13. september 2021

Ydmygelsesvold i Kirke Hvalsø: “Anklagemyndigheden havde krævet den ene udvist af landet, men…”

Selvom Kirke Hvalsø i det midtsjællandske blot har 4200 indbyggere, så er der alligevel en multikulturel by med kulturmøder overalt i det offentlige rum. En historie fra Midt- og Vestsjællands Politi – Seks unge idømt fængsel for ydmygelsesvold.

“Seks unge mænd blev fredag af Retten i Roskilde fundet skyldige i både trusler, grov vold og røveri efter at de en aften sidste år i august udsatte to jævnaldrende for et groft overfald ved Hvalsø Skole. …

De seks unge mænd, som var en del af en større flok unge på mellem 10 og 20 personer, forsøgte at tvinge de to forurettede til at tage kontakt til en tredje kammerat, som de gerne ville have kom til stedet med det samme. Da det ikke lykkedes de to at få fat på kammeraten, blev de truet med en kniv og frarøvet et ur og en pung. Den ene fik samtidigt knust sine briller.

De fire blev også dømt for at have udsat de to forurettede for grov vold i form af både slag med flad hånd og knyttede næver og for spark, blandt andet med pigsko i hovedet. To af de dømte tvang samtidigt ofrene til at knæle og kysse overfaldsmændenes sko. Dele af voldsepisoden blev filmet og efterfølgende delt på de sociale medier mens det blev videofilmet.

… To af de dømte på hhv 17 og 18 år fik hver et år og tre måneders fængsel. Anklagemyndigheden havde krævet den ene udvist af landet, men retten besluttede, at han skulle modtage en advarsel. To andre, begge 19 år, fik hver et års fængsel og de to sidste på hhv. 17 og 18 år fik hver seks måneders fængsel, hvoraf de to måneder blev gjort ubetinget.

Dommen sender et klart signal om, at det er en hel uacceptabel adfærd. Truslerne og volden er i sig selv noget, som der bliver set meget strengt på, men ydmygelserne gør, at sagen er ekstra alvorlig, siger senioranklager Pernille Fredin fra Midt- og Vestsjællands Politi.

Fem af de seks ankede dommen til frifindelse eller formildelse…”

(Kirke Hvalsø, 21 km sydvest for Roskilde; Foto: Maps)

Oploadet Kl. 11:52 af Kim Møller — Direkte link27 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121664/trackback

27 Comments »

 1. Dommen sender et klart ……..Sikke engang sludder

  Kommentar by dunk — 13. september 2021 @ 12:01

 2. @1. Enig; det eneste signal der kommer fra den dommer er, at han til fulde lever op til det man idag kan forvente at hoere fra en dommer i den sammenhaeng…

  Kommentar by krassisten — 13. september 2021 @ 12:09

 3. dunk — 13. september 2021 @ 12:01

  Det viser bare, hvor naive kvinder er. En vantro kan IKKE sende noget signal til ophøjede muslimer. GET IT?

  Kommentar by tavsen — 13. september 2021 @ 12:14

 4. Dommerne er landsforrædere. Hvornår har en dommer ikke agere som landssviger i sådanne sager?

  Kommentar by KineserSnot — 13. september 2021 @ 12:19

 5. Jeg blev engang kaldt ud til et fupcenter for fupflygtninge, og jeg tror sgu at det var i nærheden af Kirke Hvalsø.
  Luk Mohammedanmark inden af flere af vores børn bliver voldtaget eller myrdet af udenlandske psykopater.

  Kommentar by piphans — 13. september 2021 @ 12:24

 6. 5 mænd fra Vollsmose

  https://www.bt.dk/krimi/faengsel-og-udvisning-vidne-blev-overfaldet-sammen-med-sin-lille-datter

  Kommentar by KineserSnot — 13. september 2021 @ 12:33

 7. Begrebet “straf” er nævnt. Hvori består “straffen”. Ifald disse berigere har været varetægtsfængslet er de sikkert ude igen nu. Og nej, man skal ikke straffe for hævnen´s skyld, i dette tilfælde er “straffen” for at få fred for disse berigere. De griner sikkert af os vantro. Vi er jo i virkeligheden vantro ifald vi tror en så blødsøden holdning til “straf”/sanktion virker.

  Kommentar by NED MED ALTING — 13. september 2021 @ 12:48

 8. Også i Odense kan endnu en gang konstateres vold udøvet af muhammedanske tilflyttere:

  https://www.bt.dk/krimi/tre-maend-udvises-for-groft-overfald-mod-paedagogmedhjaelper

  Kommentar by Ole Lukøje — 13. september 2021 @ 13:22

 9. Glæder mig til alle fordømmelserne af denne racisme fra både folketing og borgmester………….

  Kommentar by Cicero — 13. september 2021 @ 13:33

 10. Der er meget skov lige syd for Hvalsø. Nogen kunne jo fare vild.

  Kommentar by Træt — 13. september 2021 @ 13:40

 11. Det var vist Piphans som på et tidspunkt skrev at han ikke kunne forstå at danskerne er så ligeglade med deres eget liv, og så ligeglade med om deres børn blev overfaldet, mishandlet, tortureret, invalideret eller myrdet.

  Så ligeglade at de bliver ved med at stemme på de partier som har ansvaret for invasionen, besættelsen og den mangedoblede kriminalitet, som efterhånden har karakter af hverdagsterror.

  Vi er nok flere som heller ikke forstår det. Og dog. Hjernevask kan føre til hjerneskader, feminisering og paranoide forestillinger. Og i dagens Danmark foregår en omfattende, organiseret og uafbrudt hjernevask af skolebørn, studerende, lyttere, seere og avislæsere.

  Det er vel derfor så mange vælgere bliver ved og ved med at stemme selvdestruktivt og til fordel for de partier og ekstreme kliker som arbejder på at ruinere, afrikanisere og islamisere Danmark.

  Kommentar by BENT A — 13. september 2021 @ 13:40

 12. om deres børn bliver overfaldet, mishandlet……

  Kommentar by BENT A — 13. september 2021 @ 13:42

 13. Spark med pigsko i hovedet…… hvordan mon ofret så ud bagefter?

  Kommentar by BENT A — 13. september 2021 @ 13:44

 14. Apropos vold
  “Fem personer dømt: Tæskede pædagogmedhjælper foran datter – Ekstra Bladet”
  https://ekstrabladet.dk/krimi/fem-personer-doemt-taeskede-paedagogmedhjaelper-foran-datter/8853266

  Kommentar by P — 13. september 2021 @ 14:05

 15. Muhamed sagde det.
  Kun muhamedanere lyttede.

  Kommentar by Bastardo — 13. september 2021 @ 14:19

 16. #7
  “Og nej, man skal ikke straffe for hævnen´s skyld”

  Hvorfor ikke? Hævn er et helt igennem legitimt ønske hos et offer, når det som her er berettiget. Og hævnen – eller straffen, om man vil – eksekveres på hele samfundets vegne af domstolene, som dømmer efter straffeloven.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 13. september 2021 @ 14:24

 17. # 13. Ja – hvordan mon? Utroligt disse berigere der klart ikke ønsker at efterleve koranen´s bud om at være fredelige, ikke blot blev udvist, jeg henviser til de der ikke var danske statsborgere. Ligeså burde berigernes familie(r) også udvises, for bestandigt vel at mærke. Det synes som om berigere plus forældre mv. nu, med accept fra Højeste Ret, nu kan få ophævet deres lejemål. Senest ifm. vold på Blågårds Plads mod Rasmus Paludan. Fint det sociale boligselskab stod fast på holdningen om ophævelse af dette. Problemet er vel desværre således at så må andre bære byrden omkring lejemål til disse fredelige lejetagere. Lidt OT: Der er eksempler på at en kommune har udlejet hhv. stillet dyre villaer til rådighed for berigere. Resultatet var at disse dyre vilaer er blevet totalt smadret. Hvem mon betaler for både omtalte lejemål hhv. istandsættelserne af villaer mv.? Kort sagt: De burde aldrig være kommet ind i dette land. De folkevalgte er ved at smadre de samfund de er valgt til at beskytte.

  Kommentar by NED MED ALTING — 13. september 2021 @ 14:25

 18. # 15. Had og hævn er det stof pøbel laves af.

  Kommentar by NED MED ALTING — 13. september 2021 @ 14:26

 19. #15. Jeg har naturligvis fuld forståelse for de ofre der ønsker hård straf hhv. hævn. Min holdning er og vil altid være at hævn er af det onde. Min holdning er ikke, for mit vedkommende, til diskussion.

  Kommentar by NED MED ALTING — 13. september 2021 @ 14:29

 20. # 15. Lidt OT: Jeg oplever også at nogle mener at typer som her omtalte ikke bør have adgang til en forsvarsadvokat. Også her er jeg lodret uenig. Og nej, jeg er ikke en af disse gutmenchen. Det er, synes jeg, bedre at udstille disse berigere offentligt via en retssag. Mit håb er at toneangivende politikere, journalister osv. efterfølgende får øjnene op for resultaterne af disses sødsuppeholdning. SUK, det sker nok ikke – desværre.

  Kommentar by NED MED ALTING — 13. september 2021 @ 14:33

 21. N.M.A: 14.26: Helt så enkelt er det måske ikke. Som også Wegmann er inde på. Handlinger/forbrydelser kan være så onde, sadistiske, afskyelig og grusomme, at de fremkalder had, og at forbryderne fortjener at blive ramt af en passende hævn.

  Hvad med nazisternes og kommunisternes dødslejre? Hvad med de grufulde mishandlinger af civile i Isis/Isil områderne? Hvad med pakistaneren som torturerede en smuk dansk pige til døde? Hvad med dem som overfalder og knivstikker fredelige danskere som aldrig har gjort dem noget? Hvad med dem som skubber danskere ned på skinnerne foran indkommende tog? Hvad med korrupte landsforrædere? De fortjener vel allesammen at blive straffet?

  Kommentar by BENT A — 13. september 2021 @ 14:45

 22. Mon ikke snart samtlige Kr. Bynavn i Danmark skifter navn til Moské Bynavn?

  Kommentar by Michael — 13. september 2021 @ 14:47

 23. KineserSnot — 13. september 2021 @ 12:33:

  Historien er også her:

  Fem personer dømt: Tæskede pædagogmedhjælper foran datter
  En ung pædagogmedhjælper blev i juni sidste år tæsket af fem mænd foran sin fireårige datter
  https://ekstrabladet.dk/krimi/fem-personer-doemt-taeskede-paedagogmedhjaelper-foran-datter/8853266

  hvor der også står: “Alle tre er udvist til Somalia”

  Kommentar by Peter Nielsen — 13. september 2021 @ 14:57

 24. Jeg er bange for at hvis ikke lovgivningen indrettes, så der udvises for sådanne episoder, så mister folk troen på et retfærdigt samfund, deres retsbevidsthed mistes, og du vil se selvtægt! Kort sagt hvis enhver kan se at det er åbenlyst urimeligt, så vil de til sidst tage sagen i egen hånd! Og det er vel ikke det samfund vi ønsker?

  Kommentar by Den Nervøse — 13. september 2021 @ 16:32

 25. Danskerne reagerer næsten aldrig på uretfærdighed, vanvid eller idioti. Hvad man kan se af at de passivt, lammefromt, sløvt og apatisk i årtier har fundet sig i den fremadskridende ødelæggelse af deres land, deres livskvalitet og deres familieværdier m.m.m. Selv den tydelige folkeudskiftning opfatter kun ret få procent af danskerne som bekymrende.

  Ligesom svenskerne lader danskerne eller dumskerne sig gerne udplyndre, tyrannisere og terrorisere. De fleste snorksover året rundt. Selv retsstatens delvise kollaps og de stadig flere voldelige angreb på drenge og piger, mænd og kvinder har ikke ændret vælgernes opfattelse af gammelpartierne ret meget.

  Med en af skoler og MSM så ensrettet og indoktrineret befolkning er der vist ikke meget håb om at Danmark overlever afrikaniseringen. Vi bliver nok den næste fejlslagne stat.

  Kommentar by BENT A — 13. september 2021 @ 17:55

 26. Enig, Bent A.

  Som en klog mand sagde, så bliver der ikke revolution i Danmark. Der er simpelthen ikke tid nok mellem måltiderne. Og man skal jo også lige se “Vild med Dans”.

  Vikingetiden ligger langt, langt tilbage.

  Kommentar by Henrik Wegmann — 13. september 2021 @ 20:51

 27. “En helt uacceptabel adfærd” = En adfærd vi desværre bliver nødt til at lære at leve med.

  Ifølge Nysproglig Ordbog.

  – – –

  Kommentar by Morten - - - — 13. september 2021 @ 23:13

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper