28. august 2021

Homoseksuelle Brostrøm deltog i Minhaj ul-Qurans fredagsbøn: ‘Manglede én ting: nogen at vaccinere’

Billedet af den homoseksuelle eks-kommunist, der knæler i retning af Mekka, for at få herboende muslimer til at vaccinere sig, må være ugens billede. Fredagens gæstede han tre moskéer i København, herunder en Minhaj ul-Quran-moské og Imam Ali-moskéen. Bemærk hvorledes han i den overraskende ærlige Politiken-artikel, henviser til ‘dygtige læger som Urfan’, identisk med Urfan Zahoor Ahmed, der tilfældigvis også er talsmand for Minhaj-ul-Quran-moskeen på Nørrebro. Hvis han konverterer, vil de nok tage ham mere seriøst.

Fra Politiken.dk – Brostrøm var på charmeoffensiv, men ingen mødte op til vaccination i moskeen (kræver login).

“Det var under stor pressebevågenhed, at Søren Brostrøm skulle vaccinere danskere i en moské. Mens Brostrøm deltog i fredagsbønnen, kneb det med fremmødet fra moskeens medlemmer i vaccinationsprogrammet.

I ført strømpesokker tog Søren Brostrøm talerstolen og takkede de fremmødte… Det mindede næsten om et obligatorisk oplæg fra skolelægen, da fredagsbønnen i Minhaj Quran-moskeen i Københavns Nordvestkvarter blev afbrudt af en af frontfigurerne i coronakampen.

‘… Virussen er farveblind, og vaccinen virker lige godt på alle. Den første, der blev vaccineret i min familie, det var min 82-årige mor. Hun havde været børnelæge i 42 år, så hun vidste, hvor vigtige vacciner var’, indledte han sin tale.

‘… Det vigtige er, at I gør som mig og min mor: Lyt til dygtige læger som Urfan‘, lød den afsluttende opfordring. Lidt inden havde Brostrøm og lægen Urfan Ahmed, der både er talsmand for Taskforce Covid-19 og den besøgte moské, stået klar med sprøjten i Danmarks første vaccinationscenter inde i en moské.

Makkerparret stod omringet af ivrige pressefolk med knipsende kameraer og bippende diktafoner, men der manglede én ting: nogen at vaccinere.”

(Collage: Søren Brostrøm på moskébesøg, 27. august 2021)

“Medarbejdere fra Sundhedsstyrelsen deltager i en lang række aktiviteter på tværs af landet. Sundhedsstyrelsens direktør har flere gange været tilstede ved lokale vaccinationstilbud, hvor han har vaccineret beboere i boligområder hvor der er særlig lav vaccinationsdækning. I denne uge har han besøgt Vollsmose på Fyn, og fredag går turen til en moské i Ishøj samt to moskéer i København…” (SST.dk, 27. august 2021)

Oploadet Kl. 10:53 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121321/trackback

28 Comments »

 1. FIASKO igen igen bliver der vist, hvem der driver smitten.

  Hvordan kunne myndighederne dog tro, at en homoseksuel kunne få muslimer i en moske til at blive vaccineret?

  Kommentar by tavsen — 28. august 2021 @ 11:09

 2. Offentlig ansatte skal passe deres job i stedet for at løbe rundt og lege skidesprællere!
  (Men han er jo under åget hos Mette og Barbara).

  Kommentar by Bastardo — 28. august 2021 @ 11:10

 3. “Hvis han konverterer, vil de nok tage ham mere serioest.” Utvivlsomt. Saa meget mere serioest, at han i saa fald burde vaere varsom med ikke at komme for taet paa byggekraner…

  Kommentar by krassisten — 28. august 2021 @ 11:21

 4. Vi skal åbenbart falde på knæ for dem.

  Kommentar by Michael — 28. august 2021 @ 11:32

 5. Stak han numsen i vejret ?

  Kommentar by Gustav Jensen — 28. august 2021 @ 11:42

 6. Som Bastardo rigtigt nok indikerer, så er det madamerne på Slotsholmen der styrer showet.

  For muslimerne er corona blevet en forretning, i testcentrene er 85-90% af de ansatte i københavnsområdet jo muslimer, ørkenarabere eller negere. Så naturligvis medvirker de ikke til vaccinationsforsøgene – hvilket fornuftige danskere også bør overveje, om det giver mening for dem at deltage i…

  Kommentar by Polka - je suis Hr. Naturli' — 28. august 2021 @ 11:43

 7. Den danske regering står fuldstændig nøgen og ydmyget.
  Islam har ikke fornyet sig eller rykket sig mod moderne tider siden begyndelsen. Det tror Brostrøm den gør, ved at han lægger sig på knæ til fredagsbøn.

  Vaccine eller ej, det sender et forkert signal, og de fremmede må se det som en sejr over dhimmi-Danmark

  Kommentar by k.m. — 28. august 2021 @ 11:46

 8. Er der ikke en eller anden venlig sjæl der kunne fortælle ham om hvordan islam dyrker omgang med homoer?

  Kommentar by Santor — 28. august 2021 @ 11:52

 9. Han muslimers omgang med mænd er stor, inden de bliver tvunget til at gifte sig med kusinen.

  Kommentar by IES — 28. august 2021 @ 13:14

 10. “Søren Brostrøm skulle vaccinere danskere i en moské”

  “Danskere” i en moské? Tror ikke at der kommer særlig mange danskere i en moské.

  Men ifølge medierne er alle, som opholder sig på dansk jord på magisk vis blevet “danske”.

  Det er ligesom når Vermund og andre politikere mener, at man kan “blive dansk” ved at have de rette “værdier” eller “sindelag”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. august 2021 @ 14:08

 11. de sidste nye oplysninger går ud på AT VACCINERNE KUN GIVER EN DÅRLIG BESKYTTELSE, samtidig med at de har bivirkninger man ikke har styr på. Iflg. Hodja kan bivirkningerne være meget alvorlige. Brostrøms “gode råd” kan man ikke stole på, har det vist sig. Det har de kulturfremmede måske også observeret?

  Kommentar by BENT A — 28. august 2021 @ 14:15

 12. Simpelthen ubegribeligt islam hoerer ikke til i Danmark hvorfor tager muslimer ikke hjem til et muslimsk land og giver en haand med til at faa det kolde og varme vand til at virke der,der er nok at tage fat paa.De er paa erobring,og har tiden og taqiya paa deres side ,jeg foeler stadigvaek med de mennesker der virkeligt soegte et friere liv og finder ud af at det land de flygtede til bakker op om det moeg de kom fra og tilsyneladende ikke fatter et dyk af hvad der sker,med deres eget land,generationers arbejde slid og erfaring bliver smidt paa moedingen,del for del,skammeligt .

  Kommentar by dunk — 28. august 2021 @ 14:29

 13. Undskyld mig – men altså: HI HI og HI. Hvad havde Søren brostrøm og lign. forventet? Igen skatteslaverne er til grin. Lidt OT, men alligevel. Nu ser man igen asylsvindel, afghanere efterlader spædbarn i Kabul hvorefter KRAVET er at dette spædbarn´s bedsteforældre kommer til Danmark med dette. Ikke noget med retur til Afghanistan, næe, man (bedsteforældrene) har stillet KRAV om at begge kommer til Danmark sammen med spædbarnet og KRÆVER at få lov til at blive. Hvis ikke kommer spædbarnet ikke til Danmark. Hvad sker? Surprise surprise, kravet efterkommes. Dog har hylekoret af gutmenchen, DR TV, TV2 og lign. naturligvis været ude med holdningsmassage. Spædbarnet græder osv. Jeg er rasende. Hvem har i virkeligheden hjulpet hvem i Afghanistan. Faderen til spædbarnet har i 2010, for 11 år siden, i vistnok 10 måneder tolket for Danmark.

  Kommentar by NED MED ALTING — 28. august 2021 @ 17:09

 14. > Dunk
  Fordi vi ikke gider mande os op til at sparke dem ud af Danmark. Havde vi gjort det,ville de nok have haft større tilskyndelse til at forlade os “vantro”.

  Kommentar by Nielsen — 28. august 2021 @ 17:21

 15. Han blamerer sig virkeligt, og det til ingen verdens nytte!

  Kommentar by Den Nervøse — 28. august 2021 @ 17:24

 16. Billedet af Brostrøm i en moske var ikke godt.
  Men han må have følt sig tvunget (er min undskyldning :))

  Jeg havde ikke læst at der ingen var at vaccinere.
  Danmark er til grin.

  Kommentar by Hema — 28. august 2021 @ 17:38

 17. Som de andre såkaldte ‘eksperter’ blot en løgnagtig slange i græsset, minder mig om Rottefængeren fra Hameln…

  Kommentar by LarsB — 28. august 2021 @ 21:20

 18. Normalt ville man kneppe et svin som Brostrøm, hvis det ikke lige var fordi at svinet ville kunne lide det.

  Kommentar by piphans — 28. august 2021 @ 21:58

 19. Nielsen — 28. august 2021 @ 17:21
  Og fordi vi giver dem penge.

  Hvis vi stopper pengene til disse udenlandske psykopater forsvinder de automatisk selv(og de sidste skal bare hjælpes på vej).

  Ps.
  Kender en flygtning som har fået for millioner i hospitals hjælp, og samtidig har stjålet med arme og ben så denne person nu har kunnet sende så mange penge hjem, så de har fået renoveret deres store hus samt købt ekstra land og en Lexus + en varevogn osv. osv.. Vi bliver pulet i samtlige kropsåbninger, og vi er tilmed glade for det.

  Kommentar by piphans — 28. august 2021 @ 22:08

 20. Hverken bønner eller knæfald fik nogen til at komme til vaccinen. Men det var næppe heller meningen. Hvad Brostrøm selv fik ud af sin fornedrelse må guderne vide, men noget utvivlsomt. Et voksent menneske er han ikke.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 28. august 2021 @ 23:11

 21. Kulturberigerne skal ikke have noget med det vaccine-halløj at gøre. De overlader til danskerne , at selvskade og løbe på lemmingevis i flok . Vaccinen hjælper kulturberigelsen , så længe de holder sig fra den , og lader danskerne fylde sig med den.

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 29. august 2021 @ 05:07

 22. Et gæt…
  https://ekstrabladet.dk/nationen/erstatning-offer-fik-2180-kr-voldtaegtsmand-610.000-kr/8815088

  Kommentar by P — 29. august 2021 @ 08:07

 23. Ingen stik – ingen bistand

  Kommentar by ph — 29. august 2021 @ 08:22

 24. Morsomt, for TV Avisen eller TV2 Nyheder – jeg husker det ikke – havde faktisk et indlæg, hvor Brostrøm blev interviewet, mens han sad klar med sprøjten i et lille siderum.

  Seerne fik det klare indtryk, at han bare holdt en lille pause for at blive interviewet midt i sit travle vaccinationsarbejde. Journalisten undersøgte ikke, om Brostrøm overhovedet havde nogle kunder. Det var enten elendig journalistik eller ren propaganda eller begge dele.

  Kommentar by traveler — 29. august 2021 @ 13:07

 25. Brostrøm havde svært ved at lægge hænderne i de rigtige folder da pressen tog billeder:
  https://www.google.com/search?q=Brostrøm+fredagsbøn&client=opera&hl=en-US&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=2ahUKEwj5oaKDsdbyAhWQ26QKHQ2tBK4Q_AUoAXoECAEQAw&biw=1213&bih=638&dpr=1.5

  Kommentar by Thomas M. — 29. august 2021 @ 15:55

 26. ” 23.
  Enig – og det bør gælde både danskerne og berigerne. Tænk: Der findes danske forældre der på deres børn´s vegne ikke ønsker de 2 stik.

  Kommentar by NED MED ALTING — 29. august 2021 @ 23:49

 27. Støt SIAD. http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk

  Kommentar by Michael Unna — 30. august 2021 @ 10:37

 28. Dhimmitude :-(

  Kommentar by Cebber Jensen — 30. august 2021 @ 17:46

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper