20. august 2021

Lang detaljeret artikel om voldsramt kvinde i Ude og Hjemme: Intet om den afghanske gerningsmand

‘Stukket 11 gange og smidt ud fra altan: Mirakel at Louise lever’, skriver Ude og Hjemme og lader så Louise Makkonen Thagaard tale ud om det drabsforsøg hun blev udsat for sidste år. Gerningsmanden omtales som neutralt som ‘ekskæreste’, ‘en 10 år ældre mand’. Den lange og detaljerede artikel nævner ikke, at gerningsmanden er en afghaner, der kom til Danmark i 1996.

Lige den detalje er værd at dvæle ved i disse dage, hvor venstrefløjen gerne vil have endnu flere afghanere til Danmark. Flere afghanere på offentlig forsørgelse, mere kriminalitet, flere ofre. Tal fra Peter Seier Christensen.

(Graf: Peter Seier Christensen)

“Kriminalitet (straffelovsovertrædelser):
Afghanske indvandrere: Index 158
– Efterkommere: 247

Dansk oprindelse: 93
Tallene er korrigeret for aldersfordeling

Ca. 10 pct. af danske statsborgere som var afghanske indvandrere fik mindst en fældende dom for overtrædelse af enten straffeloven eller særlovene inden for fem år efter tildelt statsborgerskab. Det samme gjaldt 2,5 pct. af kvinder. Det svarer nogenlunde til, hvor mange danskere, der nogensinde får en fældende dom.

Beskæftigelsesfrekvens for 30-64 årige mandlige og kvindelige indvandrere:
Afghanistan: 63 % og 38 %
Dansk oprindelse: 84 % og 80 %

Andel offentligt forsørgede blandt 30-59 årige mandlige og kvindelige indvandrere:
Afghanistan: 39 % og 61 %
Dansk oprindelse: 16 % og 24 %”

Oploadet Kl. 01:44 af Kim Møller — Direkte link18 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121121/trackback

18 Comments »

 1. Jeg har lige set Deadline med en ung dreng som hedder Mussa. Jeg troede han var sommerferie-afløser, men dukker jævnligt op på skærmen. Jeg har lidt svært ved at forstå hans ghetto-dansk. Alle s’er bliver til sj’er. Det er grimt i mine ører. I gamle dage skulle man tale et pænt dansk og til mikrofon-prøve inden ansættelse på DR.

  Drengen Mussa med libanesiske rødder har tilsyneladende tilbragt sin studie-tid i en palæstinensisk flygtningelejr, hvilket gennemsyrer hans journalistiske narrativ. Det er ganske forfærdeligt hvad man som seer skal udsættes for fra DR.

  I sommers havde Mussa inviteret Pia Kjærsgaard på besøg til en diskussion med en rettroende islamist og en Non-binær-Trans. Det var et freak-show af en anden verden – med gamle Pia i midten.

  Drengen Mussa er åbenlyst svagt begavet og afbryder konstant med ledende spørgsmål. For Mussa forlanger personligt, at Danmark må tage mindst 2.000 afghanere. Ellers må danskerne være helt nazistiske.

  Enhedslistens svagt begavede Mai Villadsen udtrykte også megastor bekymring. Altså hvis løgnen på 45 kun blev til 2.000 – og forsøgte dermed at overgå Mussa. Men så lagde drengen Mussa også lige FN-flygtninge oveni. Mai Villadsen blev helt våd i varmen og smed så lige familie-sammenføringer med i hatten.

  Mai Villadsen fortalte videre, at afghanerne var så desperate, at de klamrede sig til landingshjul fordi de var bange for Taliban, som gik fra dør til dør. Det var ren gestapo-flygtninge-nekrofili.

  Men islamister med en IQ på under 30, som kravler rundt på en fly-vinge skal selvfølgelig slet ikke til Danmark. Hver enkelt de disse uduelige afghani-galninge kommer resten af deres liv til at koste Danmark et kæmpe millionbeløb – fordi de har indtaget for meget luft og har fået fly-PTSD.

  Er afghanerne heldige skaffes måske et rengøringsjob hos ISS (i tilskudsordning) eller som køkkenopvasker i et pizzaria. Altså som en ny kulturfremmed underklasse i Danmark, som mange sorte i USA.

  I nabolandet Pakistan mod øst kunne 40 millioner pastunere hjælpe deres blodsbrødre, fætre og kusiner. I lejrene kunne mændene optrænes til at befri alle de afghanske kvinder, som de kynisk har efterladt. FN kunne der bygge lejre i omgivelser, som ligner afghani-galningenes hjemland.

  Alle udgifter kunne dækkes af Saudi-Arabien, som ikke tager imod flygtninge fordi de ikke har børstet tænder i flere dage samt lugter af sure sandaler.

  Qatar Airways og fodboldklubberne kunne sponsorere lejrene. Desuden kunne alle fodboldspillere undsige sig deres 100 millioner i årsløn plus reklamer – og dirigere pengene i retningen af deres knæleri.

  Danskernes problem er, at de nuværende politikere simpelthen ikke forstår, at man ikke tager en beskægget bjerg-abe ud af en bjerghule – og giver ham en Samsung Galaxi S20-mobiltelefon lavet på nanoteknologi – uden det går knivhamrende galt.

  Kan man ikke forlange bare en smule læsning af professor Helmuth Nyborg eller professor Hendrik Verwoerd?

  Afghanerne hører ikke hjemme i Danmark og har selvfølgelig kun arbejdet for danskerne fordi de fik gode penge for det. Har de været lige så dårlige til deres arbejde som de afghanske soldater – så er danskerne virkeligt blevet snydt i asyl-spillet igen.

  Tyrkiet og Pakistan har lukket deres grænser med pigtråd for at øge trykket på undsætningen. Det hele virker snarere som et koordineret muslimsk angreb på Europa med millioner af afghanske flygtninge.

  De kommende mange år vil byde på mange flere krige og ”uventede” katastrofer, hvilket bliver det rene guf for diplomater, Martin Lidegaard samt Dansk Flygtningehjælps fremtidige generaldirektør Mai Villadsen.

  Kommentar by Thomas M. — 20. august 2021 @ 02:13

 2. Thomas M. — 20. august 2021 @ 02:13:

  Havde ikke hørt om “Hendrik Verwoerd” før. Han bliver svinet til på “Woke”-pedia, så han er sikkert værd at lytte til :-)

  Kommentar by Peter Nielsen — 20. august 2021 @ 05:05

 3. NÅR DET ER MENINGEN at Danmark skal gøres til en afrikansk/arabisk koloni, med efterfølgende fordrivelse og etnisk udrensning af danskerne, er det jo bare berigende og “hjælpsomt” at importere så mange afghanere, somaliere, syrere, irakere, pakistanere, tyrkere, marokkanere, congolesere, nigerianere, ugandesere og malinesere som muligt. Og lad os da bare tage mange fra Rwanda og Burundi også. Osv.

  Danmark er på vej ned i en afgrund. En afgrund som er så dyb at man kan blive svimmel af at se ned i den. Den er gravet af Christiansborgs store, store flertal. Når vi ser ned i den, ser vi ned i danskernes fremtid.

  Kommentar by BENT A — 20. august 2021 @ 06:36

 4. Vi kan KONSTATERE at mange politikere og DR-journalister enten er dybt åndssvage, eller så korrupte eller ondskabsfulde, at de gerne medvirker til at sende det danske folk ud i kulden og mørket.

  Kommentar by BENT A — 20. august 2021 @ 07:03

 5. “Ære og skam” Islamisk religiøst modbydeligt ejer idioti. Alt det egner sig jo ikke til en god “Integrations” historie (sort humor), og har jo ikke noget med -Ude og hjemme- at gøre, så her holder De Deres kæft, som gode velopdragne Politisk korrekte Dhimmier.

  Kommentar by Michael Unna — 20. august 2021 @ 08:37

 6. Kommentar by Peter Nielsen — 20. august 2021 @ 05:05

  Først undskyld for dobbelt-post med den anden tråd. Troede ikke mit indlæg var rigtigt afsendt.

  Jeg nævner ikke professor Hendrik Verwoerd i hans senere egenskab som premierminister for Sydafrika indtil 1966, hvor han blev likvideret.
  Men snarere hans videnskabelige værker fra Universitetet i Stellenbosch. Professor Hendrik Verwoerd havde en omfattende og publiceret viden om både sociologi og psykologi. En meget aktiv og højt begavet mand med indsigt i de hvide og sortes indbyrdes relationer. Han var sideløbende avis-redaktør.

  Professor Hendrik Verwoerd grundtanke var, at den oprindelige befolkning the Sans (Bushmen), den hvide befolkning (Boere/Afrikaner) samt de tilflyttede bantu-stammer (Zulu, Xhosa, Bapedi (North Sotho), Tswana, South Ndebele, Basotho (South Sotho), Venda, Tsonga og Swazi) skulle kunne leve sammen i fred, men at de hvide og disse bantu-stammer var på 2 forskellige udviklingstrin. Den samme ide har Helmuth Nyborg senere plæderet for og dokumenteret. Derfor er de i ”bad standing”.

  Professor Hendrik Verwoerd mente, at det ikke var en kulturel berigelse for nogen parter, at tage en stamme-neger med et spyd ud af en lerhytte og give ham en ”mobiltelefon” i hånden. Professor Hendrik Verwoerd plæderede for ”separate development”. Altså hver sin kultur i respekt for hinanden.

  Derfor fik alle de tilflyttede neger-stammer tildelt et stykke land på et europæisk lands størrelse. Frie boliger, veje, strøm, skoler, hospitaler mv. Alt selvfølgelig betalt af de hvide. Langt de fleste sorte var derfor glade for Apartheid.

  Hver stamme udgjorde kun nogle få 100.000 – så de havde fra starten rigeligt med plads. Desværre er den sorte befolkning (trods 20-50% Hiv/Aids-smittede) alligevel vokset til 50 millioner – så mange bor efterhånden en “smule” tæt – og kræver derfor “Land Without Compensation”.

  De fleste mennesker i Danmark begriber simpelthen ikke hvad det til sige, at komme til det sydlige Afrika, hvor den gennemsnitlige IQ er på max. 70 (altså retarderet). Næsten ingen ting virker og ingen forstår hvorfor. Bantu-afrikanerne er totalt hjælpeløse uden de hvide. Selv Afrikas brødkammer Zimbabwe modtager nu FN-fødevarehjælp efter de hvide er flygtet.

  Næsten alle i Danmark har deres misinformation om Sydafrika fra DR’s udenrigskorrespondent Jens ”Commu” Nauntofte, som har forvoldt enorm skade på danskernes forståelse af Apartheid.

  Hendrik Verwoerd var et godt hvidt kristent menneske af den reformerte kirke. Det var hans fejl. En endnu større fejl er det i midlertidig – ikke at lære af historien. Derfor skal ingen afghanske hulekrigere til Danmark.

  Hvis Bwalya Sørensen (eller en muslim) bliver præsident i Danmark i år 2040 – så kommer folketinget til at se sådan ud:
  https://www.youtube.com/watch?v=lO5QqFkUXgs

  Interesserede kan på Youtube selv finde flere af disse hysterisk morsomme klip fra debatter i det sydafrikanske parlament.

  Kommentar by Thomas M. — 20. august 2021 @ 08:55

 7. Den Sorte Nazist Julius Malema:
  https://www.youtube.com/watch?v=HQ9_-bKI9wM

  Kommentar by Thomas M. — 20. august 2021 @ 09:00

 8. Sådan vil Danmark (måske) se ud i år 2050:
  https://www.youtube.com/watch?v=Cew-BnjA_q4

  Kommentar by Thomas M. — 20. august 2021 @ 09:10

 9. Lige denne video med – fordi den er en “classic” blandt hvide i Sydafrika:
  https://www.youtube.com/watch?v=94RGsTvipXs

  Kommentar by Thomas M. — 20. august 2021 @ 09:30

 10. De tal vil under ingen omstændighed blive nævnt i disse dage, hvor vi udsættes for den hidtil voldsomste holdningsmassage jeg har oplevet og oven på klima massagen op til sidste valg, siger det ikke så lidt!
  Vi har uden tvivl en forpligtigelse over for de afghanere, som har arbejdet sammen med os, men ingen har sagt at vi partout skal have dem til Danmark!
  Som Far til to døtre, er jeg meget bekymret over at læse om voldtægtstallene, hvor forbryderen er afghaner! Men den bekymring vinder ingen genklang i disse dage!

  Kommentar by Den Nervøse — 20. august 2021 @ 11:04

 11. *8 Thomas M. 09:10
  Det kunne godt ligne visse steder i Sverige i dag!

  Kommentar by Den Nervøse — 20. august 2021 @ 11:10

 12. Et øøndigt par. Dansken vil ikke høre, dansken vil lide

  https://www.tvsyd.dk/tv2dk/hun-blev-stukket-ned-foran-sin-soen-og-kastet-ud-fra-altanen-hvad-siger-jeg-naar-han-spoerger

  Kommentar by BB — 20. august 2021 @ 11:40

 13. #12 kl.11.40 by BB. Jeg tror du har ret. Hvornår lærer danske piger/kvinder hvor farligt det kan blive for dem? Suk. Suk

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 20. august 2021 @ 12:32

 14. Tommy , Robin & søn. — 20. august 2021 @ 12:32

  Måske elsker danske kvinder S&M ? Faremomentet har stor betydning for deres nydelse.

  Kommentar by tavsen — 20. august 2021 @ 12:41

 15. En afghaner er en Taliban du endnu ikke har mødt.

  Kommentar by Ole Lukøje — 20. august 2021 @ 16:34

 16. Bemærk videoerne som nævnes i nr. 8 kl. 09.10 og nr. 12 kl. 11.40. Og husk så Klaus Ewalds klumme om Kabuls/Afghanistans fald, der kan sende millioner af Afghanere til Europa.

  Det vi ser i you tube videoen ligner allerede til dels visse steder i Frankrig, England og Sverige.

  Kommentar by BENT A — 20. august 2021 @ 20:33

 17. SYDAFRIKA ER SUNKET NED I VOLD OG KAOS. Medierne lovede ellers at når den “frygtelige fascistiske diskrimination og apartheid” hørte op, ville alt blive godt. Endnu en medieløgn. (se aviser fra dengang)

  Nu er det danskerne der udsættes for diskrimination og apartheid. Og det er så pludselig helt i orden. (link i nr. 8)

  Kommentar by BENT A — 20. august 2021 @ 21:09

 18. Selv muslimske lande er dødtrætte af muslimske migranter. Det er skruen uden ende. Hvis folk ikke gider at rydde op selv i deres overbeskidte reder, kan de ikke tillade sig bare at nasse sig ind i naive rige lande og forlange luksusservice.
  Lad de muslimske landes egne unge stærke hanner selv rydde op og smide de mest sindssyge islamister i spjældet – eller under jorden. Vesten skal ikke rage kastanjerne ud af ilden for dovne muslimske parasitter.

  Kommentar by Gustav Jensen — 21. august 2021 @ 09:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper