13. september 2021

Mikael Jalving om DR-journalisternes foragt for Søren Krarup: “Manden har jo altid lydt syg” (Twitter)

Jeg har altid foragtet meningselitens rigide fokus på tonen, for ret beset så er det blot en spidsfindig måde at udelukke helt almindelige mennesker fra den offentlige debat. Der er dog grænser. Her i weekenden har jeg måtte banne en debattør, efter han i timevis tæppebombede tråde med kommentarer såsom: Alle muslimer er ‘beskidte rotter’ som ’skal dræbes’ med ‘giftgas i gaskamre’, ‘dræb alle muhamedere i dag !’, ‘jeg vil personligt dræbe 10.000 perkere nu’, ‘jeg vil slå alle muslimer ihjel i dag’ og fremdeles. Hvis du undrer dig over over, hvorfor ‘Saul’ (sidst kendte alias) ikke mere kommenterer her på siden, så ved du nu hvorfor.

Forleden bragte P1-magasinet Slotsholmen et interview med 83-årige Søren Krarup, selvom det blandt journalister er almen kendt, at han lider af Alzheimers. Twitters Brian Maarbjerg Busk er politisk uenig med ‘Saul’, men de har en rem af samme hud, omend kandidaten finpudser sin retorik, så den holder sig indenfor lovens rammer. Mikael Jalving kommenterer på JP.dk – Hvordan bør medier håndtere demensramte kilder og koryfæer?

‘Manden har jo altid lydt syg,’ skriver en Brian Maarbjerg Busk på Twitter.

‘Mon ikke han har haft Alzheimer altid?’ spørger en mand, der bare kalder sig Jensen.

‘Jamen, ethvert medlemskab af dansk folkefjendeparti kan vel sammenlignes med dermed at kunne diagnosticeres med en form for fremskreden demens,’ mener en person ved navn The Pacer.

‘Jeg kan huske helt fra 1990’erne, da Krarup uden grund hetzede mod udlændingene,’ anfører en Aksel Kristensen på Facebook.

‘Hvad forskel gør det, manden har altid sagt noget vrøvl,’ istemmer en Horst Böttcher.

Fordømmelsen skyller vidt og bredt på de såkaldt sociale medier, og i går gik den ud over den 83-årige Søren Krarup, Danmarks ondeste mand, hvis du spørger de ‘godeste’ mennesker i kongeriget.

Spekulation: Ville de [DR-journalisterne, Kim] have handlet anderledes, hvis det havde været Svend Auken? Selvfølgelig ville de det. De er jo bare mennesker, og mange mennesker hader Dansk Folkeparti, ikke mindst i den journalistiske klasse.”

(Cand. Merc. Aud. Brian Marbjerg Busk om Søren Krarup, 9. september 2021; Foto: Twitter)

Oploadet Kl. 12:27 af Kim Møller — Direkte link49 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121700/trackback

49 Comments »

 1. Brian Mareridt Busk tilhøre segmentet af landsforrædere som vi kalder de kloge dumme mennesker.

  Kommentar by piphans — 13. september 2021 @ 12:33

 2. Saul var en åbenlys troll. De tror de kan gå på vores forums og spamme dem med det værste galde, så det kan blive brugt som bevis på at lukke siden ned eller bruge det i en evt retssag imod dig Kim Møller, da man vil sige du driver en blog med had-propaganda.

  Og jeg nyder at se alle kældermennesker på venstrefløjen stikke deres snude frem. Carsten Jensen projicere hårdt i skriverier om dette, det står nu klart.

  Kommentar by KineserSnot — 13. september 2021 @ 12:35

 3. Søren Krarup har skrevet en del udemærkede bøger. “Dansen om Menneskerettighederne” er en af dem. Der er flere. Vil anbefale man læser dem,…..og boykotter DR.

  Kommentar by Michael Unna — 13. september 2021 @ 12:45

 4. Det had mod Søren Krarup går helt tilbage til slutfirserne, hvor han lavede en landsdækkende kampagne mod den årlige flygtningeindsamling

  Ikke en krone til den, noget i den stil. Det fik Finn Slumstrup til at træde tilbage som flygtningeformand. Men der var selvfølgelig straks et vellønnet job til ham i DR.

  SK udtalte også den gang, at bankansatte kontaktede ham, om store summer overført til udlandet. Hvad var svaret på den kriminalitet? Den bankansatte blev anklaget for at have brudt bankhemmeligheden. Fupflygtninge skulle selvfølgelig have frie arbejdsforhold. Ingen hvidvaskskandaler dengang.

  Kommentar by tavsen — 13. september 2021 @ 12:51

 5. Hvad angår MASSEINDVANDRINGEN, har det vist sig at Søren Krarup havde ret i at den ville blive en kæmpestor belastning for samfundet, for danskerne. Og oveni en trussel mod velfærden, økonomien, freden og sikkerheden.

  Man behøver blot se over til Malmø og andre svenske byer for at få et indblik i de skrækkelige forhold som snart kan indfinde sig i danske byer.

  Kommentar by BENT A — 13. september 2021 @ 13:02

 6. Kan nogen skaffe lydsporet fra den direkte udsendelse hvor Krarup kritiserede DF for svag ledelse…?

  Kommentar by BENT A — 13. september 2021 @ 13:11

 7. Kommentar by BENT A — 13. september 2021 @ 13:11

  Der var ingen kritik, det vare bare en dement mand der gentog sig selv uden for sammenhæng.

  Kommentar by KineserSnot — 13. september 2021 @ 13:15

 8. For GODHEDS- og indvandringsindustrien og alle dens ansatte og medløbere, som agerer ud fra kortsynede og egoistiske interesser, er det naturligvis meget provokerende at nogen advarer om at det kan få enorme, blodige og katastrofale konsekvenser, hvis indvandringen løber løbsk, bliver ustyrlig og udvikler sig til en folkeudskiftning.

  Sandheden er at Krarup er en hædersmand som søgte at beskytte Danmark mod at få den sørgelige skæbne som pladderhumanisterne og marxisterne mener er den rigtige: afskaffelse og udslettelse.

  Læs hvad franskmanden Semmour og hvad danskere som Klaus Ewald og Aamund siger om den tiltagende afrikanisering.

  Kommentar by BENT A — 13. september 2021 @ 13:25

 9. Næste kandidat: http://www.uriasposten.net/archives/121692#comment-5499843

  Kommentar by Træt — 13. september 2021 @ 13:41

 10. Kommentar by Træt — 13. september 2021 @ 13:41

  Carbo Glen er åbenlyst også en sølle troll. Jeg er med på at liberalister er dekadente, men det jo ikke den højrefløj som nogen gider at styrke.

  Kommentar by KineserSnot — 13. september 2021 @ 14:05

 11. Saul lyder som en forsker i højreradkalisme, der higer efter at ‘bevise’ et eller andet om de onde islamofober, som han kan få en stor forskningsbevilling til.

  Journalister er godt nok bare mennesker, men hvis de ikke kan styre deres had, så er de for uprofessionelle til deres job.

  Kommentar by traveler — 13. september 2021 @ 14:35

 12. Træt — 13. september 2021 @ 13:41:

  Haha, den havde jeg ikke set, men “Carbo Glens” kommentar bekræfter til fulde at han også er en lav-IQ troll.

  Kommentar by Peter Nielsen — 13. september 2021 @ 15:03

 13. Hvad med “Thomas”, som havde meget travlt med at forsvare “Saul” og hans vanvittige skriverier, mon det bare er “Sauls” nye profil?

  Kommentar by Peter Nielsen — 13. september 2021 @ 15:05

 14. Jalvings udsendelser på radio-fire var vældig gode. Han missede desværre Henrik Jónsson. Men han var måske blecet censortuber dengang.

  Kommentar by Nielsen — 13. september 2021 @ 15:13

 15. Jeg ønsker ingen perker død – de skal bare rejse hjem. Og de kan få 2 dage til at pakke kufferten.Er det ok?

  Kommentar by sørens mor — 13. september 2021 @ 16:10

 16. Kommentar by Nielsen — 13. september 2021 @ 15:13

  Jalving er tit i DRs bedste udsendelse.

  https://www.dr.dk/lyd/p1/4-division

  Kommentar by KineserSnot — 13. september 2021 @ 17:10

 17. Hold da op – hvor ondskabsfuld kan man dog være. At omtalte TV station efterfølgende beklagede med den begrundelse at man ikke var vidende om SK´s sygdom var/er blot forsøg på damage control.

  Kommentar by NED MED ALTING — 13. september 2021 @ 17:33

 18. Ondskabsfuldhed er statslige mediers blodrøde varemærke

  Kommentar by tavsen — 13. september 2021 @ 17:37

 19. # 18.
  Korrekt.
  Jo højere på strå – desto mere ondskabsfuld.
  Nogen her der husker ham journalist knaldperlen, en frisk ungersvend (journalist) fra DR TV. der efter angrebet den 11. september 2001, på skærmen udtalte noget i retning af: Det har USA selv bedt om. Han ender nok som højtplaceret medarbejder i DR. Som jeg erindrer det, tog DR´s ledelse ikke afstand fra denne, mildt sagt, morbide bemærkning.

  Kommentar by NED MED ALTING — 13. september 2021 @ 18:34

 20. # Tavsen 17.37: DR er nok det værste medie vi har herhjemme. Ondskab, løgn, dumhed og skingrende vanvid vælter ud af højtalerne. P1 er efterhånden en fuldstændig hæmningsløs og skruppelløs propagandastation som manipulerer lytterne i nærmest samtlige udsendelser.

  DR-kvinderne er fanatiske marxister og frådende klima-aktivister. Flere gange om dagen er DR mikrofonstativ for typer som Zenia Stampe, Rosa Lund, Eva Flyvsk og Sofie Carsten osv. Som alle mener at de har meget mere forstand på landbrug end landmændene, og mere forstand på klimaet end videnskaben. Hertil kommer at DR fører an i hetzen mod danske mænd, mod danskheden, EU- og vaccine-skeptikere og modstandere af udemokratisk, totalitær og folkefjensk politik.

  De røde kvinder ønsker tilsyneladende at smadre landbruget eller at anbringe det i en spændetrøje af regler, bureaukrati, påbud, forbud og
  strikse krav. Det samme med resten af samfundet. Med co2 som påskud skal alle danskere underkastes “grøn” og “bæredygtig” politik. I virkeligheden kommunistisk eller nihilistisk politik. Og de førende i den store venden op og ned på samfundet skal være hysteriske skolepiger, feminister og Greta Tunfisk-typer der ikke aner hvad de taler om.

  Kommentar by BENT A — 13. september 2021 @ 19:23

 21. folkefjendsk…

  Kommentar by BENT A — 13. september 2021 @ 19:26

 22. DR P1 udsendelsen er “Slotsholmen”- bestyret af Issa Mahmoud Jeppesen.
  Jeg ved ikke, hvad der blevet af de tidligere værter Bjarne Steensbeck og Jens Ringberg, som selvfølgelig er/var umådeligt selvglade og indspiste med sumpen af Christiansborg politikere og embedsværket.

  Men sidstnævnte, 2 “røde lejesvende” er også vidende og må have kendt Krarup i hans velmagts dage Og ville forhåbentlig have så megen pli, at de ikke ville have udleveret Krarups svigtende åndsevner på denne infame måde.

  Dette kan næppe siges om Issa Mahmoud, som Gud hjælpe mig er tidligere P3 medarbejder og praktikant i DR -og halvt araber og taler et hurtigt og forfladiget dansk.

  Interviewet med Søren Krarup er et typisk, aktivistisk stunt begået af DR – som Issa så opdagede lidt for sent kunne blive problematisk, men som nu er klaret med en halvhjertet undskyldning. Endnu en aktivistisk ignorant ansat i DR.

  Kommentar by Vi så det ikke komme.... — 13. september 2021 @ 19:27

 23. Brian Busk er en af dem der aldrig har udrettet noget som helt i livet, det er tydeligt.

  Kommentar by LarsB — 13. september 2021 @ 20:56

 24. https://www.corbettreport.com/episode-407-false-flags-the-secret-history-of-al-qaeda-part-1-origin-story/

  Kommentar by Nielsen — 13. september 2021 @ 20:59

 25. Jeg vil altid huske Søren Krarups politiske virke for dengang det kom frem, at han i tidernes morgen havde skrevet adskillige stærkt antisemitiske indlæg. Så tog JADL det lige op i et eller andet EU/EF organ og så skal jeg satte eddermanme love der blev travlt ved håndvasken for Pia og Co. Og nåhhh ja selvfølgelig også the Krarups selv🤣

  Kommentar by Carbo Glen — 13. september 2021 @ 21:21

 26. Men selvfølgelig har nulbonnen og vendekåben Jalving “glemt” alt om, at da Søren Krarup var ved “sine fulde fem”… der hyldede Krarup den nazisympatiserende og Hitler lovprisende forfatter Harald Nielsen.

  Kommentar by Carbo Glen — 13. september 2021 @ 21:37

 27. Carbo Glen er endnu en trold

  Kommentar by BENT A — 13. september 2021 @ 22:06

 28. UP har jo lissom specialiseret sig i indvandring og woke tosser m/k. Men samfundet nedbrydes jo på mange andre måder. Hvad med nogle flere åbne tråde? Hver dag er der højaktuelle emner og skandaler man ikke så nemt kan kommentere, fordi der ikke rigtig er “plads” til det under UPs debatoplæg. En åben tråd hver week-end ville måske skaffe flere skrivere og læsere?

  I dag kunne man f.eks. have skrevet om Støjberg-sagen, retsløse nultimer-ansatte daglejere/lønslaver, sidste nyt om EU og USA, Mette Fupsen & co. sender 500.000.000.00 kr. mere til Afghanistan om lidt, og nye krav og regninger er på vej til boligejerne og skatteborgerne.

  Kommentar by BENT A — 13. september 2021 @ 22:41

 29. At blive kaldt en trold af über spammeren BENT A, er simpelthen en udmærkelse af de store intet mindre.

  Kommentar by Carbo Glen — 13. september 2021 @ 22:53

 30. At kalde andre kommentatorer for socialklasse 5 nazister burde være den sikre vej til forvisning fra stedet her.

  At trække nazikortet viser at man ikke har argumenter.

  Kommentar by Træt — 13. september 2021 @ 23:38

 31. Et nyligt afsluttet forskningsresultat viser at max 6% af befolkningen som ældre kan få demens, alzheimer eller relaterede sygdomme.( W. avisen) I de fleste tilfælde er de genetiske. Altså arvlige.- At høj vedvarende støj skulle give demens er ikke videnskabeligt kontroldokumenteret. Avisernes skriverier minder om en ren ” sommeragurk “

  Kommentar by dansker — 13. september 2021 @ 23:40

 32. Nogle kilder siger at Krarup leverede en skarp kritik af DF for svag og slap ledelse, andre siger at han ikke sagde noget fornuftigt ved denne lejlighed. Hvem har ret? Kan vi ikke få et link til den direkte udsendelses lydspor?

  Kommentar by BENT A — 14. september 2021 @ 00:58

 33. Programmet hedder Slotsholmen og det må være fra 9. eller 8. september

  Kommentar by Træt — 14. september 2021 @ 07:07

 34. Sandheden er forsvundet i et sandhedshul (Et udtryk fra Orwells 1984)

  https://www.dr.dk/etik-og-rettelser/fejl-og-fakta/dr-redigerer-podcast-saa-interview-fra-p1-ikke-laengere-er-med

  DR redigerer podcast så interview fra P1 ikke længere er med

  Så kun hvis nogen har gemt den tidligere version af lydfilen og har lagt den online er der en chance.

  (D)DR vil desværre komme med det ultimative censurværktøj, ophavsretten, efter den formastelige der gør lydklippet tilgængelig.

  Kommentar by Træt — 14. september 2021 @ 07:33

 35. At antidemokratiske trusselmagere der i årevis har fremsagt trusler om nakkeskud og diverse former for nedslagtning af politiske modstandere her på UP og andre steder, burde selvfølgelig være forvist fra enhver debat i et demokratisk samfund.

  På en anden side kan højreekstremistiske volds og drabs hyldende personager som vedkommende gemme sig bag aldrig så mange “vægge”, platforme og adresser virtuelt eller IRL eller få aldrig så mange “benådninger” af Kim Møller mfl. For stadigvæk vil PET og hele kavalariet ånde sådan en stodder i nakken 24/7 365 nøjagtigt som de gør hos vedkommendes ligesindede islamistiske ekstremister.

  Kommentar by Carbo Glen — 14. september 2021 @ 08:31

 36. 4. Redan eller skuret i Unddallslund Plantage. Tag derhen og græd over dine åndelige forgængeres skæbne, Carbon Footprint

  Kommentar by Træt — 14. september 2021 @ 09:37

 37. Kommentar by Carbo Glen — 14. september 2021 @ 08:31

  Du fremstår ret hysterisk, Kim Møller har kort process overfor dem der agere således, når han opdager det.

  Og hvem har egentlig ansat dig til at være politibetjent?

  Kommentar by KineserSnot — 14. september 2021 @ 09:53

 38. Den voldsfantaserende og nakkeskuds drømmende højreekstremistiske antidemokratiske lille møghund Træt har travlt med, at projicere sine udanske overbevisninger på andre. Hold kæft hvor er det egentligt morsomt dog stærkt bekymrende, at denne “Saul” åbenbart er over grænsen for Kim Møller men ikke Træt, der trods alt har en årelang historik med trusler om drab og lemlæstelse af politiske modstandere og i flere tilfælde navngivne.

  Men som sagt det er 100% sikkert, at en udansk antidemokratisk møghund som Træt er overvåget og åndet i hoved, røv og nakke 24/7 365 og godt for det!

  Skulle det nogensinde komme til en NY sag mod stodderen, kan jeg love for, jeg er den første der leverer de første 50 forskellige screenshot med drabs og lemlæstelses trusler fra stodderen til anklagemyndigheden!

  Kommentar by Carbo Glen — 14. september 2021 @ 10:20

 39. @ Kim Møller

  Du har svært endog meget svært ved, at håndtere sandheden om hvilke drabstruende ekstremister du ingen problemer har med iforhold til ytringer og grænser her på UP.

  Kommentar by Carbo Glen — 14. september 2021 @ 10:24

 40. Ps Til alle de paranoide konspirationstosser der nu tror jeg skulle være denne “Saul”, så kan Kim Møller helt sikkert bekræfte, at det er jeg på ingen måder.

  Jeg vil heller ikke på nogen måde forsvare denne “Saul”, men blot indvende, at hans volds og drabsfantasier næppe er værre end Træt s årelange og utallige trusler om det samme og i flere omgange overfor navngivne.

  Kommentar by Carbo Glen — 14. september 2021 @ 10:31

 41. Er useless carbon footprint mon Dünger eller Pression fra terrorgruppen Redox?

  Kommentar by Træt — 14. september 2021 @ 10:32

 42. Kommentar by Carbo Glen — 14. september 2021 @ 10:24

  Du fremsiger en halv-sandhed og kom længere oppe med løgne som Søren Krarup som ikke kan dokumenteres.

  Kim Møller kan ikke overvåge bloggen 24/7, så der vil naturligvis være perioder, hvor de kommentarer du påpeger, for lov at stå i, indtil de bliver slettet. Og det da dybt uhæderligt at klandre Kim Møller for at bidrager til dette. Ligesom andre brugere heller ikke medvirker til dette, blot fordi de ikke leger vagthund som dig.

  Kan Venstreradikale som dig ikke finde noget andet at lave? Du fremstår ret sølle.

  Kommentar by KineserSnot — 14. september 2021 @ 10:35

 43. Kommentar by Træt — 14. september 2021 @ 10:32

  Mon ikke bare det endnu en psykisksyg Venstreorienteret på bistand eller førtidspension, som ikke har andet at lave :)

  Vi må sørge for at der bliver kanaliseret flere penge til psykiatrien, så de kan få den rette behandling.

  Kommentar by KineserSnot — 14. september 2021 @ 10:36

 44. @kinesersnot

  Hvad er det der ikke kan dokumenteres iforhold til hvad jeg skriver om Søren Krarup?

  Ps. Dine projiceringer af egne mentale problemer kan du spare dig, det bider ikke på mig det mindste. I forhold til Træt så er det ganske kendt, at der er tale om ekstremist med adskillige mordtrusler mm. på cv’et og i flere omgange overfor navngivne personer. Men det var Søren Krarup vi kom fra! Hvilke halve sandheder og løgne?

  Kommentar by Carbo Glen — 14. september 2021 @ 11:05

 45. @Ps. Og ikke andet at lave? Du kinesersnot har over 100 posteringer på alle tidspunkter af døgnet på under en måned her! Tal lige om et eklatant selvmål🤣 Men det var Krarup vi kom fra! Kom nu med din argumentation omkring mine “halve sandheder og løgne” !

  Kommentar by Carbo Glen — 14. september 2021 @ 11:10

 46. carbon monoxide fortjener i den grad at bliver rubriceret under associationstrick.

  Hurtig googling afslører at Harald Nielsen (1879-1957), altså ikke snapsen af samme navn, fra århundredets begyndelse var stærkt imod Georg Brandes og hele systemet Politiken, som allerede den gang sad tungt på debatten, hvorfor han blev stadig mere marginaliseret og fuldstændig irrelevant ved starten af 2.VK

  I modsætning til Harald Bergstedt (Jeg ved en lærkerede), der fik 2 års fængsel for sine nazivenlige skriverier, blev Nielsen ikke retsforfulgt.

  Kommentar by Træt — 14. september 2021 @ 11:27

 47. @Træt

  Det gjorde 2/3 af de hjemvendte ss frivillige heller ikke. Påstår du i øvrigt, at forfatteren Harald Nielsen ikke udover sine nazi/Hitler sympatier før og EFTER krigen ikke fastholdt citat: ‘Endog efter krigen med afsløringerne af udryddelserne holdt Nielsen fast i sit syn på den jødiske »races« ækelhed. Det er ikke populært at minde om den side af tankegodset i ovennævnte kredse.’

  Kommentar by Carbo Glen — 14. september 2021 @ 11:37

 48. Det rager mig en bajer hvad en, der kæmpede forgæves mod radikale landsforræddere i systemet politiken for 100 år siden skrev om jøder for 80 år siden.

  De toneangivende jøder har bakket helhjertet op om de konventioner, der har ødelagt de vestlige lande med muslimsk masseindvandring, og det skyldes jo nok, som Krarup siger, at de dybest set ikke har nogen følelsesmæssig tilknytning til de lande de opholder sig i, heller ikke efter mange generationer.

  Ligesom ikke alle muslimer er terrorister, men de fleste terrorister som hærger vesten er det, er ikke alle jøder global white genocide tilhængere, men der er godt nok påfaldende mange af bagmændene der er.

  Det ville dog klæde mændene med de små hatte, hvis de kunne skelne mellem generel antisemitisme og hadet mod Soros, Rotschild og Zuckerberg for deres handlinger mod den hvide mand.

  Kommentar by Træt — 14. september 2021 @ 15:32

 49. Det antidemokratiske er at ikke-danskere og landsforræddere har stemmeret.

  Kommentar by Træt — 14. september 2021 @ 19:51

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper