

  DEN dialog viser, hvor naive de er, når de fuldstændig ignorerer islams betydning for muslimer.

  Kommentar by tavsen — 20. august 2021 @ 12:29

 16. Tommy , Robin & søn. — 20. august 2021 @ 12:28:

  Den er den samme som forskellen mellem assimilation og 5’te kolonne virksomhed.

  If you can’t beat them, kick them out.

  Kommentar by Gustav Jensen — 20. august 2021 @ 13:32

 17. Det lyder mest af alt, som en syg undskyldning for at gå derhjemme og leve et muslims mellemøstligt liv, bare betalt af sagesløse danske skatteydere. Derefter kan man så bilde danskerne ind at man skam er selvforsørgende, så grimme Pernille Vermund ikke kan smide en ud! Samtidig kan man så optjene retten til dagpenge når den gamle dør!
  Det lyder virkelig som Ebberød bank!

  Kommentar by Den Nervøse — 20. august 2021 @ 14:23

 18. Danskernes vilkår og tryghed er blevet FORRINGET SÅ VOLDSOMT, at det allerede har påført danskerne utallige lidelser og tusindvis af overfald, dødsfald, sygdomme, økonomiske ulykker, uretfærdigheder og familietragedier.

  Men de gamle partier og medier er komplet ligeglade. De fremturer nu med den samme politik som har skadet, forulempet og gjort livet surt for hundredtusindvis af danskere. Om danskernes sønner, døtre, forældre, venner, brødre, søstre, bedsteforældre og andre påføres store tab og lidelser, rager den herskende klasse en papand.

  Den politiske situation er utrolig og fantastisk. Danmark ligner mere og mere en kafkask stat eller en mafiastyret bananrepublik.

  Og meget af ondskaben holdes stadig skjult for danskerne.

  Kommentar by BENT A — 20. august 2021 @ 14:33

 19. PS: Hos “Atterdag” er der en artikel om DF og NB som er hård ved dem begge to. De får et ordentligt pulver.

  Kommentar by BENT A — 20. august 2021 @ 14:35

 20. #16 by Gustav Jensen kl. 16.32 Danskerne assimileres til Danmarkistan.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 20. august 2021 @ 15:56

 21. Danskerne kan få lov at arbejde til de er 75 år, så migranterne kan blive forsørget. Det er pensionsalderen for mine børn ! det har intet med velfærd at gøre.

  Jeg har sgu ikke råd til at gå hjemme og passe min mor !!jeg skal jo betale for migranterne..

  Det er bare svineri

  Kommentar by h.nielsen — 20. august 2021 @ 16:41

 22. * tavsen 12:29
  Roepolakkerne – De kom og arbejdede og rejste så hjem, bortset fra ca. 3500 der valgte at bosætte sig her.
  Kartoffeltyskere – Omkring 250 i alt, de fleste rejste da heden ikke viste sig at være velegnet til kartoffeldyrkning
  Hollænderne på Amager og Frederiksberg (det var dengang på landet) – Talte næppe mere end et par hundrede.
  Jøderne- Har gennem tiderne rejst ud og ind af Danmark, men efter voldsomme jødeforfølgelse i Østeuropa omkring 1903 valgte ca. 3000 jøder at slå sig ned her. I dag er der vel 5-7000 jøder i Danmark.
  Så det der med at Danmark altid har været et indvandreland, skal nok tages med et gran salt. Over en periode på ca. 300 år er der højt sat indvandret ca 10.000, mens der siden 1983 er indvandret mellem 750.000 og 1,176000 ikke vestlige til Danmark, alt efter hvilken beregningsmetode man benytter!

  Kommentar by Den Nervøse — 20. august 2021 @ 17:51

 23. Kommentar by Den Nervøse — 20. august 2021 @ 17:51

  Ikke destro mindre, så er det en gens fortælling på venstrefløjen og anstændige borgerlige.

  Det bliver også udgivet bøger omkring det, som bliver brugt til undervisning i uddannelsessystemet.

  https://pure.kb.dk/en/publications/mennesket-har-altid-vandret-folkevandringer-og-vendepunkter-i-his

  https://natmus.dk/eksperter/jeanette-varberg/

  Kommentar by KineserSnot — 20. august 2021 @ 17:54

 24. Kommentar by Den Nervøse — 20. august 2021 @ 17:51

  Fint indlæg.
  Og så er der historierne om de mange spanske lejesoldater i Kolding, som skulle være blevet i Danmark efter år 1808. Realiteten var af næsten alle blev sejlet hjem fra Langeland.

  Kommentar by Thomas M. — 20. august 2021 @ 18:04

 25. Jeg er også tilhænger af segregering, så opdager man ikke når de rejser væk, som jøderne i Tyskland, Polen mv. gjorde det i fyrrerne.

  Kommentar by Træt — 20. august 2021 @ 18:07

 26. Det er MEGET simpelt…

  Det hedder RACISME.

  Kommentar by Hans peteresen — 20. august 2021 @ 18:42

 27. Jeg vil gerne leve segregeret. Det er danskerne der lider i de områder hvor kulturberigelsen er størst. Volden i Islam SLÅR bogstaveligt talt igennem , og det er ikke fra dansk side den kommer. Vold virker . Det gør truslen om vold også. Derfor præges danskerne i de pågældende områder af muslimerne ,- ikke omvendt. Danskerne groomes til Danmarkistan.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 20. august 2021 @ 19:33

 28. @18 Bent A.

  “Og meget af ondskaben holdes stadig skjult for danskerne.”

  Nej for tænk hvis det gik op for den almindelige nordbo (da det samme sker i vore nabolande, inkl. mit fødeland Norge.), at politikere er styret enten af sit eget magtbegær, EU eller penge (korruption?).

  Og så må vi jo ikke glemme 68’ernes lange march gennem institutionerne, så vores børn og børnebørn bliver jo nærmest indoktrineret til at tro på at verden kun kan anskues fra en (rød) side. Det ser man jo tydeligt med både fornægtelsen af de massive problemer med islam både her hjemme og andre steder i verden, klimahysteri, lgbtqxyrz+ hysteriet og ikke mindst den bevidste nedmontering af kernefamilien.

  Føj for den lede.

  Odd.

  Kommentar by Odd S. — 20. august 2021 @ 22:00

 29. Men det er selvfølgelig helt i orden når det er den anden vej rundt.
  Fru Jensen på 78 år skal selvfølgelig bare acceptere når Abdullah kommer forbi for at vaske hendes hænge patter.

  Kommentar by Hagmann — 20. august 2021 @ 22:30

 30. BENT A — 20. august 2021 @ 14:35 skrev:

  “PS: Hos “Atterdag” er der en artikel om DF og NB som er hård ved dem begge to. De får et ordentligt pulver.”

  Jep! Virkelig god artikel, kan absolut anbefales. Atterdag er et af mine foretrukne sites :-)

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. august 2021 @ 00:41

 31. Den Nervøse — 20. august 2021 @ 17:51

  TAK for dit indlæg, der viser, hvor latterlige de højtuddannede er. Ingen proportionssans overhovedet, den er druknet i selvglæde. De kværner bare løs, ud fra den vedtagne dagsorden. Sikke en stupid glæde over at skamride besiddelsen af definitionsretten. Og de lever i kraft af statsstøtte. YNKELIGT

  Hvor er pressens minister?

  Kommentar by tavsen — 21. august 2021 @ 01:03

 32. Hej Kim Møller Dit link til din for 17 år siden omtale af denne hædersmand fungerer desværre ikke. God weekend.

  Kommentar by NED MED ALTING — 21. august 2021 @ 01:37

 33. o.t. Det vugtigste man kan udtrække af snaphanens Peder Jensens artikel om USA’s tilbagetrækning på er: “Above all, we should do whatever it takes to keep Islam and those who practice it out of our own countries.”
  (commenting is closed-i guess)

  Kommentar by Nielsen — 21. august 2021 @ 04:13

 34. Der er nu iflg. DR og “Verden iflg. Gram” tale om et RÆDSELSREGIME i Afghanistan. Der foregår henrettelser og massakrer rundt om, og der er ingen steder tilbage i Afghanistan hvor der er trygt. Taliban viser nu sit sande ansigt, og selv fredelige civile er skrækslagne for hvad fremtiden vil bringe.

  USA burde have trukket sig ud efter sin straffeaktion i sin tid, der fik jaget Al Quaida jaget ud. Hvorfor pokker blev de i det enorme land?

  Politikere og journalister dummer sig, og millioner af uskyldige må hvergang lide og betale prisen for det.

  Det er det samme i Danmark, hvor man importerer hundredtusindvis af kulturfremmede. De gamle partier og medier dummer sig uafbrudt, og danskerne kommer til at betale prisen.

  Tag f.eks. sygeplejerskenes strejke, som i høj grad skyldes at man ikke har uddannet og ansat sygeplejersker nok, men har været meget mere optaget af at pålægge hospitalerne alle mulige kraftige besparelser. Arbejdstempoet er blevet skruet op og op, og til sidst var mange sygeplejersker ved at være stressede, frustrerede og nedslidte. Noget som har været stærkt medvirkende til strejken.

  Eller tag den voksende mængde af propaganda, uretfærdigheder og diskrimination samt vold, overfald og mord osv.

  Danmark har været et ekstremt misregeret land de sidste 40-50 år, og nu kan vi være ved at være ved vejs ende.

  Kommentar by BENT A — 21. august 2021 @ 07:48

 35. Læs Bent Jensens artikel: 20 års forgæves krig.

  Kommentar by BENT A — 21. august 2021 @ 07:59

 36. Hvis nu hele familien rejste HJEM, så kunne de passe deres gamle HJEMME i Bumfuckistan

  Kommentar by Træt — 21. august 2021 @ 08:03

 37. M Rytter er en ganske normal islam apologet. Det vi i daglig tale kalder en dhimmi,som også er muhammedanernes egen term for en nyttig idiot,som tjener og befordrer islam og pædofetens lære.

  Kommentar by Nielsen — 21. august 2021 @ 10:15

 38. -> Ned med alting

  Jeg har lige undersøgt det. Linket går til Mikkel Rytter-kategorien, hvor øverste post er den med linket. Jeg skrev flere posteringer om hans syn på tvangsægteskaber, så det var for at gøre det nemt at læse bagkataloget. /KM

  Kommentar by Kim Møller — 21. august 2021 @ 12:53

 39. Så glider de også ud af arbejdsløshedsstatistikkerne, så vi kan se, at det går helt fantastisk med integrationen. Dyrt men smart.

  Kommentar by Morten B. — 22. august 2021 @ 08:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper