20. august 2021

Ankara: Tyrkere angreb syriske flygtninge efter drab, ‘Police had used buses to evacuate some Syrians’

‘Vi kommer snart til at havde en islamisk stat over alt I verden’, skrev en Mohammed til mig på Instagram, få sekunder efter han havde pralet med sit danske pas, og forklaret at Danmark ikke var mit land. Jeg forstår godt, at Koran-tro arabere blot bruger Tyrkiet som mellemstation, for den attitude kommer man ikke langt med i Ankara. Her en historie fra Russia Today – Collective punishment: Rioters in Turkish capital target Syrian refugees after teen is stabbed to death.

“Shops, apartments and vehicles belonging to Syrian refugees living in Altindag, a suburb of the Turkish capital, were targeted by a mob of rioters incensed over the death of an 18-year-old Turk blamed on two Syrians.

Emirhan Yalcin, 18, was killed in an altercation between Turks and Syrians in the neighborhood on Wednesday afternoon. As night fell on Ankara, an angry mob descended on Altindag, targeting the Syrian refugee community: smashing and looting shops, overturning cars, and throwing bricks and rocks through windows of homes.

At one point, items looted from shops were thrown into a pile on the street and set on fire.

Turkish media reported that police had used buses to evacuate some Syrians from the neighborhood. Ankara police said they arrested 76 people…

They came and shouted ‘Go to Syria’ and then stoned the windows,’ one woman, wearing a full niqab, told a local outlet. She said her husband was a martyr – someone who died in the holy war – and showed the shattered glass and the brick that landed in the middle of their dinner.”

(Ankara, august 2021)

Oploadet Kl. 00:24 af Kim Møller — Direkte link8 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121107/trackback

8 Comments »

 1. Meget tyder på at kæmpemæssige bølger af vold snart kan komme til at skylle henover de europæiske lande og byer. Vestens svage, tåbelige og korrupte ledere er holdt op med at forsvare deres lande og befolkninger. Læs Klaus Ewalds sidste nye klumme om Kabuls fald og hvad dette fald kan være et varsel om.

  Kommentar by BENT A — 20. august 2021 @ 00:43

 2. BENT A — 20. august 2021 @ 00:43:

  Klaus Ewalds klumme er bestemt interessant læsning. Det er meget positivt at han er så opmærksom på den etniske dimension i Vestens forfald, men det er måske også derfor, at han fik en så lunken modtagelse hos Nye Borgerlige, da han tilbød sig som kandidat. Vermund har jo tidligere udtalt at enhver afrikaner eller araber kan blive “dansker”, hvis vedkommende har de rigtige “værdier” og “sindelag”, se nederst i denne artikel: https://ekstrabladet.dk/nyheder/politik/danskpolitik/krig-paa-hoejrefloejen-i-frontalangreb-paa-vermund/8147019

  Kommentar by Peter Nielsen — 20. august 2021 @ 04:51

 3. “Fordelen” ved muslimer er , at de altid vender sig MOD hinanden når den fælles fjende ikke er der.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 20. august 2021 @ 07:43

 4. Måske vi trods alt kunnet lære lidt fra Tyrkerne?

  Kommentar by Michael Unna — 20. august 2021 @ 08:38

 5. For at undskylde tyrkernes racisme fortalte DR i går, at Tyrkiet allerede havde 2 millioner flygtninge.

  I dag oplyser DR, at Tyrkiet har 4 millioner flygtninge. Gad vide, hvad tallet er i morgen?

  Kommentar by tavsen — 20. august 2021 @ 11:06

 6. De 4 millioner var i Radioavisen kl. 11. Da de 2 millioner blev sagt i går, tænkte jeg at få proportionerne på plads. Glemte det, men fordoblingen i dag (måske bestemt af dårlig omtale?), så har jeg fundet dem.

  Areal: 783.562 km²
  Befolkningstal: 82 millioner (2019) Eurostat

  Areal: 42.933 km²
  Befolkningstal: 5,806 millioner (2019)

  Mon ikke 300.000 velfærdsmuslimer syner mere i det danske landskab?

  Kommentar by tavsen — 20. august 2021 @ 12:49

 7. Muslimer er islamister der ser pædofeten Muhammed, som deres store forbillede, en skizofren intolerant pædofil voldelig galning, der farede rundt i ørkenen for over 1400 år siden.

  Den ser de op til og vil leve deres liv efter.

  Det siger jo næsten alt.

  Kommentar by Hans peteresen — 20. august 2021 @ 18:55

 8. Psykopat muslimerne fra tyrkiet overfalder alle, selvfølgelig helst kristne.

  Kommentar by piphans — 20. august 2021 @ 21:02

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper