14. september 2021

Ordrup St.; 21-årig mand overfaldet: “… alvorlige skader på syn, nethinde, ansigt og brud på knogler”

Hvis offeret var udlænding, og gerningsmændene danskere, så havde det været en større sag, der var blevet diskuteret i flere dage. Nu var det bare ‘Mortens søn’ det gik ud over, historien er glemt i morgen, og selve debatten er uønsket på sociale medier: “Villabyerne har begrænset, hvem der må kommentere dette opslag.” Politiet eftersøger en 18-20 årig AEH’er og en dansktalende mand med ’sort hår’. Fra SN.dk – Far efterlyser vidner til overfald på sin søn: Blod over det hele.

“I tunnelen gik de forbi to unge mænd. Da den ene pige sang, fik hun at vide af den ene af mændene, at hun skulle holde mund. Den 21-årige mand svarede ham, at hun godt måtte synge. Stemningen spidsede hurtigt til mellem dem, og den 21-årige fik sparket benene væk under sig og blev overfaldet med 22 spark og slag i hovedet.

… Overfaldet var så voldsomt, at rækværket på stationen blev flået op, og der var blod over det hele.
På hospitalet konstaterede personalet, at der var sket alvorlige skader på syn, nethinde, ansigt og brud på knogler. …

Morten (Villabyerne er bekendt med hans efternavn, red.) fik opkaldet om overfaldet på sin søn den følgende morgen.

‘Jeg var i fuldstændig chok, og da jeg så hans ansigt, var jeg helt grædefærdig. Det er så fejt og umenneskeligt at blive ved med at sparke en i ansigtet, som ligger ned. Lige nu ser han dobbelt. Det er forfærdeligt for ham. Han er lige startet på DTU og skal til at læse mange bøger. De to unge mænd har lige smadret en andens liv. På grund af hvad? En glad pige, som synger en sang i en tunnel,’ siger Morten.”

(Collage: Ordrup Station, Villabyerne på Facebook)

Oploadet Kl. 02:25 af Kim Møller — Direkte link36 kommentarer
Arkiveret under:

The URI to TrackBack this entry is: http://www.uriasposten.net/archives/121725/trackback

36 Comments »

 1. Der kommer nok snart en fuld dansker, der kan overtrumfe den ækle handling med væmmelige ord. Og så vil der ikke være nogen begrænsninger på harmen.

  “Villabyerne har begrænset, hvem der må kommentere dette opslag.”

  Kommentar by tavsen — 14. september 2021 @ 02:56

 2. Normal dominansvold. Man er tavs som en mus og kigger væk, når man møder herrefolket. Den debat ønsker Villabyerne selvfølgelig ikke, men det er meget imponerende, at de overhovedet har trykt artiklen. Forhåbentlig findes der en racismeparagraf om 10 år, der kan forbyde den slags racistiske nyheder, der skaber fremmedhad og nazisme imod minoriteter.

  Kommentar by Ufrivillig skatteyder — 14. september 2021 @ 02:58

 3. Med overvejelser som denne

  “ved intet om de to unge overfaldsmænd. Bor de i området? Kan han møde dem nede i supermarkedet? Jeg har aldrig været bekymret før for at sende mine børn til Ordrup Station.”

  bliver det tydeligt, at Morten godt kender problemet. Men at han troede at han kunne flytte fra problemerne og lade de andre danskeres børn bære konsekvenserne.

  Jeg tror at Morten selv har stemt på partier som har skabt problemet og at Morten til rødvinsmiddage også har bidraget når der skulle tales dårligt om ‘racisterne’, der ikke vil have indvandring.

  Kommentar by Marius — 14. september 2021 @ 06:33

 4. Er det for at bevise, du kan ikke passe på din dame?

  Kommentar by Islamarebad — 14. september 2021 @ 06:35

 5. ” De to unge mænd har lige smadret en andens liv. På grund af hvad? ”
  Morten er tydeligvis en kvinde af hankøn. Dresseret til klynkende at stille et gennemført idiotisk spørgsmål. Den største trussel imod Mortens søns sikkerhed ,er ikke de fremmede barbarer der bare gør hvad barbarer altid har gjort, men Morten og alle de andre flæbende og klynkende kastrerede og dresserede kvinder af hankøn.
  Den eneste normale reaktion på at ens barn bliver slået til lirekassemand af en invasiv art er et hvidglødende raseri.
  Morten har mistet enhver menneskelighed !

  Kommentar by Danskeren — 14. september 2021 @ 06:53

 6. Happens all the time!
  På denne og andre blogge læser vi efterhånden dagligt om episoder som denne! Det er uhyggeligt og det bliver oftere og oftere og ingen vil tilsyneladende gøre noget ved det!
  Vi læser kun om de groveste tilfælde på MSM, ikke engang alle bliver nævnt, og det er ved at være så almindeligt, at det kun bliver til en lille notits nederst på side 7!
  Det vigtigste spørgsmål må være, hvad stemte Morten ved sidste folketingsvalg?

  Kommentar by Den Nervøse — 14. september 2021 @ 06:58

 7. HVEM ER BAGMÆNDENE m/k bag dette modbydelige overfald? Ja, det er jo det folkemordsting som siden 1980 har arbejdet ihærdigt på at “berige” Danmark ved at gøre det til et multi-etnisk land, en filial af Afrika og Arabien.

  De allermest ivrige, de førende i at sørge for storimport af kulturfremmede fjender, har været politik-kvinderne, pladderhumanisterne, feministerne, kvindesagskvinderne og feltmadrasserne. Dem der især har samlet sig i EL, R og SF.

  HVORNÅR LÆRER MÆNDENE og vælgerne det?: Politiserende kvinder i flok er noget af det værste. Den enkelte kvinde er måske ok, men i flok konspirerer de mod mændene, mod familierne, mod nationen/fædrelandet.

  Se på Pernille Weiss, Pernille Skipper, Ida Auken, Rosa Lund, Sofie Carsten, Jelved, Zenia Stampe og Eva Flyvsk osv. Alle er de fanatiske fantaster og utopister uden jordforbindelse.

  Enten undertrykker mændene kvinderne til en vis grad, ELLER KVINDERNE UNDERTRYKKER, NEDVÆRDIGER OG TYRANNISERER MÆNDENE. Det er sådan det er.

  Muslimerne og islamisterne er havnet i een grøft, hvor kvinderne undertrykkes jernhårdt. Men i Vesten er de hvide mænd havnet i den modsatte grøft, hvor de slapt og ynkeligt lader sig trække rundt ved næsen af magtsyge, herskesyge og kortsynede politiserende kvinder. Der efterhånden har feminiseret hele systemet, hele samfundet. Med voldelige, tragiske og katastrofale konsekvenser.

  “Kvindesagen”, “ligestillingen” og feminismen har åbnet en Pandoras æske, der kan ende i Vestens undergang, og de hvides udryddelse.

  Se “Why women destroy families, nations and civilizations” hos Black Pigeon eller PragerU.

  Kommentar by BENT A — 14. september 2021 @ 07:02

 8. PS: Hvis de to slyngler/hellige krigere fanges, og evt. ikke kan udvises, bør de sendes til en celle i Baltikum, Rusland eller Polen, hvor det ikke koster meget at leje fængselspladser. Efter 10-15 år vil de nok være kølet af og klare til frivilligt at rejse tilbage til deres skodlande.

  (men de slipper vel med lidt kærlig pædagok-pleje i en rar institution med dialogkaffe, flødekager, bordtennis, TV og musik og samvær med ligesindede banditter)

  Kommentar by BENT A — 14. september 2021 @ 07:15

 9. PS: Har man stadig gratis styrketræning, boksetræning og kampsportskurser i fængslerne? Og kan selv de værste forbrydere stadig lade sig opvarte af kvindelige fans? (En dobbelt barnemorder blev jo gift i fængslet med en sådan dulle)

  Kommentar by BENT A — 14. september 2021 @ 07:21

 10. Nu hvor den 63 årige Bo Lidegaard (ifølge egne oplysninger) er blevet klogere, kan vi så forvente at han vil forsøge at rette op på de skader han har forvoldt det danske samfund?

  Kan vi forvente at Bo Lidegaard, aktivt, jf. ovenstående voldsorgie, kaster al sin energi- og indflydelse ind i bekæmpelsen af den eskalerende voldsudøvelse praktiseret af ondskabsfulde indvandrerbander? – For det er vel det mindste man kan forlange af en mand, som med sine naive- og livsfarlige politiske holdninger, har medvirket til at ødelægge det danske samfund!?

  Kommentar by T. Flodur — 14. september 2021 @ 07:31

 11. # 6.
  Nemlig, lige i øjet. Hvad er det med begrænsning på kommentarer? Jeg hentyder til pamfletten VILLABYERNE.

  Kommentar by NED MED ALTING — 14. september 2021 @ 08:22

 12. # 9.
  Vi andre der betaler festen kan næppe regne med at Bo Lidegaard vil rette op på noget som helst. Hans forældre er toneangivende i Bedsteforældre for asyl, en bror er tidligere Udenrigsminister. Det siger vel alt.

  Kommentar by NED MED ALTING — 14. september 2021 @ 08:25

 13. Mine tanker om god bedring går til den unge mand, der sandsynligvis har fået smadret sit liv pga. årtiers destruktiv politik. Det er ikke overraskende at ramaskrig over dette udebliver, ofret har jo den forkerte hudfarve og gerningsmændende er muslimer.

  Men en fuld mand der overfuser en muslimsk kvinde, det skal selvfølgelig på forsiden på samtlige aviser og kommer helt op i folketinget. Intet mindre kan gøre det.

  Hvor er det ækelt at være vidne til den bølge af vold danskere udsættes for dag for dag.

  Kommentar by NulTolerance — 14. september 2021 @ 08:53

 14. AEH`er har fuldstaendigt fortaaet Dansk retspraksis og lovgivning og griner deres r.. i laser og har det skaegt.

  Kommentar by dunk — 14. september 2021 @ 09:01

 15. Hvis man tør satse sin facebookprofil på sagen, så kan man da bare kommentere på en anden af Villabyernes artikler på Facebook.

  Det gør jeg ikke, da jeg ikke har kunnet oprette en falsk facebookprofil i årevis, hvorimod venstreekstremister har frit slag, hvis de da ikke direkte er lønnet af Sukkerfjæs til at afspore debatten. Søhelten på JP, der for tiden kalder sig Bengt la Cour, er et præmieeksempel.

  Kommentar by Træt — 14. september 2021 @ 09:08

 16. De tre madammer i EU toppen, Merkel, Ursula og Ylva, og deres medsammensvorne, synes at Danmark skal modtage så mange indvandrere som overhovedet muligt. Det samme mener Pernille Weiss fra K. Hun påstår at Danmark rigeligt har råd og plads til at modtage 10-15 millioner evighedsturister.

  Og så har EU pålagt Danmark at SVÆKKE mændenes position på arbejdsmarkedet. Det skal ske via tvungen barselsorlov i 11-12 uger. Peter Hummelgaard fra SF eller S synes at det er fint og godt, og kalder det et stort og herligt fremskridt for “ligestillingen”. Selvom det betyder endnu mindre frihed til familierne.

  Kommentar by BENT A — 14. september 2021 @ 09:22

 17. NÅ, Hummelgaard er ligestillingsminister i S.

  Kommentar by BENT A — 14. september 2021 @ 09:29

 18. TYSKLAND fører valgkamp med huen trukket ned over både øjne og ører hvad angår den massive indvandring af kulturfjender. Og smadringen af de to skyskrabere med tab af 3000 menneskeliv til følge, har fået enorm omtale. Men islamisternes rolle tales der udenom. Den nedtones eller forties.

  Kommentar by BENT A — 14. september 2021 @ 09:34

 19. At EU lefler for islamisterne bagatelliseres. Men nu er mullaerne i Iran tættere end nogensinde før på at få atombomber til deres langtrækkende raketter. Det ser ikke ud til at bekymre Merkel, Ursula og Ylva.

  Kommentar by BENT A — 14. september 2021 @ 09:45

 20. HÆVN tak. Mod gerningsmanden/gerningsmændende forstås.
  Og de politikere der har ladet dem passere danske grænser,bør retsforfølges.

  Kommentar by Nielsen — 14. september 2021 @ 10:05

 21. Muhamed.

  Kommentar by Bastardo — 14. september 2021 @ 10:30

 22. Loven er blevet for slap.

  Kommentar by Hul igennem? — 14. september 2021 @ 15:43

 23. Interessant at vide hvilket politisk tilhørsforhold denne “Morten” dyrker?
  Virker umiddelbart til at være det venstreliberale feministiske segment.
  Alias, det segment der er ligeglade med, hvad der sker med deres liv i Danmark, så længe der ikke sker dem selv noget.
  Dette er dog ingenting i forhold til hvad der venter forude, i nær fremtid bliver dette dog meget værre!
  Det er totalt uforståeligt, at etniske danskere ikke kan/ vil se denne besættelse af vort fædreland, udført af muslimer, vil resulterer i voldsorgier som ved Ordrup.
  Vi stirrer direkte ind i konflikt, der drejer sig om hvem Danmark skal tilhører i fremtiden.
  Som en svensk forsker skriver, infiltrationsfasen er overstået og nu er guerillafasen påbegyndt, for at vise hvem der hersker og på hvilke vilkår!
  Ja-vist, det er i Sverige, men det er kun 18 Km borte, samme klaner, samme religion!

  Også interessant, at iagttage hvordan MSM reagerer på denne hændelse i Ordrup, i forhold den episode med “Michael” på Kastrup havn, der kom med et par sandheder, om nogle tunesiske asyl-bedragere, hvor hele det elitære Regime var ved at kaste op i forargelse.
  “Michael” endte med, at blive tvunget til at kysse indvandrernes sko!

  Helt klart på hvis side Regimet i DK og Bryssels står, derfor må vi finde ud af om vi vil blive/ beholde vores fædreland, leve som Dhimmier eller i landflygtighed?

  Hvis du har dine nærmeste og dit fædreland kært, Stem NB!
  P.

  Kommentar by Piotr — 14. september 2021 @ 15:46

 24. Gad vide om gerningsmændene er nogle af de hersens syriske atomfysikere der kom hertil i ’15.

  Kommentar by Johnson — 14. september 2021 @ 16:02

 25. Hold så kæft hvor er du bare sjov Johnson!
  P.

  Kommentar by Piotr — 14. september 2021 @ 16:48

 26. Ja, hvor er Mette Frederiksen henne i sådan et overgreb, ja! Hvor er vores politikere henne?
  Fremtiden bliver kun værre, voldskulturen nyder at nedgøre de vantro, og dette er blot begyndelsen, hvornår går den danske befolkning på barrikaderne?

  Kommentar by IES — 14. september 2021 @ 18:20

 27. Det er kun rimeligt, at Gentofteborgernes børn også kulturberiges, når det samme er sket med hr. og fru. Danmarks børn i resten af københavnsområdet og i provinsen – det er jo trods alt kultureliten og den finansielle superliga der holder til i Gentofte, så de skal selvfølgelig også have noget for alle integrationspengene…

  Hvordan var det nu med Tøger ’skøre’ Sidenfaden, boede han ikke i Gentofte…

  – Og hvordan med DDRs generaldirektør…

  Kulturberigelsen af Gentofte er hårdt tiltrængt.

  Hvornår begynder hjemsendelserne?

  Kommentar by Polka - je suis Hr. Naturli' — 14. september 2021 @ 19:39

 28. Mærkeligt så længe danskerne (eller dumskerne?) er om at vågne op. Selv om de er hjernevaskede, er der vel en smule tænkeevne tilbage? I Sverige er et folkexxxx begyndt, det kan snart blive det samme i DK. Skriver xxxx af hensyn til filtret der er meget emsigt.

  Kommentar by BENT A — 14. september 2021 @ 20:55

 29. Både Piotr og IES mfl. har ret. Hvis der ikke sættes flere folkelige og oplysende initiativer i gang, så der kommer et lavineagtigt vælgerskred til fordel for NB, vil hverdagsterroren snart gå over til en regulær guerilla-krig mod danskerne. Som alle netaviser nu forudsiger.

  Kommentar by BENT A — 14. september 2021 @ 21:07

 30. Al den kriminalitet, som bliver begået af de fremmede kunne være forhindret ved ALDRIG at have lukket dem (eller deres forældre) ind i Danmark.

  Men det er åbenbart vigtigere for politikerne, at vi har fremmede her i landet end at danskerne kan leve trygt i vores eget land.

  Hvor mange danskere skal ofres på det “mangfoldige”, “rummelige” og “inklusive” multi-etniske alter?

  Kommentar by Peter Nielsen — 14. september 2021 @ 21:33

 31. > Kommentar by BENT A — 14. september 2021 @ 21:07

  “.. lavineagtigt vælgerskred til fordel for NB…”

  Det er der absolut intet der tyder på, at det kommer til at ske. DF er (meget fortjent) nede på omkring 5% vælgertilslutning i målingerne, NB ligger lige omkring 9%. Altså samlet omkring 14-15%… Ved forrige valg fik DF omkring 22% af stemmerne!

  Og hvorfor skulle der ske et ‘lavineagtigt vælgerskred’, hvad er NBs løsninger egentlig?

  Skåletalerne om “ud ved første dom”, dem kender vi, men hvilke redskaber har de, som vender udviklingen og gør Danmark til et hvidt, kristent og homogent land igen?

  Kommentar by Polka - je suis Hr. Naturli' — 14. september 2021 @ 21:38

 32. Den sindssyge forbryder mette frederiksen og hendes landsforræder slæng af syge tosser inkl. Venstre og de konservative i spjældet nu, og i iso for resten af deres liv.

  Kommentar by piphans — 14. september 2021 @ 22:22

 33. Knægten var da heldig.– 28/8 1992 blev 20 årige Ole Elholm overfaldet i Esbjerg– mens han ventede på færgen til England– banket,stukket ihjel og udplyndret af en flok muslimske tyrkere.Og kulet ned i et havebed i byen.– Og sådan har det foregået lige siden.– Kun rigeligt med døde nyhipoer kan ændre på det. Fat det.

  Kommentar by dansker — 14. september 2021 @ 22:37

 34. # POLKA 21.38: Du har desværre ret i at det ser dystert ud. Men det er jo også derfor jeg flere gange har skrevet at der skal sættes flere oplysende initiativer i gang, og stiftes et dansksindet ægte konservativt parti til at supplere NB. Med mænd af samme støbning som Aamund, Klaus Ewald, Jalving, Lars Hedegaard og lignende i spidsen. Hvis det ikke snart sker, taber danskerne selvfølgelig næste valg, og NB bliver et slag i luften, selvom de har haft en pæn fremgang på det seneste.

  Kommentar by BENT A — 14. september 2021 @ 22:43

 35. # Dansker 22.37: Hvor frygteligt. Og når man tænker på at både inden og efter 1980 er der sket massevis af overfald, mishandlinger, røverier og mord mv., så kan det da ikke bortforklares at R og EL osv. har optrådt forbryderisk og forræderisk overfor det danske folk.

  Alle de gamle parti-pampere m/k og mange journalister har blod på hænderne, armene, tøjet og skoene.

  Kommentar by BENT A — 14. september 2021 @ 23:17

 36. dansker — 14. september 2021 @ 22:37

  Allerede ca. 1985 gik en 24 årig landbrugsmedhjælper med i den tyrkiske klub i Esbjerg for at spille billard. Han var så tarvelig at vinde, så han blev slagtet, skåret i stykker og gravet ned.

  Det var nogle børn, der var ude og lege, der fandt danskeren. Gav en ny dimension i at lege røver og soldater.

  Nogenlunde samtidig gik en 15-16 årig pige med oven på et pizzaria i Grindsted. Hun kom ud i en affaldssæk. Op i containeren med hende. Problem løst på normal muslimsk maner.

  Begge episoder beskrevet i Vestkysten. Men siden da har mediestøtten ændret den slags.

  Kommentar by tavsen — 15. september 2021 @ 08:52

RSS feed for comments on this post.

Leave a comment

Line and paragraph breaks automatic, e-mail address never displayed, HTML allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Denne weblog er læst af siden 22. juni 2003.

  

Vælg selv beløbBlogs


Meta
RSS 2.0
Comments RSS 2.0
Valid XHTML
WP


MediaCreeper