7. september 2021

Mikkel Andersson: Nej, afghanske flygtninge er (heller) ingen integrationssucces

Den yderste venstrefløj hader nationalstaten, og har intet imod at smadre den indefra. Den økonomiske højrefløj har interesse i stadig indvandring, for jo flere arbejdsløse, jo lavere løn. Begge fløje forklæder deres særinteresse bag ‘humanisme-kortet’. Mikkel Andersson halalslagter myter på Kontrast.dk – Nej, afghanske flygtninge er (heller) ingen integrationssucces.

“Men hvorfor egentlig se tilbage på den ubegrundede jubeloptimisme fra 2015?

Fordi forestillingen om flygtninge, der let kan integreres på arbejdsmarkedet, er ved at gentage sig, men nu med en ny gruppe i centrum. For som det åbenbart er ved at blive en vane, når der er store asylmigrationsbølger på vej, er der nogle steder ved at brede sig en stemning af, at det skam denne gang nok skal det gå rigtig fint, da de nyankomne i virkeligheden faktisk er meget ressourcestærke.

Lige nu er det afghanere, det drejer sig om, og her er fortællingen, at de faktisk klarer sig godt – ja, at afghanerne ligefrem er ‘en af de flygtningegrupper, der klarer sig bedst’. Det kræver dog lige, at man anlægger det helt rette perspektiv. Det rette perspektiv er så at med nålestikspræcision at sammenligne afghanerne med de få indvandrergrupper, der klarer sig værre.

Derfor fokuserer man ikke på indvandrere generelt eller blot flygtninge som helhed. Det ville give et ganske andet og mindre positivt billede (særlig hvis man ser på eksempelvis tamilier, iranere, vietnamesere, bosniere og marokkanere: alle flygtningegrupper der alle klarer sig bedre end afghanerne) men på specifikt nytilkomne flygtningegrupper, og derudover de nytilkomnede formodede efterkommere – personer, der endnu ikke er født.”

(Annonce i Politiken, 31. juli 2015: ‘Velkommen til flygtninge’)

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121571/trackback

65 Comments »

 1. Ja, den lille lystløgner Rasmus Brygger var hurtigt ude med fake news:

  “Afghanske flygtninge klarer sig bedre end andre flygtningegrupper i Danmark”

  Sandheden kom lidt længere nede, nemlig at afghanere KUN klarer sig en lille bitte smule bedre end de suverænt dårligst integrerede fra Syrien, Irak og Somalia.

  “Når vi sammenligner afghanere med de andre store flygtningegrupper, vi får til Danmark, som fx Somalia og Syrien, så ser de afghanske flygtninge ud til at klare sig noget bedre end dem.”

  Rasmus Brygger selv var mere ærlig for syv år siden:

  “Blandt nationaliteter som irakere, somaliere og afghanere modtog den gennemsnitlige indvandrer én eller flere sociale ydelser i ca. 70 procent af året. Blandt danskere var det 35 procent og for tyskere og polakker var det henholdsvis 27 og 26 procent.”

  ht tps://www.radio4.dk/nyheder/afghanske-flygtninge-klarer-sig-bedre-end-andre-flygtningegrupper/

  https://www.da.dk/politik-og-analyser/integration/2014/somaliere-er-dyre—polakker-er-billigere/

  Kommentar by Jørgen Nielsen — 7. september 2021 @ 10:59

 2. “Tiltale: Mor blev dræbt af mand og søn for at være vantro”

  “Familien stammer fra Afghanistan, og den 17-årige kom til Danmark sammen med sine forældre.”

  https://nyheder.tv2.dk/krimi/2021-09-03-tiltale-mor-blev-draebt-af-mand-og-son-for-at-vaere-vantro

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 7. september 2021 @ 11:14

 3. De fleste har efterhånden indset, at islam er problemet – også for integration. Løsning:

  Mulighed for at få en kristen Quickdåb i lufthavnes transitområder og før andre grænseovergange som betingelse for entry. Nægtelse medfører quickreturnering med samme transportmiddel, uden entry i Danmark.

  Er ikke i strid med religionsfriheden, da det ikke er dansk territorium. Ligeledes heller ikke i strid med konventioner, da det er et frivilligt tilbud.

  Kommentar by Bastardo — 7. september 2021 @ 11:53

 4. Det er Danmarks ANSVAR at klare, finansiere og rådgive om de økonomiske og politiske problemer som alle andre lande har, det er hvad mindst 5000 danske eksperter, politikere, journalister og politiserende godheds-kvinder med blødende og bævende hjerter forlængst har fastslået. Og så må det jo være rigtigt.

  Oveni er det kun rimeligt at vi også ordner alt det med folk som føler sig utilpasse i deres egne lande, fordi de har hørt at i Danmark kan man komme til at leve som i et paradis hvor alt er gratis. De bør straks forsynes med flybilletter. Og naturligvis bør danskerne også betale for at verdens kan få løst sine problemer med vind og vejr, for co2 molekylerne er en frygtelig trussel mod os alle. I hele verden verden er der mangel på paraplyer, gummistøvler, regnfrakker og gummibåde samt solcreme, parasoller og solsejl, så lad os hurtigst muligt få sendt skibsladninger afsted i alle retninger.

  Og så er der de forbistrede bittesmå co2’ere som næsten ikke er til at få øje på, og derfor bør der også sendes elektron-mikroskoper ud til mindst 150 lande. Så vi kan få styr på de små fyre, inden verdens klima går helt amok.

  Mikroskoperne bør selvfølgelig følges op med at vi forærer massevis af gigant-vindmøller og el-biler til alle de lande som ikke selv har råd til at anskaffe ret mange.

  Yderligere bør Danmark naturligvis afsætte nogle ekstra milliarder til integrations-indsatsen. Hvis Afghanerne ikke er en succés på alle måder, kan det kun skyldes nærige og smålige bevillinger.

  Kommentar by BENT A — 7. september 2021 @ 12:00

 5. …for at verden kan få løst sine problemer…

  Kommentar by BENT A — 7. september 2021 @ 12:03

 6. Jeg mener, at den norske nationalbank for år tilbage lavede en kørsel over indtægter og udgifter over et livsforløb for forskellige grupper og ikke-vestlige indvandrere lå i snit på et tab på 6.mio i snit men så man nærmere på tallene lå somaliere på 8-9.mio. Generelt er stort set alle ikke-vestlige et tab men der er nogle variationer i grupperne.

  Den tidligere IQ forsker, James Thompson som jeg mener, at Lone Frank har interviewet i sin tid skriver, at IQén for Afghanistan i snit ligger på 83. Der vil være personer som ligger højere end dette blandt Afghanerne og vi kan indtil nu have fået mange fra toppen i Afghanistan som slet ikke er repræsentative.

  James Thompson har her en blog posting om en Hollandsk undersøgelse af omkostninger for indvandrere grupper i Holland, asylansøgere, familiesammenførte mm.

  Der er en enorm stor forskel på folks baggrund i de bidrag eller træk som de giver over et livsforløb som er meget identiske med de norske tal.

  En studerende vil give et underskud på 75000.euro, en familiesammenført på 275000 en asylansøger fra mellemøsten eller Afrika et underskud på 625000 euro eller 5.mill kr.
  En indvandre fra vesteuropa, Nordamerika eller Japan et overskud på 625000 euro eller 5.mill. Det er sikkert fordi det kun er vel og færdiguddannet som er meget mobile som migrerer mellem udviklet lande. Underklassen i veludviklet lande bliver i de lande er ikke særligt mobile. De hollandske tal kan ses her.

  https://www.unz.com/jthompson/costly-immigration/

  Kommentar by CCC — 7. september 2021 @ 12:25

 7. MAN KAN iøvrigt ikke beskylde vores kære politikere for at ligge på den lade side. Forudover at de er flittige med at redde verden, har de jo også travlt med at redde danskerne. Man fylder f.eks. danskerne med vidunderlige vacciner indeholdende herlige nano-partikler og oxider. Selv småbørn kan nu få sig et skud kemikalier, iflg. mange DR-reklamer. Iflg. hodja er vaccinernes virkning meget tvivlsom, og måske endog farlig for helbredet. Der er rapporter om mange slemme bivirkninger. Og M. Yeadon, Pfizer ekspert, advarer.

  Politikerne arbejder også hårdt på at løse problemet med den manglende arbejdskraft. Man vil nu tiltrække billig arbejdskraft fra Afrika og Arabien osv., og Mette Fupsen vil nu forringe hjælpen til dovne arbejdsløse, så de bliver mere motiverede til at stoppe dovneriet.

  Yderligere vil man sørge for at presse læger og sygeplejersker endnu hårdere, til gavn for patienterne. Og fængslerne skal optimeres, så færre fængselsbetjente kan opbevare flere fanger, til gavn for de almindelige danskeres tryghed og sikkerhed.

  Man vil også sende flere penge til EU, så det europæiske “fællesskab” kan styrkes. Og man arbejder benhårdt på at få bygget nogle energi-øer langt ude på havet, så danskerne ikke bliver forgiftet af co2-molekylerne eller bliver udsat for træls vejr. Kan det undgås, er det fornuftigt at bruge 1600 eller 3200 milliarder kr. på “grøn” politik.

  Og med den store rigsretssag har man sørget for at mindske arbejdsløsheden blandt jurister og bureaukrater og fhv. politikere. Og hele tiden sørger man for at DR har det godt, noget som sikrer verdens højeste, fineste og mest sandhedssøgende folkeoplysning.

  Oveni alt det andet hårde arbejde, arbejder politikere nat og dag på at finde på flere besparelser og nye afgifter.

  Vi danskere bør være dybt taknemmelige for alt det som politikerne gør for os. For at vi kan få en rigtig dejlig fremtid.

  Kommentar by BENT A — 7. september 2021 @ 13:00

 8. Kan dét undgås…

  Kommentar by BENT A — 7. september 2021 @ 13:02

 9. Er der nogen der har et tal på hvor mange “lønmodtagere” der er afhængige af “flygtninge”industrien her i Danmark?

  Kommentar by Santor — 7. september 2021 @ 13:20

 10. Hvis vi ikke evner at smide muhammedanere ud af Danmark,bliver vi alle myrdet eller tvangskonverteret ill deres djævlekult. Tro ikke der er noget politi til at beskytte os. De er som regel på pletten. Men aldrig inden voldtægterne og drabene på os bliver begået. Eneste undtagelser fra den regel jeg kan komme i tanke om er mordforsøgene på Henholds Lars Vilks og Rasmus Paludan. Dog blev 2 andre danskere dræbt ved førstnævnte terrorangreb.
  De skal straffes for deres forbrydelser,sendes tilbage til deres tabersamfund og ALTID afvises ved vore grænser. Det er vores eneste redning.

  Kommentar by Nielsen — 7. september 2021 @ 13:44

 11. kommentar afvist i off-topic

  https://rightsfreedoms.wordpress.com/2021/07/22/vaers-whistleblower-45000-dead-from-covid-19-vaccines-within-3-days-of-vaccination-sparks-lawsuit-against-federal-government/

  3000 dræbte ved Twin Towers startede krigen mod terror.

  45.000 formodede dødsfald efter vaccineindsprøjtning holdes hemmeligt.

  Hvor mange skal dø før de ansvarlige stilles til ansvar ?

  Kommentar by k.m. — 7. september 2021 @ 14:04

 12. – Ingen antivaxxer i vore tråde..!

  k.m. Hvor mange skal dø før i har tjent penge nok? Nu er det jo afsløret at antivaxxer bruger samme forretningsmodel som Scientology. Måske er i Scientology? Hvem ved..?

  Kommentar by anno — 7. september 2021 @ 14:47

 13. PS til 13.00: Glemte helt at de gamle partier også er hårdtarbejdende mht. at bekæmpe kernefamilierne, de psykisk syge, racisterne, højrekræfterne, patrioterne, Nanna Skov Høpner-typerne, de dovne og arbejdssky arbejdsløse, de irriterende hjemløse, minkavlerne, landmændene, bilejerne, vaccine-skeptikerne, klima-skeptikerne, patriarkerne, bagerbutikkerne, skilsmisse-mændene, skilsmisse-børnene, voldsofrene, de selvstændige erhvervsdrivende og alle mænd der giver kvinder “uønsket opmærksomhed” eller siger noget forkert ved julefrokoster. Det sidste er noget af det allerværste fra danske mænds side. (Derimod er migrant-overfald og voldtægt ikke noget særlig alvorligt)

  Folkemordstingets orlovs-ordninger og sommerferier bør udvides meget kraftigt, så vi undgår at politikerne bliver overanstrengte.

  Kommentar by BENT A — 7. september 2021 @ 14:59

 14. De islamvenlige partiers politikere er også flygtninge – på evig flugt fra virkeligheden. Deres bagage under flugten er en bizar forestilling om, at alle mennesker er lige dumme og føjelige.
  Politikernes motivation til flugt fra virkeligheden er den, at virkeligheden desværre er befolket med forskellige mennesker. Nogen af dem så forskellige, at de forfølger alle, der er forskellige fra dem selv.
  Hvorhen kan de faktaresistente politikere så flygte, undtagen til uvirkelighedens drømmeland, hvor de sammen med tossegode væmligboere kan give hinanden gensidig udløsning over egen godhed og altruisme på andres regning.
  Alle ministre skulle på tvunget 6 måneders ophold i Bumfuckingstan, før de starter i ministerjobbet – så kan de lære nyt og spændende om virkeligheden.

  Kommentar by Gustav Jensen — 7. september 2021 @ 15:36

 15. @12, BENT A. Ja, vi er beklageligvis naaet dertil, at det virker sexistisk, galant at holde doeren for en kvinde. Jeg kan sgu godt selv dit liderlige svin. Vov ikke at hjaelpe en aeldre medborger over vejen. Hjaelp, jeg bliver overfaldet. Glem alt om at hjaelpe et barn efter det er vaeltet med cyklen. Fingrene vaek fra barnet din modbydelige boernelokker. Det aandelige og moralske forfald der dikterer dagsordenen, ikke kun i Danmark, naar saamaend nok at goere det af med de sidste rester anstand, hoeflighed og vaerdighed i samfundet…

  Kommentar by krassisten — 7. september 2021 @ 15:39

 16. anno
  Hvad skal jeg sige til dig?
  Er du på holdet af venstresnoede der leger moderator her?

  Kommentar by k. m. — 7. september 2021 @ 15:49

 17. Kommentar by k. m. — 7. september 2021 @ 15:49

  Hvordan kan du forvente at folk tager underlødige kilder fra fringblogs seriøst?

  Hvorfor skal du spamme dem i tråde, som intet har med sagen at gøre?

  Tag dig sammen menneske.,

  Kommentar by KineserSnot — 7. september 2021 @ 15:55

 18. EUROPA, USA, SVERIGE OG DANMARK er nu nået dertil at de politiske kvinder m/k fører stedfortræder-krig mod deres egen befolkning. Merkels vanvidsidioti beskrives af den korte, og hodja leverer det ene gys efter det andet. Den hvide mand og de hvide familier står med ryggen mod muren, men 90% af dem forstår det ikke, fordi MSM har bedøvet dem med manipulation og løgnepropaganda. Omkring 90% læser aldrig en netavis.

  Kommentar by BENT A — 7. september 2021 @ 16:00

 19. Vil foreslå at kinesersnot tager sig sammen. Hans indskrænkede syn på ot-indlæg og vaccine-debatten er ubegavet og snæversynet.

  Kommentar by BENT A — 7. september 2021 @ 16:03

 20. Nu må I ikke være så grove ved soy boy Kinøjseren, der begynder at græde, når han ser en nøgen kvinde.

  Kommentar by Saul — 7. september 2021 @ 16:19

 21. Kommentar by Saul — 7. september 2021 @ 16:19

  Notorius Umulius du ikke velkommen på bloggen, da du konstant spammer nonsens.

  Hvorfor forsøger du endnu engang på en flask profil?

  Kommentar by KineserSnot — 7. september 2021 @ 16:40

 22. Kommentar by BENT A — 7. september 2021 @ 16:03

  Jeg er villige til at debattere alt jeres nonsens, men lad nu være med at ødelægge tråde med dette, når det meningen snakken skal forholde sig til det oprindelige indlæg.

  Har i hørt om begrebet ‘konveniens’?

  Kommentar by KineserSnot — 7. september 2021 @ 16:42

 23. Hellere kinesisk snot end den selvhævdende, selverklærede journalystløgner savl og bræk

  Kommentar by Træt — 7. september 2021 @ 17:01

 24. de røde ligger på lur efter alt hvad der ikke tænker som dem.

  anno og kinesersnot har haft en halv dag til at kommentere opslaget, men vælger at overfalde mig her sidst på eftermiddagen, for en kommentar hvor jeg klart påpeger at off-topic ikke tager imod.

  Man kan altid diskutere flygtninge og hvem der kan gøre sig fortjent til at opholde sig i Danmark.
  Regeringens reformplaner rammer først og fremmest etnisk danskere uden job.
  De mange fremmede der har boet her i årtier på offentlig forsørgelse kommer aldrig i arbejde af flere forskellige grunde.

  Mette Frederiksen: »Vi skal aflive den sejlivede myte, at det at gå på arbejde skal være lystbetonet«

  Det lyder næsten som Arbeit macht frei.

  Vi har en kæmpe pukkel af ledige, og det er galskab at invitere flere fremmede til Danmark før vi får styr på den.

  Vi kan også diskutere et par knivstikkerier foran McDonalds, men vi må ikke tale om at globalister, ledet af den rablende gale venstrefløj, forvandler verden til en KZ lejr, et overvågningshelvede hvor tvangsmedicinering spiller en afgørende rolle.

  Vi kender tidligere tiders massemordere, bliver spændende at få navn på nulevende af slagsen.

  Kommentar by k.m. — 7. september 2021 @ 17:32

 25. Nu har Venligboerne deres chance
  for at gøre lidt nytte. Flere centre mangler dem til at vise afghanerne til rette.

  KOM NU vis at I er seriøse

  Kommentar by tavsen — 7. september 2021 @ 17:37

 26. KineserSnot — 7. september 2021 @ 16:42:

  Mener du at al kritik af vaccinerne er “nonsens”?

  Hvorfor skulle vi i forhold til lige præcis Covid-19 og vaccinerne pludselig kunne stole på de globalistiske, Anti-Hvide myndigheder, politikere og medier, som vi ved ellers konstant lyver og manipulerer?

  Kommentar by Peter Nielsen — 7. september 2021 @ 17:42

 27. Uriasposten er desværre fyldt med rødradigale typer nu om stunder, der vil have flere muslimer ind i Kongeriget Danmark på evig forsørgelse, mens de prøver, forgæves, at hetze ægte nationalistiske muslimhadere ud af Uriasposten. Sørgeligt.

  Kommentar by Saul — 7. september 2021 @ 17:56

 28. DET STORE indvandrings-projekt er en fed forretning for godhedsindustrien, men fuldstændig sindssygt set ud fra en national og dansksindet synsvinkel. Det er et projekt der allerede har skadet landets økonomi og tusinder af danskere. Og det kan nemt ende med terror, blodbade og Danmarks undergang.

  Men her slutter sindssygen ikke. Det er en fastslået og uigendrivelig videnskabelig kendsgerning at det er revnende ligegyldigt for verdens klima om regeringen ændrer på mængden af dansk co2. Hertil kommer at co2 er en uskadelig luftart som planterne ikke kan undvære. Krigen mod co2 er vanvittig og koster hundredvis af milliarder. Et spild uden lige. Det samme er den grønne omstilling som lægger op til tvang, pres og regeltyranni overfor landmændene og mange firmaer.

  Sindssygen fortsætter på snesevis af andre områder. “Eliten” eller nomenklaturaen synes ramt af en eller anden form for smitsom hjernebetændelse.

  Og DR minder mere og mere om DDRs, Sveriges og Nordkoreas radio.

  Kommentar by BENT A — 7. september 2021 @ 18:12

 29. PS: Mangel på arbejdskraft, det må være en vits, iflg. Aamund.

  Kommentar by BENT A — 7. september 2021 @ 18:20

 30. Ny dom slår fast: Familie skal smides ud, efter søn deltog i voldsomme optøjer på Nørrebro

  Familien til en af de unge mænd, der deltog i voldsomme optøjer mod politiet som følge af en Rasmus Paludan demonstration i 2019, skal ifølge Østre Landsret smides ud af deres bolig.

  Den racismedømte leder af Stram Kurs, Rasmus Paludan, nåede kun at kaste med Koranen i få minutter, før tilskuere på pladsen stormede mod ham.

  Det var på Nørrebro ved Blågårds Plads 14. april 2019, hvor dagen og demonstrationen kulminerede med brosten, fyrværkeri og andet kasteskyts fra vrede, maskerede unge rettet mod kampklædt politi, der svarede igen med tåregas og knipler.

  Og det har haft alvorlige konsekvenser for familierne til de unge, der boede i området og deltog i balladen. Især den familie, der netop har tabt i Østre Landsret og derfor står til at blive smidt ud af deres hjem. En familie med en mor, far og to små døtre, der bor ved Blågårds Plads, hvis historie, Berlingske tidligere har fortalt.

  »Hvorfor skal man tage skylden for noget, når min søn tager sin straf? Vi har ikke haft en jordisk chance for at sige til vores børn, at de skal holde sig væk,« sagde moren dengang.

  UUUUUUUUUUUD!!! blev der sagt. Ud af Blågårds Plads. Ud af Nørrebro. Ud af København. Ud af Danmark. Ud af Europa. Helt ud. Og ind i MENAP.

  Kommentar by Saul — 7. september 2021 @ 18:53

 31. De ledige muslimer skal på nyttejob i 37 timer om ugen, hvis de ikke selv finder et job.
  Fint – det bedste og nyttigste job man kan skabe nu, er jobbet med at få lempet alle muslimer ud af Danmark, så hurtigt og billigt som muligt. Giv den type job til muslimer; de må jo være glade for at kunne smide konkurrenterne til socialhjælp ud af landet.

  Start eksempelvis med at bygge en gennemgangslejr på grænsen til Tyskland. Der skal kun være 2 døre i lejren – en indgangsdør på den danske side og en udgangsdør på den tyske side på grænsen.
  Dørene skal være énvejsdøre, ind fra Danmark og ud til Tyskland.
  Der er masser af nyttejobs her med at bygge, vedligeholde og holde god ro og orden i lejren.

  Kommentar by Gustav Jensen — 7. september 2021 @ 19:23

 32. Man behøver sådan set bare at læse Danmarks Statistik om indvandrer, så ses det tydeligt at afghanerne klarer sig ca. som de syriske hjernekirurger! Og det er bestemt ikke godt!

  Kommentar by Den Nervøse — 7. september 2021 @ 20:04

 33. Kommentar by k.m. — 7. september 2021 @ 14:04

  Sådan en gang nonsens. Du skriver:

  “45.000 formodede dødsfald efter vaccineindsprøjtning holdes hemmeligt.”

  Artiklens såkaldte “hemmelige kilde” fortæller om 45.000 døde på 3 dage i USA. Ved danske forhold svarer dette til ca. 1000 vacine-døde på 3 dage. Kan du ikke se at der er noget helt helt galt?

  Hvor i dit regnestykke mangler de millioner af døde hvis de ikke var blevet vaccineret? I USA er ca. 600.000 døde af Covid-19. I Sydafrika dør uofficiel 3000 om dagen. I Iran dør uofficielt 1500 personer om dagen. Derudover skal medregnes de millioner som har overlevet, men med diverse følgeskader – både personligt, familiært og samfundsøkonomisk.

  Man er ikke “højreorienteret” bare fordi man prøver at lappe alt mulig wacko-lort til sig fra USA.

  Hvor mange skal dø før k.m stilles til ansvar for spredning af misinformation – og ødelæggelser af tråde på Uriasposten?

  Kommentar by Thomas M. — 7. september 2021 @ 20:11

 34. De eneste der har klaret sig værre end afghanerne må være somalierne:

  https://fyens.dk/artikel/unge-dømt-for-brutal-hævn-på-pædagogmedhjælper-i-vollsmose-anklager-går-efter-dobbelt-straf

  Kommentar by Ole Lukøje — 7. september 2021 @ 20:30

 35. Det her afvises også i off-topic
  lyt, og bemærk hvordan stemningen i salen til forveksling ligner kommentarsporet på Uriasposten, hvor en emsig selvudnævnt moderator overfalder os andre.

  Jeg siger igen, alt er ligegyldig uden frihed.
  Det gælder også frihed til at tage ting op her, som ikke rammer emnet 100%, fordi alt hvad vi foretager os hænger sammen på en eller anden vis. Frihed til at beskytte Danmarks grænser, frihed til at sige nej til eksperimentel medicin, frihed til diskutere forskning uden indblanding fra globalisters faktatjek.

  https://www.youtube.com/watch?v=7uzwcgMfx28
  Disgrace in the Australian Parliament. MP’s conspire to shut down free speech

  Kommentar by k.m. — 7. september 2021 @ 20:30

 36. Kommentar by k.m. — 7. september 2021 @ 20:30

  “Afvises også i off-topic”

  Måske fordi Kim Møller tusind gange har bedt dig om ikke at poste antivaxx-lort i trådene?

  Kommentar by Thomas M. — 7. september 2021 @ 20:35

 37. Løsning : Hjemsendelse nu

  Stem NB

  Kommentar by jesper — 7. september 2021 @ 20:43

 38. Lad os se hvem der ler til sidst.
  Uriasposten er delt i to som resten af samfundet, virkelighedsfornægterne fra rød/radikal blok på den ene side, og dem der forsøger at holde sammen på stumperne på den anden.

  Kommentar by k.m. — 7. september 2021 @ 20:49

 39. Thomas M.
  hvornår har Kim henvendt sig direkte til mig om “anti-vaxx lort”

  sidst jeg hørte fra Kim var da jeg var så uheldig at lægge et link til en historie som var blogget for kort tid siden, den havde jeg overset

  Kommentar by k.m. — 7. september 2021 @ 21:00

 40. Hold nu kæft savl. Det står klart for enhver at du er pivfalsk.

  Kommentar by Træt — 7. september 2021 @ 21:29

 41. DET SOM K.M. skriver plejer da at være fornuftigt, og det er indiskutabelt at der på nettet er fremlagt masser af vidneudsagn, dokumenter, indicier og beviser for at der er noget mystisk og skummelt omkring håndteringen af kina-virusserne og de nødgodkendte vacciner mv.

  Og rigtig meget tyder på at det havde været meget bedre at satse på medicinsk behandling fremfor vaccinering. Men politikerne og S-S gik i panik og blev hysteriske, og ville ikke bruge tid på at sætte sig ordentligt ind i problemerne, selvom de havde god tid til det fra de første varsler til det blev klart at virussen var begyndt at gøre danskere syge.

  (Hvis syge danskere er blevet snydt for den rette medicinske behandling, er der tale om en skandale af rang, og så bør nogle i S-S nok fyres på gråt papir)

  Kommentar by BENT A — 7. september 2021 @ 21:33

 42. Ganske uden at have læst foranstående kommentarer eller at have reflekteret yderligere, så popper et spørgsmål op:
  Hvis nogle af vore mener, at der er arbejdspotentiale i iSlamtilbedende folkefærd, der kan berige et dansk firma, hvorfor fan… flytter de så ikke firmaet ud til de iSlamiske stater???

  -måske lige som venstrefløjen;
  vil have goderne, men helst uden eget-ansvar og helt sikkert uden at gå på kompromis med egne (nuværende) friheder/skattebetalte goder?)

  Hvor fand.. var DI m.fl. henne, i de 40-50 år der til nu har givet mere end rigeligt med potentielt arbejdskraft?
  Det var vist også DI m.fl. der jublede over motorvejs-invasionen i 2015 (sammen med venstrefløjen og RV+), men de ville (alle) ikke selv betale, for manglerne i de indvandrendes kvalifikationer, men, af hjertets begær, gerne høste på ALT det, som de kunne nyde godt af på skattebetalernes regning (-> venstrefløjsernes hygge-/humanjobs og arbejdsgiveres storforbrug af gratis arbejdskraft)

  Mette Frederiksen ser lige nu ud til, at gentage fadæserne med nyttejobs UDEN krav! om, at de tilvandrende skal kunne gøre sig nyttige/dygtiggøre sig til at arbejde på ordinære arbejdsbetingelser i Danmark, hvis de vil Danmark.
  – og DI m.fl. har vist, stadigvæk, heller ikke tænkt sig, at investere i deres ønskede arbejdskraft(reserve?)?

  Ergo: ca. ? % af den danske befolkning vil den iSlamiske indvandring, men lige så mange vil ikke betale for den,
  eller ser jeg det forkert???

  Kommentar by M.S. Carstens — 7. september 2021 @ 21:33

 43. Paludan gift med Peter Madsens ekskæreste

  Stram Kurs partiformandens unge, nyslåede hustru på 21 år har både optrådt totalt nøgen på tv og haft et forhold til den livstidsdømte morder fra ubådstragedien.

  Kommentar by Saul — 7. september 2021 @ 21:35

 44. Træt er træt, men Træt er ikke den eneste, der er træt af Træt. Det er vi faktisk mange, der er. Træt er en ækel radigal og kulturmarxist, en rigtig anløben type. Undgå ham for alt i verden, eller bedre: ban ham fra deltagelse på Uriasposten.

  Kommentar by Saul — 7. september 2021 @ 21:49

 45. Havde man satset på Ivermectin eller lignende medicin, var de fleste restriktioner og nedlukninger blevet undgået, og mink-erhvervet havde været her endnu. Og flere smittede danskere havde antagelig overlevet.

  Hvad statistikkerne fra USA og andre lande angår, er der modstridende meninger og oplysninger, og ihvertfald er WHO, Fauci og Big Pharm under mistanke for omfattende manipulation. Selv erklæringen om en pandemi er fra nogle sider blevet kaldt et korrupt fupnummer. Men læs selv om det som taler for eller imod diverse teorier og formodninger.

  Kommentar by BENT A — 7. september 2021 @ 21:56

 46. Kommentar by Saul — 7. september 2021 @ 21:49

  Saul, venligst ro på nu. Ikke mere råberi og beskyldninger, tak.

  Kommentar by Thomas M. — 7. september 2021 @ 21:58

 47. Kommentar by Thomas M. — 7. september 2021 @ 21:58

  Sig det Træt

  Kommentar by Saul — 7. september 2021 @ 22:05

 48. til

  Kommentar by Saul — 7. september 2021 @ 22:05

 49. Saul — 7. september 2021 @ 21:35:

  Paludans nye hustru har ifølge medierne deltaget i tv-programmerne “Forelsket i en morder” og “Date mig nøgen”, så det kan, så vidt jeg kan se, næsten kun være en “Cammilla Kürstein”, som tilsyneladende også optræder på flere fotos sammen med folk fra Stram Kurs.

  Kommentar by Peter Nielsen — 7. september 2021 @ 22:13

 50. Bare for en god ordens skyld: I forhold til Paludans nye kone, så GÆTTER jeg kun ud fra mediernes info, jeg aner ikke hvem det er!

  Kommentar by Peter Nielsen — 7. september 2021 @ 22:17

 51. Den Nervøse — 7. september 2021 @ 20:04.

  Hvordan kan man uddanne hjernekirurger i Syrien, når der ikke er nogen at udøve erhvervet på i Syrien.
  Er det for at finde patienter, at alle syriske hjernekirurger myldrer op til Danmark?

  Kommentar by Gustav Jensen — 7. september 2021 @ 22:20

 52. Kommentar by Saul — 7. september 2021 @ 22:05

  Jeg har læst hele tråden. Træk vejret og ro på nu, Jens.

  Kommentar by Thomas M. — 7. september 2021 @ 22:23

 53. Okay, Thomas. Men jeg finder mig ikke i hetz, mobning eller øgenavne/kaldenavne, det slår jeg hårdt og ubarmhjertigt ned på hver gang, første gang.

  Kommentar by Saul — 7. september 2021 @ 22:30

 54. Kommentar by Saul — 7. september 2021 @ 22:30

  Fint og enig. Husk rådet også gælder i morgen ;-)

  Kommentar by Thomas M. — 7. september 2021 @ 22:35

 55. Der sker hele tiden MÆRKVÆRDIGE og underlige ting i samfundet fordi vores politikere er så håbløse som de er:

  F.eks. hvordan kan det gå til at der i årevis lovligt er blevet solgt lattergas-patroner til unge mennesker, som derefter sniffer sig til alvorlige hjerneskader? (allerede omkring 1980 blev der skrevet om at unge narkomaner i København “døde som fluer”) (bogen Uropatruljen)

  Hvordan kan det være at sklerose-, blodprop- og gigtpatienter mfl. nu pludselig ikke mere kan få livsvigtig behandling, fordi pengene mangler?

  Hvordan er det muligt at S og Hummelgaard vil være bekendt at bortforklare yderligere forringelser af arbejdsløses og nedslidtes vilkår som forbedringer?

  I forhold til tidligere, er velfærden blevet så forringet siden 1970, at den kun er en skygge af sig selv. (ligesom postvæsnet, forsvaret, DSB, bankvæsnet, politiet, familieværdierne osv.)

  Det har nu vist sig at “Arnes pension” er ved at drukne i bureaukrati, iflg. EB.

  Og hvorfor skammer politikerne sig ikke over at de hele tiden stikker knive i ryggen på danskerne? I de sidste fem årtier er det konstant blevet ringere og ringere at være dansker.

  Kommentar by BENT A — 7. september 2021 @ 23:14

 56. Under bloggen m-stress og manglende racisme… er 21.53 den 6. sept. en kommentar som hænger fast i filtret.

  Kommentar by BENT A — 7. september 2021 @ 23:28

 57. – men det er interessant at afghanske efterkommere klare sig bedre end flere andre grupper. Måske var de første afghanske indvandrere en blanding af højt uddannede og analfabeter?

  Kommentar by anno — 8. september 2021 @ 01:36

 58. Hvad andet er der at skrive end: Støt SIAD. wwwisaddk.wordpress.com og http://www.frafalden.dk

  Kommentar by Michael Unna — 8. september 2021 @ 08:24

 59. http://www.siaddk.wordpress.com

  Kommentar by Michael Unna — 8. september 2021 @ 08:24

 60. Nej selvfølgelig er det ikke en succes at – Integrere- Muhammedanere.
  Bekæmp Islam ellers spilder I tiden. Trods alt god onsdag. mvh Michael Unna

  Kommentar by Michael Unna — 8. september 2021 @ 08:25

 61. Jeg, kulturmarxist, savl? Du må have glemt at se dig i spejlet.

  Men du hævder at være uddannet journalystløgner, så hvad enten det er sandt eller falsk, så er du løgner.

  Er du journalystløgner, så har du taget uddannelsen for at kunne lyve overbevisende i medierne, og har du ikke taget uddannelsen, så er du bare løgner.

  Kommentar by Træt — 8. september 2021 @ 09:02

 62. Så stop din hetz

  Kommentar by Saul — 8. september 2021 @ 09:48

 63. Saul — 8. september 2021 @ 09:48:

  Jeg synes det er ret vildt at se dig beskylde andre for “hetz” når man betænker det sprog du selv anvender og alt hvad du har kaldt andre kommentatorer af grimme ting igennem tiden under dine forskellige alias’er.

  Kommentar by Peter Nielsen — 8. september 2021 @ 11:37

 64. Historien kværner rundt i en ond spiral af gentagelser. Hver gang der er problemer i et U-land, går Godhedsindustrien og deres villige håndlangere i medierne igang med at holdningsbearbejde befolkningen og presse vore svage politikere. Det fungerer ganske effektivt. Politikerne bliver aldrig klogere.

  Vi fodres fra morgen til aften med skrækhistorier fra det pågældende fejlslagne land af sensationsliderlige journalister. Vi tvinges til at høre grådkvalte interviews med de ulykkelige.

  Politikerne får at vide at det er Danmarks pligt og ansvar at redde alle landets stakler til en tryg tilværelse i Danmark. Alle mulige internationale konventioner bringes i spil og stribevis af højt betalte ansatte i NGO organisationer m.m. får ubegrænset mikrofontid og mulighed for at bevise at de er den høje løn værd.

  Ingen, hverken journalisterne eller Godhedsindustrien, finder på at diskutere om der måske er andre og bedre måder at hjælpe flygtende mennesker på, end at bringe dem til Europa. Det ville vel være mindre lukrativt for deres business.

  Se nu blot sagen om de såkaldte “tolke”. Var det en 20-30 stykker det oprindeligt drejede sig om? Hvordan kan de blive til de flere tusinde, som udenrigsministeren er så stolt af at have reddet til et liv i luxus i Danmark.

  Med det kaos der herskede i lufthavnen, er der sikkert kommet adskillige uberettigede kriminelle og islamistiske typer med. Hvornår ser vi de første terrorforsøg fra deres side i DK?

  Tolkene var ikke til at stole på. Sandsynligvis var mange af dem agenter for Taleban. Taleban havde forunderligt nok meget præcise efterretninger. Hvor mange af tolkene var i virkeligheden islamister. Nu kommer de til Danmark for at bringe islamiseringen videre frem her, financieret af danske sḱatteydere. De bliver i hvert fald lige så svære at integrere som Syrerne.

  Kommentar by JC — 8. september 2021 @ 18:07

 65. Kommentar by Peter Nielsen — 8. september 2021 @ 11:37

  Saul er nok den eneste på Uriasposten, der 100 procent støtter dig i, at muslimer og negre—fuldkommen anset, hvor godt integrerede i det danske samfund, de er, uanset hvor meget de end vil Danmark, og uanset hvor fint dansk, de taler—skal være i muslim- og negerland, OG DET ER IKKE I DANMARK.

  Så det var måske passende st støtte op om Saul istedet for at kritisere, forbyd islam i Danmark.

  Kommentar by Saul — 9. september 2021 @ 13:53

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper