4. september 2021

Aamund: “I forhold til den danske ægteskabslovgivning har Støjberg administreret lige efter bogen.”

Selvom alle folkevalgte drømmer om ministerbiler, så gider de færreste være integrationsminister. Hvad enten du er rød eller blå, så vil den yderste venstrefløj sekunderet af NGO’ere gøre sit bedste for at smadre dit liv. Det kan ende med brandbomber, som med Hvilshøj, eller en juridisk hekseafbrænding, som med Støjberg. De hader også Tesfaye, og har er ikke bare mulat, men tidligere kommunist. Fra Asger Aamunds blog – Støjberg på heksebålet.

“Det var partiet Venstre, der fik skrabet nok stemmer sammen i Folketinget til en rigsretssag med det formål at få Inger Støjberg ‘renset’. Men det var vist ‘udrenset,’ formanden i virkeligheden mente. Og nu sidder vi med en astronomisk dyr rigsretssag med hele 26 dommere i en tutti-frutti rødgrød, hvor jura, politik, etik og mediehysteri er blandet sammen i én pærevælling. Hele denne sag kunne være afgjort med en påtale…

I stedet går Støjbergs mange fjender både i Venstre og også i den røde del af Folketinget nu efter den perfekte politiske likvidering af hende, således at hun på ryggen af en fængselsstraf kommer helt ud af folkestyrets rampelys. I forhold til den danske ægteskabslovgivning har Støjberg administreret lige efter bogen. Man skal være fyldt 18 år for indgå ægteskab i Danmark. Samtidig er ægteskabet ikke gyldigt, hvis det er indgået i strid med danske retsprincipper.

Det er således ulovligt at bringe sin mindreårige brud med til Danmark, ligesom ægteskabet ikke er lovligt, hvis det er indgået som en aftale mellem to familier og ikke en frivillig aftale mellem to mennesker. … Det er kun rimeligt, at Støjberg som den ansvarlige minister ønskede at sikre sig, at migranternes ægteskaber var indgået i overensstemmelse med dansk lovgivning. Derfor blev ægtefolk adskilt, hvis hustruen var mindreårig, og hvis der var begrundet mistanke om tvangsægteskab. Det samme sker i Sverige, hvor proceduren begynder med en adskillelse efterfulgt af en individuel vurdering i overensstemmelse med de internationale konventioner, der kan resultere i enten en sammenføring eller ægteskabets ophævelse.

Denne individuelle bedømmelse fandt ikke sted i Støjbergs regi, men den var der nu reelt alligevel, da den danske lovgivning rummer utallige klagemuligheder, som kan tages i anvendelse af den hær af sagsbehandlere og rådgivere, der står til migranternes disposition. Migranternes retsstilling var således ikke meget anderledes end den svenske model, der ikke har mødt modstand fra det ellers indvandringsbegejstrede Sverige.”

(‘Inger du færdig’ i Gigis’ F. Inger, 2016)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121503/trackback

25 Comments »

 1. Aamund har fuldstændig ret(som sædvanlig), og det ved alle normale danskere. Desværre så udgør normale danskere kun ca. 10% af danskerne, så alt håb er desværre ude.

  Kommentar by piphans — 4. september 2021 @ 11:22

 2. TILEGAL
  Fin nummerplade.
  Og pæn Chrysler/Cadillac
  Hvornår bliver de UDvist?
  Hinsidan pågår innbördeskriget.
  Selv om vi billedligt talt snakker om et meme,synes det virkeligt nok.

  Kommentar by Nielsen — 4. september 2021 @ 11:25

 3. Den infame omkostningsfrie “godhed” får importeret afskyelige personer. Børnelokkere har gode vilkår

  Og når muslimske kvinder ser den frihed kvinder har i vestlige samfund og ønsker den samme frihed, koster det mange gange deres liv. Kvinfo er forskræmt tavse. Hvornår kommer der en eva-luering af det foretagende?

  https://rairfoundation.com/arizona-islamic-family-tries-to-murder-pregnant-daughter-for-dating-a-non-muslim-im-not-scared-of-your-american-laws/
  Arizona: Islamic Family Tries to Murder Pregnant Daughter for Dating a Non-Muslim – ‘I’m not scared of your American Laws’

  Honor-related violence is a phenomenon in Europe after it opened its borders to Islamic migration. America is now experiencing the same consequences of its open border and refugee policies. Honor killing is the product of a male chauvinist society that finds its justification in the Qur’an and Islamic tradition. The victim’s family wanted to kill her when she challenged male Islamic authority.

  Kommentar by tavsen — 4. september 2021 @ 11:40

 4. Inger Støjberg har været hadet af den indvandringspolitiske venstrefløj i årevis. Og nu er det tid til hævn. Tid til pay-back.

  Det er ellers et segment, som gerne insisterer på at forstå alt i kontekst. Og have en stor forståelse for gode hensigter. Men ikke her. Nu er det “efter bogen”. Småting.

  Inger Støjberg kunne have fået en påtale – en næse. Og så kunne vi ligesom komme videre. Men ikke her. Det skal være en lang og pinefuld proces, der påfører Inger Støjberg mest mulig lidelse. Hun skal have et sår – og så gnider man salt i såret hver dag.

  Den her retssag – det her setup – er modbydeligt at overvære. Det vil vise sig om forløbet falder i vælgernes smag. Jeg tror det ikke.

  Kommentar by BE — 4. september 2021 @ 11:46

 5. Asger Aamund er som altid i topform. Gid der var flere af hans slags og gerne i Folketinget.

  Kommentar by NED MED ALTING — 4. september 2021 @ 12:02

 6. For at få tingene til at hænge sammen insisterer Inger Støjbergs kritikere på, at det jo udelukkende handler om krænkelse af asylanters rettigheder. Det handler ikke om – og der er egentlig ikke forargelse over – ægteskaber med mindreårige piger.

  Derfor er der denne konstante insisteren på at bruge ordet “asylpar”. Det giver mig kvalme.

  Kommentar by BE — 4. september 2021 @ 12:35

 7. JACOB SPRÆLLEMAND er totalt til grin. Han er jo den radikale hovedarkitekt bag denne retssag med næsten 30 dommere, som nu skal sidde og pille, stikke og sortere i en kæmpestor bunke af smålige petitesser og latterlige detaljer. En anklager var stolt af at der er over 7000 sider som kan bruges mod Støjberg. Og er der ikke indkaldt 30-50 vidner og “eksperter”? Sprællemanden bliver vel hovedvidne?

  Med dette fjollede kæmpeopbud må man vel forvente en dom for overlagt mord og livsvarigt fængsel til Støjberg? (det er nok bare en pudsig tilfældighed at disse cirkusagtige rigsretssager altid handler om at nogle asylanter er blevet “krænket”)

  Nürnberg domstolen der dømte nazistiske uhyrer og massemordere, havde ikke engang så mange dommere.

  Kommentar by BENT A — 4. september 2021 @ 12:53

 8. Jakob Sprællemand var jo løgnepressens formandskandidat, og Venstres selv var så dumme at de valgte ham, skønt han ikke engang er skabsradikal, men lige så meget ude af skabet som Pape og Uffe Elbæk er ude af bøsseskabet.

  Kommentar by Træt — 4. september 2021 @ 15:38

 9. Jeg hører til en af dem, der er rigtig ærgerlig over, at de brugte alle kneb for at lukke retsagen, så vi, befolkningen, ikke selv kunne danne os en mening om det, der bliver sagt.
  Talen om at embedsmændene ikke var ‘scenevante’ er bullshit.’
  Gu’ er de da så, ellers når de ikke langt i systemet, men ryger ret hurtigt ud.

  Hvis man ikke ville vise deres ansigter, som så vidt jeg kan forstå, alligevel allerede har været vist ved tidligere omgange af undersøgelser, hvor journalisterne stod uden for døren og prøvede at udspørge efter møder.

  Det kunne man have løst ved ikke at vise dem direkte, når de afgiver forklaring, men vise et still billede, men så jeg kunne høre, hvad de siger.
  Høre betoningerne osv. = give mig en mulighed for selv, at danne mig en mening.
  Men det tiltror de ikke befolkningen, at de kan.
  Vi skal bare betale det hele ved kasse 1.

  Nu er jeg afhængig af, hvad journalisterne synes, er det væsentlige. Og de er ikke specielt på Støjbergs side, men er næsten 100 % på den modsatte side.

  Og så undrer de sig over, at hun selv har oprettet en side, hvor hun kan fortælle sin side af sagen.

  Det hele er helt og ledelse spild af penge.
  Men så får nyhedsmedierne da noget de kan udfylde sendetiden/avisspalterne med.

  Kommentar by Hema — 4. september 2021 @ 19:10

 10. Til Aamund’s udmærkede vinkel på rigsretssagen bør også tilføjes, at alle i Venstre’s folketingsgruppe har været vidne om, at Inger Støjberg administrerede til “grænsen”. Også Konservative, Socialdemokraterne og SF vendte det blinde øje til om “grænsen var nået”. Simpelthen grundet en bred politisk enighed blandt folketingsmedlemmerne om, at barnebrude naturligvis skulle adskilles. Dette er jo det uskrevne fakta.

  At Enhedslisten siden ville gøre alt for at ødelægge deres hadeobjekt Inger Støjberg undrer ingen, men at Støjberg’s kollegaer i Venstre nu er forsvundet med halsen mellem benene er kujonagtig.

  Det er påfaldende altid i flygtninge-sager at statsapparatet går sådan i selvsving. Det er ganske enkelt proportionsforvrængning, at en lille håndfuld barnebrude fra Syrien kommer til koste danskerne et måske 3-cifret millionbeløb i undersøgelser og retssager.

  Men den tidligere RadiGale (nu Venstre Vendekåbe) Jakob Ellemann har endnu en gang vist sig uden ære og rygrad samt helt uden økonomisk forståelse. Tænkt hvor mange syge, ældre og hjemløse mv. han kunne have hjulpet for de penge … altså hvis nu Ellemann også havde haft hjertet det rette sted.

  Kommentar by Thomas M. — 4. september 2021 @ 20:06

 11. Uanset udfaldet, bør et af de to bejlende partier tage hende ind og dermed sige ‘fuck off’ til det radigale retssystem i Danmark.

  Kommentar by LarsB — 4. september 2021 @ 22:03

 12. Denne retssag (Læs: gemene svinestreg) mod Støjberg, bliver, uanset udfaldet, Venstres undergang!

  Kommentar by T. Flodur — 4. september 2021 @ 22:30

 13. Er denne barnebrud død eller levende, og risikerer jeg fængsel ved at linke til det? https://www.document.no/2021/09/04/det-amerikanske-utenriksdepartementet-overrasket-over-afghanske-barnbruder/

  Kommentar by Hansen — 4. september 2021 @ 22:53

 14. De røde skreg på handling da de hørte om barnebrudene, men da de, lumpne som de er, opdagede at de kunne jage en kniv ind mellem ribbenene på Inger, så eksekverede de dommen hurtigt og effektivt!
  Prøv lige at gengive hvad de røde selv sagde om sagen, inden de lugtede blod!

  Kommentar by Den Nervøse — 4. september 2021 @ 23:57

 15. POLITIKERBØRN er næsten altid endnu værre eller endnu mere uduelige end deres ophav. Sprællemanden er et godt eksempel. Det er derfor man skal undgå at stemme på kandidater som hedder Ellemann, Krag, Auken, Helveg eller Hækkerup osv.

  Der burde være en liste over de politikere som stemte for at denne fjollede rigsret skal gennemføres. Så man kan undgå at stemme på dem.

  Nå, under alle omstændigheder bør man forstå at de gamle partier alle går ind for at Danmark skal overbefolkes og derefter have en ny befolkning. Hvorfor danskerne vil snart vil blive fordrevet, deporteret, decimeret eller udrenset af det nye herrefolk. Læs om besættelsen af Danmark 1940-45 som var slem, men trods alt ikke nær så slem som den nuværende. Den tyske besættelse varede kun fem år, og der var en vis disciplin.

  Dengang var der ikke tale om evighedsturister.

  Kommentar by BENT A — 5. september 2021 @ 02:13

 16. V og K gik sammen med EL og R for at få denne 100 millioner kroners sag sat igang. Det bør da virke tankevækkende på alle borgerlige vælgere.

  Kommentar by BENT A — 5. september 2021 @ 02:26

 17. Dagens tegning i Politiken.

  https://politiken.dk/debat/dagenstegning/art8356120/Infotainment

  Kommentar by BE — 5. september 2021 @ 08:38

 18. En barok affaere, til at braekke sig over ,og en flok ignoranter af foletings medlemmer I skulle skamme jer, hvis ikke de ved hvad det vil sige saa slaa det op

  Kommentar by dunk — 5. september 2021 @ 09:53

 19. BE — 5. september 2021 @ 08:38

  Ja, der varmes op til DF landsmøde om 2 uger, i håb om at kunne påvirke den

  Det lykkedes jo for statslige medier med at få Venstres leder afsat og indsat deres foretrukne Jakob/Judas

  Kommentar by tavsen — 5. september 2021 @ 10:28

 20. https://politiken.dk/debat/klummer/art8353307/Det-grimmeste-og-grummeste-handler-om-St%C3%B8jbergs-omgang-med-de-sande-ofre

  Kommentarsporet er fyldt med forargelse over at man ikke respekterer ægteskabets ukrænkelighed og den konventionssikrede ret til familieliv. Og at man ikke respekterer andre landes og kulturers normer og regler.

  Kommentar by BE — 5. september 2021 @ 12:02

 21. BE 12.02: Det fremgår allerede i de første linjer af Politikens artikel, at redaktionen fortsætter hetzen mod Støjberg. Avisen er ræverød/blodrød ligesom DR, og ærlig orientering kan man ikke vente sig fra de to syge medier.

  Kommentar by BENT A — 5. september 2021 @ 12:32

 22. Asger Aamund – en sand hædersmand!

  Kommentar by Revisoren — 5. september 2021 @ 13:13

 23. Her er lidt fra “fredens religion” islam –

  Sura 2.216 Jeres forskrift er at føre krig selv om det skulle være jer imod.

  Sura 9.73 Profet! Bekæmp de vantro. Vær skånselsløs mod dem! Deres herberg bliver helvede. Hvilket ondt endeligt!

  Sura 8.59-60 De, der er vantro, skal ikke regne med at undslippe; de kan ikke unddrage sig.

  Udrust imod dem så stor en styrke og så mange kampheste, som I formår, for dermed at sætte en skræk i Allah´s og jeres fjende og i andre…

  Sura 4.89 De (vantro) ville ønske, at I var vantro, lige som de selv er vantro, således at I var lige. Tag ikke nogen af dem til venner, før de udvandrer for Allahs sag! Hvis de vender sig bort, skal I gribe dem og dræbe dem, hvor I end finder dem.

  Sura 9.5 Når de fredhellige måneder er omme skal I dræbe dem, der sætter andre ved Allahs side, hvor som helst I finder dem! I skal gribe dem, belejre dem, ligge på lur efter dem i hvert baghold! Men hvis de omvender sig (bliver muslimer), holder bøn og giver almisse, så lad dem frit gå.

  Sura 47.36 Bed ikke om fred når I har overtaget, Allah er med jer.

  Sura 9.29 Bekæmp dem, som ikke tror på Allah og den yderste dag, og som ikke forbyder, hvad Allah og hans udsending forbyder; og blandt dem, der har fået skriften , skal I bekæmpe dem, der ikke bekender sig til den sande religion (islam), indtil de et kuet og betalt skat (til muslimerne). De kristne siger ”Messias er Guds søn!” Det er de ord de tager i deres mund. De efterligner, hvad de, der var vantro, sagde tidligere. Måtte Allah bekæmpe dem” Hvor kan de være så forløjede?

  Sura 8.17 Det var ikke jer, der slog dem ihjel, men Allah som slog dem ihjel,

  når du kastede (spydene mod dem) var det ikke dig der kastede, men Allah, der kastede.

  Sura 9.13 Kæmp mod dem! Så vil Allah straffe dem ved jeres hånd og gøre dem til skamme, hjælpe jer mod dem og læge hjertet hos de troende folk hånd.

  Sura 9.3 Forkynd dem, der er vantro en pinefuld straf.

  Sura 8.65 –66 Profet! Anspor de troende til at føre krig. Hvis der er 20 udholdende mænd af jer, vil de besejre 200, og hvis der 100 af jer, vil de besejre 1000 af dem, der er vantro, for de er folk, der intet forstår. Der tilkommer ikke en profet nogen fanger, før han har kæmpet og sejret i landet.

  Sura 9.123 I, som tror (på Allah)! Bekæmp dem af de vantro, der er i nærheden af jer! Lad dem finde jer skånselsløse! I skal vide, at Allah er med de gudfrygtige (muslimer).

  Sura 9.38-39 I,som tror (på Allah)! Hvad er der i vejen med jer? Når man siger til jer: ”Ryk ud for Allahs sag!” er I som tynget mod jorden… Hvis I ikke rykker ud, vil han tildele jer en pinefuld straf…

  Sura 9.41 Ryk ud med let oppakning eller med tung og før krig med jeres ejendom og liv for Allahs sag. Det er bedste for jer hvis I har viden.

  9.62 Ved I ikke, at den, der sætter sig op mod Allah og hans udsending, har Helvedes ild i vente. Der skal han blive til evig tid. Det er en vældig vanære.

  Sura 8.12-14 (Byttetagningen): Jeg vil sætte en skræk i livet på dem, der er vantro. Hug dem over nakken (med sværdet)! Hug dem over hver en finger! For de satte sig op mod Allah og hans udsending! Allah er streng til at straffe. Sådan er det, så smag det! De vantro har ildens straf i vente.

  Sura 5,33 Gengældelsen for dem, der bekæmper Allah og hans udsending og stræber efter at skabe fordærv i landet, er at de bliver dræbt eller kors-fæstet eller får deres hænder hugget af i modsat side eller bliver fordrevet fra landet. Sådan er det!

  Jihad som udvandring og overtagelse af de vantros land

  Sura 9.74 De, der tror (på Allah) og udvandrede og kæmpede for Allahs sag, og de, der gav jer husly og hjælp, det er de sande troende.

  Sura 9.20 De, som tror (på Allah) og udvandrede og kæmper med deres ejendom og deres liv for Allahs sag, de befinder sig på et højere rangtrin hos Allah. Det er dem, der vil sejre.

  Sura 33.26-27 Han (Allah) fik dem af skriftens folk (jøderne og de kristne) … til at komme ned fra deres befæstede stillinger og satte dem en skræk i livet, idet I dræbte en del og tog en del til fange. Han gav jer deres jord, deres boliger og deres ejendom i arv, og desuden jord, som I endnu ikke havde betrådt. Allah er i stand til alt..

  Sura 48.20-21 Allah lovede jer meget bytte, som i skulle tage, og dette lod han hurtigt ske for jer…

  Og noget andet bytte, som I endnu ikke har bemægtiget jer, har Allah allerede indkredset. Allah er i stand til alt.

  Hvis de, der er vantro, havde taget kampen op mod jer, ville de snart have vendt ryggen til. Siden finder de ingen ven og ingen til at hjælpe sig.

  Allah giver muslimerne meget bytte og fuldstændig magt over alle vantro

  Sura 59.6 Hvad Allah gav sin udsending som bytte fra dem (fra de vantro) skulle I hverken transportere på heste eller kameler for at få fat i. Allah giver sine udsendinge magt over hvem, han vil. Allah er i stand til alt.

  Profetens udvandring, som er basis for islams tidsregning, er vigtig for alle muslimer. Engang var det Mekka, som skulle erobres, nu er det nyt land i Vesten, som skal koloniseres og som Allah vil skænke alle dem som bytte, der følger ham jfr.

  Kommentar by Hans peteresen — 5. september 2021 @ 13:47

 24. Som jeg har skrevet før. Rigsretsagen imod Inger Støjberg er en SKAMPLET på Folketinget.

  Kommentar by Michael Unna — 6. september 2021 @ 10:18

 25. Bent A 12:53
  Det er virkelig godt det der du har skrevet. Ja og tilbage i tiden blev Mogens Glistrup behandlet på samme måde som Inger Støjberg bliver i dag.

  Kommentar by Nielsen — 11. januar 2022 @ 07:08

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper