23. august 2021

Journalist Jens Malling om tvangsudsendelser: Vores bidrag til Holocaust, Auschwitz, Gestapo, barbari

Journalist Jens Malling har skrevet for de fleste danske aviser, herunder Jyllands-Posten og Dagbladet Arbejderen. Herunder lidt fra en bizar kronik om den danske udlændingepolitik i Politiken – Under Anden Verdenskrig udviste politiet folk til Gestapo. I dag sender politiet dem i døden under navnet ‘tvangsudsendelse’ (kræver login).

“Stenet til døde i Afghanistan i 2015. Halshugget i Berlin i 1943. Tid og sted adskiller de to henrettelser. Alligevel binder noget dem sammen. I begge tilfælde var det dansk politi, der anholdt de uskyldige, udleverede dem og gav deres bødler frit spil.

Eksemplet er med til at vise, at de mange tvangsudsendelser i det 21. århundrede har historisk fortilfælde. Det er ikke første gang, mennesker på flugt, der søger sikkerhed og beskyttelse her i landet, sendes i døden af danske myndigheder. Det skete også under besættelsen. Med Justitsministeriets velsignelse udleverede dansk politi omkring 80 flygtede tyske jøder og tyske kommunister til Gestapo.

Tallet blegner i forhold til den anden bølge af tvangsudsendelser. Den begyndte for alvor at rulle i begyndelsen af 2000’erne. Danske politifolk har ‘ledsaget’ – ordensmagtens pæne ord for udsendelse med tvang – omkring 2.300 udlændinge ud af landet siden 2004. Det viser en gennemgang af Rigspolitiets og Udlændingestyrelsens rapporter.

Det var bølgen af tvangsudsendelser dengang, der muliggjorde Danmarks bidrag til holocaust: 32 ud af de cirka 80 tvangsudsendte tyske jøder og tyske kommunister blev myrdet eller omkom som direkte følge af dansk politis udleveringer. Det er vigtigt at gøre sig denne historiske arv bevidst nu, hvor ekspedering af tvangsudsendelser igen kører på højtryk og endda langt overgår perioden 1940-45.

… Både bølgen under besættelsen og den i det 21. århundrede minder om, hvor nemt barbari sniger sig ind i statsapparatet.”

(Journalist Jens Malling i Politiken, 19. august 2021)

“… så har den første bølge af tvangsudsendelser nu været genstand for omfattende undersøgelser. De enkelte skæbner er nøje beskrevet og dokumenteret. Hvem der blev halshugget i Plötzensee, hvem der blev gasset i Auschwitz, hvem der blev myrdet i Sachsenhausen, efter at dansk politi sendte flygtningene i armene på Gestapo, står dermed klart. Så langt er historikerne endnu ikke nået, når det gælder den anden bølge.” (Jens Malling)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121188/trackback

45 Comments »

 1. Inden jens malling udnævner den stenede i hans historie til uskyldig skal han fremlægge et navn og mere nøjagtige oplysninger på vedkommende så Vi ved selvsyn kan afgøre om vedkommende vitterlig er uskyldig.

  Med andre ord har han intet at sammenligne med. Det er grebet ud af den blå luft.

  Noget andet er at kun 2300 er blevet udvist. Retten har med garanti udstedt langt flere udvisninger så hvad venter Vi på?

  Kommentar by Santor — 23. august 2021 @ 21:45

 2. Danske byers politikorps blev arresteret den 19. september 1944 og deporteret til Tyskland. Den danske politistyrke var på 10.000 mand. Heraf blev 1.960 fanget i forbindelse med aktionen. 81-90 af politifolkene døde under opholdet i de tyske dødslejre.
  Tyskerne i Danmark tvangsudviste altså 1960 danske statsborgere til udlandet Tyskland i 1944. Langt flere end de få jødiske intellektuelle i Danmark der blev udvist, som var tyske statsborgere og som i mange tilfælde nåede art flygte videre efter advarsler fra danskere.
  Jens Malling er bare en manipulerende propagandist af venstreekstrem tilsnit.

  Kommentar by Gustav Jensen — 23. august 2021 @ 21:56

 3. Jeg er ligeglad hvad der sker med dem, når de ikke er i Danmark.

  Og det burde alle andre også være.

  Kommentar by KineserSnot — 23. august 2021 @ 22:01

 4. Og Jens Malling må lige kigge på menneskerettighederne, som sørger for de her får en behandling på de principper inden de bliver udvist. De får også rigelig med muligheder for at prøve deres sag flere gange.

  Jeg tror ikke nazisterne fulgte disse rettigheder.

  Endnu engang udgiver et medie der modtager statstøtte, noget der ikke ville holde i 6. lasses historieundervisning.

  Kommentar by KineserSnot — 23. august 2021 @ 22:05

 5. UDVISNINGS-SYSTEMET fungerer sommetider så rablende skørt at man må tage sig til hovedet. På et tidspunkt var der f.eks. en absolut harmløs skolepige på 14-15 år fra en dansksindet familie i Slesvig, som gik på skole i Danmark. Pludselig efter flere års skolegang fandt “man” ud af at den stilfærdige skolepige skulle udvises. Det lykkedes dog, efter heftige protester fra skolen, venner og veninder og mange andre, en del presseomtale og en langtrukken bureaukratisk sagsbehandling, at opnå at hun allernådigst fik lov til at blive.

  Så det kan ikke udelukkes at der har været foretaget udvisninger som aldrig burde have fundet sted. Men hvad er det for en sag fra 2015? Der gives jo ikke nærmere oplysninger.

  Omvendt er det sådan, at Politiken er en pladderhumanistisk avis som har utrolig svært ved at se en sag fra to sider. Næsten altid går avisen indvandringsindustriens og de woke kvinders ærinde. Man er tilsyneladende blind og døv og ligeglad når det gælder det danske folk interesser og menneskerettigheder.

  Sagen er vel den at næsten alle de udviste enten har været kriminelle eller folk der kun var kommet til Danmark for at blive forsynet med gratisydelser. Eller er det misforstået?

  Politikens journalistik er som regel ret ekstrem. Som da man havde en kampagne om at der er op mod 1000 forskellige køn. Og som når man hævder at Danmark har plads til og råd til flere millioner kulturfremmede indvandrere.

  At masseindvandringen påfører danskerne et utal af ulykker, forbrydelser, sygdomme, dødsfald og udgifter, er hidtil gået helt hen over hovedet på redaktørerne. Luderjournalistik kalder man vist det som den rødradikale tryksag bedriver.

  Kommentar by BENT A — 23. august 2021 @ 22:17

 6. Jens Malling er bindegal. Det er imidlertidigt endnu mere vanvittigt, at statsstøttede Politiken har valgt at offentliggøre hans syge bræk.

  At sammenligne Danmarks hjemsendelse af udenlandske dømte mordere og voldtægtsforbrydere med Gestapo-aktioner er historieforvanskning af værste slags.

  Kommentar by Thomas M. — 23. august 2021 @ 22:46

 7. PS: Pølletiken, DR og de øvrige medier fylder os med vås og vrøvl året rundt. F.eks. om Trump og Biden. Se “Bidens Waterloo” og “Steve Hilton giver Biden det glatte lag”.

  Kommentar by BENT A — 23. august 2021 @ 22:48

 8. De fremmede stater må selv tage ansvar for deres borgere. De er ikke vores ansvar. De skal ikke være her.

  Kommentar by Peter Nielsen — 23. august 2021 @ 23:19

 9. En trivialising af holocaust. Hvis noget er hyppigt fremkommede er det ikke unikt. Hvis Holocaust er en unik begivenhed skal 95% af jorden befolkning ikke leve under forhold som kan sammenlignes med holocaust,- og have ophold i Europa. Hvis store dele af verdens befolkning lever under forhold som kan sammenlignes med holocaust og skal have ophold i vesten, -så er holocaust ikke en unik begivenhed, men en banalitet. Homocaust er totalt ligegyldigt siden så mange mennesker lever under forhold som kan sammenlignes med det.

  Kommentar by CCC — 24. august 2021 @ 00:51

 10. “Danmarks bidrag til holocaust”! – Danmarks bidrag til holocaust var et resultat af, at vi end ikke forsøgte at forsvare vort land. Under den tyske besættelse blev 472 danske jøder deporteret – de 470 til Theresienstadt, hvor 51 af dem omkom (endvidere omkom to danske spædbørn, som var blevet født dér). Og det kunne være gået langt værre: Hvis den tyske besættelsesmagt havde gjort en langt mere målrettet indsats for at indfange de danske jøder, og hvis de deporterede var blevet sendt til udryddelseslejrene i Polen.

  I dag udsætter vi så de danske jøder for antisemitisme fra en betragtelig del af de tilrejste muslimer.

  Kommentar by Jens Ellekær — 24. august 2021 @ 02:09

 11. Propaganda-journalist Jens Malling. Menarp lande borgere er fremmede mennesker , der ikke skal være her.propaganda journalister som Jens Malling …Suk, suk ,suk ,suk ,suk.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 24. august 2021 @ 03:34

 12. Biden adm vil tvangsvaccinere alle aktive i forsvaret + reservestyrkerne.

  Da fjerner staten den sidste rest af menneskerettigheder.

  Hvis alle nedlægger våbnene og siger op
  Hvis alle i sundhedsvæsnet lægger kitlerne og siger op

  Hvad gør Biden med et land uden forsvar og fungerende sundhedsvæsen?

  Mit gæt er at Kina køber fallitboet, de er jo godt i gang med at købe sig ind overalt i verden.

  Afghanistan bliver måske Bidens Waterloo, og Mette Frederiksen står heller ikke for godt. Det var måske derfor vi pludselig skulle til coronapressemøde, for at trække medier og borgere væk fra en dårlig sag.

  Kommentar by k.m. — 24. august 2021 @ 07:09

 13. Sverige evakuerer mindst 400 Afghanere, flygtninge der er rejst på ferie i hjemlandet.

  Hvad med at tage passet fra dem og lade dem blive derude ?

  Kommentar by k.m. — 24. august 2021 @ 07:16

 14. # K.M. 07.16: Ja, det ville da være fornuftigt og rimeligt. Men vil ikke ske. Sverige regeres jo af røde femi-fascister og tosser m/k der fører krig mod deres egen befolkning. Ved brug af stedfortrædere: importerede utaknemmelige, krævende, agressive, fanatiske og voldelige stammekrigere fra 35 forskellige afrikanske og arabiske lande.

  I de svenskes land er guerilla-krigen og terroren mod borgerne kommet for at blive. Og det er nu lige så farligt at være svensker som at være mexicaner eller columbianer. Regeringen i Stockholm er ikke på svenskernes side. Malmø og Gøteborg er som Medellin, narkobaronernes højborg.

  Over 500.000 svenskere er hårdt ramt af forbrydelser og politiske svigt. Mængden af tyverier, svindelsager, indbrud, overfald, røverier, mordforsøg, mord, bombesprængninger, voldtægter, afbrændte huse, skoler, butikker og biler er helt fantastisk.

  Politiet derovre er ved at give op. Over 20.000 overfald, over 1000 mord. Over 300 uopklarede mord. Men alle de danskere som ikke læser net-aviserne, véd næsten ingenting om hvor slemt det står til i Europa, Danmark og USA.

  Kommentar by BENT A — 24. august 2021 @ 07:48

 15. Derfor oprettedes frøslev lejren, så de fleste kunne blive i dansk område.
  Og vi har stadig lejre hvor de, der er i tvivl om opbevares.

  Kommentar by P — 24. august 2021 @ 07:57

 16. Apropos tvang, venstrefløjen kender ingen grænser for mishandling af børn. En skole foreslår a tage blodprøver fra elever i jagten på corona – blood draw.
  Der gik hurtig politik i corona, og nu ser det ud til regeringen forsøger at gøre danskproduceret vaccine til en pengemaskine.
  Tag nu stikket. Hver 3. måned indkaldes du til et nyt fordi lortet ikke virker, og sådan fremdeles.

  Der snakker medierne ikke om Gestapometoder

  fra foxnews
  The Santa Monica-Malibu Unified School District (SMMUSD) sent out an email to parents Sunday night asking them to sign a consent form regarding COVID tests for their children – regardless of vaccination status.

  The original form read: “I authorize this COVID-19 testing unit to conduct collection and testing for COVID-19 through a saliva collection, nasopharyngeal swab, anterior nares swab or blood draw, as ordered by an authorized medical provider or public health official.”

  Kommentar by k.m. — 24. august 2021 @ 07:57

 17. Ja vi mindes også alle de danske jøder, som rendte rundt og voldtog, røvede, og udøvede vold imod den danske befolkning, så vi burde skamme os over hjemsendelsen…..Eller er der en forskel på de tvangshjemsendte? (Ja ja ja ja…sort humor).

  Kommentar by Michael Unna — 24. august 2021 @ 09:21

 18. BENT A — 24. august 2021 @ 07:48:
  I øvrigt er det også en stor belastning for klimaet, at fragte til Danmark 1000vis ligegyldige personager fra et tabende talibanland til Vesten.
  Vesten kan ikke redde Bumfuckingstan, med mindre islam bliver forbudt. Islam en forbryderisk organisation på linje med mange store banker og anden mafia.
  Killislam.

  Kommentar by Gustav Jensen — 24. august 2021 @ 09:23

 19. Holocuast bliver gladeligt understøttet imod Demokratiet og Danmark, af alle dem vi ikke endnu har udvist. (Eks: LTF og i teorien vil Hitz Buth Tahir vel også understøtte det).

  Kommentar by Michael Unna — 24. august 2021 @ 09:25

 20. Politiken!

  Kommentar by Bastardo — 24. august 2021 @ 09:30

 21. 18) enig.

  Kommentar by Michael Unna — 24. august 2021 @ 09:50

 22. I de her år sætter venstrefløjen alt ind på at smadre vesten, vores fælles kultur og frihedsrettigheder.
  Som om de har sat 2030 til skæringsdato/år, hvor planen gennemføres i fuld skala.

  Kommentar by k.m. — 24. august 2021 @ 09:54

 23. Nu er det ikke staten der afgører om det er sikkert at sende “flygtninge” og migranter hjem, det er et uafhængigt flygtningenævn. Og naturligvis kan og skal Danmark ikke være varmestue for verdens lykkeriddere! Rigtig mange af syrerne tager hjem til syrien på ferie, men hjemsende dem til netop Syrien – uha nej!
  Hjemsendelserne er såmænd bare et lands forsøg på at undgå at blive udnyttet, og for at undgå yderlige misbrug af et i forvejen sygt flygtningesystem!
  Men Jens Malling bruger såmænd bare venstrefløjens oratoriske atombombe udskamning. Effektivt ja, men vi burde efterhånden være i stand til at se bort fra den slags useriøse skriverier!

  Kommentar by Den Nervøse — 24. august 2021 @ 09:56

 24. Bare de er ude af Danmark er alt godt.

  Kommentar by Hul igennem? — 24. august 2021 @ 10:04

 25. Livet er for kort til at beskæftige sig med Politikenog journalister.

  Kommentar by Nielsen — 24. august 2021 @ 10:08

 26. Biden pralede af : unite America. Samle Amerika igen efter Trump.

  Der sker lige modsat. Democrats, altså venstrefløjen spiller mennesker ud mod hinanden, fremprovokerer lavintens borgerkrig.
  Wall Street : Du er looser hvis du siger nej til vaccine.
  Storbank indfører tvungen brug af maske, selv for vaccinerede.
  De har da ikke noget at frygte, de har jo fået supervåbnet over dem alle.

  I Nordjylland har nogen, i strid med persondataloven offentliggjort navne på smittede, for at lette smitteopsporing.

  fra foxnews
  “If you’re someone who is not vaccinated on Wall Street, you’re considered a loser,” one Wall Streeter told The Post.

  At JPMorgan, where the bank has reinstated a mask mandate for all employees regardless of vaccination status, some workers blame the unvaccinated as the reason everyone has to wear masks, according to sources close to the firm. Indeed, some JPMorgan employees have kvetched about having to accommodate those stubbornly refusing to get the COVID shot, the sources said.

  Kommentar by k.m. — 24. august 2021 @ 10:11

 27. https://notthebee.com/article/watch-biden-is-told-that-polls-show-the-majority-of-americans-no-longer-have-faith-in-his-competence-and-he-laughs-it-off

  Kamala Harris gør det samme når hun møder pressen, der stiller spørgsmål om Afghanistan.

  Kommentar by k.m. — 24. august 2021 @ 10:46

 28. Kommentar by k.m. — 24. august 2021 @ 10:46

  Hvorfor er du de bliver ved?

  Blev du ikke opdraget hjemmefra som lille, siden du ikke er istand til at tilpasse dig?

  Kommentar by Kinesersnot — 24. august 2021 @ 10:47

 29. Manden er jo uvederhæftig. Hvis han tror han kan udspy den slags undergravende misinformation uden konsekvenser, forstår han ikke hvordan verdenen virker. Han minder mig om Monty Pytons ridderfigur, som bliver ved med at fornærme og true, mens hans modstander hakker ham i småstykker.

  Kommentar by Frafalden Moderat — 24. august 2021 @ 10:48

 30. En sjælden indrømmelse af Mette Frederiksen.
  Alle forsøg på integration har slået fejl gennem årtier.

  https://www.msn.com/da-dk/nyheder/indland/mette-f-vi-er-blevet-afm%C3%A6gtige-over-for-de-store-udfordringer/ar-AANFLiy?ocid=msedgntp

  Spørgsmål: Men du har allerede sagt, at vi har problemer med for få faglærte og for få indvandrerkvinder på arbejdsmarkedet. Så er det vel bare om at sætte i gang?

  – Jamen, jeg tror, at den reaktion kommer jeg til at høre mange gange. Skiftende regeringer har forsøgt at gøre det i 30 år uden at få løst nogen af de strukturelle problemer.

  Spørgsmål: Det er vel jeres opgave som politikere at komme med løsningerne frem for at fortsætte debatten?

  – Problemet er jo, at alle de løsninger, der er kommet i 20-30 år ikke har været nok. Det er ikke, fordi folk ikke har gjort et godt forsøg.

  Kommentar by k.m. — 24. august 2021 @ 10:50

 31. Jens Malling og tilsvarende venstreorienterede folkeforræddere helmer ikke før Danmark har muslimsk flertal.

  Når man lukker op for DRs morgenradio (hvis man da lukker op, hvad man får mindre og mindre lyst til), får man nærmest det indtryk,at det er Enhedslisten der bestemmer dansk udenrigs- og indvandringspolitik. De får altid den længste mikrofontid og det sidste ord. Hvorfor vil de absolut have 2000 kvoteflygtninge (pr.år?) fra Afghanistan, foruden alle de sandsynligvis flere tusind “tolke” med familier plus alle de mange spontane, som man kan forudse. Dette nærliggende spørgsmål er der ingen journalist der spørger om.

  Enhedslistens krav på de 2000, er jo blot en lille salamiskive yderligere på vej mod islamiseringen. Det ved de godt og det er netop deres mål. Kan de ikke lave revolution her og nu, kan de islamisere landet og få magten på denne måde.

  Ud over deres succesfulde samarbejde med journaliststanden, er deres taktik at lokke tåberne fra de gamle borgerlige partier med på ministerstorm på de mest udsatte ministre. Det er en effektiv metode til at presse deres krav igennem og det har virket før. Vennerne i journaliststanden arbejder bag kulisserne ihærdigt på at få en ministerstorm igang.

  Kommentar by JC — 24. august 2021 @ 10:51

 32. Hvorfor skal man tilpasse sig et diktatur der stjæler ens frihed ?

  Kommentar by k.m. — 24. august 2021 @ 10:54

 33. > 27 k.m. 10:46
  Husk lige på at babylonbee er en satireside.
  > Kinesersnot
  Tal pænt og høfligt til andre,så er der større chance for at de vil lytte til dig.

  Kommentar by Nielsen — 24. august 2021 @ 10:56

 34. Statsministeren roser den danske model og vil ikke blande sig i sygeplejerskestrejken. Fint nok.

  Her betyder det ingenting, at sygehusene lammes delvis, og aflyser tusindvis af behandlinger til skade for patienter og den arbejdsplads de måske er sygemeldt fra.

  Siden marts sidste år har det lydt at sygehusene ikke må bryde sammen pga coronaindlagte.
  Vi har kun omkring 120 coronaindlagte, alligevel tordner hun mod restgruppen af ikke-vaccinerede.
  Det er fanme da en mærkelig prioritering.

  Kommentar by k.m. — 24. august 2021 @ 11:07

 35. En enkelt tidligere udvist afghansk kriminel er blevet afsløret blandt de mange afghanske flygtninge der allerede er kommet i denne bølge, hjulpet ud af Afghanistan af det danske militær. Hva så med de mange andre potentielle kriminelle, terrorister og talebanere, der er kommet med i strømmen? De vil først blive synlige på et senere tidspunkt.

  Vore politikere handler hasarderet med samfundets sikkerhed. Tror danske myndigheder virkelig at “tolkene” er gode demokrater. De har taget jobbet for den gode løns skyld og mange af dem har givetvis fungeret som Talebans spioner.

  Hvorfor må journalister ikke interviewe og fotografere dem på asylcentret. Måske fordi det da vil afsløres at de og deres familier sandsynligvis er islamister. Det vil regeringen ikke bryde sig om (ej heller medierne).

  Kommentar by JC — 24. august 2021 @ 11:08

 36. Videoerne med de to inkompetente grinebidere Biden og Harris er ægte.

  Kommentar by k.m. — 24. august 2021 @ 11:11

 37. Kommentar by Nielsen — 24. august 2021 @ 10:56

  De er blevet bedt pænt om at stoppe. De jo ligeglade.

  Jeg håber de bliver permbanned for deres idioti.

  Alt det K.M poster er gamle nyheder, han er totalt tåbelig.

  Kommentar by KineserSnot — 24. august 2021 @ 11:45

 38. Muslimer bærer selv en del af skylden for at de er uønskede i Danmark. Det er faktisk ganske enkelt. Hvis en muslim vælger at gå ind for indskrænkninger af ytringsfritheden, mener Koranan står over landets love samt at kvinder og vantro er mindre værd end muslimer, så udfordrer de skæbnen.

  Så hvis de stiller særkrav til maden i institutioner eller kønsadskillelse til svømning, jubler over 9/11 og dukker op til begravelse af terrorister som Omar Abdel Hamid El-Hussein, bærer de så sandelig også et medansvar.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 24. august 2021 @ 12:03

 39. #34 by k.m. kl 11.07.
  Det er idet hele taget – meget underligt , med de vaccinationer. Der er så mange indre modsigelser, åbenlyse svagheder og tydelige tegn på at ALT stråler af ……ja, – la’vær. Mange er reelt tvungne via arbejdspladser sociale kodeks osv. Vi taler og tænker mindre og mindre i de frihedsrettigheder der b.la ligger i valg indenfor det medicinske. Danmark ER lige så stille blevet meget totalitært. Men man må ingenting idag.Underligt , underligt , underligt , underligt. Meget meget mærkeligt. Jeg forstår det simpelthen ikke.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 24. august 2021 @ 12:07

 40. Tommy 12:07
  helt enig, og censuren sniger sig ind på Uriasposten, vi har jo en lille emsig “mig-alene-vide” skribent der leger ordstyrer

  Kommentar by k.m. — 24. august 2021 @ 12:49

 41. #40 K.m.kl 12.49.
  JA. Vi har fået en ordstyrer.
  Og , – hvor kom han fra?

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 24. august 2021 @ 13:02

 42. Det hele ER meget meget underligt.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 24. august 2021 @ 13:02

 43. Tommy 13:02
  hvor kom han fra?

  de tanker holder jeg for mig selv

  Kommentar by k.m. — 24. august 2021 @ 13:04

 44. JC, KL. 10.51: FEMINIST-RADIOEN DR er i dag en kommunistisk bastion, som er tæt forbundet med Enhedslisten og Radikale mv., så det er ved at være spild af tid at lytte til DR, medmindre det er for at følge med i hvilken ekstrem og vanvittig propagandastation DR er blevet.

  DR er et landsskadeligt, anti-dansk, åndeligt og moralsk fallitbo.

  (Hvad er grunden til at Maria Rørby Rønn får fire millioner kr. om året i løn??)

  Kommentar by BENT A — 24. august 2021 @ 14:22

 45. #44. BENT A kl.14.22 Maria Rønn….4mill/året.
  nogle beskæftigelsesprojekter eller tung i arbejde eller integrationsprojekter for fx akademikere , ER meget dyre at holde flydende. OG der er efterhånden en del af disse arbejdsløshedsprojekter/integrering på arbejdsmarkedet for akademikere.
  den slasgs arbejdsprojekter/beskæftigelsesprojekter ER dyre

  Kommentar by Tommy , Robin & søn — 24. august 2021 @ 14:47

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper