22. august 2021

Pens. veteran-major kritiserer MSM: Skal de 180.000 mand i den afghanske hær ikke også have asyl?

Det startede med nogle få tolke, pludselig var det flere hundrede, og i skrivende stund er der etableret en luftbro mellem Kabul og Kastrup. Uden mediernes ‘følelsesporno’, ville vi have haft en helt anden debat. Super kommentar af pens. veteran-major Leif Dalby-Frandsen på Facebook (13. august 2021).

“Hvis hulkende reservekaptajner og pensionerede majorer kan udtale sig på TV om hvor afskyeligt et land Danmark er overfor de afghanske tolke, så kan jeg, som ‘pensioneret veteran-major’, også tillade mig at udtale mig.

I min tid i forsvaret har jeg brugt masser af lokale tolke. Masser. I Irak i 1996, i Bosnien i 2000, i Afghanistan i 2004, 2005, 2006 og 2015. Fælles for alle tolkene var, at ingen støttede os vesterlændinge af moralske, politiske eller etiske grunde. Ingen.

Det var lønnen. Lønnen var – efter afghanske forhold – fantastisk høj og derfor var jobbene som tolke også meget eftertragtede. Tolkene gjorde det for pengenes skyld.

Selv om alle tolkene, i alle de missioner jeg har været på, kunne behandle både pistoler og ikke mindst en AK-47 riffel, så fik de ALDRIG udleveret et våben – og hvorfor mon? Tænk lige over det! Ikke engang et personligt våben eller en kniv måtte tolkene have med sig når vi kørte eller fløj ud!

En årsag til at det var sådan, KUNNE måske være, manglende tillid til tolkene? For at gøre det enkelt. Tolkene var det tætteste man kan komme på ubevæbnede lejesoldater.

Forstå mig ret. Jeg er absolut enig i, at vi skal give en ekstra hånd til tolke der har arbejdet for Danmark på den afghanske ambassade. Det var en overvejende civil opgave. MEN jeg undrer mig meget over pressens fremstilling. Her fremstilles det som om tolkene har ‘hjulpet’ os og vi skal være taknemmelige?

Nu var det altså os der hjalp afghanerne mod et dagligt terrorregime, hvor vi gennem vores indsats gennem de sidste 20 år, stoppede over 95% af de daglige myrderier. Så når vi satte livet på spil for at hjælpe afghanerne, må det da være en selvfølge at afghanerne selv hjælper til, ikke?

Det er os der har hjulpet Afghanerne og danske soldater har ulykkeligvis mistet livet langt væk hjemmefra i denne hjælp. I stedet for at kæmpe, vil afghanerne – set i deres perspektiv, forståeligt nok måske – hellere stikke af, end at mobilisere kræfter til at kæmpe imod.

Med den nuværende retorik, skal vi naturligvis også give asyl til de 180.000 mand i den afghanske hær. Dem vil Taliban jo også gerne myrde. ELLER skal de måske begynde at tage sig sammen og rette fælles front på tværs af de mange klaner mod Taliban? De har evnerne.

Taliban repræsenterer under 10% af befolkningen, men flere klaner støtter Taliban bare for at få ram på andre klaner. At klan-kampen forsætter, har intet med os at gøre. Den afghanske hær ér rustet til at smide Taliban på porten, hvis de var interesseret og stoppede deres indbyrdes konflikter.

Og så tilbage til mit spørgsmål. Vi har været med til at opbygge en hær på 180.000 mand. Dem vil Taliban slå ihjel. Skal de nu ikke også have asyl?

Vi danskere gemte os ikke – heller ikke når det blev farligt. Lidt kontroversielt sagt, så mener jeg, at det er en hån mod vores danske soldater, såvel de begravede som de utallige fysisk og psykisk skadede helte, hvis vi accepterer, at afghanere ‘bare’ stikker af i stedet for at kæmpe imod Taleban.

Hvordan kan VORES indsats, med de voldsomt høje omkostninger, personlige og økonomiske, blive vendt i pressen til, at det er OS der skal være taknemmelige?

(Luftbro Kabul-Kastrup, august 2021; Foto: Facebook)

Oploadet Kl. 20:37 af Kim Møller — Direkte link55 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121180/trackback

55 Comments »

 1. De er muhamedanere. De må klare sig med Allah.

  Kommentar by Bastardo — 22. august 2021 @ 20:46

 2. Dejligt – som talt ud af min mund. Vi hjalp Afghanerne, ikke omvendt!

  Kommentar by redneck — 22. august 2021 @ 21:03

 3. Sådan skal det skrives. Forfatteren har jo ret.

  Kommentar by NED MED ALTING — 22. august 2021 @ 21:06

 4. De næste der er på vej til evig forsørgelse er afghanske “journalister”, der har arbejdet for danske medier. Se bare her: https://journalistforbundet.dk/nyhed/dj-stoetter-evakuering-af-journalister-i-afghanistan

  Kommentar by J — 22. august 2021 @ 21:26

 5. Han har 100% ret.

  Og så er der en ekstra lille krølle på historien. Drej den lidt og prøv så at se “tolkene” som en mulighed for klanerne at have indsigt på hvad der foregik indenfor hegnet. Altså en spion, betalt fyrsteligt af Os selv.

  De informationer de Evt. har taget med ud af lejeren er der ikke en kat der ved hvem der fik og hvad de har gjort med dem.

  Og det er den type venstrefløjen nu vil injicere ind i det Danske samfund, good Luck.

  Kommentar by Santor — 22. august 2021 @ 21:28

 6. HER KOM SANDHEDEN FREM!! Fint at UP samlede majorens kommentar op.

  Men sandhed, ærlighed og kendsgerninger er efterhånden ugleset i de fleste politiker- og journalistkredse. Man er jo i gang med en invasion, folkeudskiftning og etnisk udrensning, og det kræver masser af vildledning, udenomssnak, løgn og bedrag.

  For tænk hvis det gik op for 4-5 millioner danskere at de er på vej mod Danmarks og deres egen undergang og udslettelse. Det kunne jo skabe bølger og dønninger i vælgerhavet. Eller måske ligefrem mistillid til de gamle partier og løgnepressen mv.

  Dét ville jo være noget værre noget.

  Kommentar by BENT A — 22. august 2021 @ 21:29

 7. Når Frie Dansker kommer til. Bliver de sendt retur.

  Kommentar by Charles Nielsen — 22. august 2021 @ 21:41

 8. Vore ledere gik i krig for at hjælpe afghanerne. Men det er den danske befolkning, der betaler prisen for partiernes naive idealisme og altruisme. Ikke alene har vi betalt milliarder af kroner i militærudgifter og humanitære udgifter, samt ofret 44 danske menneskeliv.

  Nu skal vi også påføres en urimelig belastning i form af forsørgelse af tusindvis af afghanske asylsøgere, som ikke deler vore værdier og som har et tvivlsomt integrationspotentiale.

  De vil komme til at koste store summer og skabe kriminalitet, utryghed og splittelse. Hvor mange potentielle terrorister vil snige sig med i flygtningestrømmen? Det er som nævnt ovenfor tvivlsomt om tolke og andre hjælpere har påtaget sig jobbet, fordi de elsker Vesten og vestlige værdier. Måske har mange af dem været spioner for Taleban.

  En flygtningeinvasion fra Afghanistan vil så afgjort blive den største pris befolkningen kommer til at betale for afghanistaneventyret. Hvorfor skal vi danskere lide under at afghanerne ikke vil deres eget bedste og ikke ønsker selv at kæmpe for at forbedre levevilkårene for sig selv og deres landsmænd.

  Kommentar by JC — 22. august 2021 @ 21:46

 9. Tilsyneladende er det medierne der sætter den politiske dagsorden og bestemmer hvad politikerne skal beslutte. Tag f. eks. det tilsyneladende tilforladelige Aftenshowet på DR1.

  De inviterer nogle kendte, moderigtige trendsættere fra underholdningsindustrien eller kommunikationsbranchen ind i studiet. Disse typer er selvfølgelig energiske fortalere for flygtningelobbyen. Så viser de en ensidigt vinklet reportage om afghanernes situation. Så giver de den yderste venstrefløj fri mikrofon. Dernæst er der en kort diskussion mellem to politikere, en fra hver fløj. Men den borgerlige deltager har alle odds mod sig efter at jorden er gødet for en fri indvandring fra Afghanistan. Til slut offentliggør de en SMS-meningsmåling, der viser et stort flertal blandt seerne for flygtningelobbyens og Enhedslistens rabiate synspunkter. Ikke så sært at de letpåvirkelige sjæle, der har set det inddoktrinerende show, stemmer som de gør. De fleste er nok i forvejen trofaste venstrefløjsfolk.

  Der er nok ikke så mange seere til et program som Aftenshowet længere. Det kan være en trøst. Men politikerne og regeringen tillægger det desværre nok alligevel stor betydning.

  Kommentar by JC — 22. august 2021 @ 22:11

 10. Formentlig har enhver, som i ENHVER, oplysning som er kommet tolkene i hænde blevet overleveret direkte til taleban etc.
  De evakuerede tolkes efterretnings arbejde vil formentlig også fortsætte her i landet …og igen for vores egne penge.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Fædrelandet.

  Kommentar by Neuhammer — 22. august 2021 @ 22:18

 11. Tak til den pensionerede veteran-major, for at tage til mæle!

  Majoren støtter netop det som, jeg skrev andet sted på nettet d. 19. august:

  “Jeg tror, at mange af de “lokal ansatte” tjente fedt på at tolke og assistere, hvorefter de daffede hjem til fyraften og genoptog deres dagligdag, med iSlammet som øverst bud for livet, fremtiden og efterkommerne.”

  Taqija er iSlammets blår, der får nokkefår til at knæle, i troen på deres (ego)godhed.

  Det er fortvivlende, at vi herude, ved en simpel søgning, på under 3 sekunder kan bl.a. finde:

  http://www.islaminfo.dk/FileUpload/documents/begrebettaqija_6141.pdf

  mens både gammelpartier (DF inkl.), forsvaret, regeringen MED ministrer og Journalistisk Venstreforbund, fortsat sidder som analfabeter på oplysningens vej.
  – med “fine” uddannelser, der dog mangler både dannelse og UDsyn der rækker UD over ego-trippet.

  Kommentar by M.S. Carstens — 22. august 2021 @ 22:19

 12. HVORNÅR GÅR DET OP FOR VÆLGERNE, at de halv- og helmarxistiske partier EL, R, SF og Venstre osv. bliver deres ulykke eller død, hvis de bliver ved med at spilde deres stemmer på dem.

  ALLE de gamle partier er håbløse, fordi de lader sig styre af radio- og tv-stationerne, indvandrings-industrien og juntaen i Berlin, Merkel, Ursula, Ylva & co.

  Men måske det ikke nytter at advare? Efter at radikale marxister og åndsbeslægtede nazister i 50 lande har terroriseret og myrdet millioner af fredelige mennesker, kan de, utroligt nok, stadig skaffe sig tilhængere. Som EL, V og R er eksempler på.

  Noget af forklaringen er naturligvis dumhed og uvidenhed. Som når Rosa Lund, Mai Villadsen, Zenia, Jelved, Sofie C og Pernille Skipper/Weiss fører sig frem med decideret landsskadelig/folkefjendsk politik.

  Men alligevel. Hvordan kan man være så veltalende/speedsnakkende og så hjernedød på samme tid?

  Kommentar by BENT A — 22. august 2021 @ 22:54

 13. TAK Hvor var det dejligt befriende læsning, fra een der har været i begivenhedernes centrum. I modsætning til alle skrivebordsgeneralerne i DR. DR lirer bare det samme og samme af sig hver dag. Og det får de over 4 milliarder om året for.

  Nedlæg DR, de vil ikke danskerne det godt.

  Kommentar by tavsen — 22. august 2021 @ 22:56

 14. Siden 2015, hvor migranterne marcherede op ad motorvejene, har danskerne være indvandreskeptiske, nu er der så en lejlighed til at danskerne kan udsættes for følelsespornografi, så venstrefløjen igen kan åbne alle sluser på vid gab.
  Det der foregår i Afghanistan er forfærdeligt, men dybest set er det ikke vores problem, vi forsøgte at hjælpe, men de ville ikke hjælpes, og så må vi rejse. Naturligvis må vi hjælpe de tolke som har arbejdet for os, i vores forsøg på at hjælpe dem! Men de bør hjælpes til et liv i Pakistan eller lignende! De bør ikke komme her, for deres og vores kultur fungerer ikke sammen!
  Pas på dansker, du udsættes for massiv holdningsmassage lige nu!

  Kommentar by Den Nervøse — 22. august 2021 @ 23:10

 15. # 14 Du mener vel: En lejlighed hvor danskerne IGEN kan udsættes for følelsesporno. Det sker hver eneste gang der er lejlighed dertil.

  Kommentar by NED MED ALTING — 23. august 2021 @ 00:17

 16. 500 migranter i dag er 5.000 migranter om 10 år, 50.000 migranter om 50 år og 500.000 migranter om 100 år.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 23. august 2021 @ 00:18

 17. Tak til Leif Dalby-Frandsen, som udtrykker det samme som Uriasposten og kommentatorerne har tænkt og skrevet den senest uge.

  De afghanske “tolke” har kun arbejdet for deres egen skyld og kun til en fyrstelig løn. De har sgu’ hverken arbejdet for de danske soldater eller Danmark. I alle afghani-galninge gemmer sig en hule-talibaner.

  Hvorfra skulle Taliban-hulkrigere flere tusinde kilometer og mange bjerge væk – vide hvem som har været tolke og rengøringspersonel på den danske ambassade?

  Har tolkene været “ansatte” med “danske lønmodtagerrettigheder og pension” – eller snarere løst tilknyttede personer betalt kontant fra en pengekasse? Eller har alle afghani-galninge nu en interesse i, at sprede rygter om, at de skam alle har været “ansatte” af Danmark – og som Rosa Lund og DR siger “nu bare hurtigst vil hjem til deres eget kære hjemland Danmark med familien igen”?

  Således blev et par håndfulde “tolke” først til 45. Som så blev til 100. Som blev 100’er. Som blev til 450. Som blev til 1000. Som blev til måske 2.000. Som så blev uden familiesammenføringer. Som så blev uden kvote-flygtninge. Løgn på løgn på løgn. Danskerne er igen blevet røvrendt af DR, deres egen dumme politikere og Islam.

  Venstre’s Michael Aastrup Jensen, som jo elsker Dubai (sikkert både kulturen, religionen og pengene) har været med til tolke-aftalen. Måske Michael Aastrup Jensen var bange for et personligt indrejseforbud til sit elskede Dubai næste gang hvis han havde stemt nej?

  Kommentar by Thomas M. — 23. august 2021 @ 00:56

 18. Noget som politikerne IKKE KAN UNDGÅ AT VIDE, er at masseindvandringen påfører danskerne hundredvis/tusindvis af ulykker, tragedier og dødsfald, samt tab af sundhed, social velfærd, tryghed og frihed m.m. De véd også at indstrømningen af kulturfremmede er en trussel mod demokratiet, danskheden og rigets fred og beståen. De behøver blot at se til hvad der foregår i Malmø ved siden af Kbhvn.

  Alligevel fremturer de, hårdnakket, overgearet og hensynsløst.

  Der findes ingen undskyldning for dem. At tale om at de er naive og humanistiske, er nok at være alt for venlig. Forklaringen på den altødelæggende politik i Danmark, Sverige, Norge og flere andre lande er nok først og fremmest korruption, i kombination med rød ideologi, historieløshed, massiv kynisme og tykpandet gammeldags dumhed.

  Lige når det drejer sig om Mai Villadsen, Rosa Lund og Eva Flyvsk kan det godt være at det mest er dumhed. De har forstand på navlepilleri og har hjerner med store retorik- og talecentre, men andet blev der aldrig plads til.

  Den samlede Chrborgpolitik fører vores nation mod tilintetgørelse.

  Kommentar by BENT A — 23. august 2021 @ 01:13

 19. “Forstå mig ret. Jeg er absolut enig i, at vi skal give en ekstra hånd til tolke der har arbejdet for Danmark på den afghanske ambassade.”

  Ikke enig. Men ellers god kommentar.

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. august 2021 @ 01:46

 20. Meget stort tak til den gode veteran , for at tage til genmæle. Venstrefløjen/pressen har den plads og dagsordenssættende magt den har , fordi der så sjældent sættes en anden forståelses sammenhænge op. Her er en anden vinkel. Jeg håber den skaber modvægt til venstrefløjsnonseriets vrøvl. Tak til den gode veteran.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 23. august 2021 @ 04:41

 21. Og ved gud om ikke pressen igen igen forsøger, at bilde befolkningen ind, at afghanerne er anderledes end alle de andre, der er kommet gennem tiden.
  Denne gang dog trods alt ikke, at de er højtuddannede, men at der ingen problemer er med dem, vi allerede har i landet.
  Ingen kriminalitet – skyhøje resultater i skole og uddannelse. Høj selvforsørgelse.

  Min forventning er, at det er nøjagtig som med alle de andre.

  Man kunne jo også se på, hvor mange af kvinderne, der går ud af flyet, der har tørklæde på.
  Dem der har skulle ikke have været med.

  Og apropos avisernes idioti: historien om dele af en afghansk familie, der sidder fast i Kabul.
  De har har haft 7 år til at få ordnet papirarbejdet, men har ikke gidet, så nu sidder de i suppedasen.
  Det kan næppe være vores problem.
  Og hvorfor kan det være at konen kun har permanent opholdstilladelse og ikke statsborgerskab, som resten af familien?
  Mit gæt er at det er meget dårlige danskkundskaber, der er baggrunden.
  Hun har nu været dernede i 11 år, så hun skal begynde forfra med dansk kursus mm.
  I to år har de ikke kunnet tage sig sammen til at skaffe papirerne.
  Og alle børnene har nu også fået god afghansk opdragelse.
  Så de ikke er blevet for danske.

  Kommentar by Hema — 23. august 2021 @ 05:42

 22. Hvornår kræver taliban at få udleveret danske styrker, der har kæmpet imod dem.

  Kommentar by P — 23. august 2021 @ 06:20

 23. Mashaallah alhamdulillah inshallah wallah billah koran må disse nye medborgere berige os.

  Beklager, skulle bare lige prøve hvordan det var at være mainstream normal ikke-højreekstremist antiracist.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 23. august 2021 @ 06:57

 24. Hele journalist -lobbyen og kommunikations-lobbyen er fakta resistent.

  80 procent journalister er røde ( undersøgelse endda lavet af dr.dk).

  De ANER IKKE at 77 procent andengenerationsindvandrere ønsker sharia ( undersøgelse i kristelig dagblad).!! Og 99 procent afghanere ønsker sharia.

  De røde “journalisters” endemål er at kuld- sejle vesten på vej hen mod deres utopi : det globalistiske Utopia ( men sandheden er at alle de rødes våde drømme ender i diktatoriske regimer som fx Kina, Stalin, Cuba, Mussolinis Italien, Nationalsocialisterne, EU osv osv

  Kommentar by H.nielsen — 23. august 2021 @ 07:09

 25. *NED MED ALTING 00:17
  Naturligvis udsættes vi dagligt for holdningsmassage, men lige nu er massagen så hård at det gør ekstra ondt!
  Vi er ikke ufølsomme, for det er lykkedes at skabe en lille flok omkring de vestlige styrker, som gerne vil leve vores liv, og som har arbejdet sammen med os, i den naive tro at Afghanistan kunne laves om, eller som bare gerne ville have en god løn, når vi nu rejser, er de naturligvis bange for hævnen!
  Det er det arabiske forår om igen, en lille samling i de store byer, har fået smag for den vestlige livsstil og protesterer mod middelalderstyret, og vupti så jubler naive vestlige politikere, som igen igen overser alle de ortodokse og radikale muslimer ude på landet!
  1 mio. i Cairos gader fylder rigtigt meget, men naive politikere, som Mogens Lykketoft overser de 99 andre mio. som ønsker at leve under sharia!
  Når nu Afghanerne er kommet til Danmark, så skal vi lige være opmærksom på at naturligvis har de retskrav på familiesammenførring!
  Grænserne står vidt åbne i disse dage og om lidt står danskernes tegnebog også vidt åbnen!

  Kommentar by Den Nervøse — 23. august 2021 @ 07:13

 26. Det er vanvid at lukke så meget som én muslim ind i landet. Glistrup,Karen Blixen og Ludvig Holberg advarede os. Ingen lytter.

  Kommentar by Nielsen — 23. august 2021 @ 07:28

 27. Billedet ovenfor af kvinden med barn på flytrappen er et deprimerende syn. Hun flygter iført islamisk påklædning fra et regime, der påbyder – ja – islamisk påklædning.

  Kommentar by traveler — 23. august 2021 @ 08:14

 28. Som tidligere udsendt, så kan jeg kun samtykke i majorens udtalelser. Men de faktiske kendsgerninger, er uden interesse for venstrefløjen og løgnepressen.
  Går de ind i en sag – f.eks. børn af IS krigere – så bliver sendefladen ryddet, og vi bombarderet til hudløshed. Men ikke mange politikere tør stille sig op, eller får måske ikke lov, til at forklare sagernes rette sammenhæng.
  Med alle dem vi har hentet ud, de bliver hængende, og formentlig får de efterfølgende familiesammenføring.
  De mest kriminelle grupper i Danmark er afghanere, somaliere og palæstinensere.
  Vi nedbryder vores eget samfund, andet er der ikke at sige. 40 års fiasko med muslimer, og vi er tilsyneladende ikke blevet klogere!

  Kommentar by der Adler — 23. august 2021 @ 08:32

 29. Vor Fornuft, du som er i hovederne!
  Priset blive dit navn,
  komme dit rige,
  ske din logik
  som i Vesten således også i Bumfuckingstan;
  giv os i dag vort daglige common sense,
  og forlad os vor dumhed,
  som også vi forlader vore hjernelamme politikere,
  og led os ikke ind i religion,
  men fri os fra det onde islam.
  For dit er verden og magten og æren i evighed!
  Amen.

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. august 2021 @ 08:35

 30. WAUW. Her er andre ord fattige. Min dybeste respekt til Pens. Major. Leif Dalby Hansen. Endelig et mandfolk der kan sætte tingene i rette perspektiv. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Anonym — 23. august 2021 @ 08:49

 31. Wuaw. Her andre ord fattige. Min dybeste respekt (og ære) til Pens major Leif Dalby Hansen. Endelig et mandfolk der kan sætte tingene i rette perspektiv. God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 23. august 2021 @ 08:50

 32. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk

  Kommentar by Michael Unna — 23. august 2021 @ 08:52

 33. Den Nervøse 07.13: Hvorfor tror du at politikerne mest er naive, når det er tydeligt at de er langt mere kyniske og beregnende end de er naive? (se 01.13)

  Iøvrigt ligner danskerne mere og mere et fortabt folkefærd. Først og fremmest pga. DFs enorme svigt, for ikke at sige forræderi. Dernæst fordi danske vælgere meget langt hen ad vejen er et godtroende, glemsomt, historieløst og hjernevasket folkefærd. Ligesom tyskerne i sin tid og svenskerne i dag lader de sig trække rundt ved næsen af løgne større end Mount Everest.

  Se hvor nemt Enhdslisten narrer vælgerne. De sætter “søde” piger i spidsen som reklameskilte, og straks hopper vælgere på limpinden. EL er et totalitært parti, et dødens parti. EL er som heksen i pandekagehuset, men mange vælgere ser kun de “søde” pigers smil, fletninger og pæne tænder.

  Og se hvor let DR kan lede folkestemningen i de retninger som DR-kommunisterne ønsker de skal ledes i.

  Danskerne vil blive manipuleret til at ønske deres egen totale udplyndring, underkastelse, udskiftning og udslettelse.

  Se “1984”, “Why women destroy families, nations and civilizations”, og læs bøger om totalitære bevægelsers vanvid og grusomheder.

  Kommentar by BENT A — 23. august 2021 @ 08:53

 34. Ved ankomsten til den danske godhedsindustri er der igen igen ingen grænser for modtagekomiteens begejstringen: “Nu skal vi vise hele verden, hvor fantastisk gode vi er til at integrere dem”.

  Så går der et par år, hvor en voksende fiasko tårner sig op, men mørklægges og fornægtes og projiceres væk: “Det er den hårde tone fra højrefløjen og den strukturelle racisme og bla bla, der er skyld i miseren. De bør udskammes/censureres/arresteres for at tale grimt”.

  Same old shit but a different day.

  Kommentar by traveler — 23. august 2021 @ 08:54

 35. Noget af det mest uhyggelige er de mange danskere man kan møde, som er stolte af at de ikke læser net-aviserne. De er så manipulerede at de er stolte af deres egen uvidenhed.

  Kommentar by BENT A — 23. august 2021 @ 08:58

 36. Ifølge JP er der en provins der nægter at overgive sig Panshjirprovinsen. Find det på JP,s net.

  Kommentar by Michael Unna — 23. august 2021 @ 09:10

 37. De følger den samme drejebog hvergang og har gjort det siden starten af 90erne.

  Det tåbeligt at folk hopper på det og stadig stemmer på partier der giver disse medier statsstøtte.

  Vi blevet en flok tåbelige altruister der ikke kan se skoven for bare træer, fordi vi nu har haft utallige generationer der ikke skulle forsvare sig.

  Kommentar by Kinesersnot — 23. august 2021 @ 09:18

 38. Jeg håber, samfundet bryder sammen meget snart. De par generationer, som har deltaget i at ødelægge Danmark, har fortjent oplevelsen.

  Kommentar by Lider af danskhed — 23. august 2021 @ 09:24

 39. Tak til Majoren, dejligt befriende at høre. Kender også en militærmand der var i Bosnien, og beretter, at de er stadigvæk er dernede for at holde ro mellem muslimer og kristne, dette får aldrig ende. En tolk idag sagde i DDR. at han ville bo et sted i Danmark og have sin mor til at bage det gode brød han er vant til. Så ventede han på at få sin kone og børn hertil. Jeg er enig med: Lider af danskhed 9.24, håber nemlig også det hele bryder sammen så tåberne kan se hvad de er skyld i.

  Kommentar by IES — 23. august 2021 @ 10:45

 40. Der er kun een Islam.
  Medier og politiske medieludere skriver ikke om de mange Europæere der overfaldes eller dræbes af indvandrede Afghanere.

  I en artikel på Finans.dk 07.11.2020 citerer avisen Jeppe Kofod
  der siger kommende præsident Biden: Looking forward to fight climate change, defend our sharet values, and builidng back the global economy greener, better and more fair.

  Det ser jeg desværre først nu men det styrker mistanken om at den danske regering har tilsluttet sig eliten af Build Back Better strategien, udviklet af bl.a. Klaus Schwab

  Davos konferencen, Agenda21/30, klimabevægelsen, censur i medierne, covid-19 nedlukning, tvang, først om ansigtsmaske, nu tvangsvaccine som middel til at kontrollere befolkningen.

  Så sent som i sidste uge tænkte jeg på hvornår vi først hører Mette Frederiksen sige Build Back Better om dansk politik.

  Bidens genåbning af grænsen mod syd, hans pludselige tilbagetrækning fra Afghanistan, alt sammen starter flygtningestrømme mod vesten og USA, han har jo sagt at han glæder sig til de hvide i USA bliver i mindretal.

  Der er vist mere i det her end at redde en gruppe tolke i Afghanistan.

  Kommentar by k.m. — 23. august 2021 @ 10:45

 41. For at lette presset for importere talitabere fra Afghanistan, kunne Dansk Feminazi Forbund oprette en savletjeneste for kvinder, som kan henvende sig der, når TV reportager med grædende sorthårede småbørn i Kabul får en overvældende medfølende tårevædet savlen i gang.
  Det er aldrig synd for de fattige danskere, som betaler for det følepornografiske DR-show i feminazi regi.

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. august 2021 @ 10:56

 42. Med den til flyttende kultur berigelse,maa vi jo heller ikke glemme de Afganske dansedrenge

  Kommentar by dunk — 23. august 2021 @ 11:08

 43. Alligevel råber tosserne op om at Vi har gjort kvinder i afghanistan mere frie fordi de har fået 8 års skolegang. Det eneste Vi reelt har opnået er at sætte en skydeskive i panden på 20 årgange af piger og i nogen grad også drenge så taliban nemmere kan identificere dem når de som Pol Pot begynder at likvidere de mest højtråbende.

  Kommentar by Santor — 23. august 2021 @ 11:42

 44. Kommentar by Lider af danskhed — 23. august 2021 @ 09:24

  Forestil jer, at samfundene i EU, herunder ikke mindst Danmark, bryder sammen og anarki opstår!

  Så vil alle de 100 tusinder af danske landsforrædere, her især de sindssyge kællinger landet har været plaget af i de sidste 2-3 årtier, blive jaget vildt. Så bliver det deres tur til at skulle dukke sig, gemme sig og blive indhentet af skæbnen.

  For her i livet og verden er alting foranderligt og intet varer ved.

  Jeg har i mange år undret mig over den helt åbenlyse virketrang for at ødelægge Danmark og dets befolkning, som den herskende klasse har sat i deres højsæde.

  Helt ærligt…hvordan satan i helvede kan man ikke se og forstå, at når man på ca. 40 år lader 600.00 – 800.00 muslimske befolkninger invadere landet, så vil det gå galt!!! Sådan noget er aldrig nogen sinde sket i Danmarks 1000 årige historie…aldrig!

  Det er et monumentalt svigt, som vil udslette det Danmark som har eksisteret i ca. 1000 år!!!

  Tror man det bliver gratis? Tror man at man denne gang kan løbe fra sit ansvar, som efter WW2?

  Det er utroligt, at man ikke er bare en lille smule bange for sit liv!! Historien har overalt på jorden vist, at når tiderne skifter bliver det dem der har skylden eller andre syndebukke, som kommer til at dingle og ligge mejet ned i grøfterne…også i såkaldte civiliserede nationer, herunder også lande med demokrati eller det der ligner.

  Mennesket er et hævnfuldt dyr på denne klode…det har det altid været…demokrati og velfærdsstat er bare en tynd fernis smurt ud over ragnarok, som altid opstår når det andet svigter og bliver misbrugt…som det gør i disse tider!

  Se det er det her jeg frygter…at man ikke er klar over alvoren og tror man kan tale sig fra sandheden og slippe for at stå til ansvar…det har måske sin tid nu…men det varer ikke ved…og hvad vil man så gøre og hvad vil der så ske?

  Kommentar by Black Watch — 23. august 2021 @ 13:31

 45. Sørg nu for at få dem testet og vaccineret inden de render fra lejr og ud i det fri.

  Kommentar by P — 23. august 2021 @ 14:06

 46. Udvist bandemedlem kom tilbage til Danmark via evakueringsfly. Kilde JP. (Skal man grine eller græde?).

  Kommentar by Michael Unna — 23. august 2021 @ 14:18

 47. Mærkeligt de ikke tog ved lære af Libanon fiaskoen.

  https://ekstrabladet.dk/krimi/sigtelse-udvist-bandemedlem-snoed-sig-ombord-paa-evakueringsfly/8804693
  Et tidligere medlem af den nu forbudte bande LTF, der blev udvist til Afghanistan for bestandigt og sendt på et fly ud af Danmark 12. juli i år, er kommet tilbage til Danmark med et evakueringsfly.”

  SIKKE EN BERIGELSE islam vinder ALTID

  Kommentar by tavsen — 23. august 2021 @ 15:40

 48. Hvis disse piger kvinder har Modtaget uddannelse, må de være klogere end dem vi har herhjemme.
  Kan de klare sig selv i danmark med deres uddannelse. Så skift ud med de indvandrer herhjemme.

  Kommentar by P — 23. august 2021 @ 17:25

 49. Danskerne bør overveje at tage det våben i brug mod invasion, som med succes blev anvendt under anden verdenskrig. Danskerne nægtede at kommunikere med invasionstropperne. De vendte bogstaveligt den kolde skulder til, når en invaderende nærmede sig. Social udfrysning og afvisning er borgernes eneste, men også mest effektive våben mod uønskede fremmedelementers aggressioner i det danske hus.
  Vi mangler bare de islamfjendtlige partiers opbakning til projektet?

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. august 2021 @ 17:26

 50. Der er for mange danskere og for mange medier og politikere som er SKIDE ligeglade med Danmark. Hverken mere eller mindre. Drivkraften er at man skal hjælpe ALLE i HELE verden, man skylder uendeligt meget til alle, og konsekvenserne for etniske danskere er mere eller mindre ligegyldige(man lyver og skjuler konsekvenserne).

  En vinkel som den pens. major her kommer med er vel for helvede så præcis og korrekt som noget kan være, en vinkel der tænker på DANSKERNE for en gangs skyld. Og så siger det sig selv at de samfundsnedbrydende anti-patriotiske danskere som der desværre findes i hundredetusindevis i Danmark er ligeglade med vinkler der kan stille deres “godhed” og “venlighed” i et dårligt lys.

  Protestantiske kristne danskere(hovedparten i DK stadigvæk) tager ned og “kæmper” for meget tilbagestående og fundamentalistiske muslimer(hovedparten i Afgh. er stadigvæk meget konservative muslimer når alt kommer til alt).
  Har det NOGENSINDE givet mening? Har det NOGENSINDE givet mening at få mere og mere og mere Islam ind i vesten på nogen måde?

  De etniske danskere bliver røvrendt på det groveste af politikerne og medierne, og nu skal vi gudhjælpemig med alle tænkelige midler acceptere tusindvis af afghanere koste hvad det vil ind over grænsen. Danskerne er igen de virkelige tabere, og vi bliver løjet og manipuleret med i allerhøjeste grad af dem der helst så landet totalt invaderet og nedbrudt. I “godhedens” tegn selvklart den godhed der har uendelige konsekvenser.

  Kommentar by Endnu en vantro — 23. august 2021 @ 19:31

 51. DR skriver at der nu er evakueret 700 personer fra Afghanistan til CPH.
  Her i blandt en udvist bandekriminel, der brugte sin brors navn.
  Politiet ønsker ikke at svare på, om der er andre, der kan være sluppet gennem systemet !!

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Fædrelandet.

  Kommentar by Neuhammer — 23. august 2021 @ 22:00

 52. Hvor mange koner må hver tolk have med denne gang?

  Kommentar by Cebber Jensen — 24. august 2021 @ 00:03

 53. False Flag igen-igen, så medierne på vegne af politikere, kan lyve og bedrage hr. og fru. Danmark.
  Watch:
  https://newtube.app/fake_pandemic/C5deg8H

  Kommentar by Iznogut — 24. august 2021 @ 02:07

 54. Import af nye stemmer.

  Kommentar by P — 24. august 2021 @ 10:08

 55. En stemme er en stemme. De ved jo godt at han ikke kan sendes tilbage. Så endnu en formodentlig rød stemme hentet hjem.
  https://www.bt.dk/krimi/endnu-en-mand-evakueret-til-danmark-ved-en-fejl

  Kommentar by Islamarebad — 24. august 2021 @ 11:16

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper