3. september 2021

Ideologisk amnesi: Holger K. Nielsen om Foghs Afghanistan-krig: ‘Nyrup: Vi er med USA hele vejen’

Folkesocialisten Holger K. Nielsen er ikke vild med krig, og nævner George W. Bush og Anders Fogh Rasmussen som værende politikere, der startede krigen i Afghanistan. Man kunne også argumentere for, at det i virkeligheden var al-Qaeda og Taliban der startede krigen. Uanset hvad, så giver det ikke rigtigt mening at tørre den af på Fogh. Det var statsminister Poul Nyrup Rasmussen, der gjorde Danmark til en del af krigen i Afghanistan. Han havde opbakning i Det Udenrigspolitiske Nævn, og det endelige beslutningsforslag ‘om dansk militær deltagelse i en international sikkerhedsstyrke i Afghanistan’ blev ensstemmigt vedtaget. Dvs. også med SF-mandater.

“Til alle dem der kritiserer Biden for den amerikanske tilbagetrækning fra Afghanistan: kritiser i stedet George W. Bush, Anders Fogh og alle de øvrige, som startede denne håbløse krig #dkpol” (Holger K. Nielsen)

(Holger K. på Twitter, 1. September 2021)

Fra Berlingske, 22. september 2001 – Nyrup: Vi er med USA hele vejen.

“Danmark står bag USA hele vejen i den forventede militære aktion, der ventes iværksat i løbet af kort tid som svar på terrorangrebene 11. september. Det sagde statsminister Poul Nyrup Rasmussen efter, at han i går havde sikret sig opbakning fra et flertal i både Folketingets Europaudvalg og Udenrigspolitisk Nævn.

Poul Nyrup Rasmussen tilsluttede sig fuldt ud den amerikanske præsident, George W. Bushs, tale til kongressen, hvor han blandt andet krævede, at Afghanistan udleverer Osama bin-Laden og alle ledende personer i hans terrornetværk, al-Ouaeda, samt får adgang til alle træningslejre.

‘Det er helt klare og berettigede krav. Danmark bakker fuldt og helt op om dem. Jeg har sagt det før, og jeg vil gerne sige det igen til USA: Vi er med jer hele vejen,’ sagde statsministeren.

Kritisér ikke Biden…

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121462/trackback

26 Comments »

 1. Og hans (og konens) holdning til Unionen er lige så forudsigeligt skiftet den modsatte vej. Kort sagt en typisk politiker. Jeg gætter på, at K’et står for Kamæleon…

  Kommentar by Peter Neerup Buhl — 3. september 2021 @ 01:38

 2. Afghanistan har nu den mest veludrustede guerilla-bevægelse i verden. Det skal de nok få at mærke i Nordalliancen, den eneste Taliban-frie del som er tilbage. Et en smule civiliseret område der aldrig har været besat af Taliban eller Isis, og et bjergområde som har tænkt sig at kæmpe imod Taliban med alle midler. Men nu er de måske ude i en håbløs kamp med alle de våben som Biden har foræret terroristerne.

  Sagen viser at ikke alene er Biden uduelig, det er hele kredsen omkring ham, med Nancy Pelosi og Kameldamen i spidsen, og diverse skøre og fordærvede politikere og rådgivere i en tætpakket rand af snyltere og parasitter omkring dem. Biden er jo kun deres handskedukke.

  I en verden med mange raketter, atom- og brintbomber, er det uhyggeligt at konstatere at folk kan nå til tops i magtapparatet. Det kan næppe vare mange år, før menneskeheden må opgive at redde sig selv.

  Det er lidt det samme herhjemme. Vælgerne, danskerne, kvinderne og måske især mændene er på vej mod at udrydde sig selv. Mændene er så feminiserede, at feministerne og rødstrømperne har dem i deres hule hånd. Derfor går det nu samme vej med vores land som med Sverige. Fortsætter den vanvittige udvikling, er det definitivt slut med Danmark om 10-20 år. Det yndige land vil til den tid være en jungle, et fallitbo, et Isis/Isil område, hvor danskerne jagtes og er ved at blive etnisk udrenset/udryddet.

  Hørte Pape og Sofie Carsten i P1. Begge var enige om at der er en sådan mangel på arbejdskraft, at der nu bør importeres tusinder og atter tusinder af migranter fra områder udenfor EU, dvs. afrikanske og arabiske lande. De lød til at være lige så bindegale som Enhedslisten.

  USA og Canada regeres pt. af idioter og mærkværdige typer. Ser det bedre ud i Europa og Skandinavien? Merkel, Ylva og Ursula fører an, hos os er en stor skolepige forsvarsminister, kulturfremmede udlændinge sidder i råd og styrelser der bestemmer over indvandringspolitikken m.m., danskerne diskrimineres og lige nu er en komplet tåbelig og latterlig rigsretssag gået i gang.

  Det begynder at ligne de sidste tider der er beskrevet i bibelen.

  Kommentar by BENT A — 3. september 2021 @ 03:54

 3. …..at tossede folk kan nå til tops i magtapparatet…

  Kommentar by BENT A — 3. september 2021 @ 03:59

 4. Syndig Forvirring (SF) :-). Nuvel bekæmp islam så godt I kan. Skrivepause. God fredag og weekend. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 3. september 2021 @ 06:27

 5. PS: Støt SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God weekend.

  Kommentar by Michael Unna — 3. september 2021 @ 06:28

 6. Det Danske Flyvevåben har omkring 30 helikoptere af forskellig type og til forskellige opgaver – heraf 9 Seahawk-helikoptere, der er en opgraderet udgave af Blackhawk-helikopteren. Taliban har nu 33 af Blackhawk.
  Og over en halv million stykker håndvåben – maskingeværer, stormgeværer og pistoler. Det sorte våbenmarked går store tider i møde. Snart vil de såkaldte bander og andre jihad organisationer være bedre udrustede end det danske politi. Takket være præsenildement Joe Biden og det demokratiske parti.

  Kommentar by Limewoody — 3. september 2021 @ 07:31

 7. Holger k. er imod krig
  Holger og resten af venstrefløjen fører ideologisk krig mod det danske folk.

  Den krig uden våben kan komme til at koste flere liv, end der ligger på Killing Fields.

  BT skriver :”Uforklarligt mange dør af hjertedød”. Der skal ske flere obduktioner.

  Da springer jeg i off-topic igen og spørger om årsagen er coronavaccine?

  Det er alt for synligt at myrde X-antal mennesker med våben.
  Hvad hvis konspirationsteoretikere har ret i, at depopulation er i gang med gift, forklædt som coronavaccine?

  Danmark gik ikke alene ind i Irak, men som del af international styrke. Påstand om masseødelæggelsesvåben.

  Cirkus corona handler om efterretninger og sløring af fakta, akkurat som i krig. Derfor mener jeg vi er i krig, og fjenden er vores egne politikere, sundhedsmyndigheder, medicinalindustrien og meget indflydelsesrige globalister.

  Kommentar by k.m. — 3. september 2021 @ 07:47

 8. 10 dage efte 11/9 2001 var jeg en tur i USA. To dage efter ankomsten var jeg ude og spise med vores vært. En meget ophidset herre kom hen til vores bord – han kendte åbenbart vores vært, og begyndte at fortælle os alle at USA skulle smide en A-bombe over Afghanistan så landet blev udryddet, hvilket jeg som ærkedansker syntes var lige lovligt hårdt, men jeg holdt da min kæft. Ved nærmere efter i dag har manden nok alligevel haft ret. Englænderne har været der – Russerne har været der – USA Nato har været der, og lur mig om det ikke bliver Kinas tur snart.

  Kommentar by ph — 3. september 2021 @ 07:50

 9. Den Afghanske stat og dets magtapparat har været et stort bluff nummer. Der har ikke været 5-10% Taleban sympatisører, der har været 5-10% der IKKE var Taleban sympatisører.

  Vesten er blevet taget så grundigt i røven man må undres over vi kan sidde ned

  Kommentar by redneck — 3. september 2021 @ 07:52

 10. @ ph — 3. september 2021 @ 07:50
  Alle flykaperne fra 9/11 var fra Saudi Arabien – hvor er logikken i at angribe Irak og A-bombe Afghanistan?

  Det er et fakta den Saudiske kongefamilie var/er personlige venner med Bush, og som nogle af de eneste fik lov at flyve ud af USA i dagene efter 9/11

  Du kender godt talemåden at rette smed for bager?

  Kommentar by redneck — 3. september 2021 @ 07:55

 11. Så nu da talebamserne har fået våben til en hel hær, forventer vi en talebandit besættelse af Danmark. De kommer for at befri danskerne fra den kristne undertrykkelse af friheden til at tæve konen og stene dem som ikke vil løfte numsen i vejret 5 gange i døgnet. København omdøbes til Kabullerby og talebananas sikkerhedspatruljer holder de kristne fanatiske bander i skak, indtil islam har erobret landet – godt hjulpet af den islamiske femtekolonne overalt.

  Kommentar by Gustav Jensen — 3. september 2021 @ 08:39

 12. Det kræver uddannelse, viden, værksteder og reservedele hvis det mere avancerede udstyr skal fungere over længere tid. Det er ikke som at tænde for en brødrister. Jeg tror ikke Taliban kommer til at køre og flyve så meget.

  Kommentar by BE — 3. september 2021 @ 08:48

 13. kommentar afvist i off-topic

  https://freeworldnews.tv/watch?id=612f0295962c797ddecd9860&fbclid=IwAR2SY_IHtCRdXbkvv_iX5_k5Qq3Tc88dNc5R0p_rOWIMtBXg_zMZUIS_gvw

  Vaxxed Lady Develops Huge Busted Blood Vessels Inside Mouth and On Body

  Tiden vil vise om det er “supervåben” mod sygdom, som Mette Frederiksen påstår, eller det er biologisk krigsførelse på global plan

  Kommentar by k.m. — 3. september 2021 @ 09:00

 14. > Limewoody 07:31
  ronpaullibertyreport.com/archives/afghanistan-a-tragically-stupid-war-comes-to-a-tragic-end

  Kommentar by Nielsen — 3. september 2021 @ 09:03

 15. redneck 07:55
  “Du kender godt talemåden at rette smed for bager”
  Redneck, du vender udtrykket helt på hovedet. I Wessels digt hedder det “for smed at rette bager”.
  I en lille by dræber byend eneste smed en anden person. Smeden skal derfor (hen)rettes. Byens borgere anmoder dommeren om i stedet for smeden at (hen)rette en bager, da byen ikke kan undvære den eneste smed. men godt kan undvære en bager, da byen har 2, den ene er oven i købet gammel.
  Byen skal således ikke (hen)rette smeden (i stedet)for bageren, men skal (hen)rette bageren (i stedet)for smeden. Altså præcis det modsatte af hvad du skriver.

  Jeg er iøvrigt helt enig i dine synspunkter om krig mod Irak og a-bombning af Afghanistan som straf for Saudi Arabiske terroristers angreb 9/11, men for “ph 07:30” er en ophidset amerikaner åbenbart vigtigere end skyld, ansvar og logik.

  Kommentar by bjarne binee — 3. september 2021 @ 10:04

 16. BE 08.48: Du har forhåbentlig ret mht. til det mest avancerede udstyr. Men maskingeværerne, riflerne, bilerne, natkikkerterne, pistolerne mv. får de jo nok til at virke. Og de kan måske betale specialister eller narkohandlere fra andre lande til at betjene fly og helikoptere?

  Kommentar by BENT A — 3. september 2021 @ 11:19

 17. #12 BE

  Jeg tror ikke, at de overvejer at bruge noget af alt det isenkram, som amerikanerne har efter ladt. Som du selv siger, de aner intet om, hvordan man vedligeholder noget af det. Endsige reparerer det.

  Nej de forærer noget af det til Kina og sælger resten til våbenhandlere, som så kan fordele det til oprørsbevægelser, slyngelstater, kriminelle og åndsfæller over hele kloden. Inklusive Europa.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 3. september 2021 @ 11:29

 18. @ #16 & #17

  Jeg læste lige at USA’s militær har erklæret, at det meste efterladte udstyr er blevet “demilitarized” – så det ikke længere kan anvendes militært. Jeg forestiller mig at det kan gøres simpelt med nogle ændringer i softwaren i nogle computer-våbensystemer.

  Men noget af udstyret kan sikkert sælges. Kineserne vil måske gerne lave noget “reverse engineering”.

  Kommentar by BE — 3. september 2021 @ 11:44

 19. Let the Blame Game commence!

  Holger er en af de mest skyldige her i Danmark, ingen tvivl om det. Af en anti-krigs politiker at være, var han utrolig villig til at gå i krig, han skulle bare have den rigtige bestikkelse, hvilken vides ikke.

  Bidens plan for tilbagetrækningen var og er en katastrofe. Det materielle kan der rettes op på, hvis USA ellers vil. Spørgsmålet nu er hvor hurtigt Kina kommer på banen. Spændende tider ;)

  Kommentar by Santor — 3. september 2021 @ 12:46

 20. Hvor var ægteparret Kretz og læderbøssen Steinmetz henne med deres forargelse over, at gamle Creepy Joe stod og gloede på sit ur under en mindehøjtidelighed for de faldne amerikanske soldater?

  Havde det været Trump, ville det være Breaking News på DDR og TV2 Fake News i flere dage…

  Kommentar by Revisoren — 3. september 2021 @ 13:03

 21. Husker at afdøde Jan Monrad fra Monrad & Rislund konsekvent omtalte den gamle afdankede marxist Holger K. Nielsen som “Holger Grå Nielsen”…

  Kommentar by Revisoren — 3. september 2021 @ 13:38

 22. @ BE — 3. september 2021 @ 08:48

  Nemlig. En helikopter kræver 3 – 5 timers service for hver flyvetime afhængig af modellen. Sandsynligvis mindre hvis det er en Hind (russisk).

  Amerikanerne kan let skyde alt flyvende materiel ned, når de ønsker det. Det samme gælder det tungere rullende materiel. Hvad håndvåben angår har de en begrænset brugstid hvad de vitale dele angår. Det er ikke let at vedligeholde et stort våbenlager uden reservedele som fjedre, stifter og andre sliddele.

  Den største skade er prestigetabet, det kan let animere terroristerne til at gå videre!

  Kommentar by Santor — 3. september 2021 @ 16:17

 23. Man kan med rette kritisere Biden for at afvikle og underminere den hvide amerikanske befolkning, men beslutningen om at trække sig ud af Afghanistan var/er absolut rigtig uanset hvor inkompetent det er foregået.

  Det er fint med missioner for at finde og eliminere terrorister, men Vesten skal kun intervenere, hvis/når vi er direkte truet, ikke for at “fremme demokrati og menneskerettigheder” etc.

  Kommentar by Peter Nielsen — 3. september 2021 @ 16:29

 24. Hvis Al Queda får fat i bare en brøkdel af det isenkram, så går vesten en hed tid imøde.

  Kommentar by Den Nervøse — 4. september 2021 @ 06:31

 25. SF ønsker jo islamisering, ikke så mærkeligt de intet har imod Talibans overtagelse, det betyder udsigt til flere flygtninge man kan irritere andre med.

  Kommentar by LarsB — 4. september 2021 @ 23:18

 26. Det bliver “spændende” at høre gamle Sleepy Joes taler på 20-årsdagen for 9/11 i næste uge.

  Mon ikke han ønsker Taliban tillykke med den storslåede sejr?

  Kommentar by Revisoren — 5. september 2021 @ 13:23

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper