1. september 2021

Copenhagen Pride 2021: AEH’er overfaldt Christian og Frederik – ‘Hvad er der galt med dig, bøsserøv’

BT har talt med Christian Mathiesen og Frederik Fryland, begge 24-årig, der under Copenhagen Pride på Rådhuspladsen i København ved to særskilte episoder samme dag blev overfaldet af en 16-årig dreng med ‘anden etnisk baggrund end dansk’. Han var i selskab med to andre drenge, der målrettet gik efter slagsmål med festende. Det ene offer var iført regnbuefarver. Mere hos BT.dk, der skal have ros for ikke at udelade etnicitet på gerningsmanden, som LGBT-segmentet ellers har for vane.

Episode 1: Christian Mathiesen

“‘Kort forinden står jeg og danser på et bord sammen med en veninde. På et tidspunkt kommer den her unge fyr, som gerne vil danse med min veninde. Men det har hun ikke lyst til, og det fortæller jeg ham så. Han bliver sur og skubber mig ned fra bordet,’ fortæller Christian Mathiesen. …

24-årige Christian Mathiesen lander på den kolde asfalt, og i de efterfølgende sekunder går aftenen fra at være festlig til at blive et regulært mareridt. Først med knytnæveslag i ansigtet og siden med adskillige spark i hovedet overfalder drengen Christian Mathiesen midt under festlighederne på Rådhuspladsen.

‘Samtidig står han og råber, at jeg er en fucking bøsse,’ fortæller Christian Mathiesen…

(Copenhagen Pride på Rådhuspladsen, 22. august 2021; Foto: Youtube)

Episode 2: Frederik Fryland

“‘ud af det blå kommer tre drenge gående. De er meget højlydte… Pludselig optrapper den unge fyr konflikten og skubber mig,’ siger han. …

‘Jeg skubber tilbage, og så råber han noget i stil med: ‘Hvad er der galt med dig, bøsserøv’, inden han slår mig med et knytnæveslag i ansigtet.‘”

Oploadet Kl. 10:39 af Kim Møller — Direkte link28 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121431/trackback

28 Comments »

 1. LGBT+ besluttede sig for at alle der ville råbe op om det her i 00erne, blev sorteret fra.

  Dt værste ved dette overfald udover volden, er at det blive sat op på en piedestal og alle kan forstå at der skal gøres noget ved det. Man siger at deres PRIDE-parader skal støttes så længe dette foregår.

  Os andre der bliver overfaldet af AEH for dog ikke millionvis af skattekorner i støtte, så vi kan gå Parader og gøre opmærksom på problemet. Men det nok fordi vi ikke ønsker at fastholde en falsk diskurs og faktisk går til nældens rod.

  Kommentar by Kinesersnot — 1. september 2021 @ 10:43

 2. Det var også ham her forleden, han udelader dog at snakke om det som et AEH problem og fastholder den falske woke-diskurs.

  https://www.tv2ostjylland.dk/aarhus/peter-modtager-doedstrusler-er-tvunget-til-at-have-to-livvagter-med

  Kommentar by Kinesersnot — 1. september 2021 @ 10:45

 3. En skam der ikke var et par skaldende hvide hetero boksere til stede…

  Kommentar by redneck — 1. september 2021 @ 10:55

 4. Her er hvorfor det gik galt – https://www.youtube.com/watch?v=83b_u5V51U8

  Kommentar by piphans — 1. september 2021 @ 11:10

 5. Man fristes til at citere det gamle MEME:

  “Islam Is Right About LGBTQ”.

  Kommentar by Peter Nielsen — 1. september 2021 @ 11:15

 6. piphans — 1. september 2021 @ 11:10

  Afslørende video. Når der så er een, der stiller spørgsmål, er det chikane. Case closed.

  Kommentar by tavsen — 1. september 2021 @ 11:29

 7. Christian og Frederik kunne prøve at købe nogle “Queers For Palestine” t-shirts. Det kunne måske hjælpe lidt.

  https://www.redbubble.com/i/t-shirt/Queers-For-Palestine-by-jacquesi97/59080669.WFLAH

  Kommentar by BE — 1. september 2021 @ 11:34

 8. Segmentet for offentlig udstilling af seksuelle præferencer, syntes sikkert at det var helt fint, når Paludan blev angrebet.
  Nu er de selv ude med et budskab, som mishager herrefolket…
  Jeg ender vist med et pocorn-misbrug.

  Kommentar by Lider af danskhed — 1. september 2021 @ 12:30

 9. NÅR MAN ikke orienterer sig bredt via net-aviser og bøger, men nøjes med de MSM som er propfulde af løgn og fortielser, kommer det naturligvis som en stor overraskelse at bøsser og lesbiske osv. nemt risikerer at blive overfaldet af det nye herrefolk, hvis de skilter med deres kønsforvirring.

  I det hele taget er hverdagsterroren kommet til Danmark, og besættelsestroppernes vold kan ramme enhver dansker som går rundt uden at være iført villatelt. MSM fortier systematisk at masseindvandringen har store omkostninger og blodige konsekvenser for stadig flere danskere.

  Kommentar by BENT A — 1. september 2021 @ 13:01

 10. Til alle. Herlige præcise indlæg. Ham med de 2 åbenbart nødvendige livvagter, det er sikkert kostbart med sådanne, mon han har tænkt over hvorfor det er nødvendigt med ikke blot en, men to? De 2 ungersvende der er blevet overfaldet, hvad mon de selv har stemt på til folketingsvalgene? I regnbuemiljøet er man som bekendt meget favnene, plads til alle, no borders, asyl til alle og meget meget mere. Vold er under alle omstændigheder ikke acceptabelt, men måske de ved deres stemmeafgivelse til folketingsvalg, er blot en lille smule skyldige i den vold der har ramt dem. I samme miljø har man flere gange tidligere oplevet Mygind syndromet. Det er så synd for disse voldsmænd. Ligeså følgende præmiereplik: Jeg er ikke racist så det er uden betydning hvem der slog mig, mine venner, min kæreste osv. til lirekassemand. Husker i svømmestjernen og hendes kæreste der blev udsat for grov vold? Husker jeg rigtigt når jeg her fremfører at i dette tilfælde var Mygind syndromet også fremme?

  Kommentar by NED MED ALTING — 1. september 2021 @ 13:24

 11. Nå, voldsmændene skal blot have flere penge (uden at arbejde for disse), flere klubhuse, bedre boliger, flere udlandsrejser osv. så bliver alt godt. Spørg bare A. Merkel, i følge hende klares det alt sammen. FØJ.

  Kommentar by NED MED ALTING — 1. september 2021 @ 13:27

 12. Kommentar by Lider af danskhed — 1. september 2021 @ 12:30

  Ja det var tragikomisk de gik til angreb imod Paludan pga hans ‘Homo-Islam’-kampagne når han reelt set gjorde det for deres eget bedste.

  Kommentar by KineserSnot — 1. september 2021 @ 13:27

 13. Rent bortset fra alt dette alfabet hurlumhej er en konstruktion som hurtigst muligt skulle forsvinde ud af dagligdagen flag osv.saa er overfald af den slags totalt uacceptable ,hvis en gruppe exibitionister absolut vil udstille sig saa kan vi leve med det een gang aarligt men de skal have lov til at goere det i fred, det er mit haab der i fremtiden vil vaere personer der vil give disse AEH typer den roevfuld de saa rigeligt fortjener

  Kommentar by dunk — 1. september 2021 @ 13:31

 14. Hvad blev der af Bøssernes Befrielsesfront? Hvad med at bevæbne sig?

  Kommentar by Hansen — 1. september 2021 @ 13:51

 15. Kommentar by Hansen — 1. september 2021 @ 13:51

  De travlt med at redde bøsser i Afghanistan og er ret ligeglad med deres egen baghave.

  Kommentar by KineserSnot — 1. september 2021 @ 14:18

 16. Danskerne vil nok gøre klogt i at begynde at holde sammen i grupper når de skal nogen steder. Både i byen, på bus- og jernbanestationer og ved stranden osv. foregår der efterhånden mange uhyggelige overfald.

  I Åhus er mange ældre blevet røvet og svindlet, men politiet tilbageholder oplysninger om banditternes etnicitet.

  OT: Uhyggelig video vedr. artikel om at Pfizer vaccinen indeholder giftige graphine oxid-partikler. (Camilla Foged fra S-S anbefaler nu, vel på Brostrøms vegne, vaccinering af børn ned til 2 år)

  Kommentar by BENT A — 1. september 2021 @ 14:20

 17. Homo´ernes forestillingsverden er helt på linje med “Pixies and Unicorns” med fødderne solidt plantet i den blå luft.

  Dem om det, deres dogmer tillader dem aldrig at lære det!

  Kommentar by Santor — 1. september 2021 @ 14:51

 18. Jeg tror at det gik galt da det blev forbudt at gå med ‘bøsse’.

  Kommentar by piphans — 1. september 2021 @ 15:01

 19. Hver eneste dag er der nye tilfælde af tilkommende kulturberigere, der begår overgreb mod danskere. Senest en franskmand af nordafrikansk herkomst, der lige begår tre gaderøverier mod tilfældige og frarøver deres ure:

  https://ekstrabladet.dk/krimi/faengslet-roevede-ure-paa-gaden/8826018

  Kommentar by Ole Lukøje — 1. september 2021 @ 17:00

 20. Endnu en sag der aldrig nåede TV-Avisen…

  Kommentar by LarsB — 1. september 2021 @ 17:06

 21. Jeg kender flere bøsser i min ydre omgangskreds. Alle har prøvet blive chikaneret eller slået af indvandrerdrenge.

  De beretter alle om følelsen af at blive slået og sparket som en del af en muslimsk manddomsprøve. De fleste bøsser stemmer efterfølgende alligevel på de Radigale. Deres forklaring er, at udskamningen ved at stemme på Dansk Folkeparti i miljøet er for stor.

  Jeg kan forstå, at der nu er etableret en homo-udbrydergruppe med konservativt og indvandringskritisk værdigrundlag.

  Kommentar by Thomas M. — 1. september 2021 @ 18:33

 22. DA NAZISTERNE og kommunisterne havde travlt med at myrde og udrydde de millioner af mennesker der ikke passede med deres forestillinger om perfekte og nyttige mennesker, holdt de også deres mordprogrammer så hemmelige som muligt. Og da tyskerne gik i gang med folkeudskiftninger/massemord i Polen og Ukraine, Rusland, Serbien, Holland og Grækenland, var det heller ikke officiel politik. Men der forelå planer om at sulte mange millioner “unyttige” og “uperfekte” mennesker ihjel. Og millioner døde faktisk af sult i dertil indrettede områder.

  Folkeudskiftninger fungerer bedst, når de foregår i det skjulte eller kan bortforklares. Læs kapitlet “Europa bag pigtråd” af A. Beevor. Eller læs om dr. Mengele, Frantz Stangl og Heydrich. Og læs om Sverige.

  Hvad MSM oplyser danskerne om, er kun en lille brøkdel af hvad der foregår af lyssky transaktioner. Fortielserne foregår systematisk.

  Kommentar by BENT A — 1. september 2021 @ 18:40

 23. 18.40 var en kommentar til LarsB 17.06.

  Iøvrigt er der mange grunde til at det kan være klogt og nyttigt at læse Beevors bøger.

  Kommentar by BENT A — 1. september 2021 @ 18:51

 24. Bøsserne må stemme for deres overlevelse eller lide

  Kommentar by BB — 1. september 2021 @ 20:17

 25. #12 dunk
  Det er et stort problem at erklærede nationalkonservative uden videre accepterer at afvigere af alle mulige slags tiltager sig mere og mere plads (magt/accept) i det offentlige rum.
  Homosex er og bliver Herren en vederstyggelighed !!
  Dengang Danmark/den vestlige civiliserede verden stod fast på det kristne fundament stod vi netop FAST.
  Al nedtur starter i det små. Man vågner ikke op en morgen og opdager at man har nået bunden af afgrunden. Man starter med at tage et skridt ned i den,så et til og så et til….

  Kommentar by Danskeren — 2. september 2021 @ 06:44

 26. Danskeren — 2. september 2021 @ 06:44:

  Jep. De fleste såkaldt “national-konservative” er det mere af navn end af gavn. De er ofte mere en slags liberale.

  Kommentar by Peter Nielsen — 2. september 2021 @ 11:29

 27. Bøssen og lebben havde helt sikkert krænket og fornærmet herrefolket, måske de havde kigget på ham, eller også var det deres hvide hudfarve eller deres seksualitet.

  En ting er sikkert…

  Det var ihverfald ikke den indavledes skyld.

  OVERHOVEDET!

  Kommentar by Hans peteresen — 2. september 2021 @ 16:33

 28. Bøssemafiaen, venstrefløjen og islam – de vil frem i verden. – og det foregår ofte i uskøn forening.

  Hvornår begynder hjemsendelserne?

  Kommentar by Polka - je suis Hr. Naturli' — 2. september 2021 @ 19:56

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper