21. august 2021

Tyrkere i slagsmål under UEFA-kamp i Randers: ‘Vi var på udebane, men de fik os til at føle os hjemme’

Jeg var på arbejde under torsdagens UEFA-cup kamp mellem Randers FC og tyrkiske Galatasaray, men opfattede dog, at der opstod slagsmål mellem fan-grupperinger på tribunerne. Ikke overraskende for undertegnede, der for nogle år siden overværerende en landskamp mellem Danmark og Tyrkiet på Odense Stadion. Det viste sig efterfølgende, at der slet ikke var Randers-fans involveret i episoden.

En herboende Fenerbahce-fan benyttede kampen til at håne udebaneafsnittets Galatasaray-fans, og blev angrebet af en større gruppe. Håndtegnet kaldes ‘Kafam girsin’, og betyder, fnoget i retningen af ‘Fuck you’. Pågældende skulle ifølge Bold.dk være tilhænger af den konkurrerende tyrkiske klub Fenerbahce.

(Herboende Fenerbahce-fan håner Galatasaray-tilhængere, 19. august 2021; Fotos: Twitter: I, II, III)

(Grafik: Reddit)

Ekstra Bladet headlinede i papirudgaven med ‘Tyrkisk invasion’, og omtaler Galatasarays ‘tyrkertro’ på en sejr. Kampen endte dog uafgjort 1-1. Her et citat fra Bold.dk.

“Først og fremmest vil jeg gerne takke de af vores fans, der kom hertil. Vi var på udebane, men de fik os til at føle os hjemme. De danske fans kom virkelig højt ud og støttede os.” (DeAndre Yedlin, Galatasaray)

Oploadet Kl. 11:51 af Kim Møller — Direkte link6 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121152/trackback

6 Comments »

 1. Muslimer kender ikke til sportslig fair-play. Deres liv er en evig kamp mod anderledes troende

  Kommentar by tavsen — 21. august 2021 @ 12:06

 2. De blev samlet på østervold i randers. Ført over bus terminal, igennem fest gaden storegade og ud igennem Vestergade. Afbrænding af signal lys og fyrværkeri.
  Og Midt i randers festuge.
  https://youtu.be/-n59y3xBGoQ

  Kommentar by Islamarebad — 21. august 2021 @ 12:07

 3. Men zenia siger at de har lært det her i Danmark. De har så i det mindste udkonkurreret Os på lige netop det punkt, kan man sige. Ikke at det er en kvalitet i sig selv men det er dog trods alt en sejer.

  Kommentar by Santor — 21. august 2021 @ 13:48

 4. Professionel sport er et våben på lige fod med medierne, DR Drama og Hollywood etc.

  Formålet er dels at promovere nedbrydende og ækle ideologier såsom multietnicitet og multikulturel, homofili, feminisme osv.
  og dels at få voksne mænd til at spilde tid og energi på at stå og heppe på “deres” hold, der ofte indeholde adskillige fremmede hvilket naturligvis gør det endnu mere idiotisk og patetisk, men så er de selvfølgelig beskæftiget med noget tåbeligt fremfor at sætte sig ind i hvorfor hele Vesten er blevet fyldt med fremmede, hvorfor vi har Gaypride parader i gaderne, hvorfor kvinderne ikke længere vil være mødre osv. osv.

  Kommentar by Jens Jensen — 21. august 2021 @ 18:39

 5. Erdogan er en kold tyrker. Det tyrkiske folk udskiftede den græske befolkning i Lilleasien mellem ca. år 1000 til 1500 e.kr.
  De oprindelige grækere troede de kunne købe de mongolske tyrkere væk for penge. Ligesom europæerne naivt tror, at de kan købe tyrkere og andre muslimer til at blive civiliserede.
  Europæerne vil få en kold tyrker efter mange års religiøse lokalkrige rundt omkring i Europa mellem kristus og Moe, som allerede er startet.

  Kommentar by Gustav Jensen — 21. august 2021 @ 20:03

 6. “Ekstra Bladet headlinede i papirudgaven med ‘Tyrkisk invasion’”

  Endelig anerkender de invasionen :-)

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. august 2021 @ 20:43

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper