21. august 2021

Skolelærer vil nuancere synet på Taliban: ‘De ser jo ikke sig selv som onde, de er jo en befrielseshær’

Jeg var bestemt ikke fan af Radio24syv, men Radio4 er på en god dag en dårlig kopi. Da jeg kørte fra træning i går, hørte jeg lidt af ‘Bremer og Blædel mod rov’, hvor emnet var uddeling af LGBT-prisen ‘Årets laks’. Amalie Bremer mente ikke landstræner Kasper Hjulmand havde fortjent prisen, blandt andet fordi han offentligt havde tilkendegivet at han ikke så regnbueflaget som værende en politisk manifestation. Sport er politik, og som landstræner skulle have han gjort mere for LGBT, end blot ordrige tilkendegivelser. Woke-overdrevet i selvsving.

Da jeg kørte til træning kom jeg ind i ‘Hjælp – Jeg er forælder!’, hvor de fortalte at børn var blevet klimaangste, og påvirket af de løbende nyheder. En ti-årig pige havde eksempelvis besluttet, at hendes konfirmationspenge skulle bruges på at hjælpe afghanske flygtninge, og ikke til køb af hest, som hun tidligere havde talt om. Denne her udveksling om Taliban illustrerer det ideologiske niveau.

Kim Scherers Larsen, skolelærer: … snak med dem om, det vi sagde tidligere, verden er ikke god og den er ikke ond. Den der, at vi er nødt til at se på.

Kvinde: – Det er ikke en Disneyfilm.

Kim Scherers Larsen: Nej, ikke hele tiden i hvert fald. Det må det også gerne være.

Kvinde: – Bortset fra, at vi tror det ender godt.

Kim Scherers Larsen: Jov, jov, det må vi gerne, men det der med absolutterne i det kan være enormt svære at snakke om. For så er vi blevet enige om at eksempelvis Taliban, det er de onde, og så flygter vi fra dem. Men de er jo ikke, de ser jo ikke sig selv som onde, de er jo en befrielseshær, som gør noget andet. Jeg tror det er rigtigt vigtigt, at vi ser det meget mere pragmatisk, end at vi løber fra det onde. Eller til det gode, eller, eller. Det synes jeg er den største gave, man kan give de elever man snakker med.

Kvinde: – Så det handler i virkeligheden om at nuancere billedet, og måske også nuancere det billede som medierne serverer.

Kim Scherers Larsen: Det tror jeg i hvert fald er den opgave som vi skolelærere står overfor.

(Taliban-hippier, Kabul, august 2021; Foto: Twitter)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121161/trackback

63 Comments »

 1. Jeg klagede engang til DR over en klimaudsendelse i to dele. Den udelod totalt solens indflydelse på klimaet, og den var en oplagt skræmmekampagne; velegnet til at skræmme livslysten ud af mindre skolebørn. Faktisk tror jeg min pointe gik ind, for i tiden efter skete der det usædvanlige at DR’s daværende “brugerredaktør” advarede sine kolleger om skræmmekampagner over for sagesløse børn på netop klimaområdet.

  Kommentar by ino — 21. august 2021 @ 13:25

 2. HVIS VI BARE ER inkluderende, tolerante og frisindede nok, og nuancerer vores syn på andre, så er der ingen onde mennesker. Så er alle løgnere, sadister, bøller, børnemishandlere og mordere blot mennesker som udlever deres fantasier, er ofre for deres kultur, en hård barndom eller sociale omstændigheder, eller som er ramt af momentan sindssyge.

  I virkeligheden er de alle gode på bunden. Virkelig onde mennesker findes med andre ord slet ikke, og al ondskab er i virkeligheden et resultat af misforståelser eller omgivelser der ikke prøvede at forstå vedkommende.

  I nogle tilfælde er det selvfølgelig rigtigt at det som måske umiddelbart kan ligne ondskab, ikke er det, men er selvforsvar, eller desperation og fortvivlelse fik det til at slå klik, eller der skete berettiget eller forståelig hævn eller selvtægt.

  Men på det politiske eller ideologiske plan er der ingen tvivl om at gedigen ondskab og kynisme findes:

  F.eks. havde nazistisk statssekretær udarbejdet en “Hunger-Plan” der ville sørge for at 20-30 millioner byboere sultede ihjel. En plan som Hitler, Göring og Himmler begejstret havde taget til sig. Også Lenin og Stalin fandt det fint at sulte millioner af bønder ihjel. Og også hollændere, polakker, belgiere, franske mænd og kvinder, englændere og italienere mfl. blev massemyrdet, under ethvert påskud.
  Selv børn blev gasset eller skudt.

  Og i ISIS/ISIL og Boko Haram områderne er hundredtusindvis af komplet uskyldige blevet hakket ihjel eller er blevet brændt levende.

  Så hvis man tror at politikere nødvendigvis er velmenende, er man naiv eller historieløs.

  Kommentar by BENT A — 21. august 2021 @ 13:38

 3. Når man er opdraget til “multikultur”, fri kærlighed og hvad der til hører som Vores kære skolelærer her, så er det da klart at han moralske barometer og normale observationsevne er helt ude af wack. Det er naturligvis svært at se forskel på godt og ondt igennem det slør at forvirrede tanker der nødvendigvis må race igennem hans hjerne.

  Hvis man ser lidt på taliban og andre islamiske klankrigeres “bedrifter” er der en ting der står lysende klart. De er en folk sadistiske, ondskabsfulde og uintelligente møgsvin af værste klasse.

  De enesteman umiddelbart kan sammenlignes dem med må være de afrikanske stammerkrigere fra midten af afrika.

  De er totalt blottet for moral, efter enhver definition!

  Kommentar by Santor — 21. august 2021 @ 13:43

 4. Det er jo sådan set fint nok, men husk at vis videoerne af homoseksuelle som bliver aflivet, husk at vis alle steninger af utro kvinder også… Vi skal jo nødigt give de unge et forvrænget “disney” billede af virkeligheden.

  Taliban er jo netop frihedskæmpere mod vestlig perversion, mod homoseksualitet, mod at kvinder for en uddannelse og en plads ude for køkkenet osv.

  Kommentar by ET — 21. august 2021 @ 13:46

 5. Nu er det læreres opgave at lære vores børn at læse og skrive samt at lære dem at regne og forstå matematik og fysik, og helt ærligt, det går ikke særlig godt. Det er ikke deres opgave at holdningsbearbejde vores børn, det er forældrenes opgave!
  Når det så er sagt så tror jeg heller ikke NationalSocialisterne i Tyskland eller Kommunisterne i Sovjetunionen så sig som onde, men de ting de gjorde, var onde!
  Jeg kunne godt have ønsket mig at vores mission i Afghanistan var lykkedes, men når 99% af befolkningen ikke ønsker demokrati men sharia så er det lidt op ad bakke!
  Nu ved vi at hovedparten at lærerne stemmer rødt, En meningsmåling blandt folkeskolelærer i 2019. Socialdemokraterne 28% Enhedslisten 21,6% SF 17% Radikale Venstre 11,4% Venstre 8,7% Alternativet 4,8% Konservative 3,5% Dansk Folkeparti 2,5% Liberal Alliance 0,7% kristen Demokraterne 0,4% Andre 0,4% Nye Borgerlige 0,1%, så undervisningen og holdningsmassagen går nok i en noget rød retning.
  Helt ærligt det er skræmmende!

  Kommentar by Den Nervøse — 21. august 2021 @ 13:48

 6. # Den Nervøse 13.48: Du har ret. Men mange danske familier er splittede, og med faderløse og rodløse børn. Eller forældrene ser ikke meget til deres børn, fordi staten, skattetrykket, husalteret og computer-spillene osv. ikke giver børn og forældre megen tid til hinanden.

  Og massemedierne bestiller jo snart ikke andet end at fordumme både børn og voksne mest muligt. F.eks. er co2 blevet gjort til det store dyr i åbenbaringen. Så er der heller ikke så megen opmærksomhed på de reelle trusler mod danskernes liv og fremtid. Folket skal jo helst afledes fra at en besættelse, folkeudskiftning og etnisk udrensning finder sted.

  Der lyves og manipuleres på livet løs. DR-kvinderne sender mindst ti tykke løgne og hyklerier ind i hjemmene pr. dag.

  Forældre bør nok tale mere med deres børn. Og alle vælgere bør læse Antony Beevor, Klaus Ewald, Steensen Leth, Ole Hasselbalch, Aamund og JP-Jalving.

  Kommentar by BENT A — 21. august 2021 @ 14:13

 7. Det falder mange toneangivende kvinder for brystet (brysterne), at Pernille Vermund viser sig selv og diskret sin krop frem i flot rød kjole sammen med NBs politiske plan. Hvor vover hun/hvor må hun skamme sig…

  Men ingen gør af, at medierne flyder over med flotte foto-opsætninger af veltrimmede Taliban-krigerne i renskurede farverige dragter af cashmere og silke og med funklende potente mordvåben. De kunne stå model i ethvert mellemøstligt modeblad for unge muslimer med drømme om at være Allahs krigere mod de vantro.

  De viste Taliban-hippier på billedet ovenfor giver også mindelser om 68’ernes hippies, men med den detalje, at ‘make love not war’ er byttet ud med det mere korantro ‘make war not love’. Vi venter spændt på den nye Taliban-regering opstillet ligesom på albummet til Beatles Sgt Pepper’s Lonely Heart Club Band med blomsterdekorationerne byttet ud med AK-47 og eroberede amerikanske våben.

  Talibans modeshow er noget helt andet end de beskidte massemordere og voldsforbrydere fra Islamiske Stat i deres kedelige army-dress og viltre skæg og deres grimme sorte dødsflag. Selvom mentalitet/ideologi er nærmest identisk.

  Kommentar by traveler — 21. august 2021 @ 14:21

 8. Det er det segment af hjernedøde naivister, der underviser vores børn. Det er chanceløst.

  Kommentar by Flaskeposten — 21. august 2021 @ 14:51

 9. *traveler14:21
  Talibanernes flag er nu hvidt, med nogle kruseduller på! Det sorte med kruseduller er Islamisk Stats!
  Al Quida og IS jubler for mu har de et Emirat hvor de kan slå sig ned, de er allerede tilstede og vil nu være verdens hidtil bedst udrustede terrorhær, med næsten uanede avancerede vestlige våben, de har et luftvåben og kampvogne!
  Velkommen til fremtiden, husk madpakken og den skudsikre vest når du skal afleverer dine børn i skolen!

  Kommentar by Den Nervøse — 21. august 2021 @ 14:57

 10. Vi er som en ged, der er bundet til et træ.
  Om lidt kommer tigeren –

  Kommentar by k.m. — 21. august 2021 @ 15:09

 11. #7 by traveler kl.14.21. Du rammer en iagttagelse jeg har gjort i mange år. Flere og flere “flotte, flotte” muskelbyggere i alderen 16 – 57 år. De flokkes om bestemte centre , og er tydeligvis rutineret udi “muskelbyggeri”. Det er mit indtryk at de ved hvad de gør og derfor gør det sundt (ikke piller og underligt overdrev). Det vil, tror jeg – være klogt at give (diskret) opmærksomhed. Islam ved hvad man gør , når det kommer til kamp om rum.Det har man mange års realistisk forhold til.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 21. august 2021 @ 15:22

 12. I dag er det forældrenes opgave at lære børnene at tælle og regne, og at stave, læse og skrive. Men det er også en vigtig opgave for forældrene at modvirke den indoktrinering børnene bliver udsat for i skolen

  Kommentar by Ole Madsen — 21. august 2021 @ 15:31

 13. Kommentar by Den Nervøse — 21. august 2021 @ 14:57

  Jeg skriver ikke noget om Talibans flag eller om at aflevere børn/børnebørn i skolen under militær beskyttelse.

  Min pointe handler vel ganske tydeligt om den massive visuelle reklamekrig, der foregår med MSMs overstrømmende velvillighed, hvor det gøres æstetisk lækkert for det muslimske og det vestlige venstreorienterede publikum at være brutal forbryder, narkohandler og morder. Ligesom at hylde de sydamerikanske narkobaroner med flotte reklamer.

  Kommentar by traveler — 21. august 2021 @ 15:34

 14. En befrielses hør siger denne lærer. Tja med den retorik/forståelse så skulle man mene at stort set alle totalitære regimer ligeså startede som befrielses hære. F.eks mente de røde khmerer at De var Cambodias befrielseshær og derfor myrdede man da også omkring ½ af egen befolkning. Og hvad med Mao og dennes “befrielseshær” som indtil i dag har myrdet 100 millioner af egne borgere samt også holder millioner af samme i koncentrations-lejre? Ja vi kan da også tage Phinochet og dennes befrielseshær i Chile med i regnskabet. Thi denne myrdede også en stor del af egen befolkning. Så på en eller anden facon – ja så tror jeg ikke denne lære er historielære……

  Kommentar by Erik Øhle — 21. august 2021 @ 15:36

 15. En lystmorder hjælper jo også til med at sørge for verden ikke bliver overbefolket. Hitler var jo også vegetar, og opfandt motorvejene. Charlie Manson befriede vel også Hollywood for nogle dårlige film…..sååån kan vi blive ved med at nuancere ondskaben :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 21. august 2021 @ 15:41

 16. (Billedet: Jihad femiregnbue hippie? :-) :-) :-). Eller er han på svampe-opium? :-) :-) :-)).

  Kommentar by Michael Unna — 21. august 2021 @ 15:44

 17. Hvad med Talibans flag i lgbt+/-udgaven:

  https://www.reddit.com/r/vexillologycirclejerk/comments/p61082/taliban_flag_but_it_will_trigger_the_taliban/

  Kommentar by traveler — 21. august 2021 @ 15:46

 18. Såvidt jeg har læst, så skal nogle af De evakuerede fra Afghanistan, ifølge staten selv betale, da de var advaret imod at rejse til Afghanistan af udenrigsministeret….såvidt jeg har forstået så er de pågældende ikke Danske Statsborgere, og de var advaret……..hvorfor man så har belemret sig med at evakuere dem, …aner jeg ikke. (kilde EB).

  Kommentar by Michael Unna — 21. august 2021 @ 15:50

 19. Vi i vesten behøver vist ikke længere prale af noget i forhold til Taleban.
  De går fra dør til dør efter folk der samarbejdede med “fjenden”.

  Canada giver sundhedspersonale ultimatum. Bliv vaccineret inden en bestemt dato ellers modtag en fyreseddel.

  Den vestlige verden incl er inde i ond spiral, hvor vores egne folkevalgte ledere stjæler vores frihed.

  Det er op ad bakke i modvind.

  Kommentar by k.m. — 21. august 2021 @ 15:59

 20. incl. Danmark

  Kommentar by k.m. — 21. august 2021 @ 15:59

 21. kræver login
  https://vafo.dk/artikel/forbyd-islam-luk-gr%C3%A6nserne-og-forlad-eu-55-%C3%A5rige-hanne-er-opstillet-til-folketinget-og-stifter-nyt-islamkritisk-parti

  Kommentar by k.m. — 21. august 2021 @ 16:04

 22. 188) Joke fra virkeligheden. Hvorfor Faan evakuere man muhammedanere fra Afghanistan? Idioter der trods udenrigsministerets advarsler er rejst derned, skal man ikke spilde tid på…

  Kommentar by Michael Unna — 21. august 2021 @ 16:08

 23. Undskylder og beklager i 18) Kilden var JP …ikke EB. Fortsat god lørdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 21. august 2021 @ 16:28

 24. – ET

  Lad hellere være med at vise ofre for islam. Du ender i retten.

  Kommentar by Kim Møller — 21. august 2021 @ 16:28

 25. Sikken radio; Den nassende klasse underholder sig selv, kan man forstå.

  Kommentar by Hul igennem? — 21. august 2021 @ 19:11

 26. Hitler og Muhammed så heller ikke sig selv som onde. De havde bare fået elendig pottetræning som små poder.
  Hvis ord kan skabe virkelighed, kan de åbenbart også skabe uvirkelighed.

  Kommentar by Gustav Jensen — 21. august 2021 @ 19:51

 27. Jeg har ikke noget problem med Taliban, så længe de ikke bevæger sig ind i Vesten.

  Det er kun godt, at det Anti-Hvide amerikanske pro-LGBTQA regime er blevet ydmyget.

  Vesten skal kun intervenere i mellemøsten, hvis det er for at fjerne direkte og konkrete trusler imod vesterlændinge.

  Kommentar by Peter Nielsen — 21. august 2021 @ 20:41

 28. Det står i loven af skolelærer ikke må agere således.

  Hvorfor kan de få lov at blive ved, hvorfor er det ingen på borgen gør noget?

  Hvornår har DF sidste forsøgt at taget et opgør med det her? Engang i starten af 00erne med Kenneth Kristensen Berth? Hvorfor gav de op blot fordi de fik tækst i medierne?

  Kommentar by KineserSnot — 21. august 2021 @ 20:55

 29. Langt størstedelen af befolkningen kæmpede for Taliban, så man skal være lidt langt ude for ikke at anerkende at de kæmpede for friheden til at bliver en Islamistisk Stat.

  Kommentar by KineserSnot — 21. august 2021 @ 20:56

 30. #29 Enig, så simpelt er det. Hvis ikke flertallet støttede dem, havde de ikke kunne vinde en krig som varede 20 år mod en militær stormagt (NATO) og forinden da mod Sovjet.

  I øvrigt rager Afghanistan mig en papand. Gider ikke se dem i nyhedsudsendelserne. Jeg behøver ikke høre hvor frygtelige de er, det må løse sig selv i Afghanistan som det har gjort i tusinder af år.

  Kommentar by Zatopek — 21. august 2021 @ 21:04

 31. Som Glistrup sagde, må muhamedanerne selvfølgelig gøre præcis som de vil i Muhamedanien… Vor opgave er så at forsegle vor verden fra deres. Det modarbejdes af sådan nogle som (nogle af) svenskerne, der bare tænker på at sælge våben (til alle parter) og derefter benytter uroen i verden og “vort” lod og del i den som argument til islamisering her… https://www.opindia.com/2021/08/sweden-wanted-to-use-afghanistan-war-to-enhance-marketability-of-gripen-aircraft-wikileaks/

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 21. august 2021 @ 21:34

 32. Politiken med den vildeste artikel længe.

  https://politiken.dk/debat/kroniken/art8313197/Under-Anden-Verdenskrig-udviste-politiet-folk-til-Gestapo.-I-dag-sender-politiet-dem-i-d%C3%B8den-under-navnet-tvangsudsendelse

  Kommentar by KineserSnot — 21. august 2021 @ 21:56

 33. hvis man ikke mener at ens egne
  værdier er bedre end talibans
  så fortjener man at gå under,
  det er ærgerligt at der er så mange undermålere
  i Danmark, ja, i Vesten generelt…

  værdirelativismen har sejret ad helvede til,
  universiteterne har skolet mennesket til
  ikke at foretrække noget frem for noget andet.

  det er en uhyggelig tid vi går i møde.

  til de få yngre mennesker der måtte følge denne blok
  (thi jeg frygter at ungdommen er hårdt ramt af selvhad)
  lad være med at søge ind på historie-studiet,
  arkæologi-studiet, ja, alle studier der beskæftiger sig med
  Danmarks fortid…hvorfor?
  fordi I ikke er velkomne på disse institutioner,
  det bedste underviserne ved er unge, politisk korrekte,
  verdensfjerne, selvhadende, kulturrelativistiske
  fjolser som de kan dreje, manipulere, udrette til at mene
  at Danmark bare er en plet på verdenskortet der skal fjernes.

  Det virker absurd, men patrioter er det sidste som universitetet ønsker. Har du derfor læst diverse bøger om Danmarks historie,
  brænder du for Danmark og danskerne, hold dig væk fra universitetet.

  Kommentar by konservativ — 21. august 2021 @ 22:25

 34. blok*=blog

  Kommentar by konservativ — 21. august 2021 @ 22:25

 35. MULIGVIS ET GODT RÅD til danskerne: Læs alt hvad I kan få fat af bøger og netsider der handler om nazisternes, kommunisternes, islamisternes og japanernes massemord på uskyldige og fredelige mennesker. Læs alt hvad I kan finde om folkedrab før og især efter 1917. Der er ikke længere råd til naivitet og historieløs uvidenhed.

  Kommentar by BENT A — 22. august 2021 @ 00:02

 36. 00.02 awaiting moderation??

  Kommentar by BENT A — 22. august 2021 @ 00:49

 37. Politisering i uddannelsessystemet er et alt for overset problem. Hvis man havde mulighed for at overvære undervisningen i både folkeskolen og gymnasiet, så ville man ikke være spor overrasket over, at størstedelen af ungdommen er så afsporet politisk.

  Kommentar by Lasse — 22. august 2021 @ 02:10

 38. # Lasse 02.10: Danske forældre bør så vidt muligt selv undervise deres børn i de elementære fag, fra børnene er 6-7 år til de er 10-12 år. Derefter bør de fortælle børnene at de ikke skal tro på alt hvad lærere og lærerinder fortæller dem. Og de kan også forklare dem noget om DR og andre medier. (se nr. 2, 3 og 6 i denne tråd)

  Kommentar by BENT A — 22. august 2021 @ 06:43

 39. PS: 00.02 handler om at man som dansker bør læse mest muligt om udrensning (etnisk) og fjernelse af folkegrupper/folkeslag i en lang række lande 1917 til 2021.

  Kommentar by BENT A — 22. august 2021 @ 06:57

 40. Rent ud sagt: 00.02 drejer sig om fordrivelse/folkemord

  Kommentar by BENT A — 22. august 2021 @ 06:59

 41. 00.02 awaiting moderation??

  Kommentar by BENT A — 22. august 2021 @ 00:49

  he he, du forventer stadig Kim sidder brandvagt døgnet rundt for din skyld.

  På et tidspunkt havde jeg 8 indlæg hængende hos Document. De kom langsomt på i løbet af 4-5 dage. Jeg overvejede at spørge dig til råds herinde. Du har jo stor ekspertise i den slags. Fortsat god søndag.

  Kommentar by tavsen — 22. august 2021 @ 07:53

 42. Taliban-hippier, Kabul, august 2021

  Det skrev Allan Olsen en sang om, hvordan han havde set dem i Kastrup Lufthavn stående i umoderne tøj.

  Kommentar by tavsen — 22. august 2021 @ 07:56

 43. Kommentar by BENT A — 22. august 2021 @ 00:49

  Ufatteligt du ikke har luret HH vrodan filteret fungere…

  Kommentar by KineserSnot — 22. august 2021 @ 08:02

 44. Da jeg gik i Folkeskolen var 90 pct af pensum i alle fag ‘Vietnamkrigen’. Læringsmålet var at forstå at USA var ond og at Viet Cong var gode.

  Godt at se at ikke en bjælde har ændret sig de seneste fyrre år.

  Kommentar by Ole Lukøje — 22. august 2021 @ 08:07

 45. Hvis nu Taliban udråber deres Kalifat/Emirat, kunne vi så ikke sende alle i Europa, der er dømt for at hylde/tilslutte sig Islamisk Sat på den ene eller den anden måde derned?
  Det må jo opfylde deres hedeste drømme.
  Også de danske madammer, der ifører sig telt.

  Ren win-win for alle parter

  Kommentar by Hema — 22. august 2021 @ 08:31

 46. 44) God ide. :-)

  Kommentar by Michael Unna — 22. august 2021 @ 08:42

 47. Kommentar by Ole Lukøje — 22. august 2021 @ 08:07

  Det har ændret sig, idag hylder disse mennesker alt lort fra ‘liberale’ og venstreradikale i USA.

  Kommentar by KineserSnot — 22. august 2021 @ 09:01

 48. Tror vesten kan lære en del af Talebans kvindesyn- det giver fin modvægt til #metoo og woke bevægelsen

  Kommentar by redneck — 22. august 2021 @ 09:06

 49. kommentar afvist i off-topic

  Lidt “irrelevant nonsens” fra USA
  Uden vaccinepas og billedID, ingen adgang til restaurant.
  Næste skridt bliver måske dagligvarerbutikker. Da kan du få lov at dø af sult, hvis du ikke underkaster dig medicindiktaturet.

  Derimod mener democrats ikke folk behøver ID for at stemme.

  New York City has made headlines for being one of the first major cities in the US to require proof of vaccination for participating in regular society, specifically outlawing indoor dining for non-vaxxed citizens.

  Today, New York has added to the new regulation that it’s not enough to just have your vaccine card, you must also have a photo ID in order to go inside a restaurant in NYC.

  Kommentar by k.m. — 22. august 2021 @ 10:16

 50. Han ligner ham queeren, der vandt melodi grandprixet for nogle år siden…

  Kommentar by Cebber Jensen — 22. august 2021 @ 10:23

 51. kommentar afvist i off-topic 3 gange

  anno — 22. august 2021 @ 00:03
  Mon teknikken kan snydes ved at henvise til dig, anno? Er tredie gang stadig lykkens gang?

  https://rumble.com/vlgit0-homeowner-proves-2nd-amendment-works.html

  Rumble — That will show them not to mess with citizens practicing their fundamental rights.

  Mange flere til højre

  Kommentar by tavsen — 22. august 2021 @ 10:56

 52. Kommentar by k.m. — 22. august 2021 @ 10:16

  Someone should introduce a bill mandating that you have to show your vaccination card to vote and watch everyone on the Left’s brain malfunction and explode.

  @DonaldJTrumpJr

  10:58 PM · Jul 30, 2021·Twitter for iPhone

  Kommentar by KineserSnot — 22. august 2021 @ 11:25

 53. Skolelærer vil nuancere synet på Taliban: ”

  Mon han også prøvede at nuancere synet på DF? NÆPPE

  “Kvinde: – Så det handler i virkeligheden om at nuancere billedet, og måske også nuancere det billede som medierne serverer.

  Kim Scherers Larsen: Det tror jeg i hvert fald er den opgave som vi skolelærere står overfor.”

  Det vil give oprør på det røde lærerværelse. INGEN vil turde gå imod de statsstøttede mediers udlægning

  Og næste uges gæst i P4 er Özlem Cekic

  Kommentar by tavsen — 22. august 2021 @ 11:59

 54. #1 ino — 21. august 2021 @ 13:25

  Stærkt gået

  Kommentar by tavsen — 22. august 2021 @ 12:01

 55. Denne tid vi lever i er den mest skøre jeg har oplevet, alt hvad der er almindeligt og normalt, ryger ud—- både i folkeskolen, ja DR, politikere, o.s.v.

  Kommentar by IES — 22. august 2021 @ 15:04

 56. Jeg synes, tolkene skal evakueres. Det samme med alle journalister, polikere og andre, der kunne tænkes at blive forfulgt af Taliban. Derudover skal alle de undertrykte kvinder reddes i sikkerhed. Med flere.

  Hver og én bør gives asyl i USA, kun der og ingen andre steder, for det var deres krig og ingen andres. Danmark og andre lande stillede kun op som støtte.

  Kommentar by Zatopek — 22. august 2021 @ 15:54

 57. TALIBAN HAR NU OVERTAGET NÆSTEN HELE AFGHANISTAN, og katastrofen er ikke til at bortforklare. Der kommer flygtningestrømme, inclusive kulturfjendske vælgere, økonomiske blylodder og terrorister til Europa, der er efterladt tusinder af gidsler i Afghanistan, og tonsvis af kostbart og avanceret militært materiel og udstyr. Milliarder af dollars, kroner og euroer er gået tabt.

  Katastrofen kan føres tilbage til den valgsvindel der foregik i USA. Den fik en fornuftig og patriotisk præsident udskiftet med en syg og senil politiker, der aldrig har været andet end en taburetklæber og levebrødspolitiker.

  En valgsvindel som USA democrats samt DR- og Pølletiken-feministerne osv. har været vældig tilfredse med.

  Kommentar by BENT A — 22. august 2021 @ 16:52

 58. Problemer hober sig op hos regeringen Mette Frederiksen.

  jp.dk
  “Mens flere partier efterlyser svar på, hvorfor regeringen ikke havde taget højde for den situation, at Taliban kontrollerede den livsvigtige lufthavn i Kabul, peger militære eksperter på, at noget kunne tyde på, at Forsvarets ekspertise ikke har været inddraget.” citat slut

  Biden sidder mutters alene i førerbunkeren mens Kamala Harris føjter rundt. Svært at bedømme hvad de har gang i, men Trump er i hvert fald skarp som altid : “Den mest forbløffende demonstration af total inkompetence, der måske nogensinde er set.

  Kommentar by k.m. — 22. august 2021 @ 17:22

 59. Zatopek — 22. august 2021 @ 15:54 skrev:

  “Hver og én bør gives asyl i USA, kun der og ingen andre steder, for det var deres krig og ingen andres.”

  Det er/var den amerikanske anti-hvide elite/regimes krig, ikke den amerikanske befolknings.

  Kommentar by Peter Nielsen — 22. august 2021 @ 19:38

 60. @Peter Nielsen
  Den amerikanske befolkning kan stemme ved de amerikanske valg. Det kan vi ikke. Konsekvenserne tilhører dem.

  Kommentar by Zatopek — 22. august 2021 @ 21:17

 61. Zatopek: En del af konsekvenserne skyldes jo valgsvindel. (16.52)

  Kommentar by BENT A — 22. august 2021 @ 21:40

 62. Zatopek — 22. august 2021 @ 21:17 skrev:

  “Den amerikanske befolkning kan stemme ved de amerikanske valg.”

  Så du vil også gerne gøres ansvarlig for alt hvad Mette F & Co. finder på? Jeg vil ikke …

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. august 2021 @ 01:39

 63. @ Zatopek — 22. august 2021 @ 21:17

  OK, du har en pointe, det har Peter Nielsen — 23. august 2021 @ 01:39 også så hvad er dit svar?

  Kommentar by Santor — 23. august 2021 @ 19:09

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper