4. september 2021

Randers: 44-årig afghaner myrdet af mand og søn, “Motivet var blandt andet, at kvinden var vantro”…”

Der blev begået 41 drab sidste år, og en stor del var internt muslimsk. Mest omtalte drab var uden tvivl drabet på Phillip Mbuji Johansen, som venstrefløjen postulerede havde et racistisk motiv. Retssagen afslørede dog, at motivet ikke var racehad, men konspirationsteoretikere kan ikke altid nås. Et par måneder efter omtalte drab blev en 44-årig afghaner myrdet af hendes 60-årige mand og 17-årige søn i forening, da hun ifølge dem ‘ikke var rettroende muslim’, og dermed ‘vantro’. Nærmest definitionen på et racistisk drab, men her var ingen hvid gerningsmand, så næste større debat blev foranlediget af en beruset dansker der råbte af en tunesisk muslim i Kastrup.

Et overset drab omtalt beskrevet med udgangspunkt i anklageskriftet. En Ritzau-historie fra Berlingske.dk – Tiltale: Mor blev dræbt af mand og søn for at være vantro.

“En torsdag morgen i september sidste år blev en 44-årig kvinde dræbt i Randers. Det skete, da hendes søn stak hende flere gange med en kniv i hovedet, i halsen og på kroppen. …

I tiltalen lyder det, at teenageren og hans far nøje havde planlagt drabet i en længere periode. … Motivet var blandt andet, at kvinden var vantro og afviste at overdrage en ejendom til sin mand.

‘De tiltalte planlagde og udførte drabet, fordi de fandt, at (den dræbte kvinde, red.) var ikke-rettroende muslim og dermed vantro, og fordi (kvinden, red.) nægtede at overgive et skøde på en ejendom (til den 60-årige mand, red.),’ lyder det i anklageskriftet.”

(Randers Amts Avis, 4. september 2021, s. 4, udsnit)

Oploadet Kl. 11:42 af Kim Møller — Direkte link54 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121511/trackback

54 Comments »

 1. Stakkels muslimske kvinder, der skammeligt svigtes af danske kvinfolk.

  Blodets bånd gælder tydeligvis ikke de laverestående væsener i den muslimske kernefamilie

  Kommentar by tavsen — 4. september 2021 @ 11:51

 2. Vi får meget mere af den slags. Vi har jo hjulpet en del afghanere med stor tilknytning, eller hvad, til evig forsørgelse her til landet.

  Kommentar by NED MED ALTING — 4. september 2021 @ 11:58

 3. Forbryder Mette og hendes kriminelle slam af sindssyge politikere skal i fængsel på livstid for landsforræderi.

  Sørgeligt at det ikke er lykkedes at lave en vaccine mod sindssyge politikere nu da det er lykkedes den pædofile epstein ven bill gates, at skabe en livstruende medicin mod den kinesiske pest aka covid-19/20/21/22/23…..

  Kommentar by piphans — 4. september 2021 @ 12:02

 4. Ja ja ja. Men det er jo propotionsmæssigt politisk korrekt ikke så vigtigt som en Fuld dansk mand, som råber nogle rimelige ord i hovedet på en Muhammedanere. Den slags tins svælger Dansk presse sig i i dagevis (Hvad blev der af ham?). Mord på Vantro og kvinder kan nyhedsmæssigt set jo ødelægge – Integrationen- forståes……. (Ja ja ja…sort humor).

  Kommentar by Michael Unna — 4. september 2021 @ 12:12

 5. INDTIL VIDERE er det måske mest interne mord og drab i “rettroende” kredse det handler om (er dødskørsel og trafikdrab, narkodøde og uregistrerede og “forsinkede” drab medregnet i den statistik?), men bare vent.

  De op mod halvanden million kulturfremmede somaliere, irakere, syrere, tyrkere, pakistanere, marokkanere, afghanere, congolesere, burundier, nigerianere, malinesere og burkina fasoer osv. er omgivet af over fire millioner vantro, urene, kønsforvirrede, røde og racistiske danskere……. så der er nok at tage fat på, når tiden kommer til at gøre op med den vantro majoritet.

  Og når antallet af rettroende berigere kommer op på det dobbelte, og det behøver ikke vare længe, vil vi nok få en større og mere agressiv aktivisme at se. For så mange vantro kan man da ikke tolerere og inkludere i et ordentligt samfund hvor hellige koranvers fortæller hvad man må og hvad man ikke må. Især det sidste.

  Er det ikke på tide at rive kirkerne og friskolerne ned og genopføre dem som moskeer?

  Alle disse kirker og skoler kan jo virke stærkt provokerende på følsomme sjæle. (som set i Frankrig osv.) Og de røde tænkere kan heller ikke lide dem. Så hvad venter vi på. Den danske kultur bør vel også følge med tiden?

  Kommentar by BENT A — 4. september 2021 @ 12:25

 6. Hvor er ramaskriget fra metoo-hystaderne og de præmenstruelle feminister fra KVINFO?

  Kommentar by Revisoren — 4. september 2021 @ 12:56

 7. Ved at importere fremmede folk importerer man selvfølgelig også de fremmedes vanvittige adfærd og indbyrdes konflikter. Det bekræfter atter en gang, at de fremmede ikke hører til her.

  Kommentar by Peter Nielsen — 4. september 2021 @ 13:31

 8. Det var nynazister som dræbte Phillip. Den ene havde endda et hagekors tatoveret….

  Kommentar by Hw — 4. september 2021 @ 14:09

 9. Hvor er fordømmelse henne blandt Uriaspostens bruger over den rituelle halalslagtning af en uskyldig, 44-årig muslimsk kvinde i Randers?

  Hvor er forargelsen henne på Uriasposten? Forbavselsen? Vreden? Afmagten???

  Kniven blev gentagne gange hugget og boret ind i muslimens krop af hendes 17-årige muslimske søn og hendes 59-årige muslimske ægtemand, men proselytterne på Uriasposten er pisse ligeglad. De trækker lidt på skulderen 💁🏼‍♂️ og debatterer MeToo, filosofi og feminister.

  VI SKAL IKKE HAVE MIDDELALDERLIGE ÆRESDRAB FRA AFGHANISTAN I DANMARK. Fat det nu. De skal UD UD UUUUUUD, alle muslimer til hobe.

  Den der tier, samtykker.

  Kommentar by Saul — 4. september 2021 @ 15:31

 10. Man kan heller ikke længere få lov at gå på gaden i fred i landets hovedstad uden at blive røvet af nordafrikanere uden sympati for vantro og deres ejendele:

  https://ekstrabladet.dk/krimi/nordafrikanere-bag-boelge-af-ur-roeverier-i-koebenhavns-natteliv/8829299

  Kommentar by Ole Lukøje — 4. september 2021 @ 15:37

 11. Hvis en afghaner dræber en afghaner,er det kun positivt. Men hvor ville det være dejligt om de ville gøre det hjemme hos dem selv. Vi kunne vinde derved ved at bortvise den 17-årige og hans far samt naturligvis hele deres familie.
  Vi skal nok ikke regne med lydhørhed fra vores landsdforræderiske politikere. og sådan set heller ikke hos de af tyveknægtene,som har den frækhed at kalde sig danske.

  Kommentar by Nielsen — 4. september 2021 @ 16:43

 12. @ Hw — 4. september 2021 @ 14:09

  Han var venner med brødrene og de dræbte ham fordi han formodentlig forgreb sig på deres mor. Det blev aldrig sagt lige ud men det er hvad der står mellem linjerne hvis man ellers gider følge lidt med.

  Kommentar by Santor — 4. september 2021 @ 18:58

 13. Hvor er horsefacelebberne i DR’s førerbunker, som har så hulens travlt med at markedsføre kvinders rettigheder og ligestilling overalt i verden undtagen i muslimske shitholes. Føj for en våd feminazi.

  Kommentar by Gustav Jensen — 4. september 2021 @ 19:24

 14. Multikultur og blanding af racer kører fantasis for dem i Sydafrika ligesom det gør med afghanere i Randers. Og bare rolig, det kommer til din by, dit kvarter og din gade snart.

  PHOENIX, Sydafrika – Slagene tordnede ned – fra baseball bats, en hammer, en hockey -stav – over Njabulo Dlamin, der lå krøllet på fortovet og forsøgte at finde styrken til at bevæge sig.

  Han og fem venner, alle sammen sorte, havde kørt i en minibustaxi gennem Phoenix – en overvejende indisk forstad, der blev skabt ud fra tvungen racemæssig adskillelse af apartheid Sydafrika.

  En pøbel omringede dem, trak dem ud af taxaen, fik dem til at ligge på fortovet og slå dem voldsomt, ifølge vidner og videofilm hentet af The New York Times. Nogle af hr. Dlaminis venner formåede at flygte. Andre blev jagtet og slået igen af mængden, som i de seneste dage var blevet pisket op af WhatsApp advarsler og rapporter om vold fra sorte mennesker, der strømmede ind i deres samfund for at plyndre deres indkøbscentre. Mr. Dlamini nåede knap nok på tværs af gaden. Han døde senere af sine kvæstelser på hospitalet, oplyser hans familie.

  Kommentar by Saul — 4. september 2021 @ 20:02

 15. Kisten indholdt liget af Njabulo Dlamini, en 31-årig far til 11 børn, der blev dræbt i den tilstødende by Phoenix den 12. juli, angiveligt af en gruppe sydafrikanske indiske indbyggere, der bemandede en vejspærring.

  Hvordan laver man 11 små negerbasser på 31 år, det må være en eller anden rekord.

  Men nu er de 11 små negrebørn uden Far resten af livet. Det skal nok ende godt. Ligesom med den 17-årlige muslimske knivmorder i Randers, der stak sin for danske og for lidt muslimske Mor ihjel i koldt blod sammen med sin Far.

  Kommentar by Saul — 4. september 2021 @ 21:42

 16. Wow, endnu et skrækeksempel på islams mentale vanvid som venstrefløjen og andre korrupte globalister ignorerer og lader passere til byrde for egne befolkninger, for at islamiseringen kan skride fremad som planlagt.

  Kommentar by LarsB — 4. september 2021 @ 21:59

 17. Jeg vil ikke blande mig i deres interne anliggender. Jeg vil istedet forholde mig til de ikke skal herop, så undgår vi også deres dogmatismer.

  Kommentar by Kinesersnot — 4. september 2021 @ 22:57

 18. Kommentar by Hw — 4. september 2021 @ 14:09

  Du lider af Rosa Lunds vrangforestillinger

  Kommentar by Kinesersnot — 4. september 2021 @ 22:58

 19. Jeg hepper på inderne i Sydafrika.

  Godt gået. Måske de også kan tage sig af de 11 stk. kneppeaffald han efterlod?

  Kommentar by Træt — 4. september 2021 @ 23:11

 20. Ja lad os endeligt få nogle flere afghanere herop!

  Kommentar by Den Nervøse — 5. september 2021 @ 03:54

 21. SAUL = Umulius

  Kommentar by BENT A — 5. september 2021 @ 08:16

 22. Loven er blevet for slap.
  For få bliver aflivet, ingen kommer i arbejdslejr og brændemærkning er blevet en minoritets
  seksuel ting?

  Kommentar by Hul igennem? — 5. september 2021 @ 08:35

 23. Alle muslimer i Danmark må være vantro. De tigger almisser af kristne og modtager penge berørt af pølsespisende hænder. De underkaster sig kristne love. De arbejder for kristne chefer. De indånder luft, som har passeret tæt henover svinefarme. Når de shopper, går de forbi kølediske med masser af svinekød og en afdeling for vin og alkohol. Spiser de på cafeterier ude eller i firmaer, bruger de tallerken og bestik, som har været i berøring med svinekød.
  Det er egentlig underligt, at de kan holde sig selv ud i det svinske tilsprittede Danmark.
  Hvis jeg var rettroende muslim, ville jeg depressivt flygte skrigende bort til Tyrkiet og hoppe i Middelhavet.

  Kommentar by Gustav Jensen — 5. september 2021 @ 09:23

 24. Hun ville have frihed! Hun var Vantro! (Typisk Islam).

  Kommentar by Michael Unna — 5. september 2021 @ 09:37

 25. DR har travlt med at rehabilitere talibanden, men deres “dødsfjender” IS var et vildskud grundet ukendskab til islam, derfor tavshed, sådan går det altid med fake-news fra MSM

  I går demonstrerede afghanske kvinder i Kabul
  for at få deltagelse i talibandens regering, jvf udtalelse om kvinders sharia rettigheder

  Taliban vowed Tuesday to respect women’s rights, 18. aug. 2021–Værdiløs i forhold til vestlige værdinormer

  Kommentar by tavsen — 5. september 2021 @ 10:22

 26. Muhammed.

  Kommentar by Bastardo — 5. september 2021 @ 11:31

 27. @ 21 Bent A. Nåda, jeg troede bare det var KineserSnot der havde skiftet navn….

  I øvrigt ser jeg ikke dette afganske mord som problemmet, men de politikere der tillader at det foregår i vores fædreland, de er problemmet. Disse islamiske besættere kan gøre lige hvad de vil uden konsekvenser!

  Stem NB! SIAD!
  P.

  Kommentar by Piotr — 5. september 2021 @ 11:51

 28. Saul kan ikke lide muslimer; jeg bryder mig ganske enkelt ikke om dem.

  Og afghanere skal være i Ragh og ikke i Randers.

  Kommentar by Saul — 5. september 2021 @ 12:51

 29. > Saul 20.02
  Sørgelig beretning om muhammedaneres adfærd. Og hvis de ikke er,så er det alligevel en tragisk beretning,

  Kommentar by nielsen — 5. september 2021 @ 13:16

 30. Når Saul eller Umulius gang på gang skriver at han ikke kan lide muslimer, og at de skal UUUUD, vil folkemordstinget nok snart iværksætte hjemsendelsen af samtlige muslimer.

  Kommentar by BENT A — 5. september 2021 @ 13:22

 31. PS: Det må tilrådes at man læse Klaus Ewalds sidste nye klumme hos hodja, og at man følger med i Aamunds skarpe skriverier.

  Kommentar by BENT A — 5. september 2021 @ 13:25

 32. PS: Rendestensavisen BT har lige haft en artikel hvor medicinen Ivermectin mistænkeliggøres, noget som Brostrøm & co. muligvis synes vældig godt om. Læs hodja som forklarer nærmere.

  Kommentar by BENT A — 5. september 2021 @ 13:38

 33. Motivet var og er islam. Intet andet. Her er lidt fredfyldte vers fra fredens religion islam –

  Sura 2.216 Jeres forskrift er at føre krig selv om det skulle være jer imod.

  Sura 9.73 Profet! Bekæmp de vantro. Vær skånselsløs mod dem! Deres herberg bliver helvede. Hvilket ondt endeligt!

  Sura 8.59-60 De, der er vantro, skal ikke regne med at undslippe; de kan ikke unddrage sig.

  Udrust imod dem så stor en styrke og så mange kampheste, som I formår, for dermed at sætte en skræk i Allah´s og jeres fjende og i andre…

  Sura 4.89 De (vantro) ville ønske, at I var vantro, lige som de selv er vantro, således at I var lige. Tag ikke nogen af dem til venner, før de udvandrer for Allahs sag! Hvis de vender sig bort, skal I gribe dem og dræbe dem, hvor I end finder dem.

  Sura 9.5 Når de fredhellige måneder er omme skal I dræbe dem, der sætter andre ved Allahs side, hvor som helst I finder dem! I skal gribe dem, belejre dem, ligge på lur efter dem i hvert baghold! Men hvis de omvender sig (bliver muslimer), holder bøn og giver almisse, så lad dem frit gå.

  Sura 47.36 Bed ikke om fred når I har overtaget, Allah er med jer.

  Sura 9.29 Bekæmp dem, som ikke tror på Allah og den yderste dag, og som ikke forbyder, hvad Allah og hans udsending forbyder; og blandt dem, der har fået skriften , skal I bekæmpe dem, der ikke bekender sig til den sande religion (islam), indtil de et kuet og betalt skat (til muslimerne). De kristne siger ”Messias er Guds søn!” Det er de ord de tager i deres mund. De efterligner, hvad de, der var vantro, sagde tidligere. Måtte Allah bekæmpe dem” Hvor kan de være så forløjede?

  Sura 8.17 Det var ikke jer, der slog dem ihjel, men Allah som slog dem ihjel,

  når du kastede (spydene mod dem) var det ikke dig der kastede, men Allah, der kastede.

  Sura 9.13 Kæmp mod dem! Så vil Allah straffe dem ved jeres hånd og gøre dem til skamme, hjælpe jer mod dem og læge hjertet hos de troende folk hånd.

  Sura 9.3 Forkynd dem, der er vantro en pinefuld straf.

  Sura 8.65 –66 Profet! Anspor de troende til at føre krig. Hvis der er 20 udholdende mænd af jer, vil de besejre 200, og hvis der 100 af jer, vil de besejre 1000 af dem, der er vantro, for de er folk, der intet forstår. Der tilkommer ikke en profet nogen fanger, før han har kæmpet og sejret i landet.

  Sura 9.123 I, som tror (på Allah)! Bekæmp dem af de vantro, der er i nærheden af jer! Lad dem finde jer skånselsløse! I skal vide, at Allah er med de gudfrygtige (muslimer).

  Sura 9.38-39 I,som tror (på Allah)! Hvad er der i vejen med jer? Når man siger til jer: ”Ryk ud for Allahs sag!” er I som tynget mod jorden… Hvis I ikke rykker ud, vil han tildele jer en pinefuld straf…

  Sura 9.41 Ryk ud med let oppakning eller med tung og før krig med jeres ejendom og liv for Allahs sag. Det er bedste for jer hvis I har viden.

  9.62 Ved I ikke, at den, der sætter sig op mod Allah og hans udsending, har Helvedes ild i vente. Der skal han blive til evig tid. Det er en vældig vanære.

  Sura 8.12-14 (Byttetagningen): Jeg vil sætte en skræk i livet på dem, der er vantro. Hug dem over nakken (med sværdet)! Hug dem over hver en finger! For de satte sig op mod Allah og hans udsending! Allah er streng til at straffe. Sådan er det, så smag det! De vantro har ildens straf i vente.

  Sura 5,33 Gengældelsen for dem, der bekæmper Allah og hans udsending og stræber efter at skabe fordærv i landet, er at de bliver dræbt eller kors-fæstet eller får deres hænder hugget af i modsat side eller bliver fordrevet fra landet. Sådan er det!

  Jihad som udvandring og overtagelse af de vantros land

  Sura 9.74 De, der tror (på Allah) og udvandrede og kæmpede for Allahs sag, og de, der gav jer husly og hjælp, det er de sande troende.

  Sura 9.20 De, som tror (på Allah) og udvandrede og kæmper med deres ejendom og deres liv for Allahs sag, de befinder sig på et højere rangtrin hos Allah. Det er dem, der vil sejre.

  Sura 33.26-27 Han (Allah) fik dem af skriftens folk (jøderne og de kristne) … til at komme ned fra deres befæstede stillinger og satte dem en skræk i livet, idet I dræbte en del og tog en del til fange. Han gav jer deres jord, deres boliger og deres ejendom i arv, og desuden jord, som I endnu ikke havde betrådt. Allah er i stand til alt..

  Sura 48.20-21 Allah lovede jer meget bytte, som i skulle tage, og dette lod han hurtigt ske for jer…

  Og noget andet bytte, som I endnu ikke har bemægtiget jer, har Allah allerede indkredset. Allah er i stand til alt.

  Hvis de, der er vantro, havde taget kampen op mod jer, ville de snart have vendt ryggen til. Siden finder de ingen ven og ingen til at hjælpe sig.

  Allah giver muslimerne meget bytte og fuldstændig magt over alle vantro

  Sura 59.6 Hvad Allah gav sin udsending som bytte fra dem (fra de vantro) skulle I hverken transportere på heste eller kameler for at få fat i. Allah giver sine udsendinge magt over hvem, han vil. Allah er i stand til alt.

  Profetens udvandring, som er basis for islams tidsregning, er vigtig for alle muslimer. Engang var det Mekka, som skulle erobres, nu er det nyt land i Vesten, som skal koloniseres og som Allah vil skænke alle dem som bytte, der følger ham jfr.

  Kommentar by Hans peteresen — 5. september 2021 @ 13:46

 34. Hans 13:46, du lavede samme indlæg for fem dage siden her: Kommentar by Hans peteresen — 31. august 2021 @ 17:48, så du behøver ikke copy paste hele dynen ind igen, du kan blot linke til dit eget indlæg her: https://www.uriasposten.net/archives/121393#comment-5495726

  Kommentar by Saul — 5. september 2021 @ 14:18

 35. DE FREDFYLDTE VERS fra verdens fredeligste bog, som Hans Petersen fremlægger her 13.46, og som også Adler har fremvist tidligere, beviser vel egentlig at det store flertal i folkemordstinget er noget nær idioter, og at samtlige politikere i Enhedslisten og det Radikale parti er bindegale.

  Med masseimporten af superfredelige hellige krigere, potentielle terrorister og fanatiske kulturfremmede, lægges der jo op til at Danmark bliver så fredeligt, kedsommeligt og udramatisk, at TV og aviserne ikke vil have noget at fortælle om, og vi alle kommer til at kede os ihjel. Gab, gab, godnat og sov godt.

  Kommentar by BENT A — 5. september 2021 @ 14:23

 36. Vi nærmer os 20 års jubilæet for den hændelse, hvor “somebody did something”, således som de rettroende formulerer det.
  På den dag, 9/11, afslører de vantro sig som islamofobiske, hvis de siger at muslimer udførte verdens mest grusomme og beskidte terrorhandling.
  Ifølge politisk korrekt forståelse, er islamisk terrorisme ikke-eksisterende. Kun mentalt forstyrret utro terrorisme.
  At terroristerne altid skriger, at en vis Allan er akbar, er kun for at lokke islmofoberne frem i lyset. Rigtige terrorister er nemlig islamofobifobiske – Dig fatte ?

  Kommentar by Gustav Jensen — 5. september 2021 @ 15:08

 37. 13:22 Det er jo, hvad man kalder en god start: Dänemark Muslimenfrei!

  Kommentar by Saul — 5. september 2021 @ 18:20

 38. Lidt OT, men har lige set en video på YouTube fra 1997 med en “debat” på TV3 mellem pakien Rushy Rashid og hædersmanden Mogens Glistrup.
  Man kan konstatere, at der intet er sket på 25 år.
  Argumentationen og problemstillingerne er nøjagtig de samme som i dag.
  Frøken Rashids “argumenter” er de samme, som man hører fra Zenia Stampe, David Trash og Rosa Lund i dag.
  Endvidere ringer en kvindelig venligbo til programmet, og hun kommer naturligvis med den gamle traver om, at hun “skammer sig over at være dansker.”

  Absolut ingenting har rykket sig…

  Kommentar by Revisoren — 5. september 2021 @ 18:41

 39. Jeg bryder mig heller ikke om hunde- eller babysavl

  Kommentar by Træt — 5. september 2021 @ 19:04

 40. Revisoren 18:41: Journalisten Jens Harder Højbjerg konverterede jo til islam for at få lov til at sperme Rushy Rashid i ansigtet og i fissehullet efterfølgende, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Saul — 5. september 2021 @ 19:30

 41. # Notarius Umulius

  Ja, og efterfølgende blev den klamme konvertit ansat som “informationschef” i Københavns Politi…

  Kommentar by Revisoren — 5. september 2021 @ 19:36

 42. Saul = Umulius. (Hvorfor udtrykker du dig som du gør? Er du ude på at UP skal blive kendt og kritiseret for at være en underlødig netavis beregnet på fordrukne typer fra de billigste og tarveligste værtshuse?)

  Kommentar by BENT A — 5. september 2021 @ 19:53

 43. BENTE, du blamerer dig igen, og bland dig helt uden om, det er ligesom IKKE dig, BENTE, der redigerer Uriasposten, og alle involverede savner den toneangivende debattør, som grundet forvirring og uvederhæftighed blev gjort tavs på usagligt grundlag, men som landsfaderlige kræfter aktivt arbejder 24/7 for vindikation for.

  Kommentar by Saul — 5. september 2021 @ 21:10

 44. Saul — 5. september 2021 @ 21:10 skrev:

  “alle involverede savner den toneangivende debattør”

  Er det dig, Umulius, som er “den toneangivende debattør”, som “alle savner”? Virkelig?

  LOL

  Kommentar by Peter Nielsen — 5. september 2021 @ 21:53

 45. Kommentar by Saul — 5. september 2021 @ 21:10

  Ingen savner ham.

  Kommentar by KineserSnot — 5. september 2021 @ 21:59

 46. @Kim Møller: Tør nu det savl op fra gulvet, og sæt savleren uden for døren.

  Kommentar by Træt — 5. september 2021 @ 23:33

 47. STOP JERES HETZ

  Kommentar by Saul — 5. september 2021 @ 23:49

 48. Alle savner Frelseren på Uriasposten, forbyd islam.

  Kommentar by Saul — 6. september 2021 @ 00:05

 49. Alle ved det jo godt, vi har lært det i skolen: Islam er dårligt, råddent og dumt; Kristendommen er ren og fredfyldt og positivt, vogt jer for de falske profeter fra islam og saml jer under jeres Frelsers vinger her på Uriasposten, forbyd islam.

  Kommentar by Saul — 6. september 2021 @ 00:10

 50. Det savl lugter værre end en hund med betændte analkirtler

  Kommentar by Træt — 6. september 2021 @ 06:38

 51. Forbyd savl på Uriasposten

  Kommentar by Træt — 6. september 2021 @ 06:39

 52. UMULIUS/SAUL er skiftevis fornuftig og komplet tåbelig. Skyldes det sidste fjolletobak, billig snaps eller en kasse øl?? Man kan vel ikke svinge så meget hvis man ikke er udflippet stofmisbruger?

  Kommentar by BENT A — 6. september 2021 @ 07:28

 53. Tjah. Hvad andet er der at skrive end: Støt SIAD: http://www.siaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk
  God mandag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 6. september 2021 @ 10:16

 54. Så er der ubegavet mundhuggeri i kommentarsporet igen!
  Hver gang I mundhugges så bliver venstrefløjen bekræftet i deres fordomme!

  Kommentar by Den Nervøse — 6. september 2021 @ 11:45

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper