17. februar 2010

Pernilles historie

Uriasposten er kommet i kontakt med en kvinde i starten af 20erne, der torsdag d. 11. februar omkring klokken 10.40 blev overfaldet af autonome i Århus. Kvinden er gravid i syvende måned, så af hensyn til sit barns helbred og sit eget har hun valgt at være anonym. Her vil vi derfor kalde hende Pernille.

Pernille har og har haft bekendtskaber i det såkaldte højrenationale miljø, men hun har ingen omgang og har ikke haft omgang med nazister. Hun har aldrig været politisk aktiv, og har aldrig været i politisk konfrontationer.

Da Uriaspostens interviewer ringer til Pernille er der gået fem dage siden overfaldet, og hun er ved at få et overblik over hvad der er sket. Allerede mandag den 8. februar, tre dage før overfaldet, opdager hun, at en autonomt udseende pige og en mandlig mulat havde en noget mystisk interesse for hende:

Der har været en kvindelig autonom type, der har taget billeder af mig, mens jeg har været på arbejde. Hende og hendes kammerat har jeg set et par gange foran min arbejdsplads. Mulatten var ikke med allerførste gang hun tog billeder, det må være mandag morgen.

Om aftenen da jeg får fri fra mit arbejde står hun der så igen, denne gang sammen med en mulat. De tog ikke billeder af mig mandag aften, men gik bare forbi tæt på mig. Han havde et håndholdt videokamera i hånden – jeg ved ikke om han har filmet mig, han havde det i hvert fald ikke oppe ved hovedet.

Pernille beskriver pigen som ‘typisk autonom’ med lange dreadlocks, mens hun bed mærke i at pigens mørke partner netop ikke så ‘autonom’ ud. Hun nævner også, at de har stået og set søgende ind ad en glasdør til hendes arbejde.
Der går et par dage, før Pernille ser parret igen, igen ved hendes arbejdsplads. Denne gang bliver hun dog udsat for mere end fotografering:

Jeg ser de to – kvinden og mulatten, og går bare forbi dem og tænker “nå, nu var de der igen”. Jeg sætter mig ved det busstoppested hvor jeg skal med sammen med en kollega. Jeg kigger lige tilbage, og da jeg gør det, da kommer der en af de her typer mere, og han giver mig fingeren. Lige da ser jeg ham kun hurtigt – lille, piercing mellem øjnene, og sort tøj.

Han passerer busstoppestedet, så går der 30 sekunder, og så står han pludselig foran mig inde i bus-skuret. Jeg bliver siddende, og han råber så “Nazi-kælling, nazi-so” eller sådan noget, og råber at jeg godt kan lide at hænge med nazi-tilhængere. Jeg siger det har jeg intet med at gøre, at jeg er gravid, at han skal lade mig være. Samtidig beskytter jeg maven med armene og tager benene lidt op.

Så kommer han tættere på, og så er det, at han nikker mig en skalle. Jeg bliver ramt på højre øjenbryn. Der er intet blod, men jeg får en ordentlig bule. Jeg gør ingenting, siger ingenting overhovedet, for jeg er lidt i chok. Så peger han truende på min kollega, som om han vil sige “du bliver bare der”, og går bare sin vej.

Min kollega er rystet, siger “hvad fanden sker der”, siger han, mens han aer mig og spørger om jeg er OK. Jeg er bare lidt i chok, men hverken græder eller råber.

Pernille overvejer at gå tilbage hvor hun kom fra, men så skal hun forbi pigen og mulatten igen, så hun slår det ud af hovedet. Hun får fat i sin mand og sin chef, og chefen kører hende med det samme på skadestuen:

Jeg bliver undersøgt, lægen skriver rapport med henblik på politianmeldelse, og så får jeg en ispose med, og han siger jeg skal holde mig i ro noget tid. Med fare for hjernerystelse må jeg ikke sende sms, se fjernsyn, bruge computer eller sådan noget. Så bliver jeg sendt hjem i seng med en ispose.

Et familiemedlem støder til og kører hende først på politistationen, så hun kan anmelde overfaldet. Politibetjenten der modtager anmeldelsen giver selv udtryk for, hvor langt ude han synes det er at overfalde en gravid kvinde, men Pernille er næsten på grænsen til at være lettet:

Jeg er rystet og chokeret, men det bunder mest i at jeg er gravid. Så tænker man “Hvis han nu havde slået mig i maven…”. Så jeg var et eller andet sted lettet over, at han ‘kun’ havde nikket mig en skalle.

Da hun er kommet hjem i seng begynder Pernille at tænke. Overfaldet tager politiet sig af, men til gengæld nager tanken om den autonome pige og mulatten, der blev ved med at dukke op:

Under overfaldet opholder de sig en 20 meter fra busstoppestedet. De sidder faktisk et sted hvor jeg senere har opdaget, at man kan sidde og holde øje med døren til min arbejdsplads. Det er jo lidt sjovt. Jo mere jeg har tænkt det hele igennem, jo mere bliver jeg sikker på, at det her er noget der er planlagt. Det skulle da være mærkeligt med alle de her ting, at det lige er et tilfælde.

Pernille ender med at nøjes med en enkelt sygedag på grund af overfaldet, men hendes egen læge har siden stærkt anbefalet, at hun bliver sygemeldt på grund af stress.

To dagblade overvejer at skrive om overfaldet, men det er indtil videre blevet ved overvejelserne.

Oploadet Kl. 23:07 af Kim Møller — Direkte link42 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/12136/trackback

42 Comments »

 1. Ækel historie, jeg kan slet ikke fatte, at man kan være så afstumpet og næret af had, at man angriber en gravid kvinde.
  Venstrefløjen har et meget stort forklaringsproblem ifht. deres organiserede bøllekorps.

  Kommentar by Marius — 17. februar 2010 @ 23:27

 2. Problemet er, at disse mennesker er strengt opdraget i deres tro.

  Det betyder, rent psykologisk, at jo mere ret, de synes, vi har, desto mere hader de os.

  Derfor kan vi heller ikke umiddelbart forestille os, hvad der kan motivere dem til så svimlende stupide handlinger. Eller begribe, hvorfor de skaber deres egne “sandheder” (racister, nazister, m. m.) om os, i stedet for at møde os som medmennesker.

  – –

  Kommentar by Morten - - - — 17. februar 2010 @ 23:37

 3. @ Kim:

  Tak fordi du skriver denne historie.

  Kommentar by WilliamJansen — 17. februar 2010 @ 23:48

 4. sikke en løgner historie

  Kommentar by BumBumbambo — 17. februar 2010 @ 23:58

 5. ja, ingen tvivl om at de autonome i Århus både drømmer og mobiliserer til “Københavnske” tilstande hvor politiske modstandere overfaldes onsite uanset om det er i politiske gøremål, på arbejdspladsen eller bopælen.
  De røde fascister har der en effektiv telefon kæde med mange voldsberedte der står parat til at udøve vold overfor politiske modstandere dag og nat.

  Deres frustrationer over at disse tilstande ikke er slået igennem i Århus endnu er tydelige, men de gør deres for at indføre disse tilstande godt hjulpet på vej af Enhedslisten og div sympatisører i pressen herunder specielt EB som har mange journalister med gode direkte kontakter til AFA.

  De røde fascister må aldrig vinde fodfæste udenfor deres bastioner i København hvor de må nøjes med at videreføre 30’ernes politiske klima

  Kommentar by J B — 18. februar 2010 @ 00:19

 6. Håber politiet finder alle 3 !

  Ikke kun ham der delte en skalle ud men også de 2 der opførte denne uhyggelige, åbenlyse overvågning.

  En sådan kan give mig myrekryb, da den næsten er helt Hitchkok-agtig.

  Det har været nogle grimme dage derhjemme hos”Pernille” for hun har ikke kunnet undgå at være vågen overfor om pigen og mulatten ville overvåge hende på hjemadressen.

  Kommentar by Vivi Andersen — 18. februar 2010 @ 02:01

 7. Politiet gør ikke en skid. Den slags sager er blevet så selvfølgelige og normale og de tager evigheder af efterforske, mens klientellet muntrer sig med at smadre og ødelægge og lave røverier konstant.

  Ikke at de ikke vil, men det handler om prioritering.

  De autonome er i lære hos Islam. I at være afstumpede psykopater. Det er så nemt som i 1933. Man finder et fjendebillede og hjernevasker sig selv med hvor frygtelig denne fjende er, og så kan man stille og roligt slippe sin indre psykopat ud og få afløb for alt hvad man nu lige har i rygsækken af ting man lige er stødt over, sårn.

  Islam har vist at vold og mishandling ikke behøver have nogen anden begrundelse, end lyst eller hovedpine. Hovedsagen er at skide på andre mennesker og hæve sig selv op i megalomanisk almagt.

  Jeg ville bare ønske at kollegaen havde smadret røvhullet fuldstændigt. Brækket ribben og knust anklerne. Og at den senere retslige udredning hurtigt ville frifinde kollegaen, under en udvidet ret til nødværge.

  Vi må bare leve med det. De røvhuller skal have super-tæsk. Vi skal lære at smadre dem, ellers slår de os bare ihjel. Simpelt og forfærdeligt. For dem, er det bare en spændende grænseoverskridende fest, indtil nogen sætter en stopper for dem.

  De venstreradikale er nået til et stadie af sindssyge, hvor de er så infantilistisk-fascistiske, at de burde mandsopdækkes af politi 24-7.

  Det venstreradikale-muslimske miljø er simpelthen psykopatfabrikker. Man kan ikke opdrage på en psykopat, så al dialog er bare gas. Det eneste man kan er at omringe og straffe så hårdt det overhovedet kan lade sig gøre.

  Kommentar by Nanoligator — 18. februar 2010 @ 03:07

 8. Jeg synes det er røv ligegyldigt om Pernille har haft omgang med nazister eller ej. Det burde være et frit land vi lever i og man bør satme ikke slås ned fordi man kender nogen som andre ikke kan lide.

  Kommentar by Dog of God — 18. februar 2010 @ 03:37

 9. Ja, det må jo klart være løgn, at venstrefascisterne overfalder folk på gaden. Det KAN jo bare ikke være sandt, det vi ser på kamera fra utallige demoer, events og andre gøgl :-D

  Kommentar by DaLi — 18. februar 2010 @ 08:57

 10. Det er en af de historier som Ekstra Bladet m.fl. ikke tør skrive om.

  Hvis en gravid autonom var blevet overfaldet havde det været i alle aviser og selvfølgelig i DR i bedste sendetid.

  DR kan man ikke regne med, men hvad blev der af Ekstra Bladet tør, hvor andre tier?

  Kommentar by Sigwar — 18. februar 2010 @ 09:18

 11. En måde at bekæmpe disse voldspsykopater kunne være mere kameraovervågning af det offentlige rum, ligesom i England. F.eks. kunne busstoppesteder være overvåget.

  Kommentar by Gunnar Biering — 18. februar 2010 @ 09:59

 12. “Hvis en gravid autonom var blevet overfaldet havde det været i alle aviser og selvfølgelig i DR i bedste sendetid.”

  Og det ville også være løgn – husk denne sag:
  http://www.bt.dk/krimi/maersk-ansat-loej-om-nazi-overfald-var-ikke-gravid

  Kommentar by Asger Nielsen — 18. februar 2010 @ 11:06

 13. “Hvis en gravid autonom var blevet overfaldet havde det været i alle aviser og selvfølgelig i DR i bedste sendetid”.

  Selvfølgelig. Hvis det er sandt!!

  Kommentar by dommedag — 18. februar 2010 @ 11:11

 14. De er bindegale…

  Kommentar by ivan johansen — 18. februar 2010 @ 11:17

 15. Åh ja, det er jo de højreradikale der er voldelige… (RADIKALE fordi det er radikalt at ville leve i fred)

  Slog kvinde i hovedet og optog det

  http://jp.dk/indland/krimi/article1983771.ece

  En 20-årig kvinde blev overfaldet af to unge mænd, der optog deres angreb på mobiltelefonen.

  Sent tirsdag aften blev en 20-årig kvinde overfaldet af to unge mænd på en gangsti i Jyderup nær Holbæk.

  Den ene mand rev hende i armen, så hun faldt omkuld. Han bøjede sig over hende, holdt hende fast og slog hende 10-15 gange i ansigtet.

  Kvinden prøvede at forsvare sig selv, men voldsmanden tog fat i hende igen og fortsatte med at slå og sparke hende.

  Voldsmanden beskrives som:

  20-25 år, af anden etnisk oprindelse end dansk, mørk i huden, 170 cm. høj, alm. af bygning, sort kort hår, sort skæg eller bakkenbarter fra hårgrænsen til mundvigene, iført mørk jakke, sorte joggingbukser, hvide sko.

  Manden der optog overfaldet beskrives som:

  Ca. 190 cm. høj, tynd af bygning, iført sort hættetrøje, grå joggingbukser og hvide sko. Han bar en sort bandana over underansigtet.

  Lokalpolitiet i Jyderup modtager gerne oplysninger om de to mænd på telefonnummer 114.

  Kommentar by Petersen — 18. februar 2010 @ 12:23

 16. Politisk vold er så afgjort et problem i Århus, både for autonome og personer udpeget af samme som ‘nazier’, men det er ikke mere end nogle få dage siden to indvandrerbander havde et brutalt opgør i Århus hvor flere fik knivstik. Proportionerne forvrides ofte i mediebilledet.

  Kommentar by Kim Møller — 18. februar 2010 @ 12:39

 17. Hvis hun bor i Århus, får hun intet ud af at anmelde det til politiet. Venstreorienteret og islamisk vold er meget lavt prioriteret.

  Kommentar by PeterK — 18. februar 2010 @ 15:04

 18. vi har faaet det samfund, som Birte Weiss bestilte og leverede sammen med hele Socialdemokratiet.

  Nb. Selvtaegten kommer paa et tidspunkt….

  Anti-sharia

  Kommentar by anti-sharia — 18. februar 2010 @ 17:21

 19. Det er fra det virkelige liv! Man drømmer om en Magnum 45 og ordene ‘Suck on this’ som filmen ‘Taxi Driver’ gjorde berømte! http://da.wikipedia.org/wiki/Taxi_Driver

  Kommentar by anti-marx anno dazumal — 18. februar 2010 @ 17:26

 20. Hvis Pernille eller hendes kollega havde være bevæbnet, ville forbryderen ikke havde turdet angribe hende, og hvis han alligevel havde gjort det, ville han ikke havde overlevet.
  Men i Danmark er det desværre lov, at fredelige borgere skal være lette, ubeskyttede ofre.

  Kommentar by RettenTilSelvforsvar — 18. februar 2010 @ 18:42

 21. Kære folkens, rolig nu, uden kilder eller foto er det muligvis en fabrikeret historie for at promovere en politisk holdning. Selvfølgelig er det ikke iorden at nikke nogen en skalle. Gravid eller ej.

  Kommentar by Jens — 18. februar 2010 @ 21:48

 22. -> Jens

  Sagen er meldt til politiet.

  Kommentar by Kim Møller — 18. februar 2010 @ 21:55

 23. Det er sgu ikke at “gøre noget”, at sætte kameraer op. Skal vi så gå i sådan nogle “kamera-stier”, hvor verden udenom er at betragte som et minefelt? – som muslimsk territorie?

  Det er en stor fejl at tro at kameraer løser noget som helst. Det er en tænkning som er passiv-aggressiv. Reelt viser den at man bare bukker sig forover langsommere. Den løser intet.

  Og hvad gør disse kameraer så? Ja, de sørger måske for at politiet- statens store fejebakke for at rydde op efter mishandlere – så gaden er pæn igen, -kan genkende nogle af de voldsmænd, som de for længst kender i forvejen!?

  Når man har kendte voldsmænd gående rundt, der laver krim, så er der noget galt med lovgivningen, siden de ikke får GPS-halsbånd på, eller noget lignende. Vi har stadig berøringsangst for at bruge fantasien på at løse vores problemer… af fare for at disse vil blive misbrugt!!

  De eneste jeg kan se, bliver misbrugt, det er befolkningen, som bliver plyndret, smadret, voldtaget, ydmyget, hånet, udnyttet etc…

  Kameraer flytter bare problemet tilpas langt væk til menigmand ikke opdager den muslimske invasion så hurtigt. De gør islam en tjeneste. De er passive, og dyre og de kan også misbruges forfærdeligt.

  Kort og godt: Overvågning løser på ingen måde problemet med den islamistiske invasion. Det gør væbnet modstand til gengæld. Og der vil ske tusinder af fejl, det gør der altid, – i alle krige.

  Kommentar by Nanoligator — 18. februar 2010 @ 22:10

 24. Kameraer kan kun registrere – ikke forhindre.

  “Pernille”.

  God bedring

  Af det jeg kan se, blev du udsat for en “bytter” for WP’s overfald på to AFA’er for en uge siden. Jeg tror, at du har været heldig med at være gravid. På mere end én måde :0)

  Ellers kunne du sagtens have lidt større overlast.

  Gad vide hvad der kommer af nye “byttere” de næste par uger ?

  Kommentar by Ivan Broe — 18. februar 2010 @ 23:41

 25. Ivan Broe:

  Det er da nogle sørgelige typer de røde er, hvis det højeste de kan svinge sig op til med en “bytter” er at slå på gravide kvinder. Hvad bliver det næste – børn?

  Kommentar by Henrik — 19. februar 2010 @ 09:31

 26. @ Jens

  For det første er den politianmeldt

  For det andet er det er vidne

  For det tredje er disse netop kilder.

  Er det andet du vil vide om argumentation ?

  Kommentar by DaLi — 19. februar 2010 @ 11:07

 27. Overvågningskameraer på kritiske steder kan levere dokumentation, så forbryderne kan blive domfældt. Derved vil der også blive mindre kriminalitet.

  Det er vel derfor, der er opsat titusinder af dem og stadig bliver opsat flere.

  Men selvsagt er det kun en del af kriminalitetsbekæmpelsen.

  Kommentar by Gunnar Biering — 19. februar 2010 @ 12:01

 28. Citat fra oplægget: Pernille har og har haft bekendtskaber i det såkaldte højrenationale miljø, men hun har ingen omgang og har ikke haft omgang med nazister.
  Svar: Nazister er en forkortelse af nationalsocialister. Socialister tilhører venstrefløjen. Adolf Hitler sagde i en tale den 1. maj 1927: Vi er socialister, ….

  LINK: http://vip.bt.dk/literally/index.php?id=878&no_cache=1&nonce=xImaoZ3C&openid.mode=cancel

  Hvorfor er det så svært at forstå? Hvorfor spiller Uriasposten implicit med på den socialistiske propagandas hjernevask og primitive voldsbegrundelse om, at nazismen er noget højreorienteret – når den er socialistisk og dermed venstreorienteret?

  Dertil: Højrenationale? Hvad er højre: Venstre? Konservative, der har heddet højre? Hvad nationalt er der ved dem, de er jo ofte, som politisk “korrekte” venstreorienterede, som højreorienterede imod DF- der så åbenbart er et venstreparti; men det er de jo heller ikke, for det er jo venstre, der ikke er venstreorienteret, men liberal – og dog.
  I øvrigt sad Pia Kjærsgaard og Pernille Rosenkrantz-Theil på pladser i folketinget lige meget til høje. så var de altså ens politisk?
  Kunne vi snart blive fri for al det højre venstre vrøvl og kalde partierne ved deres mest passende, officielle navne.

  Kommentar by Kong Kret — 19. februar 2010 @ 12:31

 29. ?
  RETTELSE, gl. 1. afsnit forkert, nyt 1. afsnit vedr.Kong Kret, 19.2.2010: Hvorfor er det så svært at forstå? Hvorfor modbeviser Uriasposten ikke den socialistiske propagandas hjernevask og primitive voldsbegrundelse om, at nazismen er noget højreorienteret – når den er socialistisk og dermed venstreorienteret?

  Kommentar by Kong Kret — 19. februar 2010 @ 13:55

 30. @ BumBumbambo

  Det undrer mig, at du læser Uriasposten, når du ikke ønsker at bidrage positivt.

  Kommentar by Mucoangin — 19. februar 2010 @ 16:56

 31. Hvem kalder en “Mulat” med mindre at man har et problem med denne befolkningsgruppe.

  Når det er sagt er der ingen der skal finde sig i at blive slået.

  Kommentar by Michael — 19. februar 2010 @ 19:59

 32. @Michael: Hvad er den korrekte betegnelse så?

  Kommentar by FriKapitalist — 19. februar 2010 @ 21:09

 33. -> 31 Michael: Jeg vil også gerne have dit bud på hvad man kalder et barn af en sort og en hvid?
  Der er intet racistisk i mulat. Det er tværtimod den helt korrekt betegnelse

  Kommentar by Nosferatu — 20. februar 2010 @ 01:10

 34. […] den 11. februar blev en ung, gravid kvinde banket ned udenfor sin arbejdsplads i Århus af GNWP’s gadekrigere. I dagene op til overfaldet blev hun […]

  Pingback by Good Night White Pride? « Junikredsen — 20. februar 2010 @ 11:16

 35. Må man nu heller ikke sige mulat?
  Hvad bliver mon det næste?
  Jeg kan ikke se logikken.

  Kommentar by Peter R — 20. februar 2010 @ 16:38

 36. Som sagt måske er tiden inde til at vi begynder at bruge deres metoder, måske det ville få en del af dem til at skrue lidt ned for charmen.

  Medierne vil jo ikke skrive om deres medsammensvornes terror, og politiet hverken kan eller vil gøre noget ved det, ja så er der vel kun os selv tilbage til at bekæmpe vores modstandere eller ?

  Kommentar by Whodares — 21. februar 2010 @ 00:21

 37. Jeg er fra venstrefløjen og jeg ser at jeg på junikredsen mistænkes for at være en af dem der udspionerede den pige der er blevet overfaldet.Det er jeg meget sur over da jeg aldrig kunne drømme om at gøre sådan noget, det er simpelthen ikke god stil at gøre sådan noget.Jeg er ikke mulat men adopteret fra indien og dermed ikke et “gadekryds” eller “bastard” som visse mennesker fra den nationalsocialistiske del af højrefløjen nok ville kalde mig.Denpågældende dag og i dagene i forvejen har jeg været travlt beskæftiget med at gøre rent og købe ind til at mine adoptivforældre skulle besøge mig her på Sydfyn. Faktisk så VAR DET MIG DER HJALP REDAKTØR KIM MØLLERS VEN EFTER AT HAN VAR BLEVET OVERFALDET.JEG STOD OG LETTEDE MIN BLÆRE I BUSKENE I PARKEN VED RÅDHUSET, CA 200 METER FRA “AGNETE OG HAVMANDEN” DA JEG HØRER RÅB OG LYDEN AF KNUST GLAS OG LIDT EFTER SER JEG KIM MØLLERS VEN, EN STOR, KRAFTIG MAND, OVER ET HOVED HØJERE END MIG OG MED LYSBLOND HÅR DER ER FARVET AF BLOD, KOMME LØBENDE I CHOK OG GRÆDENDE MENS HAN RÅBER “JEG HAR IKKE GJORT NOGET” ELLER “JEG HAR IKKE NOGET MED DET AT GØRE” OG JEG INDHENTER HAM EFTER CA 100 METER, IØVRIGT ER DER INGEN MENNESKER PÅ GADEN DER GØR MINE TIL AT HJÆLPE HAM. JEG LÆGGER ARMEN RUNDT OM HAM OG SPØRGER OM HVAD DER ER SKET OG HAN SIGER AT HAN ER BLEVET SLÅET NED.DEREFTER HJÆLPER JEG HAM NED MOD BRUUNS GALLERI HVOR JEG KAN SE AT DER HOLDER EN GRUPPEVOGN MED POLITIFOLK. JEG SIGER TIL POLITIET AT MANDEN ER SLÅET NED OG AT HANS BIL STADIG HOLDER VED BANEGÅRDEN, NOGET SOM HAN HAR GIVET UDTRYK FOR BEKYMRING FOR. DEREFTER GÅR JEG DA JEG SAMTIDIG GERNE VIL DELTAGE I GNWP DEMOEN DA JEG ER MEGET IMOD WP/DNSB.MEN JEG ER GLAD FOR AT POLITIET KUNNE HJÆLPE HAM DEREFTER OG JEG ER STADIG GLAD FOR AT HAVE HJULPET HAM UANSET OM HAN ER KIM MØLLERS VEN ELLER EJ.SÅ JEG ER IKKE EN AF DE AFSTUMPEDE VOLDSMÆND OG JEG ER MEGET VRED OVER AT BLIVE NÆVNT FOR AT HAVE SPIONERET MED DEN HENSIGT AT OVERFALDE EN GRAVID KVINDE.JEG HAR TVÆRTIMOD HJULPET EN “MODSTANDER”
  Det ville jeg gerne have på plads, og Kim Møllers ven må kunne bekræfte dette hændelsesforløb.Jeg vil også gerne ønske ham god bedring herfra.

  Jeg er uenig med Uriasposten, DF, Konservative, Tidehverv, DDF, DNF, Vederfølner og DNSB.Jeg er venstreorienteret. Men jeg ønsker ikke at i eller de andre jeg nævnte skal smadres og jeg er meget uenig med den del af antifa som vil angreb og ikke forsvar.For i er også mennesker og i har alle nogen der elsker jer og bekymrer sig om jer, ligesom jeg og de unge på venstrefløjen.Jeg er i det hele taget så træt af al det ballade der er hele tiden.JEg vil da helst fred.Jeg er ligeså meget imod gangsterstil, hizt-buth-tahrir, religionsvanvid, kvindeundertrykkelse og taliban som jeg er imod Dansk Folkeparti og nazisterne, men jeg ser altså ikke nogen trussel i almindelige muslimer eller almindelige kristne eller jøder.
  Så frygt ikke for vold fra mig, selvom jeg på Junikredsen udstilles som en voldsbølle.

  Kommentar by Demokrat og Socialist — 23. februar 2010 @ 10:16

 38. -> Demokrat og socialist

  Din udlægning af begivenhederne stemmer overens med min hukommelse, og ikke mindst det jeg hørte fra min ven, der var meget taknemmelig over din hjælp.

  Det er godt at høre ikke alle der kalder sig ‘demokratiske socialister’ er voldelige, og det skal da ikke være en hemmelighed, at jeg heller ikke er vild med den slet-skjulte voldsfascination der præger dele af Junikredsens seneste postering.

  Vh. Kim

  Kommentar by Kim Møller — 23. februar 2010 @ 13:39

 39. Kære Kim Møller

  Synes du ikke, at din beskyldning om “skjult voldsfascination” på Junikredsen kræver en forklaring? Vi giver en nøgtern beskrivelse af den seneste udvikling i bandekrigen i Århus og analyserer køligt White Prides strategi i lyset af den information som enhver kan finde i dagspressen. Samtidig giver vi et bud på farvede venstreekstremister, der kan være interessante i “Pernille”-sagen.

  Er man fascineret af vold fordi man beskriver og vurderer den? Eller håber du, at de røde vil lade dig være i fred hvis du sparker ud efter Junikredsen? Et i så fald lønligt håb..

  Inden dig og din ven klapper jeres nyfundne adoptivbarn alt for varmt på hans brunde kind, så burde I måske vide, at autonome tidligere har optrådt som bekymrede forbipasserende efter overfald.

  Det er et trick de røde bruger hvis de f.eks. i forvirringen ikke når at komme væk. Så smider de hætter, handsker og eventuelle våben fra sig og giver den som uskyldige civile. Det kan også dreje sig om spejdere, der ikke har haft direkte del i volden, og som bliver omkring gerningsstedet bl.a. for at høre, hvad politiet får forklaret af offeret.

  Det er vores opfattelse, at nogle gange bliver gadekrigerne omkring gerningsstedet af ren og skær spænding.

  Det er meget fint, at jeres inder optrådte som barmhjertig samaritan. Men det udelukker altså ikke, at han havde andel i overfaldet på jer. Det, som I nøgternt skal tænke over, det er hvor mange detaljer i hans historie som din ven faktisk kan bekræfte. Ved I med sikkerhed, at HELE hans historie er sand?

  Om han også er interessant i “Pernille”-sagen, kan “Pernlle” vel afgøre?

  Jeres inder er jo heller ikke så fredelig, som han her på siden påstår. Faktisk dokumenterer vi med udtalelser fra politiet, at han ved tidligere lejigheder har optrådt særdeles aggressivt. Det er tillige dokumenteret, at han er sympatisør eller medlem af tæskeholdet Århus Antifa.

  Vi hævder ikke, at han er skyldig i det ene eller det andet. Men de røde er generelt så upålidelige, og hans konkrete baggrund så belastet, at der ikke er nogen grund til at falde i svime over hans tilsyneladende hjælpsomhed før man kritisk har gennemgået hans forklaring.

  Med venlig hilsen
  Junikredsen

  Kommentar by Dog of God — 24. februar 2010 @ 08:37

 40. Til Junikredsen.Hold da op, hvis Kim Møller ikke lige danser efter jeres pibe, så skal han have.Jeg er glad for at Kim Møller svarede mig pænt og ordentligt igen, men har kun hovedrysten til overs for junikredsen paranoide propaganda.Junikredsens beskrivelse af mig er eventyrligt overdrevet og løgn.Spiion mig her og spion mig der, jeg tror at Junikredsen ser spøgelser.Og nej jeg blev ikke og hørte den overfaldnes forklaring, jeg var tilfreds nok med at han var i sikkerhed.Så det der vrøvl er grebet helt ud af luften.NejMartin Kasler du og Junikredsen skulle hellere forholde sig til facts og ikke svine Kim Møller og hans ven til.

  Kommentar by Demokratisk socialist — 28. februar 2010 @ 06:25

 41. Junikredsen siger at de kan “dokumentere” at jeg er medlem af en antifa-hooligangruppe og at jeg har hængt ud i “Huset” i Århus.Jeg har været i “Huset” ialt 2 gange, jeg passer generelt mig selv og lever et liv uden kontakt med særligt mange mennesker, jeg har mine nære venner og så er jeg ellers også til demoer og poli
  tiske møder nu og da, men derfra og så til at påstå at jeg er en del af et miljø af voldelige elementer er helt hen i vejret.Iøvrigt så ser jeg ikke de voldelige elementer son Junikredsen gør, når jeg har været til demo, men til gengæld ser jeg mange helt almindelige mennesker.

  Men hvis vi skal tale om voldelige aktivister så vil jeg gerne nævne en forening kaldet “Dansk Ungdom” eller “Dansk Forum”, som i 1990érne med bla. den unge Martin Kasler, som jo idag er en af dem der står bag “Junikredsen”. Martin Kasler var udtænkt til at være en ungdomsgruppe til “Den Danske Forening”, men den daværende formand for DDF, Ole Hasselbalch, måtte kappe båndene til Martin K. og compagni da en gruppe unge Dansk Forum´er blev afsløret af politiet da de kørte rundt i en bil fyldt med slagvåben og nazistisk og racistisk materiale.Medlemmerne var iført ens tøj med hagekorslignende armbind (det sydafrikanske tre-benede hagekors triskolonen). Hvis dette ikke er militant, så hedder jeg Hans Engell.
  Så Martin Kasler skal huske ikke at kaste med sten når han selv bor i et glashus.HUsk din fortid (og nutid) Martin, før du og Junikredsen beskylder andre for at mænge sig med udemokratiske, voldelige elementer.

  Kommentar by Demokratisk Socialist — 2. marts 2010 @ 03:12

 42. rettelse:
  Jeg skrev: “Martin Kasler var udtænkt til at være en ungdomsgruppe til “Den Danske Forening”
  Jeg mente naturligvis: “Dansk Ungdom/Forum var udtænkt til at være en ungdomsgruppe for “Den Danske Forening”. “

  Kommentar by Demokratisk Socialist — 2. marts 2010 @ 03:19

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper