20. august 2021

Hjem?: Ufiltreret idioti fra Enhedslistens Rosa Lund, “Vi skal have alle tolke, lokalt ansatte… hjem!”

Revolutionen lader vente på sig, men der er mange veje til borgerkrigen, der kan bane vejen for ‘den sande socialisme’. Rosa Lund vil eksempelvis have afghanere ‘hjem’ fra Kabul, formentligt pashtunere, der aldrig har været i Danmark. De flygter angiveligt fra Taliban, for at kæmpe for homo- og kvinderettigheder. Hun vil sikkert også mene, at de er højtuddannede, omend intet tyder på det. Folk der tror at de kan sidde flere timer på vingen af et flyvende C-17 transportfly, kan næppe bidrage med andet end… en stemme på Enhedslisten.

(Rosa Lund på Facebook, 19. august 2021)

“De første evakuerede fra Afghanistan er i sikkerhed i Danmark nu ❤️
Vi skal have alle tolke, lokalt ansatte, ambassadeansatte og familier hjem!
(Rosa Lund, 19. august 2021)

(Rosa Lund uden filter: Afghanere flygter for at kæmpe for homorettigheder)

(Afghaner giver thumbs up før take-off)

“…frantic Afghan stowaways filming themselves as they cling to a US plane moments before some fell hundreds of feet to their death. The latest video apparently shows the desperate civilians taking selfies and giving the thumbs up as it takes off from Kabul airport with crowds below cheering on.” (The Sun, 17. august 2021)

Oploadet Kl. 02:45 af Kim Møller — Direkte link88 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121126/trackback

88 Comments »

 1. En lille anderledes kommentar, end de sædvanlige. Kim Møller jeg har nu læst med i ja hvad er det 8-10 år på Urias. Og jeg som MANGE andre, synes rigtigt ofte at du har fat i den lange ende. Omend dine kommentarer ofte er meget korte, så rammer de ofte præcist. Du udtrykker dig med få men velvalgte og rammende ord. Og du har fædrelandskærlighed, er en patriot og nationalist på den gode og sunde måde vil jeg mene.

  Hvorfor er det at du ikke har vist dig i den offentlige debat gennem årene, feks i diverse tv-shows og nyhedsprogrammer? Det ville batte så meget mere, hvis du kom frem og blandede dig og satte en masse mennesker på plads, og støttede en god sag på andet end bare dit eget website og facebook og andre små platforme. TV er hvor det VIRKELIG sker, jeg ville da langt hellere høre dig debattere end 1000 vis af andre ligegyldige nulbonner der konstant bliver hevet ind af tv2 og DR primært.

  Uriasposten udvikler sig jo aldrig for alvor, det bliver bare en lille niché som meget få mennesker læser og kender til.
  Jeg har 100% tiltro til at du kan debattere og argumentere for din sag, men hvad hjælper det når du bare udfolder dig på en relativt lille side om Urias?
  Eller du kunne blive politiker, se bare hvor langt Vermund er nået. ALLE kender hende, og hun er trods alt langt mindre nationalistisk sindet end dig, hun er vel dybest bare en ligegyldig Pia Kjærsgaard klon, der ser pæn ud men ikke rykker noget som helst i længden. Pia gjorde måske, men det er trods alt ikke meget DF har gjort en forskel i mange år.

  Kommentar by Endnu en vantro — 20. august 2021 @ 02:59

 2. Jeg har ligget død i sengen af grin siden du postede fotoet af “Thumbs Up” før take-off. Du er unik til den der morbide humor. Kim i folketinget ville være meget velkommet.

  Jeg så lige Deadline med en drengen Mussa. Jeg troede han var sommerferie-afløser, men han dukker jævnligt op på skærmen. Jeg har lidt svært ved at forstå hans ghetto-dansk. Alle s’er bliver til sj’er. Det er grimt i mine ører. I gamle dage skulle man tale et pænt dansk og til mikrofon-prøve inden ansættelse på DR.

  Drengen Mussa med libanesiske rødder har tilsyneladende tilbragt sin studie-tid i en palæstinensisk flygtningelejr, hvilket gennemsyrer hans journalistiske narrativ. Det er ganske forfærdeligt hvad man som seer skal udsættes for fra DR.

  I sommers havde Mussa inviteret Pia Kjærsgaard på besøg til en diskussion med en rettroende islamist og en Non-binær-Trans. Det var et freak-show af en anden verden – med gamle Pia i midten.

  Drengen Mussa er åbenlyst svagt begavet og afbryder konstant med ledende spørgsmål. For Mussa forlanger personligt, at Danmark må tage mindst 2.000 afghanere. Ellers må danskerne vel være helt nazistiske.

  Enhedslistens svagt begavede Mai Villadsen udtrykte også meeegastor bekymring. Altså hvis løgnen om de 45 kun blev til 2.000 – og forsøgte dermed at overgå Mussa. Men så forlangte drengen Mussa også lige FN-kvoteflygtninge oveni. Mai Villadsen blev helt våd i varmen og smed så lige familie-sammenføringer med i hatten. Så vel mindst 10.000 skal da hjem til deres eget Danmark.

  Mai Villadsen fortalte videre, at afghanerne var så desperate, at de klamrede sig til (Kim’s) landingshjul fordi de var bange for Taliban, som gik fra dør til dør. Det var ren flygtninge-nekrofili.

  Men islamister med en IQ på under 30, som kravler rundt på en fly-vinge skal slet ikke til Danmark. Hver enkelt de disse uduelige afghani-galninge kommer resten af deres liv til at koste Danmark et kæmpe millionbeløb – fordi de nu har indtaget for meget luft og fået fly-PTSD.

  Er de heldige skaffes måske et rengøringsjob hos ISS (i tilskudsordning) eller som køkkenopvasker, som en ny kulturfremmed underklasse. Ligesom de sorte i USA.

  I nabolandet Pakistan mod øst kunne 40 millioner pashtunere hjælpe deres blodsbrødre, fætre og kusiner. I lejrene kunne mændene optrænes til at befri alle de afghanske kvinder, som de kynisk har efterladt. FN kunne der bygge lejre i omgivelser, som ligner afghani-galningenes hjemland.

  Alle udgifter kunne dækkes af Saudi-Arabien, som ikke tager imod flygtninge fordi de ikke har børstet tænder i flere dage og lugter af sure sandaler.

  Qatar Airways og fodboldklubberne kunne sponsorere lejrene. Desuden kunne alle fodboldspillere undsige sig deres 100 millioner i årsløn plus reklamer – og dirigere pengene i retningen af deres knæleri.

  Danskernes problem er, at de nuværende politikere simpelthen ikke forstår, at man ikke tager en beskægget hulemand ud af en bjerghule – og giver ham en Samsung Galaxy S20-mobiltelefon lavet på nanoteknologi – uden det går knivhamrende- og sparkende galt. Kan man ikke forlange bare en smule læsning af professor Helmuth Nyborg eller professor Hendrik Verwoerd?

  Afghanerne hører ikke hjemme i Danmark. De har kun arbejdet for danskerne fordi de fik gode penge for det. Har de været lige så dårlige til deres arbejde som de afghanske soldater – så er danskerne virkeligt blevet snydt i asyl-spillet igen.

  Tyrkiet og Pakistan har lukket deres grænser med pigtråd for at øge trykket på undsætningen. Det hele virker snarere som et koordineret muslimsk angreb på Europa med millioner af afghanske flygtninge.

  De kommende mange år vil byrde på mange flere krige og ”uventede” katastrofer, hvilket bliver det rene guf for diplomater, Martin Lidegaard, Rosa Lund og Dansk Flygtningehjælps vel fremtidige generalsekretær Mai Villadsen.

  Kommentar by Thomas M. — 20. august 2021 @ 03:39

 3. Att: Endnu en vantro.

  Tror du i ramme alvor, at feks. DR og TV2 ville ønske at høre noget som helst fra Kim Møller´s mund.

  Dem de inviterer ind i studiet og ønsker at snakke med, er altid dem fra Redox, Politiken, information, Antifa, Enhedsliten, De Radikale, SF osv. osv. dem deler de nemlig holdninger med.

  Skal nogen fra den anden side høres, hvad der er sjældent, så er det alt med mindst 2 eller flere i studiet, med den 180 graderes modsatte holdning, inc. jounalisten..

  Kommentar by Christian Sørensen — 20. august 2021 @ 03:42

 4. Endnu en vantro — 20. august 2021 @ 02:59:

  “Hvorfor er det at du ikke har vist dig i den offentlige debat gennem årene, feks i diverse tv-shows og nyhedsprogrammer?”

  Måske fordi de ikke har inviteret ham … har du overvejet den mulighed?

  Kommentar by Peter Nielsen — 20. august 2021 @ 05:11

 5. Det værste er næsten at Fru Lund mfl. ikke bliver imødesagt når de kommer med sådanne påstande.
  En afghaner (og en hvilken som helst udlænding, der aldrig har været i Danmark) er selvfølgelig ikke på vej hjem til Danmark – vedkommende er på vej væk fra sit hjem.

  De kan lige så godt udstede statsborgerskaber til hele bundet, når de lander, for det bliver resultatet for langt de fleste.

  Gud ved om Fru Lund selv tror at de bliver gode demokrater af en flyvetur?

  Radioavisen fortæller nu at masser af afghanere er ved at blive smuglet ud til Pakistan og Iran.
  Målet skulle være det østlige Tyrkiet.
  Gu er det ej – det er Europa, ikke Tyrkiet. Tyrkiet er springbrættet til Europa.
  Vi går et spændende efterår/vinter imøde. Desværre
  Europas befolkning vil blive ‘beriget’ med mange tusinde afghanere.

  Og politikerne kommer ikke til at røre en finger.
  Og journalisterne klapper.

  Kommentar by Hema — 20. august 2021 @ 05:12

 6. ROSA LUND ER EN TYPISK POLITIKER FRA ENFOLDIGHEDSLISTEN. Hun kan eller vil ikke forstå at hun er i med til at ruinere og ødelægge sit eget folk og land. Hun er nyttig idiot for indvandringsindustrien og Merkel, Ursula og Ylva. Hun er fuld af ord, men det er feltmadras- og gak-gak humanistisk snak det hele.

  Kommentar by BENT A — 20. august 2021 @ 06:45

 7. SVENSKERNE LEVER I DAG UNDER ET TERROR-REGIME. Det samme kommer danskerne også til. Og hverken DF, NB eller SK vil blive i stand til at forhindre det. For vælgerne er så indoktrinerede med falsk humanisme, rød feminisme og velfærdssocialisme, at de gladeligt stemmer for deres egen og landets undergang.

  Kommentar by BENT A — 20. august 2021 @ 06:57

 8. https://nationalinterest.org/feature/ive-worked-refugees-decades-europes-afghan-crime-wave-mind-21506?amp

  Kommentar by Limewoody — 20. august 2021 @ 07:11

 9. Afghanerne er de absolut værste i de svenske kriminalitets og voldstatestikker. De skal ikke ind her.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 20. august 2021 @ 07:14

 10. Hvornår tager Rosa hjem?

  Kommentar by Michael — 20. august 2021 @ 07:16

 11. Rosa skal ikke hjem hun skal indlægges og have undersøgt den lille kugle hun har i sit hoved, vel og mærke når sygeplejerskerne har tid til at arbejde igen

  Kommentar by ph — 20. august 2021 @ 07:30

 12. JA, DET LYDER SÅ TÅBELIGT

  Hjem for en muslim er i nærområderne. Ghani har vist vejen til HJEM, som for muslimer er Fredens Hus, nu fragter man afghanere til Krigens Hus i DK. STEMMEKØB af værste skuffe.

  UMENNESKELIGT, men det kan ikke forhindre EL tåber, deres følelser og selvfedme er vigtigere end afghanernes følelser. Er de blevet spurgt om, om de foretrækker Danmark fremfor muslimske nabolande?

  Peshawar i Pakistan havde på et tidspunkt 1,8 millioner afghanske flygtninge fra den kommunistiske invasion, hvor Afghanistan blev besat. Noget som de blodrøde medierne gik let henover.

  Snakkede dengang med en afghansk flygtning, han var desperat, for han kunne ikke komme igennem nogen steder i medierne for at fortælle, hvad der foregik i hans HJEM-land.

  “I har da demokrati og ytringsfrihed?” Nej, svarede jeg, det er kun på papiret. Det er “journalisterne”, der bestemmer. Se det i øjnene, dit land er blevet besat af den rigtige supermagt. Havde det været USA, ville alle medier have været tilgængelige for dig.

  Seks danske utenriks­ministre: USAs svikt i Afghanistan må få konsekvenser for forholdet til USA
  https://www.document.no/2021/08/19/seks-danske-utenriksministre-usas-svikt-i-afghanistan-ma-fa-konsekvenser-for-forholdet-til-usa/

  Berlingske har intervjuet seks tidligere utenriksministre som nesten alle er enige om to ting: nasjonsbygging i muslimske land har ikke ført frem og USAs alenegang og oppførsel gjør at det må få konsekvenser for Danmarks tillit til USA. Danmark kan ikke ha en alliert som gjør så abrupte valg uten å forberede allierte.

  Kommentar by tavsen — 20. august 2021 @ 07:35

 13. Skal vi gætte på at mainstreamedierne har “glemt” Afghanistan i morgen. Nu kommer fortællingen om “vores” humanitære forpligtelser i forhold til de afghanske flygtninge… Enhedslisten m.fl. vil svømme som fisk i vandet – og i øvrigt glemme Talibans undertrykkelse, og at hele miseren startede med Sovjet Unionens broderlig hjælp til det afghanske kommunistparti i 1979. Og at kommunisten Frank Aaen fra Enhedslisten var på besøg i landet i 1980 og kunne konstatere, at de afghanske kommunisters styre var et lysende eksempel på overholdelse af menneskerettigheder – ikke mindst i KGBs (Khad) Pul-e-Charki fængsel ved Kabul – hvor torturkamrene blev flittigt brugt. I 1978-79 myrdede det afghanske kommunistparti op mod 100 000 mennesker. I hvert fald har Enhedslisten og mainstreamedierne glemt alt om den slags.

  I morgen har venstrefløjen fundet en ny sag og Afghanistan bliver husket som en sejr for venstrefløjen i kampen mod Vesten – især USA – og nu er det kampen for at ændre Vestens demografi så samfundet kan overtages via stemmeboksen og lidt nyttig terror. Vi så denne kynisme fra venstrefløjens side i Vietnam, i Kampuchea, i Iran, i Sydafrika, Zimbabwe, i Cuba osv.

  Kommentar by Limewoody — 20. august 2021 @ 07:45

 14. Nu må sygeplejeskerne da kunne forstå at Mette ikke har flere penge, hun har brugt ca. 20 milliarder på at så 17 millioner mik ihjel og nu skal Mette bruge milliarder på disse afghaner, der for langt de flestes vedkommende er analfabeter og direkte mindre begavede pga. indavl .

  De oprindelige dansker må finde sig i at skulle leve i frygt.

  Fhv. Udenrigsminister Per Stig Møller har sagt og skrevet det så smukt: “Det er en kendsgerning, at i Koranen står der. Du har lov til at FORSTILLE”.
  Lyve overfor vantro. Hvis du som muslim kan vinde ved det.

  Kommentar by Anders Nielsen — 20. august 2021 @ 07:56

 15. Enhedslisten er valgt ind i Folketinget, fuld lovlig, men der udnytter de deres demokratiske rettigheder eller indflydelse til at skabe kaos.

  Afghanistan er en guldgrube for Enhedslisten.
  Samme øjeblik der opstår krise et sted i verden, er Enhedslisten klar til at tage imod.

  Regeringen løste ikke problemet på Kærshovedgård. Nu får vi flere tusind nye klienter i til opbevaring i centre, betalt af danske skatteydere.

  Enhedslisten er som en snyltehveps, der lægger æg i et værtsdyr. Her udvikler den sig fra æg til larve som lever af værtsdyret. Larve forvandler sig til færdigudviklet hveps og cyklus starter forfra.

  Kommentar by k.m. — 20. august 2021 @ 07:59

 16. Fra TV2 artikelen om Corydon og enhedslisten ifm finanslov forhandlingerne:
  “Han (Corydon) kunne nogle gange få fornemmelsen af, at han sad og forhandlede med nogen, der måtte lyve for sig selv.”
  og
  “Forløbet afslørede for mig (corydon) et hykleri, hvor det blev klart, at i hvert fald dele af Enhedslisten slet ikke ønskede vækst i samfundet”
  https://nyheder.tv2.dk/politik/2021-07-09-det-var-som-om-aanderne-fra-harry-potter-var-med-under-de-afgoerende

  Enhedslisten lever på en løgn. De sælger en skadelig erstatningsreligion til naive og kronisk misundelige.
  Derfor har de den slags adfærd,de er i splid med sig selv

  Kommentar by geden — 20. august 2021 @ 08:08

 17. Der er jo Pakistan, Kashakstan og Turkmenistan o.a nabostater, som De kan få Asyl i. Hvad er der ellers bare at skrive end. Støt SIAD.
  http://www.siaddk.wordpress.com ,og http://www.frafalden.dk
  God weekend. (Skrivepause). mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 20. august 2021 @ 08:32

 18. Når nu de enfoldige i det venstreekstreme skråremsparti er så meget gladere for muhamedanere end for daner, er venstrefascisterne da hjertelig velkommen til at rejse hjem til Afghanistan.
  De vil blive hilst velkommen af deres åndsbrødre i Taliban, hvor de kan udveksle totalitære tanker og lære numseløft for begyndere.
  Danerne håber da bestemt, at de danske feminazier vil trives som ydmyge husslaver og boksebolde i Afghanistans hellholes. Bon voyage.

  Kommentar by Gustav Jensen — 20. august 2021 @ 08:44

 19. Selv Trump vil tage imod Flygtninge fra Afghanistan.

  Globo-homo never stops, man kan ikke vælge ledere der ikke går ind for masseindvandring.

  Kommentar by Kinesersnot — 20. august 2021 @ 09:05

 20. Zionisten Donald Trump går ind for masseindvandring

  https://www.forbes.com/sites/andrewsolender/2021/08/16/trump-endorses-prioritizing-afghan-refugees-amid-series-of-attacks-on-biden/

  Kommentar by Kinesersnot — 20. august 2021 @ 09:06

 21. Jeg er helt enig med Rosa, alle Afghanske tolke og migranter skal hjem hurtigst muligt… altså helt hjem

  Kommentar by redneck — 20. august 2021 @ 09:10

 22. NEJ !!
  Vi gider ikke flere af dem

  https://i.pinimg.com/originals/85/01/d8/8501d8dcd70d0afa50032c3663204a74.jpg

  Kommentar by Bjarne Jensen — 20. august 2021 @ 09:14

 23. https://ekstrabladet.dk/nyheder/samfund/flygtninge-kaos-i-afghanistan-en-helt-anden-situation/8791504

  I hørte det først fra UNHCR.

  “Af de internt fordrevne er 80 procent af flygtningene kvinder eller børn.”

  I morgen af Røde Kors bliver de kaldt

  “Læger og Ingeniører”

  I Overmorgen af Amnesty bliver de kaldt

  “Homoseksuelle og Transseksuelle”

  På Mandag fortæller Nadia Nadim,

  “at der inde i enhver Afghansk piger går en fodboldspiller som hende tabt, hvis vi ikke redder dem fra Afghanistan.”

  Og sådan vil holdningsmassagen fortsætte indtil Danskerne har fået banket ind i hovedet, at vi ska importere MENAPT-affald der ødelægger sammenhængskraften i vores samfund.

  Kommentar by Kinesersnot — 20. august 2021 @ 09:30

 24. Alle jer tastaturkrigere.

  Det nu eller aldrig, når der er nogle der laver en demo imod Afghanske flygtninge, så har i bare at møde op, uanset arrangør.

  Det skylder i jeres børn og børnebørn.

  Kommentar by Kinesersnot — 20. august 2021 @ 09:32

 25. https://www.reddit.com/r/scandinavia/comments/p5fd95/megathread_sob_stories_in_scandinavian_media_to

  En tråd der forsøger at samle alle holdningsmassage artikler i medierne. I må gerne deltage

  Kommentar by KineserSnot — 20. august 2021 @ 09:41

 26. Grundloven bliver brudt- Regeringen administrerer efter en lov der ikke er vedtaget i folketinget og bevilger 2 års ophold til alle afghanere der tror sig i fare.

  Kommentar by Per K. — 20. august 2021 @ 09:44

 27. Enhedslistens femifascisters spidskompetence har altid været at dyrke islamofili for næstens penge.
  Normale samfundsborgere betaler selv for deres hobbier og private tilbøjeligheder.
  Kun de følepornografiske feminazier insisterer på, at alle andre i samfundet betaler for deres perverse dyrkelse af muslimske parasitter fra Bumfuckingstan.
  Moozzie go Home – and stay Home.

  Kommentar by Gustav Jensen — 20. august 2021 @ 10:12

 28. Bliver spændende at se, om vælgerne belønner EL’s falske godhed i november?

  Masser af gode videoklip. Kabuls lufthavn.
  En afghansk moder overdrager sit spædbarn via crowdsurfing til amerikanske tropper.

  Talibanere oplever for første gang noget morskab, i radiobiler, karruseller, gym room. Deres livssyn går ellers ud på død og ødelæggelse, og dertil fyldes en truck med overgivne våben.

  “Vil det være tilladt at stemme kvinder ind i politik?” Der knækker filmen for talibanden

  https://twitter.com/NewsForAllUK?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1427545007536361472%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.friatider.se%2Ftalibanfilmerna-fran-kabul-vacker-skratt

  Kommentar by tavsen — 20. august 2021 @ 10:13

 29. to års ophold ender med forsørgelse på livstid.
  Enhedslisten giver ikke slip på dem igen.

  Kommentar by k.m. — 20. august 2021 @ 10:13

 30. Rosa Lund har gjort det – IGEN.
  Rosa Lund ved de flygtede fra Afghanistan i virkeligheden er danskere, derfor skal de naturligvis hjem.
  Danmark er så rigt, i hvert fald rigt på kloge hoveder, at der ikke er råd til hjemmehjælp, ej heller til anstændig psykiatri og meget mere, men der er råd til alverdens problemer håndteres i Danmark.
  JU HUU Rosa Lund: Er der nogen hjemme??

  Kommentar by NED MED ALTING — 20. august 2021 @ 10:22

 31. Slæber de corona med ind? som de illegale flygtninge der vælter over grænsen til USA
  Det er der garanteret heller ikke styr på.

  Kommentar by k.m. — 20. august 2021 @ 10:22

 32. # 29.
  Lige netop, og ganske som i de tidligere tilfælde. Som Birthe Weiss fra det parti der hverken er socialt eller demokratisk, kløgtigt udtalte: Det er kun racisterne og tosserne fra DF der tror de flygtede fra Bosnien ikke vender hjem når krigen er endt. UPS: Hvad skete?
  Igen igen: De “skyldige” er ikke politikerne, men de der stemmer på sådanne.

  Kommentar by NED MED ALTING — 20. august 2021 @ 10:25

 33. Atter en indvandrer, der fortæller det, alle de toneangivende danskere nægter at forstå:

  https://jyllands-posten.dk/debat/breve/ECE13213733/se-det-i-oejnene-efter-afghanistan-islam-og-demokrati-er-to-uforenelige-stoerrelser/

  Sig mig, hvor svært kan det være at forstå

  Kommentar by traveler — 20. august 2021 @ 10:30

 34. Hun har ingen begreb om hvem og hvad hun lukker ind.

  Det er et problem for hun har mere magt end den gennemsnitlige Dansker (OS). Al erfaring VISER at de bliver en evig kilde til røde tal på bundlinjen.

  Men Rosa er humanist, blot ikke når det kommer til Danskernes velfærd. Velfærd er andet end evnen til spise sig mæt hver dag, den del af begrebet har Rosa ikke helt forstået eller også er hun bedøvende ligeglad.

  Tak for Lort Rosa!

  Kommentar by Santor — 20. august 2021 @ 10:39

 35. De fleste “danskere” der er strandet er Kabul er blot indvandrere der er rejst hjem på ferie.

  Kommentar by Kinesersnot — 20. august 2021 @ 10:46

 36. Rosa Lund har aldrig læst koranen, så hun aner intet om kvinders status i islam.

  Her kan ses en vestlig kvinde stille spørgsmål til de nye magthavere.

  Desværre har twitter gjort det umuligt at klikke videre på platformen, så den konkrette adresse kan læses.

  Men kig https://twitter.com/NewsForAllUK scroll godt ned eller sæt det her ind i søgefeltet

  Members of the Taliban have laughed at the idea of female politicians

  Kommentar by tavsen — 20. august 2021 @ 10:47

 37. Dansk muslim giver tommel op:

  “Fejre vi at Taleban har overtaget Afghanistan, er det det vi fejre”

  2:28
  https://rumble.com/vldbxz-antifa-og-muslimer-overfalder-demonstranter-p-bl-grds-plads.html

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 20. august 2021 @ 10:51

 38. “Smerten over at se mit fædreland blive overtaget af analfabeter, der aldrig har mærket tyngden af en bog, men kun kender til et ladt våbens vægt, kan ikke beskrives”

  Geeti Amiri

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 20. august 2021 @ 10:53

 39. Jeg synes det er synd for “Endnu en vantro” at flere er efter ham på grund af hans smukke veltænkte forslag til Kim Møller. Hvordan kan han dog vide at Danmarx Ramadanradio og TV2 Screws ikke utallige gange har inviteret Kim Møller indenfor og tilbudt ham ubegrænsetv taletid og sågar eget TV-show? Hvordan kan “Endnu en vantro” vide, at det ikke bare er Kim Møller der siger nej, hvis ingen har fortalt ham det?

  Man kan mene at der på Uriasposten ofte fremsættes tanker og ønsker der desværre ikke er realistiske. Her kommer “Endnu en vantro” med et oplagt og aldeles realistisk forslag, som fortjener ros fra os alle.
  Kom igang Kim! Kontakt Danmarx Ramadanradio og TV2 og sig at du har fortrudt dine mange afslag. Den røde løber vil blive rullet ud og der vil blive serveret lagkage til dialogkaffen og “endnu en vantro” vil blive glad.

  Kommentar by bjarne binee — 20. august 2021 @ 10:57

 40. Rosa Lunds tvilling?

  Rødhårede Lily Cole omfavner diversitet ved at tage selfie iført burka …
  “Jeg havde ikke læst nyheder”

  https://www.bt.dk/udland/model-delte-burkabillede-utroligt-daarligt-timet

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 20. august 2021 @ 10:59

 41. Gæt en IQ …

  “Folkemængde skærer sig til blods”

  https://www.bt.dk/udland/folkemaengde-skaerer-sig-til-blods

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 20. august 2021 @ 11:02

 42. Kommentar by Jørgen Nielsen — 20. august 2021 @ 10:59

  Hun bliver kaldt racist. Læser deres kommentare som et langt angreb på hvide mennesker.

  “I skal træde i baggrunden”

  – “Prøv at hør her din bediun-perker, Storbritannien er Britternes land, vi skal bestemt ikke træde i baggrunden” burde Lily Cole havde svaet.

  Kommentar by Kinesersnot — 20. august 2021 @ 11:06

 43. Kommentar by bjarne binee — 20. august 2021 @ 10:57

  God humor, Bjarne! :D

  Kommentar by Kinesersnot — 20. august 2021 @ 11:07

 44. Rosa Lund er rendyrket populist! Hun vejre hvad der plus ord i den verden hun bevæger sig rundt i, og der er Pride lige for tiden! Derfor kæmper afghanerne i hendes verden for kvindernes rettigheder og bøsser og lesbiske! Gad vide om virkelig selv tror på det?

  Kommentar by Den Nervøse — 20. august 2021 @ 11:19

 45. Kommentar by Den Nervøse — 20. august 2021 @ 11:19

  Globo-homo dagsordenen. Det handler udelukkende om sorte, homoer og transekskuelle.

  Selv den amerikanske ambassade i Afghanistan promoverede det lort. Jeg kan godt forstår afghanerne ikke gad denne form for demokratisering :D

  Kommentar by Kinesersnot — 20. august 2021 @ 11:20

 46. Hvordan kan Jeppe Kofod få lyv til at fylde det ene fly efter det andet op med Afghanere os sende dem til Danmark?

  Han har næppe mandat i befolkningen til noget der er så uhæmmet!

  Kommentar by KineserSnot — 20. august 2021 @ 11:56

 47. David Wood har fanget komisk episode, da en vestlig kvinde spørger talibanden om kvinder i politik, 0:50

  The Question That Made the Taliban Burst out Laughing! https://www.youtube.com/watch?v=PKRF9KWhKZk

  Kommentar by tavsen — 20. august 2021 @ 12:18

 48. Sidste tal i nyhederne. 300 hjemtagne som de kalder det.
  Men er alle danske?

  Kommentar by P — 20. august 2021 @ 12:19

 49. ER DER I GRUNDEN FORSKEL på den følepornografiske femifascist Rosa Lund og Jacob Sprællemand? De lyder meget ens. Er der nogensomhelst borgerlighed tilbage i Venstre? Sprællemanden går ind for massiv hjælp til hele verden. Han vil gerne have mange flere afghanere til Danmark. Han mener på radigal vis at vores lille land skal finansiere og redde hele verden. Og hans bekymringer drejer sig først og sidst om kulturfremmedes velbefindende. (Hørte ham i dag på P1 12.15-13.00)

  Kommentar by BENT A — 20. august 2021 @ 13:02

 50. Afghaneren, der giver thumbs up før take-off, giver netop thumbs up fordi nu skal han vise de andre, at han er på vej til paradis i Vesten. Men så endte han i stedet i et andet mindre attraktivt paradis.

  Han havde med garanti ingen mellemværende med Taliban og var i den gad fuldt troende på Allahs vilje. En prototype på en ‘flygtning’.

  Kommentar by traveler — 20. august 2021 @ 13:33

 51. Ifølge Tesfaye er de allerede integreret…..

  https://nyheder.tv2.dk/2021-08-20-minister-sender-opfordring-tag-afghanske-boern-med-til-fodbold-og-spejder?

  Kommentar by KineserSnot — 20. august 2021 @ 13:47

 52. Nu begynde de også med tilrettelagte meningsmålinger.

  https://nyheder.tv2.dk/politik/2021-08-20-seks-ud-af-ti-vil-lade-afghanske-tolke-blive-i-danmark

  Kommentar by KineserSnot — 20. august 2021 @ 14:05

 53. Kommentar by KineserSnot — 20. august 2021 @ 14:05

  Begrebet ‘afghanske tolke’ er sikkert et meget bredt defineret begreb. Tolkefaget har en tilforladelig og tillidsvækkende aura over sig.

  Men lur mig, om der virkelig er tale om så mange tolke. De er vist udpeget med meget løs hånd. Mon ikke der deles bonus ud til venners venner og deres venner i form af livslang ‘pension’ i Danmark.

  Kommentar by traveler — 20. august 2021 @ 14:27

 54. Kommentar by traveler — 20. august 2021 @ 14:27

  De har ikke styr på en skid og Jeppe Kofod har sørget for at det ene fly efter det andet ankommer til Danmark med disse mennesker.

  Kommentar by KineserSnot — 20. august 2021 @ 14:40

 55. https://jyllands-posten.dk/politik/ECE13214527/hvem-flyver-vi-ud-fra-kabul-bekymring-over-manglende-sikkerhedstjek/

  Kommentar by KineserSnot — 20. august 2021 @ 14:40

 56. Seks ud af ti vil have Afghanerne skal blive her på permanent ophold?

  Det giver jo ingen mening når kun 20% stemte på partier der ville det her til valget.

  Har man udelukkende spurgt vælgere til venstre for midten hos Voxmeter? Hvorfor er de ikke transparente og fremlægger deres data?

  Kommentar by KineserSnot — 20. august 2021 @ 15:19

 57. TIDENS HYKLERIER OG POLITIKKER BLIVER MERE OG MERE UHYGGELIGE…..

  AFSNIT 1: Tag Rosa Lund, Pernille Skipper/Weiss, Sofie C, og Eva Flyvsk osv. Det er kvinder som gennemstrømmes af varme og store næstekærlige følelser når det gælder indvandrere, kulturfremmede og afghanere osv. Til dem er der masser af følelsesporno, gavmildhed og varm medfølelse.

  Men når det gælder danskere, skifter billedet brat. Så er man følelseskold og iskold. Så står den på ligegyldighed, foragt og arrogance.

  Det er en anti-dansk, uforskammet og infam opførsel overfor eget folk og land. Hvad i alverden bilder disse politik-kvinder sig ind?

  Kommentar by BENT A — 20. august 2021 @ 16:59

 58. @Bjarne Binee. Tak for kaffe siger jeg bare.
  Her prøver man at være konstruktiv og komme med et forslag der vil fremme sagen i allerhøjeste grad. Det er ikke fordi Kim Møller har forsøgt for alvor de sidste mange år at komme i de store medier. Man ser ham ALDRIG. Hvorfor han må forvente at hans sag strander på Uriasposten og aldrig bliver større end et par hundrede følgere og brugere dagligt.

  Hvad forskel har Uriasposten nogensinde gjort i noget som helst? Det er jo bare en opslagstavle mere eller mindre hvor vi brugere kan skrive hvad der falder os ind, og som ingen forskel nogensinde har gjort og heller aldrig vil gøre.

  Kommentar by Endnu en vantro — 20. august 2021 @ 17:35

 59. Uriasposten er et sted hvor man kan møde ligesindede og lufte sine frustrationer for en større kreds, uden at miste sit job, sine venner og sin familie.

  Det vil sige at det var det, lige indtil det viste sig at Kim Møller har logget IP-oplysninger i årevis, og har tænkt sig at udlevere dem til Stasi uden kamp.

  Kommentar by Træt — 20. august 2021 @ 18:12

 60. AFSNIT 2: (PS TIL 16.59)

  ENHEDSLISTEN OG DE RADIKALE er to uhyggelige partier. Men også DR, de politiserende kvinders radio, er blevet til et uhyggeligt foretagende. F.eks. var der i dag i “Orientering” en halv times LGBTQSP-propaganda, hvor der blev ævlet løs på en måde som man vist roligt kan kalde hyklerisk og tendentiøs. En Helene fra EU startede med at “fastslå” at det var diskrimination, uligeret og MR-krænkelser hvis man ikke godkendte LGBTQSP-bevægelsen , og en talskvinde fra samme udbredte sig derpå om at diskrimination, mangel på ligestilling og anerkendelse af “regnbue-værdierne” var mangel på kultur, retfærdighed og medmenneskelighed osv. LGBTQSP-klikerne bør snarest tilføres mange millioner euroer og kroner til “oplysningsarbejde”.

  Men at danskere diskrimineres og ikke er ligestillet med indvandrere mht. boliger, jobs, penge, retssikkerhed, pensioner, ret til familieliv og sundhed m.m., er ikke noget som DR bringer udsendelser om. DR betragter tilsyneladende danskerne som ikke-mennesker.

  Der var ikke eet ord om hvordan majoriteten af danskere diskrimineres.
  Og det er der aldrig. (læs “1984”)

  DR kvinderne fortsatte med følelsesporno og alarmisme om klimaet og co2. Snart ville alverdens børn i alverdens fjerne lande være i livsfare pga. klima-forandringer. Milliarder af børn risikerede at omkomme pga. orkaner, tyfoner, oversvømmelser, jordskælv, vulkanudbrud, tsunamier, lynnedslag, askeskyer, høstkatastrofer, overopvarmning, hedeslag, solstik, hungersnød, fattigdom, dårlig regeringsførelse, nedlagte skoler, sygdom, digesammenbrud, rotteplager, insektsværme, vilde dyr, konflikter, vold og mord, religiøs fanatisme, uroligheder, velfærdskollaps, mangel på demokrati, optøjer, krig, terror og borgerkrig.

  Alt sammen som følge af nærighed med at give penge til den store, smukke, ædle og flotte KRIG mod co2 (den uskadelige, nyttige og nødvendige luftart som planter ikke kan undvære), måtte man forstå. Regeringen agter jo “kun” at bruge ca. 900-1000 MILLIARDER kr. på kampen mod vind og vejr, og det er alt for lidt, iflg. en kvinde fra klima-redderne. (hun må trøste sig med at der nok kommer flere penge i næste omgang)

  DR er endt som et feministisk følelsesporno-propaganda-apparat.

  Kommentar by BENT A — 20. august 2021 @ 18:20

 61. “ENDNU EN VANTRO” har ret, når han i nr. 1 øverst skriver at DF og NB ikke kan redde Danmark fra undergang. For det kan de IKKE. De har hverken viljen eller evnerne til det. Der må et nyt bredt favnende, dansksindet, nationalkonservativt og mere stålsat parti til.

  Nå, men forhåbentlig er det ikke rigtigt at UP er uden betydning. Den er kun een ud af flere net-aviser, og tilsammen har de måske en vis virkning? Men kan godt forstå dem som plages af tvivl og pessimisme. Hele Europa ligner Romerrigets sammenbrud, både Sverige, Norge, England og Frankrig hærges af vold, mord, uroligheder og påsatte brande m.m., så det begynder virkelig at se mørkt ud.

  Og vi får måske kun lov til at være i fred fordi vi er som nogle myrer i forhold til en fremstormende flok af cirkus-elefanter?

  Kommentar by BENT A — 20. august 2021 @ 18:39

 62. Kommentar by Træt — 20. august 2021 @ 18:12

  Jeg betaler glædeligt de 1500 kr i dummebøde til Staten for at bryde gummeparagraffen 266b, og så vil jeg bruge resten af livet på af udskamme min arbejdsgiver, hvis jeg bliver fyret på den baggrund.

  Kommentar by KineserSnot — 20. august 2021 @ 18:41

 63. Kommentar by Endnu en vantro — 20. august 2021 @ 17:35

  Det er mange år siden jeg har hørt Kim i medierne. Men Kim stiller vist op til Nye Borgerlige et sted.

  Det drejer sig om, at få stenen til at rulle. Det gøres med bedre, indsigtsfulde, forunderlige, morbide, sarkastiske, morsomme, ironiske indlæg. Jo bedre indlæg og jo mindre fnidder – jo flere læsere. Spørg familie og folk om de læser daglige sandheder og virkelige begivenheder på Uriasposten? Anbefal en god post som du læst. Send et link.

  Måske de forskellige små blogs skulle samle kræfterne om en fælles hjemmeside “Danmarksposten”. Eller blot en simpel youtube-kanal, som f.eks. Matt Christensen:
  https://www.youtube.com/channel/UCxeY-wRrb65Jt37QHa5xMog

  Ellers ligger det jo lidt i bloggens navn – altså en uriaspost. Der er jo noget selvpineri over navnet. Tror derfor også, at navnet skræmmer folk væk. Men op med humøret. Der er kun en vej frem og det er fremad.

  Kommentar by Thomas M. — 20. august 2021 @ 18:43

 64. Kommentar by Endnu en vantro — 20. august 2021 @ 17:35

  Uriasposten er et uvurderlig arkiv der giver et overblik over ødelæggelsen af Danmark, de sidste 20 år.

  Kim Møller har sikkert afprøvet sig selv på et tidspunkt, man da pressen af dybt uhæderlig, så kan man ligeså godt lade være.

  Hellere forsøge at opbygge alternativer til de ‘konstruktive journalister’.

  Kommentar by KineserSnot — 20. august 2021 @ 18:43

 65. Kommentar by Thomas M. — 20. august 2021 @ 18:43

  Ja du har helt ret, det starte et sted. Og de brugere der brokker sig, kan måske blive bedre til at dele indlæg herfra til deres venner og bekendte.

  Kommentar by KineserSnot — 20. august 2021 @ 18:44

 66. Tænk sig at ønske at fragte endnu flere Terrorister, og hardcore pædofile kriminelle, til vores ellers så tidligere fredelige lille naive land.

  Hvor naiv og dum kan man efterhånden tillade sig at være.

  Ekstremt meget tilsyneladende.

  Kommentar by Hans peteresen — 20. august 2021 @ 18:48

 67. Bare lige for info, jeg har ikke skrevet nu eller mere eller mindre nogensinde før at Uriasposten er irrelevant eller ikke giver stof til eftertanke, ej heller at det ingen mening giver. Det jeg i MANGE år har haft et ønske om at det gør en større og større forskel ift hvad medierne bringer, hvilke debatter og hvem der debatterer og bliver hørt i MSM.
  Det er trods alt et godt og noblet budskab det Kim Møller promoverer på Urias. Og derfor vil nok de fleste af ønske at flere og flere slutter sig til den nationalistiske og national-konservative sag.

  Når man skriver så gode kommentarer mere eller mindre dagligt som Kim Møller gør, så er det ærgerligt at det ikke når ud til flere.

  Kim har for langt tid siden skrevet og fortalt at han har det fint med bare at være på Urias, der vil være for mange problemer forbundet med at blive en offentlig person med så markante meninger og holdninger som han har.

  Men det er vel heller ikke SÅ svært at forstå at det hurtigt bliver den samme LP plade igen og igen i hver eneste artikel, vi kender jo folks holdninger herinde, og langt de fleste af os er enige i langt det meste både indbyrdes og hvad Kim Møller skriver og bringer af kritikpunkter ift hvad der rører sig i Danmark hvad venstrefløjen og indvandring gælder.

  Kommentar by Endnu en vantro — 20. august 2021 @ 18:53

 68. Kommentar by Endnu en vantro — 20. august 2021 @ 18:53

  Vi langt fra enige, der er stadig mange boomere der sidder fast i åndsløsheden de vokset op med.

  Istedet for at fatte at 68erne og 89er-liberalismen har været altødelæggende og vi ikke når nogle vegne for det totalt udrenset i både NB og DF.

  De tror at det var bedre da de var unge, da det ikke var så langt ude. Men det var i deres tid at de første spadestik til afviklingen af alt vi har kært blev lagt. Deres idealer har ikke forhindret noget som helst, lad andre komme til.

  Kommentar by KineserSnot — 20. august 2021 @ 19:35

 69. Kommentar by Endnu en vantro — 20. august 2021 @ 18:53

  Folk kunne have givet Paludan en chance, men de valgte istedet at fastholde at NB og DF nok skal løse problemerne….

  Kommentar by KineserSnot — 20. august 2021 @ 19:36

 70. For første gang nogensinde 100% enig med Rosa Lund …De skal hjem, og det sammen med tæt på 1 mill. (tallet er ukendt) andre økonomiske flygtninge der har ophold i DK.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Fædrelandet.

  Kommentar by Neuhammer — 20. august 2021 @ 20:55

 71. # 34.
  Jo, det har hun og det er netop problemet, helt i lighed med RV og lign. dummernikker.

  Kommentar by NED MED ALTING — 20. august 2021 @ 21:43

 72. Under EM sagde de :vi skal ikke hjem, vi skal videre

  Kommentar by k. m. — 20. august 2021 @ 21:48

 73. @ Limewoody — 20. august 2021 @ 07:45

  Du har fuldstændig ret, især det sidste afsnit. Venstrefløjen er fjenden i Vores midte og Vi er ude af stand til at forsvare Os imod den indre fjende.

  Jeg tvivler på at ret mange af dem der stemmer til venstre selv er klar over hvor stor skade de påfører Danmark, de bliver i en eller anden forstand også narret til at tro at de gør noget godt og det onde som de rent faktisk kan se fejer de hurtigt bort som var det en engangs forseelse, en fejl eller en misser.

  Kommentar by Santor — 20. august 2021 @ 22:33

 74. Er man tidl. tolk for danske soldater eller lokalansat ved DK’s ambassade i Kabul kan man fortsat søge om hjælp til evakuering.

  Men skal man realistisk set med dansk evakueringsfly ud af Kabul de kommende dage, skal man søge nu og senest i morgen, 21/8.

  https://mobile.twitter.com/Forsvarsmin/status/1428825172564398088

  Kommentar by KineserSnot — 20. august 2021 @ 23:58

 75. @KineserSnot:

  De 1500 kr i bøde for §266 stk B bliver vel for hver kommentar som vurderes som “racisme” ?

  Kommentar by Træt — 21. august 2021 @ 00:13

 76. Kommentar by Træt — 21. august 2021 @ 00:13

  Der plejer at være rabat i det danske retsvæsen.

  Men det ville ikke gøre det store, så der flere ‘diplomer’ der skal vises frem i entreen.

  Kommentar by KineserSnot — 21. august 2021 @ 00:18

 77. KineserSnot — 21. august 2021 @ 00:18: Based :-)

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. august 2021 @ 00:37

 78. I det mindste skal nogle af lykkeridderne selv betale:

  https://www.tv2ostjylland.dk/oestjylland/danskere-skal-selv-betale-for-evakuering-fra-afghanistan

  Kommentar by Ole Lukøje — 21. august 2021 @ 06:07

 79. Kommentar by Peter Nielsen — 21. august 2021 @ 00:37

  Du altid velkommen. Du langt sagelig end mig. Men af alle brugere herinde, så ved du om nogen, hvad der er op og ned. Du sidder ikke fast i et eller andet boomer-narrativ, som så mange andre herinde.

  Kommentar by KineserSnot — 21. august 2021 @ 08:41

 80. Godhedsindustrien, Røde Kors og alle Danmarks batikhexe er nu lykkelige. Der er kommet frisk kød fra Kabul som råvarer, parat til at blive skubbet ind den danske pølsemaskine i Godhedsfabrikken. Nu kan de selvfede tosser holde fed fest, nyt kød betyder mere guld og beskæftigelse hos de danskerhadende islamofile.
  Heldigvis er mange af de lige importerede fra Kabul gamle kendinge, så skaden på landet er mindre end frygtet.
  Privatisér godhedsindustrien – det er ikke fattige danskes opgave at aflevere deres små almisser under tvang i muslimske lommer.

  Kommentar by Gustav Jensen — 21. august 2021 @ 08:41

 81. KineserSnot tror stadig han er konge af Uriasposten.

  Mens godhedsindustrien og landsholdets træner mæsker sig i flygtninge og regnbueflag, forvandles Danmark til et medicin-diktatur, hvor staten manipulerer fx med covidtest af indlagte på landets sygehuse.

  Fup og svindel dagen lang, og KineserSnot kalder gæster på Urisaposten for boomere og det der er værre.

  Jeg er sådan set skide ligeglad, men det lokker ikke flere læsere til siden, hvis man mødes af en arrogant, nedladende og selvglad egoist.

  Kommentar by k.m. — 21. august 2021 @ 09:16

 82. https://tv.frihedensstemme.dk/2021/08/19/skandale-tv-2-nyhederne-kalder-muslimsk-migrant-fra-afghanistan-for-dansker/?fbclid=IwAR3T-RzUGCvzGmOms11Ob-odVuaLrvZutwhcKsXwTMwJh_3jB3ijObVb7pQ

  Kommentar by Nielsen — 21. august 2021 @ 10:36

 83. -> Endnu en vantro

  Hvorfor er det at du ikke har vist dig i den offentlige debat gennem årene, feks i diverse tv-shows og nyhedsprogrammer? Det ville batte så meget mere, hvis du kom frem og blandede dig og satte en masse mennesker på plads, og støttede en god sag på andet end bare dit eget website og facebook og andre små platforme. TV er hvor det VIRKELIG sker, jeg ville da langt hellere høre dig debattere end 1000 vis af andre ligegyldige nulbonner der konstant bliver hevet ind af tv2 og DR primært.”

  Det er flere år siden jeg har sagt nej til medieoptræden, og når man ikke bliver inviteret, er det ingen skam at blive væk. ;-)

  Uriasposten udvikler sig jo aldrig for alvor, det bliver bare en lille niché som meget få mennesker læser og kender til.
  Jeg har 100% tiltro til at du kan debattere og argumentere for din sag, men hvad hjælper det når du bare udfolder dig på en relativt lille side om Urias?”

  Det vil jeg betegne som et vilkår. Jeg kunne selvfølgelig godt forsøge at gøre bloggen til en levevej, men der er flere forhold at tage i betragtning. Det er stort set umuligt at leve af en politisk blog i Danmark, og skal man leve af det, så bliver det et liv jeg ikke ønsker. De få der går all-in (i kender navnene) er indirekte slave af ydre omstændigheder, og lever et liv lige på kanten. Da jeg forsøgte lidt mere ambitiøst for nogle år siden, gav det stress, og endte med at smadre mit liv. Jeg har lovet mig selv, ikke at hoppe i fælden igen. Det betyder at meget på Uriasposten er hurtige mediepluk, men til gengæld kan jeg leve et normalt liv med fast arbejde, og det middelklasseliv der følger med.

  “Eller du kunne blive politiker, se bare hvor langt Vermund er nået. ALLE kender hende, og hun er trods alt langt mindre nationalistisk sindet end dig, hun er vel dybest bare en ligegyldig Pia Kjærsgaard klon, der ser pæn ud men ikke rykker noget som helst i længden. Pia gjorde måske, men det er trods alt ikke meget DF har gjort en forskel i mange år.”

  Nu kan jeg næppe blive spidskandidat for Nye Borgerlige, men selv hvis jeg endte i Folketinget, så ville sejrene i Folketinget være så små, at det ikke ændrer noget væsentligt i praksis. Jeg er desværre ikke det quickfix, der redder Danmark. Udviklingen kan kun vendes, når folk flest har forstået sagens alvor. Det skal blive meget værre, før det måske kan blive godt. Kan min vedholdende dokumentation være med til at gøde jorden for en mulig folkelig modreaktion, så har jeg gjort det godt. Beklager pessimismen… Jeg spræller til det sidste.

  Kommentar by Kim Møller — 21. august 2021 @ 13:23

 84. Kim Møller — 21. august 2021 @ 13:23

  Hold dig væk fra politik, det er spild af tid. Du kan gøre en langt større indsats for Danmark uden for FT.

  I 70’erne gjorde Kaj Dige Bach forsøget. Men det lykkedes ikke i de konservative. Han gjorde langt mere for almindelige danskere i erhvervslivet. Billig olie til danskerne. Gode ugentlige regionale Søndagsavisen, som jeg så frem til hver weekend. Masser af relevant læsestof for familien Danmark. Udgav en boligavis hvert kvartal, med masser af råd om alt til matriklen.

  Han prøvede også at lave en ny daglig (hverdage) avis. Den Grimme Ælling. Den blev kun solgt på gaden. Derved gav han arbejde til mange løsarbejdere. Købte næsten alle de 10? numre, der udkom, inden han måtte opgive projektet.

  Kommentar by tavsen — 21. august 2021 @ 15:20

 85. KineserSnot — 21. august 2021 @ 08:41:

  Tak for din positive tilbagemelding, som jeg vil prøve at leve op til :-)

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. august 2021 @ 20:49

 86. Gustav Jensen — 21. august 2021 @ 08:41

  Ja, det hele minder om Pink Floyd – Another Brick In The Wall https://www.youtube.com/watch?v=YR5ApYxkU-U

  Kommentar by tavsen — 22. august 2021 @ 08:46

 87. Grækenland har bygget en 40 km. lang stålmur mod Tyrkiet, med droner og varmekameraer for at holde ‘kulturberigerne’ ude.
  På tide, at Danmark bygger en stålmur ved grænsen til Merkelland, for at holde de afghanske horder ude. På sydsiden af muren, mod Merkeland skal der overalt med store bogstaver stå: “Migrants Go Home and free your own country from deadly Islam”.
  Danskerne ønske på ingen måde berøring med islamiske horder – kun danske landsforrædere.

  Kommentar by Gustav Jensen — 22. august 2021 @ 17:09

 88. Med forsinkelse læser jeg dette opslag, og må igen undres, deprimeres: Hvilken mangel på almindelig, menneskelig empati. Ikke nogen dårlige undskyldninger om “morbid humor”, etc. Bullshit!!! Der bringes billeder af desperate unge afghanere, der jager sig fast på et fly, i dybeste desperation. Og alligevel gøres der blot slet skjult “grin”, med disse arme sjæle, der senere styrtede i døden. Hvor F… er i det mindste blot en respekt(!) for disse arme, desperate mennesker?

  Hvordan tror I iøvrigt det mon så ud, i januar-februar 1943, da unge, desperate, sårede og arme tyske værnepligtige forsøgte at hægte sig på de ganske få JU-52 transport fly, som evakuerede fra omringelsen i Stalingrad? I mange tilfælde skød SS på disse arme mennesker, og tiltvang sig selv en plads på flyet, mens de andre hang på udenfor, blot for siden at styrte i døden. Vældig “morsomt’ at tænker på, med lidt angivelig morbid humor?? Læs historiebøger om disse frygtelige hændelser, tak! Både “oplyste” tyske, sovjetiske, engelske, amerikanske, polske og jødiske desperate mennesker foretog sig vanvittige handlinger for at undslippe SS-mordere og KZ-lejre, etc. Til tider valgte de at kaste dig selv i en hurig død for et undslippe tortur, pinsler, ydmygelse.
  Sådan er der givet mange stolte afghanere, der næste tider vil gøre det samme, fremfor at blive pisket og pint og plaget til døde af Talebans fascistiske bødler og mordere.

  Da jeg læste denne post – inklusive de mange iskolde og grammofonplade agtige kommentarer, kom jeg til at tænke på ungdommens kampe på ord og meninge med DKPs stalinister. DKP’ernes iskolde sondringer mellem de “rigtige” og så de “forkerte”. Erstat f.eks blot ordet “kontrarevolutionær” med ordet “muslim” – og de kloge af jer vil kunne se min pointe, selvom den naturligvis er forenklet. Men i dette Apartheid-syn på verden globalt, er der dog slåend ligheder.

  Til sidst en kæmpe Thumbs Up for de gæve gutter og gutinder i både det Det Danske Luftvåben, danske Jægersoldater, og alle andre, derude i Afghanistan, der sidste uges søvnløse nætter har kæmpet det bedst de har lært, for at hjælpe afghanske hjælpere ud fra Talebans kløer. Baretten af herfra!
  Troede i øvrigt, at Uriasposten var forsvarsvenlig? Eller hur?

  Kommentar by Spitfire1940 — 26. august 2021 @ 03:14

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper