14. september 2021

‘Som en flok hyæner om et bytte’: Udvisningsdom til Sahal Jaafe, Abdi Adan-Guud og Khalid Ali Osman

Forrige weekend var den store af mine drenge i byen i Århus, og han begynder så småt at opleve masseindvandringens bagsider. I en kø foran et diskotek, snød tre somaliere sig foran, og da han prikkede den ene på skulderen og høfligt påpegede, at de skulle bag i køen, blev han skubbet og truet på livet. En ven kom til, og det forblev ved truslerne. De forlod dog køen, for ikke at risikere yderligere med somalierne, der ringede efter forstærkning. Her er jeg nok mere en bekymret far, end en højreorienteret kulturkriger. Jeg har kun to drenge.

Her en succeshistorie fra Fyn. Somalierne Sahal Jaafe, Abdi Ismail Adan-Guud og Khalid Ali Osman fik en udvisningsdom for et gruppeoverfald på en 26-årig pædagogmedhjælper. Fra Fyens.dk – Dobbeltstraf og udvisning til Somalia: Fem unge fik hårde domme for brutalt overfald i Vollsmose.

“De fem mænd blev dømt for at have deltaget i et brutalt gruppe-overfald på en dengang 26-årig pædagogmedhjælper, der måneden forinden havde meldt den ene af mændene til politiet og stod foran at skulle vidne i retten mod samme mand. …

Både Sahal Jaafe, Abdi Ismail Adan-Guud og Khalid Ali Osman blev samtidigt dømt til udvisning til Somalia efter endt afsoning. Sahal og Khalid med et indrejseforbud for bestandig, mens dommen lød på udvisning med et indrejseforbud i seks år for Abdi Ismail Adan-Guud. De tre ankede alle dommen til landsretten på stedet, mens forsvarerne for Ali Khalif og Abdilkamil Abdullah måtte vente med at tage en beslutning, da deres klienter ikke var mødt op i retten mandag.”

(Fyens Stiftstidende, 14. September 2021, 1. Sektion, s. 12, udsnit)

“I forbindelse med sin vidneforklaring pegede pædagogmedhjælperen på, hvordan alle deltog i overfaldet og var som en flok hyæner om et bytte. Og den forklaring lagde retten stor vægt på, lød det fra retsformand Kirsten Mathiesen, da hun læste den enstemmige kendelse op.” (Fyens.dk, 8. september 2021)

Oploadet Kl. 01:53 af Kim Møller — Direkte link14 kommentarer

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121718/trackback

14 Comments »

 1. Flygtningeindustrien har kronede dage. PRIVATISER DEN PARASITORGANISATION. Godhed er en privat affære, der er gode fradragsordninger for bidrag til velgørenhed

  The Somali had only been in Italy for a few months and recently applied for refugee status. However, he had been in Europe since 2015 and had already applied for refugee status in Denmark, Sweden, Germany, and the Netherlands.

  https://rairfoundation.com/italy-somali-refugee-stabs-5-including-a-child-in-the-throat-on-the-20th-anniversary-of-september-11/
  The illegal Somali then fled the bus, stabbing two women he encountered on the street. He also stabbed a six-year-old boy in the throat whose parents are from Bangladesh. The blade severed the child’s jugular.

  Kommentar by tavsen — 14. september 2021 @ 02:52

 2. THE ULTIMATE CHALLENGE: Hvis nogen kan nævne en eneste somalier i Danmark, der har udrettet noget positivt, så er jeg meget interesseret i at høre om dette.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 14. september 2021 @ 02:55

 3. Jeg har aldrig forstået, hvorfor man giver en begrænsning på udvisninger.
  Hvis man ikke fungerer nu man er her, hvad er så chancen for at man gør det om 5 – 7- 9 år?
  Så burde man jo have opbygget sig et nyt liv i sit hjemland.
  Men heller ikke det har man været i stand til. Ellers var der jo ingen grund til at komme tilbage hertil.

  Og den her med at man ingen familie har i hjemlandet, er for 99% vedkommende løgn. De fleste har hundredevis af familiemedlemmer i hjemlandet, da det generelt er store familier vi snakker om.
  Man kunne jo prøve at spørge dem om, hvor mange der var med til det sidste bryllup, de deltog i.
  Det er ikke småbrypllupper med 20-40 deltagere.

  Problemet er nok at rigtig mange ikke tager tilbage til det land man kommer fra, men flytter til f.eks. Malmø, hvis man ellers holdt til i Københavns området.

  En udvisning burde gælde for hele EU, undtaget selvfølgelig for europæiske statsborgere.

  Kommentar by Hema — 14. september 2021 @ 06:16

 4. Glem det pjat med “statsborgere”
  Hvis de på nogen måde kan defineres som andet end europæere skal udvisningen gælde hele EU

  Kommentar by Træt — 14. september 2021 @ 06:54

 5. De var IKKE MØDT OP i retten mandag. De var altså allerede på fri fod eller hvad?

  Har folkemordstinget allieret sig med retssystemet for at accelerere folkeudskiftningen?

  Kommentar by BENT A — 14. september 2021 @ 07:29

 6. Selv andre afrikanere hader dem.

  Kommentar by Michael — 14. september 2021 @ 07:42

 7. HVORFOR er de radikale og dem i EL så glade for at importere somaliere?
  Er det den lave begavelse de har tilfælles, der virker så dragende på de røde pladderhumanister?

  Kommentar by BENT A — 14. september 2021 @ 07:51

 8. Kommunisterne og de radikale hader alle danskere som ikke er kommunister eller radikale. Men danskerne må ikke forsvare sig mod de to partiers folkefjendske og landsskadelige politik. Det er derfor man ønsker indført censur af alle ytringer der ikke er “politisk korrekte”.

  Kommentar by BENT A — 14. september 2021 @ 08:05

 9. De gør blot som Muhamed sagde.

  Kommentar by Bastardo — 14. september 2021 @ 10:29

 10. Att: Ufrivillig skatteyder, som har lavet en udfordring, om at nævne bare 1 god ting, som en Somalier har gjort for eller i Danmark.

  Her er 1 ting, det var bla. en eller flere Somaliere som smadrede BZ’eren Martin DeYoung / Martin Fjong på Blågaards plads for nyligt, det var da en særdeles positiv ting, det må du indrømme ;-)…

  Jeg lever stadigvæk højt på denne, desværre alt for sjældne hændelse, hvor det er dem fra godhedsindustrien, som selv for lov til at smage den medicin som de tvinger ned i halsen på os andre….

  Mere af det, meget, meget mere, fryd, fryd og atter fryd…..

  Kommentar by Christian Sørensen — 14. september 2021 @ 12:34

 11. Her er to af gerningsmændene:

  https://www.facebook.com/sahal.jaaefson

  https://www.facebook.com/9hunna9

  Kommentar by Ole Lukøje — 14. september 2021 @ 12:55

 12. Den europæsiske menneskerettighedsdomstol, der forekommer at være en institutionaliseret version af Bjørn Elmquist og Knud Foldschack i een, gør eller alt hvad de kan for at somaliere for evig tid skal være en del af de europæiske samfund:

  https://www.bt.dk/krimi/dansk-udvisning-af-somalier-var-i-strid-med-menneskerettigheder

  Senest har de besluttet at man ikke kan udvise en somalier med en dom for besiddelse af skydevåben. Det er bindegalt.

  Kommentar by Ole Lukøje — 14. september 2021 @ 13:13

 13. En UDVISNING af en somalier blev godkendt af højesteret, men nu har EU bestemt at højesteretsdommen skal annulleres. Er Danmark stadig et frit og selvstændigt land?

  Kommentar by BENT A — 14. september 2021 @ 21:13

 14. Der var en gang én som sagde til mig: De enneste fremmede jej har noget imod er somaliere. Siden har jeg fundet ud af,at alle fremmede er risikable og at muhammedanere skal man holde sig fra. Men hvad nu når mit land er så overrendt af muslimer at jeg og mine medborgere er kommet i mindretal?

  Kommentar by Nielsen — 16. september 2021 @ 08:55

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

 

 

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper