27. august 2021

Feminister rådgav Carlsberg: Den Gyldne Dame var “… et æstetisk symbol på en strukturel ulighed”

Jyllands-Posten skriver at Carlsberg har konsulteret Kvinfo, Dansk Kvindesamfund og ‘kvindelige ligestillingsdebattører’ i forbindelse med redesignet af ‘Den Gyldne Dame’. Jeg har lav tolerance for den slags, og vil forsøge mig med alternativer. Måske Harboes Guldøl. Billigere er ikke nødvendigvis dårligere.

Ynkelig pressemeddelse fra Carlsberg Danmark – Tuborg relancerer den ikoniske ‘Gulddame’: Stiller serveringsbakken og bliver en del af festen.

“Siden 1995 har ‘Den Gyldne Dame’ prydet etiketten på Tuborgs ikoniske pilsner, Guld Tuborg, der blev lanceret 100 år forinden i 1895. Den kvindelige silhuet er blevet symbolet på en af Danmarks bedst kendte øl, men nu får hun et nyt og mere moderne look.

Vi har gentænkt designet og efter nøje overvejelse fjernet serveringsbakken og i stedet givet hende en øl i hånden. Det har vi gjort, fordi vi ønsker at illustrere en moderne kvinde, der er med til festen på sine egne præmisser,’ siger Michelle Lægdsgaard Larsen, Brand Manager Tuborg. …

‘Den Gyldne Dame lever stadig, men fortællingen og designet havde brug for en modernisering. Det er helt naturligt, at Gulddamen følger med tiden, og det er ikke første gang, at vi justerer lidt på designet. Men vi gør det ikke uden stor respekt for brandets historie, som er både kendt og elsket i den danske befolkning,’ siger Michelle Lægdsgaard Larsen. …

I forbindelse med opdateringen har bryggeriet været i dialog med flere meningsdannere med ekspertise i kønsopfattelser og ligestilling samt organisationer som fx Dansk Kvindesamfund.

‘Det har været helt afgørende for os at tale med eksperter på området, som har gjort os klogere på de generelle tendenser samt på Gulddamens position i samtiden set med fagbriller.”

(Tuborg Guld, før og nu)

“Men det, man læser ud af billedet med den sexede kvinde og bakken, er, at hun er en serveringsdame for manden, der går på værtshus, og i overført betydning kan det også være hende, der venter med sutskoene, når far kommer hjem fra arbejde. Et mærkat med en dame, der går rundt med en bakke og serverer øl til mænd, er et æstetisk symbol på en strukturel ulighed. (Signe Gissel Schmidt, Dansk Kvindesamfund)

Det er da vidunderligt, at etiketterne ikke signalerer, at kvinder er tjenende ånder og kun det. Nu drikker kvinden den øl, hun har lyst til. Hun er et aktivt menneske, og jeg synes, det passer godt ind i samtalerne om, at man gerne må bære en kort bluse, hvis man har lyst til det, og kysse en, hvis man har lyst til det. Det betyder ikke, at man har lyst til at blive voldtaget senere på natten.” (Mai Rasmussen, Kvinfo)

(TV-reklame for Tuborg Guld, 1996; Foto: Youtube)

(Tuborg Guld-reklame med Annette Strøyberg, 1958, ; Foto: Lauritz)

Oploadet Kl. 02:16 af Kim Møller — Direkte link68 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121303/trackback

68 Comments »

 1. Drikker altid Harboe Pilsner af den simple årsag, at det er den øl staten tjener færrest penge på at jeg drikker. Hvis man køber en kasse med glasflasker i Netto eller Rema, ligger en flaske op på båndet og siger at man har en kasse, spørger ekspedienten alt for ofte, om der ikke er 24 i kassen og slår blot 24 * 1 flaske ind, hvorefter panten på 12,5 kroner for selve kassen er “tjent”. Det giver en stykpris på omkring 1,5 krone pr. 33 cl øl, hvorefter staten kun tjener 0.375 kroner for hver øl jeg drikker. Højesteretssagfører Glistrup sagde det tydeligt: En krone i skat er en krone til fædrelandets fordærv.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 27. august 2021 @ 02:58

 2. KVINFO OG DANSK KVINDESAMFUND, LGBTQSPS-kliken og BLM mv. er alle domineret af kommunistisk tænkende aktivister m/k. Alle disse “aktive” nihilister, feminister og rødkålshoveder foragter de normale mænd og danskere, alle har de et fjendtligt syn på normerne, traditionerne, familieværdierne, nationen, demokratiet og landets historie,

  og alle elsker de masseindvandring, klimakrisen, corona-restriktionerne, DR-kvinderne, Enhedslisten, de Radikale, SF, Venstre og metoo-bevægelsen.

  Og de får medløb af utallige manipulerede og indoktrinerede vælgere.

  Det er måske slet ikke et folkemord der er i gang, men et folkeligt, kollektivt og nationalt selvmord.

  Kommentar by BENT A — 27. august 2021 @ 03:26

 3. Foretrækker vin, der behøver man heller ikke tage stilling til kønsdebatten!

  Kommentar by Den Nervøse — 27. august 2021 @ 03:40

 4. Ja, så blev også designet af Guld Tuborg tarveligt, og her tænker jeg ikke på den øldrikkende kvinde, men væk er guldet både på etiketten og banderolen, det bæste bliver vel en plastikflaske.
  Hvor er det dog trælst at woke-segmentet ødelægger alt de får imellem fingrene.

  Kommentar by CM — 27. august 2021 @ 04:12

 5. Hvad kan man sige,det er jo dybt god nat(og farligt)

  Kommentar by dunk — 27. august 2021 @ 05:04

 6. Som alt andet der omklamres af de rabiate feminister er den blevet jævnt kedelig at kigge på.

  Kommentar by Jan — 27. august 2021 @ 05:15

 7. Tjenerfaget er et gammel agtværdigt mandefag på linje med kokkefaget, og klar over funktioner som opvasker eller afrydder. Klassikeren “Harry og kammertjeneren” er også en hyldest til tjenerfaget.

  Børn oplever i eventyr, at tjenere er mænd. F.eks. i Brødrene Grimms eventyr “De seks tjenere” er der ingen tvivl om, at tjenerne er mænd. Sproget er da også fyldt med ord for mandlige tjenere: bartender, butler, barman, steward…

  Med tiden – og med den store fokus på ligestilling – er det blevet mere almindeligt med kvinder i tjenerfaget – de udgør nu flertallet tror jeg – ligesom det er blevet mere almindeligt, at kvinder går på barer og restauranter, så mandlige eller kvindelige tjenere servicerer både mænd og kvinder. Kønsforskellen skaber naturligt seksuelle spændinger for majoriteten. Den gamle reklame Den Gyldne Dame fanger denne seksuelle spænding med et twist af humor. Og man kan læse det som, at den frigjorte smukke kvinde har sit eget job og spreder glæde derved.

  Men så fucker firkantede, humorforladte betonfeminister det hele op i det rene idioti, og Carlsberg lægger sig fladt ned: De omdefinerer det, at der er kommet kvinder i tjenerfaget – og at smukke kvinder er tiltrækkende også i reklamer – til at det skulle være et æstetisk symbol på en strukturel ulighed (Signe Gissel), at kvinder skulle være tjenende ånder og kun det – og i øvrigt forventes klar til at blive voldtaget senere på natten (Mai Rasmussen).

  Det feministerne argumenterer for, er, at kvinder slet ikke bør arbejde i tjenerfaget, for så kan de risikere at betjene mænd, og så er fanden løs, og der bliver dømt både strukturel ulighed og risiko for voldtægt.

  Følger man feministernes tankegang ud i sin yderste konsekvens, bør kvinder slet ikke være på arbejdsmarkedet, for så risikerer de at komme i kontakt med mænd. Jamen, det ligner islamisering til forveksling. Så det er måske derfor, at feminister aldrig kæmper for at frigøre de muslimske kvinder. De har det bedst, som de har det uden for arbejdsmarkedet: Bevogtet og afskærmet fra fremmede mænd.

  Kommentar by traveler — 27. august 2021 @ 05:28

 8. Ligegyldige problemstillinger er tydeligvis en mangelvare hos venstrefløjsekstremisterne. De kæmper virkelig hårdt for at holde illusionen kørende.

  Kommentar by Lider af danskhed — 27. august 2021 @ 05:46

 9. Carlsberg og Tuborg findes næppe mere forstået som bygningsværker i køwenhaunstrup og et af de smukkeste bygningsværker på Freseriksberg nemlig Kongens Bryghus blev demonteret for 40 år siden.
  Øl er blevet en by i rusland og syd for Rusland ligger det rene helvede.

  Kommentar by Nielsen — 27. august 2021 @ 06:57

 10. Guld Tuborgs design har samtidig fået et hak nedad. Produktet ser jævnere og mere kedelig ud. Det samme er for et par år siden sket for Carlsberg Pilsner og Carlsberg Elephant.

  Hvad tænker de mennesker på?

  Kommentar by Crass Børsting — 27. august 2021 @ 07:05

 11. Irriterende med bryster- skær dem af!
  Irriterende med kusser- fyld dem op!
  Irriterende med langt hår- klip det af!
  Irriterende med smil- se sur ud!
  Irriterende med skønhed- tatovér det over!
  Irriterende med guld- mal det brunt!

  Kedeligøl skal dø.

  Kommentar by Hul igennem? — 27. august 2021 @ 07:17

 12. Det er underligt, at alle de venstreorienterede i dette røde land ikke for længst har vredet armen insisterende rundt på Tuborg i forhold til at få ophævet den tidsbegrænsede periode, i hvilken man kan købe RØD Tuborg!

  Kommentar by Karsten Lund — 27. august 2021 @ 07:50

 13. Måske slut med Oktoberfest, serveringsdamer med kavalergang og 12 fadøl i favnen

  Kommentar by k.m. — 27. august 2021 @ 07:56

 14. Bemærk bogstavet der skygger for hendes bryst

  Kommentar by Martin — 27. august 2021 @ 08:22

 15. Så i stedet for at være tjener står hun nu og drikker guldøl af flasken, med vibrationer af sidste udkald på Crazy Daisy.

  Kommentar by Felix Krull — 27. august 2021 @ 08:24

 16. “Et mærkat med en dame, der går rundt med en bakke og serverer øl til mænd, er et æstetisk symbol på en strukturel ulighed.”

  Signe Gissel Schmidts kommentar er et uæstetisk symbol på strukturel idioti.
  Hvad med om Dansk Kvindesamfund gik i flæsket på muslimske mænd, som er massivt strukturelle undertrykkere af kvinder. Den små Signe tør og må ikke for de nosseløse madammer i Enfoldighedslisten og de Radigale.

  Kommentar by Gustav Jensen — 27. august 2021 @ 08:25

 17. “If it ain’t broke don’t fix it.”
  Med mindre man gerne vil af med saa mange kunder som muligt saa hurtigt som muligt.

  Kommentar by krassisten — 27. august 2021 @ 08:28

 18. Tænk at have så lange ‘uddannelser’ og bruge dem til noget så nytteløst. Hvor mange har været beskæftiget af dette stunt.

  Det jo absurd.

  Kommentar by KineserSnot — 27. august 2021 @ 08:30

 19. Konsulent bistand til Kvinfo, Dansk Kvindesamfund og 2-3 stupide kvindelige debattøre.

  Lol

  Kommentar by KineserSnot — 27. august 2021 @ 08:33

 20. Åååh nej. Den slags petitesse hysteriske lige-gyldigheds detaljer. Tuutu tu…borg (ham tjeneren der er bange, når en gangster åbner døren…gammel reklame).

  Kære virksomheder. Lad være med at kontakte den slags hysteriske bevægelser, som bare underminere alt det farverige, og det morsomme. Lav de reklamer, som kan give en form for humor i fortællingen. Jacog Haugaard og Finn Nørbygaards -Squash-, eller lige nu Nørrebrobolcher.

  Kommentar by Michael Unna — 27. august 2021 @ 08:34

 21. Der var forresten dråben. Fra nu af står den kun på øl fra de småbryghuse.

  Kommentar by KineserSnot — 27. august 2021 @ 08:36

 22. Annette Strøyberg var så gudesmuk. OG ELEGANT, noget som feministerne aldrig kan blive. Den ægte skønhed kommer indefra, og feministerne huser kun misundelse, nid og nag.

  Hendes erindringsbog kan klart anbefales.
  Hvor hun fortæller om ægteskabet med Roger Vadim, hvor hun afløste Brigitte Bardot.

  https://www.google.dk/search?q=Annette+Str%C3%B8yberg+bog&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwiXzs7hx9DyAhUOS_EDHSK9D_sQ_AUoAXoECAEQAw&biw=960&bih=484#imgrc=DbrGBJu85D21PM

  erindringsbogen Skandaløse forbindelser fortæller den tidligere fotomodel og skuespiller Annette Strøyberg om sin filmkarriere i fransk film”

  Kommentar by tavsen — 27. august 2021 @ 08:39

 23. Endnu et firma til boykot-listen.

  Kommentar by Bastardo — 27. august 2021 @ 08:42

 24. Jeg vil anbefale folk at ringe til Carlsberg og fortæl hvad i mener.

  Kommentar by KineserSnot — 27. august 2021 @ 08:45

 25. – Og manchetten om halsen er også forsvundet. Tarveligt design i det hele taget.

  Damerne mener nok, at manchetten var et strukturelt design om, at kvinden skulle kvæles efter at blive voldtaget.

  Kommentar by Bastardo — 27. august 2021 @ 08:52

 26. Jeg tror Kim er opmærksom på sagen, ellers en opfordring til alle

  Tjek danske mediers billeder og videoer af bomber i Kabul.

  Døde og lemlæstede vises i mere eller mindre sløret tilstand, til hele landets seere og læsere.

  Statsmedier kan ikke gemme sig bag en advarsel om voldsomme billeder.

  Hvis gæster på Uriasposten kan dømmes for et par dumme ord, fire år tilbage, så må medierne også i retten for at krænke bombeofres privatliv.

  Kommentar by k.m. — 27. august 2021 @ 08:57

 27. Flere actionfilm handler om at skaffe modgift til en dødelig virus eller noget i den stil.

  Modgift mod Kvinfo er Billy F. Gibbons, She´s on fire
  se den på youtube

  Kommentar by k.m. — 27. august 2021 @ 09:14

 28. Se dette billede af Annette Strøyberg: https://24femmespersecond.wordpress.com/2017/09/24/annette-stroyberg-1936-2005-3/

  Namme nam

  Kommentar by Træt — 27. august 2021 @ 09:20

 29. Og dette: https://24femmespersecond.wordpress.com/2017/11/06/annette-stroyberg-1936-2005-4/

  Kommentar by Træt — 27. august 2021 @ 09:22

 30. Kommentar by k.m. — 27. august 2021 @ 08:57

  Ifølge dem skal man være meget opmærksom på folk der bliver krænket. Vi må bare være ligeså hysteriske og sige vi krænket over storset alt de foretager sig.

  Hvis den kvindelige vært er kedelig, så jeg krænket. Hvis den kvindelige vært leger 5.kolonne for Islam, så jeg krænket. Hvis jeg skal se på Kretz familien stå og snakke engang til fra USA, så jeg krænket.

  Fight fire, with fire.

  Kommentar by Kinesersnot — 27. august 2021 @ 09:42

 31. Statsradiofonien har altid været uæstetisk. Men når man tænker på hvad estetisk råd har fremkommet med gennem tiden græmmes man. Mere end Jakob McHangama kan. Der er altid millieau minister at falde tilbage på. De egentlig ansvarlige bliver aldrig retsforfulgt. Det overlades til danskere,som har pisset i en port,tegnet obskøne ting på en mur eller kørt or stærkt på motorvejen.
  Uanset hvad,hvorfor og hvor,vil staten altid ramme dig og mig.

  Kommentar by Nielsen — 27. august 2021 @ 09:47

 32. – Og dannebrogsfarven i kronen er forsvundet, erstattet af hvidt. Hvad vil de opnå?
  Er det et strukturelt design, der skal signalere, at øllen kun er for hvide mennesker?

  Kommentar by Bastardo — 27. august 2021 @ 09:51

 33. Kan ikke se det store problem i lige præcis det. Den oprindelige etiket havde heller ikke nogen dame. Men hvorfor hedder den Guld, når man har fjernet alt guld. Guldfolien omkring halsen er væk. Guldtrykket på etiketten er blevet kakifarvet. Og derudover har man sparet den røde farve i kongekronen væk. Og det oprindelige håndskrevne navnetræk er væk. Man gør det til en historie om, at Tuborg er blevet woke. Men i virkeligheden er det bare en spareøvelse. Flere penge til aktionærerne og et ringere produkt til forbrugeren.

  Kommentar by Peter Faber — 27. august 2021 @ 10:09

 34. Hvordan tog Mai Rasmussen lige springet fra at tale om kvinder der serverer øl, til voldtægt? Feminister har voldtægt på hjernen.

  Kommentar by Lukket fest — 27. august 2021 @ 10:17

 35. Stine Bosses efterladenskaber.

  Kommentar by Hr. Naturli' — 27. august 2021 @ 10:22

 36. “Et mærkat med en dame, der går rundt med en bakke og serverer øl til mænd, er et æstetisk symbol på en strukturel ulighed.“ (Signe Gissel Schmidt, Dansk Kvindesamfund)”

  Kvinder og mænd er forskellige. Fysisk, kognitivt, mentalt, adfærdsmæssigt. Så såkaldt “strukturel ulighed” er helt naturligt. Det kunstige er at lade som om, at der ikke er disse forskelle.

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. august 2021 @ 10:22

 37. Kommentar by Peter Faber — 27. august 2021 @ 10:09

  Det et stort problem erhvervslivet bruger konsulterer med venstreradikale i KVINFO og Danske kvindesamfund.

  Kommentar by Kinesersnot — 27. august 2021 @ 10:34

 38. Det er sgu da downgrade af designet. Den nye etiket ser ud som om den kun er halvfærdig, mat og farveløs. Hvis man tager en flok feminister ind over sit design så er man da totalt blottet for professionalisme.

  Tillykke med ingenting, tosser.

  Kommentar by Santor — 27. august 2021 @ 10:35

 39. Kommentar by Kinesersnot — 27. august 2021 @ 10:34

  Umiddelbart ja. Men det er jo ikke ulovligt. Og de forsøger ikke at dække over det. De bruger det derimod som en del af markedsføringen. Og når det kommer til stykket, så er de store firmaer og deres aktionærer nok ikke så vilde med planøkonomi.

  Så sent som i 1990’erne lavede Tuborg i øvrigt en af de bedste ølreklamer nogensinde: “One more Tuborg … please”. Tiderne skifter. Og wokeismen har sikkert også sin tid.

  Kommentar by Peter Faber — 27. august 2021 @ 10:59

 40. Refsvindinge har en Røde Mor øl, den må være populær hos Kvinfo

  Kommentar by k. m. — 27. august 2021 @ 11:05

 41. Kedelig og almindelig almindelig er den ny etiket under alle omstændigheder – som mange andre har pointeret før mig.

  Bliv WOKE og bliv kedelig.

  Kommentar by Oppenheimer fan — 27. august 2021 @ 11:13

 42. Feminisme ødelægger det meste. Uduelige og overbetalte kommunikationsrådgivere resten.

  Kommentar by Morten — 27. august 2021 @ 11:47

 43. Kommentar by Peter Faber — 27. august 2021 @ 10:59

  Lige netop det at de burger den til promovering viser blot, at de ikke er deres opgave voksne. Hvorfor vil de forbinde sig selv med den absurde wokeness, de allerede på nuværende tidspunkt har flere negative konnetationer end positive, hos flertallet af danskerne….

  Kommentar by KineserSnot — 27. august 2021 @ 11:47

 44. Sådan noget sker når man lader kællingerne bestemme…sindssygen er monumental…og alt hvad de rører ved bliver ødelagt helt ned til op til familierne og kærligheden mellem de 2 køn.

  Få nu de her gale kællinger gjort tavse og grin dem lige op i deres fornærmede snerpede åsyn…de fortjener ingen respekt og anerkendelse…kun foragt!

  Kommentar by Black Watch — 27. august 2021 @ 12:05

 45. Dybt god nat hvormange kroeller skal der slaas paa hjerne vindingerne for komme op med noget saa ligegyldigt og totalt ubrugeligt sludder

  Kommentar by dunk — 27. august 2021 @ 12:23

 46. Vi får se om det tiltrækker flere, end det frastøder. Navnet, Den Gyldne Dame, var i forvejen en feminisering af denne øl. – Sikkert tænkt som et “yin” til Sort Guld’s “yang”.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 27. august 2021 @ 12:53

 47. Kommentar by KineserSnot — 27. august 2021 @ 11:47

  Det handler jo selvfølgelig om, at de vil undgå shitstorme, som massemedierne hjælper med til at forstærke. Men man kan også vende det om og spørge, hvorfor den yderste venstrefløj vil lade sig skamride af de store firmaer? Får de følelsen af at gøre en forskel måske? Kvinder bliver ikke mindre undertrykt i fx den muhammedanske verden af, at Tuborg laver en anden etiket på en af deres ølflasker. Tuborg lukker en flanke. Venstrefløjen føler sig gode. Og vi andre drikker måske en mørk munkebryg næste gang.

  Kommentar by Peter Faber — 27. august 2021 @ 13:06

 48. KineserSnot — 27. august 2021 @ 11:47 skrev:

  “Hvorfor vil de forbinde sig selv med den absurde wokeness, de allerede på nuværende tidspunkt har flere negative konnetationer end positive, hos flertallet af danskerne….”

  Mit svar: “Burger Kang”: http://stonetoss.com/?s=burger

  Kommentar by Peter Nielsen — 27. august 2021 @ 13:53

 49. Kommentar by Peter Faber — 27. august 2021 @ 13:06

  Den yderste venstrefløj er ikke længere arbejderklassen. Det en flok forkælet møgunger. Så derfor fremstår de så prætentiøse.

  Der var dog ved at gå hul på bylden i 07/08 med Occupy Wallstreet, men så blev firmaerne socialprogressive…

  Kommentar by KineserSnot — 27. august 2021 @ 15:37

 50. Feministisk orienterede kvinder, som bekymrer sig om kvinders levevilkår og fremtid, burde ikke spilde tiden med øletiketter. Det ligner en overspringshandling. Der er elefanter i rummet.

  Kommentar by BE — 27. august 2021 @ 18:03

 51. Kvinder bestemmer mere og mere, jeg hader virkelig alle de dumme kællinger.

  Kommentar by IES — 27. august 2021 @ 20:07

 52. Ligesom ‘Den Nervøse’ foretrække min kone og jeg vin.

  Kommentar by Ole Madsen — 27. august 2021 @ 20:14

 53. #48 BE kl18.03 jeg er helt enig. Der er elefanter i rummet , og prioriteterne virker heæt forskruet eller møgforkælede.men de er vilde med det nye look på reklamen i “det, vi taler om”

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 27. august 2021 @ 20:36

 54. Ligner det ikke en dildo den nye dame har i hånden?

  Selvom det vil gå udover det grafiske vil jeg foreslå dildoen farves sort så evt misforståelser om hvidt makulint overherredømme undgås

  Kommentar by redneck — 27. august 2021 @ 21:07

 55. Självklart skal hun da have en bajer i hånden. Stol aldrig på en kvinde, der ikke drikker!

  Kommentar by Cebber Jensen — 27. august 2021 @ 21:15

 56. @ #51
  “men de er vilde med det nye look på reklamen i “det, vi taler om””

  Carlsberg Danmark har som forventet fået den ønskede opmærksomhed og omtale. Det kunne ikke blive bedre.

  Hvad køn og sexisme angår får vi hele tiden at vide, at vi skal have en nødvendig debat om kultur – med henblik på kulturændringer. Og der er kulturændringer på vej. Kig på Sverige. Øletiketdesign er fløjtende ligegyldigt.

  Kommentar by BE — 28. august 2021 @ 07:43

 57. Hvad med den hvor kvinden bliver smukkere for hver slurk af øllen.

  Kommentar by P — 28. august 2021 @ 07:57

 58. Haribo Zulu, Uncle Ben, Kæmpe Eskimo, Tørsleff vanilje neger og nu Tuborg(Carlsberg). Så længe virksomhederne bøjer nakken, så kræver Woke-tosserne videre.

  Kommentar by M.P. — 28. august 2021 @ 08:21

 59. Carlsberg og Tuborg brygges vel ikke en gang i Danmark mere, men i Polen blandt andet. Så man kan roligt boycotte bryggeriet og købe tysk eller belgisk øl. Eller fra de små bryggerier.

  Kommentar by JC — 28. august 2021 @ 09:21

 60. Det næste stunt fra de kække dinglekæppe hos Carlsberg, er vel, at de klasker en heldækkende Burka på den ‘Den Gyldne Dame’

  Kommentar by T. Flodur — 28. august 2021 @ 09:32

 61. De såkaldte 4. generationsfeminister, må godt spille på deres sex-appeal, og klæde sig udfordrende, hvor de gamle rødstrømper skulle tilsløre deres kvindelighed ved at klæde sig i over-all og lilla ble som tørklæde.

  4. generationsfeministerne må godt påkalde sig mænds opmærksom ved at pirre dem. På denne måde kan de udnytte mændene til at opnå personlige fordele som karrierespring og økonomisk fordelagtige relationer. Hvis de oven i købet kan få mændene hængt ud som krænkere, ses det som en ekstra gevinst.

  Pudsigt nok er de så i virkeligheden tilbage i attenhundredetallet, hvor det var almindeligt at smukke, men fattige kvinder kunne hæve sig op socialt og opnå magt, ved at udnytte sexhungrende rigmænd. Som f. eks. den franske forfatter Zola fortæller om i bogen “Nana”. Moderne feminister er på den måde tilbage ved udgangspunktet og ikke spor progressive. De er bare til grin.

  Kommentar by JC — 28. august 2021 @ 09:40

 62. JC — 28. august 2021 @ 09:21
  Sidst jeg kørte forbi Fredericia var der da gang i bryggeriet…

  Kommentar by redneck — 28. august 2021 @ 10:08

 63. Jeg er stor fan af Guld-Tuborg Guld og af Annette Strøyberg, som var Roger Vadims afløser for Brigitte Bardot. Ikoniske kvinder dengang. De var intelligent og selvstændige kvinder, der levede som frigjorte kvinder før det blev moderne for de ‘ny-snerpede’.

  PS. Jeg var helt enig med nu afdøde SF-folketingsmedlem Gert Petersen, da vi tilfældigt mødtes over en stribe øl i restauranten i en lufthavn – vistnok Herning – under en snestorm. Vi sad og ventede i flere timer på vores forsinkede fly til Kastrup og vi blev enige om at Guld-Tuborg var den bedste øl – kun overgået af Wibroes flagøl! Måske havde vi dengang begge kigget for dybt i flasken? GP havde en eminent tør humor og han beviste at selv kommunister kan være mennesker og det gamle mundheld: stol aldrig på én, der ikke drikker alkohol!:-)

  Kommentar by Amad — 28. august 2021 @ 14:32

 64. Det er vel et spørgsmål om tid før en mindre virksomhed finder på noget der provokerer disse forfjamskede og fejge feminister

  Et mindre bryggeri ,der alligevel hang i vandskorpen, kunne lave markedsføring ala det cult gjorde før ,inkl fræk dame på etikketen i eks stuepige-uniform

  De følelsesstyrede feminister ville med lidt held hyle op ,og dermed skaffe firmaet masser af reklame

  Hvis firmaet så nægtede at gøre som dem uden livsindhold bad dem om ,så ville hyleriet tage til = øget gratis reklame

  Kommentar by geden — 29. august 2021 @ 16:53

 65. Ikke så underligt at man knapt nok længere kan blive betjent på dansk på københavnske restaurranter. Tjenerfaget bliver i den grad nedvurderet af den kommunikerende medieklasse (lige som de nedvurderer alt andet produktivt, manuelt arbejde).

  Ingen ung etnisk dansker drømmer i dag om en karriere som produktivt medlem af samfundet. Det har vi da indvandrere til. Danske unge vil have en akademisk grad i medievidenskab eller kommunikation og et livslangt prækariat.

  Kommentar by JC — 30. august 2021 @ 07:47

 66. Kommentar by Amad — 28. august 2021 @ 14:32

  Herning Lufthavn?!? Den har ikke engang en IATA kode.

  Amad, er du helt sikker på, at du sikker på, du har drukket øl med Den Store Rørgænger i Herning Lufthavn inden en flyafgang til CPH?

  Måske du var fuld, og det var fra BLL eller KRP?!?

  Kommentar by Saul — 30. august 2021 @ 16:32

 67. Kommentar by Amad — 28. august 2021 @ 14:32

  Herning Lufthavn?!? Den har ikke engang en IATA kode.

  Kommentar by Saul — 30. august 2021 @ 16:33

 68. Amad, er du helt sikker på, at du sikker på, du har drukket øl med Den Store Rørgænger i Herning Lufthavn inden en flyafgang til C P H?

  Måske du var fuld, og det var fra B L L eller K R P?!?

  Kommentar by Saul — 30. august 2021 @ 16:34

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper