31. august 2021

S. Siddique vil have voldtægtsdømt afghaner til DK: ‘Gør mig ked af det at høre en historie som Jamils’

Det er næsten umuligt at få kriminelle udlændinge udvist, da både venstrefløj, domstole og internationale konventioner kæmper imod. Når det så endelig sker, arbejder den yderste venstrefløj på højtryk for at omgøre beslutningen. Tilbage i 2009, da udviste irakere ‘besatte’ Vor Frue Kirke, hed talspersonen Taleb Said Morad Ansari – en heroinsmugler, der syv år tidligere fik en udvisningsdom. I gruppen sås blandt andet ansigtstattoverede Ghassan Younis, der otte år tidligere fik en udvisningsdom for narkokriminalitet og våbenbesidddelse.

Med andre ord: Venstrefløjen har intet moralsk kompas. Herunder Frie Grønnes Sikandar Siddique, der i lighed med Enhedslisten kæmper for den udviste afghaner ‘Jamil’. En mand der blev udvist af Danmark efter domme for voldtægt og våbenbesiddelse. Ikke et ord om ofrene, blot stakkels Taleb, Ghassan, Jamil…

Det gør mig ked af det og pinlig at høre en historie som Jamils. Hvordan kunne det overhovedet komme på tale at hjemsende folk til Afghanistan den 4. juli? Hvor Taliban var godt i gang med at overtage magten. Jeg forstår det simpelthen ikke. Hvad tænker regeringen og ministeren dog på?
Det er resultatet af mange års ødelæggende hanekamp om at være hårdest på udlændingepolitikken, men uanset ens holdning på området, er det altså fuldstændig uacceptabelt at Danmark sender…”
(Sikandar Siddique, 29. august 2021)

(Sikandar Siddique på Facebook, 29. august 2021; NB: Let redigeret)

Fra arkivet

“Senere da han blev talsmand for de de afviste asylansøgere, kom der navn på – Taleb Ansari. Identisk med Taleb Said Morad Ansari, en 48-årig iraker, der i 2002 fik en dom på seks års fængsel for forsøg på indsmugling af 1,4 kilo heroin.” (Uriasposten, 2009)

“Blandt de Irakere der nu opholder sig i Vor Frue Kirke mens de venter på at blive sent tilbage til Irak, er foruden heroinsmugleren Taleb Said Morad Ansari også den dømte forbryder Ghassan Younis, der kan kendes på tatoveringerne i ansigtet. Han er dømt for bl.a. våben og narko.” (YouTube, 2009)

“Talsmanden for de sultestrejkende er Taleb Said Morad Ansari, der fik udvisningsdom i 2002, men er desværre stadig i landet. Han får støtte fra ansigtstattoverede Ghassan Younis, der nu kalder sig ‘Hulk Sami Alqseunan’. Han blev udvist i 2001, dømt for våbenbesiddelse og narkokriminalitet. Younis og Ansari kender hinanden fra besættelsen af Vor Frue Kirke, maj 2009. (Udrejsecenter Kærshovedgård, 2017)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121397/trackback

48 Comments »

 1. Det møgdyr(Sikander Siddique) skulle selv være sendt til Muhammedanien. -For mange år siden. Besætteren har ikke gjort andre end feltmadrasserne noget godt. Og det er nok også tvivlsomt.

  Kommentar by Nielsen — 31. august 2021 @ 10:44

 2. Danmark er blevet gjort til et forsvarsløst land, hvor forsvaret er blevet gjort så svagt, at det knapt kan forsvare sig selv. Og danskerne er også gjort forsvarsløse. End ikke en peberspray må de have i hjemmet. (I USA regner man med at flere millioner indbrud og hjemmerøverier pr. år. ikke bliver til noget fordi amerikanere har ret til at forsvare deres hjem og familie)

  Danskerne må ikke forsvare sig, det har folkemordstinget bestemt. Og fordi vi regeres af politikere som Rosa Lund, Jelved, Zenia og Jacob osv. vælter det ind i landet med kulturfremmede som ønsker at fordrive danskerne og overtage vores land.

  Overtagelsen og talibaniseringen sker med hjernevaskende propaganda og salami-metoder, og typer som dem der omtales i oplægget, understøttes af DR, Enfoldighedslisten, de Radigale, V, SF og DF osv.

  Danmark begynder at ligne en mand der er sprunget ud uden faldskærm fra stor højde, og som efter et par kilometers fald synes at det egentlig går vældig godt. Han nyder udsigten og regner med at ramme en blød høstak.

  Kommentar by BENT A — 31. august 2021 @ 11:34

 3. Siddique en ubehagelig og ubrugelig type

  Kommentar by dunk — 31. august 2021 @ 11:34

 4. Det er en dom der er blevet eksekveret. Så den skal vel først omstødes før der kan ske en ændring

  Kommentar by Bjarne Jensen — 31. august 2021 @ 11:48

 5. Jeg er overbevist over at Jamil ikke undervurderer sine skader og hvad han i øvrigt er blevet udsat for! Og jeg sidder vel med en slet skjult fryd over at Taliban nu giver ham de klø, dansk lovgivning forhindrede ham i at få!
  Når vi udviser folk, så er det til et land, som på udvisningstidspunktet, af uafhængige folk, vurderes til at være sikkert! Derefter ophører vores ansvar for vedkommende! Vi kan ikke i evighed være ansvarlig for hvad der sker i lande hvortil vi udviser folk til!
  Alternativer vil være at vi aldrig ville kunne udvise noget overhovedet! Og det er nok Sikandar Siddique’s ærinde. Er de først kommet ind, kan vi aldrig komme af med dem igen, det passer meget godt til Frie Grønnes potentielle vælgere, det er nemlig dem der står først for når der skal udvises. Men det er vel en folkeafstemning værd!

  Kommentar by Den Nervøse — 31. august 2021 @ 11:58

 6. Kan vi ikke skånes for et kæmpe foto af denne Skidkandar Skidquku? Jeg ved ikke med de andre, men jeg brækker mig nærmest, hver gang jeg ser dette fjæs. Og Afghanistan, puha. Nu har Talibaner magten i dette bjergrige, beboet af middelalderlige, muslimske nomader. De prøver at vise sig fra sin gode side lige nu, da de har akut behov for økonomisk støtte fra verdenssamfundet. Det skal nok gå. Kina, EU og evt. russerne kommer at pumpe milliarder til disse skægaber, mens de i ro og mag sliber krumsablerne. De har ikke travlt. Det haster ikke at bide den hånd, som fodrer dem. Terroren kan godt vente lidt, så Unicef, Røde kors og Anders Ladekarl kan vise hvor gode de er. Jeg er nødt til at stoppe nu, inden jeg kaster op.

  Kommentar by Thor — 31. august 2021 @ 12:07

 7. Så byt med afghanistan.
  De sidste med dansk tilhør imod udviste.

  Kommentar by P — 31. august 2021 @ 12:08

 8. Om en uge er det 30 år siden, at den første store aktion for at blive i landet trods udvisning, besættelsen af Blågårds Kirke, indledtes, og fem måneder senere endte med “succes” i form af Palæstinenserloven. Det er jo fantastisk, at den samme falske melodi kan spilles med succes igen-igen-igen. Og så siger man, at Paludans mødestunts er blevet forslidte efter et par år… Venstrefløjen fremturer frækt i samme rille efter 30 år (men opererer jo også i et væsentligt venligere farvand).

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 31. august 2021 @ 12:33

 9. Hvor er Ekstrabladet forsiden?

  “Politikker vil gerne have udvist voldtægtsforbryder tilbage til Danmark, så han kan gå frit rundt”

  Kommentar by KineserSnot — 31. august 2021 @ 12:36

 10. Rapefugees welcome …

  Kommentar by Uwe Max Jensen — 31. august 2021 @ 12:41

 11. Kommentar by Peter Neerup Buhl — 31. august 2021 @ 12:33

  Og lige siden har man brugt den samme drejebog og holdningsmassage af Danskerne. I denne omgang er erhvervslivet der elsker billig arbejdskraft, som de-facto betyder løndumpning på banen.

  https://nyheder.tv2.dk/business/2021-08-31-danske-virksomheder-har-et-problem-afghanske-flygtninge-kan-vaere-en-del-af

  Vi kan takke Venstre, Konservative, LA og R for denne løndumpningsmodel, som de i deres pseudoteori (30 års dårlige erfaringer ser man bort fra) ‘integrere’ folk.

  Kommentar by KineserSnot — 31. august 2021 @ 12:47

 12. Jamen, du lægger bare soveværelse til, Sikkandar.

  Kommentar by Michael — 31. august 2021 @ 12:47

 13. Det er den her sag, der henvises til:

  https://viborg-folkeblad.dk/artikel/voldt%C3%A6gt-og-afpresning-medf%C3%B8rte-udvisning-2013-2-25?fbclid=IwAR14O1PTCqSbslW4oYr65YaK6mRFxQp6uK7el583_LsfWA39S2zc8C4TChs

  Kommentar by kent — 31. august 2021 @ 13:01

 14. Og det er hende her, der med næb og kløer vil gøre ALT for at få voldtægtsforbryderen til Danmark:

  https://www.facebook.com/lenekjj/posts/4191907010924555

  Kommentar by kent — 31. august 2021 @ 13:05

 15. – men han spiller spillet godt, det må man sige..
  https://www.tv2lorry.dk/lorryland/politikere-det-digitale-had-er-voksende

  Det viser bare hvor dumt ægte racistiske kommentarer er. Siddique skriger at grin, det var det han håbede på. Han ville juble hvis han kunne få fremprovokeret et overfald på sig selv eller andre muslimer.

  Kommentar by anno — 31. august 2021 @ 13:30

 16. Jeg har hørt, at i Frankrig bliver kun 1% som får en udvisningsdom reelt set udvist. Her er problemet, at landet de kommer fra i reglen ikke vil tage imod egne statsborgere. Den 1% som så bliver udvist har den franske stat sikkert måtte betale landet til, at tage imod. Intet som har relation til den 3.verden kan reelt set forvaltes,- derfor luk Europa totalt for disse kulturer.

  Kommentar by CCC — 31. august 2021 @ 13:37

 17. Venligboer Lene Kjær laver opslag på facebook > Journalist Cecilie Strøm gengiver borgerens interessant indspark og laver dermed en ’stakkels offer artikel’ i BT.

  Det snildt indrettet, således skal journalisten ikke gå i detaljer med årsagen til, at manden er i Afghanistan og Danskerne bliver dermed gjort til de onde.

  Kommentar by KineserSnot — 31. august 2021 @ 13:46

 18. Kommentar by anno — 31. august 2021 @ 13:30

  Nej manden spiller faktisk spillet ret dårligt, selvom han får altid serveret på et sølvfad og journalisternes kritiske tilgang er ikkeeksisterende.

  Kommentar by KineserSnot — 31. august 2021 @ 13:48

 19. Hvorfor kan Sikandar Siddique ikke bare erkende at afghanerne vil have taliban og deres “lov og orden” og så i øvrigt lade dem være i fred. Er det ikke det venstrefløjen har råbt og skreget på de sidste 20 år?

  Kommentar by Santor — 31. august 2021 @ 13:56

 20. kinesersnot- nej, han spiller ret godt. Han vil provokere.

  Kommentar by anno — 31. august 2021 @ 14:11

 21. Kommentar by anno — 31. august 2021 @ 13:30

  Tror han er gennemskuet af de fleste. Når man ser Samråd hvor manden er med, bliver han jo holdt for nar af de andre ordfører.

  Han bliver kun valgt ind, hvis venstrefløjen forsat vil have en provokatør ind, rent politisk er han en nulbon.

  Kommentar by KineserSnot — 31. august 2021 @ 14:12

 22. Kilden til historien er venligboeren Lene Kjær fra Odense, her snakker hun i 2015.

  http://arkiv.socialister.dk/avis/visartikel.asp?art=36917

  Kommentar by KineserSnot — 31. august 2021 @ 14:17

 23. kinersnot – håber du har ret, ellers: Brænd lortet af! https://youtu.be/99zsH6iG_6c de burde ha’ en pris for at holde liv vestlig kultur

  Kommentar by anno — 31. august 2021 @ 14:21

 24. Skal han ikke samme vej som Naser Khader ? ud i glemslens mørke

  Kommentar by k.m. — 31. august 2021 @ 14:39

 25. Skandalen er, at 2benede subhumans som jihadister og talebananas går frit omkring i et civiliseret land som Danmark. Hver gang disse individer åbner bønnespalten, blæser der kun støv og aske ud. Vi burde starte en landsindsamling til en enkeltbillet for dem til Bumfuckingstan, hvor de kan fortsætte deres grove misbrug af jordens iltforsyning – det ville forbedre Danmarks klima væsentligt. Svigter det, kan de udlejes til at skræmme rotter væk i ghettoerne.

  Kommentar by Gustav Jensen — 31. august 2021 @ 15:20

 26. Tese:
  Sikandar bliver genvalgt af alle de årsager vi ikke vil stemme på ham.

  Der er nu så mange kulturfremmede i landet at islampartier som Frie Grønne har en platform.

  Velkommen til USA, velkommen til etniske interessepartier.

  Jeg gætter på at Frie Grønne inden længe udelukkende består af islamister og at de naive, klimatosser vil vandre videre til andre græsgange.

  Muslimer i Danmark som pakker deres døtre på 10 år ind i tørklæder,
  muslimer i Danmark som sender deres børn i muslimske skoler,
  muslimer i Danmark som ikke vil assimileres har i Sikanders parti
  det perfekte kort på hånden.

  Jeg håber ikke at dette sker, men jeg er bange for at den demografiske
  udvikling alene vil sikre denne kulturfremmede mandater til fortsat
  anti-dansk virke i Folketinget.

  Sikander er guld værd for dem der ikke vil assimileres.

  Kommentar by konservativ — 31. august 2021 @ 15:41

 27. Tag hjem og få orden i eget hus
  https://denkorteavis.dk/2021/tvungne-omvendelser-og-boerneaegteskaber-i-pakistan-en-hverdagsbegivenhed/

  Kommentar by k. m. — 31. august 2021 @ 16:04

 28. Ditte Okman nailer den: — Prøv lige at gå ind på Sikandar Siddiques Facebook.
  Alle dem der liker hans opslag har udenlandske navne (måske med undtagelse af en midaldrende kvinde ved navn Ulla)
  Alle dem der griner af ham har danske navne.

  Strategien om at hente brune stemmer, den lader til at virke, når man ikke taler om andet end, hvor racistiske danskerne er, og hvor stor en succes muslimerne er.

  Spørgsmålet er, om det helt er nok…

  Kommentar by Saul — 31. august 2021 @ 16:46

 29. Politikerne ææææælsker mordere. Der bor to i vores boligforening
  Begge fra Irak de har dræbt 3 mennesker i en narkohandel der gik galt.
  Derfor skal de have humanitær ophold i Danmark, og familiesammenføring, lejlighed for næsen af danske hjemløse.og penge i hoved og røv uden at være andet end modbydelig.
  Hvis man har myrdet 3 mennesker så kan man da gå frit rundt i europa.
  Så er man jo Merkels store idol.

  Kommentar by Jan hansen — 31. august 2021 @ 17:24

 30. Her er lidt fra dens “fredelige religion” Iskam –

  Sura 2.216 Jeres forskrift er at føre krig selv om det skulle være jer imod.

  Sura 9.73 Profet! Bekæmp de vantro. Vær skånselsløs mod dem! Deres herberg bliver helvede. Hvilket ondt endeligt!

  Sura 8.59-60 De, der er vantro, skal ikke regne med at undslippe; de kan ikke unddrage sig.

  Udrust imod dem så stor en styrke og så mange kampheste, som I formår, for dermed at sætte en skræk i Allah´s og jeres fjende og i andre…

  Sura 4.89 De (vantro) ville ønske, at I var vantro, lige som de selv er vantro, således at I var lige. Tag ikke nogen af dem til venner, før de udvandrer for Allahs sag! Hvis de vender sig bort, skal I gribe dem og dræbe dem, hvor I end finder dem.

  Sura 9.5 Når de fredhellige måneder er omme skal I dræbe dem, der sætter andre ved Allahs side, hvor som helst I finder dem! I skal gribe dem, belejre dem, ligge på lur efter dem i hvert baghold! Men hvis de omvender sig (bliver muslimer), holder bøn og giver almisse, så lad dem frit gå.

  Sura 47.36 Bed ikke om fred når I har overtaget, Allah er med jer.

  Sura 9.29 Bekæmp dem, som ikke tror på Allah og den yderste dag, og som ikke forbyder, hvad Allah og hans udsending forbyder; og blandt dem, der har fået skriften , skal I bekæmpe dem, der ikke bekender sig til den sande religion (islam), indtil de et kuet og betalt skat (til muslimerne). De kristne siger ”Messias er Guds søn!” Det er de ord de tager i deres mund. De efterligner, hvad de, der var vantro, sagde tidligere. Måtte Allah bekæmpe dem” Hvor kan de være så forløjede?

  Sura 8.17 Det var ikke jer, der slog dem ihjel, men Allah som slog dem ihjel,

  når du kastede (spydene mod dem) var det ikke dig der kastede, men Allah, der kastede.

  Sura 9.13 Kæmp mod dem! Så vil Allah straffe dem ved jeres hånd og gøre dem til skamme, hjælpe jer mod dem og læge hjertet hos de troende folk hånd.

  Sura 9.3 Forkynd dem, der er vantro en pinefuld straf.

  Sura 8.65 –66 Profet! Anspor de troende til at føre krig. Hvis der er 20 udholdende mænd af jer, vil de besejre 200, og hvis der 100 af jer, vil de besejre 1000 af dem, der er vantro, for de er folk, der intet forstår. Der tilkommer ikke en profet nogen fanger, før han har kæmpet og sejret i landet.

  Sura 9.123 I, som tror (på Allah)! Bekæmp dem af de vantro, der er i nærheden af jer! Lad dem finde jer skånselsløse! I skal vide, at Allah er med de gudfrygtige (muslimer).

  Sura 9.38-39 I,som tror (på Allah)! Hvad er der i vejen med jer? Når man siger til jer: ”Ryk ud for Allahs sag!” er I som tynget mod jorden… Hvis I ikke rykker ud, vil han tildele jer en pinefuld straf…

  Sura 9.41 Ryk ud med let oppakning eller med tung og før krig med jeres ejendom og liv for Allahs sag. Det er bedste for jer hvis I har viden.

  9.62 Ved I ikke, at den, der sætter sig op mod Allah og hans udsending, har Helvedes ild i vente. Der skal han blive til evig tid. Det er en vældig vanære.

  Sura 8.12-14 (Byttetagningen): Jeg vil sætte en skræk i livet på dem, der er vantro. Hug dem over nakken (med sværdet)! Hug dem over hver en finger! For de satte sig op mod Allah og hans udsending! Allah er streng til at straffe. Sådan er det, så smag det! De vantro har ildens straf i vente.

  Sura 5,33 Gengældelsen for dem, der bekæmper Allah og hans udsending og stræber efter at skabe fordærv i landet, er at de bliver dræbt eller kors-fæstet eller får deres hænder hugget af i modsat side eller bliver fordrevet fra landet. Sådan er det!

  Jihad som udvandring og overtagelse af de vantros land

  Sura 9.74 De, der tror (på Allah) og udvandrede og kæmpede for Allahs sag, og de, der gav jer husly og hjælp, det er de sande troende.

  Sura 9.20 De, som tror (på Allah) og udvandrede og kæmper med deres ejendom og deres liv for Allahs sag, de befinder sig på et højere rangtrin hos Allah. Det er dem, der vil sejre.

  Sura 33.26-27 Han (Allah) fik dem af skriftens folk (jøderne og de kristne) … til at komme ned fra deres befæstede stillinger og satte dem en skræk i livet, idet I dræbte en del og tog en del til fange. Han gav jer deres jord, deres boliger og deres ejendom i arv, og desuden jord, som I endnu ikke havde betrådt. Allah er i stand til alt..

  Sura 48.20-21 Allah lovede jer meget bytte, som i skulle tage, og dette lod han hurtigt ske for jer…

  Og noget andet bytte, som I endnu ikke har bemægtiget jer, har Allah allerede indkredset. Allah er i stand til alt.

  Hvis de, der er vantro, havde taget kampen op mod jer, ville de snart have vendt ryggen til. Siden finder de ingen ven og ingen til at hjælpe sig.

  Allah giver muslimerne meget bytte og fuldstændig magt over alle vantro

  Sura 59.6 Hvad Allah gav sin udsending som bytte fra dem (fra de vantro) skulle I hverken transportere på heste eller kameler for at få fat i. Allah giver sine udsendinge magt over hvem, han vil. Allah er i stand til alt.

  Profetens udvandring, som er basis for islams tidsregning, er vigtig for alle muslimer. Engang var det Mekka, som skulle erobres, nu er det nyt land i Vesten, som skal koloniseres og som Allah vil skænke alle dem som bytte, der følger ham jfr.

  Kommentar by Hans peteresen — 31. august 2021 @ 17:46

 31. JAN 17.24: For EU, FELTMADRASSERNE og de røde pladderhumanister betyder 3, 30, 300, 3000, 30.000 eller 300.000 voldsforbrydelser, mord og terrorhandlinger ingenting. Alene i Sverige er der på 1 år begået over 8000 mord, mordforsøg, påsatte brande, trafikdrab, voldtægter, røverier og andre grove overfald. En migrant guerilla-krig mod svenskerne er i gang.

  Også i Danmark ignorerer politikere og journalister massevis af overgreb, ulykker og forbrydelser som går ud over almindelige borgere.

  EU og Berlin og magt”eliten” har længe lukket øjnene for de enorme omkostninger og blodige konsekvenser masseindvandringen har påført europæerne. Og man har ladet store færger sejle 2-3000 migranter ad gangen fra Afrika til Europa.

  Ikke meget tyder på at EU agter at beskytte europæerne og skandinaverne mod fortsat indvandring. Al den årelange snak om Frontex og effektiv bevogtning af de ydre grænser, har hidtil været tom og hyklerisk snak.

  500 millioner europæeres økonomi, kultur, liv og fremtid trues af politisk uduelighed og inkompetance. For i Afrika og omegn er der over 1000 eller 1500 millioner afrikanere og arabere som gerne vil til Europa.

  Kommentar by BENT A — 31. august 2021 @ 18:47

 32. Den Store Hukommelse har dette om halvhjernen:

  ”Hvis politikerne talte positivt om indvandrerne i tre måneder, så sværger jeg på, at integrationen ville lykkes for de fleste.”
  (Sikandar Siddique, Talsmand for foreningen Gadefortællinger, taget fra hans valgreklame 2019).

  Han stillede sig op på Folketingets talerstol 22.06.2020, for at bede om 1 minuts stilhed, for at mindes negeren George Floyd, der blev dræbt i 25. maj 2020 i USA.

  ” Fuldstændig vanvittig opførsel, som desværre kan være et udtryk for den dæmonisering, som muslimske medborgere er blevet udsat for i årtier. Det må og skal stoppe nu.”
  (Sikandar Siddique, MF/løsgænger- tidligere Alternativet, i lokalavisen.dk 17.07.2020 og Uriasposten 07.08.2020, i anledning af, at en 81-årig ingeniør (Jørgen) skulle have forulempet en påstået muslimsk hjemmehjælper, der trængte sig ind, uden at vise identifikation, se Den Danske Forenings hjemmeside 07.08.2020 ”Løgnepressens tilsværtning af 81-årig). Det samme skete ved en såkaldt begravelse af et spædbarn af muslimsk herkomst, hvor Rasmus Paludan var til stede.

  ”Mette Frederiksen puster til fremmedhadet, når hun først mistænkeliggør minoriteter (somalierer i Aarhus/AvK) , der bliver smittet med en dødelig sygdom og i dag langer ud efter det hun kalder ”Indvandrerdrenge. Når landets statsminister på tre dage kommer med to udtalelser, der er svære ikke at se som racistiske, så tegner det et meget problematisk billede af en regeringsleder, der splitter Danmark i stedet for at samle.”)
  (Sikandar Siddique, MF, løsgænger-tidligere Alternativet, udtalt 19.08.2020 efter Socialdemokratiets sommergruppemøde 19.08. og på Uriasposten 21.08.2020) og Den Korte Avis 24.08.2020. Se også Rosa Lund, Zenia Stampe og Morten Østergaard.

  ”Alle de her drenge vi snakker om, de er født i Danmark, mange af dem har slet ikke været i Mellemøsten – er de et problem, så er de et dansk produkt, og så er det et dansk problem, og derfor skal vi ikke snakke om hvor deres forældre kommer fra.”
  (Sikandar Siddique, MF- tidligere Alternativet, løsgænger, i Deadline 20.08.2020).

  ”Jeg er ikke indvandrer. Jeg er dansker. Jeg er lige så dansk som du er. Det eneste, jeg er indvandret fra, er Rigshospitalet,” lød det fra Siddique, der er af pakistansk afstamning med forældre, der kom til Danmark i 1970’erne.”
  (Sikandar Siddique, MF, formand/politisk leder for det nystiftede parti (07.09.20), der blev udråbt på Blågårds Plads, Den Korte Avis 07.09.2020). Tidligere medlem af Socialdemokratiet og Alternativet.

  ” Vi er Black Lives Matter,
  vi er Extinction Rebellion,
  vi er Black Panthers,
  and we got guns.”
  (Sikandar Siddique, MF, politisk leder af Frie Grønne i Information 08.09.2020 og Weekendavisen nr 37/11.09.2020”Opinion”, s.15). Uffe Elbæk (også en af stifterne) sagde til ham: ”Du bliver sgu Danmarks udgave af Malcom X.”

  ”Jeg kommer aldrig til at undskylde for, at jeg er muslim. Jeg kommer aldrig til at undskylde for min hudfarve. Jeg kommer aldrig til at undskylde for min opvækst. Jeg kommer aldrig til at undskylde for, at jeg er dansker. Jeg kommer aldrig til at undskylde for, at min forældre er fra Pakistan. Jeg kommer aldrig til at undskylde for, at jeg engagerer mig i politik. Jeg kommer aldrig til at undskylde for, at jeg kræver radikal og omgående forandring for at undgå et klimakollaps. Jeg kommer aldrig til at undskylde for, at Danmark er mit land lige så meget, som det er dit.”
  (Sikandar Siddique, politisk leder af De Frie Grønne på Facebook 09.09.2020 og Uriasposten 10.09.2020).

  ”Jeg er lige så dansk, som du er, Morten Messerschmidt. Hvis ikke mere dansk. For mens du måske tror, det er mig, du bekæmper når du spreder din sludder, så bekæmper du i stedet de danskere, der kom før os – og som sikrede de rettigheder, som jeg og mange andre forsvarer og som du og dine undergraver.”
  (Sikandar Siddique, politisk leder af De Frie Grønne på ”detoffentlige.dk” 25.01.2021 og Den Danske Forening 26.01.2021).

  ”Hjælp gerne mig og Frie Grønne med en vælgererklæring, så kan vi stille op til næste folketingsvalg og fortsætte kampen for et frit Palæstina. Jeg og Frie Grønne kræver rettigheder til alle palæstinensere.”
  (Sikandar Siddique, politisk leder af de Frie Grønne, på Facebook og Newspeek 12.05.2021).

  “Højreekstremistisk propaganda om muslimer er blevet politisk almindeligt, også i Danmark – og det kan føre til vold.”
  (Sikandar Siddique, politisk leder ad de Frie Grønne på Facebook 08.07.2021og han fortsætter med at citere følgende fra Dagbladet Information (08.07.2021)

  Kommentar by der Adler — 31. august 2021 @ 19:10

 33. SUK, nu er “perlen” igen på banen.
  De stakkels udviste, åbenbart udvist for at stjæle af kagedåsen og lign. skal da naturligvis omgående retur til Danmark, hjemme i Danmark som de ofte benævner dette land. Husker i hvilken politiker der tilbød at handle ind for de stakkels uskyldige pus, da de søgte tilflugt i en kirke? Underligt nok kan den kristne kirke benyttes når man søger sympati. I dansk “politik” er der højt til loftet, se blot på sammensætningen i Folketinget. Utroligt så mange der mener at den såkaldte sammenhængskraft skal ophæves.

  Kommentar by NED MED ALTING — 31. august 2021 @ 19:26

 34. Rosa Lund og co kan også være med…

  https://www.bt.dk/krimi/enhedslisten-vil-hente-udvisningsdoemte-jamil-tilbage-til-danmark-det-er-ekstremt

  Kommentar by KineserSnot — 31. august 2021 @ 19:40

 35. 133 og 119
  * Hans Petersen 17:46
  Både §133 og §119 i straffeloven forbyder trusler om voldsanvendelse, og jeg er sikker på at både §266 og §266b ville problematiserer Koranen!

  Kommentar by Den Nervøse — 31. august 2021 @ 19:56

 36. Jamen Siddi Dada, Kan det undre nogen? Enhedslistene. Ja det undre mig efterhånden ikke.

  Kommentar by Michael Unna — 31. august 2021 @ 20:26

 37. “S. Siddique vil have voldtægtsdømt afghaner til DK:”

  Dette viser klart hvor manden loyalitet ligger; nemlig hos islam og muslimerne.

  “S. Siddique vil have voldtægtsdømte muslimer væk fra DK:”
  Havde udtalelsen været denne, ville loyaliteten være hos Danmark.

  Hvordan kan et folketingsmedlem være loyal mod Danmark og ikke ønske muslimske voldtægtsmænd hjem til deres stinkende huller i ørkenen.

  Kommentar by Gustav Jensen — 31. august 2021 @ 20:47

 38. Det undrer mig, at Jamil påstår han blev fanget af Taliban, og både tæsket, truet osv. men var i stand til at beholde sin smartphone, så han kunne få taget pic, af den poståede tortur, samt uden problemer kunne komme i kontakt med sine Danske støtter, feks. journalisterne på BT, samt FB osv. osv.

  Men han´ støtter skal nok opfinde en forklaring på dette paradoks..

  Hvornår mon Jamil´s Danske voldtægtsoffer m.m får lov til at komme til orde. Her er svaret: ALDRIG

  Kommentar by Christian Sørensen — 31. august 2021 @ 20:52

 39. # 34 og #38.
  Til 34, det undrer ingen.
  # 38 Godt spørgsmål omkring den fine/kostbare telefon.
  Som Helle T. Smith i sin Statsministerperiode konsekvent udtalte: Der kommer en god løsning i morgen.

  Kommentar by NED MED ALTING — 31. august 2021 @ 20:57

 40. 95% af politikerne HAR INTET LÆRT af de sidste 35 års erfaringer med indvandring. Heller ikke selvom problemerne er blevet værre og værre, og antallet af trusler, overfald og mord er steget og steget.

  Se hvordan 45 afghanere er blevet til over 1000 på få dage, og snart følger familiesammenføringer, og så kan de 1000 blive til 5-7000 på kort tid. De gamle partier er alle glade og tilfredse med det resultat.

  Iøvrigt har politikerne storhedsvanvid, når de vil redde Afghanistan, Somalia, Mali, Kenya, Tanzania, Ætiopien, Uganda, Zambia, Niger og Nigeria og andre store lande.

  Oveni vil de også bruge 800 milliarder kr. vind og vejr, omlægge landbruget og erhvervslivet, forsørge over en million fremmede fra 50 lande, og gøre rødradikale Danmark til forbillede for hele verden.

  Om de så sendte alle lille Danmarks indkradsede skattepenge, afgifter, P-bøder og moms-beløb til disse lande, ville det forslå som en snebold i helvede.

  (Og det er da et penge-svineri uden lige at de hælder milliarder og atter milliarder af kroner ned i jungler og ørkener, sumpe og diktaturer, uden at det nytter nogetsomhelst. Ihvertfald gavner det ikke danskerne det mindste.

  Foreløbig har Kolbøtte-borgen smadret store dele af infrastrukturen, velfærden, sundheden, friheden og trygheden. Og værre bliver det.

  95% af vores politikere og journalister er gået fra forstanden. Eller har aldrig haft en.

  Kommentar by BENT A — 31. august 2021 @ 21:06

 41. Tja.. Hvornår begynder hjemsendelserne?

  Kommentar by Polka - je suis Hr. Naturli' — 31. august 2021 @ 22:08

 42. Vi kan blive ved og ved. Der sker ingen ændringer i her omtalte førte politik. Kun en ting kan ændre dette vigtige forhold og det er at undlade at stemme på partier som de der vil mere indvandring. Alt det der med at de indvandrede er fint uddannede, de er læger, fysikere osv. har gang på gang vist sig at være en direkte løgn. Ingen bliver gjort ansvarlig for denne lallende løgn. De “politikere” der kommer med disse potente løgne, de vil ikke erkende forholdet. Se til Sverige, en host host, humanistisk stormagt. Landet nærmest segner i problemer. Alligevel stemmer de svenske vælgere på Socialdemokratiet, Sverigedemokraterne er lyst i band. Og det kaldes demokrati. De Rigsretssager der er ført her i landet har igennem mange år været på baggrund af “krænkelser” af indvandrere hhv. asylturister.

  Kommentar by NED MED ALTING — 31. august 2021 @ 22:32

 43. Mit indre raser, når jeg på en og samme tid (igen og igen) må erfarer, at Sikandar Siddique har fået taletid i Danmark, mens der er rigtig mange ETNISK DANSKERE, der ikke er hjelmet til/kan forlade hjemmets fire vægge mere end 15 timer pr. måned (ledsagerordningen) OG IKKE ENGANG kan råbe ankestyrelsen op, om URETTEN i indespærringer, der overgår fængslernes rettigheder til gårdturer/indånding af luft fra oven/handicappedes ret til et liv på lige med ikke handicappede!
  HVORNÅR indser MSM/Journalistisk Venstreforbund, at de (fanden tage mig) har et ansvar at holde i hævd (for de skattekroner af vores, de nyder godt af), frem for at agere mikrofonholdere for iSlammets indtrænglinge i VORES demokratiske land????

  Hvis tilvandrende / deres efterfølgere har noget at klage over HER I DANMARK, bør de, efter min personlige mening, have en fribillet på flyet til deres hjemegn OG NETOP de´r udøve deres politiske intentioner!!!

  Spørgsmålet er så:
  Hvorfor gjorde de det ikke INDEN de kom til Danmark?
  Hvorfor griber de så ikke chancerne NU, for politisk comback i hjemegen??
  Kan det være fordi, at vores politiske venstrefløj (på Borgen såvel som i MSM) er langt lettere at manipulere, end det ville være, at lokke et normalt 7 års barn ind i en bil, ved hjælp af en optøet is der stinker, af en længst overskreden salgsdato???

  Sikandar Siddique og hans lige har et valg:
  bliv og udvis taknemmelighed eller fis af og gør hvad I bør for Jeres hjemegn!!!

  – så kunne det sq være, at VORE EGNE SVAGESTE kunne få opmærksomhed fra MSM!

  Sikandar Siddique giver mig kvalme; igen og igen!!!

  Kommentar by M.S. Carstens — 31. august 2021 @ 22:39

 44. Det allermest kvalmende i Danmark, er det ikke folkemordstinget, som er i færd med at udslette og tilintetgøre danskernes indfødsret, kultur, historie og fremtidsmuligheder, og som på forbryderisk vis er gået i gang med at udskifte det danske folk med et andet folk….?

  Eller er det allermest kvalmende, at danskerne er som slatne og afkræftede fisk der driver med strømmen ned mod turbinehjulene?

  Politikerne har ansvaret for danskernes vé og vel, men det er de ligeglade med. Derimod går de meget op i om folk i fjerne lande har penge nok, velfærd nok og tryghed nok.

  Kommentar by BENT A — 31. august 2021 @ 23:23

 45. Er det en Abe?

  Kommentar by kartoffeldansker — 31. august 2021 @ 23:26

 46. kartoffeldansker — 31. august 2021 @ 23:26 – Jep.

  Endnu en fucking perker der skal ud af vores land – hurtigt.

  Kommentar by piphans — 1. september 2021 @ 00:04

 47. -Hurtigst muligt.

  Kommentar by Nielsen — 1. september 2021 @ 04:18

 48. Den brune klump skulle holde sit store æselgab lukket, denne landsforæderiske tosse og Uffe Elbæ elsker, burde sparkes så hårdt i sin slaskede muhammedaner røv, at den havnede i den første gylletank den mødte, send den ned til Afghanistan sammen med Uffe Elbæ og se om de kan flyve fra et højhus.

  Kommentar by Ingolf Rasmussen — 1. september 2021 @ 16:54

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper