28. august 2021

Sadek Al-Amood, SFU: ‘Nu må den ældre generation betale regningen. Vi skal have en generationsskat’

Socialister har altid ville have højere skat på ‘Indsæt selv’, men det er sjældent at de er så frække som den irakiske SFU’er Sadek Al-Amood, der ligefrem vil ekstra-beskatte ofre for statssocialismens corona-nedlukning. Denne her’generationsskat’, skal blandt andet være med til at give de unge ‘den fedeste fredagsbar’.

Vanvittigt læserbrev i dagens Jyllands-Posten – Vi tog ansvar. Nu må I betale.

“Min generation har taget et enormt stort ansvar under corona. Det koster på vores helbred, trivsel og livskvalitet. Nu må den ældre generation betale regningen. Vi skal have en generationsskat.

… Selv om samfundet står i kæmpe gæld til de unge, og alvoren er tydelig, bliver der gjort alt for lidt. Hele vejen igennem genåbningen har politikerne nedprioriteret unge for at få børnefamilierne tilbage på arbejde og erhvervslivets hjul i gang igen. Som økonomistuderende kan jeg godt se fornuften, men filmen knækker nu, hvor min generation stadig er hårdt presset. Og der er stadig ingen, som er villige til at betale det tilbage, som samfundet skylder de unge. Og så er der ikke andet at gøre end at opkræve det over skatten. …

Vi skal have det som et mål i samfundet at give unge al den livskvalitet, som coronaen har frarøvet os. Vi skal sikre, at hver eneste unge her i landet kommer til den fedeste fredagsbar, kan købe alle de studiebøger, vores hjerter begærer, og at vi aldrig mere skal nøjes med at spise pasta med ketchup. …”

(SFU’eren Sadek Al-Amood på Instagram, 2019)

Oploadet Kl. 12:19 af Kim Møller — Direkte link41 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121352/trackback

41 Comments »

 1. Der er gratis fredagsbar i Baghdad – farvel og tak

  Kommentar by k.m. — 28. august 2021 @ 12:25

 2. Socialt Forsømt Ungdom, mon han er vaccineret?

  “som samfundet skylder de unge.” Mon han færdiggør sit gratis økonomistudie?

  John F. Kennedy

  “Målet med uddannelse er fremskridt i viden og formidling af sandheden.”

  “Spørg ikke, hvad dit land kan gøre for dig, men hvad du kan gøre for dit land.”

  Kommentar by tavsen — 28. august 2021 @ 12:43

 3. Det er en grov underdrivelse at kalde ham vanvittig. Han er syrisk SFU’er og det er meget meget værre.

  Kommentar by bjarne binee — 28. august 2021 @ 12:50

 4. Han og hans lige har aldrig betalt noget som helst til samfundet og agter heller ikke at gøre det.

  De leder bare efter et sted (kaldet den fedeste fredagsbar), hvor de kan suge penge og ressourcer maksimalt ud af samfundet, uden selv at røre en finger.

  Kommentar by traveler — 28. august 2021 @ 12:56

 5. Håber da at “de ældre” siger stop for den slags krævementalitet. Den lille fede lort har aldrig været væk fra mors kødgryder, det ses sgu da tydeligt på hans babyfede ansigt.

  Kommentar by Santor — 28. august 2021 @ 12:57

 6. Er der ikke fred i Irak?

  Kommentar by Michael — 28. august 2021 @ 13:14

 7. “Selv om samfundet står i kæmpe gæld til de unge…”
  Kunne vi ikke lige få specificeret, hvilken gæld samfundet har oparbejdet til de unge – og som de unge vil have betalt ?
  SFU = SmaskForkæledeUngdom.
  Den frarøvede livskvalitet har ramt alle samfundsgrupper, gamle som unge. Men det er de unge som er meste mobile og derfor dem, som har spredt covid-19 virus mest – medens de gamle har været de mest sårbare og har haft flest døde.
  Omtalte gæld er derfor hovedsageligt stiftet af de unge, som derfor bør betale differencentilbage ved Kasse 1 pronto; inden de fortsætter deres egotrips.

  Kommentar by Gustav Jensen — 28. august 2021 @ 13:40

 8. METTE FUPSENS REGERING HAR ALLEREDE SAT OPKRÆVNINGEN AF 39 NYE AFGIFTER I GANG. Velfærden til knap 1.5 millioner migranter, asylanter, lykkeriddere, evighedsturister, berigere og kulturfremmede skal jo sikres.

  Kommentar by BENT A — 28. august 2021 @ 13:45

 9. Jeg er så træt af fremmede her i landet, som vil fortælle os, hvordan vi skal køre vores samfund. Det bekræfter gang på gang, at de fremmede ikke hører til her og ikke burde være her.

  Kommentar by Peter Nielsen — 28. august 2021 @ 13:58

 10. Den ældre generation har betalt og betaler 90 mia. kr. brutto og 33 mia. kr. netto om året til indvandere i Danmark og et ukendt men enormt beløb til de 2-3 generations indvandere som desværre har fået dansk indfødsret!
  Hvad ville Danmark så kunne få for de 90 mia. kr? 2 til 3 storebæltsbroer om året eller en kattegatbro, den er budgeteret til 65 mia. men knden den er færdig er det nok 90mia.
  I stedet for de 27 jetjagere vi nu køber, kunne vi købe 90 – Om året! På 10 år vil Danmark være en supermagt og dominerer luftrummet over Europa, vil vil være en betragtelig trussel mod Rusland og frygtet over det meste af kloden!
  Vi kunne også købe et Hangarskib om året, oven i købet med nogle fly, det vil betyde at vi inden 2040 vil gøre USA rangen stridigt som verdens supermagt.
  Man kunne naturligvis også give nogle solide skattelettelser!
  Det er bare for lige at anskueliggøre at det er enorme beløb vi taler om!

  Kommentar by Den Nervøse — 28. august 2021 @ 14:22

 11. Peter Nielsen — 28. august 2021 @ 13:58

  JA, utåleligt med deres belæringer, når de ikke kan henvise til et eneste muslimsk velfærdssamfund. De har kun forældede 1400 år gamle lovtekster. Der har nødvendiggjort deres luksusliv i den vestlige verden.

  PROSTITUEREDE HYKLERE, i deres verden er de at regne som tiggere, når de ikke er i stand til at brødføde sig selv

  Kommentar by tavsen — 28. august 2021 @ 14:30

 12. Nassermafiaen slår til.

  Kommentar by Hul igennem? — 28. august 2021 @ 14:32

 13. Selvfølgelig vil de fremmede samfundsnassere have endnu mere end de allerede har fået. Giver man dem en hånd, tager de hele armen og mere til. Den gamle generation som har financieret indvandringen og skabt dette velstående velfærdssamfund, skal selvfølgelig i deres optik plukkes endnu mere. Men når hele hønen der har lagt guldæg er ribbet, hvem skal så betale for Danmarks fremtid. De fremmede bidrager jo ikke ligefrem med så meget.

  Kommentar by JC — 28. august 2021 @ 16:34

 14. Hvornår begynder hjemsendelserne?

  DF, NB .. anyone?

  Kommentar by Polka - je suis Hr. Naturli' — 28. august 2021 @ 16:35

 15. Man kan vel sige at enderne mødes,når et perkersvin taler på et møde for socialistsvin. Holger og konen bider i citronen.

  Kommentar by Nielsen — 28. august 2021 @ 17:10

 16. Jeg kunne så godt tænke mig at der blev lavet en tilbundsgående analyse af, hvad den person, der fremsætter sådanne forslag selv (og hans familie) har bidraget med.

  Alle skatte-, social-, sygepapirer med mere fremlægges.

  I det her tilfælde ville det nok med 100% sikkerhed vise, at han og hans familie har været en kæmpe udgift for samfundet. Ikke noget bidrag.

  Men han har da lært at læse og skrive :)
  Mon resten af familien har lært det også?
  Eller bruger de stadig tolke 10-20 efter de kom?
  For øvrigt burde der aldrig være tolke bistand, hvis man er dansk statsborger. Så må man selv betale.

  Kommentar by Hema — 28. august 2021 @ 17:12

 17. For øvrigt burde der aldrig være tolke bistand, hvis man er dansk statsborger. Så må man selv betale.

  Kommentar by Hema — 28. august 2021 @ 17:12

  Et oplagt emne at forske i ;-)

  For mange år siden læste jeg, at regionerne brugte et 3 cifret millionbeløb på tolke. Vel derfor, der kom tolkefirmaer som paddehatte. Og mange gik konkurs. Åh, hvor er det synd for dem, at de ikke har kvalifikationerne i orden. Men nu har Nydanmark fået importeret frisk blod fra Afghanistan. HURRA FOR BERIGELSEN

  Kommentar by tavsen — 28. august 2021 @ 17:46

 18. Muhamedanere.

  Kommentar by Bastardo — 28. august 2021 @ 18:02

 19. Peter Nielsen — 28. august 2021 @ 13:58:

  Jeg er helt enig!

  Og jeg bliver harm, når folk udefra/deres afkom vil belære os om noget, når de kommer (på nas) fra stater, hvor de end ikke magtede at belære sig selv/hinanden, til at kunne andet, end at håndhæve iSlammets/klankulturens/stenalderstadiets evige nedbrydende relationer, hinanden i mellem, og fortsat ikke vil fralægge sig det, som de “flygtede” fra.

  I og med at de selv/deres forældre nøje har UDVALGT sig Danmark som mål for deres “flygtningestatus”, finder jeg det nærmest Gudsforagtende, at klage over hvad danskerne giver dem.
  – de skulle hellere klage til deres forælde, hvis de over hovedet har noget, de mener at de er blevet snydt for, ved et luksusliv på vores regning!

  Er man ikke tilfreds med forholdene i Danmark, er der IKKE EN ENESTE, der vil/kan forhindre slige, i at søge andre græsgange UDEN FOR DANMARK.

  Kommentar by M.S. Carstens — 28. august 2021 @ 18:18

 20. 14 by Nielsen kl. 17.10
  ….Holger og konen bider i citronen ….lolsom

  Kommentar by Tommy , Robin & søn. — 28. august 2021 @ 18:20

 21. Hvem sagde kulturberigelse?
  Og vi betaler til sådan en knaldperle.
  At mange studerende bruger tid og penge på fredagsbar, SU mv. på fine dyre caféer, det er jo kendt.
  SFU = Særlig Forurenende´s Underudviklede afd.

  Kommentar by NED MED ALTING — 28. august 2021 @ 18:29

 22. Araberen bærer en hundedyr Stone Island trøje til 2400 kroner, betalt af mine og dine skattekroner.

  Kommentar by Saul — 28. august 2021 @ 18:43

 23. Som tidligere i denne tråd forespurgt: Hvad har denne knaldperles forældre bidraget med i Danmark efter de kom hertil?
  Et interessant spørgsmål, der næppe vil blive besvaret.

  Kommentar by NED MED ALTING — 28. august 2021 @ 19:20

 24. En SFU’er? Er det ikke det samme som at indrømme at man ikke rigtig har forstået det man er blevet undervist i på økonomistudiet?

  Kommentar by Peter Lund — 28. august 2021 @ 21:07

 25. Islam og socialisme er Fandens værk. Intet sted på kloden fungerer nogen af dem uden undertrykkelse af befolkningerne, det bliver ikke mere primitivt og mentalt tilbagestående.

  Kommentar by LarsB — 28. august 2021 @ 21:15

 26. Hvorfor er denne ækle lille perker ikke blevet sparket ad helvede til for længe siden. Hvad fanden laver han i vores land.

  Kommentar by piphans — 28. august 2021 @ 21:23

 27. # 25. Vores land?? Hov hov, husk nu vi skal være mangfoldige. I København findes mindst et “regnbueplejehjem”. Husk også hvem der nu, ikke blot tror bestemmer her til lands, men vel i realiteten også gør det. Ham knaldperlen fra SFU er et fint eksempel derpå, ingen siger ham vel imod. Vi der betaler fredagsbaren, diverse diverse café latte besøg, SU mv. har blot at holde mund. Vi er efterhånden på tålt ophold. Lidt OT: I den såkaldte Voldsmose terrorsag er knaldperlen der fik den længste fængselsstraf plus efterfølgende udvisning nu superstar hos diverse gutmenchen. Han skal blive her i landet, alt andet er sååå syyyynd for ham.. Mere OT: Jeg har netop læst H. J. Bonnichsen´s værk, En PET og Politikrønike. Heri oplyser forfatteren at han var med til at hente en anden knaldperle på USA´s base på Cuba. Knaldperlen beskrives som venlig osv. Forfatteren har dog ikke oplyst at den venlige, empatiske knaldperle blev ansat ved Post Danmark. Derfra stjal knaldperlen så det ville noget. Bemærk at værket er skrevet efter knaldperlen, i Danmark, blev nurset og efterfølgende viste sine meget “berigende” egenskaber. PS: Undskyld Kim, jeg måtte have luft. Det Danmark du kender!!!.

  Kommentar by NED MED ALTING — 28. august 2021 @ 22:35

 28. Polka – je suis Hr. Naturli’ — 28. august 2021 @ 16:35 skrev:

  “Hvornår begynder hjemsendelserne? DF, NB .. anyone?”

  Ja, det venter jeg også på … men DF og NB er ikke engang begyndt at TALE om det, de er ikke på vores side.

  Kommentar by Peter Nielsen — 29. august 2021 @ 02:38

 29. Klynk klynk de er stride, kors hvor dum

  Kommentar by dunk — 29. august 2021 @ 03:10

 30. Alinassere er s’gu trættende, hvorfor tager de ikke bare til Mekka?

  Kommentar by Hul igennem? — 29. august 2021 @ 07:41

 31. De ældre betaler allerede ved at blive længere på arbejdsmarkedet.
  Forringelse af plejehjem.
  Penge til netop indvandere kan gå hjemme.

  Kommentar by P — 29. august 2021 @ 08:06

 32. @ 21, NED MED ALTING. SFU = Send Flere U-integrerbare…

  Kommentar by krassisten — 29. august 2021 @ 10:37

 33. # 31 HÆ HÆ og HÆ
  Den er ny.
  Holger og konen – gør grin med alt og alle.
  Igen, de skyldige er de der stemmer på subversive partier.

  Kommentar by NED MED ALTING — 29. august 2021 @ 10:41

 34. Knaldperlen med de fine idéer påstår han studerer.
  I vore dage er adgangskravene til de videregående uddannelser sænket aht. tågehorn som ham her.

  Kommentar by NED MED ALTING — 29. august 2021 @ 10:44

 35. Inddrag araberens luksusvarer sf mærkerne LV, Gucci og Stone Island og giv hele lortet til Kofoeds Skole, inden araberen sendes fra København hjem til Al-Fallujah på en enkeltbillet.

  Kommentar by Saul — 30. august 2021 @ 09:55

 36. Vi tog ansvar.”

  Blev der vaccineret i moskeen i fredags?

  I dag er der mulighed for at blive vaccineret på f. eks. Herlev gymnasium, og der fortælles vidt og bredt om, hvor fantastisk det er, at kunne få vaccinen uden tilmelding osv.

  Kbh Radios reporter var på stedet, ingen var blevet vaccineret. Hun interviewede 2 muslimske mænd på gymnasiet. De skulle heller ikke nyde noget.

  Hvornår tager SFU’eren Sadek Al-Amood og hans trosfæller ansvar ??????

  Kommentar by tavsen — 30. august 2021 @ 11:39

 37. # 36
  Sådan, de der berigere tager kun ansvar for egen økonomi, vi vantro betaler. Igen, de skyldige er de der stemmer på partier der er godt i gang med at ødelægge det nu ret slidte udtryk: Sammenhængskraften.

  Kommentar by NED MED ALTING — 30. august 2021 @ 12:16

 38. NED MED ALTING — 30. august 2021 @ 12:16

  De skyldige er statsaflønnede såkaldte “journalister”.
  Ny finanslov på Radioavisen, KUN røde EL og SF får lov at kritisere.

  Sammenhængskraften i det multietniske foregangsland USA hedder dollars.

  Kommentar by tavsen — 30. august 2021 @ 13:04

 39. # 38.
  Det er vel sådan at det ikke er journalister der afgiver alle stemmerne på subversive partier, altså på vegne af 3. mand.
  Det er vælgerne selv og derfor er det i sidste ende vælgerne der er årsag til situationen i Danmark og lign. steder, Sverige f. eks.
  For mig er det ufatteligt at man kan afgive stemme(r) på f. eks. Venstre, de radikale, SF og lign. De ønsker klart mere berigelse, hvem mon betaler? Med betaling mener jeg ikke blot den økonomiske betaling. Selv adgangskravene til de videregående uddannelser er sat ned, jeg gætter på man er nervøs for at blive benævnt racist ifald der ikke er et vist antal berigere på sådanne uddannelse(r).

  Kommentar by NED MED ALTING — 30. august 2021 @ 13:26

 40. # 38
  Lige kort igen. Et problem, et stort problem, det er at vælgerne klart ikke evner at skue igennem de løgne der fremsættes i DR TV, TV2 og lign. platforme.

  Kommentar by NED MED ALTING — 30. august 2021 @ 13:29

 41. “Det er vel sådan at det ikke er journalister der afgiver alle stemmerne”

  Nej, men det er dem, der får vælgerne til at stemme “korrekt”. Bare vent og se til KV om et par måneder. Så vil alle medier svømme over med, hvor skrækkeligt det står til i røde kommuner. Selvfølgelig UDEN at stille spørgsmålet, hvad kommunerne har brugt det røde flertal i 4 år til.

  Danskerne flest er ikke konfliktsøgende. De ønsker bare et behageligt liv i fred, og derved får de konflikten

  Der er for mange Chamberlains hos politikerne “Fred i vores tid”

  Kommentar by tavsen — 30. august 2021 @ 13:33

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper