14. september 2021

Moralisten Martin Thorborg, Skodsborg Strandvej: “… jeg kunne aldrig drømme om at ofre mine børn”

I Berlingske-podcasten ‘Pilestræde’ interviewes IT-millionæren Martin Thorborg om hans valg af bolig, med udgangspunkt i et tidligere interview om forkælede børn i det nordsjællandske jetset-miljø. Han påpegede, at de unge drak for meget, og qua sin opvækst manglende forståelse for almindelige menneskers livsvilkår. Som søn af en VS’er, var han meget opsat på at hans børn ikke skulle blive ‘fucking rige lortebørn’. Trods alle de fine ord, havde han alligevel fravalgt multikulturen, og bosat sig på Skodsborg Strandvej med udsigt til Øresund.

Langt inde i samtalen, kom så indrømmelsen: ‘Jeg kunne aldrig drømme om at ofre mine børn i en eller anden ideologisk krigsførelse’. Andre folks børn, derimod…

“… men først og fremmest, så tror jeg at jeg er som de fleste andre forældre. Det er at mine børn kommer først. Det er mit 100 procent fokus, og jeg kunne aldrig drømme om at ofre mine børn i en eller anden ideologisk krigsførelse af en eller anden art. … Jeg har flyttet mine børn rundt fra det ene rigmandskvarter til det andet.” (Martin Thorborg)

(Skodsborg Strandvej, Martin Thorborgs rigmands-ghetto; Se evt. Boliga)

Den omtalte artikel fra Berlingske.dk – Martin Thorborg er i kamp mod sine egne børns opvækst på Strandvejen: ‘Jeg fucking hader rige lortebørn’ (30. juli 2021; kræver login).

“‘Jeg har set, hvor galt det kan gå, så det er vigtigt for mig at kunne sørge for, at mine børn ikke blev nogle fucked up rige røvhuller,’ siger han og tilføjer, inden han tager en tår af Jubii!-koppen:

‘Jeg har snakket meget med mine børn om, at det kan gå meget galt, hvis man får en lorteopdragelse. Jeg fucking hader rige lortebørn, dovne små hunde der ikke vil lave en skid.’ …

‘Jeg er selv opvokset med børn fra alle kår, og det tror jeg er sundt. Hvis man kun er sammen med de børn, der bor her, så får man et forvrænget billede af virkeligheden. Jeg tror, ens tolerance over for andre bliver langt større, hvis man lærer folk fra alle baggrunde at kende. Om de er rige, indvandrere, har speltforældre eller bliver overset. Det giver noget at snakke om og en ballast livet.'”

Oploadet Kl. 01:18 af Kim Møller — Direkte link8 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121707/trackback

8 Comments »

 1. Det er sjovt Martin Thorborg ikke bor “almennyttigt”. Man kan ellers bo billigt og centralt i Mjølnerparken og på Blågårds Plads – helt uden kapitalistsvin.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 14. september 2021 @ 03:01

 2. Indbegrebet af en kystbanesocialist.
  Uf.

  Kommentar by Hema — 14. september 2021 @ 06:18

 3. Hvorfor var det formentlig magtesløse “Morten” hvis søn blev sparket til plukfisk i tunnellen ved Ordrup Station, og ikke medskyldige Martin Thorborgssøn?
  Med sin platform Jubii kunne Thorborg have sat muslimproblemet på dagsordenen for 25 år siden og givet danskerne mulighed for at ytre sig frit imod masseindvandring.
  I stedet gjorde han det modsatte

  Kommentar by Træt — 14. september 2021 @ 07:01

 4. Martin Thorborg vil ikke ofre sine børn til den hellige masseindvandring. Det må da lyde fælt i ørerne på folkemordstingets, DRs og TV2s pladderhumanister. Thorborg risikerer vist at komme i “bad standing”.

  Det kan være at Thorborgs børn alligevel bliver ofre for hverdagsterroren og den lavintensive guerillakrig. De kan vel ikke gemme sig i Skodborg hele deres liv?

  Thorborg er også i modstrid med størstedelen af de lalleglade danskere/ dumskere/ vælgere som gladeligt ofrer deres børn på “berigelsens” alter. Det vil nok gå ud over hans popularitet.

  Der er en dansk milliardær som mistede tre børn til terrorister. Ingen er sikre mod islamisterne.

  Kommentar by BENT A — 14. september 2021 @ 07:41

 5. Ja vi skal selvfølgelig ikke mænge os med Pøblen. Det må være dens opgave at betale for vores moral om integration og tolerance. Bare vi kan slippe for konsekvenserne af vores egen moral (ja ja ja sort humor) :-) :-) :-).

  Kommentar by Michael Unna — 14. september 2021 @ 10:43

 6. Man skal nok ikke forvente at han tager ansvar for noget som helst dertil har han for meget at tabe. Først den dag tabet bliver “for stort” er han villig til at handle og det bliver nok i retning af at flytte til et endnu mere “trygt” sted hvor han kan opdrage sine børn som “ordentlige” mennesker.

  Ord er gratis.

  Kommentar by Santor — 14. september 2021 @ 13:24

 7. Dobbeltmoralen (som vi jo alle ved, er dobbelt så god som moralen [sarcasm off]) har altid levet i bedste velgående blandt folk, som aldrig har prøvet at skovle lort, samt ikke mindst blandt levebrøds politikkere.

  Og ellers:
  Opsig konventionerne.
  Start repatrieringerne.

  Fædrelandet.

  Kommentar by Neuhammer — 14. september 2021 @ 13:40

 8. Hr. Thorborg i Skodsborg
  vil så gerne slås for
  stakkels muslimske migranter
  — regningen får vi andre.

  Kommentar by Crass Børsting — 14. september 2021 @ 15:20

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper